Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (III.29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hatályos: 2023. 12. 05

Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (III.29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

2023.12.05.

Csepreg Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében eljárva, a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. § (1) bekezdésben, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésben kapott felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:

A rendelet hatálya

1. § E rendelet hatálya kiterjed:

a) az önkormányzat képviselő-testületére, annak szerveire, továbbá az önkormányzat irányítása alatt működő költségvetési szervekre, önkormányzati intézményekre;

b) mindazokra a dolgokra, melyek az önkormányzat tulajdonában vannak, így az ingatlan és ingó dolgokra, vagyoni értékű jogokra, a gazdasági társaságban az önkormányzatot megillető részesedésekre, valamint az értékpapírokra (a továbbiakban: önkormányzati vagyon).

Az önkormányzati vagyon

2. § (1) Az önkormányzati vagyon rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti (4. melléklet) vagyonból áll.

(2) A forgalomképtelen törzsvagyon körébe tartozó vagyontárgyak körét kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyontárgyak (1. melléklet), valamint nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak (2. melléklet) melléklet, továbbiakban együtt: forgalomképtelen törzsvagyon) minősülő vagyontárgyak alkotják. A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon vagyontárgyait a 3. melléklet tartalmazza.

A tulajdonosi jogok gyakorlása

3. § (1) A tulajdonosi jogokat a képviselő-testület gyakorolja.

(2) Önkormányzati vagyonkezelő szervek kötelesek tevékenységükről beszámolni.

(3) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja.

(4) Az önkormányzati törzsvagyon, valamint az üzleti vagyon állagának megőrzéséről, üzemeltetéséről a képviselő-testület és a vagyonkezelő gondoskodik. A vagyonkezelésre vonatkozó részletes szabályokat (vagyonkezelés módja, vagyonkezelői jog ellenértéke, vagyonkezelés ellenőrzése, stb.) a vonatkozó jogszabályok, a tulajdonosi joggyakorlóval megkötött vagyonkezelési szerződés tartalmazza. Az Önkormányzat belső ellenőrzést végezhet a saját vagy az irányítása, felügyelete alá tartozó gazdálkodó szervezet, költségvetési szerv használatába, vagyonkezelésébe adott nemzeti vagyonnal való gazdálkodás tekintetében.

(5) A vagyongazdálkodás általános szabályai:

a) Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása a nyilvántartott érték figyelembevételével vagy értékbecsléssel történik.

b) A versenytárgyalási eljárás során a döntéshozó a beszerzési, közbeszerzési szabályzatai, valamint önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, hasznosítását célzó eljárások helyi szabályairól szóló rendelkezései alapján jár el, amelyek esetében hirdetményeit legalább a helyben szokásos módon közzéteszi.

4. § (1) A képviselő-testület döntése alapján a polgármesteri hivatal feladata a versenytárgyalás lebonyolítása.

(2) A szerződés megkötésére a polgármester jogosult.

Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

5. § (1) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani:

a) értékpapír esetén a piaci érték alapján,

b) egyéb ingó és ingatlan vagyon esetén a nyilvántartási érték vagy 3 hónapnál nem régebbi értékbecslés alapján.

(2) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

(3) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 3 hónapnál nem régebbi.

(4) Önkormányzati vagyon hasznosítása során – annak adás-vételét kivéve – a nyilvántartott értéket kell figyelembe venni.

Eljárás a tulajdonos képviseletében

6. § (1) Az önkormányzatot a polgármester képviseli. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról megfelelő költségvetési fedezet esetén, a kötelezettségvállalásra irányadó szabályok szerint a polgármester gondoskodik.

A felajánlott vagyon elfogadása

7. § (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, az ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület külön elfogadó nyilatkozatára.

Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal

8. § (1) A képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések értékhatártól függetlenül:

a) az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak a besorolása,

b) ingó, ingatlan eladása, vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése, megterhelése, hasznosítása, használata azzal, hogy az intézmények rendelkezésére bocsátott, közfeladat-ellátás célját szolgáló vagyontárgyak hasznosítására az intézmény vezetője jogosult.

c) gazdasági társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba,

d) hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása,

e) kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása,

f) kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása,

g) gazdasági társaság alapítása,

h) civil szervezetek támogatása, behajthatatlan követelések elengedése, törlése, ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadása,

i) önkormányzati vagyont érintő pályázatok elbírálása.

Önkormányzati vagyontárgyak értékesítését, hasznosítását, vételét célzó eljárás

9. § (1) A versenyeztetés nyilvános pályázati eljárás útján valósul meg.

10. § (1) Versenyeztetési eljárás nélkül történhet az önkormányzati vagyontárgy elidegenítése, vétele, használatba adása, bérbeadása, vagy más módon történő hasznosítása, amennyiben az alábbi feltételek valamelyike teljesül (legalább egy feltételnek teljesülnie kell):

a) ha annak értéke nem éri el a 20.000.000,- forintot, vagy

b) jogszabályban meghatározott egyéb esetben.

(2) Nyilvános pályázattal kapcsolatos eljárást a polgármesteri hivatal folytatja le a képviselő-testület döntése alapján. A pályázat nyertese az, aki a képviselő-testület döntése alapján a kiírásban foglalt szempontok és az önkormányzat tulajdonosi érdekeinek összességében a legmegfelelőbb ajánlatot tette. A pályázati kiírás jogszerűségi szempontból történő véleményezéséről a jegyző vagy az önkormányzat felkérése (megbízása) alapján szakértő gondoskodik.

(3) A nyilvános pályázatot a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján minden esetben meg kell hirdetni.

(4) A pályázat leadására határnapot kell megjelölni. Az ajánlat benyújtására nyitva álló határidőt úgy kell meghatározni, hogy a felhívás közzétételének napja és a pályázatok benyújtására megjelölt határnap között a pályázók rendelkezésére álló határidő ne legyen kevesebb 5 naptári napnál.

11. § (1) A pályázati felhívásnak (ajánlatkérésnek) tartalmaznia kell (valamennyi feltételnek teljesülnie kell):

a) a pályázatot kiíró megnevezését, székhelyét, illetve ha pályázat lebonyolítására megbízás alapján kerül sor, az erre való utalást,

b) a pályázat célját, arra vonatkozó utalást, hogy a pályázó titkosan (a pályázó neve külön zárt borítékban szerepel) vagy név megjelölésével pályázhat,

c) a pályázat tárgyaként az értékesítendő, megvásárlásra kerülő, hasznosítandó vagyon (rész) megnevezését, – szükség szerint – forgalmi értékét és az értékesítéshez szükséges információkat,

d) az értékesítés, vásárlás, hasznosítás, vagyonkezelés szabályait és ezek műszaki, gazdasági, jogi feltételeit,

e) az ajánlatok benyújtásának helyét, módját, idejét, az elbírálás rendjét, az elbírálás módját,

f) az ajánlati kötöttség minimális időtartamát,

g) a pályázati eljárásra vonatkozó információszerzés helyét és idejét,

h) pályázati biztosíték esetén annak letételének idejét, módját, visszafizetésének szabályait,

i) a kiíró azon jogának fenntartását, hogy a pályázatot – akár indokolás nélkül is – eredménytelennek minősítse,

j) a vagyontárgy jellege szerint szükséges további információkat, az eljárás rendjét, döntésre jogosult megnevezése, az eredményhirdetés módját, helyét, várható idejét,

k) mindazon adatokat, amelyek szükségesek a megalapozott ajánlat készítéséhez.

l) önkormányzat érdekeit szolgáló garanciákra történő utalást,

m) az adott ingatlant, ingóságot érintő, harmadik személyre vonatkozó jogosultságot.

