Balatonfűzfő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2013. (III.29.) önkormányzati rendelete

Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról

Hatályos: 2023. 03. 28- 2023. 05. 19

Balatonfűzfő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2013. (III.29.) önkormányzati rendelete

Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról

2023.03.28.

Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország Alaptörvényének 32. cikk (2) bekezdésében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában, 143. § (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 11. § (16) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, valamint az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:

1. A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet hatálya kiterjed:

a) Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testületére

b) A Képviselő-testület bizottságára

c) Az Önkormányzata Hivatalára

d) Az önkormányzati vagyont használó önállóan működő költségvetési szervekre

e) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságra.

(2) A rendelet hatálya kiterjed Balatonfűzfő Város Önkormányzata tulajdonában lévő – tulajdoni hányad nagyságától, illetve a részesedés mértékétől függetlenül – az alábbi vagyontárgyakra, vagyon elemekre:

a) ingatlanok

b) ingó vagyontárgyak

c) vagyoni értékű jogok

d) értékpapírok, pénzügyi eszközök

e) társasági részesedések.

(3) E rendelet hatálya nem terjed ki az önkormányzat tulajdonában lévő lakásokra és helyiségek bérletére, az elővásárlási joggal érintett bérlakások értékesítésére, melyre a vonatkozó külön önkormányzati rendeletet kell alkalmazni.

(4) E rendelet hatálya nem terjed ki az önkormányzat tulajdonában lévő közterületek tulajdonjogot nem érintő hasznosítására. Ezek használatának engedélyezésére és közterületek használatba adására a tárgyat szabályozó külön önkormányzati rendeletet kell alkalmazni.

(5) Az Önkormányzat tulajdonában levő, az állami fenntartású köznevelési intézmények feladatainak ellátását szolgáló ingatlan és ingó vagyon esetében, amely a Klebersberg Intézményfenntartó Központ (a továbbiakban: KIK) ingyenes használatába került, a rendelet szabályait csak annyiban lehet alkalmazni, amennyiben a KIK-kel kötött szerződés megengedi.

(6) E rendelet hatálya nem terjed ki a közbeszerzésről szóló törvény hatálya alá tartozó közbeszerzésekre.

2. Az önkormányzati vagyon minősítése és nyilvántartása

2. § (1) Az Önkormányzat vagyona törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll.

(2) A törzsvagyon körébe tartozó vagyon forgalomképtelen, vagy korlátozottan forgalomképes. A törzsvagyonhoz nem tartozó üzleti vagyon forgalomképes.

(3) Forgalomképtelen törzsvagyon a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) szerinti kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló vagyon, valamint törvény vagy rendelet által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősülő vagyoni elemek. A forgalomképtelen törzsvagyon körébe tartoznak a rendelet 1. mellékletében meghatározott önkormányzati tulajdonú vagyontárgyak.

(4) A forgalomképtelen törzsvagyonnal a tulajdonos Önkormányzat csak a Nvtv.-ben meghatározott korlátozásokkal rendelkezhet.

(5) Az Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonát képezik – a 2. melléklet szerint - a Nvtv.-ben ekként meghatározott vagyonelemek, valamint Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének döntése alapján az alábbi vagyonelemek:

a) helyi védelem alatt álló épületek, építmények

b) sporttelep

(6) Az önkormányzati döntés alapján korlátozottan forgalomképes törzsvagyont elidegeníteni, gazdasági társaságban apportálni csak a Képviselő-testület által meghatározott funkciók, feltételek biztosítása mellett lehet.

(7) Az önkormányzati döntés alapján korlátozottan forgalomképes vagyoni körbe tartozó ingatlan az adott ingatlannal kapcsolatos pályázati támogatás támogatási szerződésben megkívánt biztosítására jelzálogjoggal megterhelhető.

(8) A törvény erejénél fogva korlátozottan forgalomképes törzsvagyon elidegenítésére, megterhelésére, hasznosítására törvény, és törvényben meghatározott keretek között a rendelet rendelkezései irányadóak.

(9) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonát elidegeníteni és megterhelni csak a Képviselő-testület döntésével lehet.

(10) A 3. melléklet szerinti forgalomképes üzleti vagyon a vonatkozó törvények és a jelen rendeletben foglalt szabályok szerint elidegeníthetők.

(11) Az üzleti vagyon elidegeníthető, hasznosítható, koncesszióba adható, gazdasági társaságba, non-profit gazdasági társaságba apportként bevihető, megterhelhető, biztosítékul adható.

3. § (1) A képviselő-testület – ha magasabb szintű jogszabály eltérően nem rendelkezik – indokolt esetben dönthet a vagyontárgy forgalomképességének megváltoztatásáról.

(2) Az (1) bekezdés szerinti, forgalomképes kategóriába történő átminősítésre továbbá azzal a feltétellel kerülhet sor, ha az adott önkormányzati vagyontárgy közszolgáltatási jellege, illetve közcélú funkciója már megszűnt, vagy az a jövőben önkormányzati közszolgáltatási, illetve közcélú feladatellátást nem szolgál, továbbá ingatlan vagyon esetén az átminősítés összhangban áll az adott ingatlanra vonatkozó érvényes szabályozási tervben foglaltakkal.

(3) Önkormányzati vagyontárgy megszerzése esetén a tulajdonba vétellel egyidejűleg dönteni kell a vagyontárgy 2. §-ban foglaltak szerinti besorolásáról e rendelet mellékletének módosítására, kiegészítésére vonatkozó előterjesztéssel és rendelet-tervezettel.

3. Az önkormányzati vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

4. § (1)1 Az Önkormányzatot, mint tulajdonost - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti – jogok illetik meg és kötelezettségek terhelik.

(2) Tulajdonosi jog gyakorlása különösen:

a) az elidegenítés, csere

b) a vagyon gazdasági társaságokba, alapítványokba, közalapítványokba történő bevitele,

c) a vagyonhasznosítás, ideértve a vagyon használatba, bérbe, haszonbérletbe adását, lízingszerződéssel való hasznosítását, koncesszióba, kezelésbe, üzemeltetésbe adását, osztott tulajdon létesítését, megszüntetését,

d) a vagyon megterhelése, ideértve a vagyon biztosítékul adását, zálog- és jelzálogjog, illetve szolgalmi és egyéb használati jog alapítását, használat jogának biztosítását, jelzálog ranghelyéről történő rendelkezést, elidegenítési és terhelési tilalom, valamint kezesség vállalását, az önkormányzat tulajdonán fennálló vagyoni értékű jog gazdasági társaság rendelkezésre bocsátáshoz való hozzájárulást,

e) az önkormányzatot megillető elővásárlási-, vételi- és visszavásárlási jog gyakorlása,

f) üzletrésszel, részvénnyel való rendelkezés, gazdasági és közhasznú társaságokban üzletrész, részvény alapján az önkormányzatot megillető jog gyakorlása

g) a c) és d) pontokban meghatározott, az Önkormányzat javára más személy tulajdonában lévő vagyonon fennálló jogokkal, illetve azok alapján való rendelkezés,

h) a vagyon kezelésbe- és üzemeltetésbe adása, illetve onnan való kivonása

i) értékpapírral, pénzeszközökkel a költségvetési, államháztartási törvény és önkormányzati rendelet alapján való gazdálkodás

j) önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban az önkormányzatot megillető jogok gyakorlása

k) közérdekű célra kötelezettségvállalásként vagyon felajánlása

l) öröklés, lemondás esetén vagyon elfogadása, ingatlan tulajdonjogának jogszabályon alapuló, vagy önkéntesen felajánlott, térítés nélküli átadás, átvétele

m) behajthatatlan követelés törlése.

