Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2022. (IV. 29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól

Hatályos: 2024. 04. 01

Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2022. (IV. 29.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól

2024.04.01.

Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §, 109. §. (4) és 143. §. (4) bekezdés i) és j) pontjaiban az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva figyelemmel a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltakat a következőket rendeli el.

A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet tárgyi hatálya Jánoshalma Városi Önkormányzat (továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában álló ingó és ingatlan vagyonra, az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokra, tulajdonosi részesedést jelentő befektetésekre (részvények, részesedések), és a tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokra (továbbiakban: portfólió) terjed ki.

(2) A rendelet személyi hatálya az önkormányzatra, az önkormányzati vagyon használóira terjed ki.

(3)1 Nem terjed ki a rendelet hatálya az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérlésére és a közterületek használatára.

Az önkormányzat vagyona

2. § Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező forgalomképtelen törzsvagyon a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben maghatározott vagyon melyeket e rendelet 1. melléklet tartalmazza.

3. § Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) az önkormányzati vagyonból nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná vagyonelemet nem minősít.

4. § Az önkormányzati törzsvagyon korlátozottan forgalomképes vagyonelemeit a 2. melléklet tartalmazza.

5. § Az önkormányzat üzleti vagyona a 2011. évi CXCVI. törvény szerint mindaz a vagyontárgy, amely nem tartozik a törzsvagyon körébe.

A vagyon minősítése

6. § (1) A vagyon minősítése, átminősítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(2) Az üzleti vagyonból a törzsvagyonba való átminősítés akkor lehetséges, ha:

a) a vagyonelem kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgáló funkciót tölt be, vagy átminősítését követően ilyenné válik, vagy

b) a város településrendezési eszközeinek módosítása azt alátámasztja.

(3) A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelem üzleti vagyonná történő átminősítése abban az esetben lehetséges, ha az a továbbiakban kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását nem szolgálja, és a feladatkör ellátása, vagy a hatáskör gyakorlása az átminősítést követően az átminősítéssel érintett vagyonelem nélkül is megoldható.

A tulajdonosi jogok gyakorlása

7. § (1) Az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetve terhelik.

(2) A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról a Képviselő-testület rendelkezik.

(3) A Képviselő-testület a (2) bekezdésben megjelölt egyes hatásköreit a

a) polgármesterre,

b) bizottságra átruházhatja

(4) Azokban az esetekben, ahol a tulajdonosi jogok gyakorlását e rendelet a Képviselő-testület döntéséhez köti, azt megelőzően ki kell kérni a Gazdaságfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság véleményét.

A vagyon értékének meghatározása

8. § (1) Az önkormányzati vagyonnal való rendelkezést megelőzően az adott vagyontárgy forgalmi értékét meg kell határozni.

(2) A forgalmi érték megállapításának módja:

a) Ingóság esetén az ingóság nyilvántartási értéke, ennek hiányában a vagyontárggyal azonos, vagy paramétereiben a hozzá legközelebb álló dolog piaci értéke, ennek hiányában igazságügyi ingóforgalmi szakértő által meghatározott érték 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján megállapított érték.

b) A tőzsdei forgalomban szereplő értékpapírok esetében az aktuális piaci ár.

c) A tőzsdei forgalomban nem szereplő, hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok esetében a befektetési szolgáltatók által közzétett, a másodlagos piaci forgalomban kialakult ár.

d) Ingatlanok értékesítése, hasznosítása vagy ingatlanok megterhelése esetében ingatlanforgalmi szakértő által meghatározott érték 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján,

e) A várhatóan 3 millió forint nettó értéket meg nem haladó ingatlanok esetén a Gazdaságfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság indoklással alátámasztott értékelése.

f)2 Üzletrész, tagsági jogviszonyt megtestesítő értékpapír visszterhes elidegenítése vagy vásárlása esetén a forgalmi értéket üzleti értékelés alapján kell meghatározni.

(3) Az (2) bekezdés alapján megállapított forgalmi értéktől negatív irányban az alábbiak teljesülése esetén lehet eltérni:

a) a vagyontárgy elidegenítésére, elcserélésre vonatkozó pályázati eljárásban kettő egymást követő alkalommal nem érkezik érvényes ajánlat,

b) a vagyontárgy elidegenítésére, elcserélésre vonatkozó pályázati eljárásban kettő egymást követő alkalommal előfordul, hogy a megajánlott ellenértékek mindegyike számottevően alulmarad az (1) bekezdés alapján megállapított értéktől.

(4) Ingatlanvagyon tulajdonjogának önkormányzat általi visszterhes megszerzését megelőzően az adott ingatlan forgalmi értékét meg kell állapítani.

(5) Ha a szerződés tárgya több vagyonelem, a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyonelemek együttes értéke az irányadó.

(6) Örökölt vagyon esetén - amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi – a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékén tekinteni.

(7) Apport gazdasági társaságba való bevitelekor a vagyon piaci értékét könyvvizsgáló bevonásával kell megállapítani és az piaci értéken kell a vállalkozásba vinni.

Vagyon elidegenítése

9. § (1) Vagyont értékesíteni 10 millió Ft értékhatár felett csak meghirdetés útján lehet.

(2)3 Az önkormányzati törzsvagyon korlátozottan forgalomképes vagyonelemei a 6. § (3) bekezdése szerinti átminősítés után értékesítésre kijelölhetőek, valamint értékesíthetőek.

