Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (II. 15.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2022. évi költségvetéséről

Hatályos: 2023. 05. 31 14:00- 2023. 12. 31

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (II. 15.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2022. évi költségvetéséről1

2023.05.31.

Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § A rendelet hatálya kiterjed Budakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületére (a továbbiakban: Képviselő-testület) és annak szerveire, valamint Budakeszi Város Önkormányzata által fenntartott költségvetési szervekre (a továbbiakban: intézmények) és gazdasági társaságra.

2. § (1)2 Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Budakeszi Város Önkormányzata és a hozzá tartozó költségvetési szervek 2022. évi költségvetésének tárgyévi kiadási és bevételi főösszegét 5.649.669.141 forintban állapítja meg összevontan az 1. melléklet szerint, amely a halmozódás elkerülése végett nem tartalmazza az intézményfinanszírozás összegét 1.454.699.580 forintot.

(2) A Képviselő-testület a 2. §-ban megállapított bevételi és kiadási főösszeg forrásonkénti megbontását az 1. melléklet szerint fogadja el.

(3) A Képviselő-testület összesen 596.087.884,0 Ft belső finanszírozási célú költségvetési maradványt vont be a tárgyévi bevételek közé.

(4) A Képviselő-testület összesen 350.000.000,0 Ft fejlesztési célú folyószámla hitel szerződéssel rendelkezik a számlavezető pénzintézeténél.

3. § A Képviselő-testület a 2. §-ban megállapított kiadási főösszeg kiemelt előirányzatának részletezését Budakeszi Város Önkormányzatára vonatkozóan a 2. melléklet, az intézmények tekintetében összevontan a 3. melléklet, a Budakeszi Polgármesteri Hivatalra vonatkozóan a 4. melléklet, a Budakeszi Bölcsődére vonatkozóan a 5. melléklet, a Mosolyvár Bölcsődére vonatkozóan a 6. melléklet, a Pitypang Sport Óvodára vonatkozóan a 7. melléklet, a Szivárvány Óvodára vonatkozóan a 8. melléklet, az Erkel Ferenc Művelődési Központra vonatkozóan a 9. melléklet, a Nagy Gáspár Városi Könyvtárra vonatkozóan a 10. melléklet és Budakeszi Egészségügyi Központra vonatkozóan a 11. mellékletek szerint fogadja el.

4. §3 A Képviselő-testület Budakeszi Város Önkormányzatának tartalékát a 12. melléklet szerint hagyja jóvá.

5. § A Képviselő-testület a szociálpolitikai juttatásokat a 13. melléklet, a pénzeszköz-átadásokat a 14. melléklet, 15. melléklet, és közvetett támogatások kiadásait a 18. melléklet szerint hagyja jóvá.

6. § A Képviselő-testület a működési és felhalmozási célú bevételi és kiadási előirányzatokat mérlegszerűen, önkormányzati szinten a 19. melléklet és a 20. melléklet szerint fogadja el.

7. § A Képviselő-testület az adósságot keletkeztető ügyletekből és kezességvállalásokból fennálló kötelezettségeit a 16. melléklet, a saját bevételei, valamint az adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek több éves kihatással járó kötelezettségvállalásait a 21. melléklet szerint hagyja jóvá.

8. § A Képviselő-testület Budakeszi Város Önkormányzata és intézményei 2022. évi engedélyezett létszám összesítőjét a 17. melléklet szerint hagyja jóvá.

9. § A Képviselő-testület a bevételi előirányzatainak teljesülési ütemtervét a 22. melléklet, a kiadási előirányzatainak teljesülési ütemtervét a 23. melléklet szerint fogadja el.

10. § A Képviselő-testület a beruházási és felújítási kiadásainak beruházásonkénti, illetve felújításonkénti részletezését a 24. melléklet szerint határozza meg. A melléklet tartalmazza az adósságot keletkeztető fejlesztési célokat, valamint a pályázati forrásból megvalósuló célokat egyaránt.

11. § (1) A köztisztviselők, a Budakeszi Város Önkormányzatával és az intézményeivel közalkalmazotti jogviszonyban állók részére illetményelőleg, valamint a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény hatálya alá tartozók részére munkabérelőleg adható.

(2) A Képviselő-testület 2022. évben összesen 2.000.000,0 Ft felhasználását engedélyezi illetményelőleg, illetve munkabérelőleg céljára.

12. § A Képviselő-testület dönt az év közben engedélyezett központi pótelőirányzatok felosztásáról.