(3) A tulajdonosi jogokat az e rendeletben foglaltak szerint az önkormányzat képviselő-testülete, átruházott hatáskörben – külön önkormányzati rendeletben meghatározott esetben - Balatonfűzfő Város Polgármestere gyakorolja.

5. § (1) A Képviselő-testület a tulajdonában lévő nemzeti vagyon rendeltetésének megfelelő biztosítása céljából, az önkormányzat teherbíró képességéhez igazodó, közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási tervet készít.

(2) A vagyongazdálkodási terveknek tartalmazniuk kell az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, gyarapítására vonatkozó aktuális célkitűzéseket, és az önkormányzati feladatellátás érdekében felesleges vagyontárgyak értékesítésére, hasznosítására vonatkozó javaslatot.

(3) A Képviselő-testület a költségvetési koncepció részeként állást foglal vagyongazdálkodási terv költségvetési évre vonatkozó megvalósításáról.

4. A vagyoni érték meghatározása

6. § (1) Az önkormányzat vagyonának értékesítése esetén a vagyontárgy értékét:

a) ingatlan vagyon és vagyoni értékű jog esetén a jogszabályok szerint jogosultsággal rendelkező szakértő által készített, három évnél nem régebbi értékbecslés alapján lehet dönteni.

b) Ingó vagyon esetében a könyv szerinti nyilvántartási érték

c) Tagsági jogot megtestesítő értékpapír esetén:

ca) a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vagy forgalmazott értékpapír a tőzsdei árfolyamon,

cb) társasági részesedés esetén a társaság előző évi mérlegében szereplő üzleti értékelés alapján,

cc) egyéb esetekben névértéken, vagy egyéb jogszabályokban meghatározott értékelési szempontok szerint

(2) Vagyontárgyak egyéb hasznosítása esetén a vagyontárgy értékén a 12 havi, ennél rövidebb hasznosítása esetén 12 hónapra számított bérleti, használati díjat kell érteni./ ingatlanvagyon-kataszteri nyilvántartásban meghatározott érték

(3) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy, a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(4) A képviselő-testület a polgármester javaslata alapján jogosult a vagyontárgy értékét az értékbecsléstől eltérően megállapítani.

5. A versenyeztetési eljárás szabályai

7. § (1)2 A helyiséget bérbe adni törvényben meghatározott értékhatár felett csak nyilvános – indokolt esetben zártkörű – versenytárgyaláson, vagy pályázat útján a legjobb ajánlatot tevő részére lehet.

(2)3

8. § (1) A versenytárgyalási felhívást a versenytárgyalás, a pályázati felhívást az ajánlatok benyújtására megjelölt időpontot megelőzően legalább 15 nappal az önkormányzat hivatalos honlapján közzé kell tenni és ki kell függeszteni az önkormányzat hirdetőtábláján.

(2) A versenytárgyaláson, pályázati eljárásban azon természetes személyek vagy átlátható szervezetek vehetnek részt, akiknek:

a) nincs az önkormányzat felé adó- és egyéb (pl. bérleti díj, közterület-használati díj) tartozásuk, és az erről szóló igazolásukat a versenytárgyalás megkezdésekor bemutatják, valamint

b) ha a versenytárgyalási felhívásban ez feltételként szerepelt, a versenytárgyalási biztosítékot legkésőbb a versenytárgyalás megkezdéséig a felhívásban megjelölt módon megfizetik, és ezt a versenytárgyalás megkezdésekor igazolják.

(3) A versenytárgyalási felhívásnak tartalmaznia kell:

a) a versenytárgyalás tárgyának pontos megjelölését

b) a versenytárgyalás helyét és idejét

c) az esetleges versenytárgyalási dokumentáció beszerzésének helyét és feltételeit

d) tájékoztatást arról, hogy csak az vehet részt a versenytárgyaláson, aki a (2) bekezdésben leírt feltételeknek megfelel

e) a versenytárgyalás nyertesére vonatkozó ajánlati kötöttség határidejét.

(4) A pályázati felhívásnak tartalmaznia kell:

a) a pályázat tárgyának pontos megjelölését

b) az esetleges pályázati dokumentáció beszerzésének helyét és feltételeit,

c) a pályázat elbírálásánál alkalmazott elveket, bírálati szempontokat,

d) a pályázati ajánlat benyújtásának módjára vonatkozó szabályokat, így különösen azt, hogy a pályázatokat írásban, hány példányban kell benyújtania, pályázati ajánlat benyújtásának helyét és idejét

e) tájékoztatást a csatolandó mellékletekről, igazolásokról (így különösen arról, hogy a pályázónak önkormányzatunk felé adó- és egyé – pl. bérleti díj, közterület-használati díj – tartozása nincs, illetve ha a pályázatban bánatpénz letétét feltételül szabták, a bánatpénz letétéről szóló igazolást

f) a pályázatbontás szabályait, az eredményhirdetés helyét és idejét

g) a pályázat nyertesére vonatkozó ajánlati kötöttség határidejét.

(5) A versenytárgyalás és a pályázati eljárás lebonyolításáról a jegyző gondoskodik. A versenytárgyalásról szóló felhívás a versenytárgyalás időpontjáig, a pályázati felhívás a pályázat benyújtására nyitva álló határidőig visszavonható, a visszavonást a meghirdetéssel azonos módon kell közzétenni.

(6) A versenytárgyalásról jegyzőkönyvet kell készíteni, és annak másolatát a versenytárgyalás valamennyi résztvevőjének át kell adni.

