Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2021. (XI. 19.) önkormányzati rendelete

a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat vagyonáról és a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 66/2012. (XII. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2021. 11. 20- 2021. 11. 21

Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2021. (XI. 19.) önkormányzati rendelete

a Budapest Józsefvárosi Önkormányzat vagyonáról és a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 66/2012. (XII. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról

2021.11.20.

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §-ában és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 5. § (2) bekezdés c) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés d) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. § A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat vagyonáról és a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 66/2012. (XII. 13.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Vagyonrendelet) 15/A §-a (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) A középtávú vagyongazdálkodási terv legalább három, a hosszú távú vagyongazdálkodási terv legalább öt évre készül. A terveket az Mötv. 59. § (2) bekezdése alapján a Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága javaslatára a Képviselő-testület fogadja el.

2. § (1) A Vagyonrendelet 16. § a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

„a) a nettó 150 millió Ft feletti értékű vagyon tulajdonjogának és értékhatártól függetlenül az Önkormányzat törzsvagyonába tartozó – elidegeníthető – vagyon tulajdonjogának átruházása, és a nettó 500 millió Ft feletti értékű vagyon hasznosítása esetén,

(2) kiegészül a következő 16/A §-sal:

„16/A. § A 16. §-ban felsorolt hatáskörökben a Képviselő-testület a tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága javaslata alapján dönt.

3. § (1) A Vagyonrendelet 17. § (1) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

„a) a nettó 150 millió Ft-ot meg nem haladó értékű - az Önkormányzat törzsvagyonába nem tartozó –, vagyon tulajdonjogának átruházása, és a nettó 500 millió Ft-ot meg nem haladó értékű vagyon hasznosítása esetén,

(2) 17. § (1) bekezdés c) pontjában az „Önkormányzat javára más tulajdonán fennálló terhekkel való rendelkezés” szövegrész helyébe az „Önkormányzat javára más tulajdonán fennálló terhekkel – különösen az elővásárlási joggal – való rendelkezés” szöveg lép.

(3) 17. §-a kiegészül a következő (2) bekezdéssel:

„(2) A Képviselő-testület városüzemeltetésért felelős bizottsága a tulajdonosi joggyakorló a közúti közlekedésről szóló törvényben meghatározott tulajdonosi hozzájárulás esetében.

4. § A Vagyonrendelet 44. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Az Önkormányzat költségvetési szervei használatába adott vagyon a használatba adó Önkormányzat vagyonnyilvántartásában és mérlegében szerepel. Az Önkormányzat tulajdonába, befejezetlen beruházásként, térítésmentes átadással kerül a költségvetési szerv használatában vagy vagyonkezelésében lévő önkormányzati vagyon beruházás útján létrejött bővítménye és a kicserélésre került vagyonelem is.”

5. § (1) A Vagyonrendelet 45. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Az Önkormányzat költségvetési szervei a használati joguk birtokában jogosultak és kötelesek a vagyont rendeltetésszerűen használni, működtetését, fenntartását biztosítani, állagát megőrizni, a vagyonhoz kapcsolódó kötelezettségeket teljesíteni, a terheket viselni, a hatékonyság és gazdaságosság követelményeit érvényesíteni és kötelesek a használatukban lévő vagyont a számviteli előírások szerint nyilvántartani.

(2) 45. §-a kiegészül a következő (5) bekezdéssel:

„(5) A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága dönt az (1) bekezdés szerinti szerződés tárgyát képező ingatlan hasznosításáról, amennyiben az meghaladja a 12 hónap időtartamot, vagy a szerződés összege a nettó 1 millió forintot.

6. § A Vagyonrendelet 49. §-a kiegészül a következő (5) bekezdéssel:

„(5) A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága dönt az önkormányzat gazdasági társaságával kötött ingatlan használati szerződés tárgyát képező ingatlan hasznosításáról, amennyiben annak időtartama meghaladja a 12 hónapot vagy a szerződés összege a nettó 1 millió forintot.