13. § A 2. § (1) bekezdés szerinti 1.000.000,0 Ft bevételi összeget meghaladóan év közben realizálódó – nem céljellegű – önkormányzati többletbevételt elsősorban a fejlesztési tartalék növelésére kell fordítani. E többletbevétel terhére kiadási kötelezettséget kizárólag a Képviselő-testület vállalhat a bevételek tényleges beérkezését követően.

14. § (1) A Képviselő-testület az intézményekhez kapcsolódó költségvetési létszám előirányzatot, főfoglalkozású, teljes munkaidejű foglalkoztatottra átszámítva állapítja meg.

(2) Az intézmények költségvetésében jóváhagyott létszám-előirányzatok kizárólag a Képviselő-testület által, a Budakeszi Város Önkormányzatának költségvetéséről szóló rendelet módosításával változtathatók meg.

15. § A Képviselő-testület a Budakeszi Város Önkormányzatának költségvetéséről szóló rendeletet az első negyedév kivételével negyedévenként, de legkésőbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig, december 31-i hatállyal módosítja.

16. § (1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős.

(2) A költségvetési szervek éves költségvetésének végrehajtásáért, a takarékosság érvényesítéséért, különösen a közművekkel kapcsolatosan felmerülő kiadások kontrollálásért, a bevételek növeléséért, az alapfeladatok sérelme nélkül az adott intézmény vezetője a felelős.

(3) Az önkormányzati feladatellátás minden területén érvényesíteni kell a szigorú, takarékos gazdálkodás követelményét. Az intézményvezetők egyaránt kötelesek a takarékos, észszerű gazdálkodás követelményeinek megfelelni, javaslataikkal, döntéseikkel segíteni a kiadások csökkentését és a bevételek növelését.

(4) Az intézmények kizárólag a Képviselő-testület előzetes jóváhagyásával nyújthatnak be szakmai pályázatokat abban az esetben, ha a pályázattal megvalósuló feladat ellátása költségvetési többlettámogatást igényel.

(5) Az intézmények éven túli fejlesztési kötelezettséget csak a Képviselő-testület előzetes jóváhagyásával vállalhatnak.

17. § (1) A Képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat valamennyi költségvetési szerv köteles betartani. Az előirányzat túllépés fegyelmi felelősséget von maga után.

(2) Az intézmények bevételi és kiadási előirányzatai felett az intézmények vezetői előirányzat-felhasználási jogkörrel rendelkeznek.

(3) Pénzügyi előirányzat hiányában az intézmény vezetője kötelezettséget nem vállalhat, feladat végrehajtását nem kezdheti el. Újabb kötelezettségek vállalása előtt figyelembe kell venni a meglévő, többéves kihatással járó kötelezettségeket, továbbá a fedezetül szolgáló bevételek realizálását. Kötelezettséget vállalni az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglalt kivételekkel csak pénzügyi ellenjegyzés után, a pénzügyi teljesítés esedékességét megelőzően, írásban lehet.

(4) Az intézményeknél a tervezett bevételek elmaradása nem vonja maga után a költségvetési támogatás növekedését, hanem azt a kiadás csökkentésével kell ellensúlyozni.

(5) A költségvetési bevételek beszedése kötelezettségként jelenik meg, a költségvetési bevételek a bevételi előirányzatokon felül is teljesíthetők.

(6) A kiadási előirányzatok felhasználásának jogosultsága nem jár felhasználási kötelezettséggel, tehát a kiadási előirányzatok a maximálisan felhasználható előirányzatokat jelentik.

(7) A Képviselő-testület a költségvetés bevételi és kiadási kiemelt előirányzatai tekintetében az előirányzat módosítás jogát Budakeszi Város Önkormányzata esetében 10.000.000,0 Ft felett, az intézmények esetében 2.000.000,0 Ft felett saját hatáskörben tartja.

(8) A kiemelt előirányzaton belüli rovatok közötti átcsoportosítás a költségvetési szerv vezetőjének hatásköre.

(9) Az önkormányzat és költségvetési szervei az évközi előirányzat-módosításokról a jegyző által elrendelt formában kötelesek naprakész nyilvántartást vezetni.

18. § (1) A hitel, kölcsön felvétele és törlesztése értékhatárra tekintet nélkül a Képviselő-testület hatásköre.

(2) A szabad pénzeszközök betétként való elhelyezésére átruházott hatáskörben a polgármester jogosult. A betét elhelyezéséről a betét elhelyezést követő ülésén tájékoztatni köteles a Képviselő-testületet.

