Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2021.(III.8.) önkormányzati rendelete

Mélykút Város Önkormányzat 2021. évi költségvetéséről.

Hatályos: 2022. 02. 17

Mélykút Város Önkormányzat 2021. évi költségvetéséről.

2022.02.17.

Mélykút Város Önkormányzat Polgármestere a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet 1. §-ára figyelemmel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének hatáskörében eljárva az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörben, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. A rendelet hatálya

1. § A rendelet hatálya Mélykút Város Önkormányzat (továbbiakban: önkormányzat) képviselő-testületére, annak bizottságaira, a polgármesteri hivatalra, valamint az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervekre (intézményekre) terjed ki.

2. A költségvetés bevételei és kiadásai

2. § (1)1 A képviselő-testület az önkormányzat 2021. évi költségvetését költségvetési bevételek összegét 1 186 136 408 Ft-ban, költségvetési kiadásainak összegét 2 323 450 707 Ft-ban, költségvetési bevételek és kiadások egyenlegét - 1 137 314 299 Ft-ban, ezen belül a működési célú egyenlegét - 464 685 795 Ft-ban, felhalmozási célú egyenlegét - 672 628 504 Ft-ban állapítja meg. A finanszírozási bevételek összegét 1 218 093 681 Ft-ban, a finanszírozási kiadások összegét 80 779 382 Ft-ban, a finanszírozási bevételek és kiadások egyenlegét 1 137 314 299 Ft-ban állapítja meg.

(2)2 A működési hiány belső finanszírozásának érdekében a képviselő-testület 170 315 315 Ft előző évi működési célú és 293 739 839 felhalmozási célú költségvetési maradványának igénybevételét, valamint 16 898 551 Ft államháztartáson belüli megelőlegezés igénybevételét rendeli el, a hiány külső finanszírozására 40 000 000 Ft likviditási célú hitel igénybevételét hagyja jóvá. A működési célú finanszírozási kiadások finanszírozása érdekében a képviselő-testület 16 267 910 Ft előző évek működési célú költségvetési maradványának igénybevételét és 40 000 000 Ft likviditási célú hitel törlesztését rendeli el.

(3)3 A felhalmozási hiány 672 628 504 Ft összegéből 595 361 515 Ft-ot a hiány belső finanszírozásának érdekében a képviselő-testület az előző évi felhalmozási célú költségvetési maradványának igénybevételét rendeli el. A hiány külső finanszírozására 101 778 461 Ft fejlesztési célú hitel igénybevételét hagyja jóvá a képviselő- testület. A felhalmozási célú finanszírozási kiadások finanszírozása érdekében a képviselő-testület 24 511 472 Ft hitel törlesztését rendeli el. A felhalmozási hiány finanszírozása érdekében a 10 millió forintot meghaladó fejlesztési célú adósságot keletkeztető ügylet megkötésére a Kormány hozzájárulása szükséges. A 10 millió forintot meg nem haladó fejlesztési célú adósságot keletkeztető ügylet esetében a hiány külső finanszírozása fejlesztési hitel igénybevételével történik. A hitel felvételéről a képviselő-testület dönt.”

3. A költségvetés részletezése

3. § (1) A költségvetési bevételeket forrásonkénti, a költségvetési kiadások jogcímenkénti megoszlását önkormányzati szinten és a finanszírozási célú bevételeket és kiadásokat a rendelet 1. melléklete alapján határozza meg a képviselő-testület kötelező, önként vállalt és államigazgatási feladatok szerinti bontásban.

(2) A működési és felhalmozási bevételek és kiadások előirányzatainak mérlegszerű bemutatását önkormányzati szinten a 2. melléklet részletezi.

(3) Az önkormányzat részére a 2021. évi általános működési és ágazati feladatok ellátására biztosított támogatásokat jogcímenként a képviselő-testület a 3. melléklet szerint hagyja jóvá.

(4) Az önkormányzat költségvetésében szereplő beruházások kiadásainak beruházásonkénti részletezését a képviselő-testület a 4. melléklet szerint határozza meg.

(5) Az önkormányzat költségvetésében szereplő felújítások kiadásait felújításonként az 5. melléklet szerint részletezi.

