Öskü Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete

Öskü Község Önkormányzati Képviselő- testületének

Hatályos: 2023. 09. 08

Öskü Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete

Öskü Község Önkormányzati Képviselő- testületének

2023.09.08.

9/2012.(IV. 27.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Öskü Község Önkormányzati Képviselő- testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. tv. 16. § (1) bekezdése, a helyi önkormányzatok és szervei, köztársasági megbízottak,
valamint az egyes centrális alárendeltségű szervek feladat és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. tv. 138. § (1) bekezdés j) pontja, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 5. § (1) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében, 18. § (1) bekezdésében, valamint a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 109. § (4) bekezdésében és 143. § (4) bekezdés i) pontjában foglalt felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzat tulajdonában lévő, illetve tulajdonába kerülő nemzeti vagyonra (továbbiakban vagyon).

(2) Az önkormányzati tulajdonú és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének és bérletének szabályait külön önkormányzati rendelet rögzíti.

2. Az önkormányzat vagyona

2. § (1) Az önkormányzat vagyonának forgalomképesség szerinti besorolási kategóriái vonatkozásában a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. Törvény (továbbiakban: Nvt.) rendelkezései irányadóak.

(2) A helyi önkormányzat vagyonának besorolására a Nvtv 5. §.(1)-(5) bekezdésben meghatározottakat kell alkalmazni.

(3) Az önkormányzat tulajdonát képező vagyon elemeket részletesen a vagyon kataszter tartalmazza.

(4) Az önkormányzat törzs és üzleti vagyona

a) 1. melléklet forgalomképtelen vagyon

b) 2. melléklet korlátozottan forgalomképes vagyon

c) 3. melléklet üzleti vagyon.

(5) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonán túl a korlátozottan forgalomképes és üzleti ingatlan-vagyonelemeket a vagyonkataszter tartalmazza.

(6) Az önkormányzati vagyon forgalomképesség szerinti besorolásának megváltoztatása a Képviselő-testület hatásköre. A Képviselő- testület a besorolás megváltoztatásáról abban az esetben dönthet, amennyiben a kérdéses vagyontárgy rendeltetése megváltozik, és a besorolás megváltoztatása összhangban áll az Nvt. rendelkezéseivel.

3. Az önkormányzat vagyonának elidegenítése, hasznosítása

3. § (1) A rendelet alkalmazásában az Nvt.- ben leírt hasznosításon különösen az egyes vagyontárgyak használatát, bérbe, haszonkölcsönbe adását kell érteni.

(2) A korlátozottan forgalomképes és üzleti vagyontárgyak elidegenítésére - az Nvt.-ben leírt szabályok alkalmazásával - a Képviselő-testület jogosult a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság javaslata alapján.

(3)

(4) Az önkormányzati ingatlant, ingóvagyont és egyéb vagyontárgyakat fel kell értékeltetni, ha azok elidegenítése előtti nettó nyilvántartási értéke 150.000.- Ft felett van.

4. § (1) A vagyonkezelői jogot gyakorló, az Nvt. 3. § (1) bekezdés 19. pont b) alpontja szerinti vagyonkezelő használatában lévő vagyontárgy hasznosítása vonatkozásában - az Nvt.- ben leírt szabályok alkalmazásával - a vagyonkezelő vezetője, vagy képviselője jogosult dönteni.

(2) Az (1) bekezdésben leírt vagyonkezelő használatában nem álló vagyontárgy hasznosítására - az Nvt.- ben leírt szabályok alkalmazásával - a Képviselő-testület jogosult.

5. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése, vagy hasznosítása - ha törvény eltérően nem rendelkezik - a mindenkori költségvetési törvényben meghatározott egyedi forgalmi értéket meghaladó értékű vagyon tekintetében nyilvános (indokolt esetben zártkörű) versenyeztetés alkalmazásával, a legjobb ajánlattevő részére történik.

(2) Amennyiben az önkormányzati vagyon (1) bekezdés szerinti hasznosítására közbeszerzési eljárásban kerül sor, úgy a közbeszerzési eljárás – a külön jogszabályokban a közbeszerzésekre előírt szabályok érvényesülésére tekintettel – e rendelet vonatkozásában versenyeztetésnek minősül.

(3) A tulajdonosi joggyakorló az (1) bekezdésben leírt értéket el nem érő vagyontárgy elidegenítése és hasznosítása esetén is köteles megvizsgálni a versenyeztetés lehetőségét, és ilyen esetekben is dönthet a versenyeztetés lefolytatásáról.

