Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (IX. 14.) önkormányzati rendelete

a lakásgazdálkodással összefüggő egyes rendeletek módosításáról

Hatályos: 2021. 09. 15- 2021. 09. 15

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2021. (IX. 14.) önkormányzati rendelete

a lakásgazdálkodással összefüggő egyes rendeletek módosításáról

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott jogalkotási hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 23. § (5) bekezdés 14. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvényben kapott felhatalmazás alapján az alábbiakat rendeli el.

1. § A XIII. kerületi Önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletének, valamint elidegenítésének feltételeiről szóló 20/2020. (V. 28.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Lakásrendelet) 3. § k) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:

  • „k) passzív lakás: az Önkormányzat tulajdonában álló, passzív technológiával épített, passzív energia felhasználásával üzemeltetett, passzív minősítésű vagy passzív jellegű épületekben található lakások, így különösen a 1131 Budapest, Jász utca 91., a 1139 Budapest, Kartács utca 14. és a 1131 Budapest, Jász utca 72. szám alatti lakóépületek lakásai.”

2. § (1) A Lakásrendelet 12. § (9) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(9) A pályázatban meghirdetett lakásra - ha e rendelet eltérően nem rendelkezik - érvényesen olyan személy pályázhat, aki legalább öt éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él.”

(2) A Lakásrendelet 12. §-a a következő (9a) bekezdéssel egészül ki:

„(9a) A (9) bekezdésben előírt feltétel alól mentesül az a pályázó, aki

  • a) a Bérbeadó tulajdonában lévő bérlakás leadása esetén legalább három éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él;
  • b) az Önkormányzat XIII. kerületen kívül található lakásának leadásával pályázik, amennyiben legalább három éve létesített állandó lakóhelyet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakásban vagy e lakcímlétesítés és a XIII. kerületi lakhatás együttesen eléri a három évet, és az életvitelszerű lakhatás feltételei minden esetben igazoltak;
  • c) a Bérbeadó tulajdonában álló lakás bérleti jogával nem rendelkezik, de legalább három éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él, és vállalja, hogy a lakásra az önkormányzati tulajdonú lakások béréről szóló önkormányzati rendeletben meghatározott tizenkét havi bruttó bérleti és üzemeltetési díjnak megfelelő szerződéskötési díjat megfizeti, és amennyiben az adott pályázati felhívás ezt lehetővé teszi.”

3. § (1) A Lakásrendelet 32. § (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(5) Amennyiben a bérlőkijelölési joggal érintett műteremlakás megüresedik, a bérlőkijelölésre jogosultat fel kell hívni arra, hogy az értesítés kézhezvételétől számított hatvan napon belül közölje a bérlő személyét és határozza meg a bérbeadás feltételeit.”

(2) A Lakásrendelet 32. § (6) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(6) A bérlőkijelölésre jogosult, arra az időre, ameddig bérlőkijelölési jogát nem gyakorolja, köteles megtéríteni a a Bérbeadónak számlázott közüzemi, valamint közös költséget, amennyiben határidőben nem jelöl új bérlőt, vagy jogosultságát nem igazolta, vagy az általa közölt adatok alapján a szerződést nem lehet megkötni, vagy a jelölt bérlő a szerződést nem köti meg.”

4. § (1) A Lakásrendelet 37. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(1) Passzív lakás és a Klapka Központban lévő lakás esetében, ha e rendelet eltérően nem rendelkezik, csak a Bérbeadó tulajdonában lévő lakás leadásával lehet pályázni (a továbbiakban: lakásleadási feltétel). Ebben az esetben a pályázat érvényességi feltétele a pályázó nyilatkozata arra vonatkozóan, hogy a bérleti jogáról a pályázat elnyerése esetén, a bérleti szerződés megkötésekor az Önkormányzat javára, feltétlenül és visszavonhatatlanul, térítési igény nélkül lemond.”

(2) A Lakásrendelet 37. §-a az alábbi (1a) bekezdéssel egészül ki:

„(1a) E rendelet 37. § (1) bekezdésében foglalt lakásleadási feltétel abban az esetben mellőzhető, ha a Bérbeadó tulajdonában álló lakás bérleti jogával nem rendelkező pályázó vállalja, hogy a lakásra az önkormányzati tulajdonú lakások béréről szóló önkormányzati rendeletben meghatározott tizenkét havi bruttó bérleti és üzemeltetési díjnak megfelelő szerződéskötési díjat megfizeti. A szerződéskötési díj nem jár vissza.”

(3) A Lakásrendelet 37. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Passzív lakás és a Klapka Központban lévő lakás esetében érvényesen olyan személy pályázhat, akinek és a vele együtt költöző közeli hozzátartozóinak együttesen a pályázat benyújtását megelőző tizenkét hónapban az egy főre jutó nettó jövedelme eléri a megpályázott lakás bruttó bérleti díjának egyedül költöző esetében a kétszeresét, két vagy több együtt költöző esetében a másfélszeresét.”

(4) A Lakásrendelet 37. § (4) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(4) Passzív lakás és a Klapka Központban lévő lakás esetében a bérleti szerződés megkötésekor a bérlőnek - a szerződésszegés jogkövetkezményeivel - vállalnia kell a passzív ingatlan házirendjében, valamint a lakás- és helyiséghasználati útmutatóban előírt egyedi kötelezettségek teljesítését.”

(5) A Lakásrendelet 37. § (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(5) Passzív lakásra és a Klapka Központban lévő lakásokra öt év határozott időre szóló szerződés köthető akkor is, ha a pályázat nyertese olyan lakást ajánl fel, amelyre határozatlan idejű bérleti jogviszonnyal rendelkezik.”

(6) A Lakásrendelet 37. § (6) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(6) Passzív lakások és a Klapka Központban lévő lakások esetében a szerződést kötött bérlő köteles a korábbi önkormányzati bérlakást legkésőbb a passzív lakás vagy a Klapka Központban lévő lakás birtokba vételétől számított harminc napon belül, egyeztetett időpontban, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban és a közüzemi szolgáltatásokra vonatkozó tartozásmentesség hitelt érdemlő igazolásával birtokba adni. Amennyiben a bérlő e kötelezettségének nem tesz eleget, úgy a Bérbeadó a lakásbérleti szerződés felmondására jogosult.”

(7) A Lakásrendelet 37. § (7) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(7) Passzív lakóépületben és a Klapka Központban nem adható gépkocsibeálló albérletbe.”

(8) A Lakásrendelet 37. § (9) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(9) Az (1), a (3)-(7) és a (10) bekezdések rendelkezései nem alkalmazandók a passzív lakóépületben vagy a Klapka Központban lévő fecskeházi hasznosítású lakásokra, valamint a koordinátori feladatok ellátásához rendelkezésre bocsátott lakások bérbeadására.”