12. § (1) A pályázati felhívásban illetve a részletes pályázati kiírásban előírható, hogy az ajánlattevőnek ajánlata benyújtásakor szerződéstervezetet is csatolnia kell, vagy a megküldött szerződéstervezet elfogadásáról kell nyilatkoznia.

(2) Ingatlan és ingó vagyon értékesítése esetén a pályázati felhívás mellett a kiíró döntése alapján készítendő részletes pályázati kiírásnak tartalmaznia kell még (valamennyi feltételnek teljesülnie kell):

a) nyilvántartott értéket vagy 3 hónapnál nem régebbi vagyonértékelést,

b) az ingatlan és ingó vagyon azonosítására vonatkozó adatokat, ingatlan tulajdoni lap másolatot (3 hónapnál nem régebbi),

c) a terület övezeti besorolására vonatkozó adatokat,

d) az érvényes településrendezési tervek (építési szabályzat és szabályozási terv) szerint a beépíthetőségre vagy a beépítés korlátozására vonatkozó szabályok ismertetését,

e) a megtekinthetőség idejét, módját.

(3) Ingatlan és ingó vagyon értékesítését nem eredményező hasznosítása esetén a részletes pályázati kiírás tartalmazza az előbbi bekezdéseken túl (valamennyi feltételnek teljesülnie kell):

a) a lehetséges hasznosítás céljának, időtartamának megjelölését,

b) az ingatlan állapotának, felszereltségének ismertetését, a vagyonkezelő megnevezését,

c) a bérleti, használati díj mértékét,

d) a jogviszony megszűntekor az eredeti állapot helyreállítására vonatkozó kikötéseket, nyilvántartott értéket.

(4) A kiíró a pályázati felhívásban a részletes pályázati kiírás átadását meghatározott mértékű térítési díj megfizetéséhez kötheti. A pályázó a pályázat eredményének közzétételéig köteles titokban tartani ajánlata tartalmát. A benyújtott pályázatokat legalább a pályázat lezárásáig titokban kell kezelni.

13. § (1) A pályázó az ajánlatához a pályázati kiírásban meghatározott időpontig kötve van. A pályázó ajánlati kötöttsége akkor kezdődik, amikor az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő lejárt.

(2) Az ajánlattevők ajánlataikat zárt borítékban legalább 2 példányban aláírva, személyesen vagy meghatalmazott útján kötelesek benyújtani. Az ajánlat 1 példányát minden oldalon aláírva “eredeti” megjelöléssel kell ellátni.

(3) A határidőben beérkezett pályázatok felbontásán a kiíró képviselője, az ajánlattevők, illetve meghatalmazottjaik – valamint, ha a pályázati kiírás azt tartalmazza – a közjegyző vagy a bíráló bizottság vehet részt.

(4) Az ajánlatok nyilvános bontásakor a jelenlévőkkel ismertetni kell az ajánlattevők nevét, székhelyét, az ajánlatok lényeges tartalmát azon adatok kivételével, melyek nyilvánosságra hozatalát az ajánlattevő megtiltotta. Az ajánlatok felbontásáról és ismertetéséről jegyzőkönyvet kell felvenni.

14. § (1) Érvénytelen az ajánlat, ha nem felel meg a pályázati felhívásban, a jogszabályokban foglalt feltételeknek.

(2) Eredménytelen a pályázat, ha (legalább egy feltétel teljesül):

a) a kitűzött időpontig egyetlen ajánlat sem érkezett,

b) a beérkezett ajánlatok egyike sem felel meg a pályázati felhívás követelményeinek, vagy más, a pályázatra vonatkozó előírásoknak,

c) kétfordulós pályázat esetén a második fordulón egyetlen ajánlattevő sem jelent meg, illetve a második fordulóra meghívott egyetlen pályázó sem tett olyan értékelhető ajánlatot, amely megfelelt volna a pályázati kiírásban foglalt követelményeknek,

d) a kiíró valamely ajánlattevőnek a pályázat tisztaságához fűződő jogait megsértette, vagy valamely pályázó részére – a többi pályázó érdekeit sértő módon – előnyt biztosított,

e) a kiíró élt azon jogával, hogy új pályázat kiírását rendelje el.

(3) A felek a megkötendő szerződés tartalmát a közzétett pályázati feltételek, illetve a pályázatot megnyert ajánlattevő ajánlata alapján alakítják ki.

(4) A szerződésben szerepeltetni kell az önkormányzat érdekeit szolgáló kikötéseket, az esetleges biztosítékokat és mellékkötelezettségeket, továbbá lehetővé kell tenni a szerződés teljesítésének ellenőrizhetőségét és a nem vagy nem szerződésszerű teljesítés esetén alkalmazható szankciókat.

(5) A szerződést a pályázat elbírálásától számított 30 naptári napon belül kell megkötni.

(6) Ha a pályázat nyertesével a szerződés megkötése – a szerződéskötésre nyitva álló határidőben – meghiúsul, vagy a szerződés aláírása után a nyertes pályázó a szerződést nem vagy nem szerződésszerűen teljesíti és ezért az önkormányzat a szerződéstől eláll, vagy felmondja azt, úgy az önkormányzat jogosult a soron következő pályázóval – azonos feltételek mellett, a pályázati kiírás tartalma szerint – szerződést kötni, vagy új pályázatot kiírni.

Záró rendelkezések

15. § (1) Ez a rendelet a kihirdetést követő 15. napon lép hatályba.

(2) A rendelet kihirdetéséről a helyben szokásos módon a Jegyző gondoskodik az SZMSZ-ben meghatározottak szerint. Rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekben akkor kell alkalmazni, ha a tulajdonosi jogkör gyakorlója a tulajdonosi döntést még nem hozta meg. Hatályát veszti Csepreg Város Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 8/2008. (IV.18.) rendelete, és az azt módosító 17/2009.(XII.15.), 3/2010. (II.16.), 6/2010.(III.18.), 12/2011.(VI.30.), 15/2011.(VIII.13.) önkormányzati rendelet.

(3) E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja.

1. melléklet

Kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő vagyontárgyak (forgalomképtelen törzsvagyon törvény alapján)

Sorszám

Naplósorszám

Település

Helyr.szám

Művelési ág

Tel.ter(m2)

Önk tulajdoni hányad

1.

200

Csepreg

1/ / /

kivett árok

3481

1/1

2.