(4) A versenyeztetés módjáról, főbb feltételeiről és annak eredményéről a tulajdonosi jogokat gyakorló szerv (kiíró) dönt, a versenyeztetési eljárás lebonyolításával a kiíró képviselőjeként más személy vagy szerv (a kiíró képviselője) is – a kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredménye alapján - megbízható, vagy arra bizományi szerződés köthető. A kiírót megbízottként képviselő személy megbízása – a kiíró döntésétől függően – kiterjedhet (meghatalmazás alapján, a kiíró nevében és képviseletében eljárva) a nyertessel kötendő szerződés aláírására is (a kiíró és képviselője a továbbiakban együtt: kiíró).

(5) A versenyeztetési eljárás típusai:

a) a nyilvános vagy zártkörű pályázati eljárás,

b) a nyilvános vagy zártkörű árverés és

c) a versengő ajánlatkérés.

(6) A versenyeztetési eljárás nyilvános.

(7) Nyilvános versenyeztetés helyett kizárólag akkor írható ki zártkörű versenyeztetés, ha

a) az eljárás tárgyául szolgáló önkormányzati vagyon jellege, jelentősége, valamint annak leghatékonyabb értékesítésével, hasznosításával kapcsolatos feladatok megoldása előre meghatározott ajánlattevők, befektetők, illetőleg társasági partnerek részvételét teszi szükségessé, így különösen, ha az Önkormányzat közszolgáltatás ellátásával összefüggő érdeke azt indokolttá teszi,

b) ha a vagyontárgy nyilvános pályáztatásának reális, tervezett költségei jelentősen csökkentenék a hasznosításból éves szinten elérhető bevételt, vagy ha a korábbi nyilvános pályázat hat hónapon belül érdeklődés hiányában eredménytelenül zárult és ezen eljárással is biztosítható az önkormányzati vagyon gazdaságos hasznosítása, vagy

c) ha jogszabály rendelkezései, vagy a vagyon átengedésének egyéb körülményei a lehetséges hasznosító személyének megválasztását olyan jelentős módon vagy mértékben korlátozzák, hogy a versenyeztetésből származó előnyök nem biztosíthatók, így a teljesítésre csak meghatározott ajánlattevők képesek, vagy az értékesítés csak meghatározott személy részére történhet (vételi vagy eladási opció).

(8) A pályázati felhívásnak, tartalmaznia kell legalább a következőket:

a) az érintett vagyontárgy megjelölését, szükség szerint annak értékét, illetve minimál árát,

b) a kiíró megnevezését, székhelyét,

c) a pályázat célját, módját és típusát (nyilvános vagy zártkörű),

d) a pályázat elbírálása során a pályázatok rangsorolásakor alkalmazandó értékelési szempontokat,

e) a megkötendő szerződés típusát, a hasznosításra/értékesítésre vonatkozó fontosabb feltételeket, a fizetés módjára, biztosítékára vonatkozó előírásokat,

f) szükség esetén a részletes tájékoztató rendelkezésre bocsátásának helyét, idejét és költségét,

g) a pályázati ajánlatok benyújtásának helyét, módját és határidejét,

h) az ajánlati biztosítékkal összefüggő kiírói igényt,

i) az ajánlati kötöttség időtartamát, illetve esetleges meghosszabbítására vonatkozó előírásokat,

j) a pályázati ajánlatok elbírálási időpontját, az ajánlattevők értesítésének módját,

k) a kiíró azon jogának fenntartását, hogy a pályázatot – előre meghatározott okból és esetekben - eredménytelennek nyilvánítsa, vagy a nyertes ajánlattevő visszalépése esetén a pályázat soron következő helyezettjével szerződést kössön és

l) a pályázati ajánlat érvényességének feltételeit.

(9) A nyilvános pályázati felhívást a kiíró köteles legalább a helyben szokásos oly módon közzétenni, hogy az a lehetséges érdeklődők minél szélesebb köréhez juthasson el.

(10) Zártkörű pályázat esetén egyidejűleg, közvetlenül és azonos módon - a pályázati felhívás nyilvánosságra hozatala nélkül - legalább három egymástól független érdekeltet írásban kell felhívni ajánlattételre azzal, hogy az ajánlattételi határidőig legalább 15 napot kell biztosítani. Zártkörű pályázat esetén csak az ajánlatkérés tényét kell a nyilvános pályázatra irányadó módon nyilvánosságra hozni. A zártkörű pályázatra egyebekben a nyilvános pályázatra vonatkozó szabályokat kell megfelelően alkalmazni.

