Somberek Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2012. (V.12.) önkormányzati rendelete

Nemzeti vagyonról

Hatályos: 2017. 05. 13

Somberek Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2012. (V.12.) önkormányzati rendelete

Nemzeti vagyonról

2017.05.13.

Somberek Község Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. §(1)bekezdés 6.pontjában, 6. §(5)bekezdésében, 6. §(6)bekezdésében, 11. §(16)bekezdésében, 13. §(1)bekezdésében, 18. §(1)bekezdésében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.törvény 107. §-ában, 109. §(4)bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.törvény 97. §(2)bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.tv. 8. §(1)bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

Általános rendelkezések

1. § A rendelet hatálya Somberek Önkormányzata (a továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában lévő

a) ingatlanokra, ingókra (tárgyi és forgóeszközökre), vagyoni értékű jogokra és követelésekre.
b) tagsági jogokat megtestesítő értékpapírokra és a pénzvagyonra.

2. § A rendelet hatálya nem terjed ki az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások, a nem lakás lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadására és elidegenítésére, az értékesítési célt szolgáló dolgokra, valamint a közterület használatára vonatkozó eljárásokra.

3. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon tulajdonosi joggyakorlója Somberek Község Önkormányzat Képviselő-testülete.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát – ha jogszabály vagy a képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik – a Sombereki Közös Önkormányzati Hivatal látja el.

(3) A (2)bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg.

4. § (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó ügyekben Somberek Község Önkormányzat Képviselő-testületet polgármestere képviseli.

(2) A képviselő-testület kizárólagosan jogosult a 100.000.-Ft összeghatárt meghaladó, polgári jogi jogviszonyból származó követelés elengedésére, az egy évet meghaladó időtartamú részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezésére és ehhez kapcsolódóan a kamat, illetve költség címén fennálló követelések elengedésére.

(3) A képviselő-testület az alább felsorolt tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

a) a képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződések aláírása,

b) a képviselőtestület szerződéskötésről szóló döntése alapján, amennyiben a testület a szerződést nem szövegszerűen fogadta el, az önkormányzati határozat keretei között a szerződés szövegének megállapítása, elfogadása, a szerződés aláírása,

c) az önkormányzat vagyonának, továbbá jogos érdekeinek védelme céljából szerződés felbontására, vagy megszüntetésére irányuló jognyilatkozatok megtétele, az önkormányzat igényeinek érvényesítését célzó jognyilatkozatok kiadása,

d) az önkormányzati igények érvényesítése, az önkormányzat jogvédelme érdekében közigazgatási, peres, vagy nemperes eljárás megindítása,

e) telekalakítási eljáráshoz, valamint közút, közterület területének településrendezési terv végrehajtása során történő rendezése miatt szükségessé váló adásvételi és csereszerződések megkötése nettó 500.000.-Ft-ot meg nem haladó értékre,

f) településrendezési tervben közút, vagy egyéb közterület rendeltetésű ingatlan tulajdonjogának ellenérték nélküli megszerzését tartalmazó szerződések megkötése,

g) közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, szolgalmi jogot, vagy közérdekű használati jogot biztosító szerződések megkötése, feltéve, hogy e jogok biztosítása nem eredményez változást, vagy korlátozást az érintett ingatlanok településrendezési terv szerinti felhasználhatóságában,

h) az önkormányzat, mint jogosult javára vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződések megkötése nettó 500.000.-Ft értékhatárig,

i) a szerződéskötés a nem beépíthető, önállóan gazdaságos módon nem használható földrészletek hasznosítására,

j) a 100.000.-Ft összeghatárt nem meghaladó, polgári jogi jogviszonyból származó követelés elengedésére, az egy év időtartamon belüli részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezésére és ehhez kapcsolódóan a kamat, illetve költség címén fennálló követelések elengedésére.

5. § A polgármester a költségvetés féléves és éves beszámolójának tárgyalásakor beszámol a képviselő-testületnek a rendelet 4. § (3)bekezdése szerinti felhatalmazáson alapuló tevékenységéről.

6. § A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó döntési javaslatot a polgármester terjeszti a képviselő-testület elé.

I. Fejezet

A törzsvagyonra vonatkozó rendelkezések

Az önkormányzat vagyona

7. § (1) Az önkormányzati vagyon törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll.

(2) A törzsvagyon tárgyai forgalomképtelenek vagy korlátozottan forgalomképesek lehetnek.

Törzsvagyon

8. § (1) Forgalomképtelen vagyontárgyak a Nvtv. 5. §(3)bekezdésének megfelelően

a.) helyi közutak és műtárgyaik,
b.) a helyi önkormányzat tulajdonában álló terek, parkok,
c.) a helyi önkormányzat tulajdonában álló – külön törvény rendelkezése alapján részére átadott – vizek, közcélú vizi létesítmények, ide nem értve a vizi közműveket,
d.) köztemetők
e.) mindaz a vagyon, amelyet a Képviselő-testület egyedi döntéssel forgalomképtelenné nyilvánít.
f.) nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősülő vagyonelem.
(2) A forgalomképtelen vagyonelemek jegyzékét e rendelet 1.számú melléklete tartalmazza.
(3) Az (1) bek. f.)pont szerinti vagyonelem körét a 2.számú melléklet tartalmazza.

9. § (1) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak

a.) az Önkormányzat fenntartása alatt álló kulturális, oktatási, egészségügyi, szociális és egyéb intézmények használatában lévő ingatlanvagyon,
b.) a Sombereki Közös Önkormányzati Hivatal hivatalának elhelyezésére szolgáló ingatlanok,
c.) kül-, és belterületi védett természeti területek és természeti emlékek
d.) játszóterek, pihenőterek
e.) közművek, vízi közművek
f.) mindaz a vagyon, amelyet a képviselő-testület egyedi döntéssel korlátozottan forgalomképessé nyilvánít.
(2) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek jegyzékét a 3. számú melléklet tartalmazza.
(3) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.
(4) Az (1) f.) pontjában foglalt tényállás megállapítása a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

10. § A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárnia használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek.

II. Fejezet

A vagyonkezelés szabályai

11. § A rendelet 4.sz. melléklete tartalmazza azokat a vagyonelemeket, amelyekre önkormányzati közfeladat ellátásához kapcsolódóan vagyonkezelői jog létesíthető és kijelöli a vagyonkezelőket.

12. § (1) A vagyonkezelői jog létesítéséért a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 3. § (1) bekezdés 19.b) pontjának ba), bc), bd) és be) alpontjaiban nevesített vagyonkezelők kötelesek a vagyonkezelői szerződés időtartama alatt évente ellenértéket fizetni, melynek mértéke a tárgyévi költségvetés vagy üzleti terv szerinti, a közfeladat ellátásával kapcsolatos, önkormányzati támogatás nélkül számított saját bevételének 5 %-a.

(2) A vagyonkezelői jog ingyenes átengedésére a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 3. §(1)bekezdés 19.b) pontjának ba), bb) alpontjaiban nevesített vagyonkezelők esetében kerülhet sor.

13. § (1) A vagyonkezelők kötelesek az önkormányzat törzsvagyona körébe tartozó ingatlanok állagmegőrzéséről, felújításáról, korszerűsítéséről folyamatosan gondoskodni, e feladata kapcsán a képviselő-testület éves költségvetésében dönt a tárgyévi feladatokról és azok megvalósításának forrásairól.

(2) Az (1)bekezdésben foglalt rendelkezés alkalmazása során a feladatok tervezéséhez meg kell kérni a vagyonkezelő szervezetek vezetőinek véleményét, melyek figyelembevételével a vagyon állagmegóvását, felújítását, illetve korszerűsítését célzó éves feladattervet kell meghatározni.

14. § A vagyonkezelők kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a kezelt vagyon működtetése során, e kötelezettség teljesítéséért a vagyonkezelő szervezetek vezetői felelnek.

15. § (1) A vagyonkezelés ellenőrzésének keretében a vagyonkezelő köteles évközi beszámolásra, adatszolgáltatásra, adatszolgáltatási kötelezettsége az önkormányzati jogszabályokban előírt beszámolási, adatszolgáltatási kötelezettségéhez kapcsolódik.

(2) A vagyonkezelő tulajdonosi ellenőrzése a képviselő-testület által elfogadott éves ellenőrzési terv szerint vagy esetileg elrendelt ellenőrzéssel valósul meg.

III. Fejezet

A hasznosítás szabályai

16. § (1) A nettó 10.000.000.-Ft értékhatárt meghaladó vagyonelemet – ha törvény kivételt nem tesz – csak versenyeztetés (a továbbiakban: pályázat) útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet hasznosítani.

(2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonelemeket a képviselő-testület határozattal jelöli ki hasznosításra az alábbi tartalommal:

- a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése,
- forgalmi értékének megjelölése,
- a hasznosítás módja,
- a pályázati feltételek meghatározása.
(3) Az (1) bekezdésben foglalt értékhatárt nem meghaladó vagyonelem hasznosítását, ha törvény vagy a képviselő-testületnek a hasznosításról rendelkező határozata másként nem rendelkezik, versenyeztetni nem kell, azonban a hasznosítási lehetőséget nyilvánosan közzé kell tenni az önkormányzat weblapján.
IV. Fejezet

A vagyon átruházásának szabályai

17. § A rendelet hatálya alá tartozó vagyonelemeket a képviselő-testület határozattal jelöli ki értékesítésre vagy cserére az alábbi tartalommal:

- a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése,
- forgalmi értékének megjelölése,
- az átruházás módja,
- pályázat esetén a pályázati feltételek meghatározása,
- árverése esetén az árverésre bocsátás szándékának kinyilvánítása,
- csere esetén a csere célja, csereügylet keretében átruházandó és megszerzendő vagyontárgyak megjelölése, forgalmi értéke.

18. § (1) A nettó 10.000.000.-Ft értékhatárt meghaladó vagyonelemeket – ha törvény kivételt nem tesz – csak versenyeztetés útján, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával lehet értékesíteni.

(2) Az (1)bekezdésben foglalt értékhatárt nem meghaladó értékű vagyonelem, ha jogszabály másként nem rendelkezik, a képviselő-testületnek az értékesítésről szóló határozata alapján nyilvános vagy árverés útján értékesíthető.

19. § Településrendezési terv végrehajtását célzó, nem önálló ingatlanként nyilvántartott földrészlet értékesítése, vagy cseréje esetén árverés vagy nyilvános meghirdetés nélkül kell a szerződést megkötni, a forgalmi érték vagy a számviteli nyilvántartás szerinti érték megjelölésével.

20. § A tulajdonközösség megszüntetése érdekében kötendő önkormányzati tulajdonú ingatlan tulajdoni hányadrészének tulajdonostárs általi megváltása esetén a forgalmi érték megjelölésével kell a szerződést megkötni.

V. Fejezet

A vagyonszerzés szabályai

21. § (1) Az önkormányzati vagyon gyarapításáról a polgármester javaslata alapján a képviselő-testület dönt.

(2) A vagyongyarapításról a képviselő-testült határozattal dönt, az alábbi tartalommal:

- a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése,
- forgalmi értékének megjelölése,
- a szerzés módja,
- az önkormányzat által vállalt fizetési feltételek,
- az önkormányzat ajánlati kötöttségének időtartama.
(3) Ingatlantulajdon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeit, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát is.
(4) Önkormányzati tulajdonszerzést megelőzően a vagyontárgyról forgalmi értékbecslést kell készíttetni.

22. § az önkormányzat törvény által előírt, vagy önként vállalt feladata ellátásához ingatlant bérelhet, albérletbe vehet, vagy használatba, egyéb módon hasznosításra átvehet, erről a képviselő-testület a polgármester javaslata és a Bizottság állásfoglalása alapján hoz döntést.

VI. Fejezet

Záró rendelkezések

23. § A képviselő-testület részére az önkormányzat vagyonának alakulásáról, a vagyonállapotról a rendelet 5.sz. melléklete szerinti vagyonkimutatást kell elkészíteni és az önkormányzat elemi költségvetési beszámolójához csatolni.

24. § E rendelet mellékletei:

- 1.sz. melléklet: forgalomképtelen vagyonelemek jegyzéke
- 2.sz .melléklet: A nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű, forgalomképtelen törzsvagyonba sorolt vagyonelemek
- 3.sz. melléklet: A rendelet szerint korlátozottan forgalomképes vagyonelemek
- 4.sz. melléklet: A vagyonkezelésbe adható vagyonelemek
- 5.sz. melléklet: Vagyonkimutatás

25. § (1) Ez a rendelet – a (2)bekezdésben meghatározott kivétellel – a kihirdetése napját követő napon lép hatályba. Hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti az Önkormányzat vagyonáról szóló 5/1998.(IX.01.), a 12/2004.(VII.10.) és a 10/2009.(IX.05.)önkormányzati rendelet.

(2) A rendelet 16. § (1)-(2)-(3) bekezdése és a 2013. január 1-én lép hatályba. Jelen rendelet Somberek községben a helyi kábeltelevízión keresztül 2012. május 12. napján kihirdetésre került.

