Harta Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012. (VII.11.) önkormányzati rendelete

AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYONRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL

Hatályos: 2018. 01. 04

A Képviselő-testület egyhangúlag, 6 igen, 0 nem szavazattal 0 tartózkodás mellett az alábbi rendeletet alkotta:


HARTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK A 14/2012.(X.29.) ÉS A 16/2017.(IX.29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEKKEL MÓDOSÍTOTT 9/2012.(VII.11.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZATI VAGYONRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL



Harta Nagyközség Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) 6. pontjában, 5. § (1) bekezdés c) pontjában, 5. § (2) b és c) pontjában, 5. § (4) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdés i) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


  • Általános rendelkezések


1. A rendelet célja

1. §

(1)     A rendelet célja a helyi önkormányzat tulajdonában álló nemzeti vagyon megőrzésének, védelmének és a vagyonnal való felelős gazdálkodás követelményeinek, a nemzeti vagyon feletti rendelkezési jog részletes korlátainak és feltételeinek meghatározása

2. A rendelet hatálya

2. §

(1)   A rendelet hatálya kiterjed az Önkormányzat tulajdonában lévő és tulajdonába kerülő alábbi vagyonelemekre

  • minden birtokba vehető – ingó és ingatlan – dolog, valamint a dolog módjára hasznosítható természeti erő,
  • pénzügyi eszköz,
  • gazdasági társaságban az Önkormányzatot megillető társasági részesedés,
  • bármely vagyoni értékkel rendelkező jogosultság, amelyet jogszabály vagyoni értékű jogként nevesít,
  • vagyoni értékű követelés, fizetési kötelezettség.

(2)    E rendelet szabályait akkor kell alkalmazni, ha az Önkormányzatnak

  • a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelete,
  • az Önkormányzat költségvetéséről szóló rendelete,

eltérően nem rendelkezik.

(3)   A bankszámlán, betét- vagy elkülönített számlán lévő követelésre, rendelkezésre tartott hitelkeretre külön jogszabályok rendelkezései irányadók.


  • Az önkormányzati vagyon

3. Törzsvagyon

3. §

(1)   A nemzeti vagyon részét képező önkormányzati vagyonnak a közvetlenül kötelező önkormányzati feladat- és hatáskör ellátását vagy a gyakorlását szolgáló törzsvagyonába tartozó,

  • kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló, törvény által meghatározott forgalomképtelen ingatlan vagyonelemeit jelen rendelet 1. számú melléklete,
  • Az önkormányzat tulajdonában álló vagyonelemek közül korlátozottan forgalomképes törzsvagyon a rendelet 2. számú melléklete tartalmazza.

*1 (2)   A képviselő-testület nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná minősíti a hartai külterületi 011/12-es hrsz-ú, 2 ha 1322 m2 területű, erdő, kivett saját használatú út, fásított terület, gazdasági épület, üzlet művelési ágú ingatlan Harta Nagyközség Önkormányzata tulajdonában álló ingatlanrészeit.

4. Üzleti vagyon

4. §

(1)  Az Önkormányzat forgalomképes üzleti vagyonát képezik mindazon vagyonelemek, melyek nem tartoznak a 3. § hatálya alá.

(2)   Az Önkormányzat üzleti vagyonba tartozó ingatlan vagyonelemeit a rendelet 3. számú melléklete tartalmazza.

  •  Az önkormányzati vagyon nyilvántartása

5. §

(1)    Az Önkormányzat vagyonát jogszabályban meghatározott értékelési elveknek megfelelő értéken kell nyilvántartani.

(2)   A vagyonkimutatás a mérleg fordulónapján az Önkormányzat tulajdonában meglévő vagyon állapot szerinti kimutatása, melynek célja az önkormányzati vagyontárgyak számbavétele értékben és mennyiségben. A vagyonkimutatásban szerepeltetni kell az önkormányzati vagyont terhelő kötelezettségeket is. A vagyonkimutatás folyamatos karbantartásáról a jegyző köteles gondoskodni.

6. §

(1) Az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az ingatlanvagyon-kataszterben kell nyilvántartani.

(2)   Az ingatlanvagyon-kataszter adatainak meg kell egyeznie a vagyonkimutatásban szereplő adatokkal.

(3)  Ha az ingatlan forgalomképességében változás történik, az ingatlan új besorolását a vagyonkimutatásban és az ingatlanvagyon-kataszterben is át kell vezetni a kialakuló ingatlan-nyilvántartási állapotnak megfelelően.

(4)  Az Önkormányzat eszközeit és forrásait évente leltározza. Kivételt képeznek az ingatlanok, a gépek, berendezések, felszerelések, a járművek, az üzemeltetésre átadott, koncesszióba adott, vagyonkezelésbe vett eszközök, melyek leltározása kétévente történik.


5. Tulajdonosi jogok gyakorlása

7. §

(1)    Az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetőleg terhelik. A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról a Képviselő-testület rendelkezik.

           

     (2)   A Képviselő-testület az önkormányzati vagyon tárgyait a 8. § (1) bekezdésében megjelölt vagyonkezelőre vagy egyéb gazdálkodó szervezetre bízhatja.

(3)    A megbízott a tulajdonos nevében eseti vagy általános meghatalmazás alapján gyakorolja a tulajdonost megillető jogokat és teljesíti a tulajdonos kötelezettségét.