(11) Versengő ajánlatkérés a zártkörű pályázat olyan formája, amikor a kiíró nem bocsát ki pályázati felhívást (kiírást, hirdetményt), hanem azonos feltételek közlésével ajánlatot kér legalább három ajánlattevőtől és az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidőt legalább 15 napban állapítja meg

(12) A tulajdonosi jogokat gyakorló szerv dönthet úgy, hogy az ingatlan és ingó vagyont, vagyoni értékű jogot árverés útján értékesíti, hasznosítja, s a szerződés megkötésére licitálás útján, a legmagasabb vételárat, illetve ellenértéket felajánló árverező szerez jogot. Az árverés kiírásáról szóló döntéssel egyidejűleg meg kell jelölni az árverés lebonyolítóját, a kikiáltási árat, továbbá az árverés lebonyolítására vonatkozó szabályokat. E körben meg kell határozni azt is, hogy tartható-e, vagy milyen feltételek megléte esetén tartható a nyilvános licitet követően – második fordulóban – zártkörű licitálás. Amennyiben a kikiáltási áron érvényes vételi ajánlatot nem tettek, az árverést eredménytelennek kell nyilvánítani.

(13) A kiíró a versenyeztetési eljárás során valamennyi ajánlattevő számára egyenlő esélyt köteles biztosítani az ajánlat megtételéhez szükséges információhoz hozzáférés és az alkalmazott versenyfeltételek megismerése tekintetében. A kiíró a versenyeztetés feltételeit úgy köteles meghatározni, hogy annak alapján az ajánlattevők megfelelő ajánlatot tehessenek és a szabályszerűen, időben benyújtott ajánlatok összehasonlíthatók legyenek.

(14) Minden ajánlattevőnek joga van a kiíró által rendelkezésre bocsátott valamennyi információhoz hozzáférni. Ennek keretében az ajánlattevő számára - lehetőség szerint - hozzáférhetővé kell tenni minden olyan adatot, amely nem sért üzleti titkot, és amely az üzleti életben szokásos és szükséges ahhoz, hogy az ajánlattevőnek lehetősége nyíljék megalapozott ajánlattételre.

(14) A versenyeztetési eljárás nyertese az, aki a kiírásban foglalt szempontoknak, illetve az Önkormányzat tulajdonosi érdekeinek figyelembevételével összességében a legmegfelelőbb ajánlatot tette (legjobb ajánlattevő).

(15) A versenyeztetési eljárás eredményére vonatkozó döntést az elbírálást követő 30 napon belül kell meghozni, és azt követő legfeljebb 15 napon belül írásban kell közölni valamennyi ajánlattevővel.

(16) A versenyeztetési eljárás alapján megkötendő szerződés tartalmát a közzétett feltételek, illetve a legjobb ajánlattevő ajánlata alapján kell kialakítani. A szerződést az ajánlat elbírálásáról történt értesítéstől számított lehető legrövidebb időn belül, az ajánlati kötöttség időtartama alatt kell megkötni.

(17) A szerződésben szerepeltetni kell az Önkormányzat érdekeit szolgáló kikötéseket, a teljesítés megkövetelt biztosítékait és a szerződést biztosító mellékkötelezettségeket, a szerződésszerű teljesítés ellenőrizhetőségét és a nem vagy nem szerződésszerű teljesítés esetén alkalmazható szankciókat.

(18) Ha a versenyeztetési eljárás nyertesével a szerződés megkötése a szerződéskötésre nyitva álló határidőben meghiúsul, vagy a szerződés aláírása után a legjobb ajánlattevő a szerződés létrejöttéhez, vagy hatálybalépéséhez szükséges feltételeket – az előírt módon és időben - nem teljesíti, úgy (ha a kiírás erre lehetőséget adott) a kiíró jogosult a soron következő helyre rangsorolt ajánlattevővel azonos feltételek mellett szerződést kötni, ha a versenyeztetési eljárás eredményéről hozott döntéstől számított 3 hónap még nem telt el.

6. § (1) Az önkormányzatot megillető követelésről – kivéve a behajthatatlan követeléseket – ingyenesen lemondani nem lehet.