202

Csepreg

4/ 2/ /

kivett saját használatú út

262

1/1

3.

201

Csepreg

12/ / /

kivett közút

237

1/1

4.

203

Csepreg

32/ 2/ /

kivett közterület

3500

1/1

5.

204

Csepreg

60/ / /

kivett közterület

9729

1/1

6.

205

Csepreg

87/ / /

kivett árok

2625

1/1

7.

305

Csepreg

136/ / /

kivett közterület

3724

1/1

8.

214

Csepreg

144/ / /

kivett közterület

918

1/1

9.

222

Csepreg

145/ / /

kivett járda

323

1/1

10.

206

Csepreg

156/ / /

kivett árok

960

1/1

11.

215

Csepreg

157/ / /

kivett közterület

3320

1/1

12.

221

Csepreg

192/ / /

kivett járda

316

1/1

13.

220

Csepreg

193/ 1/ /

kivett töltés

5779

1/1

14.

219

Csepreg

193/ 2/ /

kivett töltés

186

1/1

15.

218

Csepreg

193/ 3/ /

kivett töltés

62

1/1

16.

217

Csepreg

195/ / /

kivett töltés

1556

1/1

17.

216

Csepreg

197/ / /

kivett dögtér

48

1/1

18.

211

Csepreg

209/ / /

kivett járda

280

1/1

19.

207

Csepreg

210/ / /

kivett út, árok

1128

1/1

20.

210

Csepreg

211/ / /

kivett járda

459

1/1

21.

230

Csepreg

291/ 17/ /

kivett közút

3814

1/1

22.

229

Csepreg

291/ 33/ /

kivett közút

1142

1/1

23.

227

Csepreg

291/ 40/ /

kivett közút

8164

1/1

24.

231

Csepreg

298/ / /

kivett közút

750

1/1

25.

225

Csepreg

299/ / /

kivett közterület

8592

1/1

26.

226

Csepreg

335/ / /

kivett közút

3322

1/1

27.

223

Csepreg

357/ / /

kivett közterület

6736

1/1

28.

208

Csepreg

358/ / /

kivett járda

238

1/1

29.

209

Csepreg

359/ / /

kivett járda

246

1/1

30.

232

Csepreg

411/ / /

kivett közterület

3376

1/1

31.

233

Csepreg

412/ / /

kivett töltés

1895

1/1

32.

234

Csepreg

413/ / /

kivett árok

2134

1/1

33.

235

Csepreg

414/ 14/ /

kivett közterület

1059

1/1

34.

213

Csepreg

419/ / /

kivett járda

306

1/1

35.

237

Csepreg

420/ / /

kivett töltés

4945

1/1

36.

238

Csepreg

421/ 2/ /

kivett töltés

3723

1/1

37.

212

Csepreg

422/ / /

kivett járda

440

1/1

38.

253

Csepreg

428/ / /

kivett árok

2916

1/1

39.

252

Csepreg

429/ / /

kivett töltés

2798

1/1

40.

251

Csepreg

430/ / /

kivett közút

1404

1/1

41.

259

Csepreg

441/ 9/ /

kivett közút

113

1/1

42.

254

Csepreg

441/ 21/ /

kivett közterület

4566

1/1

43.

255

Csepreg

441/ 43/ /

kivett közút

160

1/1

44.

257

Csepreg

441/ 44/ /

kivett közterület

1722

1/1

45.

260

Csepreg

441/ 59/ /

kivett közterület

3277

1/1

46.

261

Csepreg

542/ / /

kivett közterület

15243

1/1

47.

240

Csepreg

559/ / /

kivett közterület

12418

1/1

48.

241

Csepreg

560/ 1/ /

kivett járda

204

1/1

49.

242

Csepreg

560/ 2/ /

kivett járda

83

1/1

50.

243

Csepreg

561/ / /

kivett beépítetlen terület

112

1/1

51.

301

Csepreg

575/ / /

kivett közterület

2132

1/1

52.

302

Csepreg

576/ / /

kivett járda

302

1/1

53.

239

Csepreg

587/ 2/ /

kivett járda

217

1/1

54.

262

Csepreg

624/ 3/ /

kivett közterület

6741

1/1

55.

297

Csepreg

630/ / /

kivett járda

1403

1/1

56.

265

Csepreg

634/ / /

kivett közterület

6352

1/1

57.

264

Csepreg

663/ / /

kivett közterület

1584

1/1

58.

266

Csepreg

687/ / /

kivett járda

433

1/1

59.

268

Csepreg

688/ / /

kivett árok

1314

1/1

60.

270

Csepreg

734/ / /

kivett árok

4149

1/1

61.

272

Csepreg

754/ / /

kivett járda

1260

1/1

62.

271

Csepreg

758/ / /

kivett járda

1594

1/1

63.

273

Csepreg

795/ / /

kivett közút

780

1/1

64.

274

Csepreg

812/ / /

kivett közpark

2910

1/1

65.

275

Csepreg

817/ / /

kivett közterület

1826

1/1

66.

267

Csepreg

828/ / /

kivett árok

3912

1/1

67.

249

Csepreg

846/ 2/ /

kivett árok

422

1/1

68.

248

Csepreg

850/ / /

kivett közút

740

1/1

69.

246

Csepreg

872/ / /

kivett árok

450

1/1

70.

244

Csepreg

878/ / /

kivett közút

1655

1/1

71.

245

Csepreg

883/ / /

kivett árok

212

1/1

72.

307

Csepreg

908/ / /

kivett árok

119

1/1

73.

308

Csepreg

916/ / /

kivett közút

309

1/1

74.

286

Csepreg

944/ 1/ /

kivett mocsár

1043

1/1

75.

287

Csepreg

944/ 2/ /

kivett beépítetlen terület

670

1/1

76.

276

Csepreg

945/ / /

kivett közterület

8569

1/1

77.

277

Csepreg

991/ / /

kivett közterület

4911

1/1

78.

296

Csepreg

1012/ / /

kivett járda

829

1/1

79.

294

Csepreg

1017/ / /

kivett árok

1150

1/1

80.

292

Csepreg

1027/ / /

kivett árok

1573

1/1

81.

291

Csepreg

1029/ / /

kivett járda

234

1/1

82.

299

Csepreg

1030/ / /

kivett közterület

4017

1/1

83.

295

Csepreg

1076/ / /

kivett árok

720

1/1

84.

298

Csepreg

1082/ / /

kivett járda

1052

1/1

85.

303

Csepreg

1084/ / /

kivett járda

712

1/1

86.

293

Csepreg

1100/ / /

kivett árok

1404

1/1

87.

289

Csepreg

1122/ / /

kivett járda

1259

1/1

88.

309

Csepreg

1123/ 2/ /

kivett saját használatú út

790

1/1

89.

288

Csepreg

1124/ / /

kivett járda

2074

1/1

90.

283

Csepreg

1125/ / /

kivett vízállás

679

1/1

91.

280

Csepreg

1126/ 5/ /

kivett közút

2551

1/1

92.