(6) A képviselő-testület a 2. § (1) bekezdésében megállapított bevételek és kiadások önkormányzati, polgármesteri hivatali, továbbá költségvetési szervenkénti megoszlását kötelező feladatok, önként vállalt feladatok és államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 6., 6/a. – 6/ d. mellékletek szerint határozza meg.

(7) A képviselő-testület a 2. § (1) bekezdésében megállapított bevételek és kiadások feladatonkénti megoszlását, előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok szerinti bontásban az önkormányzati, polgármesteri hivatali továbbá költségvetési szervenként a 7., 7/a. – 7/d. mellékletek szerint határozza meg.

(8) Az önkormányzat által nyújtott egyéb működési célú támogatásokat államháztartáson kívülre a képviselő-testület a 8. melléklet szerint hagyja jóvá.

(9) Az önkormányzat által nyújtott egyéb működési célú támogatásokat államháztartáson belülre a képviselő-testület a 9. melléklet szerint hagyja jóvá.

(10) Az önkormányzat által nyújtott egyéb felhalmozási célú támogatásokat államháztartáson kívülre a képviselő-testület a 10. melléklet szerint hagyja jóvá.

(11) Az önkormányzat saját bevételeinek részletezését az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához a 11. melléklet tartalmazza.

(12) Az önkormányzat 2021. évi adósságot keletkeztető fejlesztési céljait a 12. melléklet részletezi.

(13) Az önkormányzat adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségeit a 13. melléklet tartalmazza.

(14)4 Az önkormányzat képviselő-testülete a kiadások között 28 141 051 Ft általános tartalékot, és 40 579 269 Ft céltartalékot állapít meg a 14. melléklet szerint. A tartalékkal való rendelkezés jogát a képviselő-testület fenntartja magának.

(15) A képviselő-testület az önkormányzat és intézményeinek engedélyezett létszámát a 15. melléklet szerint állapítja meg.

(16) A képviselő-testület az EU-s támogatással megvalósuló programokat és projekteket, valamint az önkormányzaton kívül megvalósuló projektekhez való hozzájárulást a 16. melléklet szerint hagyja jóvá.

(17) A képviselő-testület az önkormányzat által a lakosságnak juttatott támogatások, szociális, rászorultsági jellegű ellátásokat 17. melléklet szerint hagyja jóvá.

4. A költségvetés végrehajtásának szabályai

4. § (1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős.

(2) Az önkormányzat gazdálkodásának biztonságáért a képviselő-testület, a gazdálkodás szabályszerűségéért a polgármester felelős.

(3) A költségvetési hiány csökkentése érdekében évközben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetőségeit.

(4) Az önkormányzat és az önkormányzat irányítása alá tartozó költségvetési szervek esetében normatív jutalmak és céljuttatás, projektprémium költségvetési kiadási előirányzatai terhére a költségvetési évben együttesen a törvény szerinti illetmények, munkabérek rovat eredeti előirányzatának 12%-áig, vállalható kötelezettség.

(5) Amennyiben a költségvetési szerv harminc napon túli, lejárt esedékességű elismert tartozásállományának mértéke két egymást követő hónapban eléri az éves eredeti kiadási előirányzatának 10%-át vagy a százötven millió forintot, az irányító szerv a költségvetési szervhez önkormányzati biztost jelöl ki.

(6) A költségvetési szerv vezetője e rendelet 18. mellékletében foglalt adatlapon köteles a tartozásállományról adatot szolgáltatni. A költségvetési szerv az általa elismert tartozásállomány tekintetében – nemleges adat esetén is – havonta a tárgyhó 25-ei állapotnak megfelelően a tárgyhónapot követő hó 5-ig az önkormányzat jegyzője részére köteles adatszolgáltatást teljesíteni.

(7) Kiegészítő támogatás igényléséről a működőképességet veszélyeztető helyzet esetében a polgármester gondoskodik külön képviselő-testületi döntés alapján.

(8) A finanszírozási bevételekkel és kiadásokkal kapcsolatos hatásköröket a képviselő-testület gyakorolja.

5. Előirányzatok módosítása

5. § (1) A képviselő-testület a jóváhagyott kiadási előirányzatok közötti átcsoportosítás jogát minden esetben fenntartja magának.