(9) A Lakásrendelet 37. §-a az alábbi (10) bekezdéssel egészül ki:

„(10) Passzív lakásokat és a Klapka Központban lévő lakásokat - a szobaszám és a költöző személyek figyelembevételével - a 2. mellékletben meghatározott lakásigény mértéke szerint lehet bérbe adni.”

(10) A Lakásrendelet 37. §-a az alábbi (11) bekezdéssel egészül ki:

„(11) Passzív lakás és a Klapka Központban lévő lakás bérbeadására nem alkalmazható e rendelet 12. § (1) és (2) bekezdése, a 20. § (1)-(9) bekezdésekben, a 21. §-ban és 22. §-ban meghatározott rendelkezések.”

(11) A Lakásrendelet 37. §-a az alábbi (12) bekezdéssel egészül ki:

„(12) Passzív lakásra vagy a Klapka Központban lévő lakásokra kiírt lakáspályázat e rendeletben nem szabályozott további, részletes szabályait a tulajdonosi jognak SZMSZ-ben foglaltak szerint meghatározott gyakorlója jogosult megállapítani.”

5. § A Lakásrendelet 39. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) A fecskeházi hasznosításra kijelölt lakóegységek bérleti jogának elnyerésére irányuló pályázatot azok a pályázat benyújtásakor 35. életévüket be nem töltött házaspárok, vagy bejegyzett élettársak nyújthatják be, akik

  • a) közül mindkét fél
    • aa) a pályázat benyújtásakor a18. életévét betöltötte, és
    • ab) cselekvőképességét korlátozó vagy kizáró gondnokság hatálya alatt nem áll, és
    • ac) magyar vagy európai uniós állampolgár, és
  • b) a házasságkötés tényét házassági anyakönyvi kivonat másolatával, az élettársi kapcsolatot anyakönyvi vagy közjegyzői nyilvántartásba vételről kiállított igazolással igazolják, és
  • c) valamely pénzintézetnél a lakásbérleti jogviszonyhoz igazodó időtartamra előtakarékossági szerződést kötnek, amelynek legkisebb összegét tulajdonosi jognak az SZMSZ-ben foglaltak szerint meghatározott gyakorlója a pályázati kiírásban állapítja meg, és
  • d) közül legalább az egyik fél 5 éve létesített állandó lakóhelyet a XIII. kerület közigazgatási területén és életvitelszerűen a XIII. kerületben él, és
  • e) közül egyik félnek vagy együtt költöző hozzátartozójának sincs a tulajdonában, haszonélvezetében beköltözhető lakás, és nem rendelkezik másik önkormányzati vagy állami tulajdonú bérlakás bérleti, vagy bérlőtársi jogával. A jövedelemszerző célra hasznosított lakást beköltözhetőnek kell tekinteni.”

6. § (1) A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzati tulajdonú lakások béréről szóló 34/2006. (XI. 20.) Budapest Főváros XIII. kerületi önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Lakbér rendelet) 3. § (6a) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(6a) A 1131 Budapest, Jász utca 91. és a 1139 Budapest, Kartács utca 14. szám alatti önkormányzati lakóépületek lakásainak lakbér összegét a XIV/1. kategória szerint, a 1131 Budapest, Jász utca 72. szám alatti lakóépület lakásainak lakbér összegét a XIV/2. kategória szerint kell megállapítani.”

(2) A Lakbér rendelet 3. § (9) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„(9) A Klapka Központban lévő lakások lakbérének összegét a XVI. kategória szerint kell megállapítani.”

7. § A Lakbér rendelet 6. § (6) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„(6) A Klapka Központban és a 1131 Budapest, Jász utca 72. szám alatti lakóházban bérbeadott lakás bérlője a jelen rendelet szerinti lakbért és 400 Ft/m2/hó + Áfa üzemeltetési költséget köteles megfizetni a Bérbeadó részére, a lakbérrel egyidejűleg, a lakbérre előírt fizetési feltételek szerint.”

8. § A Lakásrendelet 2. melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

9. § A Lakbér rendelet 2. melléklete helyébe e rendelet 2. melléklete lép.

10. § [1]

11. § A Lakbér rendelet 4. melléklete helyébe e rendelet 4. melléklete lép.

12. § (1) Ez a rendelet - a (2) bekezdésben foglalt kivétellel - a kihirdetést követő napon lép hatályba.

(2) E rendelet 10. §-a 2022. január 1. napján lép hatályba.

13. § Hatályát veszti a Lakásrendelet 37. § (2) és (8) bekezdése, a Lakásrendelet 38. §-a, a Lakbér rendelet 3. § (6) bekezdése.

1. melléklet

„2. melléklet a 20/2020. (V. 28.) önkormányzati rendelethez

A lakásigény mértéke passzív lakásban és a Klapka Központban lévő lakások esetében

1 szobás lakás

1-2 személy

1 + félszobás lakás

1-3 személy

2 szobás lakás

2-4 személy

1 + két félszobás lakás

2-4 személy

2 + félszobás lakás

3-5 személy

3 szobás lakás

3-5 személy

2. melléklet

„2. melléklet a 34/2006. (XI. 20.) Budapest Főváros XIII. kerületi önkormányzati rendelethez

Önkormányzati tulajdonban lévő lakások nettó lakbére szociális, költség és piaci alapú lakbérfajtában kategóriák szerint

A 2. mellékletben szereplő valamennyi nettó lakbér - a XV. lakbérkategóriát kivéve - Ft/m2/hó összegben értendő.

I.

II.

III.

IV.

V.

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

összkomfortos

178

211

697

228

268

773

261

306

806

301

352

835

324

379

867

komfortos

178

211

697

228

268

773

261

306

806

301

352

835

324

379

867

félkomfortos

116

135

525

145

171

586

168

197

608

195

227

632

208

242

654

komfort nélküli

79

91

376

99

117

418

114

132

434

132

154

453

141

165

470

szükséglakás

51

57

173

63

76

190

73

85

199

81

95

207

89

103

213

VI.

VII.

VIII.

IX.

X.

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

szociális

költség

piaci

összkomfortos

346

404

900

367

427

934

386

454

975

401

470

1 003

424

496

1 042

komfortos

346

404

900

367

427

934

386

454

975

401

470

1 003

424

496

1 042

félkomfortos

221

259

680

233

274

707

249

293

732

259

303

761

270

316

785

komfort nélküli

151

176

485

159

185

504

168

197

524

176

207

542

184

216

562

szükséglakás

94

110

221

99

117

231

107

123

239

110

127

248

117

139

258

XI/1.

XI/2.

XII. fecske

XIII.

XIV/1. Általános passzív lakások

XIV/2. Jász u. 72. passzív jellegű lakások

költség

piaci

költség

piaci

költség

piaci

piaci

piaci

összkomfortos

650

1 042

481

975

504

minden komfortfok.

