Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2013 (II.15.) rendelete

Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról

Hatályos: 2022. 05. 31 16:00

Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2013 (II.15.) rendelete

Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról

2022.05.31.

Tiszabezdéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdés i) pontjában, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. pontjában, 3. § (1) bekezdés 11. pontjában, 5. § (2) bekezdés b) pontjában, 5. § (2) bekezdés c) pontjában, 5. § (4) bekezdésében, 11. § (16) bekezdése, 13. § (1) bekezdésében valamint 18. § (1) bekezdésében, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, valamint a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat-és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. törvény 138. § (1) bekezdés j) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Az önkormányzat vagyona

1. § (1) Az önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló forgalomképtelen törzsvagyont a rendelet 1. melléklete határozza meg. Az önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyonelemet nem jelöl meg.

(2) A helyi önkormányzat korlátozottan forgalomképes vagyonelemeit a rendelet 2. melléklete határozza meg.

(3) A helyi önkormányzat forgalomképes üzleti vagyonának vagyonelemeit a rendelet 3. melléklete határozza meg.

(4) A Képviselő-testület – ha törvény eltérően nem rendelkezik - dönthet a vagyontárgy

a) az újonnan szerzett/kialakult vagyon forgalomképtelen vagy korlátozottan forgalomképes törzsvagyonná, illetve forgalomképes üzleti vagyonná nyilvánításáról,

b) a meglévő vagyon forgalomképességének megváltoztatásáról.

(5) A Képviselő-testület az átminősítéssel kapcsolatos döntését minősített többséggel hozza meg.

(6) Az önkormányzati költségvetési szervek használatában lévő, de az alaptevékenységük ellátásához nem szükséges vagyon tekintetében a Képviselő-testület dönt - a költségvetési szerv alapító okiratának megfelelő módosításával - arról, hogy a vagyontárgyat kivonja-e, a költségvetési szerv használatából és a forgalomképes üzleti vagyonba sorolja át.

2. Az önkormányzat vagyonával való rendelkezés

2. § (1) A tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület, illetve átruházott feladat- és hatáskörben a Polgármester (továbbiakban: a tulajdonosi jogok gyakorlója) gyakorolják.

(2) A vagyontárgy feletti tulajdonosi jogok gyakorlóját – ha e rendelet másként nem rendelkezik – az adott vagyontárgy értéke alapján kell megállapítani.

3. Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

3. § (1) A vagyon szerzésére, önkormányzati vagyon elidegenítésére, biztosítékul adására és megterhelésére irányuló tulajdonosi döntést megelőzően az adott vagyontárgy forgalmi értékét meg kell határozni.

(2) A vagyontárgy értékesítése, megterhelése, vagyontárgy szerzése esetén annak forgalmi értékét

a) ingatlan vagyon esetén 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján,

b) egyéb társasági részesedés esetén az utolsó lezárt üzleti év értékelése alapján,

c) ingó vagyontárgy esetén az amortizációval csökkentett beszerzéskori érték alapján kell meghatározni.

(3) Amennyiben az adott vagyontárgy vonatkozásában rendelkezésre áll egy évnél nem régebbi forgalmi értékbecslés vagy üzleti értékelés, a döntést megelőzően ennek becsléssel napi értékre átszámított változata is elfogadható (aktualizált értékbecslés).

4. Tulajdonosi jogok gyakorlása

4. § Önkormányzati vagyon tulajdonjogának ingyenes átruházásáról szóló döntést értékhatártól függetlenül a Képviselő-testület hozza meg, a döntéshez minősített többség szükséges.

5. A forgalomképtelen törzsvagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása

5. § (1) A forgalomképtelen vagyontárgyak hasznosítása a képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik. A tulajdonosi pozícióból eredő jognyilatkozatokat e rendelet szerint átruházott hatáskörben a polgármester adja ki.

(2) A forgalomképtelen törzsvagyont hasznosítani nettó 10 millió forint értékhatár felett kizárólag nyilvános versenytárgyalás útján, a legjobb ajánlatot tevő részére lehet.