(2) A képviselő-testület a költségvetési rendelet előirányzat-módosítás, előirányzat-átcsoportosítás átvezetéseként – az első negyedév kivételével – negyedévenként, de legkésőbb a költségvetési beszámoló elkészítés határidejéig, december 31-ei hatállyal módosítja a költségvetési rendeletét. Ha év közben az Országgyűlés a hozzájárulások, támogatások előirányzatait zárolja, azokat csökkenti, törli, az intézkedés kihirdetését követően haladéktalanul a képviselő-testület elé kell terjeszteni a költségvetési rendelet módosítását.

(3) Amennyiben az önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettől elmaradnak, arról a polgármester a képviselő-testületet tájékoztatja.

(4) A költségvetési szerv a költségvetése kiemelt előirányzatain belül a rovatok között átcsoportosítást hajthat végre.

(5) A képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat az önkormányzat valamennyi költségvetési szerve köteles betartani.

6. A gazdálkodás szabályai

6. § (1) A költségvetési szervek rendeletben meghatározott bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmények vezetői előirányzat-felhasználási jogkörrel rendelkeznek.

(2) Valamennyi költségvetési szerv vezetője köteles belső szabályzatban rögzíteni a működéshez, gazdálkodáshoz kapcsolódóan a gazdálkodás vitelét meghatározó szabályokat, a mindenkor érvényes központi szabályozás figyelembevételével, illetve a szükséges módosításokat végrehajtani. A szabályozásbeli hiányosságért, a felelősség a mindenkori intézményvezetőt terheli.

(3) A polgármesteri hivatal, valamint a költségvetési szervek az évközi előirányzat-módosításokról a jegyző által elrendelt formában kötelesek naprakész nyilvántartást vezetni.

(4) Az intézmények pénzellátásáról a polgármesteri hivatal köteles gondoskodni a gazdálkodási feladatot ellátó költségvetési szerv pénzügyi ügyintézője igénylése alapján.

7. A költségvetés végrehajtásának ellenőrzése

7. § (1) Az önkormányzati költségvetési szervek ellenőrzése a belső kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, működtetésért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat esetében a jegyző, az intézmények esetében az intézményvezető felelős.

(2) Az önkormányzat a belső ellenőrzés kialakításáról megbízási szerződés útján gondoskodik. A megfelelő működtetésről és a függetlenség biztosításáról a jegyző köteles gondoskodni.

8. Egyéb rendelkezések

8. § (1) A képviselő-testület a helyben szokásos legolcsóbb temetés összegét 2021. évben 150 000 Ft határozza meg.

(2) Az önkormányzat a saját forrásai terhére a polgármesteri hivatalnál foglalkoztatott köztisztviselők vonatkozásában - a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben foglaltaktól eltérően – az illetményalapot 51 000 Ft-ban állapítja meg a Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről szóló 2020. évi XC. tv. 61. § (6) alapján.

(3) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat által fejezeti kezelésű előirányzatokra vagy költségvetési támogatásokra benyújtandó támogatási igény esetében - a pályázat benyújtását jóváhagyó, és a saját forrás biztosításáról szóló külön képviselő- testületi döntés nélkül- az önkormányzat nevében előzetesen nyilatkozzon a saját forrás biztosításáról, azzal, hogy nyertes pályázat esetén a támogatási szerződés megkötéséhez képviselő testületi döntés szükséges.

(4) A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 68. § (4) bekezdésében meghatározott értékhatárt a képviselő-testület esetenként nettó 1 000 000 Ft-ban határozza meg.

(5) Mélykút Város Önkormányzat és a Mélykúti Önkormányzati Közszolgáltatási, Művészeti és Kulturális Nonprofit Kft. között létrejött közművelődési megállapodás alapján a képviselő-testülete a Nonprofit Kft. részére az által ellátott közművelődési tevékenységre 1 700 000 Ft/hó hozzájárulást határoz meg.

9. Záró rendelkezések

9. §5 (1) Ez a rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba. E rendelet rendelkezéseit 2021. január 1-től kell alkalmazni.

(2) E rendeletnek Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének a Mélykút Város Önkormányzat 2021. évi költségvetéséről szóló 4/2021.(III.8.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló ....../2022.(II....) önkormányzati rendelettel megállapított rendelkezéseit 2021. december 31. nappal kell alkalmazni.

11. melléklet

11. melléklet a 4/2021. (III.8.) önkormányzati rendelethez

Mélykút Város Önkormányzat saját bevételeinek részletezése az adósságot keletkeztető ügyletből származó tárgyévi fizetési kötelezettség megállapításához

adatok forintban

MEGNEVEZÉS

Sorszám

Saját bevétel

Összesen
G=(C+D+E+F)

2021.