(4)       A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy

  • a tulajdonosi jog gyakorlója döntései alapján a szerződéseket megkösse,
  • ellenőrizze a szerződésben foglaltak teljesítését és indokolt esetben megtegye azokat a jognyilatkozatokat, amelyek szerződés felbontására vagy megszüntetésére irányulnak, vagy érvényesítse az önkormányzat igényeit, ideértve bírósági eljárás megindítását is,
  • önállóan elutasítson olyan szerződési ajánlatokat, amelyek elfogadása jogszabályi rendelkezéssel, vagy önkormányzati határozatban előírtakkal ellentétes lenne,
  • közműszolgáltatók részére közművezetékek elhelyezése céljára vezetékjogot, vagy szolgalmi jogot, vagy használati jogot önkormányzati ingatlanokon olyan mértékig biztosítson, amelyek az érintett ingatlanok rendeltetés szerinti felhasználását nem befolyásolják,
  • vezeték-, szolgalmi- és használati jogot biztosító szerződéseket az önkormányzat, mint jogosult javára egymillió forint értékhatárig önállóan megkössön,
  • hozzájáruljon közterület használatához, vagy erre szerződést kössön, ha a használat közterületként nyilvántartott földrészlet rendeltetésének megfelelő használatát biztosítja,
  • döntsön az építési telkekre bejegyzett visszavásárlási joggal kapcsolatos kérelmekről,
  • döntsön a vállalkozói telkekre bejegyzett jogokkal, tényekkel kapcsolatos kérelmekről.

6. Az Önkormányzat vagyonának kezelői és jogállásuk

8. §

(1)    Az Önkormányzat vagyonának kezelői az alábbi jogi személyek lehetnek:

  • a helyi önkormányzat,
  • a polgármesteri hivatal,
  • az Önkormányzat költségvetési szervei, intézményei

(2)  Az Önkormányzat vagyonkezelőjét megilleti a működés feltételeként rájuk bízott vagyonra vonatkozóan az ingyenes használat joga.

(3)  Az Önkormányzat vagyonkezelője köteles a rá bízott vagyont megőrizni, a rendes gazdálkodás szabályai szerint használni és gyarapítani.

(4)  Az Önkormányzat vagyonkezelője jogosult, illetve köteles a működés feltételeként rá bízott vagyontárgyak:

  • birtoklására, használatára, hasznainak szedésére, a birtokvédelemre,
  • a bérbeadásra és egyéb hasznosításra,
  • a közterhek viselésére.

(5)   Az Önkormányzat intézményei használatában lévő ingatlanokat és ingókat bevételei      növekedése érdekében - az alapfeladat sérelme nélkül – bérbeadás útján, ha az alaptevékenység jellege lehetővé teszi, vállalkozási tevékenység folytatására hasznosíthatja.


(6)     Az Önkormányzat  intézményei használatában lévő ingatlan /-rész/, ingó bérbeadás útján való hasznosításának feltétele, hogy a bérlet tárgyával összefüggésben a használó önkormányzati intézményt terhelő üzembentartási, karbantartási, fenntartási és egyéb költségek a bérlet idejével arányosan a bérleti díjban megtérüljenek.             

7. Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal

9. §

(1)       Az önkormányzati vagyon hasznosításának célja a község önkormányzatának kötelező és önként vállalt feladatai hatékony és eredményes ellátása.


(2)     Hasznosítás alatt az egyes vagyontárgyak használata, bérbe, használatra, haszonbérbe vagy haszonkölcsönbe, üzemeltetésbe adása, vagyonkezelésbe adása, apportálása, valamint a kötelező önkormányzati feladatok ellátásához nem szükséges vagyon elidegenítése értendő.


(3)     Az önkormányzati vagyon hasznosításának előkészítésekor a tulajdonosi jog gyakorlója részére előterjesztést kell készíteni. Ennek során számba kell venni a feltételeket, vizsgálni kell a jövedelmezőséget, javaslatot kell tenni az alternatívák mérlegelésével a legmegfelelőbb hasznosítási formára.


(4)      A Képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések értékhatártól függetlenül.

a)   az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak a besorolása,

b) ingó, ingatlan eladása, vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése, megterhelése, hasznosítása, használata azzal, hogy az intézmények rendelkezésére bocsátott, közfeladat-ellátás célját szolgáló vagyontárgyak hasznosítására az intézmény vezetője jogosult.

c) gazdasági társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba,

d)  hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása,

e)  kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása,

f)  kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása,

g)  gazdasági társaság alapítása,

h) társadalmi szervezetek, alapítványok támogatása, ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadása,

i)   önkormányzati vagyont érintő pályázatok elbírálása.

  1. Az önkormányzati vagyon ingyenes és kedvezményes átengedése, a felajánlott vagyon elfogadásának szabályai

10. §2

  1. Az önkormányzati vagyon ingyenes vagy kedvezményes megszerzéséről és önkormányzati vagyon átruházásáról a Képviselő-testület határoz.



  1. Ha a vagyonról az Önkormányzat vagy intézménye vagy egyéb szervezete javára lemondtak, a vagyon csak abban az esetben fogadható el, ha a kedvezményezett a vagyon elfogadásával együtt járó tulajdonosi kötelezettségek teljesítésére képes.


9. Eljárás a tulajdonos képviseletében

11. §

(1) A tulajdonos képviselet szabályai a következők:

  • a Képviselő-testület képviseletében a polgármester jár el,
  • az e rendeletben vagy az SZMSZ-ben meghatározott feladat- és hatáskörök gyakorlására kijelölt átruházott hatáskörben a bizottság, vagy annak elnöke vagy a polgármester jár el,
  • az e rendelet szerinti vagyonkezelési szerződéssel megbízott vagyonkezelő szerv, vagy vezetője,
  • e rendeletben szabályozott feladat- és hatáskörben az intézmény vezetője.