1 031

minden komfortfok.

997

minden komfortfok.

1 296

komfortos

481

975

504

XV. Szobabérlők Háza

XVI. Klapka Központ

költség

piaci

összkomfortos

22 111 Ft/hó/férőhely

45 nm alatt

1 296

komfortos

45 nm felett

864

3. melléklet [2]

4. melléklet

„4. melléklet a 34/2006. (XI. 20.) Budapest Főváros XIII. kerületi önkormányzati rendelethez

Cím

Kategória besorolás

Alig utca 6/b.

VI. kategória

Ambrus utca 6.

XI/1. kategória

Ambrus utca 8/a.

II. kategória

Angyalföldi út 17.

III. kategória

Angyalföldi út 24/c.

III. kategória

Angyalföldi út 36-38.

IV. kategória

Apály utca 2/b.

IV. kategória

Apály utca 2/d.

IV. kategória

Arasz utca 2.

III. kategória

Arasz utca 6.

III. kategória

Árboc utca 4.

III. kategória

Babér utca 27.

V. kategória

Babér utca 29.

V. kategória

Babér utca 31.

V. kategória

Babér utca 33.

V. kategória

Babér utca 35.

V. kategória

Babér utca 37.

V. kategória

Babér utca 39.

V. kategória

Babér utca 41.

V. kategória

Balzac utca 10.

VI. kategória

Balzac utca 11.

VI. kategória

Balzac utca 12.

VI. kategória

Balzac utca 15.

VI. kategória

Balzac utca 21.

VII. kategória

Balzac utca 22.

VII. kategória

Balzac utca 24.

VII. kategória

Balzac utca 27.

VII. kategória

Balzac utca 33.

VIII. kategória

Balzac utca 39.

VIII. kategória

Balzac utca 9.

VI. kategória

Balzsam utca 25.

X. kategória

Béke tér 12.

V. kategória

Béke tér 5.

IV. kategória

Béke tér 6.

IV. kategória

Béke tér 7.

IV. kategória

Béke utca 10.

V. kategória

Béke utca 102.

V. kategória

Béke utca 106.

V. kategória

Béke utca 108.

V. kategória

Béke utca 11.

III. kategória

Béke utca 110.

V. kategória

Béke utca 112.

V. kategória

Béke utca 116.

V. kategória

Béke utca 124.

V. kategória

Béke utca 124/a.

V. kategória

Béke utca 126.

V. kategória

Béke utca 126/a.

V. kategória

Béke utca 128.

V. kategória

Béke utca 128/a.

V. kategória

Béke utca 57.

IV. kategória

Béke utca 7.

XII. kategória

Béke utca 8.

V. kategória

Berettyó utca 11.

IV. kategória

Berettyó utca 5.

IV. kategória

Berettyó utca 7.

IV. kategória

Berettyó utca 9.

IV. kategória

Botond utca 15.

IV. kategória

Bulcsú utca 11.

XI/1. kategória

Bulcsú utca 15.

IV. kategória

Bulcsú utca 18.

IV. kategória

Bulcsú utca 20.

IV. kategória

Bulcsú utca 21/a.

IV. kategória

Bulcsú utca 21/b.

IV. kategória

Bulcsú utca 23/b.

IV. kategória

Bulcsú utca 25/a.

IV. kategória

Cimbora utca 22.

X. kategória

Cimbora utca 35.

X. kategória

Csanády utca 11.

V. kategória

Csanády utca 17.

VI. kategória

Csanády utca 18.

VI. kategória

Csanády utca 19.

VI. kategória

Csanády utca 4/b.

V. kategória

Csanády utca 5.

V. kategória

Csanády utca 8.

V. kategória

Csángó utca 11.

III. kategória

Csángó utca 14.

III. kategória

Csángó utca 15.

III. kategória

Csángó utca 3/a.

III. kategória

Csángó utca 3/b.

III. kategória

Csángó utca 4/a.

III. kategória

Csángó utca 6/a.

III. kategória

Csángó utca 7.

III. kategória

Csángó utca 9.

III. kategória

Csata utca 14/a.

III. kategória

Csata utca 2/b.

III. kategória

Csata utca 4.

III. kategória

Csongor utca 24.

III. kategória

Dagály utca 12-14.

IV. kategória

Dagály utca 15.

IV. kategória

Dagály utca 18.

V. kategória

Dagály utca 19.

V. kategória

Dagály utca 20-22.

V. kategória

Dévai utca 10.

III. kategória

Dévai utca 11.

III. kategória

Dévai utca 5-7.

XI/1. kategória

Dévai utca 6.

III. kategória

Dévai utca 8.

II. kategória

Dévai utca 9.

III. kategória

Dévényi út 12.

I. kategória

Dévényi út 16.

I. kategória

Dévényi út 4/a.

I. kategória

Dévényi út 6.

I. kategória

Dévényi út 8.

I. kategória

Diós utca 12.

I. kategória

Diós utca 2.

I. kategória

Ditrói Mór utca 3.

VII. kategória

Dózsa György út 126.

III. kategória

Dózsa György út 132.

III. kategória

Dózsa György út 140.

III. kategória

Dózsa György út 59.

III. kategória

Dráva utca 10.

III. kategória

Dráva utca 4.

III. kategória

Dráva utca 6.

III. kategória

Dráva utca 7-9.

VI. kategória

Dráva utca 8.

III. kategória

Fáklya utca 1.

I. kategória

Fáklya utca 3.

I. kategória

Faludi utca 20.

III. kategória

Faludi utca 22.

III. kategória

Faludi utca 24.

III. kategória

Faludi utca 26.

III. kategória

Faludi utca 28.

III. kategória

Fáy utca 16.

II. kategória

Fáy utca 18.

II. kategória

Fáy utca 87.

I. kategória

Fáy utca 88.

I. kategória

Felka utca 2/b.

VII. kategória

Felka utca 3.

VII. kategória

Fiastyúk utca 17.

III. kategória

Fiastyúk utca 20.

III. kategória

Fiastyúk utca 22.

III. kategória

Fiastyúk utca 23.

IV. kategória

Fiastyúk utca 24.

III. kategória

Fiastyúk utca 26.

III. kategória

Fiastyúk utca 27.

III. kategória

Fiastyúk utca 28.

III. kategória

Fiastyúk utca 30.

III. kategória

Fiastyúk utca 39.

IV. kategória

Fiastyúk utca 41.

IV. kategória

Fiastyúk utca 43.

IV. kategória

Fiastyúk utca 45.

IV. kategória

Fiastyúk utca 51.

IV. kategória

Fiastyúk utca 53.

IV. kategória

Fiastyúk utca 55.

IV. kategória

Fiastyúk utca 57.

IV. kategória

Fiastyúk utca 59.

IV. kategória

Fiastyúk utca 60.