7. § A Vagyonrendelet 2. melléklete helyébe az e rendelet 1. melléklete lép.

8. § Hatályát veszti a Vagyonrendelet 17. § (1) bekezdés e) pontja.

9. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

10. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 15/A. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(2) ) A középtávú vagyongazdálkodási terv legalább három, a hosszú távú vagyongazdálkodási terv legalább öt évre készül. A terveket az Mötv. 59. § (2) bekezdése alapján a Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága javaslatára a Képviselő-testület fogadja el.”

11. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 16. § a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(A Képviselő-testület a tulajdonosi joggyakorló)

„a) a nettó 150 millió Ft feletti értékű vagyon tulajdonjogának és értékhatártól függetlenül az Önkormányzat törzsvagyonába tartozó – elidegeníthető – vagyon tulajdonjogának átruházása, és a nettó 500 millió Ft feletti értékű vagyon hasznosítása esetén,”

12. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 11. alcíme a következő 16/A. §-sal egészül ki:

„16/A. § A 16. §-ban felsorolt hatáskörökben a Képviselő-testület a tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága javaslata alapján dönt.”

13. § (1) A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 17. § (1) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága a tulajdonosi joggyakorló)

„a) a nettó 150 millió Ft-ot meg nem haladó értékű - az Önkormányzat törzsvagyonába nem tartozó –, vagyon tulajdonjogának átruházása, és a nettó 500 millió Ft-ot meg nem haladó értékű vagyon hasznosítása esetén,”

(2) A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 17. § (1) bekezdés c) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága a tulajdonosi joggyakorló)

„c) az Önkormányzat javára más tulajdonán fennálló terhekkel – különösen az elővásárlási joggal –való rendelkezés, az engedményezés, a követelés állomány átruházás, a tartozás átvállalás, a szerződéses jogutódlás jóváhagyásával kapcsolatos döntések esetében, ha az érték a 100 millió forintot nem haladja meg,”

(3) A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 17. §-a a következő (2) bekezdéssel egészül ki:

„(2) A Képviselő-testület városüzemeltetésért felelős bizottsága a tulajdonosi joggyakorló a közúti közlekedésről szóló törvényben meghatározott tulajdonosi hozzájárulás esetében.”

14. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 44. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Az Önkormányzat költségvetési szervei használatába adott vagyon a használatba adó Önkormányzat vagyonnyilvántartásában és mérlegében szerepel. Az Önkormányzat tulajdonába, befejezetlen beruházásként, térítésmentes átadással kerül a költségvetési szerv használatában vagy vagyonkezelésében lévő önkormányzati vagyon beruházás útján létrejött bővítménye és a kicserélésre került vagyonelem is.”

15. § (1) A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 45. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

„(3) Az Önkormányzat költségvetési szervei a használati joguk birtokában jogosultak és kötelesek a vagyont rendeltetésszerűen használni, működtetését, fenntartását biztosítani, állagát megőrizni, a vagyonhoz kapcsolódó kötelezettségeket teljesíteni, a terheket viselni, a hatékonyság és gazdaságosság követelményeit érvényesíteni és kötelesek a használatukban lévő vagyont a számviteli előírások szerint nyilvántartani.”

(2) A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 45. §-a a következő (5) bekezdéssel egészül ki:

„(5) A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága dönt az (1) bekezdés szerinti szerződés tárgyát képező ingatlan hasznosításáról, amennyiben az meghaladja a 12 hónap időtartamot, vagy a szerződés összege a nettó 1 millió forintot.”

16. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 49. §-a helyébe a következő rendelkezés lép:

„49. § (1) (A Képviselő-testület

a) dönt egyszemélyes gazdasági társaság Önkormányzat által történő alapításáról, a társaság megszüntetéséről,

b) dönt a többszemélyes gazdasági társaság Önkormányzat tulajdonosi részvételével történő alapításában való részvételről és kialakítja a megszüntetésével kapcsolatos tagi álláspontot,

c) határoz az Önkormányzat vagyona tulajdonjogának gazdasági társaság rendelkezésére bocsátásáról és a társaság jegyzett tőkéjének emelése ügyében, ideértve az ingatlan vagyon ingyenes használatának biztosítását is,

d) az Önkormányzatot a társasági részesedése alapján megillető tulajdonosi jogok egészének vagy meghatározott részének gyakorlására vonatkozó meghatalmazásról.

e) dönt az előzetes üzleti terv elfogadásáról.

f) dönt a végleges üzleti terv elfogadásáról, amennyiben az előzetes üzleti tervhez képest fedezetet igényel.

g) dönt a számviteli törvény szerinti beszámoló elfogadásáról, amennyiben a nyereség sorsáról is dönteni szükséges.

h) az Önkormányzat tulajdonosi részvételével működő többszemélyes társaságoknál a társaság legfőbb szervének határozat hozatalát megelőzően a képviselendő tulajdonosi álláspont tekintetében, valamint az Önkormányzat tulajdonában lévő egyszemélyes társaság alapítójának hatáskörében a következő kérdésekben:

ha) az igazgatóság és a felügyelőbizottság tagjainak, az ügyvezető, a vezérigazgató, a könyvvizsgáló megválasztása, visszahívása, megbízása, megbízásának visszavonása és díjazása;

hb) az igazgatóság tagjait, vezérigazgatót, ügyvezetőt érintő egyéb kérdésekben.

i) a javadalmazási szabályzat elfogadásáról, módosításáról.

(2) A Polgármester dönt az Önkormányzat tulajdonosi részvételével működő többszemélyes társaságoknál a társaság legfőbb szervének határozat hozatalát megelőzően a képviselendő tulajdonosi álláspont tekintetében, valamint az Önkormányzat tulajdonában lévő egyszemélyes társaság alapítójának hatáskörében a következő kérdésekben:

a) a székhely, telephely létesítése, megszüntetése, módosítása tárgyában.

(3) Az (1) és (2) bekezdésben fel nem sorolt Önkormányzat tulajdonosi részvételével működő gazdasági társaságok tekintetében a tagot megillető jogokat a tulajdonosi jogokat gyakorló bizottság gyakorolja.

(4) Az Önkormányzati tulajdonban lévő értékpapír–állomány technikai kezeléséről és az ezekkel összefüggő beszerzésekről a Költségvetési és Pénzügyi Bizottság dönt.

(5) A Képviselő-testület tulajdonosi jogokat gyakorló bizottsága dönt az önkormányzat gazdasági társaságával kötött ingatlan használati szerződés tárgyát képező ingatlan hasznosításáról, amennyiben annak időtartama meghaladja a 12 hónapot vagy a szerződés összege a nettó 1 millió forintot.”

17. § A Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 2. melléklete helyébe a 2. melléklet lép.

18. § Hatályát veszti a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének című Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 66/2012. (XII.3..) önkormányzati rendelete 17. § (1) bekezdés e) pontja.

1. melléklet

Ingatlan helyrajzi száma

Ingatlan címe

Ingatlan területe (m2)

35025

Auróra u. 12/a.

442

35024

Auróra u. 12/b.

441

35037

Auróra u. 22-28.

3639

2721/16

Balatonalmádi 8220, Sirály u. 8.

5933

114/5

Balatonalmádi 8220, Somfa u. 1.

32336

35728/26/A/219

Baross u. 103/A.

655

35728/31

Baross u. 103/A.

1087

35812/0/A/1

Baross u. 109.

96

35812/0/A/2

Baross u. 109.

30

35728/27

Baross u. 111/b.

1276

35491/0/A/36

Baross u. 112.

208

35728/10

Baross u. 117-119.

1091

35488/0/A/26

Baross u. 118.