6. A korlátozottan forgalomképes vagyon feletti tulajdonosi jog gyakorlása

6. § (1) A korlátozottan forgalomképes önkormányzati vagyont csak akkor lehet értékesíteni, ha az önkormányzati feladatok ellátásához már nem szükséges, vagy az önkormányzat az adott feladatot más vagyontárgy felhasználásával is el tudja látni.

(2) A korlátozottan forgalomképes önkormányzati tulajdonban álló vagyon körébe tartozó ingatlanok tulajdonjogának – a korlátozottan forgalomképes törzsvagyonból való kivonását követő – átruházásáról, valamint gazdasági társaságba, önkormányzati társulásba történő beviteléről, feladatátadással térítésmentes használatba adásáról, vagyonkezelésbe adásáról, azon haszonélvezeti jog alapításáról, megterheléséről, hasznosításáról, elővásárlási jog gyakorlásáról a képviselő-testület dönt a (4) bekezdés a) pontjában foglalt kivétellel.

(3) Az önkormányzat költségvetési szervei – az alapító okirat szerinti feladataik ellátásához - használják és – alapfeladataik ellátásának sérelme nélkül,

a) egy évet meg nem haladóan - bérbeadás útján természetes személy vagy átlátható szervezet részére tovább hasznosíthatják a használatukban lévő vagyont. A bérleti szerződés egy példányát a megkötéstől számított öt napon belül az ingatlan tulajdonosának meg kell küldeni.

b) 100 000 forint értéket meg nem haladó ingó vagyontárgyakat értékesíthetnek.

Az a) pont szerinti bérleti, illetve a b) pont szerinti adásvételi szerződés a polgármester szerződésre rávezetett jóváhagyásával lesz érvényes.

(4) A korlátozottan forgalomképes vagyont hasznosítani nettó 10 millió forint értékhatár felett kizárólag nyilvános versenytárgyalás útján, a legjobb ajánlatot tevő részére lehet.

(5) A korlátozottan forgalomképes vagyon tulajdonjogát átruházni – a korlátozottan forgalomképes törzsvagyon forgalomképes vagyonná való átminősítését követően – a forgalomképes üzleti vagyon értékesítésére, tulajdonjogának átruházására vonatkozó szabályok alapján lehet.

7. A forgalomképes vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlása

7. § (1) A forgalomképes ingó vagyontárgy megszerzése esetén a vagyontárgy 3. § szerinti értékmeghatározásának figyelembevételével

a) nettó 1 millió forint értékhatárig a polgármester,

b) nettó 1 millió forintot meghaladóan a képviselő-testület gyakorolja a tulajdonosi jogokat.

Az ingó vagyontárgy megszerzéséről a soron következő testületi ülésen tájékoztatja a képviselő-testületet.

(2) A forgalomképes ingó vagyon elidegenítése, megterhelése, hasznosítása tekintetében 200.000 Ft értékhatárig a polgármester, 200.000 Ft értékhatár fölött a képviselő-testület gyakorolja a tulajdonosi jogokat.

(3) Az ingatlanvagyon megszerzéséről, elidegenítéséről, megterheléséről, bérbe és használatba, koncesszióba adásáról, biztosítékul adásáról a képviselő-testület dönt a (3) bekezdésben foglalt kivétellel.

(4) Az önkormányzat tulajdonában álló szolgálati és bérlakások, illetve a nem lakás céljára szolgáló helyiségek hasznosítása a polgármester hatásköre.

(5) A forgalomképes vagyon gazdasági társaságba való beviteléről értékhatártól függetlenül a Képviselő-testület dönt.

8. § (1) A forgalomképes üzleti vagyon tulajdonjogát átruházni, hasznosítani nettó 10 millió forint értékhatár felett kizárólag nyilvános versenytárgyalás útján, a legjobb ajánlatot tevő részére lehet.

(2) A tulajdonosi jog gyakorlója dönthet úgy, hogy a törvényben vagy e rendeletben meghatározott forgalmi értéket meg nem haladó önkormányzati vagyon értékesítése az (1) bekezdés szerinti pályázati versenyeztetési eljárás lefolytatásával történjen.