IV. kategória

Fiastyúk utca 61.

IV. kategória

Fiastyúk utca 62.

IV. kategória

Fiastyúk utca 63.

IV. kategória

Fiastyúk utca 64.

IV. kategória

Fiastyúk utca 65.

IV. kategória

Fiastyúk utca 67.

IV. kategória

Fiastyúk utca 69.

IV. kategória

Fiastyúk utca 71.

IV. kategória

Forgách utca 18.

II. kategória

Forgách utca 3.

II. kategória

Forgách utca 32/1.

II. kategória

Forgách utca 32/2.

II. kategória

Forgách utca 32/3.

II. kategória

Forgách utca 32/4.

II. kategória

Forgách utca 32/5.

II. kategória

Forgách utca 32/6.

II. kategória

Forgách utca 32/7.

II. kategória

Forgách utca 32/8.

II. kategória

Forgách utca 35.

II. kategória

Forgách utca 8.

II. kategória

Föveny utca 5.

II. kategória

Frangepán utca 4.

III. kategória

Frangepán utca 6.

III. kategória

Futár utca 20.

II. kategória

Futár utca 38.

V. kategória

Garam utca 23.

III. kategória

Garam utca 25.

III. kategória

Garam utca 27.

III. kategória

Garam utca 28.

III. kategória

Garam utca 32.

III. kategória

Garam utca 34.

III. kategória

Gergely Győző utca 3/a.

VII. kategória

Gergely Győző utca 3/b.

VII. kategória

Gidófalvy Lajos utca 17.

III. kategória

Gidófalvy Lajos utca 35.

III. kategória

Gogol utca 20.

III. kategória

Gogol utca 22.

III. kategória

Gogol utca 24.

III. kategória

Gogol utca 36.

III. kategória

Gogol utca 38.

III. kategória

Gömb utca 15.

X. kategória

Gömb utca 28.

II. kategória

Gömb utca 30.

II. kategória

Gömb utca 4.

V. kategória

Gömb utca 42.

II. kategória

Gömb utca 5.

II. kategória

Gömb utca 7.

II. kategória

Göncöl utca 10.

III. kategória

Göncöl utca 12.

III. kategória

Göncöl utca 35.

X. kategória

Göncöl utca 4.

III. kategória

Göncöl utca 41.

IV. kategória

Göncöl utca 43.

IV. kategória

Gyermek tér 4.

III. kategória

Gyermek tér 5.

III. kategória

Gyermek tér 6.

III. kategória

Gyermek tér 7.

III. kategória

Gyermek tér 8.

III. kategória

Gyermek tér 9.

III. kategória

Gyöngyház utca 6.

VI. kategória

Gyöngyösi utca 2.

III. kategória

Gyöngyösi utca 22.

III. kategória

Gyöngyösi utca 24.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 25.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 26.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 28.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 4.

III. kategória

Gyöngyösi utca 45.

III. kategória

Gyöngyösi utca 47.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 53.

IV. kategória

Gyöngyösi utca 55.

III. kategória

Gyöngyösi utca 6.

III. kategória

Gyöngyösi utca 92/a.

II. kategória

Hajdú köz 5.

III. kategória

Hajdú köz 7.

III. kategória

Hajdú utca 12.

III. kategória

Hajdú utca 14.

III. kategória

Hajdú utca 15.

III. kategória

Hajdú utca 16.

III. kategória

Hajdú utca 17.

III. kategória

Hajdú utca 19.

III. kategória

Hajdú utca 3.

XII. kategória

Hajdú utca 5.

III. kategória

Hegedűs Gyula utca 103.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 104.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 12.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 13.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 14.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 15.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 16.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 17.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 19.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 20/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 21.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 23.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 24/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 27/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 28.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 29/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 3.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 30.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 32.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 34.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 35/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 36.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 37.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 38.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 40.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 43.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 5.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 50.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 51.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 52/a.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 63.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 66.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 7.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 73.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 8.

VII. kategória

Hegedűs Gyula utca 88.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 90.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 92.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 94.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 97/b.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 97/c.

V. kategória

Hegedűs Gyula utca 99.

V. kategória

Herzen utca 6.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 12.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 15.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 22.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 26.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 27.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 3.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 30.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 37.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 43.

VII. kategória

Hollán Ernő utca 51.

VII. kategória

Huba utca 11.

II. kategória

Huba utca 8.

II. kategória

Hun utca 11.

III. kategória

Hun utca 4/a.

III. kategória

Ipoly utca 16.

III. kategória

Ipoly utca 20.

IV. kategória

Ipoly utca 24/a.

IV. kategória

Ipoly utca 26/b.

IV. kategória

Ipoly utca 28/b.

IV. kategória

Ipoly utca 5/e.

VI. kategória

Jász utca 107.

III. kategória

Jász utca 135.

II. kategória

Jász utca 160.

II. kategória

Jász utca 3.

XI/2. kategória

Jász utca 50.

II. kategória

Jász utca 53/b.

II. kategória

Jász utca 54.

II. kategória

Jász utca 61.

II. kategória

Jász utca 63.

II. kategória

Jász utca 72.

XIV/2. kategória

Jász utca 90/a.

VI. kategória

Jász utca 91.

XIV/1. kategória

Jász utca 94.

IV. kategória

Jászai Mari tér 4/a.

X. kategória

Jászai Mari tér 5.

X. kategória

Jászai Mari tér 6.

X. kategória

Jéggyár utca 10.

III. kategória

Jéggyár utca 4.

III. kategória

Jéggyár utca 6.

III. kategória

József Attila tér 2/a.

IV. kategória

József Attila tér 3/b.

IV. kategória

József Attila tér 6.

XI/2. kategória

Kádár utca 10.

V. kategória

Kádár utca 4.

V. kategória

Kádár utca 5.

V. kategória

Kádár utca 8.

V. kategória

Karikás Frigyes utca 6/a

VI. kategória

Karikás Frigyes utca 16.

IV. kategória

Kárpát utca 15.

IV. kategória

Kárpát utca 3.

V. kategória

Kárpát utca 31.

VI. kategória

Kárpát utca 33.

VI. kategória

Kárpát utca 35.

VI. kategória

Kárpát utca 37.

VI. kategória

Kartács utca 10.

IV. kategória

Kartács utca 12.

IV. kategória

Kartács utca 13.

IV. kategória

Kartács utca 14.

XIV/1. kategória

Kartács utca 17/a.

IV. kategória

Kartács utca 20.

IV. kategória

Kartács utca 23.

IV. kategória

Kartács utca 25.

IV. kategória

Kartács utca 27.

IV. kategória

Kartács utca 9.

IV. kategória

Kassák Lajos utca 10.

III. kategória

Kassák Lajos utca 12.

III. kategória

Kassák Lajos utca 32.

III. kategória

Kassák Lajos utca 34.