A tulajdonos képviseletében eljáró személy a továbbiakban a tulajdonosi jog gyakorlója.

(2) A tulajdonosi jogokat gyakorló szervezet vagy személy (a továbbiakban: a tulajdonosi jog gyakorlója) vagy megbízottja a tulajdonosi jogok gyakorlása körében - a vagyonkezelési szerződés rendelkezései szerint - önállóan gyakorolja a vagyontárgyat érintő, a tulajdonost illető jogosítványokat, továbbá hatósági, közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél (peres fél) jogát is.

(3) A tulajdonosi jogokat gyakorló, vagy megbízottja gyakorolja az osztatlan közös tulajdon esetében a tulajdonostársat, társasház esetében a külön tulajdoni illetőség tulajdonosát illető jogokat, teljesíti a tulajdonos kötelezettségeit.


(4) A tulajdonosi jogokat gyakorló a vagyontárgy használatával (bérletével) összefüggésben gyakorolja a használatba adó vagy a használatba vevő jogait és kötelezettségeit.


(5) Az önkormányzati tulajdonban (rész-tulajdonban) lévő gazdasági társaság, közhasznú társaság legfőbb szerve ülésén a részvénytársaságnál eseti, egyéb társaságnál általános meghatalmazással képviselteti magát a tulajdonosi jog gyakorlója, vagy szerződéses vagyonkezelés esetén - meghatalmazás alapján - a vagyonkezelő.

10. Az önkormányzat vagyonához kapcsolódó egyéb rendelkezések

12. §

(1) Az önkormányzat követeléseiről – mint az önkormányzati vagyon részéről – való lemondás joga:

  • Az adósok, vevők és egyéb követelések vonatkozásában 100.000 Ft-tól a képviselő-testület joga
  • az adósok, vevők és egyéb követelések vonatkozásában 100.000 Ft alatt a képviselő-testület által átruházott hatáskörben a polgármester joga


(2) A polgármester az (1) bekezdés b) pontja szerint hozott döntéseiről a soron következő ülésen tájékoztatja  a képviselő-testületet.


(3) A 11. § (1) bekezdés a) pontjában meghatározott követelésről csak akkor lehet lemondani, ha:

  • az nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását,
  • a követelés érvényesítése érdekében indított eljárás során a követelés részben vagy egészben nem behajtható és remény sincs a követelés későbbiekben való behajtására,
  • a követelés érvényesítése, behajtása bizonyíthatóan a követelés összegét meghaladó költségekkel járna,
  • a követelésről való lemondásról bírói egyezség történt
  • felszámolási eljárás, illetve csődeljárás során a követelés részben, egészben nagy valószínűséggel pénzügyileg nem realizálható,
  • a követeléssel érintett szerv vagy személy nem elérhető vagy nem lelhető fel.


(4) A követelésről való lemondás történhet az egész követelésre, valamint a követelés egy részére vonatkozóan.

11. vagyonhasznosítás eljárási rendje és nyilvánosságának szabályai

13. §

(1) A vagyon elidegenítését, hasznosítását:

  • a képviselő-testület és bizottságai;
  • a polgármester;
  • az önkormányzat vagyonkezelő szerve kezdeményezheti.

(2) Az önkormányzati vagyon elidegenítése, használatba vagy bérbeadása, vagy más módon történő hasznosítása, főszabályként pályáztatási eljárás eredményeként történhet.

(3) Nem kell versenyeztetési eljárást tartani:

  • amennyiben az önkormányzati vagyontárgy piaci értéke nem éri el:
    • ingó vagyon esetén az 1.000.000 Ft-ot,
    • ingatlan vagyon esetén a 10.000.000 Ft-ot,
  • vagyontárgynak többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásba vitele esetén;
  • mezőgazdasági művelésre alkalmas földterület haszonbérbe adásakor;
  • bérleti időszak meghosszabbításakor;
  • állami feladatot ellátó állami szerv elhelyezése esetén;
  • határozatlan idejű bérleti szerződés esetén – 10 évet meghaladó bérleti jogviszony után – a bérlemény bérlő számára történő értékesítésekor;
  • kisajátításnál csereingatlan biztosítása esetén;
  • telekhatár-rendezés esetén.
  • ingó vagyon értékesítése esetén, amennyiben az olyan személy részére történik, aki az adott vagyontárgyat legalább két éve kizárólagosan használja.




12. Záró rendelkezések

14. §

(1)  Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

(2) Jelen rendelet hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a 18/2009.(XII.16.) önkormányzati rendelet.

(3) A kihirdetésről a jegyző gondoskodik.



                   András István                                                               Tóth Zoltán

                    polgármester                                                                     jegyző




Záradék: A rendelet 2012. július hónap 11. napján kihirdetésre került.

                                                                                                           

                                                                                                            Tóth Zoltán sk.

                                                                                                                 jegyző


         *1 Módosította a 16./2017.(IX.29.) önkprmányzati rendelet 1.§-a 2017. október 1-től.

         *2 Módosította a 14/2012.(X.29.) önkormányzati rendelet 1.§.








1.sz. melléklet


Forgalomképtelen törzsvagyon



















SORSZÁM

TELEPÜLÉS

HRSZ

INGATLAN-NYT. MEGNEV.

UTCA

NAPLÓ

SZÁM








211 Utak







1.

H A R T A

09/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT

SZIGETI ÚT

1

2.

H A R T A

016/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

DUNAI ÚT

2

3.

H A R T A

13/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

3

4.