6. Önkormányzati tulajdonú és fenntartású intézmények használatában lévő vagyonnal kapcsolatos szabályok

9. § Az önkormányzati tulajdonú és fenntartású intézmény vezetője az alapító okiratban meghatározott tevékenységi körön és vállalkozási mértéken belül, az alaptevékenysége sérelme nélkül önállóan dönt az intézmény tulajdonában és használatában lévő

a) ingatlanok és ingóságok hasznosításáról

b) számviteli törvény által egyedi nyilvántartásra nem kötelezett bruttó értékű ingó vagyontárgyak értékesítéséről

7. Önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságokkal kapcsolatos szabályok

10. § A 100 %-os önkormányzati tulajdonú korlátolt felelősségű társaság esetében a Gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 141. § (2) bekezdésének pontjaiban felsoroltakon felül Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete dönt:

a) olyan szerződés megkötésének jóváhagyásáról, melynek értéke a tözstőke ¼-ét meghaladja

b) a társaság SZMSZ-ének elfogadásáról

c) 3.000.000,- Ft-ot meghaladó hitel felvételéről

d) 5.000.000,- Ft egyedi piaci értéket meghaladó ingóság értékesítéséről

e) ingatlan elidegenítéséről, megterheléséről

f) a társaság üzleti tervének elfogadásáról

g) 5.000.000,- Ft-ot meghaladó beruházás jóváhagyásáról.

10/A. §4 (1) Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 100 %-os tulajdonlású gazdasági társaságával feladat-ellátási megállapodást köthet a társaság vagyonkezelésébe nem tartozó valamennyi olyan önkormányzati tulajdonú vagyon piaci alapú hasznosításának ellátására, melyeknél a gazdasági eredményesség növekedése várható.

(2) A feladatellátásra vonatkozó megállapodásnak tartalmazni kell a tevékenység végzéséért felszámítható bevétel-arányos jutalék mértékét, a feladat ellátására vonatkozó egyedi megbízások rendjét és az elszámolás módját, ütemét.

(3) A feladatellátással megbízott gazdasági társaság a tevékenységét (szerződéseket, kibocsátott számlákat) az önkormányzat nevében eljáróként végzi. Az e tevékenységével összefüggő bevételeket a társaság számlavezető pénzintézeténél vezetett számlája al-számlájaként megnyitott számlán elkülönítetten köteles kezelni.

8. Önkormányzati vagyon ingyenes átruházása

11. § (1) Az önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon ingyenesen csak közfeladat ellátása céljából adható használatba, a közfeladat ellátásához szükséges mértékben.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon tulajdonának ingyenes átruházása esetén a Nvtv. rendelkezései szerint kell eljárni.

11/A. §5 (1) Az önkormányzat vagyonára – a nemzeti vagyonról szóló törvényben és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott szabályok szerint –vagyonkezelői jogot lehet alapítani.

(2) A vagyonkezelői szerződés megkötése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(3) A vagyonkezelői jog a vagyonkezelési szerződés megkötésével keletkezik. Vagyonkezelési szerződés csak a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott vagyonkezelő szervezettel köthető. A vagyonkezelési szerződés megkötésére a nemzeti vagyonról szóló törvény rendelkezései az irányadóak.

(4) Meghatározott vagyontárgy vagyonkezelésbe adása esetén a szerződés megkötését megelőzően a vagyonkezelői jog ellenértéke a rendelet 4. mellékletében kerül meghatározásra.

(5) Védett természeti területek és értékek, az erdők, véderdők, a műemlékingatlanok, védetté nyilvánított kulturális javak, valamint történet (régészeti) emlékek tekintetében a vagyonkezelői jog létesítése Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott szabályok szerint lehetséges.

(6) Önkormányzati lakóépületre és vegyes rendeltetésű épületre, társasházban lévő önkormányzati lakásra és nem lakás céljára szolgáló helyiségre vagyonkezelői jog létesítése és gyakorlása Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározottak szerint lehetséges.

(7) A vagyonkezelő jogaira és kötelezettségeire a nemzeti vagyonról szóló törvény rendelkezései az irányadóak.

(8) A vagyonkezelő a vagyonkezelésbe vett vagyon használatával, működtetésével kapcsolatos bevételeiről, közvetlen költségeiről és ráfordításairól Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott nyilvántartást köteles vezetni.

(9) Az önkormányzat megbízásából a tulajdonosi ellenőrzést végző személy jogosult:

a) a vagyonkezelés alatt álló vagyonba tartozó ingatlanba, annak helyiségeibe belépni,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és más dokumentumokba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba – az adat- és titokvédelmi előírások betartásával – betekinteni, azokról másolatot, kivonatot, vagy tanúsítványt készíttetni,

c) a vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, információt kérni.

9. Felajánlott vagyon elfogadása

12. § (1)6 Tehermentes vagyon tulajdonjogának ingyenes megszerzéséről, ingyenes felajánlás elfogadásáról a polgármester dönt, vagyon tulajdonjogának kedvezményes megszerzéséről, nem ingyenes felajánlás elfogadásáról a képviselő-testület határoz.

(2) Ajándékként, örökségként nem fogadható el olyan vagyon, melynek ismert terhei elérik vagy meghaladják a vagyon értékét, illetve az önkormányzat vagyonnal kapcsolatos kötelezettségvállalási lehetőségét.

10. Önkormányzati követelésekről való lemondás, követelések elengedése

13. § (1) Önkormányzati követelésekről a következő esetekben lehet lemondani:

a) csődegyezségi megállapodásban

b) bírói egyezség keretében

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg

d) ha a követelés bizonyítottan csak veszteséggel vagy aránytalanul nagy költségráfordítással érvényesíthető

e) ha a követelés érvényesítése a kötelezett életvitelét bizonyítottan és számottevően ellehetetlenítené, mely során különösen kiskorú gyermekei fedél, lakás nélkül maradnának, s a kötelezett tartási kötelezettsége körébe tartozó hozzátartozói tartását nem tudná biztosítani

f) a kötelezett bizonyíthatóan nem lelhető fel

g) Az Önkormányzat Képviselő-testülete jogszabályban meghatározott közérdekű cél esetén, ha a lemondás a közérdekű cél megvalósítását szolgálja

h) Ha a kötelezett kötelezettségének teljesítése a város foglalkoztatási helyzetét oly módon befolyásolná, hogy várhatóan munkahelyek szűnnének meg.

(2) A követelés elengedésére jogosultak eljárásul során alaposan mérlegelik a kötelezett (adós) pénzügyi helyzetét. Az adósság jellegével és az adós helyzetével összefüggően az alapos döntéshez szükséges minden iratot kötelesek beszerezni (így különösen: jövedelemigazolások, az üggyel kapcsolatos szerződések, számlák, pénzügyi mérlegek, más hatóságok, szervek határozatai, ítéletei, döntései, tulajdoni lapok, együtt élő személyek megállapítása, ellátásra szoruló közös háztartásban élő hozzátartozók megállapítsa stb.). A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján alapos mérlegelés után lehet a követelésről lemondás kérdésében dönteni.

(3) Balatonfűzfő Város Önkormányzat költségvetési szerveinek vezetői a kisösszegű értékhatárára irányadó szabályok szerint mondhatnak le az önkormányzatot (intézményüket) illető követelésről.