2. melléklet a 7/2012. (V. 12.) önkormányzati rendelethez

Ingatlanvagyon-Kataszter
Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES ingatlanvagyon
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- ------------- -------------------
121112 2 Orvosi rendelő "F" 2. 1/ 3/ / 182000 0 182000
1211332 2 Egészségügyi közpon "N" 27. 1/ 3/ / 11640508 871213 10769295
1211332 2 Egészségügyi közpon "N" 29. 1/ 3/ / 11639509 871115 10768394
1211222 3 Községháza "F" 2. 3/ / / 241000 0 241000
1211332 3 Községháza "N" 3. 3/ / / 0 0 0
1211332 3 Községháza "N" 4. 3/ / / 0 0 0
1211332 3 Községháza "N" 5. 3/ / / 0 0 0
1211332 3 Községháza "N" 18. 3/ / / 53096077 2275128 50820949
1211492 3 Községháza "P" 14. 3/ / / 15008948 1624297 13384651
1211222 12 Szociális Otthon "F" 10. 127/ / / 10653000 0 10653000
1211332 12 Szociális Otthon "N" 2. 127/ / / 364840000 36483997 328356003
1211332 12 Szociális Otthon "N" 4. 127/ / / 3220000 321997 2898003
1211332 12 Szociális Otthon "N" 5. 127/ / / 480000 48000 432000
1211332 12 Szociális Otthon "N" 7. 127/ / / 504000 50400 453600
1211332 12 Szociális Otthon "N" 8. 127/ / / 900000 90000 810000
1211332 12 Szociális Otthon "N" 9. 127/ / / 1830000 183000 1647000
1211332 12 Szociális Otthon "N" 33. 127/ / / 4500000 450000 4050000
1211492 12 Szociális Otthon "P" 11. 127/ / / 140000 21003 118997
1211492 12 Szociális Otthon "P" 12. 127/ / / 140000 21003 118997
1211492 12 Szociális Otthon "P" 13. 127/ / / 140000 21003 118997
1211412 16 Játszótér "Z" 2. 212/ / / 90000 0 90000
1211412 17 Játszótér "Z" 2. 213/ / / 90000 0 90000
1211222 19 Általános Iskola "F" 2. 254/ / / 1322000 0 1322000
1211332 19 Általános Iskola "N" 3. 254/ / / 88316523 8831657 79484866
1211332 19 Általános Iskola "N" 4. 254/ / / 2651876 265187 2386689
1211492 19 Általános Iskola "P" 5. 254/ / / 8323000 1248450 7074550
1211222 251 Általános Iskola "F" 3. 254/ 1/ / 1322000 0 1322000
1211332 251 Általános Iskola "N" 4. 254/ 1/ / 88316523 8831657 79484866
1211332 251 Általános Iskola "N" 7. 254/ 1/ / 2651876 265187 2386689
1211492 251 Általános Iskola "P" 5. 254/ 1/ / 8323000 1248450 7074550
1211222 252 Sportudvar általános "F" 3. 254/ 2/ / 0 0 0
1211492 252 Sportudvar általános "P" 4. 254/ 2/ / 15432195 2090498 13341697
1211222 27 Épület "F" 2. 348/ / / 66000 0 66000
1211332 27 Épület "N" 3. 348/ / / 225000 22500 202500
1211212 253 Lakás Rákóczi u6/1 "F" 3. 402/ / / 100000 0 100000
1211312 253 Lakás Rákóczi u6/1 "E" 4. 402/ / / 0 0 0
1211222 36 Hagyományok háza "F" 2. 404/ / / 175000 0 175000
1211332 36 Hagyományok háza "N" 3. 404/ / / 6040916 604097 5436819
1211332 36 Hagyományok háza "N" 4. 404/ / / 200000 19997 180003
1211332 36 Hagyományok háza "N" 5. 404/ / / 16000 1603 14397
1211492 36 Hagyományok háza "P" 6. 404/ / / 10120000 1408985 8711015
121112 37 Müvelődesi ház "F" 4. 405/ / / 90000 0 90000
1211332 37 Müvelődesi ház "N" 3. 405/ / / 74645503 7161414 67484089
1211492 37 Müvelődesi ház "P" 8. 405/ / / 12695000 1904250 10790750
1211212 38 Óvoda, Eü.Ház. "F" 2. 407/ / / 658000 0 658000
1211312 38 Óvoda, Eü.Ház. "E" 5. 407/ / / 100000 10000 90000
1211332 38 Óvoda, Eü.Ház. "N" 3. 407/ / / 25634891 1706332 23928559
1211332 38 Óvoda, Eü.Ház. "N" 4. 407/ / / 2374426 227598 2146828
1211492 38 Óvoda, Eü.Ház. "P" 16. 407/ / / 140000 21003 118997
1211212 256 Családi ház Kossuth "F" 3. 415/ / / 1200000 0 1200000
1211222 217 GRANARIUM "F" 2. 419/ / / 803000 0 803000
1211322 217 GRANARIUM "N" 3. 419/ / / 26121000 0 26121000
1211322 217 GRANARIUM "N" 4. 419/ / / 5955000 0 5955000
1211492 217 GRANARIUM "P" 5. 419/ / / 44413000 6661950 37751050
1211412 221 MILLENIUMI PARK "Z" 2. 457/1-6/ / 15000000 0 15000000
1211212 54 Lakóház "F" 2. 483/ / / 167000 0 167000
1211312 54 Lakóház "E" 3. 483/ / / 932528 68869 863659
1211332 54 Lakóház "N" 4. 483/ / / 477440 47333 430107
1211492 54 Lakóház "P" 5. 483/ / / 20000 3000 17000
121112 67 Épület 43/50 DÉVA R "F" 3. 606/ 2/ / 26000 0 26000
1211332 67 Épület 43/50 DÉVA R "R" 2. 606/ 2/ / 2275000 227497 2047503
1211222 69 Helytörténeti muzeum "F" 2. 628/ / / 340000 0 340000
1211332 69 Helytörténeti muzeum "N" 3. 628/ / / 4373000 437300 3935700
1211212 70 Lakóház "F" 2. 631/ / / 407000 0 407000
1211312 70 Lakóház "E" 3. 631/ / / 2785243 262174 2523069
1211492 70 Lakóház "P" 4. 631/ / / 20000 3000 17000
1211222 86 Tüzoltószertár "F" 2. 771/ 2/ / 164000 0 164000
1211332 86 Tüzoltószertár "N" 3. 771/ 2/ / 354000 35403 318597
121112 220 VIZMU TELEP "F" 2. 047/ 2/ / 152000 0 152000
1218492 220 VIZMU TELEP "K" 3. 047/ 2/ / 1081979 35034 1046945
1218492 220 VIZMU TELEP "K" 3. 047/ 2/ / 44838730 6644843 38193887
1218492 220 VIZMU TELEP "P" 4. 047/ 2/ / 720000 302397 417603
121112 227 SZEMéTtelep "F" 2. 056/ / / 3247000 0 3247000
121112 258 ÚT közforgalom elől "F" 3. 058/ 4/ / 100000 0 100000
121112 255 FÖLD TEMETŐNÉL "F" 3. 098/ 4/ / 75000 0 75000
121112 219 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T "F" 2. 0192/ 1/ / 383000 0 383000
1218492 219 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T "V" 11. 0192/ 1/ / 448000 161283 286717
1218492 219 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T "K" 3. 0192/ 1/ / 235519000 8899127 226619873
1218492 219 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T "K" 3. 0192/ 1/ / 383000 31 382969
1218492 219 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T "P" 4. 0192/ 1/ / 66142793 236376 65906417
1211111 115 Önkormányzati út "F" 3. 028/ 1/ / 360000 0 360000
12114911 115 Önkormányzati út "U" 2. 028/ 1/ / 5265000 789750 4475250
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (80 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES) 1288198484 103226638 1184971846

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES egyéb eszközök
Főkönyv Sorsz Megnevezés Leltári szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
131122 334 Bioaprító PERUZZO T3 LEADER 6/2014 974000 331215 642785
131822 315 Csatorna tisztító gépek 1612200002 11073547 2586543 8487004
1319162 314 EZÜST MAZDA 626 WAGON 2.0I 446000 446000 0
131162 425 Ford TRansit V363 Trend kisb 156/2015 8689000 2223432 6465568
131122 295 Fútópad konditerem 41/2012 151115 87708 63407
131122 330 Hinta Lappset 02041aM pály 3/2014 299000 116763 182237
131122 329 Játszóvár Lappset 175055 pál 2/2014 2100000 820065 1279935
131122 331 Körförgó játszótér MVH 4/2014 440000 171823 268177
131122 333 Kötél pálya 160050/95069990 6/2014 1300000 507657 792343
131122 307 Mérleghinta játszótér MVH pá 12/2013 368300 167089 201211
131122 332 Mászóka lappset 175004 játsz 5/2014 150000 58576 91424
1319162 247 Pótkocsi NSN-10-2-B 1321900007 49400 49400 0
1319162 312 RENAULT SCENIC SZGK 1321900009 4395200 4395200 0
1319162 313 RENAULT TRAFIC 223000 223000 0
131122 306 Rugós játék PÁLY JÁTSZÓTÉR 11/2013 317500 144040 173460
131822 454 SZENnYVÍZTELEP nitrát recirk 156/2016 757324 82509 674815
131822 453 SZIVATTYú UTÓülepítő szivatt 155/2016 378544 41241 337303
131822 458 Szennyvízátemelő ABSXFP 100E 161/2016 575763 62727 513036
131822 455 Szenyvíztelep CSURGALÉK ÁTEM 158/2016 209214 22794 186420
131122 459 Térfigyelő rendszer kiépítés 162/2016 3161150 40076 3121074
131822 456 Tűzcsap Petőfi u.50. DRV 159/2016 0 0 0
131822 457 Tűzcsap csere Rákóczi u. 5 160/2016 0 0 0
131822 256 Vízmű vagyon/gépek 1612200001 1621280 685581 935699
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (23 darab): (Forgalomképesség: KORL.F.KÉPES) 37679337 13263439 24415898 ————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

4. melléklet a 7/2012. (V. 12.) önkormányzati rendelethez

Somberek Község Önkormányzat Képviselő-testület vagyonkezelésbe adható vagyonelemei
Nemleges.

5. melléklet a 7/2012. (V. 12.) önkormányzati rendelethez

VAGYONKIMUTATÁS (Bruttó értéken ezer Forintban)
Megnevezés Sor Db Forg.képtelen Korl.fkép. Forg.képes Nem besorolt Összesen
---------------------------------------- -- ----- ------------ ----------- ----------- ----------- -----------

