Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata képviselő-testületének 16/2016. (VI.28.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati jelképekről, valamint a kerület történelmi városrészei nevének felvételéről és használatáról szóló 10/2013. (IV.22.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2016. 06. 29- 2016. 06. 28

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testülete eredeti jogalkotói hatáskörben, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § Az önkormányzati jelképekről, valamint a kerület történelmi városrészei nevének felvételéről és használatáról szóló 10/2013. (IV.22.) önkormányzati rendelet 23. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:


„23. § (1) A rendelet 3. mellékletében felsorolt logókat a képviselő-testület, a képviselő-testület bizottságai, a polgármesteri hivatal és szervezeti egységei, az önkormányzat által alapított intézmények és gazdasági társaságok engedély nélkül használhatják.


(2) A rendelet 3. mellékletének 1. és 2. pontjában felsorolt logókat az önkormányzati képviselők és nem képviselő bizottsági tagok engedély nélkül használhatják azzal, hogy a logó nem szerepeltethető együtt pártlogóval vagy kereskedelmi hirdetéssel.


(3) A rendelet 3. mellékletének 1. és 2. pontjában felsorolt logók használatára az (1) bekezdésben meghatározottakon kívüli magánszemély, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, és egyéb szervezet kizárólag a polgármester engedélyével jogosult.

A polgármester az engedély kiadását indokolással megtagadhatja.”

2. § E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.