H A R T A

019/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


4

5.

H A R T A

026/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


5

6.

H A R T A

027/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


6

7.

H A R T A

055/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


7

8.

H A R T A

77/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ISKOLA KÖZ

8

9.

H A R T A

125/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

SAROK UTCA

9

10.

H A R T A

135/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

JÓZSEF ATTILA UTCA

10

11.

H A R T A

198/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

SZÉCHENYI  ISTVÁN UTCA

11

12.

H A R T A

412/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

DÓZSA GYÖRGY UTCA

13

13.

H A R T A

537/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

RÁKÓCZI FERENC UTCA

14

14.

H A R T A

567/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT

GALLÉ TIBOR UTCA

15

15.

H A R T A

603/ 12/  /

KIVETT

FÖLDÚT


16

16.

H A R T A

614/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT

BÉKE UTCA

17

17.

H A R T A

615/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

HUNYADI JÁNOS UTCA

18

18.

H A R T A

732/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

BÉKE KÖZ

19

19.

H A R T A

828/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


20

20.

H A R T A

864   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ZALKA MÁTÉ UTCA

21

21.

H A R T A

927/ 10/  /

KIVETT

KÖZÚT + VÍZELV.

KOSSUTH LAJOS UTCA

22

22.

H A R T A

927/ 49/  /

KIVETT

KÖZÚT


23

23.

H A R T A

941/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

JÓKAI KÖZ

24

24.

H A R T A

969/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

JÓKAI MÓR UTCA

25

25.

H A R T A

1007/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

TEMPLOM UTCA

26

26.

H A R T A

3023/  3/  /

KIVETT

FÖLDÚT


27

27.

H A R T A

3023/  4/  /

KIVETT

KÖZÚT


28

28.

H A R T A

3023/  5/  /

KIVETT

KÖZÚT


29

29.

H A R T A

3683/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


30

30.

H A R T A

3684/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


31

31.

H A R T A

536/  8/  /

KIVETT

KÖZÚT


101

32.

H A R T A

1811/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


106

33.

H A R T A

1843/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


107

34.

H A R T A

0294/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


112

35.

H A R T A

0299/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


113

36.

H A R T A

0317/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


114

37.

H A R T A

090/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


117

38.

H A R T A

099/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


118

39.

H A R T A

0340/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


119

40.

H A R T A

0390/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


120

41.

H A R T A

0393/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


121

42.

H A R T A

927/ 26/  /

KIVETT

KÖZÚT


124

43.

H A R T A

927/ 66/  /

KIVETT

KÖZÚT


125

44.

H A R T A

927/ 78/  /

KIVETT

KÖZÚT


127

45.

H A R T A

1802/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


130

46.

H A R T A

1699/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

HÁMÁN KATÓ UTCA

135

47.

H A R T A

1044/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


146

48.

H A R T A

1059/ 16/  /

KIVETT

KÖZÚT

VÉDGÁT SOR

147

49.

H A R T A

1222/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

TEMETŐ KÖZ

148

50.

H A R T A

1272/  4/  /

KIVETT

KÖZÚT

RÁDAY PÁL UTCA

149

51.

H A R T A

1604/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

NAGYKÉKES

151

52.

H A R T A

1348/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


152

53.

H A R T A

1366/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


153

54.

H A R T A

1367/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


154

55.

H A R T A

1387/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


155

56.

H A R T A

1409/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


156

57.

H A R T A

1425/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


157

58.

H A R T A

472/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT

ADY ENDRE UTCA

159

59.

H A R T A

1632/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

RAJK LÁSZLÓ UTCA

160

60.

H A R T A

3023/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


161

61.

H A R T A

1061/ 11/  /

KIVETT

FÖLDÚT


179

62.

H A R T A

060/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


180

63.

H A R T A

070/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


181

64.

H A R T A

072/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


182

65.

H A R T A

073/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


183

66.

H A R T A

0358/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


184

67.

H A R T A

021/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


185

68.

H A R T A

0368/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


186

69.

H A R T A

1690/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


197

70.

H A R T A

0356/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


199

71.

H A R T A

087/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


200

72.

H A R T A

 075/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


201

73.

H A R T A

1041/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ARANY JÁNOS UTCA

202

74.

H A R T A

927/ 64/  /

KIVETT

KÖZÚT

TÓ UTCA

221

75.

H A R T A

1300/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


223

76.

H A R T A

1726/  5/  /

KIVETT

KÖZÚT


224

77.

H A R T A

1716/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


225

78.

H A R T A

0295/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


252

79.

H A R T A

0388/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


253

80.

H A R T A

334/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT

PETŐFI SÁNDOR UTCA

254

81.

H A R T A

1057/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

HUNYADI JÁNOS UTCA

256

82.

H A R T A

1596/   /  /

KIVETT

FÖLDÚT


263

83.

H A R T A

244/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT

SZÉCHENYI  ISTVÁN UTCA

289

84.

H A R T A

282/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


290

85.

H A R T A

1062/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

VÉDGÁT SOR

291

86.

H A R T A

177/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ISKOLA KÖZ

292

87.

H A R T A

188/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

JÓZSEF ATTILA UTCA

293

88.

H A R T A

1147/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ISKOLA KÖZ

294

89.

H A R T A

1168/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ARANY JÁNOS UTCA

295

90.

H A R T A

1100/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

296

91.

H A R T A

805/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

SZÉCHENYI  ISTVÁN UTCA

297

92.

H A R T A

757/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

PETŐFI SÁNDOR UTCA

298

93.

H A R T A

838/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

HUNYADI JÁNOS UTCA

299

94.