(2) Behajthatatlan követelés a hatályos számviteli törvény szerint behajthatatlannak minősített követelés. A behajthatatlanság tényét és mértékét dokumentumokkal igazolni kell.

(3) A behajthatatlan követelések törlésére 10.000,-Ft. értékhatárig a polgármester, 10.000 Ft-100.000 Ft értékhatár között a Pénzügyi Településfejlesztési Bizottság, felette a képviselő testület jogosult.

(4) A mindenkori költségvetési törvényében meghatározott értékhatárt el nem érő kis összegű követelést behajtásra előírni nem kell.

4. Az önkormányzati vagyon kezelése

7. § Az önkormányzati vagyon feletti vagyonkezelői jog (továbbiakban: vagyonkezelői jog) megszerzésének, gyakorlásának, valamint a vagyonkezelés ellenőrzésének e rendeletben nem szabályozott rendelkezéseit az Nvt. és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.évi CLXXXIX. tv. (továbbiakban: Mötv.) irányadó szabályai tartalmazzák.

8. § (1) Az önkormányzat, mint tulajdonosi joggyakorló általi kijelöléssel vagyonkezelői jogot gyakorló, az Nvt. 3. § (1) bekezdés 19. pont b) alpontja szerinti vagyonkezelőket és a kezelésükben lévő ingatlanvagyont a rendelet 2. függeléke tartalmazza.

(2) A vagyonkezelői jog kijelöléssel kizárólag ingyenesen szerezhető meg.

9. § A vagyonkezelői jog ellenértékének kiszámításához a vagyoni értékű jogok értékének kiszámításának törvényben leírt szabályait kell alkalmazni.

10. § (1) A vagyonkezelőt megillető jogok gyakorlását, annak szabályszerűségét, célszerűségét az Önkormányzat ellenőrzi.

(2) A tulajdonosi ellenőrzés célja az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás vizsgálata, ennek keretében különösen: az önkormányzati vagyonnyilvántartás hitelességének, teljességének és helyességének biztosítása, továbbá a jogszerűtlen, szerződésellenes, vagy a tulajdonos érdekeit sértő, illetve az Önkormányzatot hátrányosan érintő vagyongazdálkodási intézkedések feltárása és a jogszerű állapot helyreállítása.

(3) Az (1) bekezdésben leírt ellenőrzésre a polgármester, a Pénzügyi Településfejlesztési Bizottság, valamint – az oktatási, kulturális és az egészségügyi célvagyon vonatkozásában – az Humán Feladatok Bizottsága az alábbiak szerint jogosult:

a) az önkormányzati tulajdonba tartozó, az ellenőrzött szerv vagyonkezelésében álló ingatlan területére beléphet,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és más dokumentumokba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba – a külön jogszabályokban meghatározott adat- és titokvédelmi előírások betartásával – betekinthet, azokról másolatot, kivonatot, illetve tanúsítványt készíttethet és

c) az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, információt kérhet.

(4) A (3) bekezdésben leírt ellenőrzést végző a tulajdonosi ellenőrzés során köteles:

a) jogait úgy gyakorolni, hogy az ellenőrzött vagyonkezelő tevékenységét és rendeltetésszerű működését a lehető legkisebb mértékben zavarja,

b) tevékenységének megkezdéséről az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjét az ellenőrzés megkezdése előtt legalább 5 nappal tájékoztatni,

c) megállapításait tárgyszerűen, a valóságnak megfelelően ellenőrzési jelentésbe foglalni és a jelentéstervezetet, valamint a végleges jelentést az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjének megküldeni.

(5) Az ellenőrzött vagyonkezelő, illetve képviselője jogosult:

a) az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni és

b) az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentéstervezetre észrevételt tenni.

(6) Az ellenőrzött vagyonkezelő, illetve képviselője köteles:

a) az ellenőrzés végrehajtását elősegíteni, abban együttműködni,

b) az ellenőrzést végző részére szóban vagy írásban a kért tájékoztatást, felvilágosítást,

nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba a betekintést biztosítani,
c) az ellenőrzést végző kérésére a rendelkezésre bocsátott dokumentáció (iratok, okmányok, adatok) teljességéről nyilatkozni,
d) az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni és
e) az ellenőrzés megállapításai, javaslatai alapján tett intézkedéseiről az önkormányzatot tájékoztatni.
(7) Az ellenőrzést végző az elvégzett tulajdonosi ellenőrzések legfontosabb megállapításairól jelentésben – a tárgyévet követő év április 30-ig – tájékoztatja a képviselő- testületet.