III. kategória

Kassák Lajos utca 38.

III. kategória

Kassák Lajos utca 39.

III. kategória

Kassák Lajos utca 41.

III. kategória

Kassák Lajos utca 43.

III. kategória

Kassák Lajos utca 48.

III. kategória

Kassák Lajos utca 49.

III. kategória

Kassák Lajos utca 53.

III. kategória

Kassák Lajos utca 55.

III. kategória

Kassák Lajos utca 57.

III. kategória

Kassák Lajos utca 70/a.

III. kategória

Kassák Lajos utca 74.

III. kategória

Kassák Lajos utca 77.

IV. kategória

Kassák Lajos utca 80.

IV. kategória

Kassák Lajos utca 84.

IV. kategória

Kassák Lajos utca 85.

IV. kategória

Kassák Lajos utca 9.

IV. kategória

Katona József utca 11.

VI. kategória

Katona József utca 17.

VI. kategória

Katona József utca 2/d.

VI. kategória

Katona József utca 21.

VI. kategória

Katona József utca 22.

VIII. kategória

Katona József utca 24.

VIII. kategória

Katona József utca 31.

VIII. kategória

Katona József utca 33/b.

VIII. kategória

Katona József utca 4/b.

VI. kategória

Katona József utca 41.

IX. kategória

Katona József utca 5.

VI. kategória

Kerekes utca 13.

III. kategória

Kerekes utca 32.

III. kategória

Kisgömb utca 14-16.

XI/1. kategória

Kisgömb utca 15.

III. kategória

Kisgömb utca 21.

III. kategória

Kisgömb utca 30.

III. kategória

Kisgömb utca 32.

III. kategória

Kisgömb utca 33.

III. kategória

Klapka utca 17. Klapka Központ

XVI. kategória

Koma utca 21.

X. kategória

Kresz Géza utca 11.

VI. kategória

Kresz Géza utca 14.

VI. kategória

Kresz Géza utca 18.

VI. kategória

Kresz Géza utca 19.

VI. kategória

Kresz Géza utca 21.

VI. kategória

Kresz Géza utca 24.

VI. kategória

Kresz Géza utca 26.

VI. kategória

Kresz Géza utca 27.

VI. kategória

Kresz Géza utca 29.

VI. kategória

Kresz Géza utca 32.

VI. kategória

Kresz Géza utca 34.

VI. kategória

Kresz Géza utca 36.

VI. kategória

Kresz Géza utca 39.

VI. kategória

Kresz Géza utca 41.

VI. kategória

Kresz Géza utca 42.

VI. kategória

Kresz Géza utca 6.

VI. kategória

Kucsma utca 30.

II. kategória

Lehel utca 14.

IV. kategória

Lehel utca 17/d.

IV. kategória

Lehel utca 19.

IV. kategória

Lehel utca 2/a.

V. kategória

Lehel utca 2/b.

V. kategória

Lehel utca 21.

IV. kategória

Lehel utca 23.

IV. kategória

Lehel utca 26.

IV. kategória

Lehel utca 28.

IV. kategória

Lehel utca 30.

IV. kategória

Lehel utca 31.

IV. kategória

Lehel utca 32.

IV. kategória

Lehel utca 33.

IV. kategória

Lehel utca 36.

IV. kategória

Lehel utca 38.

IV. kategória

Lehel utca 4/c.

IV. kategória

Lehel utca 49/a.

IV. kategória

Lehel utca 52.

III. kategória

Lehel utca 56.

III. kategória

Lehel utca 6.

IV. kategória

Lehel utca 7/a.

IV. kategória

Lehel utca 7/b.

IV. kategória

Lőportár utca 10.

II. kategória

Lőportár utca 3/b.

XI/2. kategória

Lőportár utca 5.

XI/2. kategória

Lőportár utca 7.

XI/1. kategória

Madarász Viktor utca 1/a.

III. kategória

Madarász Viktor utca 1/b.

III. kategória

Madarász Viktor utca 1/c.

III. kategória

Madarász Viktor utca 25.

V. kategória

Madarász Viktor utca 27.

V. kategória

Madarász Viktor utca 29.

V. kategória

Madarász Viktor utca 31.

V. kategória

Madarász Viktor utca 33.

V. kategória

Madarász Viktor utca 35.

V. kategória

Madarász Viktor utca 37.

V. kategória

Madarász Viktor utca 39.

V. kategória

Madarász Viktor utca 41.

V. kategória

Madarász Viktor utca 43.

V. kategória

Máglya köz 1.

V. kategória

Máglya köz 10.

V. kategória

Máglya köz 2.

V. kategória

Máglya köz 3.

V. kategória

Máglya köz 4.

V. kategória

Máglya köz 5.

V. kategória

Máglya köz 6.

V. kategória

Máglya köz 7.

V. kategória

Máglya köz 8.

V. kategória

Meder utca 16.

IV. kategória

Menyasszony utca 104.

X. kategória

Menyasszony utca 48.

X. kategória

Menyasszony utca 95.

X. kategória

Mohács utca 11.

III. kategória

Mohács utca 13.

III. kategória

Mohács utca 15.

III. kategória

Mohács utca 8/a.

III. kategória

Mohács utca 9.

III. kategória

Mór utca 11.

I. kategória

Mór utca 22.

I. kategória

Mosoly utca 25.

V. kategória

Mosoly utca 27.

V. kategória

Mosoly utca 31.

V. kategória

Mosoly utca 33.

V. kategória

Mosoly utca 38.

VI. kategória

Násznagy utca 11.

X. kategória

Násznagy utca 9.

X. kategória

Népfürdő utca 19/a-f.

VII. kategória

Nővér utca 154.

X. kategória

Nővér utca 3.

V. kategória

Nővér utca 5.

V. kategória

Nővér utca 7/a.

V. kategória

Nővér utca 7/b.

V. kategória

Nyugati tér 4.

VII. kategória

Nyugati tér 5.

VII. kategória

Országbíró utca 48.

I. kategória

Országbíró utca 57/b.

I. kategória

Országbíró utca 66.

I. kategória

Országbíró utca 68.

I. kategória

Önkormányzati intézményekben lévő gondnoki lakások

I. kategória

Ördögmalom utca 12.

V. kategória

Ördögmalom utca 2.

V. kategória

Ördögmalom utca 4.

V. kategória

Ördögmalom utca 6.

V. kategória

Ördögmalom utca 8.

V. kategória

Övezet utca 1.

V. kategória

Övezet utca 10.

V. kategória

Övezet utca 2.

V. kategória

Övezet utca 4.

V. kategória

Övezet utca 6.

V. kategória

Övezet utca 7.

V. kategória

Övezet utca 8.

V. kategória

Pajtás utca 31.

X. kategória

Palóc utca 9.

X. kategória

Pannónia utca 10.