1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 01 0 0 0 0 0 0

2. Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 02 0 0 0 0 0 0

3. Vagyoni értékű jogok (1113., 1123.) 03 0 0 0 0 0 0

4. Szellemi termékek (1114., 1124.) 04 0 0 0 0 0 0

5. Immateriális javakra adott előlegek 05 0 0 0 0 0 0

6. Immateriális javak értékhelyesbítése 06 0 0 0 0 0 0

I. Immateriális javak összesen (01+.+06)07 0 0 0 0 0 0

1. Ingatlanok és vagyoni értékű jogok 08 452 1907402 992114 84756 0 2984272

2. Gépek, berendezések és felszerelések 09 228 0 15826 413936 0 385574

3. Járművek (1321., 1322-ből) 10 0 0 0 0 0 0

4. Tenyészállatok (141., 142-ből) 11 0 0 0 0 0 0

5. Beruházások, felújítások 12 0 0 0 0 0 0

6. Beruházásra adott előlegek 13 27 0 0 7777 0 7777

7. Állami készletek, tartalékok 14 0 0 0 0 0 0

8. Tárgyi eszközök értékhelyesbítése 15 0 0 0 0 0 0

II. Tárgyi eszközök összesen (08+.+15) 16 707 1907402 1007940 462281 0 3377623

1. Egyéb tartós részesedés (171.,1751.) 17 0 0 0 0 0 0

2. Tartós hitelviszonyt m. értékpapír 18 0 0 0 0 0 0

3. Tartósan adott kölcsön 19 0 0 0 0 0 0

4. Hosszú lejáratú bankbetétek (178.) 20 0 0 0 0 0 0

5. Egyéb hosszú lejáratú követelések 21 0 0 0 0 0 0

6. Befektetett pénzügyi eszközök éh. 22 0 0 0 0 0 0

III. Befektetett pénzügyi eszközök össz. 23 0 0 0 0 0 0

1. Üzemeltetésre, kezelésre átadott e. 24 0 0 0 0 0 0

2. Koncesszióba adott eszközök 25 0 0 0 0 0 0

3. Vagyonkezelésbe adott eszközök 26 0 0 0 0 0 0

4. Vagyonkezelésbe vett eszközök 27 0 0 0 0 0 0

5. Üzem., k.átadott, v. vett eszközök 28 0 0 0 0 0 0

IV. Üzemeltetésre, kezelésre (24+.+28) 29 0 0 0 0 0 0
A) BEFEKTETETT ESZKÖZÖK ÖSSZESEN 30 707 1907402 1007940 462281 0 3377623
---------------------------------------- -- ----- ------------ ----------- ----------- ----------- -----------
INGATLANJELLEG ÖSSZESÍTŐ
Sorszám Kód Ingatlanjelleg megnevezése Darabszám
1 00001 Művelés alá nem tartozó beépítetlen földterület 4
2 00002 Vizek, közcélú vízilétesítmények területei 12
3 00003 Zöldterület 3
4 00004 Temető 1
5 00005 Termőföld 78
6 11100 Egylakásos épületek 3
7 11111 Szabadon álló házak, mint pl. családi házak, villák, f 2
8 12114 A különálló éttermek és bárok, cukrászda 1
9 12201 Polgármesteri hivatalok, körjegyzőségek épületei 1
10 12512 Műhelyek 1
11 12517 Egyéb ipari épületek 1
12 12600 Szórakoztató, közművelődési, oktatási és egészségügyi 1
13 12611 Művelődési otthon, ház, szabadidő központ, közösségi h 1
14 12622 Múzeum 1
15 12632 Óvoda 1
16 12633 Általános iskola 4
17 12647 Idős vagy megváltozott képességű emberek ellátására sz 1
18 12651 Labdajátékpályák 1
19 12711 Mezőgazdasági célra használt gazdasági épületek pl. te 1
20 12742 tűzoltószertár 1
21 21120 Helyi utak és utcák 86
22 21125 Külterületi közutak 2
23 21127 Gyalogutak és járdák 4
24 21128 Magánutak (pl. gazdasági vagy erdei utak) 8
25 22124 Víztárolók 1
26 22232 Szennyvízgyűjtők 1
27 24209 Egyéb, eddig fel nem sorolt építőmérnöki létesítmények 1
—————————
ÖSSZESEN: 222
Kataszteri Napló - Vagyon jellege: Törzsvagyon
Naplós Település Helyr.szám I.jel Fkép Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m2) Ön% Önk.tul(m2)
2 Somberek 1/ 3/ / 12600 3 Egészségügyi közpon KOSSUTH UTCA 113 890 100 890
3 Somberek 3/ / / 12201 3 Községháza KOSSUTH UTCA 111 1174 100 1174
5 Somberek 30/ / / 21120 1 Önkormányzati út KOSSUTH UTCA 274 100 274
6 Somberek 39/ / / 21120 1 Önkormányzati közút Nincs utca neve 322 100 322
7 Somberek 74/ / / 00002 1 Bári vizfolyás DOZSA GY.UTCA 16836 100 16836
8 Somberek 75/ / / 00001 1 Közterület Nincs utca neve 397 100 397
9 Somberek 123/ / / 21120 1 Önkormányzati út Nincs utca neve 1730 100 1730
10 Somberek 125/ / / 21120 1 Önkormányzti közút Nincs utca neve 4680 100 4680
11 Somberek 126/ / / 21120 1 Önkormányzati út Nincs utca neve 815 100 815
12 Somberek 127/ / / 12647 3 Szociális Otthon DóZSA GY.UTCA 19 51967 100 51967
13 Somberek 128/ / / 21120 1 Közterület er. DóZSA GY.UTCA 8185 100 8185
15 Somberek 144/ / / 21120 1 Önkormányzati út Nincs utca neve 1449 100 1449
16 Somberek 212/ / / 00003 1 Játszótér Nincs utca neve 299 100 299
17 Somberek 213/ / / 00003 1 Játszótér Nincs utca neve 299 100 299
18 Somberek 214/ 4/ / 21120 1 KÖZTERÜLET ES UT DOZSA GY.UTCA 16256 100 16256
19 Somberek 254/ / / 12633 3 Általános Iskola RáKóCZI FERENC 19 6448 80 5158
20 Somberek 272/ 2/ / 21120 1 Közterület PETőFI S.UTCA 17002 100 17002
27 Somberek 348/ / / 12711 4 Épület RáKóCZI FERENC 321 100 321
30 Somberek 360/ / / 21120 1 Önkormányzati közút Nincs utca neve 4062 100 4062
34 Somberek 401/ / / 11100 4 Lakóház RáKóCZI FERENC 6 1139 100 1139
35 Somberek 403/ / / 21120 1 Közterület RáKóCZI FERENC 25147 100 25147
36 Somberek 404/ / / 12633 3 Hagyományok háza RáKóCZI FERENC 1 856 100 856
37 Somberek 405/ / / 12611 3 Müvelődesi ház KOSSUTH UTCA 113 875 50 438
38 Somberek 407/ / / 12632 3 Óvoda, Eü.Ház. RáKóCZI FERENC 4 3212 100 3212
39 Somberek 418/ 1/ / 21120 1 Közterület RáKóCZI FERENC 5622 100 5622
42 Somberek 456/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 169 100 169
43 Somberek 456/ 2/ / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 1538 100 1538
50 Somberek 457/ 27/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3166 100 3166
51 Somberek 457/ 28/ / 21120 1 Közterület VIRÁG UTCA 6731 100 6731
52 Somberek 457/ 58/ / 21120 1 Közterület ORGONA UTCA 8764 100 8764
53 Somberek 482/ / / 21120 1 Közterület ARANY UTCA 3702 100 3702
54 Somberek 483/ / / 11100 4 Lakóház ARANY UTCA 24 816 100 816
55 Somberek 503/ / / 21120 1 Közterület ADY E.UTCA 5077 100 5077
56 Somberek 520/ / / 21120 1 Közterület JóZSEF A.UTCA 6245 100 6245
57 Somberek 521/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 4558 100 4558
58 Somberek 536/ / / 21127 1 Közterület KOSSUTH UTCA 786 100 786
59 Somberek 535/ / / 21127 1 Közterület KOSSUTH UTCA 1213 100 1213
60 Somberek 537/ / / 21127 1 Közterület KOSSUTH UTCA 4941 100 4941
61 Somberek 539/ 1/ / 21127 1 Közterület KOSSUTH UTCA 7949 100 7949
62 Somberek 540/ 24/ / 00005 1 B.kert es gyalogut NINCS UTCA NéV 1366 100 1366
64 Somberek 553/ / / 11111 4 Lakás KOSSUTH UTCA 222 1384 100 1384
66 Somberek 606/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 2605 100 2605
67 Somberek 606/ 2/ / 12512 3 Épület 43/50 DÉVA R NINCS UTCA NéV 148 86 127
69 Somberek 628/ / / 12622 4 Helytörténeti muzeum KOSSUTH UTCA 128 1660 100 1660
70 Somberek 631/ / / 11111 4 Lakóház KOSSUTH UTCA 122 1987 100 1987
71 Somberek 633/ / / 12517 4 Szolgáltatóhz /volt KOSSUTH UTCA 118 1639 100 1639
72 Somberek 663/ / / 21120 1 Közterület SZABADSáG UTCA 6027 100 6027
76 Somberek 717/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 995 100 995
86 Somberek 771/ 2/ / 12742 3 Tüzoltószertár NINCS UTCA NéV 800 100 800
88 Somberek 779/ / / 00002 1 Árok NINCS UTCA NéV 594 100 594
90 Somberek 781/ / / 00004 1 TEMETő NINCS UTCA NéV 9614 100 9614
91 Somberek 782/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 4127 100 4127
92 Somberek 783/ / / 12651 2 Sporttelep NINCS UTCA NéV 28417 100 28417
212 Somberek 938/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 891 100 891
213 Somberek 948/ / / 21120 1 Ömkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 1280 100 1280
216 Somberek 960/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 410 100 410
217 Somberek 419/ / / 12114 4 GRANARIUM KOSSUTH UTCA 127 3917 100 3917
221 Somberek 457/1-6/ / 00003 1 MILLENIUMI PARK Nincs utca neve 3906 100 3906
224 Somberek 785/ / / 21120 1 Közut Nincs utca neve 8492 100 8492
251 Somberek 254/ 1/ / 12633 3 Általános Iskola RáKóCZI FERENC 19 4240 80 3392
252 Somberek 254/ 2/ / 12633 3 Sportudvar általános RáKóCZI FERENC 19 2208 80 1766
253 Somberek 402/ / / 11100 4 Lakás Rákóczi u6/1 RáKóCZI FERENC 6 200 100 200
254 Somberek 192/ 4/ / 00001 1 FÖLDRÉSZLET ( termel NINCS UTCA NéV 2804 60 1682
94 Somberek 03/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 10394 100 10394
95 Somberek 04/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 384 100 384
96 Somberek 05/ 9/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1600 100 1600
97 Somberek 06/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1692 100 1692
99 Somberek 09/ / / 00002 1 Vizmosás NINCS UTCA NéV 5312 100 5312
100 Somberek 010/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 14246 100 14246
101 Somberek 012/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1799 100 1799
103 Somberek 016/ / / 00002 1 Vizmosás NINCS UTCA NéV 597 100 597
104 Somberek 018/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 13167 100 13167
105 Somberek 020/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 2484 100 2484
106 Somberek 021/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 2217 100 2217
109 Somberek 024/ / / 21120 1 Önkormányzati közut NINCS UTCA NéV 697 100 697
115 Somberek 028/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 1755 100 1755
118 Somberek 031/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 6170 100 6170
120 Somberek 035/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 7074 100 7074
121 Somberek 036/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 936 100 936
122 Somberek 042/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 1154 100 1154
123 Somberek 044/ 1/ / 00002 1 árok NINCS UTCA NéV 6278 100 6278
125 Somberek 044/ 3/ / 00002 1 ÁROK NINCS UTCA NéV 1393 100 1393
126 Somberek 048/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 3457 100 3457
127 Somberek 050/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 2121 100 2121
128 Somberek 057/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 334 100 334
130 Somberek 082/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 118 100 118
131 Somberek 090/ / / 00002 1 Árok NINCS UTCA NéV 342 100 342
132 Somberek 093/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 375 100 375
134 Somberek 097/ / / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 7883 100 7883
220 Somberek 047/ 2/ / 22124 4 VIZMU TELEP Nincs utca neve 1237 60 742
227 Somberek 056/ / / 00001 4 SZEMéTtelep Nincs utca neve 15837 100 15837
238 Somberek 023/ / / 21128 1 Külterületi út NINCS UTCA NéV 2084 100 2084
239 Somberek 059/ 2/ / 21128 1 Külterületi út NINCS UTCA NéV 16853 100 16853
255 Somberek 098/ 4/ / 00005 3 FÖLD TEMETŐNÉL NINCS UTCA NéV 3066 100 3066
136 Somberek 0108/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati út NINCS UTCA NéV 17575 100 17575
138 Somberek 0109/ 3/ / 21120 1 Önkormányzati közut NINCS UTCA NéV 4144 100 4144
139 Somberek 0110/ 3/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 118 100 118
140 Somberek 0111/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 12111 100 12111
141 Somberek 0112/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1543 100 1543
143 Somberek 0130/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 226 100 226
144 Somberek 0138/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3676 100 3676
145 Somberek 0141/ 2/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 8675 100 8675
146 Somberek 0144/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3538 100 3538