5. Értelmező rendelkezések

11. § E rendelet alkalmazásában a Nemzeti vagyon törvény 3. § (1) bekezdésében meghatározottakat az irányadók

5. Záró rendelkezések

12. § (1) Jelen rendelet 2012. április 29 -én lép hatályba.

(2) A rendelet függelékei:

a) 1. függelék: Öskü Község ingatlankatasztere,

b) 2. függelék: törvény alapján, vagy az önkormányzat, mint tulajdonosi joggyakorló általi kijelöléssel vagyonkezelői jogot gyakorló, az Nvt. 3. § (1) bekezdés 19. pont b) alpontja szerinti vagyonkezelők és a kezelésükben lévő ingatlanvagyon

(3) Jelen rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvének figyelembe vételével készült, és azzal összeegyeztethető szabályozást tartalmaz.

(4) Hatályát veszti a Öskü Községi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 4/2002(II.8), 16/2004(IV.29),19/2004(VI.17)és az 5/2005(II.25)..rendeletekkel módosított 11/2001(IV.18.) ÖK. Rendelete.

1. melléklet

2011. évi CXCVI. törvény 6.§ a alapján nemzeti vagyon része nem idegeníthető el

hrsz.

megnevezés

terület m2

tulajdoni arány

besorolása

014

árok

3246

1/1

tv-. Alapján

árok

034

árok

3939

1/1

tv-. Alapján

árok

040

árok

417

1/1

tv-. Alapján

árok

042

árok

2200

1/1

tv-. Alapján

árok

1472/7

árok

267

1/1

tv-. Alapján

árok

277

árok

1170

1/1

tv-. Alapján

árok

402

árok

705

1/1

tv-. Alapján

árok

430

árok

336

1/1

tv-. Alapján

árok

638

árok

447

1/1

tv-. Alapján

árok

645

árok

68

1/1

tv-. Alapján

árok

1320

árok

381

1/1

tv-. Alapján

árok

1670

árok

161

1/1

tv. Alapján

árok

764

dülő út

5514

1/1

tv-. Alapján

dülőút

010/8

dülőút

1830

1/1

tv-. Alapján

dülőút

017

dülőút

3698

1/1

tv-. Alapján

dülőút

019

dülőút

2317

1/1

tv-. Alapján

dülőút

02/10

dülőút

3488

1/1

tv-. Alapján

dülőút

02/3

dülőút

3318

1/1

tv-. Alapján

dülőút

020/2

dülőút

5180

1/1

tv-. Alapján

dülőút

025

dülőút

4815

1/1

tv-. Alapján

dülőút

026

dülőút

3105

1/1

tv-. Alapján

dülőút

031/2

dülőút

3376

1/1

tv-. Alapján

dülőút

035/7

dülőút

1897

1/1

tv-. Alapján

dülőút

038/6

dülőút

6224

1/1

tv-. Alapján

dülőút

042/10

dülőút

594

1/1

tv-. Alapján

dülőút

046/3

dülőút

1880

1/1

tv-. Alapján

dülőút

046/9

dülőút

2182

1/1

tv-. Alapján

dülőút

049

dülőút

6555

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/27

dülőút

25326

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/32

dülőút

3641

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/36

dülőút

1635

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/41

dülőút

392

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/43

dülőút

3408

1/1

tv-. Alapján

dülőút

05/6

dülőút

6044

1/1

tv-. Alapján

dülőút

051/13

dülőút

554

1/1

tv-. Alapján

dülőút

052

dülőút

12107

1/1

tv-. Alapján

dülőút

054

dülőút

3695

1/1

tv-. Alapján

dülőút

055

dülőút

6315

1/1

tv-. Alapján

dülőút

057/7

dülőút

507

1/1

tv-. Alapján

dülőút

058

dülőút

2100

1/1

tv-. Alapján

dülőút

06

dülőút

3873

1/1

tv-. Alapján

dülőút

060/7

dülőút

731

1/1

tv-. Alapján

dülőút

061/1

dülőút

5135

1/1

tv-. Alapján

dülőút

068/4

dülőút

2636

1/1

tv-. Alapján

dülőút

070

dülőút

4790

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/13