281

35232/0/A/20

Baross u. 59. fszt.

263

35232/0/A/26

Baross u. 59. fszt.

184

35235

Baross u. 63-67.

1859

35211/0/A/1

Baross u. 66-68. fszt.

532

35211/0/A/3

Baross u. 66-68. fszt.

47

35723/0/A/27

Baross u. 81. fszt. 5/U

94

35723/0/A/29

Baross u. 81. fszt. 7.

49

35254/0/A/22

Baross u. 84. fszt.

464

35254/0/A/23

Baross u. 84. fszt.

42

35728/23

Baross u. 91-93.

641

35095

Bauer S. u. 6-8.

2027

35128

Bauer S. u. 9-11. fszt. 1.

34

34666/0/A/32

Bezerédj u. 3.

67

34667/0/A/1

Bezerédj u. 5.

88

35908

Csobánc u. 5.

968

35298

Dankó u. 3-5.

1970

35316

Dankó u. 16. fszt.

96

35315

Dankó u. 18.

2846

35484

Dankó u. 31.

1341

35474

Dankó u. 34. II. 8.

32

35474

Dankó u. 34. IV. 1.

27

35477

Dankó u. 40.

48

38761/0/A/1

Delej u. 34.

270

34924/A/24

Déri Miksa u. 3. földszint 4.

156

36068/0/A/2

Diószegi S. u. 13. fszt.

55

36055/A/30

Diószegi S. u. 15. II. 30.

26

35377

Dobozi u. 17. I. 20.

24

35418/0/A/34

Dobozi u. 23. fszt.

196

36057

Dugonics u. 14. fe. 1.

24

36056

Dugonics u. 16. I. 17.

25

34994

Fecske u. 18. (Auróra u. 19.)

204

36657/0/A/44

Gutenberg tér 3.

240

36615

Horánszky u. 13.

726

36611

Horánszky u. 21.

1133

38865/1/A/43

Hungária krt. 16.

11

38865/1/A/44

Hungária krt. 16.

11

34694

II. János Pál pápa tér 4.

1944

34757/0/A/45

II. János Pál pápa tér 17. fszt. U/1.

227

34881/0/A/4

József krt. 36. fszt.

265

35643/0/A/1

József krt. 68. pince 1/U

120

35643/0/A/2

József krt. 68. pince 2/U

76

35645/0/A/19

József krt. 70. félemelet 3.

250

35645/A/17

József krt. 70. földszint 4.

78

35645/A/18

József krt. 70. földszint 5.

158

35218/0/A/4

József u. 15-17. földszint 2/U

181

34916

József u. 22.

538

35154

József u. 57. fszt. 2.

25

35153

József u. 59. fszt. 4.

31

35911/0/A/3

Kálvária tér 13. fszt.

225

35453/0/A/70

Kálvária tér 18. fszt.

509

35876

Kálvária u 9.

911

35889

Kálvária u. 10/b. I. 18.

23

36062

Kálvária u. 26. fszt. 9.

25

35332

Karácsony S. u. 1.

840

35333

Karácsony S. u. 3.

278

35450

Karácsony S. u. 22. I. 22.

31

35465/0/A/8

Karácsony S. u. 25.

230

38837/6

Kerepesi út 29/a

2763

38837/14/A/2

Kerepesi út 33. (Százados út 1.)

306

35604/0/A/3

Kis Stáció u. 5.

146

35582

Kis Stáció u. 11.

125

35582

Kis Stáció u. 11.

72

35631

Kisfaludy u. 5. fszt. 4.

35

35609

Kisfaludy u. 10-12. I.18.

27

34674/0/A/4

Kiss J. u. 19.

141

35282

Koszorú u. 4-6.

2127

35286

Koszorú u. 14-16.

1008

35270

Koszorú u. 15.

341

35874

Kőris u. 4/a. fszt. 1.

25

35874

Kőris u. 4/a. I. 9.