147 Somberek 0147/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 8121 100 8121
149 Somberek 0157/ 2/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1243 100 1243
150 Somberek 0162/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3143 100 3143
151 Somberek 0163/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 2047 100 2047
153 Somberek 0166/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 11353 100 11353
154 Somberek 0170/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 5770 100 5770
157 Somberek 0181/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 670 100 670
158 Somberek 0182/ 2/ / 00002 1 Árok NINCS UTCA NéV 7413 100 7413
159 Somberek 0185/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 14093 100 14093
160 Somberek 0187/ 1/ / 00002 1 Árok NINCS UTCA NéV 2292 100 2292
161 Somberek 0187/ 2/ / 00002 1 Árok NINCS UTCA NéV 664 100 664
163 Somberek 0197/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 4755 100 4755
164 Somberek 0201/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 4823 100 4823
165 Somberek 0203/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 6716 100 6716
166 Somberek 0212/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 10718 100 10718
167 Somberek 0212/ 2/ / 00002 1 Vizmosás NINCS UTCA NéV 7980 100 7980
168 Somberek 0233/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 6938 100 6938
169 Somberek 0237/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1081 100 1081
170 Somberek 0243/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 356 100 356
171 Somberek 0245/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1041 100 1041
185 Somberek 0247/ 1/ / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 8814 100 8814
187 Somberek 0248/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3053 100 3053
199 Somberek 0252/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 3386 100 3386
201 Somberek 0254/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 984 100 984
202 Somberek 0258/ / / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 2891 100 2891
203 Somberek 0259/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 2685 100 2685
205 Somberek 0275/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 1399 100 1399
206 Somberek 0277/ / / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 1192 100 1192
207 Somberek 0280/ / / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 867 100 867
209 Somberek 0282/ / / 21120 1 Önkormányzati közút NINCS UTCA NéV 5271 100 5271
210 Somberek 0290/ / / 21120 1 Önkormányzati Közút NINCS UTCA NéV 4181 100 4181
219 Somberek 0192/ 1/ / 22232 3 SZENYVIZVEZETÉK ÉS T Nincs utca neve 3556 55 1956
234 Somberek 0155/ 8/ / 00001 1 KÖZUT Nincs utca neve 2479 100 2479
240 Somberek 0151/ 2/ / 21128 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 424 100 424
241 Somberek 0154/ 2/ / 21128 1 Külterületi út NINCS UTCA NéV 136 100 136
242 Somberek 0159/ 2/ / 21128 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 3808 100 3808
243 Somberek 0188/ 2/ / 21125 1 árok NINCS UTCA NéV 6100 100 6100
244 Somberek 0189/ 2/ / 21128 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 1861 100 1861
245 Somberek 0192/ 3/ / 00002 1 árok NINCS UTCA NéV 3725 100 3725
246 Somberek 0207/ / / 21128 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 2097 100 2097
247 Somberek 0213/ / / 21128 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 3725 100 3725
248 Somberek 0238/ 1/ / 21125 1 külterületi út NINCS UTCA NéV 3725 100 3725
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— Tel.ter(m2) Önk.tul(m2)
------ ----------- ---------------- ----- ---- -------------------- ------------------------- ----------- --- ----------- -----
Összesen (145 darab): (Vagyon jellege:"Törzsvagyon"): 667861 661607
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Somberek Kataszteri napló
Ingatlanvagyon-Kataszter Vagyon jellege:"Üzleti vagyon"
7728 Somberek Kossuth u.111.
Naplós Település Helyr.szám I.jel Fkép Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m2) Ön% Önk.tul(m2)
------ ----------- ---------------- ----- ---- -------------------- ------------------------- ----------- --- ----------- ----
1 Somberek 1/ 2/ / 00005 5 Kert KOSSUTH UTCA 111 408 100 408
14 Somberek 140/ / / 00005 5 Kert DóZSA GY.UTCA 1945 100 1945
21 Somberek 295/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 517 100 517
23 Somberek 317/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 959 100 959
24 Somberek 326/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 730 100 730
25 Somberek 342/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 6145 100 6145
26 Somberek 346/ / / 00005 5 B.kert /2/8r/ Nincs utca neve 362 38 136
28 Somberek 353/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 1377 100 1377
29 Somberek 359/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 3110 100 3110
31 Somberek 363/ 2/ / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 1547 100 1547
32 Somberek 375/ / / 00005 5 B.kert Nincs utca neve 79 100 79
33 Somberek 380/ / / 00005 5 B.kert /1/2/ Nincs utca neve 1020 50 510
63 Somberek 549/ 2/ / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 1007 100 1007
65 Somberek 604/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 1821 100 1821
68 Somberek 608/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 786 50 393
73 Somberek 673/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 2417 100 2417
74 Somberek 679/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 613 100 613
75 Somberek 681/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 514 100 514
77 Somberek 719/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 766 100 766
78 Somberek 724/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 867 100 867
79 Somberek 728/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 1443 100 1443
80 Somberek 731/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 3712 100 3712
81 Somberek 748/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 823 100 823
82 Somberek 750/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 804 100 804
83 Somberek 757/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 1676 100 1676
85 Somberek 766/ / / 00005 5 B.kert NINCS UTCA NéV 832 100 832
87 Somberek 778/ / / 00005 5 Gyep B.kert NINCS UTCA NéV 12813 100 12813
211 Somberek 902/ / / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 3200 100 3200
214 Somberek 949/ / / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 1696 100 1696
215 Somberek 959/ / / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 8123 100 8123
218 Somberek 784/3-6/ / 00005 5 Szántó Ipari út. Nincs utca neve 248818 100 248818
222 Somberek 581/ / / 00005 5 Belterületi kert /wa Nincs utca neve 1003 100 1003
223 Somberek 602/ 1/ / 00005 5 Belterületi kert /gy Nincs utca neve 900 100 900
250 Somberek 313/ / / 24209 5 Poloma féle ház PETőFI S.UTCA 12 3903 100 3903
102 Somberek 014/ 2/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 7538 100 7538
107 Somberek 022/ 15/ / 00005 5 Szántó és út NINCS UTCA NéV 1604 100 1604
108 Somberek 022/ 21/ / 00005 5 Erdő/és g.épület/ NINCS UTCA NéV 1791 50 896
110 Somberek 025/ 1/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 4801 50 2401
111 Somberek 025/ 12/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 1218 63 761
112 Somberek 025/ 15/ / 00005 5 Gyep NINCS UTCA NéV 524 63 328
113 Somberek 025/ 18/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 2905 100 2905
114 Somberek 026/ / / 00005 5 Gyep NINCS UTCA NéV 866 100 866
116 Somberek 028/ 2/ / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 2127 100 2127
117 Somberek 030/ / / 00005 5 Gyep NINCS UTCA NéV 369 100 369
119 Somberek 033/ / / 00005 5 A,vzmosás b,erdő NINCS UTCA NéV 11843 100 11843
124 Somberek 044/ 2/ / 00005 5 GYEP NINCS UTCA NéV 773 100 773
129 Somberek 058/ 2/ / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 1525 100 1525
133 Somberek 095/ / / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 4077 100 4077
225 Somberek 08/ 11/ / 00005 5 Szanto Nincs utca neve 2884 100 2884
226 Somberek 08/ 13/ / 00005 5 GYEP LEGELÖ Nincs utca neve 1686 100 1686
236 Somberek 051/ 3/ / 00005 5 ERDÖ Nincs utca neve 20472 100 20472
137 Somberek 0108/ 2/ / 00005 5 SZÁNTÓ NINCS UTCA NéV 9661 100 9661
142 Somberek 0117/ / / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 12522 100 12522
155 Somberek 0172/ / / 00005 5 SZÁNTÓ NINCS UTCA NéV 10019 100 10019
156 Somberek 0173/ / / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 5124 100 5124
162 Somberek 0195/ / / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 5685 100 5685
172 Somberek 0246/ 2/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 15001 100 15001
175 Somberek 0246/ 7/ / 00005 5 Szántó és út NINCS UTCA NéV 4576 100 4576
176 Somberek 0246/ 13/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 7603 100 7603
177 Somberek 0246/ 14/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 2496 100 2496
178 Somberek 0246/ 16/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 3243 100 3243
179 Somberek 0246/ 21/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 6278 100 6278
180 Somberek 0246/ 25/ / 00005 5 Szőlő NINCS UTCA NéV 2366 100 2366
181 Somberek 0246/ 27/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 11979 100 11979
182 Somberek 0246/ 31/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 5127 100 5127
183 Somberek 0246/ 32/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 6250 100 6250
184 Somberek 0246/ 34/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 2396 100 2396
186 Somberek 0247/ 2/ / 00005 5 Erdő NINCS UTCA NéV 1447 100 1447
190 Somberek 0250/ 14/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 3257 100 3257
192 Somberek 0250/ 34/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 1372 100 1372
193 Somberek 0250/ 46/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 6782 100 6782
196 Somberek 0250/ 52/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 3329 100 3329
197 Somberek 0250/ 54/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 6715 100 6715
204 Somberek 0262/ 20/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 1536 100 1536
208 Somberek 0281/ 22/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 26475 100 26475
235 Somberek 0244/ 2/ / 00005 5 Szántó Nincs utca neve 2925 100 2925
249 Somberek 0250/ 47/ / 00005 5 Szántó NINCS UTCA NéV 408 100 408
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Tel.ter(m2) Önk.tul(m2)
------ ----------- ---------------- ----- ---- -------------------- ------------------------- ----------- --- ----------- --
Összesen (77 darab): (Vagyon jellege:"Üzleti vagyon"): 548311 543233
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Somberek Kataszteri napló
Ingatlanvagyon-Kataszter
7728 Somberek Kossuth u.111.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Tel.ter(m2) Önk.tul(m2)
------ ----------- ---------------- ----- ---- -------------------- ------------------------- ----------- --- ----------- --
MindÖsszesen (222 darab): 1216172 1204839
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