(4) A követelés elengedés a kisösszegű követelés értékhatárára irányadó szabályok szerinti értékhatás és nettó 500.000,- Ft között van, a döntés meghozatalára a polgármester jogosult.

(5) Ha a követelés elengedés nettó 500.000,- Ft felett van, de a 2.000.000,- Ft-ot nem haladja meg, az elengedésre a Pénzügyi- Településfejlesztési és Humán Bizottság jogosult.

(6) A képviselő-testület mondhat le a követelésről nettó 2.000.000,- Ft-ot meghaladó értékhatár felett.

(7) A követelésről való lemondásra jogosult a követelésről részben vagy egészben mondhat le. Minden követelésről való lemondás elbírálására és döntésére jogosult megállapodhat a kötelezettel a követelés behajtása és beszedhetősége érdekében értéket képező és az önkormányzat számára hasznosuló szolgáltatás teljesítésében. Köthető részletfizetési vagy a követelés beszedését, teljesülését biztosító más polgári jog szerződés is (így különösen beszámítási megállapodás, tartozásátvállalás, kezesi szerződés, zálogjogi szerződés stb.).

11. Záró rendelkezések

14. § (1) Jelen rendelet 2013. április 1. napján lép hatályba. Rendelkezéseit a hatályba lépés után indult ügyekben kell alkalmazni.

(2) A rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 38/2000. (X. 31.) önkormányzati rendelete.

1. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelethez7

I. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonába tartozó vagyonelemek

Helyrajzi szám

Megnevezés

Utcanév

I11. Az ingatlan forgalomképessége

I08. A földrészlet nagysága (m2)

I27.001. A tulajdonos - kizárólagos tulajdona (m2)

1. Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező forgalomképtelen törzsvagyon

1.1. Helyi közutak és műtárgyaik

11111/

Autóbusz váró 1498/2

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

Buszváró 71-ES ÚT MELLETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

BUSZMEGÁLLÓ 1499 HRSZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

BUSZMEGÁLLÓ RÉGI TIPUS 1498/2 HRSZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

FA KORLÁT-HID

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

Autóbusz váró Tobruk idegen területen

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

Autóbusz várók 1 idegen tul. ingatlanon

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

Fásítás

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1

1

11111/

Játszótér Irinyi utca

8184 Balatonfűzfő, IRINYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

11111/

Buszvárók

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

1495/408//

Kerékpárút Balatonfűzfő-Litér Bódi Mária Magdolna kerékpárút

8184 BALATONFŰZFŐ, BÓDI MÁRIA MAGDOLNA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 355

2 355

351/4//

Parti sétány, kerékpárút és gyalogos-kerékpáros híd 351/4, 352/13, 357/79, 357/82, 1024/31, 1024/26, 1024/28, 1024/27

8175 BALATONFŰZFŐ, PARTI SÉTÁNY

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

351/4//

Közút

6 340

6 340

26///

Közterület, KIÉPITETLEN ÚT

8184 Balatonfűzfő, AKáCOS U

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 135

2 135

55/7//

Közterület - KIÉPÖTETLEN ÚT

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 742

1 742

55/29//

Közterület, kiépitetlen út

8184 Balatonfűzfő, KILáTó UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 395

1 395

57/10//

Közterület - kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, HULLÁM UTCA) 5

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

248

248

58/1//

Közterület - kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 093

1 093

65///

Közterület - út

8184 Balatonfűzfő, VÖLGY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

526

526

83/5//

Közút, kiépítetlen utca

8184 Balatonfűzfő, ILDIKÓ KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

125

125

98///

Közterület - kiépített-kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, JáNOSHEGYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 903

5 903

112///

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, PIPACS KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

553

553

123///

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, KILáTó UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 678

5 678

145///

Közterület, út

8184 Balatonfűzfő, IGLóI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 725

1 725

155/2//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, JáNOSHEGYI UTCA 11

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

646

646

173/1//

Közterület, út

8184 Balatonfűzfő, FELSŐVILLASOR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

899

899

173/2//

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, FELSŐVILLASOR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 836

3 836

183///

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, VÖLGY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

520

520

190///

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, ALSó KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

406

406

205///

Közterület, KIÉPÖTETT ÚT

8184 Balatonfűzfő, FÜRDő UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

518

518

225/3//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 345

4 345

225/4//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 332

2 332

225/6//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

540

540

226///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

793

793

242/12//

Közterület(Sirály sétány park)

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 470

4 470

278///

Közterület, ÚT

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

391

391

298///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 379

1 379

299///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SIRáLY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9 545

9 545

300/1//

Helyi közút

8184 BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 598

1 598

300/3//

Helyi közút

8184 BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 309

6 309

319///

Közterület, kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, PONTY KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

252

252

324///

Közterület, kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

251

251

350/1//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 231

8 231

357/2//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 036

8 036

357/7//

Közterület, KIÉPÖTETLEN ÚT

8184 Balatonfűzfő, MOLÓ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

581

581

357/16//

Közterület, KIÉPÖTETLEN ÚT

8184 Balatonfűzfő, HORGÁSZ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

579

579

357/40//

Közterület, kiépítetlen út

8184 Balatonfűzfő, KALÓZ KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

670

670

357/55//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN TÉR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 174

3 174

357/65//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 350

1 350

357/67//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

141

141

357/76//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 867

1 867

360/3//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BALATON KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 279

3 279

360/5//

Közterület Közút egyéb területe

8184 Balatonfűzfő, BALATON KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

108

108

361/1//

Közterület - parkoló

8184 Balatonfűzfő, BÉKE TÉR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

857

857

364///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, VASÚT KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 304

1 304

399///

Közterület és beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, JóKAI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

12 908

12 908

400///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BALATON UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 831

2 831

401///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, DIóFA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 068

1 068

446///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BúZAVIRáG UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

353

353

450/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, REZEDA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

748

748

451/13//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, REZEDA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

410

410

452/1//

Közút

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

16 502

16 502

452/2//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

877

877

452/3//

Közterület - közút egyéb terület

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

640

640

460/4//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, PAPKESZI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

116

116

460/10//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ERKEL FERENC UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

976

976

462/8//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, CSERMáK ANTAL UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 117

1 117

485///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KODáLY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 791

1 791

508///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, MANDULA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 326

2 326

515/7//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁRNYAS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

955

955

520///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, úTTÖRő UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

943

943

531/1//

Közút

8184 Balatonfűzfő, PAPKESZI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

140

140

531/3//

Közút

8184 Balatonfűzfő, ZOMBOR KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

962

962

532///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, PAPKESZI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 719

2 719

537///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, DIóFA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 207

2 207

548///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KILáTó UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 661

1 661

567///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KILáTó KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 292

1 292

575///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ZOMBOR UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 574

6 574

591///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, TEMPLOM KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

311

311

604///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ISKOLA KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

142

142

617///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ARADI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 502

5 502

618///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ARADI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 152

2 152

625///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ZENTA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