dülőút

2414

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/15

dülőút

871

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/19

dülőút

3922

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/22

dülőút

3046

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/26

dülőút

1795

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/3

dülőút

2616

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/5

dülőút

1363

1/1

tv-. Alapján

dülőút

078/9

dülőút

820

1/1

tv-. Alapján

dülőút

079

dülőút

1004

1/1

tv-. Alapján

dülőút

08

dülőút

6855

1/1

tv-. Alapján

dülőút

088/12

dülőút

2325

1/1

tv-. Alapján

dülőút

088/5

dülőút

1967

1/1

tv-. Alapján

dülőút

089

dülőút

4165

1/1

tv-. Alapján

dülőút

09

dülőút

12554

1/1

tv-. Alapján

dülőút

091/16

dülőút

1341

1/1

tv-. Alapján

dülőút

091/27

dülőút

4852

1/1

tv-. Alapján

dülőút

091/6

dülőút

7871

1/1

tv-. Alapján

dülőút

092

dülőút

11030

1/1

tv-. Alapján

dülőút

095/3

dülőút

170

1/1

tv-. Alapján

dülőút

2238

közút

3 357

1/1

tv. Alapján

dülőút

2240

közút

1 303

1/1

tv. Alapján

dülőút

2254

közút

3 067

1/1

tv. Alapján

dülőút

2286

közút

704

1/1

tv. Alapján

dülőút

2320

közút

503

1/1

tv. Alapján

dülőút

2342

közút

1 026

1/1

tv. Alapján

dülőút

2415

közút

2 300

1/1

tv. Alapján

dülőút

2444

közút

2 557

1/1

tv. Alapján

dülőút

2461

közút

1 996

1/1

tv. Alapján

dülőút

2501

közút

3 461

1/1

tv. Alapján

dülőút

2552

közút

3 208

1/1

tv. Alapján

dülőút

2559

közút

851

1/1

tv. Alapján

dülőút

2587

közút

847

1/1

tv. Alapján

dülőút

1067/6

közpark

10231

1/1

tv-. Alapján

közpark

51

park

1748

1/1

tv-. Alapján

közpark

52

park

655

1/1

tv-. Alapján

közpark

53

park

1140

1/1

tv-. Alapján

közpark

181

park

608

1/1

tv-. Alapján

közpark

61/1

közterület

248

1/1

tv-. Alapján

közterület

131

közterület

288

1/1

tv-. Alapján

közterület

182

közterület

1531

1/1

tv-. Alapján

közterület

200

közterület

601

1/1

tv-. Alapján

közterület

039

patak

3117

1/1

tv-. Alapján

patak

35

patak

1701

1/1

tv-. Alapján

patak

37

patak

150

1/1

tv-. Alapján

patak

257

patak

661

1/1

tv-. Alapján

patak

421

patak

1659

1/1

tv-. Alapján

patak

454

patak

420

1/1

tv-. Alapján

patak

646

patak

2286

1/1

tv-. Alapján

patak

658

patak

946

1/1

tv-. Alapján

patak

1176

patak

4 087

1/1

tv-. Alapján

patak

1014

Névtelen tér

3194

1/1

tv-. Alapján

tér

308

Bántai

2840

1/1

tv-. Alapján

út

1682

Erkel F. u.

4 582

1/1

tv. Alapján

út

785

Kert u

158

1/1

tv-. Alapján

út

937

Kinizsi u

2071

1/1

tv-. Alapján

út

1565

névtelen u

408

1/1

tv-. Alapján

út

1351

út patka árok

8 805

1/1

tv-. Alapján

út

1608

Ady E. u.

376

1/1

tv-. Alapján

út

930/14

Arany J. u. közút

2405

1/1

tv-. Alapján

út

928

Arany J. u. közút

3468

1/1

tv-. Alapján

út

1232

árok út

395

1/1

tv-. Alapján

út

1607

Bántai u

1 796

1/1

tv-. Alapján

út

1609

Bántai u

1 530

1/1

tv. Alapján

út

1314

Bartók B. u.

2 144

1/1

tv-. Alapján

út

983

Deák F. u.

807

1/1

tv-. Alapján

út

164

Dózsa Gy. u.

9488

1/1

tv-. Alapján

út

1470

Dózsa u.