1. melléklet

Eszköz analitika - Kataszter
Forgalomképesség: F.KÉPTELEN
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
1211111 5 Önkormányzati út "F" 4. 30/ / / 56000 0 56000
12114911 5 Önkormányzati út "U" 2. 30/ / / 3828000 1377136 2450864
12114911 5 Önkormányzati út "U" 2. 30/ / / 0 0 0
12114911 5 Önkormányzati út "U" 2. 30/ / / 0 0 0
1211111 6 Önkormányzati közút "F" 3. 39/ / / 66000 0 66000
12114911 6 Önkormányzati közút "U" 2. 39/ / / 1288000 463364 824636
1211111 7 Árok "F" 6. 74/ / / 3451000 0 3451000
12114911 7 Árok "V" 2. 74/ / / 21045000 3156750 17888250
12114911 7 Árok "Y" 16. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Árok "Y" 17. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Árok "Y" 18. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Árok "Y" 19. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Árok "Y" 20. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Árok "Y" 21. 74/ / / 200000 40000 160000
12114911 7 Bári vizfolyás "P" 29. 74/ / / 0 0 0
1211111 8 Közterület "F" 2. 75/ / / 81000 0 81000
1211111 9 Önkormányzati út "F" 3. 123/ / / 355000 0 355000
12114911 9 Önkormányzati út "U" 2. 123/ / / 6920000 2489499 4430501
1211111 10 Önkormányzti közút "F" 3. 125/ / / 959000 0 959000
12114911 10 Önkormányzti közút "U" 2. 125/ / / 18720000 6734584 11985416
1211111 11 Önkormányzati út "F" 3. 126/ / / 167000 0 167000
12114911 11 Önkormányzati út "U" 2. 126/ / / 3260000 1172796 2087204
1211111 13 Közterület er. "F" 4. 128/ / / 1678000 0 1678000
12114911 13 Közterület er. "U" 2. 128/ / / 50490000 18163952 32326048
12114911 13 Közterület er. "U" 2. 128/ / / 0 0 0
12114911 13 Közterület er. "U" 2. 128/ / / 0 0 0
1211111 15 Önkormányzati út "F" 3. 144/ / / 297000 0 297000
12114911 15 Önkormányzati út "U" 2. 144/ / / 5796000 2085132 3710868
12112211 254 FÖLDRÉSZLET ( termel "F" 3. 192/ 4/ / 85000 0 85000
1211111 16 Játszótér "F" 3. 212/ / / 61000 0 61000
1211111 17 Játszótér "F" 3. 213/ / / 61000 0 61000
1211111 18 KÖZTERÜLET ES UT "F" 5. 214/ 4/ / 3332000 0 3332000
12114911 18 KÖZTERÜLET ES UT "U" 2. 214/ 4/ / 67948000 24444531 43503469
12114911 18 KÖZTERÜLET ES UT "U" 2. 214/ 4/ / 0 0 0
12114911 18 KÖZTERÜLET ES UT "U" 2. 214/ 4/ / 0 0 0
12114911 18 KÖZTERÜLET ES UT "P" 12. 214/ 4/ / 7865625 1135815 6729810
1211111 20 Közterület "F" 4. 272/ 2/ / 3485000 0 3485000
12114911 20 Közterület "U" 2. 272/ 2/ / 67171800 24165279 43006521
12114911 20 Közterület "U" 2. 272/ 2/ / 0 0 0
12114911 20 Közterület "U" 2. 272/ 2/ / 0 0 0
1211111 30 Önkormányzati közút "F" 3. 360/ / / 833000 0 833000
12114911 30 Önkormányzati közút "U" 2. 360/ / / 16248000 5845279 10402721
1211111 35 Közterület "F" 4. 403/ / / 5155000 0 5155000
12114911 35 Közterület "U" 2. 403/ / / 89458000 32182827 57275173
12114911 35 Közterület "U" 2. 403/ / / 0 0 0
12114911 35 Közterület "U" 2. 403/ / / 0 0 0
12114911 35 Közterület "P" 11. 403/ / / 17137556 2523932 14613624
12114911 35 Közterület "P" 18. 403/ / / 17393000 87533 17305467
1211111 39 Közterület "F" 6. 418/ 1/ / 1153000 0 1153000
12114911 39 Közterület "U" 2. 418/ 1/ / 53098000 14925630 38172370
12114911 39 Közterület "U" 2. 418/ 1/ / 0 0 0
12114911 39 Közterület "U" 2. 418/ 1/ / 0 0 0
12114911 39 Közterület "P" 16. 418/ 1/ / 3950000 47271 3902729
1211111 42 Önkormányzati Közút "F" 4. 456/ 1/ / 35000 0 35000
12114911 42 Önkormányzati Közút "U" 2. 456/ 1/ / 1472000 606753 865247
1211111 43 Önkormányzati Közút "F" 5. 456/ 2/ / 315000 0 315000
12114911 43 Önkormányzati Közút "U" 2. 456/ 2/ / 6152000 2213204 3938796
12114911 43 Önkormányzati Közút "P" 4. 456/ 2/ / 2879000 431850 2447150
1211111 50 Önkormányzati közút "F" 3. 457/ 27/ / 649000 0 649000
12114911 50 Önkormányzati közút "U" 2. 457/ 27/ / 6996000 2516829 4479171
12114911 50 Önkormányzati közút "U" 2. 457/ 27/ / 0 0 0
1211111 51 Közterület "F" 6. 457/ 28/ / 1380000 0 1380000
12114911 51 Közterület "U" 2. 457/ 28/ / 833000 343355 489645
12114911 51 Közterület "U" 2. 457/ 28/ / 0 0 0
12114911 51 Közterület "P" 15. 457/ 28/ / 1133990 91527 1042463
1211111 52 Közterület "F" 5. 457/ 58/ / 1797000 0 1797000
12114911 52 Közterület "U" 2. 457/ 58/ / 12638000 5209280 7428720
12114911 52 Közterület "U" 2. 457/ 58/ / 0 0 0
12114911 52 Közterület "U" 2. 457/ 58/ / 0 0 0
1211111 221 MILLENIUMI PARK "F" 3. 457/1-6/ / 801000 0 801000
1211111 53 Közterület "F" 3. 482/ / / 759000 0 759000
12114911 53 Közterület "U" 2. 482/ / / 18304000 6584921 11719079
12114911 53 Közterület "U" 2. 482/ / / 0 0 0
12114911 53 Közterület "U" 2. 482/ / / 0 0 0
1211111 55 Közterület "F" 3. 503/ / / 1041000 0 1041000
12114911 55 Közterület "U" 2. 503/ / / 18304000 6584921 11719079
12114911 55 Közterület "U" 2. 503/ / / 0 0 0
12114911 55 Közterület "U" 2. 503/ / / 0 0 0
1211111 56 Közterület "F" 3. 520/ / / 1280000 0 1280000
12114911 56 Közterület "U" 2. 520/ / / 18480000 6648237 11831763
12114911 56 Közterület "U" 2. 520/ / / 0 0 0
12114911 56 Közterület "U" 2. 520/ / / 0 0 0
1211111 57 Önkormányzati közút "F" 4. 521/ / / 934000 0 934000
12114911 57 Önkormányzati közút "U" 2. 521/ / / 13640000 4907043 8732957
12114911 57 Önkormányzati közút "U" 2. 521/ / / 0 0 0
1211111 59 Közterület "F" 3. 535/ / / 249000 0 249000
12114911 59 Közterület "U" 2. 535/ / / 7278000 2618284 4659716
12114911 59 Közterület "U" 2. 535/ / / 0 0 0
1211111 58 Közterület "F" 3. 536/ / / 161000 0 161000
12114911 58 Közterület "U" 2. 536/ / / 4716000 1696596 3019404
12114911 58 Közterület "U" 2. 536/ / / 0 0 0
1211111 60 Közterület "F" 4. 537/ / / 1013000 0 1013000
12114911 60 Közterület "U" 2. 537/ / / 29646000 10665245 18980755
12114911 60 Közterület "U" 2. 537/ / / 0 0 0
12114911 60 Közterület "P" 3. 537/ / / 400000 60003 339997
12114911 60 Közterület "P" 11. 537/ / / 8666666 1300000 7366666
12114911 60 Közterület "P" 14. 537/ / / 7865625 1179847 6685778
1211111 61 Közterület "F" 3. 539/ 1/ / 1630000 0 1630000
12114911 61 Közterület "U" 2. 539/ 1/ / 0 0 0
12114911 61 Közterület "U" 2. 539/ 1/ / 47694000 9655095 38038905
12114911 61 Közterület "P" 9. 539/ 1/ / 16500000 2475000 14025000
1211111 62 B.kert es gyalogut "F" 2. 540/ 24/ / 280000 0 280000
12114911 62 B.kert es gyalogut "U" 7. 540/ 24/ / 2222500 211352 2011148
1211111 66 Önkormányzati közút "F" 3. 606/ 1/ / 534000 0 534000
12114911 66 Önkormányzati közút "U" 2. 606/ 1/ / 13500000 4856672 8643328
12114911 66 Önkormányzati közút "U" 2. 606/ 1/ / 0 0 0
1211111 72 Közterület "F" 4. 663/ / / 1236000 0 1236000
12114911 72 Közterület "U" 2. 663/ / / 150982000 54316292 96665708
12114911 72 Közterület "U" 2. 663/ / / 0 0 0
1211111 76 Önkormányzati közút "F" 3. 717/ / / 204000 0 204000
12114911 76 Önkormányzati közút "U" 2. 717/ / / 3980000 1431813 2548187
1211111 88 Árok "F" 3. 779/ / / 122000 0 122000
12114911 88 Árok "V" 2. 779/ / / 990000 148500 841500
1211111 90 TEMETő "F" 5. 781/ / / 1971000 0 1971000
12114911 90 TEMETő "T" 2. 781/ / / 79000 11847 67153
12113311 90 TEMETő "R" 13. 781/ / / 8724269 599103 8125166
12114911 90 TEMETő "P" 3. 781/ / / 400012 50984 349028
1211111 91 Önkormányzati közút "F" 4. 782/ / / 846000 0 846000
12114911 91 Önkormányzati közút "U" 2. 782/ / / 23886000 8593065 15292935
12114911 91 Önkormányzati közút "U" 2. 782/ / / 0 0 0
1211111 92 Sporttelep "F" 2. 783/ / / 5825000 0 5825000
12114911 92 Sporttelep "O" 11. 783/ / / 11215800 1477743 9738057
12114911 92 Sporttelep "P" 5. 783/ / / 354000 53103 300897
1211111 224 Közut "F" 3. 785/ / / 1741000 0 1741000
12114911 224 Közut "U" 2. 785/ / / 27651500 4102403 23549097
1211111 212 Önkormányzati közút "F" 3. 938/ / / 183000 0 183000
12114911 212 Önkormányzati közút "U" 2. 938/ / / 3564000 534603 3029397
1211111 213 Ömkormányzati Közút "F" 3. 948/ / / 262000 0 262000
12114911 213 Ömkormányzati Közút "U" 2. 948/ / / 5120000 768003 4351997
1211111 216 Önkormányzati közút "F" 3. 960/ / / 84000 0 84000
12114911 216 Önkormányzati közút "U" 2. 960/ / / 1640000 246000 1394000
1211111 94 Önkormányzati közút "F" 3. 03/ 1/ / 2131000 0 2131000
12114911 94 Önkormányzati közút "U" 2. 03/ 1/ / 31182000 11217825 19964175
1211111 95 Önkormányzati közút "F" 3. 04/ / / 79000 0 79000
12114911 95 Önkormányzati közút "U" 2. 04/ / / 1152000 414436 737564
1211111 96 Önkormányzati közút "F" 3. 05/ 9/ / 328000 0 328000
12114911 96 Önkormányzati közút "U" 2. 05/ 9/ / 4800000 1726816 3073184
1211111 97 Önkormányzati közút "F" 3. 06/ 1/ / 347000 0 347000
12114911 97 Önkormányzati közút "U" 2. 06/ 1/ / 5076000 1826108 3249892
1211111 99 Vizmosás "F" 3. 09/ / / 1089000 0 1089000
12114911 99 Vizmosás "V" 2. 09/ / / 8855000 1328250 7526750
1211111 100 Önkormányzati közút "F" 3. 010/ / / 2920000 0 2920000
12114911 100 Önkormányzati közút "U" 2. 010/ / / 42738000 16495707 26242293
1211111 101 Önkormányzati közút "F" 3. 012/ / / 369000 0 369000
12114911 101 Önkormányzati közút "U" 2. 012/ / / 5397000 2266740 3130260
1211111 103 Vizmosás "F" 3. 016/ / / 122000 0 122000
12114911 103 Vizmosás "V" 2. 016/ / / 995000 149250 845750
1211111 104 Önkormányzati közút "F" 3. 018/ / / 2699000 0 2699000
12114911 104 Önkormányzati közút "U" 2. 018/ / / 39501000 16590417 22910583
1211111 105 Önkormányzati közút "F" 3. 020/ / / 509000 0 509000
12114911 105 Önkormányzati közút "U" 2. 020/ / / 7452000 1117797 6334203
1211111 106 Önkormányzati közút "F" 3. 021/ / / 454000 0 454000
12114911 106 Önkormányzati közút "U" 2. 021/ / / 6651000 997647 5653353
1211111 238 Külterületi közút "F" 2. 023/ / / 427000 0 427000