8. Tulajdonosi jogok gyakorlása egyéb kérdésekben

9. § (1) Az öröklés elfogadásáról, illetve a vagyonról történő lemondás esetén a vagyon elfogadásáról a kérelmek elbírálása a polgármester hatáskörébe tartozik.

(2) Az önkormányzati vagyon tekintetében fennálló elővásárlási jogról történő lemondás megtételére a képviselő-testület jogosult.

10. § Az Önkormányzat követelésről a polgármester részben vagy egészben csak az alábbi esetekben mondhat le:

a) csődegyezségi megállapodásban,

b) bírói egyezség keretében,

c) peren kívüli megegyezés során,

d) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés behajthatatlannak minősül,

e) végrehajtási eljárásban, ha a követelés az eljárás során nem, vagy csak részben térül meg,

f) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel – vagy aránytalan költségráfordítással – érvényesíthető,

g) ha a követelés kötelezettje nem fellelhető és ez hitelt érdemlően bizonyított,

h) a mindenkori költségvetési törvényben meghatározott értékhatárt el nem érő kis összegű követelések esetében – amennyiben az önkéntes teljesítésre történő felhívásnak az Önkormányzat eleget tett.

11. § Az önkormányzat a tulajdonában lévő egyes vagyontárgyak hasznosítására, üzemeltetésére a képviselő-testület a jogszabályok által meghatározott körben koncessziós pályázatot írhat ki. A pályázatot a képviselő-testület bírálja el.

9. Ellenérték nélkül kapott, felajánlott vagyon

12. § (1) Az önkormányzat számára más személy vagy szerv által ellenérték nélkül juttatott vagyon elfogadásáról értékhatárra tekintet nélkül a polgármester dönt.

(2) Az ellenérték nélkül juttatott, felajánlott vagyon elfogadásának feltétele, hogy

a) az önkormányzat tudja teljesíteni az elfogadott vagyonnal kapcsolatos kötelezettségeket,

b) az a) pont szerinti kötelezettség teljesítése likviditási problémát ne okozzon és ne zavarja az önkormányzati feladatok ellátását.

10. Az önkormányzati vagyon nyilvántartása

13. § (1) Az önkormányzati vagyont, annak értékét és változásait a törvény szabályai alapján nyilván kell tartani.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanvagyont és annak változásait az önkormányzatok tulajdonában lévő ingatlanvagyon nyilvántartási és adatszolgáltatási rendjéről szóló Kormányrendelet szerint kataszterben kell nyilvántartani.

11. Záró rendelkezések

14. § (1) E rendelet 2013. február 15. napján lép hatályba.

(2) Hatályát veszti:

1. Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 6/2004. (IV.1.) önkormányzati rendelet,

2. Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló rendelet módosításáról szóló 1/2011. (II.3.) önkormányzati rendelet,

3. Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló rendelet módosításáról szóló 19/2005. (XII.30.) önkormányzati rendelet,

4. Az önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló rendelet módosításáról szóló 1/2005. (II.7.) önkormányzati rendelet,

1. melléklet a 2/2013. (II. 15.) önkormányzati rendelethez

TISZABEZDÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK FORGALOMKÉPTELEN TÖRZSVAGYONA

A

B

C

D

E

1

Külterület

2

Hrsz.

Megnevezés

Utca+hsz.

Tel.ter (m2)