404

404

641///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, LISZT FERENC UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 169

1 169

661///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ZOMBOR UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 611

3 611

684///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BARTóK BéLA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 634

4 634

704///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KIS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 774

3 774

725///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SZARKALáB UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

453

453

726/8//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, VIOLA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

874

874

728/3//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, PIPA KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

866

866

728/14//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 110

1 110

730/3//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NEFELEJCS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

917

917

731/2//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NEFELEJCS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

116

116

731/4//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NEFELEJCS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

70

70

731/6//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NEFELEJCS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

72

72

731/8//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NEFELEJCS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

287

287

748///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ADY ENDRE UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 269

3 269

766///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, HEGY KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 030

1 030

775/5//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, TÖLGYFA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 505

1 505

778/1//

Közút

8184 Balatonfűzfő, ÁROK UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

684

684

781///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁROK UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

828

828

786/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, HARMAT UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 872

1 872

790/10//

Közút

8184 Balatonfűzfő, PAPVÁSÁR UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 019

1 019

791/16//

Közút

8184 Balatonfűzfő, HEGYALJA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

702

702

791/17//

Közút

8184 Balatonfűzfő, PAPVÁSÁR UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

23

23

794/3//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, FÜRJ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 904

2 904

795/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, MEGGYES UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 436

1 436

795/3//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, FÜRJ UTCA 3

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 312

6 312

797/1//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

325

325

797/2//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 286

4 286

798/2//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

845

845

799///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, HEGYALJA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 271

3 271

800///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

559

559

802///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 851

1 851

803///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, GYáRI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 632

7 632

804///

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, GYáRI UTCA 14

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 204

1 204

805/6//

Közút - egyéb terület

8184 Balatonfűzfő, HEGYALJA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

763

763

805/18//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

962

962

805/27//

Közút - Gyári utca

8184 Balatonfűzfő, GYáRI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 270

3 270

805/36//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 042

4 042

813///

Közterület

8175 BALATONFŰZFŐ, BOZAY ATTILA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 718

2 718

835///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BAJCSY ZS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 370

3 370

862///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, PETőFI SáNDOR ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 961

2 961

863///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, HEGYALJA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 309

2 309

885///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KOSSUTH LAJOS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 670

2 670

903///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, JóZSEF ATTILA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 730

3 730

904///

Ipari vasút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

15 474

15 474

914/3//

BEÉPíTETLEN TERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 721

2 721

914/33//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 223

1 223

914/53//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 110

1 110

914/55//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

897

897

915///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, RóZSA FERENC UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 442

2 442

916///

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 332

3 332

924///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 696

4 696

953///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 400

1 400

972/2//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BALATON KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 078

2 078

972/3//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BALATON KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 610

1 610

1004///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

234

234

1019/2//

Beépítetlen terület-zöldterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 250

5 250

1017///

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

894

894

1020/1//

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 840

5 840

1020/2//

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, BALATONFűZFő

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

163

163

1024/13//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

135

135

1024/14//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 206

5 206

1024/15//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

359

359

1024/31//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 487

5 487

1027///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

826

826

1028///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 362

3 362

1031/5//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 872

878

1032/3//

Közpark

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 356

1 356

1032/5//

Közpark

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

576

576

1032/6//

Helyi közút kerékpár út

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

170

170

1033/19//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 610

5 610

1033/20//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, FÁY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 316

4 316

1036///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 751

1 751

1037/1//

Közút

8184 Balatonfűzfő, EÖTVÖS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

614

614

1037/5//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KAZINCZY TÉR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

16 078

16 078

1038/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KAZINCZY TÉR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

270

270

1048///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KINIZSI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

421

421

1058/3//

Közút 033 belterületbe vonás

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 310

4 310

1059///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 401

1 401

1060///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, RáKóCZI FERENC UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 347

7 347

1061///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 396

1 396

1063/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

86

86

1063/3//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

997

997

1084///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KINIZSI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

792

792

1107///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KAZINCZY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 924

2 924

1108/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ZRíNYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 094

7 094

1125///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SZéCHENYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 220

1 220

1127///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SZÉCHENYI TÉR

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

946

946

1128///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SZéCHENYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 749

1 749

1139/5//

Közút

8184 Balatonfűzfő, RADNóTI MIKLóS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

958

958

1141///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BEM UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 333

1 333

1160///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KINIZSI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 911

1 911

1174///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, DOBó ISTVáN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 857

1 857

1197///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BERCSéNYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 914

1 914

1214///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KÖLCSEY F UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 916

1 916

1215///

Helyi közút

8184 Balatonfűzfő, RADNóTI MIKLóS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 607

7 607

1221///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SIMON ISTVÁN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 404

1 404

1240///

Közterület

8175 BALATONFŰZFŐ, NAGY LÁSZLÓ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

945

945

1250///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KáLLAI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 716

1 716

1271///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NAGY L UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 731

1 731

1292/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KULICH GYULA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 894

1 894

1292/2//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, LOTZ K UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 583

2 583

1306///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, JEDLIK ÁNYOS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 942

1 942

1312///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SIKLÓ KÖZ

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

602

602

1329/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, MóRICZ ZS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 101

3 101

1329/2//

Közterület

8175 BALATONFŰZFŐ, JANKOVICH FERENC UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 746

4 746

1360///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, BERCSéNYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 167

4 167

1380///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KRÚDY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

539

539

1389///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ARANY JáNOS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 405

2 405

1398///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, KRÚDY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

554

554

1409///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, MARGARéTA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 499

2 499

1410/4//

Közút

8184 Balatonfűzfő, KRÚDY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 827

1 827

1410/17//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

16 102

16 102

1416/5//

Beépítetlen terület - Parkoló, út

8184 Balatonfűzfő, KÖLCSEY F UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

942

942

1416/10//

Beépítetlen terület - zöldterület

8184 Balatonfűzfő, KÖLCSEY F UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 798

1 798

1434///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SALLAI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 967

2 967

1448///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

351

351

1465///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, FÜRST SáNDOR UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 095

3 095

1480/1//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

844

844

1480/3//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

453

453

1480/4//

Erdő

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

24 768

24 768

1489/2//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 384

1 384

1489/3//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

482

482

1489/4//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

645

645

1489/5//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 481

3 481

1492/3//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 731

4 731

1493/1//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 024

2 024

1493/3//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 938

1 938

1493/5//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

597

597

1495/186//

Parkoló - Földterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

597

597

1495/190//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 342

4 342

1495/193//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

745

745

1495/194//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 553

2 553

1495/195//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 185

1 185

1495/196//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 851

1 851

1495/197//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 377

1 377

1495/198//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

600

600

1495/199//

Közút

8184 Balatonfűzfő, IRINYI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 341

3 341

1495/200//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

809

809

1495/201//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

786

786

1495/204//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

233

233

1495/206//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

185

185

1495/207//

Közút

8184 Balatonfűzfő, GAGARIN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 364

5 364

1495/209//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NIKE KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 292