284

Csepreg

1126/ 7/ /

kivett közút

7080

1/1

93.

427

Csepreg

1126/ 12/ /

kivett közút

14168

1/1

94.

282

Csepreg

1127/ / /

kivett közterület

2020

1/1

95.

285

Csepreg

1129/ 1/ /

kivett temető

14252

1/1

96.

281

Csepreg

1130/ 2/ /

kivett temető

435

1/1

97.

278

Csepreg

1180/ / /

kivett közút

2195

1/1

98.

312

Csepreg

1195/ / /

kivett közterület

2607

1/1

99.

313

Csepreg

1196/ / /

kivett járda

387

1/1

100.

315

Csepreg

1197/ / /

kivett közterület

472

1/1

101.

304

Csepreg

1201/ / /

kivett járda

1020

1/1

102.

316

Csepreg

1228/ / /

kivett járda

245

1/1

103.

317

Csepreg

1229/ / /

kivett járda

195

1/1

104.

187

Csepreg

1250/ / /

kivett közterület

3026

1/1

105.

314

Csepreg

1251/ / /

kivett járda

401

1/1

106.

318

Csepreg

1264/ / /

kivett közút

950

1/1

107.

319

Csepreg

1276/ / /

kivett közterület

3263

1/1

108.

190

Csepreg

1299/ / /

kivett közterület

6815

1/1

109.

186

Csepreg

1313/ / /

kivett közterület

1907

1/1

110.

183

Csepreg

1347/ / /

kivett közterület

1768

1/1

111.

320

Csepreg

1352/ / /

kivett közterület

8437

1/1

112.

321

Csepreg

1353/ / /

kivett közterület

4285

1/1

113.

322

Csepreg

1354/ 2/ /

kivett közterület

2254

1/1

114.

182

Csepreg

1356/ / /

kivett járda

822

1/1

115.

181

Csepreg

1357/ / /

kivett járda

542

1/1

116.

184

Csepreg

1378/ / /

kivett közterület

1870

1/1

117.

188

Csepreg

1403/ / /

kivett közterület

4630

1/1

118.

189

Csepreg

1424/ / /

kivett közterület

2815

1/1

119.

185

Csepreg

1434/ / /

kivett közterület

3853

1/1

120.

324

Csepreg

1452/ / /

kivett közút

1407

1/1

121.

325

Csepreg

1453/ / /

kivett járda

285

1/1

122.

326

Csepreg

1454/ / /

kivett járda

206

1/1

123.

178

Csepreg

1469/ / /

kivett járda

1344

1/1

124.

180

Csepreg

1484/ / /

kivett közút

3279

1/1

125.

193

Csepreg

1485/ / /

kivett közterület

2802

1/1

126.

192

Csepreg

1506/ / /

kivett közterület

2246

1/1

127.

179

Csepreg

1515/ / /

kivett közút

2022

1/1

128.

327

Csepreg

1517/ 2/ /

kivett járda

421

1/1

129.

328

Csepreg

1517/ 3/ /

kivett járda

386

1/1

130.

329

Csepreg

1518/ / /

kivett járda

186

1/1

131.

194

Csepreg

1526/ / /

kivett közterület

2894

1/1

132.

330

Csepreg

1527/ / /

kivett járda

185

1/1

133.

195

Csepreg

1549/ / /

kivett közterület

1853

1/1

134.

196

Csepreg

1577/ / /

kivett árok

1593

1/1

135.

331

Csepreg

1589/ / /

kivett közterület

6182

1/1

136.

197

Csepreg

1634/ / /

kivett közterület

5670

1/1

137.

198

Csepreg

1655/ / /

kivett közterület

6453

1/1

138.

332

Csepreg

1657/ 1/ /

kivett közút

91

1/1

139.

417

Csepreg

1901/ 19/ /

kivett közút

1107

1/1

140.

419

Csepreg

1901/ 21/ /

kivett közút

1755

1/1

141.

421

Csepreg

1901/ 23/ /

kivett közút

4007

1/1

142. 1

143.

532

Csepreg

1901/31/ /

kivett közút

794

1/1

144.

156

Csepreg

3110/ 1/ /

kivett közút

804

1/1

145.

157

Csepreg

3110/ 5/ /

kivett közút

2436

1/1

146.

158

Csepreg

3165/ 2/ /

kivett közút

3123

1/1

147.

159

Csepreg

3171/ / /

kivett árok

1055

1/1

148.

160

Csepreg

3256/ / /

kivett közút

1016

1/1

149.

161

Csepreg

3262/ / /

kivett közút

1223

1/1

150.

162

Csepreg

3282/ / /

kivett árok

252

1/1

151.

163

Csepreg

3348/ / /

kivett közút

2155

1/1

152.

164

Csepreg

3484/ / /

kivett közút

1538

1/1

153.

166

Csepreg

3565/ 1/ /

kivett közút

1985

1/1

154.

167

Csepreg

3565/ 2/ /

kivett vízmosás

5425

1/1

155.

170

Csepreg

3668/ / /

kivett közút

171

1/1

156.

173

Csepreg

3714/ 1/ /

kivett árok

484

1/1

157.

174

Csepreg

3714/ 2/ /

kivett közút

7517

1/1

158.

175

Csepreg

3768/ / /

kivett közút

555

1/1

159.

155

Csepreg

06/ 2/ /

kivett közút

6986

1/1

160.

154

Csepreg

06/ 3/ /

kivett közút

2366

1/1

161.

153

Csepreg

07/ 6/ /

kivett közút

391

1/1

162.

150

Csepreg

07/ 58/ /

kivett töltés

5986

1/1

163.

148

Csepreg

08/ 1/ /

kivett árok

250

1/1

164.

149

Csepreg

08/ 3/ /

kivett közút

5730

1/1

165.

147

Csepreg

08/ 4/ /

kivett közút

25

1/1

166.

146

Csepreg

09/ 21/ /

kivett közút

879

1/1

167.

145

Csepreg

010/ 2/ /

kivett árok

8757

1/1

168.

144

Csepreg

014/ 1/ /

kivett árok

458

1/1

169.

143

Csepreg

014/ 2/ /

kivett árok

906

1/1

170.

142

Csepreg

018/ / /

kivett árok

2230

1/1

171.

141

Csepreg

020/ 27/ /

kivett árok

692

1/1

172.

137

Csepreg

025/ / /

kivett közút

6392

1/1

173.

136

Csepreg

026/ 43/ /

kivett közút

2361

1/1

174.

443

Csepreg

026/ 45/ /

kivett szennyvíztisztító

5149

1/1

175.

135

Csepreg

027/ 2/ /

kivett közút

4243

1/1

176.

134

Csepreg

029/ 2/ /

kivett közút

3290

1/1

177.

133

Csepreg

031/ 1/ /

kivett közút

4660

1/1

178.

132

Csepreg

032/ 53/ /

kivett árok

2712

1/1

179.

131

Csepreg

034/ 1/ /

kivett közút

3310

1/1

180.