30

35875

Kőris u. 4/b.

628

36071

Kőris u. 11. fszt. 13.

25

35964

Kőris u. 35.

865

34756

Kun u. 3.

412

35728/32

Losonci tér 1.

7913

35728/42

Losonci u. 2.

419

35430

Lujza u. 34. fe. 16.

24

35264

Magdolna u. 4. fszt. 1.

284

35264

Magdolna u. 4. fszt. 2.

289

35264

Magdolna u. 4. fszt. 3.

132

35292

Magdolna u. 12. fszt. 2

33

35309

Magdolna u. 20.

166

35339

Magdolna u. 24.

720

35445

Magdolna u. 41. fszt. 4.

26

35444/0/A/2

Magdolna u. 43.

69

35444/0/A/3

Magdolna u. 43. fszt. U/3

35

35421/0/A/1

Magdolna u. 47.

116

35421/0/A/7

Magdolna u. 47. fszt. 7

25

35162/0/A/55

Mátyás tér 4.

214

35146/0/A/51

Mátyás tér 12.

70

35086/1

Mátyás tér 15.

1980

35082

Nagy Fuvaros u. 26. II.37.

35

35699

Nagy Templom u. 3.

1802

35701

Nap u. 33.

1157

34914

Német u. 12.

551

34915

Német u. 14.

1649

35217/1/A/19

Német u. 17-19. félemelet 7/U

67

35217/1/A/21

Német u. 17-19. földszint

50

35217/1/A/1

Német u. 17-19. földszint 1.

189

35217/1/A/3

Német u. 17-19. földszint 2/U

115

35217/1/A/4

Német u. 17-19. földszint 3/U

521

35217/1/A/16

Német u. 17-19. földszint 4/U

85

35212/0/A/25

Német u. 25. földszint

41

35212/0/A/24

Német u. 25. földszint

96

35212/0/A/26

Német u. 25. földszint

15

34675/2/A/33

Népszínház u. 14. A. ép. ÚT pince 1.

80

34679/0/A/21

Népszínház u. 22. fe.6.

223

34679/0/A/4

Népszínház u. 22. fszt.4.

183

35987/0/A/32

Orczy út 31.

247

35960/0/A/3

Orczy út 41. fszt. 1

48

35960/0/A/6

Orczy út 41. fszt. U/3

120

35960/0/A/5

Orczy út 41. fszt. U/4

30

35185

Őr u. 8.

712

35187/0/A/1

Őr u. 10.

45

35187/0/A/2

Őr u. 10.

45

35682/0/A/20

Práter u. 22. félemelet 1.

167

35682/0/A/17

Práter u. 22. földszint 1.

172

35682/0/A/18

Práter u. 22. földszint 2.

24

35682/0/A/19

Práter u. 22. földszint 3.

33

36116/0/A/4

Práter u. 69.

31

36528/0/A/12

Puskin u. 24. fszt. 1.

131

34899/B/1

Rákóczi tér 3.

82

35219/0/A/21

Rigó u. 4. 3. em. 20.

27

36658/0/A/31

Rökk Sz. u. 3.

132

35989/0/A/3

Sárkány u. 14. fszt. 1.

34

36463

Somogyi B. u. 9-11.

2564

36465

Somogyi B. u. 13-15.

2976

38877

Százados út 12-14.

3870

36535/0/A/7

Szentkirályi u. 15. I. emelet 4.

211

35325

Szerdahelyi u. 5.

386

35329

Szerdahelyi u. 13. fszt.

114

35331

Szerdahelyi u. 17.

712

35499/0/A/3

Szigetvári u. 1

147

35499/0/A/2

Szigetvári u. 1.

184

35728/22/A/38

Szigony u. 2/a.

373

35728/21/A/49

Szigony u. 2/b.

293

36128/1/A/3

Szigony u. 16/b.

390

35263

Szűz u. 2.

2114

35188/0/A/8

Tavaszmező u. 2.