7 292

1495/210//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 524

2 524

1495/211//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

231

231

1495/213//

Busz pályaudvar

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 906

2 906

1495/214//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NIKE KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 384

1 384

1495/219//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

862

862

1495/222//

Közút - járda

8184 Balatonfűzfő, NIKE KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

308

308

1495/223//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

720

720

1495/230//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 206

2 206

1495/233//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

382

382

1495/235//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

23 232

23 232

1495/236//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

892

892

1495/238//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

976

976

1495/240//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 856

3 856

1495/242//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

199

199

1495/244//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

314

314

1495/246//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

429

429

1495/248//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGóFORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 366

1 366

1495/249//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

986

986

1495/253//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 713

1 713

1495/254//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

152

152

1495/257//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

286

286

1495/258//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

380

380

1495/260//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 630

1 630

1495/262//

KÖZÚT

8184 Balatonfűzfő, SORHÁZ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 049

1 049

1495/264//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

961

961

1495/265//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

703

703

1495/266//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

282

282

1495/268//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

790

790

1495/270//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

820

820

1495/272//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

642

642

1495/273//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

128

128

1495/274//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

234

234

1495/276//

Közút

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

729

729

1495/278//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

404

404

1495/279//

Parkoló

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 545

2 545

1495/283//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

964

964

1495/284//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 102

4 102

1495/285//

Közút

8184 Balatonfűzfő, SZÁLLÁS UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 675

3 675

1495/310//

Közút

8184 Balatonfűzfő, FŰZ UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 454

8 454

1495/311//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 922

3 922

1495/312//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 039

2 039

1495/313//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 238

7 238

1495/314//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 052

1 052

1495/316//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

551

551

1495/335//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

455

455

1498/5//

Járda

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

843

843

1495/342//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 185

1 185

1495/393//

Járda

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

570

570

1495/394//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 644

3 644

1495/407//

Közút - NIKE krt

8184 Balatonfűzfő, NIKE KRT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 495

8 495

1495/408//

Közút - Bódi Mária Magdolna

8184 Balatonfűzfő, BóDI MáRIA MAGDOLNA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9 797

9 797

1507/3//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 585

1 585

1507/1//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 227

1 227

1510///

Közút - KÖZTERÜLET

8184 Balatonfűzfő, SZEGFű UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

218

218

1517///

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

66

66

1518///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, SZEGFű UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 945

1 945

1525///

Közút

8184 Balatonfűzfő, GYÖNGYVIRáG UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

994

994

1530///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, GYÖNGYVIRáG UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

875

875

1560///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

136

136

1561///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, HóVIRáG UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 938

6 938

1591///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, ÁRPáD UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 536

1 536

1613///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, MáMA TETő

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 641

4 641

1614///

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

156

156

1682/7//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

83

178

1699/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

67

67

1708/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

85

85

1714/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

135

135

1723/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

195

195

1724/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

16

16

1726/1//

Közterület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

508

508

1728/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

158

158

1729///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

249

249

1738///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

237

237

1739/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

236

236

1740/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

35

35

1746///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

256

256

1747///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

263

263

1748/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

329

329

1749/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

229

229

1750///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

268

268

1751///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

263

263

1752///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

256

256

1760///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

240

240

1761///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

271

271

1762///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

284

284

1763///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

239

239

1766///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

622

622

1780///

Közút

8184 Balatonfűzfő, SZARKALáB UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 694

1 694

1783/6//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

859

859

1788/3//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

380

380

1792///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

733

733

1805///

Beépítetlen terület - KIÉPÖTETLEN ÚT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 547

1 547

1807///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 869

1 869

1808///

Közút

8184 Balatonfűzfő, KÖKÉNY UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 440

3 440

1820///

Közút-Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, VADRÓZSA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 295