130

Csepreg

034/ 4/ /

kivett közút

5348

1/1

181.

129

Csepreg

034/ 7/ /

kivett közút

4506

1/1

182.

128

Csepreg

034/ 10/ /

kivett közút

565

1/1

183.

127

Csepreg

034/ 36/ /

kivett közút

1310

1/1

184.

126

Csepreg

034/ 37/ /

kivett közút

1977

1/1

185.

125

Csepreg

039/ / /

kivett közút

18899

1/1

186.

124

Csepreg

040/ 3/ /

kivett közút

6407

1/1

187.

123

Csepreg

040/ 5/ /

kivett közút

2748

1/1

188.

122

Csepreg

059/ / /

kivett közút

2241

1/1

189.

121

Csepreg

065/ / /

kivett közút

1766

1/1

190.

120

Csepreg

067/ / /

kivett közút

1169

1/1

191.

118

Csepreg

069/ / /

kivett közút

432

1/1

192.

117

Csepreg

072/ 2/ /

kivett közút

2664

1/1

193.

116

Csepreg

075/ / /

kivett közút

1562

1/1

194.

115

Csepreg

076/ / /

kivett közút

8105

1/1

195.

113

Csepreg

078/ / /

kivett közút

7291

1/1

196.

114

Csepreg

079/ / /

kivett közút

6880

1/1

197.

112

Csepreg

0159/ / /

kivett közút

6218

1/1

198.

111

Csepreg

0161/ 2/ /

kivett árok

2001

1/1

199.

110

Csepreg

0183/ 2/ /

kivett közút

2435

1/1

200.

109

Csepreg

0187/ / /

kivett árok

770

1/1

201.

108

Csepreg

0199/ 5/ /

kivett közút

3259

1/1

202.

107

Csepreg

0199/ 7/ /

kivett közút

2853

1/1

203.

106

Csepreg

0200/ 2/ /

kivett közút

16178

1/1

204.

105

Csepreg

0203/ 3/ /

kivett árok

1970

1/1

205.

104

Csepreg

0205/ 17/ /

kivett közút

4146

1/1

206.

103

Csepreg

0205/ 26/ /

kivett közút

2993

1/1

207.

102

Csepreg

0206/ 1/ /

kivett közút

242

1/1

208.

101

Csepreg

0206/ 2/ /

kivett közút

4711

1/1

209.

99

Csepreg

0207/ 3/ /

kivett töltés

30033

1/1

210.

100

Csepreg

0207/ 21/ /

kivett közút

4015

1/1

211.

98

Csepreg

0207/ 22/ /

kivett közút

715

1/1

212.

96

Csepreg

0209/ 10/ /

kivett árok

1300

1/1

213.

95

Csepreg

0210/ / /

kivett árok

1442

1/1

214.

433

Csepreg

0212/ 2/ /

kivett árok

2477

1/1

215.

93

Csepreg

0213/ 3/ /

kivett Répce folyó

13240

1/1

216.

92

Csepreg

0219/ 4/ /

kivett töltés

1220

1/1

217.

447

Csepreg

0220/ 3/ /

kivett szennyvíztisztító

2776

781/1000

218.

91

Csepreg

0221/ 2/ /

kivett árok

3492

1/1

219.

90

Csepreg

0223/ 2/ /

kivett közút

313

1/1

220.

89

Csepreg

0228/ 2/ /

kivett mocsár

2417

1/1

221.

88

Csepreg

0231/ 4/ /

kivett közút

2530

1/1

222.

87

Csepreg

0233/ 2/ /

kivett árok

4052

1/1

223.

86

Csepreg

0234/ 1/ /

kivett közút

7652

1/1

224.

85

Csepreg

0234/ 2/ /

kivett közút

160

1/1

225.

84

Csepreg

0235/ 2/ /

kivett árok

10310

1/1

226.

83

Csepreg

0236/ / /

kivett árok

3181

1/1

227.

82

Csepreg

0238/ 2/ /

kivett közút

4246

1/1

228.

81

Csepreg

0238/ 3/ /

kivett közút

13280

1/1

229.

80

Csepreg

0239/ 5/ /

kivett árok

4120

1/1

230.

453

Csepreg

0242/ 10/ /

kivett közút

2349

1/1

231.

79

Csepreg

0246/ / /

kivett közút

1237

1/1

232.

78

Csepreg

0248/ / /

kivett közút

1023

1/1

233.

77

Csepreg

0249/ 2/ /

kivett árok

4440

1/1

234.

76

Csepreg

0249/ 10/ /

kivett árok

926

1/1

235.

74

Csepreg

0259/ 3/ /

kivett közút (Natura 2000 terület)

1320

1/1

236.

75

Csepreg

0259/ 13/ /

kivett közút

219

1/1

237.

73

Csepreg

0260/ / /

kivett közút (Natura 2000 terület)

5075

1/1

238.

72

Csepreg

0262/ / /

kivett árok

2582

1/1

239.

71

Csepreg

0267/ / /

kivett közút

1935

1/1

240.

70

Csepreg

0269/ / /

kivett közút (Natura 2000 terület)

12481

1/1

241.

69

Csepreg

0282/ / /

kivett közút

11453

1/1

242.

67

Csepreg

0283/ 4/ /

kivett közút

1389

1/1

243.

68

Csepreg

0287/ 10/ /

kivett közút

1539

1/1

244.

65

Csepreg

0296/ 4/ /

kivett közút

829

1/1

245.

64

Csepreg

0297/ / /

kivett közút

5382

1/1

246.

63

Csepreg

0298/ 4/ /

kivett közút

2502

1/1

247.

62

Csepreg

0299/ 1/ /

kivett közút

6285

1/1

248.

61

Csepreg

0299/ 2/ /

kivett közút

811

1/1

249.

60

Csepreg

0300/ 7/ /

kivett közút

1675

1/1

250.

59

Csepreg

0311/ / /

kivett árok

1708

1/1

251.

58

Csepreg

0314/ / /

kivett közút

14592

1/1

252.

57

Csepreg

0320/ 4/ /

kivett közút

7521

1/1

253.

448

Csepreg

0320/ 5/ /

kivett saját használatú út

564

1/1

254.

56

Csepreg

0320/ 6/ /

kivett közút

1154

1/1

255.

55

Csepreg

0322/ 1/ /

kivett közút

84

1/1

256.

54

Csepreg

0322/ 10/ /

kivett közút

1403

1/1

257.

53

Csepreg

0336/ / /

kivett közút (védett régészeti lelőhely)

5913

1/1

258.

52

Csepreg

0337/ 32/ /

kivett közút

6826

1/1

259.

50

Csepreg

0337/ 53/ /

kivett közút

2131

1/1

260.

51

Csepreg

0340/ 1/ /

kivett közút (védett régészeti lelőhely)

18122

1/1

261.

49

Csepreg

0340/ 4/ /

kivett saját használatú út

115

1/1

262.

48

Csepreg

0340/ 7/ /

kivett közút

1110

1/1

263.