H A R T A

1080/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

JÓZSEF ATTILA UTCA

300

95.

H A R T A

028/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


309

96.

H A R T A

741/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

DÓZSA GYÖRGY UTCA

311

97.

H A R T A

839/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

HUNYADI JÁNOS UTCA

321

98.

H A R T A

694/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

DÓZSA GYÖRGY UTCA

322

99.

H A R T A

064/ 12/  /

KIVETT

KÖZÚT


323

100.

H A R T A

048/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


324

101.

H A R T A

050/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


325

102.

H A R T A

0341/137/  /

KIVETT

KÖZÚT


326

103.

H A R T A

168/  3/  /

KIVETT

KÖZÚT


327

104.

H A R T A

927/ 62/  /

KIVETT

KÖZÚT


328

105.

H A R T A

030/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


329

106.

H A R T A

3617/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


330

107.

H A R T A

3619/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


331

108.

H A R T A

695/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

DÓZSA GYÖRGY UTCA

332

109.

H A R T A

659/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT

ADY ENDRE UTCA

333

110.

H A R T A

659/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT

ADY ENDRE UTCA

334

111.

H A R T A

1608/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

ADY ENDRE UTCA

335

112.

H A R T A

1725/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


336

113.

H A R T A

053/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


337

114.

H A R T A

056/ 3/  /

KIVETT

KÖZÚT


338

115.

H A R T A

058/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


339

116.

H A R T A

168/  5/  /

KIVETT

KÖZÚT


340

117.

H A R T A

065/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


341

118.

H A R T A

077/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


342

119.

H A R T A

069/ 14/  /

KIVETT

KÖZÚT


343

120.

H A R T A

1663/   /  /

KIVETT

KÖZÚT

RAJK LÁSZLÓ UTCA

345

121.

H A R T A

0380/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


346

122.

H A R T A

0377/  9/  /

KIVETT

KÖZÚT


347

123.

H A R T A

0378/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


348

124.

H A R T A

0375/ 11/  /

KIVETT

KÖZÚT


349

125.

H A R T A

0371/ 25/  /

KIVETT

KÖZÚT


350

126.

H A R T A

0247/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


351

127.

H A R T A

0266/  5/  /

KIVETT

KÖZÚT


352

128.

H A R T A

0265/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


353

129.

H A R T A

0313/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


354

130.

H A R T A

0327/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


355

131.

H A R T A

0341/141/  /

KIVETT

KÖZÚT


356

132.

H A R T A

0219/  1/  /

KIVETT

KÖZÚT


357

133.

H A R T A

1058/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


358

134.

H A R T A

091/ 37/  /

KIVETT

KÖZÚT


359

135.

H A R T A

098/ 18/  /

KIVETT

KÖZÚT


360

136.

H A R T A

083/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


361

137.

H A R T A

081/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


362

138.

H A R T A

080/  9/  /

KIVETT

KÖZÚT


363

139.

H A R T A

079/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


364

140.

H A R T A

078/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


365

141.

H A R T A

062/ 17/  /

KIVETT

KÖZÚT


366

142.

H A R T A

082/ 15/  /

KIVETT

KÖZÚT


367

143.

H A R T A

091/ 24/  /

KIVETT

KÖZÚT


368

144.

H A R T A

0332/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


369

145.

H A R T A

0355/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


370

146.

H A R T A

0341/ 55/  /

KIVETT

KÖZÚT


371

147.

H A R T A

0341/106/  /

KIVETT

KÖZÚT


373

148.

H A R T A

0341/ 80/  /

KIVETT

KÖZÚT


374

149.

H A R T A

0345/  6/  /

KIVETT

KÖZÚT


375

150.

H A R T A

0342/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


376

151.

H A R T A

0341/143/  /

KIVETT

KÖZÚT


377

152.

H A R T A

0365/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


378

153.

H A R T A

041/ 16/  /

KIVETT

KÖZÚT


379

154.

H A R T A

042/  4/  /

KIVETT

KÖZÚT


380

155.

H A R T A

034/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


381

156.

H A R T A

06/ 47/  /

KIVETT

KÖZÚT


382

157.

H A R T A

1060/ 12/  /

KIVETT

KÖZÚT

TEMPLOM UTCA

384

158.

H A R T A

3778/  2/  /

KIVETT

KÖZÚT


385

159.

H A R T A

0329/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


386

160.

H A R T A

045/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


387

161.

H A R T A

02/ 14/  /

KIVETT

KÖZÚT


388

162.

H A R T A

040/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


389

163.

H A R T A

039/  8/  /

KIVETT

KÖZÚT


390

164.

H A R T A

037/  9/  /

KIVETT

KÖZÚT


391

165.

H A R T A

1059/ 23/  /

KIVETT

KÖZÚT

VÉDGÁT SOR

392

166.

H A R T A

033/ 46/  /

KIVETT

KÖZÚT


393

167.

H A R T A

4031/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


394

168.

H A R T A

047/ 27/  /

KIVETT

KÖZÚT


395

169.

H A R T A

0357/ 10/  /

KIVETT

KÖZÚT


396

170.

H A R T A

1059/ 22/  /

KIVETT

KÖZÚT

VÉDGÁT SOR

397

171.

H A R T A

03/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


398

172.

H A R T A

3720/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


399

173.

H A R T A

06/ 34/  /

KIVETT

KÖZÚT


400

174.

H A R T A

038/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


401

175.

H A R T A

0376/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


402

176.

H A R T A

063/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


416

177.

H A R T A

068/   /  /

KIVETT

KÖZÚT


417

178.