VII. kategória

Pannónia utca 100.

VI. kategória

Pannónia utca 102.

VI. kategória

Pannónia utca 114.

VI. kategória

Pannónia utca 12.

VII. kategória

Pannónia utca 21.

VII. kategória

Pannónia utca 22.

VII. kategória

Pannónia utca 24.

VII. kategória

Pannónia utca 30.

VII. kategória

Pannónia utca 33.

VII. kategória

Pannónia utca 34.

VII. kategória

Pannónia utca 36.

VII. kategória

Pannónia utca 43.

VII. kategória

Pannónia utca 44.

VII. kategória

Pannónia utca 46/a.

VII. kategória

Pannónia utca 50.

VII. kategória

Pannónia utca 52/a.

VI. kategória

Pannónia utca 53/a.

VI. kategória

Pannónia utca 54.

VI. kategória

Pannónia utca 56.

VI. kategória

Pannónia utca 6.

VII. kategória

Pannónia utca 62/a

VI. kategória

Pannónia utca 66.

VI. kategória

Pannónia utca 68.

VI. kategória

Pannónia utca 85.

VI. kategória

Pannónia utca 87.

VI. kategória

Pannónia utca 89.

VI. kategória

Pannónia utca 9.

VII. kategória

Pannónia utca 91.

VI. kategória

Pannónia utca 93.

VI. kategória

Pannónia utca 95.

VI. kategória

Pannónia utca 96.

VI. kategória

Pap Károly utca 10.

IV. kategória

Pap Károly utca 12.

IV. kategória

Pap Károly utca 8.

IV. kategória

Párkány utca 38.

VI. kategória

Petneházy utca 10.

III. kategória

Petneházy utca 12.

III. kategória

Petneházy utca 29.

V. kategória

Petneházy utca 44.

III. kategória

Petneházy utca 60.

III. kategória

Petneházy utca 61-63.

XI/1. kategória

Petneházy utca 62.

III. kategória

Petneházy utca 75/b.

I. kategória

Petneházy utca 76/b.

I. kategória

Petneházy utca 77/d.

I. kategória

Petneházy utca 80.

I. kategória

Pozsonyi út 12.

X. kategória

Pozsonyi út 14.

X. kategória

Pozsonyi út 16.

X. kategória

Pozsonyi út 25.

X. kategória

Pozsonyi út 3.

X. kategória

Pozsonyi út 33/a.

X. kategória

Pozsonyi út 4.

X. kategória

Pozsonyi út 44-46.

X. kategória

Radnóti Miklós utca 15/a.

VI. kategória

Radnóti Miklós utca 15/b.

VI. kategória

Radnóti Miklós utca 16.

VI. kategória

Radnóti Miklós utca 17.

VI. kategória

Radnóti Miklós utca 24.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 26.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 27.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 29.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 38.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 40.

VIII. kategória

Radnóti Miklós utca 7.

VI. kategória

Radnóti Miklós utca 9.

VI. kategória

Reitter Ferenc utca 10/a.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 103/a.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 104.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 108.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 110.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 114.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 116.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 118.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 12/b.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 120.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 121.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 122.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 124.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 126.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 13.

XI/1. kategória

Reitter Ferenc utca 135/a.

VI. kategória

Reitter Ferenc utca 15.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 151.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 159.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 182.

IV. kategória

Reitter Ferenc utca 22.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 24/b.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 26.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 3.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 44.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 58.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 65/a.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 65/b.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 77.

II. kategória

Reitter Ferenc utca 87/b.

II. kategória

Révész utca 19-21.

IV. kategória

Révész utca 6/c.

IV. kategória

Róbert Károly körút 102.

II. kategória

Róbert Károly körút 104.

II. kategória

Róbert Károly körút 36.

IV. kategória

Róbert Károly körút 38.

IV. kategória

Róbert Károly körút 39.

V. kategória

Róbert Károly körút 40.

IV. kategória

Róbert Károly körút. 51.

IV. kategória

Róbert Károly körút 68.

IV. kategória

Róbert Károly körút 90.

III. kategória

Rokolya utca 40.

VI. kategória

Rokolya utca 42.

I. kategória

Rokolya utca 44.

I. kategória

Rokolya utca 51.

I. kategória

Rokon utca 1.

X. kategória

Rokon utca 29.

X. kategória

Rózsafa utca 4.

II. kategória

Rozsnyai utca 5.

III. kategória

Rozsnyai utca 7.

III. kategória

Röntgen utca 10/b.

V. kategória

Röppentyű köz 1.

I. kategória

Röppentyű utca 38.

II. kategória

Röppentyű utca 59.

II. kategória

Röppentyű utca 73.

IX. kategória

Süllő utca 3.

III. kategória

Süllő utca 5.

III. kategória

Szabolcs köz 2.

I. kategória

Szabolcs utca 1/a.

I. kategória

Szabolcs utca 1/b.

I. kategória

Szabolcs utca 12-16.

XI/1. kategória

Szabolcs utca 27.

I. kategória

Szabolcs utca 29.

I. kategória

Szabolcs utca 3/a.

I. kategória

Szabolcs utca 3/b.

I. kategória

Szabolcs utca 30.

I. kategória

Szabolcs utca 5.

I. kategória

Szegedi út 2.

I. kategória

Szegedi út 4.

I. kategória

Szegedi út 41.

I. kategória

Szegedi út 47.

I. kategória

Szegedi út 47/a.

I. kategória

Szegedi út 51/a.

I. kategória

Szegedi út 51/b.

I. kategória

Szegedi út 58.

II. kategória

Szegedi út 60.

I. kategória

Szegedi út 8.

I. kategória

Szegedi út 9.

I. kategória

Szekszárdi utca 26.

III. kategória

Szekszárdi utca 28.

III. kategória

Szekszárdi utca 30.

III. kategória

Szekszárdi utca 32.

III. kategória

Szekszárdi utca 34.

III. kategória

Szent István körút 10.

IX. kategória

Szent István körút 12.

IX. kategória

Szent István körút 16.

IX. kategória

Szent István körút 18.

IX. kategória

Szent István körút 2.

IX. kategória

Szent István körút 22.

VIII. kategória

Szent István körút 24.

VIII. kategória

Szent István körút 26.

VIII. kategória

Szent István körút 28.

VIII. kategória

Szent István körút 30.

VIII. kategória

Szent István körút 4.

IX. kategória

Szent István körút 6.

IX. kategória

Szent István körút 8.

IX. kategória

Szent István park 15.

X. kategória

Szent István park 18.

X. kategória

Szent László út 10.

II. kategória

Szent László út 100/a.

II. kategória

Szent László út 105/a.

III. kategória

Szent László út 105/b.

III. kategória

Szent László út 107/a.

III. kategória

Szent László út 107/b.

III. kategória

Szent László út 110.

II. kategória

Szent László út 13.