45

Csepreg

0344/ / /

kivett közút (védett régészeti lelőhely)

6208

1/1

264.

44

Csepreg

0345/ 2/ /

kivett töltés

1796

1/1

265.

43

Csepreg

0345/ 4/ /

kivett közút (védett régészeti lelőhely)

12964

1/1

266.

42

Csepreg

0345/ 46/ /

kivett közút(fokozottan védett régészeti lelőhely

1967

1/1

267.

41

Csepreg

0345/ 47/ /

kivett árok (védett régészeti lelőhely)

3143

1/1

268.

40

Csepreg

0345/ 48/ /

kivett közút (védett régészeti lelőhely)

1954

1/1

269.

39

Csepreg

0346/ / /

kivett közút

10315

1/1

270.

38

Csepreg

0347/ 2/ /

kivett közút

2170

1/1

271.

37

Csepreg

0347/ 3/ /

kivett közút

2834

1/1

272.

36

Csepreg

0350/ 1/ /

kivett közút

355

1/1

273.

35

Csepreg

0352/ / /

kivett közút

30783

1/1

274.

34

Csepreg

0353/ 2/ /

kivett árok

5121

1/1

275.

33

Csepreg

0353/ 6/ /

kivett közút

3071

1/1

276.

32

Csepreg

0359/ / /

kivett közút

6160

1/1

277.

30

Csepreg

0363/ / /

kivett közút

8247

1/1

278.

29

Csepreg

0365/ 1/ /

kivett közút

3255

1/1

279.

28

Csepreg

0365/ 2/ /

kivett közút

5841

1/1

280.

27

Csepreg

0366/ 1/ /

kivett közút

25268

1/1

281.

26

Csepreg

0366/ 2/ /

kivett közút

7500

1/1

282.

25

Csepreg

0367/ 2/ /

kivett közút

2650

1/1

283.

24

Csepreg

0368/ / /

szántó (AK:4.34)

960

1/1

284.

23

Csepreg

0369/ 2/ /

kivett közút

1000

1/1

285.

22

Csepreg

0370/ / /

kivett közút

11275

1/1

286.

21

Csepreg

0376/ / /

kivett közút

7159

1/1

287.

20

Csepreg

0379/ 5/ /

kivett közút

3047

1/1

288.

431

Csepreg

0379/ 10/ /

kivett közút

1557

1/1

289.

19

Csepreg

0389/ 12/ /

kivett közút

1997

1/1

290.

18

Csepreg

0389/ 13/ /

kivett közút

76

1/1

291.

16

Csepreg

0394/ 7/ /

kivett közút

275

1/1

292.

17

Csepreg

0395/ 1/ /

kivett közút

442

1/1

293.

15

Csepreg

0397/ 2/ /

kivett közút

278

1/1

294.

14

Csepreg

0398/ 15/ /

kivett töltés

2505

1/1

295.

13

Csepreg

0398/ 40/ /

kivett közút

7028

1/1

296.

12

Csepreg

0399/ 1/ /

kivett közút

1274

1/1

297. 2

298.

10

Csepreg

0410/ / /

kivett közút

1284

1/1

299.

9

Csepreg

0412/ / /

kivett árok

406

1/1

300.

8

Csepreg

0415/ / /

kivett árok

392

1/1

301.

6

Csepreg

0417/ 19/ /

kivett közút

1022

1/1

302.

5

Csepreg

0421/ 7/ /

kivett vízmosás

3634

1/1

303.

2

Csepreg

0422/ 1/ /

kivett közút

2525

1/1

304.

3

Csepreg

0422/ 3/ /

kivett közút

10732

1/1

305.

4

Csepreg

0422/ 5/ /

kivett közút

1790

1/1

306.

1

Csepreg

0462/ / /

kivett közút

4460

1/1

307.

454

Csepreg

024/2

szántó (AK:3.15)

1647

16/1647

308.

455

Csepreg

024/3

szántó (AK:8.10)

4240

123/12720

309.

456

Csepreg

024/4

szántó (AK:11.93)

6244

59/6244

310.

457

Csepreg

024/7

szántó (AK:4.27)

2234

14/2234

311.

458

Csepreg

024/13

szántó (AK:21.19)

11092

786/33276

312.

459

Csepreg

024/21

szántó (AK:1.21)

633

42/1899

313.

460

Csepreg

024/23

szántó (AK:5.50)

2877

51/2877

314.

461

Csepreg

024/25

szántó (AK:5.29)

2769

194/11076

315.

462

Csepreg

024/29

szántó (AK:6.69)

3503

156/7006

316.

463

Csepreg

024/31

szántó (AK:6.70)

3507

78/3507

317.

464

Csepreg

024/33

szántó (AK:4.33)

2266

23/2266

318.

465

Csepreg

024/36

szántó (AK:10.19)

5334

47/5334

319.

466

Csepreg

024/37

szántó (AK:9.91)

5186

16/5186

320.

467

Csepreg

024/38

szántó (AK:8.92)

4668

14/4668

321.

468

Csepreg

024/39

szántó (AK:8.46)

4431

41/4431

322.

469

Csepreg

024/40

szántó (AK:2.51)

1316

12/1316

323.

470

Csepreg

024/41

szántó (AK:5.30)

2773

176/22184

324.

471

Csepreg

024/43

szántó (AK:10.74)

5625

53/5625

325.

472

Csepreg

024/45

szántó (AK:6.71)

3514

11/3514

326.

473

Csepreg

024/47

szántó (AK:5.43)

2845

27/2845

327.

474

Csepreg

024/50

szántó (AK:12.85)

6726

172/6726

328.

475

Csepreg

024/51

szántó (AK:5.20)

2723

71/2723

329.

476

Csepreg

024/52

szántó (AK:6.07)

3179

84/3179

330.

477

Csepreg

024/54

szántó (AK:2.03)

1065

12/1065

331.

478

Csepreg

024/66

szántó (AK:6.35)

3327

91/3327

332.

479

Csepreg

024/67

szántó (AK:2.98)

1561

44/1561

333.

480

Csepreg

024/69

szántó (AK:4.22)

2212

244/8848

334.

481

Csepreg

024/71

szántó (AK:3.93)

2057

62/4114

335.

482

Csepreg

024/73

szántó (AK:6.87)

3597

37/3597

336.

483

Csepreg

024/74

szántó (AK:5.30)

2773

31/2773

337.

484

Csepreg

024/75

szántó (AK:6.44)

3374

38/3374

338.

432

Csepreg

024/76

szántó (AK:8.68)

4543

68/9086

339.

486

Csepreg

024/79

szántó (AK:6.64)

3478

72/6956

340.

487

Csepreg

024/80

szántó (AK:4.12)

2158

92/4316

341.

488

Csepreg

024/81

szántó (AK:3.57)

1870

51/1870

342.

489

Csepreg

024/85

szántó (AK:3.74)

1960

52/1960

343.

490

Csepreg

024/86

szántó (AK:7.25)

3798

96/3798

344.

