Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 39/2016. (XII.19.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat által fenntartott költségvetési szerveknél, intézményeknél, valamint Zalaegerszeg közigazgatási területén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által fenntartott intézményeknél és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrumnál folyó munkahelyi étkeztetésről és az intézeti élelmezés nyersanyagköltségeiről szóló 3/1991. (III.7.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2017. 01. 01- 2017. 01. 01

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk. (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk. (1) bekezdés a) pontjában és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 10. § (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:



1. §


Az önkormányzat által fenntartott költségvetési szerveknél, intézményeknél, valamint Zalaegerszeg közigazgatási területén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által fenntartott intézményeknél és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrumnál folyó munkahelyi étkeztetésről és az intézeti élelmezés nyersanyagköltségeiről szóló 3/1991. (III. 7.) önkormányzati rendelet 1. melléklete helyébe a jelen rendelet 1. melléklete lép.



2. §



Ez a rendelet 2017. január 1. napján lép hatályba és a hatályba lépését követő napon hatályát veszti.




Dr. Kovács Gábor sk.

címzetes főjegyző

Balaicz Zoltán sk.

polgármester