2 826

1/1

tv-. Alapján

út

398

Fő u

2981

1/1

tv-. Alapján

út

293

Hársfa u

2866

1/1

tv-. Alapján

út

1114/21

Hegyalja u

3897

1/1

tv-. Alapján

út

913

Honvéd u

2181

1/1

tv-. Alapján

út

957

Honvéd u

856

1/1

tv-. Alapján

út

1144

Ibolya Mecset u

4 290

1/1

tv-. Alapján

út

1114/20

Ibolya u

3832

1/1

tv-. Alapján

út

1135

Ibolya u

665

1/1

tv-. Alapján

út

207

Iskola u

924

1/1

tv-. Alapján

út

1233

István u

5 020

1/1

tv-. Alapján

út

1114/11

Jázmin u

4113

1/1

tv-. Alapján

út

1116

Jázmin u

1898

1/1

tv-. Alapján

út

952

Jókai u

5142

1/1

tv-. Alapján

út

930/3

Jókai-Arany

541

1/1

tv-. Alapján

út

1367

József A. u.

2 369

1/1

tv-. Alapján

út

378

Kert u

906

1/1

tv-. Alapján

út

1632

Kert u

2 226

1/1

tv. Alapján

út

1632

Kert u

2 220

1/1

tv. Alapján

út

1636

Kert u

2 010

1/1

tv. Alapján

út

1449

Kertész K. u.

5 412

1/1

tv-. Alapján

út

1000

Kis u

578

1/1

tv-. Alapján

út

1109

Kodály u

349

1/1

tv-. Alapján

út

1096/1

Kodály Z utca

1225

1/1

tv-. Alapján

út

393

Kossuth tér

1915

1/1

tv-. Alapján

út

065

köút

2105

1/1

tv-. Alapján

út

075

köút

6034

1/1

tv-. Alapján

út

076

közút

12387

1/1

tv-. Alapján

út

4

közút

11896

1/1

tv-. Alapján

út

50

közút

461

1/1

tv-. Alapján

út

127

közút

840

1/1

tv-. Alapján

út

1610

közút

243

1/1

tv. Alapján

út

126/4

Majorköz

521

1/1

tv-. Alapján

út

1086

Mecset Kodály

306

1/1

tv-. Alapján

út

77

Mecset u

9248

1/1

tv-. Alapján

út

1068

Mecset u

4847

1/1

tv-. Alapján

út

1404

Móricz u

3 008

1/1

tv-. Alapján

út

1648

névtelen u

2 652

1/1

tv. Alapján

út

38

névtelen út

1200

1/1

tv-. Alapján

út

48

névtelen út

606

1/1

tv-. Alapján

út

622

névtelen út

531

1/1

tv-. Alapján

út

642

névtelen út

367

1/1

tv-. Alapján

út

643

névtelen út

149

1/1

tv-. Alapján

út

863

névtelen út

592

1/1

tv-. Alapján

út

887

névtelen út

459

1/1

tv-. Alapján

út

912

névtelen út

287

1/1

tv-. Alapján

út

1229

névtelen út

354

1/1

tv-. Alapján

út

303

Ösbő V. u.

2791

1/1

tv-. Alapján

út

1209

patak

1 190

1/1

tv-. Alapján

út

202

Petőfi u

1822

1/1

tv-. Alapján

út

893

Rákóczi u

507

1/1

tv-. Alapján

út

1024

Rózsa u

3871

1/1

tv-. Alapján

út

1463

Sport u

3 077

1/1

tv-. Alapján

út

394

Szabadság tér

352

1/1

tv-. Alapján

út

178

Szabadság u

2590

1/1

tv-. Alapján

út

203

Szikla u

3001

1/1

tv-. Alapján

út

985

Táncsics u

3205

1/1

tv-. Alapján

út

1026

Táncsics u

2610

1/1

tv-. Alapján

út

73

Tasner A. u.

738

1/1

tv-. Alapján

út

66

Ujlaki köz

280

1/1

tv-. Alapján

út

200

út

101

1/1

tv-. Alapján

út

1535

Vásártér u.

1 306

1/1

tv-. Alapján

út

234

Völgy u

2430

1/1

tv-. Alapján

út

077/1

Kőkapú út

16 460

1/1

tv-. Alapján

út

077/4

Kőkapú út

10 559

1/1

tv-. Alapján

út

077/7

Kőkapú út

10 031

1/1

tv-. Alapján

út

407

temető

851

1/1

tv-. Alapján

temető

1

A 2. melléklet az Öskü Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2023. (IX. 7.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

2

A 3. melléklet az Öskü Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2023. (IX. 7.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.