491

Csepreg

024/89

szántó (AK:11.00)

5758

56/5758

345.

492

Csepreg

024/91

szántó (AK:10.64)

5571

38/5571

346.

493

Csepreg

024/92

szántó (AK:10.76)

5636

53/5636

347.

494

Csepreg

024/93

szántó (AK:6.87)

3597

34/3597

348.

495

Csepreg

024/95

szántó (AK:6.71)

3514

26/3514

349.

496

Csepreg

024/101

szántó (AK:3.99)

2090

45/2090

350.

497

Csepreg

024/102

szántó (AK:4.37)

2287

37/2287

351.

498

Csepreg

034/48

kivett kerékpárút

286

1/1

352.

516

Csepreg

022/2

szántó (AK:9.48)

4964

68/4964

353.

517

Csepreg

022/3

szántó (AK:10.84)

5676

153/5676

354.

518

Csepreg

022/4

szántó (AK:6.95)

3640

92/3640

355.

519

Csepreg

022/5

szántó (AK:5.50)

2877

70/2877

356.

520

Csepreg

022/6

szántó (AK:10.99)

5755

134/5755

357.

521

Csepreg

022/13

szántó (AK:6.18)

3237

219/9711

358.

522

Csepreg

034/13

szántó (AK:12.21)

4538

133/4538

359.

523

Csepreg

034/14

szántó (AK:75.76)

28162

188/28162

360.

524

Csepreg

034/19

szántó (AK:31.69)

11781

84/11781

361.

525

Csepreg

034/20

szántó (AK:25.56)

9502

40/9502

362.

526

Csepreg

034/21

szántó (AK:57.30)

21301

162/21301

363. 3

364.

528

Csepreg

034/24

szántó (AK:23.33)

8672

61/8672

365.

529

Csepreg

034/25

szántó (AK:116.67)

43372

304/43372

366.

530

Csepreg

034/26

szántó (AK:66.64)

24775

173/24775

367.

531

Csepreg

034/27

szántó (AK:66.67)

24784

174/24784

368.

532

Csepreg

034/28

szántó (AK:54.99)

20442

150/20442

369.

533

Csepreg

034/29

szántó (AK:26.67)

9914

31/9914

370.

534

Csepreg

034/30

szántó (AK:188.32)

70008

514/70008

371.

535

Csepreg

034/33

szántó (AK:58.18)

21628

133/21628

372.

536

Csepreg

034/46

szántó (AK:58.99)

21928

161/21928

373.

537

Csepreg

034/47

szántó (AK:64.00)

23790

193/23790

374.

538

Csepreg

034/54

kivett kerékpárút

123

1/1

375.

539

Csepreg

034/59

kivett kerékpárút

901

1/1

376.

540

Csepreg

0381/12

kivett közút

2610

1/1

377 4

Csepreg

1901/25

kivett közút

171

1/1

378 5

Csepreg

1901/26

kivett kerékpár út

384

1/1

379 6

Csepreg

1901/28

kivett kerékpár út

374

1/1

380 7

Csepreg

1901/29

kivett közút

157

1/1

381 8

Csepreg

0401/1

kivett közút

11018

1/1

382 9

Csepreg

034/52

kivett kerékpár út

746

1/1

2. melléklet

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon (helyi döntés alapján forgalomképtelen törzsvagyon)

Sorszám

Naplósorszám

Település

Helyr.szám

Művelési ág

Tel.ter(m2)

Önk tulajdoni hányad

377.

351

Csepreg

437/ / /

kivett általános iskola

11458

1/1

378.

334

Csepreg

587/ 3/ /

kivett óvoda

5707

1/1

379.

354

Csepreg

578/ / /

kivett múzeum

730

1/1

3. melléklet

Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon (Törvény alapján)

Sorszám

Naplósorszám

Település

Helyr.szám

Művelési ág

Tel.ter(m2)

Önk tulajdoni hányad

380.

371

Csepreg

577/A / 2/

iroda

559

1/1

381.

504

Csepreg

577/A / 3/

vendéglő

390

1/1

382.

376

Csepreg

992/ / /

kivett gondozási központ (műemlék)

718

1/1

383.

378

Csepreg

993/ / /

kivett gondozási központ (műemlék)

1228

1/1

10

385.

355

Csepreg

1233/ / /

kivett művelődési központ

1484

1/1

386.

236

Csepreg

291/ 2/ /

kivett beépítetlen terület

129

1/1

387.

290

Csepreg

1028/ 1/ /

kivett beépítetlen terület

328

1/1

388.

499

Csepreg

667/2

kivett vízmű

62

781/1000

389.

500

Csepreg

07/2

kivett vízmű

6306

667/1000

390.

501

Csepreg

07/4

kivett vízmű

1701

667/1000

391.

502

Csepreg

09/3

kivett vízmű

1317

667/1000

392.

503

Csepreg

0360/2

kivett vízmű

5899

667/1000

393.

541

Horvátzsidány

0107/2

kivett vízmű

3319

667/1000

11

Csepreg

1081/A/1

egészségház

427

1/1

Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon (helyi rendelet alapján)

Sorszám

Naplósorszám

Település

Helyr.szám

Művelési ág

Tel.ter(m2)

Önk tulajdoni hányad

394.

346

Csepreg

558/ / /

kivett lakóház, udvar, 2 gazdasági épület

719

1/1

395.

139

Csepreg

020/ 41/ /

kivett gázfogadó - állomás

105

1/1

12

397.

357

Csepreg

1271/ /A/3

lakás

88

1/1

398.

507

Csepreg

1271/ /A/4

lakás

88

1/1

399.

508

Csepreg

1271/ /A/5

lakás

58

1/1

400.

509

Csepreg

1271/ /A/6

lakás

58

1/1

401.

510

Csepreg

1271/ /A/7

lakás

88

1/1

402.

511

Csepreg

1271/ /A/8

lakás

88

1/1

403.

512

Csepreg

1271/ /A/9

lakás

58

1/1

404.

513

Csepreg

1271/ /A/10

lakás

58

1/1

405.

11

Csepreg

0408/ 2/ /

kivett épület

881

1/1

406.

514

Csepreg

542/A

egyéb épület

54

1/2

13

Csepreg

1081/A/2

iroda

61

1/1

14

Csepreg

1081/A/3

lakás

51

1/1

15

Csepreg

1081/A/4

lakás

51

1/1

16

Csepreg

1081/A/5

lakás

60

1/1

17

Csepreg

1081/A/6

lakás

35

1/1

18

Csepreg

1081/A/7

lakás

68

1/1

19

Csepreg

1081/A/8

lakás

108

1/1

20

Csepreg

1081/A/9

lakás

88

1/1

21

Csepreg

1081/A/10

lakás

94

1/1

22

Csepreg

140/A/1

lakás

54

1/1

23

Csepreg

140/A/2

lakás

71

1/1

24

Csepreg

140/A/3

lakás

59

1/1

4. melléklet

Üzleti vagyon (Forgalomképes vagyon)

Sorszám

Naplósorszám

Település

Helyr.szám

Művelési ág

Tel.ter(m2)

Önk tulajdoni hányad

407.