19. § (1) Az általános tartalék felhasználásáról a bizottságok javaslata alapján a Képviselő-testület dönt.

(2) Az általános tartalék keret felhasználását, valamint a céltartalék feletti rendelkezés jogát - a polgármesteri keret és a városi rendezvény keret kivételével - a Képviselő-testület nem ruházhatja át.

(3) A polgármesteri keret, valamint a városi rendezvény keret felett a polgármester rendelkezik. A polgármester a keret felhasználásáról a 15. § szerinti rendeletmódosítással egy időben tájékoztatja a Képviselő-testületet.

20. § A normatív állami hozzájárulásban részesülő intézmények vezető a támogatás ellenőrizhetősége érdekében olyan nyilvántartást kötelesek vezetni, amelyből egyértelműen megállapítható a feladatmutatók teljesülése.

21. § (1) Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 85. §-a szerint a bevételek beszedésekor, a kiadások teljesítésekor lehetőség szerint készpénzkímélő fizetési módokat kell alkalmazni.

(2) A kiadások készpénzben történő teljesítése csak az alábbi esetekben lehetséges:

a) a közfoglalkoztatásban résztvevők bére, valamint munkába járáshoz kapcsolódó közlekedési költségtérítései, az alkalmazottak egységes rovatrend K1101. Törvény szerinti illetmények, munkabérek rovaton elszámolandó kiadásokon kívüli személyi juttatásai, hóközi kifizetései, és a K12. Külső személyi juttatások rovaton elszámolandó kiadások, amennyiben az érintett munkavállaló kérése alapján a költségvetési szerv pénzkezelési szabályzatában erre felhatalmazott személy a kifizetést engedélyezi,

b) az egységes rovatrend K41. Társadalombiztosítási ellátások és K47. Intézményi ellátottak pénzbeli juttatásai rovaton elszámolandó kiadások,

c) az egységes rovatrend K31. Készletbeszerzés és K34. Kiküldetések, reklám- és propagandakiadások rovatain elszámolandó kiadások,

d) az egységes rovatrend K61. Immateriális javak beszerzése, létesítése, K63. Informatikai eszközök beszerzése, létesítése és K64. Egyéb tárgyi eszközök beszerzése, létesítése rovatain elszámolandó, kis értékű immateriális javak, tárgyi eszközök beszerzésére irányuló kiadások,

e) az egységes rovatrend K33. Szolgáltatási kiadások és K123. Egyéb külső személyi juttatások rovatain elszámolandó, 100 000 Ft-ot el nem érő kiadások,

f) az alkalmazottak belföldi és külföldi kiküldetéséhez, tartós külszolgálatához kapcsolódó napidíjak, illetménybe nem tartozó kiadások,

g) az illetékbélyeg-beszerzés kiadásai,

h) a pályázatok végrehajtása során felmerülő, átutalással nem teljesíthető kiadások,

i) illetményelőleg, valamint az alkalmazottaknak elszámolási kötelezettséggel adott egyéb előlegek,

j) a c)–i) pont szerinti kiadásokhoz kapcsolódóan az egységes rovatrend K351. Működési célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó és a K67. Beruházási célú előzetesen felszámított általános forgalmi adó rovatain elszámolandó kiadások.

k) a jogszabályon, jogerős bírósági, illetve közigazgatási döntésen alapuló kötelezettségek.

22. § 2022. évre a polgármester, valamint a Polgármesteri Hivatalnál foglalkoztatott dolgozók vonatkozásában a cafetéria juttatás kerete bruttó 200.000,0 Ft/fő/év, az intézményeknél foglalkoztatottak részére bruttó 6.000,0 Ft/fő/hó.

23. § (1) Az önkormányzat és költségvetési szervei ellenőrzése a belső kontrollrendszer keretében valósul meg, melynek létrehozásáért, működtetéséért és továbbfejlesztéséért az önkormányzat és a Budakeszi Polgármesteri Hivatal esetében a jegyző, az intézmények esetében az intézmény vezetője a felelős.

(2) Az önkormányzat a belső ellenőrzés kialakításáról külső megbízott útján gondoskodik. A megfelelő működtetésről és a függetlenség biztosításáról a jegyző köteles gondoskodni.

24. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

25. § Ezt a rendeletet 2022. január 1-jétől kell alkalmazni.

26. §4

1

Az önkormányzati rendeletet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 31/2023. (XII. 19.) önkormányzati rendelete 2. §-a hatályon kívül helyezte 2024. január 1. napjával.