26

35188/0/A/9

Tavaszmező u. 2.

119

35188/0/A/11

Tavaszmező u. 2.

40

35188/0/A/12

Tavaszmező u. 2.

50

35173

Tavaszmező u. 4.

836

35123/11

Teleki László tér 11.

3795

34803/1

Tolnai L. u. 7-9.

971

34803/2

Tolnai L. u. 11-15.

2238

34932

Tolnai L. u. 19.

1214

34934

Tolnai L. u. 23

606

36139/3

Tömő u. 38/a.

2445

36109

Tömő u. 56. fszt. 19.

25

36107

Tömő u. 60. fszt.14.

25

38603/4

Vajda P. u. 25-31.

8174

38603/3

Vajda P. u. 25-31.(sportsátor)

4000

38579

Vajda P. u. 37-41.

6614

35590/0/A/1

Vajdahunyad u. 14.

126

35590/0/A/2

Vajdahunyad u. 14.

265

34761

Vay Á. u. 4. I. 22.

26

34762

Vay Á. u. 6. fszt. 9.

25

1302/2

Verőce 2621 (Magyarkút)

783

34814

Víg u. 10. udvar

380

34930/0/A/34

Víg u. 18.

140

34944/0/A/6

Víg u. 32. földszint, I-II. emeletén, padlástérben

940

34944/0/A/1

Víg u. 32. pince

43

34944/0/A/2

Víg u. 32. pince

44

34944/0/A/3

Víg u. 32. pince

31

34944/0/A/4

Víg u. 32. pince

24

2. melléklet

cím

Ingatlan helyrajzi száma

Ingatlan címe

Ingatlan területe (m2)

35025

Auróra u. 12/a.

442

35024

Auróra u. 12/b.

441

35037

Auróra u. 22-28.

3639

2721/16

Balatonalmádi 8220, Sirály u. 8.

5933

114/5

Balatonalmádi 8220, Somfa u. 1.

32336

35728/26/A/219

Baross u. 103/A.

655

35728/31

Baross u. 103/A.

1087

35812/0/A/1

Baross u. 109.

96

35812/0/A/2

Baross u. 109.

30

35728/27

Baross u. 111/b.

1276

35491/0/A/36

Baross u. 112.

208

35728/10

Baross u. 117-119.

1091

35488/0/A/26

Baross u. 118.

281

35232/0/A/20

Baross u. 59. fszt.

263

35232/0/A/26

Baross u. 59. fszt.

184

35235

Baross u. 63-67.

1859

35211/0/A/1

Baross u. 66-68. fszt.

532

35211/0/A/3

Baross u. 66-68. fszt.

47

35723/0/A/27

Baross u. 81. fszt. 5/U

94

35723/0/A/29

Baross u. 81. fszt. 7.

49

35254/0/A/22

Baross u. 84. fszt.

464

35254/0/A/23

Baross u. 84. fszt.

42

35728/23

Baross u. 91-93.

641

35095

Bauer S. u. 6-8.

2027

35128

Bauer S. u. 9-11. fszt. 1.

34

34666/0/A/32

Bezerédj u. 3.

67

34667/0/A/1

Bezerédj u. 5.

88

35908

Csobánc u. 5.

968

35298

Dankó u. 3-5.

1970

35316

Dankó u. 16. fszt.

96

35315

Dankó u. 18.

2846

35484

Dankó u. 31.

1341

35474

Dankó u. 34. II. 8.

32

35474

Dankó u. 34. IV. 1.

27

35477

Dankó u. 40.

48

38761/0/A/1

Delej u. 34.

270

34924/A/24

Déri Miksa u. 3. földszint 4.

156

36068/0/A/2

Diószegi S. u. 13. fszt.

55

36055/A/30

Diószegi S. u. 15. II. 30.

26

35377

Dobozi u. 17. I. 20.

24

35418/0/A/34

Dobozi u. 23. fszt.