Önk. tul. rész

3 1

4

010/1

külterületi földút

külterület

946

100

5

012/3

külterületi földút

külterület

23026

100

6 2

7

014/4

kiépített külterületi út

külterület

2775

100

8 3

9

021/2

külterületi földút

külterület

244

100

10

028

külterületi földút

külterület

1673

100

11

034

külterületi földút

külterület

2863

100

12

036/2

külterületi földút

külterület

7614

100

13 4

14

038/7

külterületi földút

külterület

8053

100

15 5

16

043/2

külterületi út

külterület

65751

100

17

044/1

külterületi földút

külterület

13071

100

18

049

külterületi földút

külterület

11680

100

19

053

külterületi földút

külterület

753

100

20

057/2

külterületi földút

külterület

669

100

21

058

külterületi földút

külterület

7689

100

22

060

külterületi földút

külterület

1810

100

23

062

külterületi földút

külterület

2359

100

24

067

külterületi földút

külterület

13783

100

25

069

külterületi földút

külterület

2377

100

26

070

külterületi földút

külterület

1632

100

27

072

külterületi földút

külterület

2190

100

28

074

külterületi földút

külterület

1339

100

29

084

külterületi földút

külterület

944

100

30

087/2

külterületi földút

külterület

1213

100

31

088/3

külterületi földút

külterület

2705

100

32 6

33 7

34

0100

külterületi földút

külterület

1172

100

35

0102/2

külterületi út

külterület

694

100

36

0104/5

külterületi földút

külterület

33579

100

37

0105/1

külterületi árok

külterület

1354

100

38

0105/2

külterületi árok

külterület

1844

100

39

0107/3

külterületi árok

külterület

252

100

40

0111/1

külterületi földút

külterület

3425

100

41

0111/2

külterületi út

külterület

1644

100

42

0114

külterületi földút

külterület

3438

100

43

0117/3

külterületi földút

külterület

1453

100

44

0131

külterületi földút

külterület

12614

100

45

0132/3

külterületi földút

külterület

1917

100

46

0140

külterületi földút

külterület

151

100

47

0142

külterületi földút

külterület

3220

100

48

0148

külterületi földút

külterület

6446

100

49

0150

külterületi út

külterület

86

100

50

015/3

zsidó temető

külterület

2414

100

51

042/2

köztemető ravatalozó

külterület

17063

100

52

042/4

köztemető

külterület

8547

100

53

Belterület

54

8

Árpád utca

Árpád utca

16962

100

55

135

József Attila utca

József Attila utca

2791

100

56

166

Petőfi Sándor utca

Petőfi Sándor utca

3525

100

57

209

Arany J utca

Arany J utca

3323

100

58

228

Toldi utca

Toldi utca

2931

100

59

234

Toldi köz

Toldi köz

288

100

60

264/2

Sport utca

Sport utca

10270

100

61

271

Széchenyi utca

Széchenyi utca

2541

100

62

278

Virág utca

Virág utca

3140

100

63

293

Béke utca

Béke utca

8855

100

64

304/1

Béke köz

Béke köz

575

100

65

337

Akácfa utca

Akácfa utca

5786

100

66

379

Rákóczi utca

Rákóczi utca

8345

100

67

415/21

Kiss Ernő utca

Kiss Ernő utca

1694

100

68

418

Táncsics utca

Táncsics utca

7331

100

69

419

Táncsics köz

Táncsics köz

6682

100

70

471

Kossuth út

Kossuth út

28604

100

71

742/1

Gázcsere telep
térsége

Kossuth út 77

4420

100

72

501

Kossuth köz

Kossuth köz

1381

100

73

560

Dózsa Gy. utca

Dózsa Gy. utca

14706

100

74

565

Május 1. utca

Május 1. utca

3924

100

75

649/1

Dózsa köz

Dózsa köz

691

100

76

659/1

Dankó Pista utca

Dankó Pista utca

935

100

77

690

Sport köz (Almás utca)