II. kategória

Szent László út 135.

III. kategória

Szent László út 137.

III. kategória

Szent László út 139.

III. kategória

Szent László út 141.

III. kategória

Szent László út 143.

III. kategória

Szent László út 153.

III. kategória

Szent László út 166.

III. kategória

Szent László út 168.

III. kategória

Szent László út 170.

III. kategória

Szent László út 172.

III. kategória

Szent László út 186.

III. kategória

Szent László út 26.

II. kategória

Szent László út 27.

II. kategória

Szent László út 35.

II. kategória

Szent László út 39.

II. kategória

Szent László út 42.

II. kategória

Szent László út 44.

II. kategória

Szent László út 46.

II. kategória

Szent László út 54.

II. kategória

Szent László út 55/a.

II. kategória

Szent László út 56.

II. kategória

Szent László út 57/a.

II. kategória

Szent László út 57/b.

II. kategória

Szent László út 67/a.

II. kategória

Szent László út 67/b.

II. kategória

Szent László út 7.

II. kategória

Szent László út 70.

II. kategória

Szent László út 72/a.

II. kategória

Szent László út 74/b.

II. kategória

Szent László út 75.

II. kategória

Szent László út 76.

II. kategória

Szent László út 83.

IX. kategória

Szent László út 89/b.

II. kategória

Szent László út 96/b.

II. kategória

Szent László út 98.

II. kategória

Tahi utca 18.

V. kategória

Tahi utca 22.

V. kategória

Tahi utca 24.

V. kategória

Tahi utca 26.

V. kategória

Tahi utca 28.

V. kategória

Tahi utca 30.

V. kategória

Tahi utca 32.

V. kategória

Tahi utca 34.

V. kategória

Tahi utca 40/a.

V. kategória

Tahi utca 40/b.

V. kategória

Tahi utca 42/a.

V. kategória

Tahi utca 42/b.

V. kategória

Tahi utca 44/a.

V. kategória

Tahi utca 44/b.

V. kategória

Tahi utca 46/a.

V. kategória

Tahi utca 46/b.

V. kategória

Tahi utca 48/a.

V. kategória

Tahi utca 48/b.

V. kategória

Tahi utca 50.

V. kategória

Tahi utca 52.

V. kategória

Tahi utca 54.

V. kategória

Tahi utca 56.

V. kategória

Tahi utca 68/a.

V. kategória

Tahi utca 68/b.

V. kategória

Tahi utca 68/c.

V. kategória

Tahi utca 70/b.

V. kategória

Tahi utca 76.

V. kategória

Tahi utca 79/b.

V. kategória

Tahi utca 90.

V. kategória

Tahi utca 92.

V. kategória

Tahi utca 94.

V. kategória

Tahi utca 96.

V. kategória

Tahi utca 98.

V. kategória

Taksony utca 14.

IV. kategória

Tar utca 2.

II. kategória

Tar utca 3.

II. kategória

Tar utca 4.

II. kategória

Tar utca 5/a.

II. kategória

Tar utca 6.

II. kategória

Tar utca 8.

II. kategória

Tatai utca 114/a.

V. kategória

Tatai utca 114/b.

V. kategória

Tatai utca 118/b.

V. kategória

Tatai utca 32/a.

V. kategória

Tátra utca 11.

VII. kategória

Tátra utca 12/b.

VII. kategória

Tátra utca 15/a.

VII. kategória

Tátra utca 16.

VII. kategória

Tátra utca 20/b.

VII. kategória

Tátra utca 21.

VII. kategória

Tátra utca 22/b.

VII. kategória

Tátra utca 23/a.

VII. kategória

Tátra utca 24.

VII. kategória

Tátra utca 26.

VII. kategória

Tátra utca 3.

VII. kategória

Tátra utca 33/a.

VII. kategória

Tátra utca 33/b.

VII. kategória

Tátra utca 37.

VII. kategória

Tátra utca 5/a.

VII. kategória

Tátra utca 5/b.

VII. kategória

Tátra utca 6.

VII. kategória

Teve utca 12-14.

X. kategória

Teve utca 29.

II. kategória

Thurzó utca 11/b.

VII. kategória

Thurzó utca 19.

VII. kategória

Thurzó utca 22.

VII. kategória

Thurzó utca 5/b.

VII. kategória

Tisza utca 10.

III. kategória

Tisza utca 12.

III. kategória

Tisza utca 14.

III. kategória

Tisza utca 3.

III. kategória

Tisza utca 4.

III. kategória

Tisza utca 5.

III. kategória

Tisza utca 7.

III. kategória

Tisza utca 9.

III. kategória

Tomori köz 11.

V. kategória

Tomori köz 12.

V. kategória

Tomori köz 15.

V. kategória

Tomori köz 18.

V. kategória

Tomori köz 2.

III. kategória

Tomori köz 4.

III. kategória

Tomori köz 5.

III. kategória

Tomori köz 7.

III. kategória

Tomori köz 8.

III. kategória

Tomori utca 25/b.

V. kategória

Tomori utca 27/a.

V. kategória

Tomori utca 27/b.

V. kategória

Turbina utca 6.

II. kategória

Turbina utca 8.

II. kategória

Tutaj utca 1/a.

V. kategória

Tutaj utca 1/b.

V. kategória

Tutaj utca 1/c.

V. kategória

Tüzér utca 40.

IV. kategória

Tüzér utca 6.

II. kategória

Újpalotai út 14.

IV. kategória

Újpalotai út 6/b.

IV. kategória

Újpesti rkp. 6.

X. kategória

Újpesti rkp. 7.

X. kategória

Újpesti rkp. 8.

X. kategória

Üteg utca 11/a.

II. kategória

Üteg utca 11/b.

II. kategória

Üteg utca 12.

II. kategória

Üteg utca 16.

II. kategória

Üteg utca 17/a.

II. kategória

Üteg utca 23.

II. kategória

Üteg utca 31.

II. kategória

Üteg utca 5.

II. kategória

Üteg utca 53/b.

V. kategória

Üteg utca 7.

II. kategória

Üteg utca 9/a.

II. kategória

Váci út 10.

VIII. kategória

Váci út 100.

III. kategória

Váci út 102.

III. kategória

Váci út 104.

III. kategória

Váci út 106.

III. kategória

Váci út 108.

III. kategória

Váci út 109.

V. kategória

Váci út 112.

III. kategória

Váci út 114.

III. kategória

Váci út 12.

VIII. kategória

Váci út 132.

IV. kategória

Váci út 138/b.

IV. kategória

Váci út 159/a.

V. kategória

Váci út 159/b.

V. kategória

Váci út 16.

VIII. kategória

Váci út 161.

V. kategória

Váci út 170/a.

II. kategória

Váci út 170/b.

II. kategória

Váci út 170/c.

II. kategória

Váci út 28.

