Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének 31/2020. (X.30.) önkormányzati rendelete

a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőit, közszolgálati ügykezelőit és az önkormányzati közalkalmazottakat megillető szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásokról, szociális és kegyeleti támogatásokról szóló 14/2015.(III.27.) önkormányzati rendelet módosítására

Hatályos: 2020. 11. 01- 2020. 11. 01

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 237. §-ában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el.

1. §


A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőit, közszolgálati ügykezelőit és az önkormányzati közalkalmazottakat megillető szociális, jóléti, kulturális, egészségügyi juttatásokról, szociális és kegyeleti támogatásokról szóló 14/2015. (III.27.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: R.) 1. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:


„(1) A rendelet hatálya

a) a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőkre,

b) a közszolgálati ügykezelőkre,

c) az önkormányzati fenntartású intézményekben foglalkoztatott közalkalmazottakra, a közvetlen önkormányzati foglalkoztatású közalkalmazottakra, valamint a Vachott Sándor Városi Könyvtár Kiállítóhely és Muzeális Gyűjtemény munkavállalóira (a továbbiakban együtt: közalkalmazottak) terjed ki.”


2. §


Jelen rendelet 2020. november 1. napján lép hatályba és november 2-án hatályát veszti.