Szigetújfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2020.(II.25.) önkormányzati rendelete

Szigetújfalu Község Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérleti díjának meghatározásáról szóló 17/2017.(XI.6.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2020. 02. 25- 2020. 02. 25



Szigetújfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény 34. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott hatáskörében eljárva Magyarország helyi önkormányzatairól szóló, továbbá a 2011. évi CLXXXIX. törvény 23. § (5) bekezdése 14. pontjában foglaltak értelmében az alábbi rendeletet alkotja:



  1. § Szigetújfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Szigetújfalu Község Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérleti díjának meghatározásáról szóló 17/2017. (XI.6.) önkormányzati rendelet 1. §-a a következőre változik:


„ (1) A képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérbeadói jogainak és kötelezettségeinek gyakorlásával  - a (2) bekezdés kivételével - a polgármestert bízza meg, a bérbeadható lakások listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza.

 (2) Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérleti díja a képviselő-testület hozzájárulásával helyi közösségi, társadalmi érdekből, indokolt esetben változtatható. „




  1. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon, egységes szerkezetbe foglalással hatályát veszti.





                       Paulheim Vilmos s.k.                                               Hangay Marianna s.k.

                          polgármester                                                             jegyző




Záradék:


Jelen rendelet a mai napon kihirdetésre került, folyamatos megtekintését biztosítom.


Szigetújfalu, 2020. február 25.


                                                                                               Hangay Marianna s.k.

                                                                                                          jegyző