196

36057

Dugonics u. 14. fe. 1.

24

36056

Dugonics u. 16. I. 17.

25

34994

Fecske u. 18. (Auróra u. 19.)

204

36657/0/A/44

Gutenberg tér 3.

240

36615

Horánszky u. 13.

726

36611

Horánszky u. 21.

1133

38865/1/A/43

Hungária krt. 16.

11

38865/1/A/44

Hungária krt. 16.

11

34694

II. János Pál pápa tér 4.

1944

34757/0/A/45

II. János Pál pápa tér 17. fszt. U/1.

227

34881/0/A/4

József krt. 36. fszt.

265

35643/0/A/1

József krt. 68. pince 1/U

120

35643/0/A/2

József krt. 68. pince 2/U

76

35645/0/A/19

József krt. 70. félemelet 3.

250

35645/A/17

József krt. 70. földszint 4.

78

35645/A/18

József krt. 70. földszint 5.

158

35218/0/A/4

József u. 15-17. földszint 2/U

181

34916

József u. 22.

538

35154

József u. 57. fszt. 2.

25

35153

József u. 59. fszt. 4.

31

35911/0/A/3

Kálvária tér 13. fszt.

225

35453/0/A/70

Kálvária tér 18. fszt.

509

35876

Kálvária u 9.

911

35889

Kálvária u. 10/b. I. 18.

23

36062

Kálvária u. 26. fszt. 9.

25

35332

Karácsony S. u. 1.

840

35333

Karácsony S. u. 3.

278

35450

Karácsony S. u. 22. I. 22.

31

35465/0/A/8

Karácsony S. u. 25.

230

38837/6

Kerepesi út 29/a

2763

38837/14/A/2

Kerepesi út 33. (Százados út 1.)

306

35604/0/A/3

Kis Stáció u. 5.

146

35582

Kis Stáció u. 11.

125

35582

Kis Stáció u. 11.

72

35631

Kisfaludy u. 5. fszt. 4.

35

35609

Kisfaludy u. 10-12. I.18.

27

34674/0/A/4

Kiss J. u. 19.

141

35282

Koszorú u. 4-6.

2127

35286

Koszorú u. 14-16.

1008

35270

Koszorú u. 15.

341

35874

Kőris u. 4/a. fszt. 1.

25

35874

Kőris u. 4/a. I. 9.

30

35875

Kőris u. 4/b.

628

36071

Kőris u. 11. fszt. 13.

25

35964

Kőris u. 35.

865

34756

Kun u. 3.

412

35728/32

Losonci tér 1.

7913

35728/42

Losonci u. 2.

419

35430

Lujza u. 34. fe. 16.

24

35264

Magdolna u. 4. fszt. 1.

284

35264

Magdolna u. 4. fszt. 2.

289

35264

Magdolna u. 4. fszt. 3.

132

35292

Magdolna u. 12. fszt. 2

33

35309

Magdolna u. 20.

166

35339

Magdolna u. 24.

720

35445

Magdolna u. 41. fszt. 4.

26

35444/0/A/2

Magdolna u. 43.

69

35444/0/A/3

Magdolna u. 43. fszt. U/3

35

35421/0/A/1

Magdolna u. 47.

116

35421/0/A/7

Magdolna u. 47. fszt. 7

25

35162/0/A/55

Mátyás tér 4.

214

35146/0/A/51

Mátyás tér 12.

70

35086/1

Mátyás tér 15.

1980

35082

Nagy Fuvaros u. 26. II.37.

35

35699

Nagy Templom u. 3.

1802

35701

Nap u. 33.

1157

34914

Német u. 12.

551

34915

Német u. 14.

1649

35217/1/A/19

Német u. 17-19. félemelet 7/U

67

35217/1/A/21

Német u. 17-19. földszint

50

35217/1/A/1

Német u. 17-19. földszint 1.