1 295

1886///

Közterület - Gyári utca

8184 Balatonfűzfő, GYáRI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 481

1 481

1914///

Közút - ZÁRTKERT

8184 Balatonfűzfő, NYÁRFA UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 697

2 697

06/2//

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 558

1 558

07/4//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 342

1 342

07/7//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 759

1 759

07/10//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 063

1 063

07/13//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

496

496

010///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 314

1 314

011/1//

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 209

7 209

011/2//

Csatorna

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 118

2 118

012///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 331

2 331

015/4//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 628

3 628

015/5//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

902

902

016/2//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 365

6 365

019/2//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

329

329

021/4//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 475

2 475

021/35//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

371

371

021/64//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

792

792

021/105//

Közforgalom elől el nem zárt magánút

BALATONFŰZFŐ, KÜLTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

129

129

021/107//

Közforgalom elől el nem zárt magánút

BALATONFŰZFŐ, KÜLTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

123

123

022///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 467

2 467

023/2//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 480

2 480

024///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 970

3 970

025/2//

Saját használatú út

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

249

249

025/7//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

137

137

025/20//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

244

244

025/28//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

158

158

026/2//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

450

450

028///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 632

1 632

029/4//

Rét, erdő

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

10 419

10 419

030/2//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

424

424

031/4//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

52

52

036/11//

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 396

3 396

036/12//

Saját használatú út

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

590

590

037/15//

Közút

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9 241

9 241

042///

Közút

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

806

806

351/3//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

24 966

24 966

351/5//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

10 639

10 639

1024/30//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 296

7 296

1024/32//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 442

4 442

1024/33//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 450

3 450

1024/34//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 687

1 687

1.2. Terek, parkok

300/2//

Közterület

8184 BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 510

6 510

356/2//

Beépítetlen terület - ZÖLDTERÜLET

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

364

364

377/2//

Közpark

8184 Balatonfűzfő, JÓKAI- MILL PARK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5 607

5 607

917/5//

Rét

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

12 910

12 910

1024/10//

Rét, erdő

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

52 807

52 807

1491/5//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

328

328

1492/5//

Közpark

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 937

1 937

1493/4//

Közterület

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 766

3 766

1495/192//

Közpark - HADIPARK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 445

2 445

1495/202//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

527

527

1495/203//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 474

8 474

1495/205//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 515

1 515

1495/208//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 283

3 283

1495/212//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 941

1 941

1495/220//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

882

882

1495/221//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

22 783

22 783

1495/224//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 530

1 530

1495/226//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

12 037

12 037

1495/228//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 111

11 111

1495/231//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6 444

6 444

1495/234//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 993

1 993

1495/237//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

840

840

1495/239//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9 877

9 877

1495/241//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

16 961

16 961

1495/243//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 924

1 924

1495/245//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 810

1 810

1495/247//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

17 288

17 288

1495/250//

Közpark

8184 Balatonfűzfő, DOKTOR KERT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 954

8 954

1495/252//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 397

1 397

1495/256//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 273

1 273

1495/259//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

294

294

1495/261//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8 820

8 820

1495/263//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

188

188

1495/267//

Közpark, bolt

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 355

2 355

1495/269//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 832

4 832

1495/271//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

332

332

1495/275//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

384

384

1495/277//

Közpark

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4 452

4 452

1495/386//

Közterület - KÖZPARK

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

973

973

1495/387//

KÖZPARK

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7 751

7 751

1495/411

Közterület

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 500

1 500

1495/413

Közterület

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

40

40

1495/415

Köztér és beépített terület

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 431

2 431

1492/4//

Közpark

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3 601

3 601

1.3. Vizek és közcélú vízi létesítmények

255///

árok

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

164

164

333///

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

117

117

349/1//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

143

143

357/72//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 936

2 936

969///

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

90

90

974/1//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

668

668

974/2//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

81

81

1021/25//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 351

1 351

1495/225//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

160

160

1495/227//

árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

130

130

1495/251//

Patak

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1 230

1 230

1657///

Beépítetlen terület árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

477

477

355///

Árok

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2 356

2 356

2. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelethez8

2. Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű forgalomképtelen törzsvagyon

2.1. Többségi önkormányzati tulajdonban álló gazdasági társaságban fennálló társasági részesedés

Társaság neve és székhelye

Az önkormányzati részesedés legalacsonyabb mértéke

Fűzfői Vagyonkezelő Kft.
8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1.

100%

2.2. Köztemető és ravatalozó

801///

Temető és ravatalozó

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

25 462

25 462

2.3. Valamennyi köztéri szobor és műalkotás

377/2//

Közpark

8184 Balatonfűzfő, JÓKAI- MILL PARK

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

0

II. Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonába tartozó vagyonelemek

11111/

590 Templom romk.világítás

BALATONFŰZFŐ , BELTERÜLET

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

726/8 Viola úti közvilágítás

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

377/2 Közvilágítási lámpa

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

1020/1 Hordalékfogó idegen tulajdonon

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Információs tábla

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Ivóvíz, szennyvíz csatorna SAL-X TÓL

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Vízvezeték

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Vízvezeték 1498/235

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Pirotechnikai vizsgáló állomás - hrsz 050

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

11111/

Közvilágítási hálózat bővítése

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

0

0

354/14//

Magánút - közterület elől el nem zárt

8184 Balatonfűzfő, BALATONFűZFő

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

849

849

354/15//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, BALATONFűZFő

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

917

917

354/19//

Vízmű

8184 Balatonfűzfő, BALATONFűZFő

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1 120

1 120

381///

Lakóház udvar - orvosi rendelő

8184 Balatonfűzfő, JóKAI UTCA 28

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1 076

1 076

722///

Óvoda Balatonfűzfő

8175 BALATONFŰZFŐ, ÁRPÁD UTCA 36.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2 125

2 125

1139/4//

Óvoda, udvar Tobruk

8175 BALATONFŰZFŐ, RADNÓTI MIKLÓS UTCA 26.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

4 754

4 754

1495/1/A/

Általános isk.- CSALÁDSEGÍTŐ

8184 Balatonfűzfő, BUGYOGó FORRáS UTCA 1

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1 016

1 016

1495/6//

Óvoda, udvar - Fgytp

8184 BALATONFŰZFŐ, BUGYOGÓFORRÁS UTCA 15.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3 132

3 132

1495/13//

Bölcsőde és udvar

8184 BALATONFŰZFŐ, NIKE KÖRÚT 10.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1 985

1 985

1495/17//

Iskola - Irinyi J. Ált. Isk.

8184 BALATONFŰZFŐ, IRINYI JÁNOS UTCA 2.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

1 275

11 275

1495/129/A/1 1495/129/A/4

Fgytp Művelődési HÁZ

8184 BALATONFŰZFŐ, BUGYOGÓFORRÁS UTCA 12.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2 435

1 755

1495/133//

Irodaház - Városháza

8184 BALATONFŰZFŐ, NIKE KÖRÚT 1.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3 346

3 346

1495/88/A/5
1495/88/A/28

Épület - Társasház

8184 BALATONFŰZFŐ, BUGYOGÓFORRÁS UTCA 2.

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

3 153

160

034/19//

Ipartelep - Litér

8184 Litér, LITéR

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

2 543

2 543

034/95//

Ipartelep-LITÉR

8184 Litér, LITéR

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

9 094

9 094

b

Ipartelep-LITÉR

8184 Litér, LITéR

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

8 273

8 273

1024/23//

Közterület

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

677

677

1024/24//

Strandfürdő

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

8 884

8 884

1018/41//

Beépítetlen terület

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

6 543

4 089

914/1//

Beépítetlen terület

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

984

492

3. melléklet Balatonfűzfő Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelethez9

III. Az önkormányzat üzleti (forgalomképes) vagyonába tartozó vagyonelemek

Helyrajzi szám

Megnevezés

Utcanév

I11. Az ingatlan forgalomképessége

I08. A földrészlet nagysága (m2)

I27.001. A tulajdonos - kizárólagos tulajdona (m2)

300/4//

KÖZTERÜLET, STRANDFÜRDŐ ÉS ÜZLET

8184 Balatonfűzfő, SIRÁLY SÉTÁNY

FORGALOMKÉPES

15 267

15 267

357/77//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPES

940

940

705/4//

Közterület, üzlet

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN TÉR

FORGALOMKÉPES

306

306

723/4//

Filmszínház - Közösségi ház

8184 Balatonfűzfő, JóZSEF ATTILA UTCA 12

FORGALOMKÉPES

2 356

2 356

911/2//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 539

513

914/52//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

492

492

914/57//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

2 781

2 781

976///

Vásártér

8184 Balatonfűzfő, BALATON KRT

FORGALOMKÉPES

984

984

1018/21//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

3 274

3 274

1018/29//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 163

200

1018/30//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

6 296

6 296

1018/31//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

954

954

1019/3//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

9 927

9 927

1024/12//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

52

52

1032/4//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 745

2 745

1397///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

2 288

2 288

1410/5//

Beépített terület (Széchenyi tér)

8184 Balatonfűzfő, SZÉCHENYI TÉR

FORGALOMKÉPES

2 113

2 113

1480/2//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

800

800

1488/3//

Sporttelep

8184 Balatonfűzfő, NIKE KRT

FORGALOMKÉPES

55 849

55 849

1491/4//

Közforgalom elől el nem zárt magánút

FORGALOMKÉPES

60

60

1495/134//

Autóbusz pályaudvar

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPES

66

66

1495/229//

Legelő

FORGALOMKÉPES

21 343

21 343

971///

Közterület

FORGALOMKÉPES

31

31

1495/371//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

975

975

1495/372//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

758

758

1495/362//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPES

248

248

1520///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

223

223

1622///

Közút

FORGALOMKÉPES

214

214

1764///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

239

239

1765///

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

240

240

1767/2//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

412

412

1810///

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, VADRÓZSA UTCA

FORGALOMKÉPES

1 047

1 047

1813///

Beépítetlen terület (víztorony)