VIII. kategória

Váci út 32.

VIII. kategória

Váci út 34.

VIII. kategória

Váci út 4.

V. kategória

Váci út 47/a.

V. kategória

Váci út 47/c.

V. kategória

Váci út 47/d.

VI. kategória

Váci út 50.

VII. kategória

Váci út 51/a.

V. kategória

Váci út 51/b.

V. kategória

Váci út 54.

VII. kategória

Váci út 56-58.

VII. kategória

Váci út 6.

VIII. kategória

Váci út 63.

V. kategória

Váci út 64/a.

VII. kategória

Váci út 64/b.

VII. kategória

Váci út 64/c.

VII. kategória

Váci út 65.

V. kategória

Váci út 67.

V. kategória

Váci út 70.

VII. kategória

Váci út 8.

VIII. kategória

Váci út 87.

V. kategória

Váci út 88-90.

V. kategória

Váci út 94.

VII. kategória

Váci út 97.

V. kategória

Vág utca 17.

V. kategória

Vág utca 2/c.

V. kategória

Véső utca 4/b

VI. kategória

Victor Hugo utca 32.

VIII. kategória

Victor Hugo utca 5.

VI. kategória

Victor Hugo utca 7.

VI. kategória

Victor Hugo utca 8.

VI. kategória

Vígszínház utca 5.

VIII. kategória

Visegrádi utca 10.

VI. kategória

Visegrádi utca 103.

III. kategória

Visegrádi utca 105.

III. kategória

Visegrádi utca 107.

III. kategória

Visegrádi utca 111.

III. kategória

Visegrádi utca 113.

III. kategória

Visegrádi utca 115.

III. kategória

Visegrádi utca 12.

VI. kategória

Visegrádi utca 13.

VI. kategória

Visegrádi utca 14.

VI. kategória

Visegrádi utca 15.

VI. kategória

Visegrádi utca 16.

VI. kategória

Visegrádi utca 17.

VI. kategória

Visegrádi utca 18/a.

VI. kategória

Visegrádi utca 18/b.

VI. kategória

Visegrádi utca 19.

VI. kategória

Visegrádi utca 21.

VI. kategória

Visegrádi utca 23.

VI. kategória

Visegrádi utca 25.

VI. kategória

Visegrádi utca 26/b.

VI. kategória

Visegrádi utca 28/a.

VI. kategória

Visegrádi utca 29.

VI. kategória

Visegrádi utca 3.

VI. kategória

Visegrádi utca 34.

VI. kategória

Visegrádi utca 36.

VI. kategória

Visegrádi utca 39.

VI. kategória

Visegrádi utca 4.

VI. kategória

Visegrádi utca 40.

VI. kategória

Visegrádi utca 45.

VI. kategória

Visegrádi utca 48.

VI. kategória

Visegrádi utca 5/c.

VI. kategória

Visegrádi utca 50/c.

V. kategória

Visegrádi utca 51/a.

V. kategória

Visegrádi utca 52/a.

V. kategória

Visegrádi utca 53.

V. kategória

Visegrádi utca 55-61.

X. kategória

Visegrádi utca 60.

V. kategória

Visegrádi utca 63.

V. kategória

Visegrádi utca 64.

V. kategória

Visegrádi utca 65.

V. kategória

Visegrádi utca 66.

V. kategória

Visegrádi utca 67/c.

V. kategória

Visegrádi utca 8.

VI. kategória

Visegrádi utca 9.

VI. kategória

Visegrádi utca 92.

V. kategória

Visegrádi utca 98/d.

V. kategória

Vőlegény utca 2.

V. kategória

Vőlegény utca 4.

V. kategória

Vőlegény utca 71.

X. kategória

Zsilip utca 4.

II. kategória

Zsilip utca 6.

II. kategória

Zsilip utca 8.

II. kategória

Zsinór utca 13.

II. kategória

Zsinór utca 21.

II. kategória

Zsinór utca 37.

II. kategória

Zsinór utca 38-40.

XI/1. kategória

I. Attila utca 12.

X. kategória

II. Horvát utca 2-12.

X. kategória

III. Hollós Korvin Lajos utca 4.

VI. kategória

III. Szőlő köz 12.

VIII. kategória

III. Szőlő utca 12.

X. kategória

IV. Ambrus Zoltán utca 19.

IV. kategória

IV. Árpád út 167.

IV. kategória

IV. Berda József utca 36.

VII. kategória

IV. Erzsébet utca 14.

IV. kategória

IV. Hajló utca 13.

IV. kategória

IV. Lakkozó utca 25.

IV. kategória

IV. Leibstück Mária utca 53.

V. kategória

IV. Munkásotthon utca 11.

VIII. kategória

IV. Nádor utca 69.

IV. kategória

IV. Nyár utca 30.

IV. kategória

IV. Pozsonyi utca 2/b.

IV. kategória

IV. Szigeti József utca 17.

IV. kategória

IV. Tél utca 18.

IV. kategória

IV. Anód utca 26.

VII. kategória

IX. Delej utca 51.

IV. kategória

V. Arany János utca 27.

X. kategória

V. Vadász utca 33.

X. kategória

VI. Szinyei Merse Pál utca 1.

VII. kategória

VI. Teréz körút 4.

X. kategória

VII. Csengery utca 12.

X. kategória

VII. Hernád utca 27.

V. kategória

VII. Rózsa utca 21.

V. kategória

VII. Színva utca 1.

II. kategória

X. Endre utca 7/a.

III. kategória

X. Hungária körút 7.

VIII. kategória

XI. Bartók Béla utca 106-110.

X. kategória

XIV. Csertő utca 10-20.

VIII. kategória

XIV. Csertő utca 12-14.

VIII. kategória

XIV. Fogarasi út 43/c.

V. kategória

XIV. Füredi park 2-4.

V. kategória

XIV. Hungária körút 111.

VIII. kategória

XIV. Hungária körút 87.

VIII. kategória

XIV. Kassai utca 157.

V. kategória

XIV. Ond vezér útja 41.

VIII. kategória

XIV. Rákosszeg park 5.

X. kategória

XIV. Szentmihályi út 25-27.

VII. kategória

XIV. Szikszó park 12.

V. kategória

XIV. Tallér utca 22.

VIII. kategória

XIV. Varsó utca 5.

VIII. kategória

XV. Páskom park 8.

V. kategória

XV. Zsókavár utca 50.

IV. kategória

XXI. Dunadűlő sétány 5/a.

V. kategória

XXI. Kossuth Lajos utca 118.

V. kategória

Szent Gellért utca 15. Csanádapáca 5662

X. kategória

Akácfa utca 25., Vácegres 2184 Szobabérlők Háza

XV. kategória


[1] Hatályba lép: 2022. I. 1-jén.
[2] Hatályba lép: 2022. I. 1-jén.