12114911 238 Külterületi közút "U" 3. 023/ / / 6252000 937800 5314200
12114911 238 Külterületi közút "U" 3. 023/ / / 0 0 0
1211111 109 Önkormányzati közut "F" 3. 024/ / / 143000 0 143000
12114911 109 Önkormányzati közut "U" 2. 024/ / / 2091000 313650 1777350
1211111 118 Önkormányzati közút "F" 4. 031/ / / 1265000 0 1265000
12114911 118 Önkormányzati közút "U" 2. 031/ / / 18510000 7774200 10735800
1211111 120 Önkormányzati út "F" 3. 035/ / / 1450000 0 1450000
12114911 120 Önkormányzati út "U" 2. 035/ / / 21222000 8913240 12308760
1211111 121 Önkormányzati út "F" 3. 036/ / / 192000 0 192000
12114911 121 Önkormányzati út "U" 2. 036/ / / 2808000 421200 2386800
1211111 122 Önkormányzati út "F" 3. 042/ 1/ / 237000 0 237000
12114911 122 Önkormányzati út "U" 2. 042/ 1/ / 3462000 519297 2942703
1211111 123 Árok "F" 3. 044/ 1/ / 1287000 0 1287000
12114911 123 Árok "V" 2. 044/ 1/ / 8970000 1345500 7624500
1211111 125 ÁROK "F" 3. 044/ 3/ / 286000 0 286000
12114911 125 ÁROK "V" 2. 044/ 3/ / 1990000 298503 1691497
1211111 126 Önkormányzati út "F" 4. 048/ / / 709000 0 709000
12114911 126 Önkormányzati út "U" 2. 048/ / / 691000 103650 587350
1211111 127 Önkormányzati út "F" 3. 050/ / / 435000 0 435000
12114911 127 Önkormányzati út "U" 2. 050/ / / 6363000 954453 5408547
1211111 128 Önkormányzati út "F" 3. 057/ / / 68000 0 68000
12114911 128 Önkormányzati út "U" 2. 057/ / / 1002000 150300 851700
1211111 239 Külterületi közút "F" 3. 059/ 2/ / 3455000 0 3455000
12114911 239 Külterületi közút "U" 5. 059/ 2/ / 50559000 7583850 42975150
12114911 239 Külterületi közút "U" 5. 059/ 2/ / 0 0 0
1211111 130 Önkormányzati út "F" 4. 082/ / / 24000 0 24000
12114911 130 Önkormányzati út "U" 2. 082/ / / 354000 53103 300897
1211111 131 Árok "F" 3. 090/ / / 70000 0 70000
12114911 131 Árok "V" 2. 090/ / / 570000 85497 484503
1211111 132 Önkormányzati út "F" 3. 093/ / / 77000 0 77000
12114911 132 Önkormányzati út "U" 2. 093/ / / 1125000 168750 956250
1211111 134 Önkormányzati út "F" 3. 097/ / / 1616000 0 1616000
12114911 134 Önkormányzati út "U" 2. 097/ / / 23649000 9932580 13716420
1211111 136 Önkormányzati út "F" 4. 0108/ 1/ / 3603000 0 3603000
12114911 136 Önkormányzati út "U" 2. 0108/ 1/ / 50225000 21113199 29111801
1211111 138 Önkormányzati közut "F" 3. 0109/ 3/ / 850000 0 850000
12114911 138 Önkormányzati közut "U" 2. 0109/ 3/ / 12132000 5097686 7034314
1211111 139 Önkormányzati közút "F" 3. 0110/ 3/ / 24000 0 24000
12114911 139 Önkormányzati közút "U" 2. 0110/ 3/ / 354000 53103 300897
1211111 140 Önkormányzati közút "F" 3. 0111/ / / 2483000 0 2483000
12114911 140 Önkormányzati közút "U" 2. 0111/ / / 34833000 15046081 19786919
1211111 141 Önkormányzati közút "F" 4. 0112/ / / 316000 0 316000
12114911 141 Önkormányzati közút "U" 2. 0112/ / / 4429000 1861675 2567325
1211111 143 Önkormányzati közút "F" 3. 0130/ / / 46000 0 46000
12114911 143 Önkormányzati közút "U" 2. 0130/ / / 678000 254700 423300
1211111 144 Önkormányzati közút "F" 3. 0138/ / / 754000 0 754000
12114911 144 Önkormányzati közút "U" 2. 0138/ / / 10528000 4560499 5967501
1211111 145 Önkormányzati közút "F" 3. 0141/ 2/ / 1778000 0 1778000
12114911 145 Önkormányzati közút "U" 2. 0141/ 2/ / 25525000 10724241 14800759
1211111 146 Önkormányzati közút "F" 3. 0144/ / / 725000 0 725000
12114911 146 Önkormányzati közút "U" 2. 0144/ / / 10614000 4457880 6156120
1211111 147 Önkormányzati közút "F" 3. 0147/ / / 1665000 0 1665000
12114911 147 Önkormányzati közút "U" 2. 0147/ / / 23749000 9978319 13770681
12114911 147 Önkormányzati közút "U" 2. 0147/ / / 0 0 0
1211111 240 külterületi közút "F" 2. 0151/ 2/ / 87000 0 87000
12114911 240 külterületi közút "U" 3. 0151/ 2/ / 1272000 190797 1081203
12114911 240 külterületi közút "U" 3. 0151/ 2/ / 0 0 0
1211111 241 Külterületi közút "F" 2. 0154/ 2/ / 28000 0 28000
12114911 241 Külterületi közút "U" 4. 0154/ 2/ / 408000 61200 346800
12114911 241 Külterületi közút "U" 4. 0154/ 2/ / 0 0 0
1211111 234 KÖZUT "F" 3. 0155/ 8/ / 508000 0 508000
12114911 234 KÖZUT "U" 2. 0155/ 8/ / 7437000 1115550 6321450
1211111 149 Önkormányzati közút "F" 4. 0157/ 2/ / 255000 0 255000
12114911 149 Önkormányzati közút "U" 2. 0157/ 2/ / 3729000 559347 3169653
1211111 242 külterületi közút "F" 3. 0159/ 2/ / 781000 0 781000
12114911 242 külterületi közút "U" 5. 0159/ 2/ / 11424000 1713597 9710403
12114911 242 külterületi közút "U" 5. 0159/ 2/ / 0 0 0
1211111 150 Önkormányzati közút "F" 4. 0162/ / / 644000 0 644000
12114911 150 Önkormányzati közút "U" 2. 0162/ / / 9429000 3960183 5468817
1211111 151 Önkormányzati közút "F" 3. 0163/ / / 420000 0 420000
12114911 151 Önkormányzati közút "U" 2. 0163/ / / 6141000 2579220 3561780
1211111 153 Önkormányzati közút "F" 3. 0166/ / / 2327000 0 2327000
12114911 153 Önkormányzati közút "U" 2. 0166/ / / 33059000 13892258 19166742
1211111 154 Önkormányzati közút "F" 3. 0170/ / / 1183000 0 1183000
12114911 154 Önkormányzati közút "U" 2. 0170/ / / 17310000 2596500 14713500
1211111 157 Önkormányzati közút "F" 3. 0181/ / / 137000 0 137000
12114911 157 Önkormányzati közút "U" 2. 0181/ / / 2010000 301500 1708500
1211111 158 Árok "F" 3. 0182/ 2/ / 1520000 0 1520000
12114911 158 Árok "V" 2. 0182/ 2/ / 8930000 1339500 7590500
1211111 159 Önkormányzati közút "F" 3. 0185/ / / 2889000 0 2889000
12114911 159 Önkormányzati közút "U" 2. 0185/ / / 40779000 17138400 23640600
1211111 160 Árok "F" 3. 0187/ 1/ / 470000 0 470000
12114911 160 Árok "V" 2. 0187/ 1/ / 3275000 491247 2783753
1211111 161 Árok "F" 3. 0187/ 2/ / 136000 0 136000
12114911 161 Árok "V" 2. 0187/ 2/ / 3275000 491247 2783753
1211111 243 árok "F" 2. 0188/ 2/ / 1251000 0 1251000
12114911 243 árok "V" 3. 0188/ 2/ / 7625000 1143753 6481247
1211111 244 külterületi közút "F" 2. 0189/ 2/ / 382000 0 382000
12114911 244 külterületi közút "U" 4. 0189/ 2/ / 5583000 837453 4745547
12114911 244 külterületi közút "U" 4. 0189/ 2/ / 0 0 0
1211111 245 árok "F" 3. 0192/ 3/ / 764000 0 764000
12114911 245 árok "V" 4. 0192/ 3/ / 1050000 157500 892500
1211111 163 Önkormányzati közút "F" 3. 0197/ / / 975000 0 975000
12114911 163 Önkormányzati közút "U" 2. 0197/ / / 13965000 5867543 8097457
1211111 164 Önkormányzati közút "F" 3. 0201/ / / 989000 0 989000
12114911 164 Önkormányzati közút "U" 2. 0201/ / / 14169000 5953224 8215776
1211111 165 Önkormányzati közút "F" 3. 0203/ / / 1377000 0 1377000
12114911 165 Önkormányzati közút "U" 2. 0203/ / / 17728000 7667744 10060256
12112211 246 külterületi közút "F" 2. 0207/ / / 430000 0 430000
12114911 246 külterületi közút "U" 3. 0207/ / / 6291000 943647 5347353
1211111 166 Önkormányzati közút "F" 4. 0212/ 1/ / 2197000 0 2197000
12114911 166 Önkormányzati közút "U" 2. 0212/ 1/ / 31154000 13092158 18061842
1211111 167 Vizmosás "F" 3. 0212/ 2/ / 1636000 0 1636000
12114911 167 Vizmosás "V" 2. 0212/ 2/ / 7980000 1197000 6783000
1211111 247 külterületi út "F" 2. 0213/ / / 764000 0 764000
12114911 247 külterületi út "U" 3. 0213/ / / 11175000 1676247 9498753
1211111 168 Önkormányzati közút "F" 3. 0233/ / / 1422000 0 1422000
12114911 168 Önkormányzati közút "U" 2. 0233/ / / 19814000 8329358 11484642
1211111 169 Önkormányzati közút "F" 3. 0237/ / / 222000 0 222000
12114911 169 Önkormányzati közút "U" 2. 0237/ / / 3243000 1156115 2086885
1211111 248 külterületi út "F" 3. 0238/ 1/ / 638000 0 638000
12114911 248 külterületi út "U" 5. 0238/ 1/ / 9339000 1400850 7938150
1211111 170 Önkormányzati közút "F" 3. 0243/ / / 73000 0 73000
12114911 170 Önkormányzati közút "U" 2. 0243/ / / 1068000 160200 907800
1211111 171 Önkormányzati közút "F" 3. 0245/ / / 213000 0 213000
12114911 171 Önkormányzati közút "U" 2. 0245/ / / 3123000 468450 2654550
1211111 185 Önkormányzati közút "F" 3. 0247/ 1/ / 1807000 0 1807000
12114911 185 Önkormányzati közút "U" 2. 0247/ 1/ / 26442000 3966300 22475700
1211111 187 Önkormányzati közút "F" 3. 0248/ / / 626000 0 626000
12114911 187 Önkormányzati közút "U" 2. 0248/ / / 9159000 1373850 7785150
1211111 199 Önkormányzati közút "F" 3. 0252/ / / 694000 0 694000
12114911 199 Önkormányzati közút "U" 2. 0252/ / / 10158000 1523697 8634303
1211111 201 Önkormányzati közút "F" 3. 0254/ / / 202000 0 202000
12114911 201 Önkormányzati közút "U" 2. 0254/ / / 2952000 442800 2509200
1211111 202 Önkormányzati Közút "F" 3. 0258/ / / 593000 0 593000
12114911 202 Önkormányzati Közút "U" 2. 0258/ / / 8673000 1300947 7372053
1211111 203 Önkormányzati közút "F" 3. 0259/ / / 550000 0 550000
12114911 203 Önkormányzati közút "U" 2. 0259/ / / 8055000 1208250 6846750
1211111 205 Önkormányzati közút "F" 3. 0275/ / / 287000 0 287000
12114911 205 Önkormányzati közút "U" 2. 0275/ / / 4197000 629547 3567453
1211111 206 Önkormányzati Közút "F" 3. 0277/ / / 244000 0 244000
12114911 206 Önkormányzati Közút "U" 2. 0277/ / / 3576000 536400 3039600
1211111 207 Önkormányzati Közút "F" 3. 0280/ / / 178000 0 178000
12114911 207 Önkormányzati Közút "U" 2. 0280/ / / 2601000 390150 2210850
1211111 209 Önkormányzati közút "F" 3. 0282/ / / 1081000 0 1081000
12114911 209 Önkormányzati közút "U" 2. 0282/ / / 15813000 2371950 13441050
1211111 210 Önkormányzati Közút "F" 3. 0290/ / / 857000 0 857000
12114911 210 Önkormányzati Közút "U" 2. 0290/ / / 12543000 1881453 10661547
1218111 259 Szorgalmi jog "F" 3. 0291/ 1/ / 40000 0 40000
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (295 darab): (Forgalomképesség: F.KÉPTELEN) 1926678343 563371864 1363306479 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