8184 Balatonfűzfő, VADRÓZSA UTCA

FORGALOMKÉPES

733

733

021/13//

Szántó

FORGALOMKÉPES

1 647

1 647

021/106//

Legelő

BALATONFŰZFŐ, KÜLTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 284

2 284

021/26//

Szántó

FORGALOMKÉPES

2 536

2 536

027/46//

Rét

FORGALOMKÉPES

1 258

1 258

027/48//

Rét

FORGALOMKÉPES

4 411

4 411

031/1//

Legelő

FORGALOMKÉPES

729

729

031/3//

Legelő

FORGALOMKÉPES

743

743

914/58//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

3 265

3 265

1495/161/A/2

Társasház Szállás u. 5. fsz.2

FORGALOMKÉPES

335

15

1495/161/A/4

Társasház Szállás u. 5. fsz.4.

FORGALOMKÉPES

335

14

805/28//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 010

1 010

805/29//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 080

1 080

805/30//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 080

1 080

805/31//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 080

1 080

805/32//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 037

1 037

805/33//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 037

1 037

805/34//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 038

1 038

1495/267/A/

Pince -

FORGALOMKÉPES

248

248

1498/315//

Magánút - közforgalom elől el nem zárt

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPES

693

693

917/3//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPES

2 690

2 690

1021/24//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéVTELEN UTCA

FORGALOMKÉPES

937

937

1029/1//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

4 082

4 082

914/46//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 456

1 456

1416/9//

TOBRUKI HÁZIORVOSI RENDELŐ

8184 Balatonfűzfő, KÖLCSEY F UTCA 1/D

FORGALOMKÉPES

673

673

1416/11//

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

8184 Balatonfűzfő, KÖLCSEY F UTCA

FORGALOMKÉPES

382

382

1687/2//

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

8184 Balatonfűzfő, KALÓZ KÖZ)

FORGALOMKÉPES

49

49

1730/1//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, KALÓZ KÖZ)

FORGALOMKÉPES

265

265

1730/3//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, KALÓZ KÖZ)

FORGALOMKÉPES

414

414

1018/2//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 547

1 547

1018/34//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

3 255

1 085

1018/44//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 198

250

1018/45//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 013

1 013

1018/47//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 259

2 259

1018/48//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

4 172

693

1021/4//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

641

142

1021/5//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

743

165

1018/9//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 068

237

1495/332//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 833

1 833

1495/382//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

82

82

1495/383//

Beépítetlen terület

FORGALOMKÉPES

1 110

1 110

914/24//

Kivett beépítetlen terület

8184 BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 691

846

1021/9//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 243

285

1021/10//

Kivett beépítetlen terület

8184 BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 063

354

1018/6//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 224

357

1018/4//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 086

362

1018/14//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

725

124

1030/1//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 266

1 416

1495/334//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

1 248

1 248

1682/4//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

164

84

1800/2//

Gazdasági épület udvar

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 319

515

914/37//

Beépítetlen terület

BALATONFŰZFŐ, BELTERÜLET

FORGALOMKÉPES

2 305

403

1495/412

Beépítetlen terület és udvar

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPES

587

587

1498/114//

Ipartelep

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPES

3 130

3 130

1495/9//

Vendéglő, udvar - Szállás u. 8. iroda

8184 Balatonfűzfő, FŰZFŐGYÁRTELEP

FORGALOMKÉPES

954

954

1495/322//

Beépítetlen terület

8184 Balatonfűzfő, NéV NéLKÜLI UTCA

FORGALOMKÉPES

346

346

686/1/A/13
686/1/C/1
686/1/D/1

TÁRSASHÁZ

8184 Balatonfűzfő, ARADI UTCA 3

FORGALOMKÉPES

4 036

60

1495/145/A/4

Garázs

FORGALOMKÉPES

438

15

1495/255//

Közpark

FORGALOMKÉPES

717

717

1495/88/A/28

Egyéb helyiség

Balatonfűzfő, Bugyogóforrás u. 2.

FORGALOMKÉPES

689

689

4. melléklet Balatonfűzfő Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelethez10

Vagyonkezelésbe átadott vagyonelemek

1. Vagyonkezelői jog biztosításával a Fűzfői Vagyonkezelő Kft. részére vagyonkezelésre átadott vagyonelemek:

a) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyonába tartozó vagyonelemek közül:

1024/23

Közterület

utcanév nélküli

Korlátozottan forgalomképes

677

677

1024/24

Strandfürdő

utcanév nélküli

Korlátozottan forgalomképes

8884

8884

354/14

Magánút

Balatonfűzfő

Korlátozottan forgalomképes

849

849

354/15

Beépítetlen terület

Balatonfűzfő

Korlátozottan forgalomképes

917

917

b) Az önkormányzat üzleti vagyonába tartozó vagyonelemek közül:

300/4

Strandfürdő

Sirály sétány

Forgalomképes

15267

15267

c) A településüzemeltetési feladatok közül:

Balatonfűzfő város teljes körű közvilágításáról való gondoskodás fejlesztési kötelezettséggel.

2. az 1. pontban felsorolt vagyonelemekre az önkormányzat a vagyonkezelői jogot ingyenesen engedte át a Fűzfői Vagyonkezelő Kft. részére.

1

Módosította a 11/2019. (V.24.) önkormányzati rendelet 2019. május 25. napjától hatályos

3

Hatályon kívül helyezte a 4/2014. (IV. 30.) önkormányzati rendelet

4

Kiegészítette a 2/2016. (II.29.) önkormányzati rendelet 2016. március 1-től hatályos

5

Kiegészítette a 2/2016. (II.29.) önkormányzati rendelet 2016. március 1-től hatályos

6

A 12. § (1) bekezdése a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (X. 15.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

7

Módosította a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendeletének módosításáról szóló 10/2021. (VIII. 18 ) önkormányzati rendelet, Hatályos: 2021.08.19. Az 1. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 27.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

8

Módosította a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendeletének módosításáról szóló 10/2021. (VIII. 18 ) önkormányzati rendelet, Hatályos: 2021.08.19. A 2. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2022. (V. 20.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

9

Módosította a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendeletének módosításáról szóló 10/2021. (VIII. 18 ) önkormányzati rendelet, Hatályos: 2021.08.19. A 3. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (III. 27.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

10

Módosította a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Balatonfűzfő Város Önkormányzata vagyonáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának és a vagyon kezelésének szabályozásáról szóló 9/2013. (III. 29.) önkormányzati rendeletének módosításáról szóló 10/2021. (VIII. 18 ) önkormányzati rendelet, Hatályos: 2021.08.19. A 4. melléklet a Balatonfűzfő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2022. (IV. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.