2022.

2023.

2024.

A

B

C

D

E

F

G

Helyi adóból és a települési adóból származó bevétel,

01

145 000 000

198 000 000

198 000 000

198 000 000

739 000 000

Önkormányzati vagyon és az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jog értékesítéséből és hasznosításából származó bevétel,

02

6 941 241

6 941 241

6 941 241

6 941 241

27 764 964

Osztalék, koncessziós díj és hozambevétel,

03

-

Tárgyi eszköz és az immateriális jószág, részvény, részesedés, vállalat értékesítéséből vagy privatizációból származó bevéte

04

-

Bírság-, pótlék- és díjbevétel,

05

5 300 000

5 300 000

5 300 000

5 300 000

21 200 000

Kezesség-, illetve garanciavállalással kapcsolatos megtérülés

06

-

Saját bevételek (01+… .+06)

07

157 241 241

210 241 241

210 241 241

210 241 241

787 964 964

Saját bevételek (07. sor) 50%-a

08

78 620 621

105 120 621

105 120 621

105 120 621

393 982 482

18. melléklet

18. melléklet a 4/2021. (III.8.) önkormányzati rendelethez

Jelentés tartozásállományról

Adatszolgáltatás
az elismert tartozásállományról

Költségvetési szerv neve:

…………………………………

Költségvetési szerv számlaszáma:

…………………………………

Éves eredeti kiadási előirányzat: …………… Ft

30 napon túli elismert tartozásállomány összesen: ……………… Ft

Sor-szám

Tartozásállomány megnevezése

30 nap
alatti
állomány

30-60 nap
közötti
állomány

60 napon
túli
állomány

Átütemezett

Összesen

1.

Állammal szembeni tartozások

2.

Központi költségvetéssel szemben fennálló tartozás

3.

Elkülönített állami pénzalapokkal szembeni tartozás

4.

TB alapokkal szembeni tartozás

5.

Tartozásállomány önkormányzatok és intézmények felé

6.

Egyéb tartozásállomány

7.

Összesen:

……………….., 2021. ……………………..

költségvetési szerv vezetője

1

A 2. § (1) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 2. § a) pontja szerint módosított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 5. §-a szerint módosított szöveg.

2

A 2. § (2) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 2. § b) pontja szerint módosított szöveg. A 2. § (2) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (2) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (2) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (2) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

3

A 2. § (3) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja szerint módosított szöveg. A 2. § (3) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (3) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (3) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (3) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

4

A 3. § (14) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 2. § d) pontja szerint módosított szöveg. A 3. § (14) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg. A 3. § (14) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 3. §-ával megállapított szöveg. A 3. § (14) bekezdése a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

5

A 9. § a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 3. §-ával megállapított szöveg.

6

Az 1. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

7

A 2. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

8

A 3. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 3. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 3. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 3. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.

9

A 4. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (4) bekezdésével megállapított szöveg.

10

Az 5. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. Az 5. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. Az 5. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. Az 5. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (5) bekezdésével megállapított szöveg.

11

A 6. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (6) bekezdésével megállapított szöveg.

12

A 7. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (7) bekezdésével megállapított szöveg.

13

A 8. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 8. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 8. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 8. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (8) bekezdésével megállapított szöveg.

14

A 9. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (9) bekezdésével megállapított szöveg. A 9. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

15

A 10. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

16

A 12. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg.

17

A 13. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg.

18

A 14. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (9) bekezdésével megállapított szöveg. A 14. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 14. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 14. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (10) bekezdésével megállapított szöveg.

19

A 15. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 15. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 15. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (11) bekezdésével megállapított szöveg.

20

A 16. melléklet a Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2021. (VI. 29.) önkormányzati rendelete 1. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2021. (IX. 29.) önkormányzati rendelete 3. § (12) bekezdésével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2021. (XI. 10.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (12) bekezdésével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (11) bekezdésével megállapított szöveg.

21

A 17. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2021. (XI. 30.) önkormányzati rendelete 4. § (13) bekezdésével megállapított szöveg. A 17. melléklet a Mélykút Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2022. (II. 16.) önkormányzati rendelete 4. § (12) bekezdésével megállapított szöveg.