H A R T A

148/

KIVETT

Járdafelúj.Kossuth u.


434

179.

H A R T A

221/

KIVETT

Járdafelúj.Bajcsy u.


435

180.

H A R T A

06/ 52/  /

KIVETT

KÖZÚT

VÁSÁRTÉR

443

181

H A R T A

1553

KIVETT

Beépítetlen ter.-Út

NAGYKÉKES

418

182

H A R T A

1322/

KIVETT

Beépítetlen ter.-Úthoz

JÓZSEF A: U.

277

183

H A R T A

93/

KIVETT

TER. VÁS .ÚTHOZ

TEMPLOM U.26.

301

184

H A R T A

1220/ 2

KIVETT

TER: PARKOLÓHOZ


306

185

H A R T A

1220/ 1

KIVETT

TER: PARKOLÓHOZ


307

186

H A R T A

3022/

Zártk.

VÁS. Útépítéshezt

Dunapartra

427








00002 VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK




187

H A R T A

0379/   /  /

KIVETT

TÓ, GYEP


139

188

H A R T A

924/  2/  /

KIVETT

VÍZELVEZETŐ ÁROK


141

189

H A R T A

0258/   /  /

KIVETT

ÁROK


142

190

H A R T A

0381/   /  /

KIVETT

BELVÍZCSATORNA


143

191

H A R T A

0382/   /  /

KIVETT

ÁROK


144

192

H A R T A

0384/   /  /

KIVETT

ÁROK


145

193

H A R T A

0280/   /  /

KIVETT

ÁROK


203

194

H A R T A

0341/  5/  /

KIVETT

CSATORNA


404




































00003 ZÖLDTERÜLET






195

H A R T A

335/  3/  /

KIVETT

KÖZERÜLET

DÓZSA U.

32

196

H A R T A

733/ 22/  /

KIVETT

PARK

BÉKE-ZALKA U.

33

197

H A R T A

1043/  1/ 

KIVETT

KÖZTERÜLET


43

198

H A R T A

927/  9/  /

KIVETT

KÖZPARK

KÉKESI U.

65

199

H A R T A

927/ 77/  /

KIVETT

PARK

DÓZSA PARK

126

200

H A R T A

1101/   /  /

KIVETT

SZOBORKERT


128

201

H A R T A

1691/   /  /

KIVETT

JÁTSZÓTÉR


129

202

H A R T A

1256/  2/ 

KIVETT

PARK


166

203

H A R T A

1655/  3/  /

KIVETT

PARK

TENISZPÁLYA

205

204

H A R T A

1655/  2/  /

KIVETT

ZÖLDTERÜLET


220

205

H A R T A

1087/  2/  /

KIVETT

KÖZTERÜLET

PALOTAY PARK

304








00004 TEMETŐ






206

H A R T A

1223/   /  /

KIVETT

TEMETŐ

TEMETŐ

53

207

H A R T A

1223/  1/  /

KIVETT

TEMETŐ

VILÁGHÁB.EMLÉKMŰ

425

21520 GÁTAK, ÁRVÍZ-VÉDELMI TÖLTÉSEK




208

H A R T A

035/  3/  /

KIVETT

TÖLTÉS


403

209

H A R T A

02/ 16/  /

KIVETT

TÖLTÉS


405

210

H A R T A

020/202/  /

KIVETT

ÁROK, TÖLTÉS


406

211

H A R T A

614/  2/  /

KIVETT

TÖLTÉS


407

212

H A R T A

025/   /  /

KIVETT

TÖLTÉS


408

213

H A R T A

032/   /  /

KIVETT

TÖLTÉS


409

214

H A R T A

1060/  7/  /

KIVETT

TÖLTÉS


410

215

H A R T A

1059/ 15/  /

KIVETT

TÖLTÉS


411

216

H A R T A

1059/ 13/  /

KIVETT

TÖLTÉS


412

217

H A R T A

093/   /  /

KIVETT

TÖLTÉS


414

218

H A R T A

0035/  9/  /

KIVETT

TÖLTÉS


422

219

H A R T A

035/ 17/  /

KIVETT

TÖLTÉS


423

22000 CSŐVEZETÉKEK, TÁVKÖZLŐ- ÉS ELEKTR.




220

H A R T A

04/ 23/  /

KIVETT

SZENNYVÍZTELEP


236

24000 EGYÉB, MÉG BE NEM SOROLT ÉPÜLETEK




221

H A R T A

086/  2/  /

KIVETT

SZIVATTYÚTELEP


131








01 BEÉPÍTETLEN TER.






222

IZSÁK

0394/6

KIVETT

SZEMÉTTELEP

résztul.

430








12……..  KÖZÉPÜLETEK, LÉTESÍTMÉNYEK törzsvagyon,forg képt.



223

H A R T A

3/

KIVETT

ÁLT. ISK._SZABÓ

ISKOLA KÖZ

45

224

H A R T A

15/

KIVETT

ÓVODA

BAJCSY u. 1

108

225

H A R T A

65/1

KIVETT

KÖNYVTÁR

KOSSUTH U.

109

225

H A R T A

1600/

KIVETT

BUSZVÁRÓ


237

226

H A R T A

1559/

KIVETT

ÁLT. ISK. NAGYKÉKES


241






























2.sz melléklet


Korlátozottan forgalomképes törzsvagyon








SORSZÁM

TELEPÜLÉS

HRSZ

INGATLAN-NYT. MEGNEV.