Sport köz

3776

100

78

695

Hársfa utca

Hársfa utca

3417

100

79

729

Zártkerti út

Szőlőhegy

1201

100

80 8

02/1

árok

külterület

1465

81 9

03/27

töltés

külterület

3693

82 10

03/28

út

külterület

2017

83 11

022/2

árok

külterület

277

84 12

042/5

árok

külterület

2123

85 13

045/3

út

külterület

9435

86 14

087/16

árok

külterület

361

87 15

085/15

csatorna

külterület

2958

88 16

090/9

út

külterület

334

89 17

091

árok

külterület

3927

90 18

91 19

092/18

út

külterület

4544

92 20

092/17

árok

külterület

3302

93 21

0106/19

út

külterület

523

94 22

0110/1

út

külterület

595

95 23

0110/2

út

külterület

1096

96 24

0110/3

árok

külterület

1565

97 25

0112/4

árok

külterület

1462

98 26

0116

árok

külterület

2849

99 27

0117/4

árok

külterület

683

100 28

0129

árok

külterület

1101

101 29

0133/16

árok

külterület

254

102 30

0134

út

külterület

827

103 31

0136

árok

külterület

1593

104 32

0138/20

árok

külterület

4207

105 33

0138/23

út

külterület

1069

106 34

0144

árok

külterület

2424

107 35

0147

árok

külterület

8463

2. melléklet

TISZABEZDÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TÖRZSVAGYONA4

A

B

C

D

E

1

Hrsz

Megnevezés

Utca+hsz

Tel.ter. m2

Önk.%

2

-

Vízhálózat

Bel-külterület

0

100

3

-

Szennyvíz
hálózat

Bel-külterület

0

91

4

76

Védőnői szolgálat

Kossuth út 36

1568

100

5

106

Napköziotthonos Óvoda

Kossuth út 2.

2877

100

6

108

Idősek klubja

Jókai út 1.

3126

100

7

458/1

Orvosi rendelő

Sport utca 14.

2639

100

8

459/2

3 tantermes ált.
iskola

Sport utca 12.

5211

100

9

475

Templom melletti közpark

Kossuth út 46

2486

100

10

482/1

Általános Iskola

Kossuth út 1.

4911

100

11

512/2

Polgármesteri Hivatal

Kossuth út47.

1954

100

12

1489

Lakóház, udvar

Kossuth út 35

1317

100

13

561

Óvoda

Sport utca 7.

4552

100

3. melléklet

TISZABEZDÉD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK FORGALOMKÉPES ÜZLETI VAGYONA

A

B

C

D

E

1

Hrsz.

Megnevezés

Utca+hsz.

Tel.ter.m2

Önk tul. %

2

116/1

Kultúrház melletti terület

Jókai út 13.

1039

100

3

403

Rákóczi utcai
mélyfekv.ter.

Rákóczi F. utca

5841

100

4

404

Rákóczi utcai
mélyfekv.ter.

Rákóczi F. utca

5089

100

5

459/1

Sport utcai
szolgálati lakások

Sport utca 12.

1591

100

6

626

Belterületi árok

Dózsa Gy. utca

1172

100

7

688

Gázcsere telep mellett

Kossuth út

19159

100

8

691

Sporttelep

Sport utca

9247

100

9

705

Zártkerti szőlő

Szőlő hegy

590

100

10

731

Zártkerti ingatlan

Külterület

669

100

11

749

Zártkerti szőlő

Szőlő hegy

302

100

12

751/4

Zártkerti út

Szőlő hegy

1075

100

13

751/5

Zártkerti út

Szőlő hegy

1054

100

14

0137

Elhagy.vízmeder Holt Tisza

Külterület

96075

100

15

0145

Elhagy.vízmeder Fecskefarok

Külterület

36237

100

16

0122/1

Árok

Külterület

655

100

17

0122/2

Árok

Külterület

780

100

18 36

019

kivett önkormányzati út

külterület

1264

100

19 37

037/100

kivett út

külterület

1 ha 2391 m2

246/24782

20 38

44/2

lakóház, udvar

Kossuth út 68

2832

100

21 39

601/2

lakóház, udvar

Dózsa Gy. utca 29.

2905

100

22 40

505

lakóház, udvar

Kossuth út 39

4238

100

23 41

504

lakóház, udvar,
gazd. épület

Dózsa Gy. utca 48.

779

100

24 42

038/30

gyümölcsös,
szántó

külterület

19186

100

25 43

741

szőlő

zártkert

997

100

26 44

087/59

kivett tanya, szántó

Kossuth út 105.

1956

100

27 45

598

lakóház, udvar,
beépítetlen terület

Dózsa gy. utca 27.

100

28 46

599

lakóház, udvar,
beépítetlen terület

Dózsa gy. utca 27.

100

29 47

600

lakóház, udvar beépítetlen terület

Dózsa gy. utca 27.

