Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 17/2021. (III.11.) önkormányzati rendelete

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelete módosításáról

Hatályos: 2021. 03. 12- 2021. 03. 12

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet, valamint a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján a közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva a közgyűlésnek az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, valamint az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és d) pontjában, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 53. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Szervezeti és Működési Szabályzatáról a következőket rendeli el:


1. § Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelete 65. §-a a következő (6) bekezdéssel egészül ki:

„(6) A polgármester átruházott hatáskörben dönt a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat kiírásáról és a beérkezett pályázatok elbírálásáról, valamint a csatlakozó önkormányzatok számára előírt Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer Eljárásrendjében – Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott egyéb döntést igénylő kérdésekben.”


2. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.




Dr. Kovács Gábor sk.                                      Balaicz Zoltán sk.

                      címzetes főjegyző                                             polgármester