UTCA

NAPLÓ
SZÁM

1

1

H A R T A

14/   /  /

KIVETT

12201
 PM. HIV., KÖRJEGYZŐ

 POLGÁRMESTERI HIVATAL

140

2

H A R T A

927/  4/  /

KIVETT

12204
EGYÉB HIV. ÉPÜLETEK

 IRODAHÁZ

303

3

H A R T A

1904/   /  /

KIVETT

12525
 RAKTÁRÉPÜLETEK

SZOC. OTTHON CÉL

440

4

H A R T A

65/  2/  /

KIVETT

12612
ÁLT. MŰV.KÖZPONT

 MŰVELŐDÉSI HÁZ

111

5

H A R T A

4/   /  /

KIVETT

12622
MÚZEUM

 MÚZEUM

136

6

H A R T A

10/   /  /

KIVETT

HELYTÖRTÉNETI GY.

164

7

H A R T A

1087/  1/  /

KIVETT

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

ÁLTALÁNOS ISKOLA

283

8

H A R T A

3004/   /  /

KIVETT

12651
LABDAJÁTÉK-PÁLYÁK

SPORTPÁLYA

204

9

HARTA

655/

KIVETT

LAKÓÉPÜLET

ADY U. 56

110

10

HARTA

1094/

KIVETT

Ált.i.sk-HAJÓS MÚZEUM

TEMPLOM U.67.

115

11

HARTA

5/

KIVETT

ISKOLÁK

TEMPLOM-BAJCSY U.4.

137

12

HARTA

15/2

KIVETT

MŰSZAKI ÉP.ÖNKORM.

TEMPLOM U.70.

165

13

HARTA

126/

KIVETT

BEÉPÍTETLEN TER.

KÖZ

168

14

HARTA

1093/

KIVETT

SZOLG.LAKÁS

TEMPLOM U.65.

240

15

HARTA

17/

KIVETT

UDVAR

ÓVODA bőv.

246

16

HARTA

218/1

KIVETT

BUSZVÁRÓ

BAJCSY U.

247

17

HARTA

0386/2

KIVETT

SZÁNTÓ

PED.F.

415

18

HARTA

196/1

KIVETT

BEÉPÍTETLEN TER.

51-Kossuth kereszteződés

426

19

HARTA

1902/3

KIVETT

SZEMÉTLERAKÓ


438












3.sz.melléklet


Üzleti vagyon




















SORSZÁM

TELEPÜLÉS

HRSZ

INGATLAN-NYT. MEGNEV.

UTCA

NAPLÓ

SZÁM








1







ÉPÜLETEK, ÉPÍTMÉNYEK






1

H A R T A

14/   /  /

KIVETT

12201

 PM. HIV., KÖRJEGYZŐ

 POLGÁRMESTERI HIVATAL

140

2

H A R T A

927/  4/  /

KIVETT

12204

EGYÉB HIV. ÉPÜLETEK

 IRODAHÁZ

303

3

H A R T A

1904/   /  /

KIVETT

12525

 RAKTÁRÉPÜLETEK

SZOC. OTTHON CÉL

440

4

H A R T A

65/  2/  /

KIVETT

12612

ÁLT. MŰV.KÖZPONT

 MŰVELŐDÉSI HÁZ

111

5

H A R T A

4/   /  /

KIVETT

12622

MÚZEUM

 MÚZEUM

136

6

H A R T A

10/   /  /

KIVETT


HELYTÖRTÉNETI GY.

164

7

H A R T A

1087/  1/  /

KIVETT

12633 ÁLTALÁNOS ISKOLA

ÁLTALÁNOS ISKOLA

283

8

H A R T A

3004/   /  /

KIVETT

12651

LABDAJÁTÉK-PÁLYÁK

SPORTPÁLYA

204

9

H A R T A

1102/   /  /

KIVETT

11000                  LAKÓÉPÜLETEK

LAKÓHÁZ (BÉRLAK. REND)

116

10

H A R T A

1598/  /  /

KIVETT


LAKÓHÁZ, UDVAR,NAGYKÉKES

312

11

H A R T A

236/   /  /

KIVETT

11111

SZABADON ÁLLÓ HÁZAK

LAKÓHÁZ, UDVAR (JUHÁSZ)