3. melléklet

Eszköz analitika - Kataszter
Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Helyr.szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
121113 1 Kert "F" 1. 1/ 2/ / 84000 0 84000
121113 14 Kert "F" 2. 140/ / / 399000 0 399000
121113 21 B.kert "F" 2. 295/ / / 106000 0 106000
1211223 250 Poloma féle ház "F" 2. 313/ / / 800000 0 800000
1211333 250 Poloma féle ház "R" 3. 313/ / / 400000 40000 360000
121113 23 B.kert "F" 2. 317/ / / 197000 0 197000
121113 24 B.kert "F" 2. 326/ / / 150000 0 150000
121113 25 B.kert "F" 2. 342/ / / 1260000 0 1260000
121113 26 B.kert /2/8r/ "F" 2. 346/ / / 28000 0 28000
121113 29 B.kert "F" 2. 359/ / / 638000 0 638000
121113 31 B.kert "F" 2. 363/ 2/ / 317000 0 317000
121113 32 B.kert "F" 2. 375/ / / 16000 0 16000
121113 33 B.kert /1/2/ "F" 2. 380/ / / 105000 0 105000
121113 63 B.kert "F" 2. 549/ 2/ / 206000 0 206000
121113 223 Belterületi kert /gy "F" 2. 602/ 1/ / 185000 0 185000
121113 65 B.kert "F" 2. 604/ / / 373000 0 373000
121113 68 B.kert "F" 2. 608/ / / 81000 0 81000
121113 73 B.kert "F" 2. 673/ / / 495000 0 495000
121113 74 B.kert "F" 2. 679/ / / 126000 0 126000
121113 75 B.kert "F" 2. 681/ / / 105000 0 105000
121113 77 B.kert "F" 2. 719/ / / 157000 0 157000
121113 78 B.kert "F" 2. 724/ / / 178000 0 178000
121113 79 B.kert "F" 2. 728/ / / 296000 0 296000
121113 80 B.kert "F" 2. 731/ / / 761000 0 761000
121113 81 B.kert "F" 2. 748/ / / 169000 0 169000
121113 82 B.kert "F" 2. 750/ / / 165000 0 165000
121113 83 B.kert "F" 2. 757/ / / 344000 0 344000
121113 85 B.kert "F" 2. 766/ / / 171000 0 171000
121113 87 Gyep B.kert "F" 2. 778/ / / 2627000 0 2627000
1211493 218 Szántó Ipari út. "K" 3. 784/3-6/ / 0 0 0
1211493 218 Szántó Ipari út. "K" 3. 784/3-6/ / 9974000 1496100 8477900
121113 211 Szántó "F" 2. 902/ / / 656000 0 656000
121113 214 Szántó "F" 2. 949/ / / 348000 0 348000
121113 215 Szántó "F" 2. 959/ / / 1460026 0 1460026
121113 225 Szanto "F" 2. 08/ 11/ / 591000 0 591000
121113 226 GYEP LEGELÖ "F" 2. 08/ 13/ / 346000 0 346000
121113 102 Szántó "F" 2. 014/ 2/ / 1545000 0 1545000
121113 107 Szántó és út "F" 2. 022/ 15/ / 329000 0 329000
1211423 108 Erdő/és g.épület/ "F" 2. 022/ 21/ / 184000 0 184000
121113 110 Szántó "F" 2. 025/ 1/ / 492000 0 492000
121113 111 Szántó "F" 2. 025/ 12/ / 156000 0 156000
121113 112 Gyep "F" 2. 025/ 15/ / 67000 0 67000
121113 113 Szántó "F" 2. 025/ 18/ / 596000 0 596000
121113 114 Gyep "F" 2. 026/ / / 178000 0 178000
1211111 115 Önkormányzati út "F" 3. 028/ 1/ / 360000 0 360000
12114911 115 Önkormányzati út "U" 2. 028/ 1/ / 5265000 789750 4475250
1211423 116 Erdő "F" 2. 028/ 2/ / 436000 0 436000
121113 117 Gyep "F" 2. 030/ / / 76000 0 76000
121113 119 A,vzmosás b,erdő "F" 3. 033/ / / 2428000 0 2428000
1211493 119 A,vzmosás b,erdő "V" 2. 033/ / / 2305000 345753 1959247
121113 124 GYEP "F" 2. 044/ 2/ / 158000 0 158000
121113 236 ERDÖ "F" 2. 051/ 3/ / 4197000 0 4197000
1211423 129 Erdő "F" 2. 058/ 2/ / 313000 0 313000
1211423 133 Erdő "F" 2. 095/ / / 836000 0 836000
121113 257 Földterület "F" 3. 098/ 3/ / 1747000 0 1747000
121113 137 SZÁNTÓ "F" 3. 0108/ 2/ / 1981000 0 1981000
1211493 137 SZÁNTÓ "V" 2. 0108/ 2/ / 10750000 1612503 9137497
1211423 142 Erdő "F" 2. 0117/ / / 2567000 0 2567000
121113 155 SZÁNTÓ "F" 3. 0172/ / / 2054000 0 2054000
1211423 156 Erdő "F" 2. 0173/ / / 1050000 0 1050000
1211423 162 Erdő "F" 2. 0195/ / / 1165000 0 1165000
121113 235 SZÁNTO ÉS SZÖLÖ "F" 2. 0244/ 2/ / 600000 0 600000
121113 172 Szántó "F" 2. 0246/ 2/ / 3075000 0 3075000
121113 175 Szántó és út "F" 2. 0246/ 7/ / 938000 0 938000
121113 176 Szántó "F" 2. 0246/ 13/ / 1559000 0 1559000
121113 177 Szántó "F" 2. 0246/ 14/ / 512000 0 512000
121113 178 Szántó "F" 2. 0246/ 16/ / 665000 0 665000
121113 179 Szántó "F" 2. 0246/ 21/ / 1287000 0 1287000
1211413 180 Szőlő "F" 2. 0246/ 25/ / 485000 0 485000
121113 181 Szántó "F" 2. 0246/ 27/ / 2456000 0 2456000
121113 182 Szántó "F" 2. 0246/ 31/ / 1051000 0 1051000
121113 183 Szántó "F" 2. 0246/ 32/ / 1281000 0 1281000
121113 184 Szántó "F" 2. 0246/ 34/ / 491000 0 491000
1211423 186 Erdő "F" 2. 0247/ 2/ / 297000 0 297000
121113 190 Szántó "F" 2. 0250/ 14/ / 668000 0 668000
121113 192 Szántó "F" 2. 0250/ 34/ / 281000 0 281000
121113 193 Szántó "F" 2. 0250/ 46/ / 1390000 0 1390000
121113 249 Szántó "F" 2. 0250/ 47/ / 84000 0 84000
121113 196 Szántó "F" 2. 0250/ 52/ / 682000 0 682000
121113 197 Szántó "F" 2. 0250/ 54/ / 1377000 0 1377000
121113 204 Szántó "F" 2. 0262/ 20/ / 315000 0 315000
121113 208 Szántó "F" 2. 0281/ 22/ / 5427000 0 5427000
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (80 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES) 90470026 4284106 86185920
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Somberek Eszköz analitika - Egyéb eszk.
Ingatlanvagyon-Kataszter
7728 Somberek Kossuth u.111.
Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES
Főkönyv Sorsz Megnevezés Leltári szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
1319823 77 "Az emberi test modellje" 1311200030 149867 149867 0
1319143 228 "B" Bariton 1311930011 24800 24800 0
131153 111 1948-as emlékmű 131130005 109215 0 109215
131124 357 80-3F-FA FAFIÓKOS KOnténer 66/75/2015 245970 245970 0
1319823 41 ACER LAPTOP EX56352Z-441G16M 1311100122 120000 120000 0
1319113 33 ACER LAPTOP EX5635Z-441G16MN 1311100114 120000 120000 0
131124 358 AJTÓS - Polcosszekrény 1 - 6 76-81/2015 255450 255450 0
131124 371 AJTÓS -polcos szekrény 102/2015 28710 28710 0
131124 361 ASZTAL +KLAVIATÚRA IS 80* 80 92/2015 20538 20538 0
1319823 143 AT386SX számítógép 1311910005 150226 150226 0
131123 338 AUTÓKLÁV Domina Pluss B 18 3/2015 1131496 288579 842917
1319823 316 Acer laptop EX5635 Z-441 G16 1311100104 120000 120000 0
131124 366 Ajtós - polcos szekrény 111- 97/2015 35540 35540 0
1319143 218 Altszaxofon 1311930001 94400 94400 0
1319143 131 Amati bariton kürt 1311400025 444000 444000 0
1319143 113 Amati tuba 1311400002 638250 638250 0
1319143 121 Amati tuba tok 1311400015 90000 90000 0
1319143 123 Amati tuba tok 1311400017 98370 98370 0
1319143 135 Amati tuba tok 1311400029 102000 102000 0
1319143 235 Amati tuba+tok 1311930018 458800 458800 0
131124 466 Asztalterítők 110* 140 370/2016 25984 25984 0
131124 441 BAKANCS 588F START BELVÍZ 20 117-123 30100 30100 0
131124 436 BAKANCS MGI-2016 START 86-95/2016 43000 43000 0
1319143 230 Bach "B" piszton 1311930013 44218 44218 0
1319143 116 Bach "B" trombita 1311400010 535000 535000 0
1319143 120 Bach "B" trombita 1311400014 662000 662000 0
1319143 117 Bach "C" trombita 1311400011 635750 635750 0
1319143 112 Bach trombita 1311400001 445500 445500 0
1319143 115 Bach trombita 1311400009 1537840 1537840 0
1319143 227 Bariton 1311930010 47800 47800 0
1319143 125 Baritonkürt 1311400019 374000 374000 0
1319143 126 Baritonkürt 1311400020 623000 623000 0
1319143 122 Basszus dob+tok 1311400016 147870 147870 0
1319823 66 Brother 35M varrógép 1311200010 52990 52990 0
131123 215 Burgonyahámozó KG-501 1311920071 462500 347804 114696
1319823 325 CANON pRIXMA ix4000, msi lap 1311100024 259750 259750 0
131124 348 CONCORD telefon 3025 telefo 53/2015 4500 4500 0
1319143 132 Cerveny bariton 1311400026 2094000 2094000 0
1319143 133 Cervery CER 641-4 tuba 1311400027 593500 593500 0
131124 350 Concord 3020 telefon HIVAT 56-59/2015 15200 15200 0
131124 349 Concord 3020 telfon hiűvatal 54-55/2015 7600 7600 0
1319123 186 Csőtisztító berendezés 1311920041 43920 43920 0
131124 402 DDOP 2015 FOGÁPOLÁSO MODEL 132/2015 15748 15748 0
131124 409 DDOP 2015 FONDENDOSZKÓP 139/2015 23622 23622 0
131124 414 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 3 Ü 144/2015 31496 31496 0
131124 401 DDOP FOGORVOSI RENDELŐ TÁJ 131/2015 157480 157480 0
131124 405 DDOP 2015 újraélesztési t 135/2015 78740 78740 0
131123 377 DDOP 2015 EKG készülék 108/2015 472440 103226 369214
131124 398 DDOP 2015 MOBIL INDUKCIÓS H 129/2015 94488 94488 0
131124 417 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 17 148/2015 31496 31496 0
131124 408 DDOP 2015 CSECSEMŐ ÁPOLÁSI M 138/2015 39370 39370 0
131124 412 DDOP 2015 CUKORMÉRŐ 142/2015 15748 15748 0
131124 413 DDOP 2015 KÉSZENLÉTI TÁSKA H 143/2015 94488 94488 0
131124 410 DDOP 2015 OSZTOSZKÓP 140/2015 39370 39370 0
131124 407 DDOP 2015 SEBIMITÁCIÓ 137/2015 15748 15748 0
131124 396 DDOP 2015 VÉDŐNŐ HP M127FN N 127/2015 62992 62992 0
131124 399 DDOP 2015 VÉDŐNŐ MOBIL INDUK 128/2015 94488 94488 0
131124 411 DDOP 2015 VÉRNYOMÁSMÉRŐ HO 141/2015 23622 23622 0
131124 421 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 2 Ü 152/2015 23622 23622 0
131124 422 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 2 ÜL 153/2015 23622 23622 0
131124 415 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 3 ÜL 145/2015 31496 31496 0
131124 416 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 3 ÜL 146-147/2015 62992 62992 0
131124 419 DDOP 2015 VÁRÓTERMI PAD 4 ÜL 150/2015 31496 31496 0
131124 420 DDOP 2015 VÁRÓTERMIM PAD V 151/2015 23622 23622 0
131124 404 DDOP 2015 here önvizsgálati 134/2015 39370 39370 0
131124 378 DDOP 2015 védőnő Kartonozós 109/2015 40000 40000 0
131124 381 DDOP 2015 védőnő Falipolc 112/2015 10000 10000 0
131124 380 DDOP 2015 védőnő Szekrény 111/2015 40000 40000 0
131124 382 DDOP 2015 védőnő pelenkázó 113/2015 20000 20000 0
131124 406 DDOP 2015 ÚJRAÉLESZTÉSI TANB 136/2015 39370 39370 0
131124 418 DDOP 2015VÁRÓTERMI PAD 3 ÜLÉ 149/2015 31496 31496 0
131123 376 DDOP SZűrőaudiometer 2015 107/2015 244094 53333 190761
131124 389 DDOP VÉDŐNŐ 2015 VIZSGÁLÓ L 120/2015 10000 10000 0
131124 390 DDOP VÉDŐNŐ 2015 MAGGZATI S 121/2015 7874 7874 0
131124 384 DDOP VÉDŐNŐ 2015 MŰSZERSZEK 115/2015 40000 40000 0
131124 400 DDOP VÉDŐNŐ 2015 - TÁJÉKOZTA 130/2015 157480 157480 0
131124 393 DDOP VÉDŐNŐ 2015 CSCSEMŐ HOS 124/2015 23622 23622 0
131124 403 DDOP VÉDŐNŐ 2015 EMLŐVIZSGAL 133/2015 39370 39370 0
131124 394 DDOP VÉDŐNŐ 2015 FEJLÁMPA 125/2015 3937 3937 0
131124 387 DDOP VÉDŐNŐ 2015 GYÓGYSZERSZ 118/2015 30000 30000 0
131124 392 DDOP VÉDŐNŐ 2015 LANG SZTERE 123/2015 39370 39370 0
131124 388 DDOP VÉDŐNŐ 2015 PELENKÁZÓ A 119/2015 35433 35433 0
131124 385 DDOP VÉDŐNŐ 2015 SZEKRÉNY 116/2015 30000 30000 0
131124 395 DDOP VÉDŐNŐ 20415 DELL P278F 126/2015 157480 157480 0
131124 391 DDOP VÉDŐNŐ DIGITÁLIS CSECSE 122/2015 15748 15748 0
131124 386 DDOP VÉDŐNŐ TARTÓSZEKRÉNY 117/2015 40000 40000 0
131124 383 DDOP védőnő 2015 MÉRLegtartó 114/2015 12000 12000 0
131124 379 DDOP Íróasztal 2015 BÜKK 110/2015 70000 70000 0
131124 438 DEREKAS NADRÁG START BELVÍZ 103-109/2016 18200 18200 0
131124 433 DEREKAS NADRÁG MG- közmuhnka 56-62/2016 18200 18200 0
131123 339 DIPLOMAT DA 170 kezelőegysé 4/2015 4275590 1090451 3185139
1319123 178 Dagasztógép 1311920033 128000 128000 0
131124 450 Damilfej START HT 2016 151/2016 7630 7630 0
131124 449 Damilfej START BELVÍZ 2016 150/2016 7598 7598 0
1319113 152 Develop fénymásoló 1311910014 190000 190000 0
1319113 37 Digitális fényképező Olympus 1311100118 50000 50000 0
1319113 38 Digitális fényképező Olympus 1311100119 50000 50000 0
1319823 44 Digitális fényképező Olympus 1311100125 50000 50000 0
1319823 317 Digitális fényképezőgép OLIM 1311100105 50000 50000 0
1319823 76 Digitális zongora HP-2 Rolan 1311200029 300000 300000 0
131123 460 Elektromos20l olajsütő 163/2016 258882 1231 257651
131124 452 Előkészítő asztal rozsdam.22 153,154/2016 210000 210000 0
1319143 222 Everest fuvola 1311930005 28000 28000 0
131124 462 Evőkanál, villa, kés 215-365/2016 18110 18110 0
131124 369 Falipolc Polgármesteri iroda 100/2015 40068 40068 0
1319123 200 Filmvetítőgép 1311920055 146400 146400 0
131124 344 Forgoszék Tirino Ergo I szöv 23-25/2015 42009 42009 0
131124 343 Forgószék Mega Tech 3I szöv 17-22/2015 120840 120840 0
131124 341 Forgószék centus HIvatalba f 6/2015 28181 28181 0
1319143 119 Fuvola 1311400013 392010 392010 0
1319143 221 Fuvola 1311930004 57920 57920 0
1319143 139 Fuvola, dobmellény 1311400033 321000 321000 0
131123 101 Függöny motoros IKSZT 1311200054 1139875 853547 286328
131123 102 Fényképező Nicon IKSZT 1311200055 149875 112231 37644
131113 106 Fénymásoló Xerox IKSZT 1311200059 600000 449285 150715
131113 299 Fénymásoló konica minolta bi 4/2013 279400 132639 146761
131123 424 FŐZŐÜST GÁZÜZEMŰ mg-I 2015 K 155/2015 1100000 214561 885439
1319123 426 Főzőzsámoly 10KW Vendi hung 157,158/2015 199950 199950 0
1319123 81 Főzőzsámoly NF 1001B 1311200034 66000 66000 0
1319123 183 Fúrógépek 1311920038 20000 20000 0
131124 443 FŰKASZA ritrovi 2016HT 131/2016 155905 155905 0
1319123 428 Fűkasza közmunka Ritrovi 2/2016 149527 149527 0
1319123 100 Fűkasza HQ333R 1311200053 155240 155240 0
1319123 93 Fűkasza, lombszívó 1311200046 492926 492926 0
1319123 97 Fűkazsa H333R 1311200050 362710 362710 0
131123 263 Fűnyíró motor Honda WEE1 5/2012 100000 62873 37127
1319123 210 Fűnyíró traktor MTD 1311920065 354000 354000 0
131124 354 HIVATAL IS -140/80 Sarkos As 63/2015 24750 24750 0
131124 351 HIVATAL IS -140/80 Sarkos as 60/2015 24750 24750 0