2924

100

30 48

0110/9

szántó

külterület

4845

100

31 49

430/2

saját használatú út

118

32 50

089/15

saját használatú út

4904

33 51

089/16

saját használatú út

476

34 52

0112/3

saját használatú út

5132

35 53

0146/16

saját használatú út

1689

36 54

08/6

kivett közút

külterület

2639

100

37 55

014/2

kivett önkormányzati út

külterület

12241

100

38 56

017/1

kivett önkormányzati út

külterület

1214

100

39 57

036/4

kivett önkormányzati út

külterület

15188

100

40 58

041

kivett önkormányzati út

külterület

6662

100

41 59

092/8

kivett út

külterület

3697

100

42 60

097/1

kivett önkormányzati út

külterület

11645

100

43 61

099

kivett önkormányzati út

külterület

3115

100

44 62

02/2

kivett árok

külterület

1032

100

45 63

016/10

kivett út

külterület

1477

100

46 64

037/106

kivett út

külterület

876

100

47 65

037/112

kivett út

külterület

706

100

48 66

037/118

kivett út

külterület

520

100

49 67

037/122

kivett út

külterület

324

100

1

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 3. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

2

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 6. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

3

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 8. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

4

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 13. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § d) pontja hatályon kívül helyezte.

5

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 15. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § e) pontja hatályon kívül helyezte.

6

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 32. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § f) pontja hatályon kívül helyezte.

7

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 33. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § f) pontja hatályon kívül helyezte.

8

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 80. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

9

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 81. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

10

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 82. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

11

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 83. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

12

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 84. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

13

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 85. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

14

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 86. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

15

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 87. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

16

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 88. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

17

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 89. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

18

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 90. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be. Az 1. mellékletben foglalt táblázat 90. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 2. § g) pontja hatályon kívül helyezte.

19

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 91. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

20

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 92. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

21

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 93. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

22

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 94. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

23

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 95. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

24

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 96. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

25

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 97. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

26

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 98. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

27

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 99. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

28

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 100. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

29

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 101. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

30

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 102. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

31

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 103. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

32

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 104. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

33

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 105. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

34

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 106. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

35

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 107. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdése iktatta be.

36

A 3. mellékletben foglalt táblázat 18. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

37

A 3. mellékletben foglalt táblázat 19. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2013. (XII. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

38

A 3. mellékletben foglalt táblázat 20. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

39

A 3. mellékletben foglalt táblázat 21. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

40

A 3. mellékletben foglalt táblázat 22. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

41

A 3. mellékletben foglalt táblázat 23. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

42

A 3. mellékletben foglalt táblázat 24. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

43

A 3. mellékletben foglalt táblázat 25. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2019. (V. 17.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

44

A 3. mellékletben foglalt táblázat 26. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

45

A 3. mellékletben foglalt táblázat 27. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

46

A 3. mellékletben foglalt táblázat 28. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

47

A 3. mellékletben foglalt táblázat 29. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

48

A 3. mellékletben foglalt táblázat 30. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

49

A 3. mellékletben foglalt táblázat 31. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

50

A 3. mellékletben foglalt táblázat 32. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

51

A 3. mellékletben foglalt táblázat 33. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

52

A 3. mellékletben foglalt táblázat 34. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

53

A 3. mellékletben foglalt táblázat 35. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2021. (VII. 9.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdése iktatta be.

54

A 3. mellékletben foglalt táblázat 36. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

55

A 3. mellékletben foglalt táblázat 37. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

56

A 3. mellékletben foglalt táblázat 38. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

57

A 3. mellékletben foglalt táblázat 39. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

58

A 3. mellékletben foglalt táblázat 40. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

59

A 3. mellékletben foglalt táblázat 41. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

60

A 3. mellékletben foglalt táblázat 42. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

61

A 3. mellékletben foglalt táblázat 43. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

62

A 3. mellékletben foglalt táblázat 44. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

63

A 3. mellékletben foglalt táblázat 45. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

64

A 3. mellékletben foglalt táblázat 46. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

65

A 3. mellékletben foglalt táblázat 47. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

66

A 3. mellékletben foglalt táblázat 48. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

67

A 3. mellékletben foglalt táblázat 49. sorát a Tiszabezdéd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2022. (V. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.