428

12

H A R T A

8/   /  /

KIVETT

11300

KÖZÖSSÉGI LAKÓÉPÜLETEK

FALUHÁZ

132

TELKEK,BEÉPÍTETLEN TERÜLETEL, SZÁNTÓK




13

H A R T A

092/   /  /


SZÁNTÓ


35

14

H A R T A

0132/   /  /


SZÁNTÓ


36

15

H A R T A

0386/  1/  /


SZÁNTÓ


37

16

H A R T A

656/   /  /


SZÁNTÓ


38

17

H A R T A

924/  9/  /

KIVETT

IPARTELEP


40

18

H A R T A

927/ 58/  /


LAKÓTELEK


41

19

H A R T A

932/  2/  /


FÖLDTERÜLET


42

20

H A R T A

1061/ 16/  /


LAKÓTELEK


47

21

H A R T A

1061/ 17/  /


LAKÓTELEK


48

22

H A R T A

1061/ 18/  /


LAKÓTELEK


49

23

H A R T A

1061/ 22/  /


NÁDAS


52

24

H A R T A

1302/   /  /


TERMŐFÖLD


54

25

H A R T A

1320/   /  /


BEÉPÍTETLEN TERÜLET


55

26

H A R T A

1672/   /  /


LAKÓTELEK


56

27

H A R T A

1673/   /  /


LAKÓTELEK


57

28

H A R T A

1674/   /  /


LAKÓTELEK


58

29

H A R T A

1675/   /  /


LAKÓTELEK


59

30

H A R T A

1700/   /  /


LAKÓTELEK


61

31

H A R T A

1701/   /  /


LAKÓTELEK


62

32

H A R T A

1702/   /  /


LAKÓTELEK


63

33

H A R T A

1801/   /  /


AGYAGGÖDÖR


67

34

H A R T A

1803/   /  /


LAKÓTELEK


68

35

H A R T A

1804/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


69

36

H A R T A

1808/   /  /


BEÉPÍTETLEN TERÜLET


70

37

H A R T A

1813/   /  /


BEÉPÍTETLEN TERÜLET


71

38

H A R T A

1814/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


72

39

H A R T A

1815/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


73

40

H A R T A

1820/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


74

41

H A R T A

1821/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


75

42

H A R T A

1822/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


76

43

H A R T A

1823/   /  /


BEÉPÍTETLEN TEL.


77

44

H A R T A

1824/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


78

45

H A R T A

1825/   /  /


LAKÓTELEK


79

46

H A R T A

1826/   /  /


LAKÓTELEK


80

47

H A R T A

1827/   /  /


LAKÓTELEK


81

48

H A R T A

1828/   /  /


LAKÓTELEK


82

49

H A R T A

1829/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


83

50

H A R T A

1830/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


84

51

H A R T A

1832/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


85

52

H A R T A

1833/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


86

53

H A R T A

1834/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


87

54

H A R T A

1835/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


88

55

H A R T A

1836/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


89

56

H A R T A

1837/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


90

57

H A R T A

1838/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


92

58

H A R T A

1839/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


93

59

H A R T A

1840/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


94

60

H A R T A

1841/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


95

61

H A R T A

1842/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


96

62

H A R T A

1844/  2/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


97

63

H A R T A

3023/  1/  /


GYEP (LEGELŐ)


98

64

H A R T A

3196/   /  /


KERT


99

65

H A R T A

1195/   /  /


KERT


105

66

H A R T A

0276/  2/  /


SZÁNTÓ

SZÁNTÓ

162

67

H A R T A

0357/  3/  /


SZÁNTÓ

SZÁNTÓ

163

68

H A R T A

3190/   /  /


KERT


170

69

H A R T A

1038/   /  /


AGYAGGÖDÖR


178

70

H A R T A

1805/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


187

71

H A R T A

1806/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


188

72

H A R T A

1807/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


189

73

H A R T A

1809/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


190

74

H A R T A

1810/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


191

75

H A R T A

1812/   /  /


LAKÓTELEK


192

76

H A R T A

1816/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


193

77

H A R T A

1817/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


194

78

H A R T A

1818/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


195

79

H A R T A

1819/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


196

80

H A R T A

927/ 61/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


206

81

H A R T A

1521/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


207

82

H A R T A

1533/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


208

83

H A R T A

1534/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


209

84

H A R T A

1535/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


210

85

H A R T A

1542/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


211

86

H A R T A

1831/   /  /


BEÉPÍTETLEN LAK.


213

87

H A R T A

1536/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


214

88

H A R T A

1537/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


215

89

H A R T A

1538/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


216

90

H A R T A

1539/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


217

91

H A R T A

1540/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


218

92

H A R T A

1569/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


226

93

H A R T A

1570/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


227

94

H A R T A

1571/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


228

95

H A R T A

1572/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


229

96

H A R T A

1573/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


230

97

H A R T A

1541/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


231

98

H A R T A

1594/  3/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


232

99

H A R T A

1219/  1/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


238

100

H A R T A

1532/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


243

101

H A R T A

1566/  2/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


244

102

H A R T A

3483/   /  /


KERT


257

103

H A R T A

1221/  5/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


258

104

H A R T A

1568/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


264

105

H A R T A

1564/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


265

106

H A R T A

1547/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


266

107

H A R T A

1546/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


267

108

H A R T A

1218/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


268

109

H A R T A

1531/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


269

110

H A R T A

1543/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


270

111

H A R T A

1544/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


271

112

H A R T A

1545/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


272

113

H A R T A

1061/ 20/  /


BEÉPÍTETLEN UTCA


274

114

H A R T A

1059/ 21/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


275

115

H A R T A

1059/ 20/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


276

116

H A R T A

028/ 20/  /


FÖLDTERÜLET


284

117

H A R T A

1061/ 19/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


279

118

H A R T A

1185/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


280

119

H A R T A

1288/  4/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


281

120

H A R T A

1060/  9/  /


UDVAR


302

121

H A R T A

1594/  1/  /


UDVAR


308

122

H A R T A

1901/  0/  /


SZEMÉTTELEP


314

123

H A R T A

1059/ 18/  /


AGYAGGÖDÖR


315

124

H A R T A

1059/ 17/  /


AGYAGGÖDÖR


316

125

H A R T A

1059/ 19/  /


AGYAGGÖDÖR


317

126

H A R T A

1567/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


419

127

H A R T A

6/   /  /


BEÉPÍTETLEN TER.


420

128

H A R T A

1844/  8/  /


BEÉPÍTETLEN TER.


432

129

H A R T A

1902/  2/  /


IPARTELEP


437

130

H A R T A

529/  3/  /


AGYAGGÖDÖR


444

131

H A R T A

011/ 12/  /


DUNA-SZIGETI TER.


445

132

H A R T A

1903/   /  /


FÖLDT. IDŐSEK.


446



Módosította a 14/2012.(X.29.) önkormányzati rendelet 2.§ (1) bekezdése

Módosította a 14/2012.(X.29.) önkormányzati rendelet 2.§ (2) bekezdése