131124 352 HIVATAL IS -140/80 Sarkos as 61/2015 24750 24750 0
131124 353 HIVATAL IS -140/80 Sarkos as 62/2015 24750 24750 0
131124 355 HIVATAL IS -140/80 Sarkos as 64/2015 24750 24750 0
131124 356 HIVATAL IS -140/80 Sarkos as 65/2015 24750 24750 0
131123 427 HOBBI FÓLIAHÁZ 4 m* 8 m , 2- 1/2016 226500 35770 190730
1319113 34 HP SCANJET G2410 SZKENNER 1311100115 50000 50000 0
1319113 35 HP SCANJET G2410 SZKENNER 1311100116 50000 50000 0
1319823 42 HP SCANJET G2410 SZKENNER 1311100123 50000 50000 0
1319823 65 Hangosítás 1311200009 207500 207500 0
1319123 95 Hangosítás 1311200048 430440 430440 0
131123 216 Hangosítás 1311920072 1398360 1064921 333439
1319123 194 Hangosítások 1311920049 886435 886435 0
1319143 136 Hangszer 1311400030 394819 394819 0
1319123 195 Harmónika 1311920050 36800 36800 0
131143 296 Harsona vásárlás 1/2013Inter 1/2013 456000 262852 193148
1319123 184 Hegesztő készlet 1311920039 31441 31441 0
131153 110 Heine szobor 1311300004 135098 0 135098
1319123 252 Honda KF DRAGON 55 ROTÁCIÓS 1321900012 180000 180000 0
1319143 238 Hoyer vadászkürt 1311930021 1065600 1065600 0
1319143 232 Hoyerkürt 1311930015 62400 62400 0
1319123 75 Hulladékdaráló 1311200028 167100 167100 0
1319123 207 Húsdaráló alapgép 1311920062 78860 78860 0
1319123 176 Hűtőláda BAUKNECHT szekrény 1311920031 21063 21063 0
131123 451 Hűtőszekrény Gastro C1400 MG 152/2016 646000 48882 597118
131153 109 II. világháborús emlékmű 1311300003 1327046 0 1327046
1319123 206 Ibico-combo iratfűzőgép 1311920061 64800 64800 0
131124 363 Igazgatás ÍV CSőlábbal,SE-80 94/2015 13275 13275 0
1319823 154 Intel Celeron számítógép 766 1311910016 289136 289136 0
1319823 153 Internet hálózat 1311910015 369650 369650 0
1319823 322 Iskola tábla 1311100023 270720 270720 0
1319123 92 Jelzőrendszer 1311200045 6645600 6645600 0
131124 437 KABÁT egyenes aljú STAERT B 96-102 18830 18830 0
11283 321 KOMP okt játékok 1311100134 50000 46855 3145
11283 318 KOMP.Játékok 1311100138 47988 44701 3287
131124 432 Kabát egyenes aljú MG-i közm 46-55/2016 26900 26900 0
131124 375 Kanapé Sindy 9401 vörös hiva 106/2015 29000 29000 0
1319123 87 Kandelláberek 1311200040 278000 278000 0
1319123 175 Kenyérszeletelő 1311920030 23183 23183 0
131124 346 Kerékpártároló VTSZ 94032 50-51/2015 37800 37800 0
131823 323 Kerámia oldalszárnyas tábla 1311920073 260290 198223 62067
1319143 137 King tenorharsona, Schagerl 1311400031 400000 400000 0
1319143 114 King trombita 1311400003 328000 328000 0
1319143 233 King trombita 1311930016 85856 85856 0
1319123 156 Kismotor fecskendő 1311920002 41384 41384 0
131153 108 Kitelepítettek emlékműve 1311300002 165788 0 165788
131143 219 Klarinét 1311930002 292657 281111 11546
1319143 225 Klarinét 1311930008 21600 21600 0
1319123 157 Kocsifecskendő 1311920003 25000 25000 0
131113 56 Komp. játékok 1311100137 45488 42495 2993
11283 54 Komp. okt. játékok 1311100135 44188 41399 2789
1319123 72 Konyhagép 1311200024 169000 169000 0
1319123 94 Konyhai berend.villanyfűtő 3 1311200047 274800 274800 0
131124 468 Konyharuha 50/70 cm EXTRA 08 472-482/2016 2362 2362 0
1319123 202 Koporsóhűtő 1311920057 59400 59400 0
1319143 224 Kürt 1311930007 31840 31840 0
131124 463 Kés 6cm -es zöldséges 366/2016 1772 1772 0
1319123 189 Körfűrész 1311920044 20000 20000 0
1319123 155 Közvilágítás lámpák 1311920001 15097 15097 0
1319123 74 Közvilágítási lámpák 1311200026 325000 325000 0
1319113 36 LG DR389 DVD FELVEVŐ 1311100117 50000 50000 0
1319823 43 LG DR389 DVD FELVEVŐ 1311100124 50000 50000 0
1319113 14 Laptop ALBA 1311100019 203998 203998 0
131124 445 Lapát nyelezett START BELVÍÍ 134,5,6,/2016 11763 11763 0
131124 461 Levestányér Polijkarbonát 164-214/2016 22047 22047 0
1319123 204 Lugánó szekrénysor 1311920059 109520 109520 0
131124 347 MD 208 telefon központ hiv 52/2015 25000 25000 0
131124 434 MELLES NADRÁG MG -i START 20 63-65/2016 10590 10590 0
131113 49 MESELÁDIKÓ 1311100130 307500 289996 17504
1319123 69 MT-1200 melegentartó pult 1311200015 265510 265510 0
131124 442 MUNKAVÉDELMI KESZTYŰ síma SA 124-130/2016 3080 3080 0
131124 448 Metszőolló 2016 SATART BELVÍ 145-149/2016 27560 27560 0
131153 107 Milleniumi emlékmű 1311300001 95736 0 95736
1319823 4 Minolta fénymásoló 1311100009 325000 325000 0
1319143 231 Mohácsi hangszerek 1311930014 425009 425009 0
1319123 70 Mosogató 1311200018 295560 295560 0
1319123 98 Mosogató és tálca 1311200051 223200 223200 0
131123 297 Motoros fűkasza S43R 2/2013 129899 69049 60850
1319823 79 Mágnes készlet+tábla 1311200032 77800 77800 0
1319123 59 Mászóház 1311200003 88450 88450 0
1319123 63 Mászóház 1311200007 88450 88450 0
1319123 88 Mászóvár 1311200041 150000 150000 0
131124 372 NYITOTT -POLCOS SZEDERKÉNY 7 103/2015 35820 35820 0
131124 367 Nyitott polcos szekrény 11 98/2015 22490 22490 0
131124 359 Nyitott polcos szekrény 192 82-89/2015 222408 222408 0
1319113 39 Nyomtató Minolta Magicolor 2 1311100120 100000 100000 0
1319123 60 Nyújtóállvány 1311200004 150000 150000 0
131163 373 OPEL Meriva 1,4 + téli kerék 104/2015 3205000 1051942 2153058
1319123 179 Olajsütő 1311920034 106149 106149 0
1319823 259 PC konf., lézernyomtató 1311920074 218706 218706 0
1319113 40 PHILIPS AZ1850 CD MAGNÓ 1311100121 50000 50000 0
1319823 47 PHILIPS AZ1850 CD MAGNÓ 1311100128 50000 50000 0
1319823 48 PHILIPS AZ1850 CD MAGNÓ 1311100129 50000 50000 0
1319123 96 PSB 207 Hómaró 1311200049 339000 339000 0
131124 423 Paradicsom Passzírozó MG2015 154/2015 49200 49200 0
1319823 324 Pc dsz iskoal 1311100022 129700 129700 0
131153 335 Pintz Bálint emlékszobor 201 8/2014 3440050 0 3440050
1319143 237 Premier pergődob 1311930020 98550 98550 0
1319123 177 Privileg 260 hűtő állófagyas 1311920032 23800 23800 0
1319123 89 Privileg mosógép 1311200042 59988 59988 0
131123 103 Projektor Epson EB-X10 IKSZT 1311200056 174875 130948 43927
1319123 180 Pénztárgép 1311920035 52000 52000 0
1319123 203 Pályavilágítás 1311920058 143374 143374 0
1319123 173 Páraelszívó 1311920028 103040 103040 0
131124 435 Póló 20146 MGI- START 66-85/2016 22000 22000 0
131124 440 PÓLÓ START BELVÍZ 2016 110-116/2016 15400 15400 0
131163 260 Renault Master2.2DCI 2/2012 2577420 2449253 128167
1319823 45 SAMSUNG CLX3175FN NYOMTATÓ 1311100126 182700 182700 0
131124 446 SEPRŰ 2016 START BELVÍZ 137-141/2016 5550 5550 0
1319123 90 SIM WXB mosógép 1311200043 64990 64990 0
131143 305 SZÁRNYKÜRT YAMAHA 2.2013 10/2013 518999 228444 290555
131143 304 SZÁRNYKÜRT YAMAHA 1.2013 9/2013 519002 228444 290558
131123 105 Samsung LCD TV IKSZT 1311200058 185000 138529 46471
1319823 319 Samsung nyomtató CLX3175 FN 1311100106 182700 182700 0
131124 360 Sarkos Asztal is-160/80 KD 90-91/2015 53748 53748 0
131124 362 Sarkos asztal IS-120/80 93/2015 22599 22599 0
1319123 181 Sarokcsiszoló 1311920036 23040 23040 0
131123 337 Satelec Sopix2 digitális kép 2/2015 1152779 294008 858771
131123 336 Satelec X- MIND AC mobilrönt 1/2015 817323 208450 608873
1319143 138 Schagerl trombita, Ceweny F 1311400032 945000 945000 0
112913 261 Somberek településrendezési 3/2012 254000 254000 0
1319143 140 Sonor F3005 dobfelszerelés 1311400034 189900 189900 0
1319123 86 Sony házimozi, kamera, tv 1311200039 360000 360000 0
1319143 234 Studio 49 harangjáték 1311930017 124000 124000 0
131124 345 Szalagfüggöny felstzerelve h 26-49/2015 300000 300000 0
1319143 118 Szaxofon 1311400012 436540 436540 0
112913 309 Szeméttelep mérnöki dokument 1408120 1408120 0
131124 374 Szivattyú hivatal JET Elpump 105/2015 70673 70673 0
1319113 144 Szünetmentes tápegység ABVS 1311910007 38000 38000 0
112913 308 Számlázó program konyha étke 62500 62500 0
1319823 2 Számítógép 1311100007 100934 100934 0
1319823 3 Számítógép 1311100008 149065 149065 0
1319823 6 Számítógép 1311100011 157695 157695 0
1319113 7 Számítógép 1311100012 606964 606964 0
1319113 9 Számítógép 1311100014 300000 300000 0
1319113 10 Számítógép 1311100015 253103 253103 0
1319113 11 Számítógép 1311100016 108339 108339 0
1319823 12 Számítógép 1311100017 51424 51424 0
1319823 13 Számítógép 1311100018 216000 216000 0
1319823 326 Számítógép 1311100020 310000 310000 0
131113 104 Számítógép IKSZT 1311200057 3225000 2414908 810092
1319823 16 Számítógép és notebook 1311100021 350000 350000 0
1319113 5 Számítógépek, HP officejet, 1311100010 755005 755005 0
1319143 223 Szárnykürt 1311930006 36000 36000 0
1319123 212 Színpad világítás 1311920067 214750 214750 0
131124 465 Szűrőtál 45 cm 369/2016 19819 19819 0
131124 464 Szűrőtál RM22 cm nyeles 367-8 4268 4268 0
1319143 220 T.J.James fuvola 1311930003 123212 123212 0
131124 444 TALICSKA 2016 START BELVÍZ 132,133/2016 20158 20158 0
112983 292 TIOP 7 db vírusvédelmi 1 éve 38/2012 84455 84455 0
112983 287 TIOP MSZOFVER 7 29/2012 50787 50787 0
112983 290 TIOP OFFICE 32-36/2012 374585 374585 0
112983 289 TIOP OFICCE 2 31/2012 74918 74918 0
1319823 272 TIOP SAMSUNG MONITOS SBI 14/2012 50787 50787 0
1319823 278 TIOP SBI EPSON PROJEKTOR 20/2012 203073 203073 0
131823 294 TIOP SBI Mikorfonszett SHURE 40/2012 139573 86979 52594
1319823 276 TIOP SBI NOTEBOOCK DELL 18/2012 250825 250825 0
1319823 277 TIOP SBI NTP LINK WL ROUTER 19/2012 25273 25273 0
1319823 275 TIOP SBI SAMSUNG 19" Monitor 17/2012 50787 50787 0
1319823 271 TIOP SBI SAMSUNG MONITOR 19 13/2012 50788 50788 0
1319823 273 TIOP SBI SAMSUNG MONITOR 19" 15/2012 50787 50787 0
1319823 274 TIOP SBI SAMSUNG MONITOR 19" HMABC00307E 50787 50787 0
1319823 270 TIOP SBI SAMSUNG Monitor 19" 12/2012 50788 50788 0
11283 293 TIOP SBI SHURE Mikrofonszett 39/2012 215887 134536 81351
1319823 264 TIOP SBI SZÁMÍTÓGÉP konfig 6/2012 215773 215773 0
1319823 279 TIOP SBI VETÍTŐ 1 21/2012 63373 63373 0
1319823 280 TIOP SBI XEROX 5222 fénymáso 22/2012 1013460 1013460 0
1319823 291 TIOP SOMBEREK Képernyő nagy 37/2012 193421 193421 0
112983 282 TIOP SZOFRTVER 2 24/2012 50788 50788 0
112983 283 TIOP SZOFRVER 3 25/2012 50787 50787 0
112983 285 TIOP SZOFTVER 27/2012 50787 50787 0
112983 288 TIOP SZOFTVER 30/2012 74918 74918 0
112983 281 TIOP SZOFTVER 1 23/2012 50788 50788 0
112983 284 TIOP SZOFTVER SBI WIND 26/2012 50787 50787 0
1319823 269 TIOP SZÁMÍTÓGÉP KONFIG 6 ko 11/2012 215773 215773 0
1319823 267 TIOP SZÁMÍTÓGÉP SBI 9/2012 215773 215773 0
1319823 265 TIOP SZÁMÍTÓGÉP2 7/2012 215773 215773 0
1319823 268 TIOP Számítógép konfig 10/2012 215773 215773 0
1319823 266 TIUOP SZÁMÍTÓGÉP SBI 3 8/2012 215773 215773 0
131143 303 TROMBITA 4.2013 8/2013 186000 81871 104129
131143 302 TROMBITA YAMAHA 7/2013 186000 81871 104129
131143 301 TROMBITA YAMAHA 2013.2. 6/2013 185999 81871 104128
112983 262 Taninform szoftver 4/2012 235375 235375 0
1319823 78 Tellurium 1311200031 60962 60962 0
1319143 236 Tenor harsona 1311930019 443000 443000 0
131124 467 Teáskanál itália 371-471 6693 6693 0
112983 286 Tiop szoftver 6 28/2012 50787 50787 0
131124 370 Tárgyalóasztal Hivatal + KD 101/2015 198234 198234 0
131124 342 Tárgyalószék ISO EASY NÉRO I 7-16/2015 53200 53200 0
1319823 168 Ugródomb 1311920023 21500 21500 0
1319143 124 Vadászkürt 1-YAM-YHR567 D 1311400018 740340 740340 0
131124 365 Vezetői Asztaltoldat TB- 502 96/2015 20790 20790 0
131124 364 Veztői asztal KEI 160/100 j 95/2015 44820 44820 0
1319123 196 Videók 1311920051 84160 84160 0
131124 431 VÉDŐKESZTYŰ színes START MG- 15-45 10200 10200 0
131124 368 VÉNUSZ ASZTAL TA-50/360 kö 99/2015 33264 33264 0
131124 430 VÖDÖR MŰANYAG KÖZMUNKA START 5-14/2016 3950 3950 0
1319823 258 Vízmű vagyon/gépek 1612900001 1304760 1304760 0
1319123 68 Whirpool hűtőláda 1311200014 82400 82400 0
131143 300 Yamaha 2013 .1 5/2013 185999 81871 104128
1319143 134 Yamaha YCL450 klarinét 1311400028 196000 196000 0
131143 226 Yamaha cornet trombita 1311930009 988400 783077 205323
1319143 130 Yamaha duplakürt 1311400024 730000 730000 0
1319143 127 Yamaha fuvola 1311400021 304330 304330 0
1319143 128 Yamaha trombita 1311400022 623840 623840 0
1319143 129 Yamaha trombita 1311400023 350000 350000 0
1319143 141 Yamaha trombita 1311400035 275000 275000 0
1319143 229 Yamaha trombita 1311930012 41600 41600 0
1319123 67 Zanussi ZCP 410 hűtőláda 1311200013 55990 55990 0
1319123 99 ÜST főző + 3 asztal+ 3 tolóa 1311200052 1711080 1711080 0
131124 447 ágvágó 2016 SATART BELVÍZ 142-144/2016 29535 29535 0
131124 429 ÁSÓ nyelezett 3,4/2016 6500 6500 0
112913 311 Árop szervezetfejlesztés 8114000 8114000 0
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (341 darab): (Forgalomképesség: FORGALOMKÉPES) 98272992 79030797 19242195
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Somberek Eszköz analitika - Egyéb eszk.
Ingatlanvagyon-Kataszter
7728 Somberek Kossuth u.111.
Forgalomképesség: NEM BESOROLT
Főkönyv Sorsz Megnevezés Leltári szám Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
17111 340 Kincstárjegy- hitelviszonyt 5/2015 80000000 0 80000000
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Könyv.érték ÉCS Nettó
---------- ----- ---------------------------- ---------------- ------------- ------------- -------------
Összesen (1 darab): (Forgalomképesség: NEM BESOROLT) 80000000 0 80000000 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————