2

A 2. § (1) bekezdése a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg. A 2. § (1) bekezdése a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

3

A 4. § a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

4

A 26. § a 2010. évi CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

5

Az 1. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (1) bekezdés - 1. mellékletével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg. Az 1. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

6

A 2. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (2) bekezdés - 2. mellékletével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg. A 2. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

7

A 3. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (3) bekezdés - 3. mellékletével megállapított szöveg. A 3. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg. A 3. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.

8

A 4. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (4) bekezdés - 4. mellékletével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg. A 4. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (4) bekezdésével megállapított szöveg.

9

Az 5. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (5) bekezdés - 5. mellékletével megállapított szöveg. Az 5. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg. Az 5. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (5) bekezdésével megállapított szöveg.

10

A 6. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (6) bekezdés - 6. mellékletével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg. A 6. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (6) bekezdésével megállapított szöveg.

11

A 7. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (7) bekezdés - 7. mellékletével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg. A 7. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (7) bekezdésével megállapított szöveg.

12

A 8. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (8) bekezdés - 8. mellékletével megállapított szöveg. A 8. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg. A 8. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (8) bekezdésével megállapított szöveg.

13

A 9. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (9) bekezdés - 9. mellékletével megállapított szöveg. A 9. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg. A 9. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (9) bekezdésével megállapított szöveg.

14

A 10. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (10) bekezdés - 10. mellékletével megállapított szöveg. A 10. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg. A 10. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (10) bekezdésével megállapított szöveg.

15

A 11. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (11) bekezdés - 11. mellékletével megállapított szöveg. A 11. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (11) bekezdésével megállapított szöveg. A 11. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (11) bekezdésével megállapított szöveg.

16

A 12. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (12) bekezdés - 12. mellékletével megállapított szöveg. A 12. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (12) bekezdésével megállapított szöveg. A 12. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (12) bekezdésével megállapított szöveg.

17

A 13. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (13) bekezdés - 13. mellékletével megállapított szöveg. A 13. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (13) bekezdésével megállapított szöveg. A 13. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (13) bekezdésével megállapított szöveg.

18

A 14. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (14) bekezdés - 20. mellékletével megállapított szöveg. A 14. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (14) bekezdésével megállapított szöveg. A 14. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (14) bekezdésével megállapított szöveg.

19

A 15. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (15) bekezdés - 14. mellékletével megállapított szöveg. A 15. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (15) bekezdésével megállapított szöveg. A 15. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (15) bekezdésével megállapított szöveg.

20

A 16. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (16) bekezdés - 15. mellékletével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (16) bekezdésével megállapított szöveg. A 16. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (16) bekezdésével megállapított szöveg.

21

A 17. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (17) bekezdés - 16. mellékletével megállapított szöveg. A 17. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (17) bekezdésével megállapított szöveg. A 17. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (17) bekezdésével megállapított szöveg.

22

A 18. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (18) bekezdés - 17. mellékletével megállapított szöveg. A 18. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (18) bekezdésével megállapított szöveg. A 18. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (18) bekezdésével megállapított szöveg.

23

A 19. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (19) bekezdés - 18. mellékletével megállapított szöveg. A 19. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (19) bekezdésével megállapított szöveg. A 19. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (19) bekezdésével megállapított szöveg.

24

A 20. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (20) bekezdés - 19. mellékletével megállapított szöveg. A 20. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (20) bekezdésével megállapított szöveg. A 20. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (20) bekezdésével megállapított szöveg.

25

A 21. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (21) bekezdés - 21. mellékletével megállapított szöveg. A 21. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (21) bekezdésével megállapított szöveg. A 21. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (21) bekezdésével megállapított szöveg.

26

A 22. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (22) bekezdés - 22. mellékletével megállapított szöveg. A 22. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (22) bekezdésével megállapított szöveg. A 22. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (22) bekezdésével megállapított szöveg.

27

A 23. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (23) bekezdés - 23. mellékletével megállapított szöveg. A 23. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (23) bekezdésével megállapított szöveg. A 23. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (23) bekezdésével megállapított szöveg.

28

A 24. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2022. (X. 27.) önkormányzati rendelete 3. § (24) bekezdés - 24. mellékletével megállapított szöveg. A 24. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30/2022. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 2. § (24) bekezdésével megállapított szöveg. A 24. melléklet a Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2023. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § (24) bekezdésével megállapított szöveg.