189

35217/1/A/3

Német u. 17-19. földszint 2/U

115

35217/1/A/4

Német u. 17-19. földszint 3/U

521

35217/1/A/16

Német u. 17-19. földszint 4/U

85

35212/0/A/25

Német u. 25. földszint

41

35212/0/A/24

Német u. 25. földszint

96

35212/0/A/26

Német u. 25. földszint

15

34675/2/A/33

Népszínház u. 14. A. ép. ÚT pince 1.

80

34679/0/A/21

Népszínház u. 22. fe.6.

223

34679/0/A/4

Népszínház u. 22. fszt.4.

183

35987/0/A/32

Orczy út 31.

247

35960/0/A/3

Orczy út 41. fszt. 1

48

35960/0/A/6

Orczy út 41. fszt. U/3

120

35960/0/A/5

Orczy út 41. fszt. U/4

30

35185

Őr u. 8.

712

35187/0/A/1

Őr u. 10.

45

35187/0/A/2

Őr u. 10.

45

35682/0/A/20

Práter u. 22. félemelet 1.

167

35682/0/A/17

Práter u. 22. földszint 1.

172

35682/0/A/18

Práter u. 22. földszint 2.

24

35682/0/A/19

Práter u. 22. földszint 3.

33

36116/0/A/4

Práter u. 69.

31

36528/0/A/12

Puskin u. 24. fszt. 1.

131

34899/B/1

Rákóczi tér 3.

82

35219/0/A/21

Rigó u. 4. 3. em. 20.

27

36658/0/A/31

Rökk Sz. u. 3.

132

35989/0/A/3

Sárkány u. 14. fszt. 1.

34

36463

Somogyi B. u. 9-11.

2564

36465

Somogyi B. u. 13-15.

2976

38877

Százados út 12-14.

3870

36535/0/A/7

Szentkirályi u. 15. I. emelet 4.

211

35325

Szerdahelyi u. 5.

386

35329

Szerdahelyi u. 13. fszt.

114

35331

Szerdahelyi u. 17.

712

35499/0/A/3

Szigetvári u. 1

147

35499/0/A/2

Szigetvári u. 1.

184

35728/22/A/38

Szigony u. 2/a.

373

35728/21/A/49

Szigony u. 2/b.

293

36128/1/A/3

Szigony u. 16/b.

390

35263

Szűz u. 2.

2114

35188/0/A/8

Tavaszmező u. 2.

26

35188/0/A/9

Tavaszmező u. 2.

119

35188/0/A/11

Tavaszmező u. 2.

40

35188/0/A/12

Tavaszmező u. 2.

50

35173

Tavaszmező u. 4.

836

35123/11

Teleki László tér 11.

3795

34803/1

Tolnai L. u. 7-9.

971

34803/2

Tolnai L. u. 11-15.

2238

34932

Tolnai L. u. 19.

1214

34934

Tolnai L. u. 23

606

36139/3

Tömő u. 38/a.

2445

36109

Tömő u. 56. fszt. 19.

25

36107

Tömő u. 60. fszt.14.

25

38603/4

Vajda P. u. 25-31.

8174

38603/3

Vajda P. u. 25-31.(sportsátor)

4000

38579

Vajda P. u. 37-41.

6614

35590/0/A/1

Vajdahunyad u. 14.

126

35590/0/A/2

Vajdahunyad u. 14.

265

34761

Vay Á. u. 4. I. 22.

26

34762

Vay Á. u. 6. fszt. 9.

25

1302/2

Verőce 2621 (Magyarkút)

783

34814

Víg u. 10. udvar

380

34930/0/A/34

Víg u. 18.

140

34944/0/A/6

Víg u. 32. földszint, I-II. emeletén, padlástérben

940

34944/0/A/1

Víg u. 32. pince

43

34944/0/A/2

Víg u. 32. pince

44

34944/0/A/3

Víg u. 32. pince

31

34944/0/A/4

Víg u. 32. pince

24”