199

Csepreg

2/ 2/ /

kivett közút

133

1/1

408.

374

Csepreg

139/ 2/ /

kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

2230

1/1

409. 25

410.

228

Csepreg

291/ 41/ /

kivett beépítetlen terület

70

1/1

411.

258

Csepreg

441/ 10/ /

kivett beépítetlen terület

585

1/1

412.

531

Csepreg

450/7/A/1

lakás

34

1/1

413.

350

Csepreg

543/ / /

kivett sporttelep

31838

1/1

414.

335

Csepreg

579/ / /

kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

662

1/1

415.

300

Csepreg

585/ / /

kivett gazdasági épület, udvar

72

1/1

416.

263

Csepreg

624/ 2/ /

kivett beépítetlen terület

34

1/1

417.

247

Csepreg

877/ / /

kivett beépítetlen terület

8219

1/1

418.

306

Csepreg

896/ / /

kivett beépítetlen terület

489

1/1

419.

176

Csepreg

1044/ 4/ /

kivett beépítetlen terület

1179

1/1

420.

444

Csepreg

1050/ / /

kivett beépítetlen terület

680

1/1

421.

375

Csepreg

1051/ 1/A/4

lakás

56

1/1

422.

438

Csepreg

1051/ 2/ /

kivett beépítetlen terület

1201

1/1

423.

423

Csepreg

1126/ 8/ /

kivett közút

784

1/1

424.

425

Csepreg

1126/ 10/ /

kivett beépítetlen terület

826

1/1

425.

426

Csepreg

1126/ 11/ /

kivett beépítetlen terület

3989

1/1

426.

428

Csepreg

1126/ 13/ /

kivett beépítetlen terület

496

1/1

427.

439

Csepreg

1188/ / /

kivett beépítetlen terület

180

1/1

428.

440

Csepreg

1189/ / /

kivett beépítetlen terület

97

1/1

429.

441

Csepreg

1192/ / /

kivett beépítetlen terület

86

1/1

430.

390

Csepreg

1231/ / /

kivett általános iskola

1355

1/1

431.

373

Csepreg

1272/ 2/ /

kivett sportpálya

13982

1/1

432.

356

Csepreg

1288/ / /

kivett turistaház

820

1/1

433. 26

434.

363

Csepreg

1293/ 2/ /

kivett beépítetlen terület

71

1/1

435.

337

Csepreg

1308/ / /

kivett lakóház, udvar

917

1/1

436.

530

Csepreg

1311/ / /

kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

654

1/1

437.

429

Csepreg

1312/ / /

kivett lakóház, udvar, gazdasági épület

263

30/32

438.

446

Csepreg

1489/ / /

kivett beépítetlen terület

964

1/1

439. 27

440.

46

Csepreg

1667/ / /

kivett ipartelep

19463

1/1

441.

165

Csepreg

3509/ / /

szántó, erdő , árok (AK: 5.00)

2540

210/2520

442.

168

Csepreg

3574/ / /

kert (AK:2.20)

638

210/2520

443.

169

Csepreg

3651/ 2/ /

rét (AK:0.40)

22

1/1

444.

171

Csepreg

3669/ / /

kert (AK:0.29)

82

1/1

445.

172

Csepreg

3683/ 2/ /

kert (AK:0.64)

183

1/1

446.

152

Csepreg

07/ 11/ /

szántó (AK:1.22)

319

9/12

447.

151

Csepreg

07/ 48/ /

szántó (AK:2.02)

530

9/12

448.

119

Csepreg

068/ 41/ /

szántó (AK:4.22)

2208

18/60

449.

97

Csepreg

0207/ 26/ /

szántó (AK:0.76)

200

1/1

450.

31

Csepreg

0361/ / /

szántó (AK:5.43)

1421

1/1

451.

348

Csepreg

669

kivett lakóház

54

1/1

452.

360

Csepreg

670

kivett lakóház

50

1/1

453.

361

Csepreg

671

kivett lakóház

47

1/1

454.

362

Csepreg

672

kivett lakóház

57

1/1

455.

515

Csepreg

3268/10

rét (AK:0.22)

134

1/1

456.

451

Tormásliget

114

kivett beépítetlen terület

3583

1/1

457 28

Csepreg

1550/1

kivett telephely

1499

1/1

458 29

Csepreg

0401/2

kivett közút

34157

1/1

459 30

349

Csepreg

564/ /A/1

posta

379

1/1

460 31

Csepreg

140/A/4

lakás

32

1/1

461 32

Csepreg

140/A/5

lakás

29

1/1

462 33

Csepreg

140/A/6

lakás

29

1/1

463 34

Csepreg

140/A/7

lakás

31

1/1

464 35

Csepreg

140/A/8

lakás

35

1/1

465 36

Csepreg

140/A/9

lakás

36

1/1

1

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 142. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 2. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

2

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 297. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 2. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

3

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 363. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

4

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 377. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

5

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 378. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

6

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 379. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

7

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 380. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

8

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 381. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

9

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 382. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

10

A 3. mellékletben foglalt táblázat 7. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 2. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

11

A 3. mellékletben foglalt táblázat 17. sora a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

12

A 3. mellékletben foglalt táblázat 23. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2023. (II. 3.) önkormányzati rendelete 2. §-a hatályon kívül helyezte.

13

A 3. mellékletben foglalt táblázat 34. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

24

A 3. mellékletben foglalt táblázat 45. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

23

A 3. mellékletben foglalt táblázat 44. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

22

A 3. mellékletben foglalt táblázat 43. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

14

A 3. mellékletben foglalt táblázat 35. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

21

A 3. mellékletben foglalt táblázat 42. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

20

A 3. mellékletben foglalt táblázat 41. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

19

A 3. mellékletben foglalt táblázat 40. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

18

A 3. mellékletben foglalt táblázat 39. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

17

A 3. mellékletben foglalt táblázat 38. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

16

A 3. mellékletben foglalt táblázat 37. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

15

A 3. mellékletben foglalt táblázat 36. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

25

A 4. mellékletben foglalt táblázat 409. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 2. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

26

A 4. mellékletben foglalt táblázat 433. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 2. § d) pontja hatályon kívül helyezte.

27

A 4. mellékletben foglalt táblázat 439. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 2. § e) pontja hatályon kívül helyezte.

28

A 4. mellékletben foglalt táblázat 457. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

29

A 4. mellékletben foglalt táblázat 458. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2022. (X. 28.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

30

A 4. mellékletben foglalt táblázat 459. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2023. (II. 3.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

31

A 4. mellékletben foglalt táblázat 460. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

32

A 4. mellékletben foglalt táblázat 461. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

33

A 4. mellékletben foglalt táblázat 462. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

34

A 4. mellékletben foglalt táblázat 463. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

35

A 4. mellékletben foglalt táblázat 464. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

36

A 4. mellékletben foglalt táblázat 465. sorát a Csepreg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2023. (XII. 4.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.