(3) A Képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő vagyont a döntése vagy törvényi kötelezettsége alapján a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltak figyelembe vételével idegenítheti el.

(4) A vagyon az alábbiak szerint értékesíthető:

a) A Képviselő-testület a 10 millió Ft feletti értéket képviselő vagyon értékesítéséről az önkormányzat honlapján való meghirdetéssel, a legjobb ajánlattévő javára dönt;

b) a 10 millió Ft alatti érték esetén az önkormányzathoz érkező vételi ajánlat alapján meghirdetés nélkül is hozhat döntést a Képviselő-testület.

A vagyonszerzés szabályai

10. § (1) Az önkormányzat visszterhes ingatlanvagyon szerzése és az önkormányzatot jogszabály vagy szerződés által megillető elővásárlási jog gyakorlása kizárólag a Képviselő-testület döntése alapján történhet.

(2) Az ingatlanvagyon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeket, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát is.

11. § (1) Ingyenes felajánlás révén akkor kerülhetnek az önkormányzat tulajdonába ingó és ingatlan vagyontárgyak, ha az önkormányzat képes a felajánlott vagyonnal való gazdálkodással járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Felajánlás esetén a vagyonátadásról megállapodást kell kötni.

(3) A felajánlás elfogadásáról a Képviselő-testület dönt. A vagyonátadás során felmerült költségeket az önkormányzat viseli.

Vagyon megterhelése

12. § A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon azon ingatlanai, melyeket az önkormányzat, az általa alapított intézmények és gazdasági társaságok részére közfeladat ellátására biztosít, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető meg, azon osztott tulajdon nem létesíthető.

A vagyon egyéb hasznosítása, kezelése

13. § (1) Az önkormányzati vagyon használatát, illetve hasznosítás jogát meghirdetés/beszerzés vagy a Képviselő-testület erre vonatkozó döntése szerint versenytárgyalás útján lehet.

(2) A versenytárgyalásnak nyilvánosnak kell lennie – indokolt esetben lehetőség van a zártkörű versenytárgyalás megtartására is.

(3) A hasznosítási jog átengedésének lehetőségét évi 5 millió feletti árbevétel esetén legalább az önkormányzat honlapján meg kell hirdetni és a Képviselő-testület a legjobb ajánlattevő javára dönt.

14. § Az évi 5 millió Ft alatti árbevételt eredményező használat, illetve hasznosítás átengedéséről az Önkormányzathoz érkező szándék esetén a Képviselő-testület versenytárgyalás és meghirdetés nélkül is dönthet.

15. § A használat és a hasznosítási jog átadása történhet az adott vagyon koncessziós szerződéssel való üzemeltetésével, illetve más egyéb bérleti jogviszonnyal. A koncessziós szerződés kötésére a Képviselő-testület jogosult.

16. §4 (1) Vagyon ingyenes tulajdonba adásáról, valamint ingyenes hasznosításáról a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI törvény rendelkezésit figyelemebe véve a képviselő-testület dönt.

(2) Az ingyenes használatba adott vagyon fenntartásáról, állagának megóvásáról az ingyenesen használó saját költségére köteles gondoskodni, kivéve, ha jogszabály vagy a képviselő-testület eltérően rendelkezik.

(3) Az ingyenes használó kérelme alapján, az ingyenes használatába adott ingatlanon általa tervezett 500.000 forintot meghaladó bekerülési értékű építési beruházáshoz való hozzájárulásról a képviselő-testület dönt.

(4) A Képviselő-testület az ingyenes használatról szóló döntésében határozza meg a használót és a vagyon rendeltetésszerű használatával kapcsolatban esetlegesen terhelő kötelezettségeket.

17. § A Képviselő-testület olyan vagyonelemet, amelyre vagyonkezelői jog létesíthető nem határoz meg.

Önkormányzati költségvetési szervek vagyongazdálkodása

18. § (1) Az önkormányzat által alapított intézmények és gazdasági társaságok (továbbiakban együtt: költségvetési szerv) részére a működésükhöz szükséges vagyon használati jogát a feladat ellátásához szükséges mértékben biztosítja. A közös alapítású és fenntartású költségvetési szervek vagyona feletti rendelkezési jogot az alapítók és fenntartók között létrejött megállapodás szabályozza.

(2) A költségvetési szervek a használati joguknál fogva a tulajdonostól elvárható gondossággal jogosultak és kötelesek a vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, fenntartására, hasznosítására, a vagyonhoz fűződő közüzemi költségek viselésére.

19. § (1) A költségvetési szervek joga a használatukban lévő vagyon hasznosításával - az alaptevékenységet nem sértő és kizárólag a költségvetési szerv bevételeit növelő, kötelező feladatok ellátását nem veszélyeztető - bevételszerző tevékenységet folytatni.

(2) A költségvetési szerv használatában lévő ingatlant a szerv vezetője maximum öt évig terjedő időtartamra jogosult bérbe, használatba adni.

(3) A költségvetési szerv vezetője az általa használt ingatlant térítésmentesen a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltak figyelembe vételével, a Képviselő-testület hozzájárulásával adhatja használatba. A bérbe, használatba adásra vonatkozó versenyeztetés lebonyolítására, valamint a szerződés megkötésére a költségvetési szerv vezetője köteles.

(4) A bevételszerző tevékenység eredményességéért és jogszerűségéért a költségvetési szerv vezetője felel.

(5) Ha a Képviselő-testület másként nem rendelkezik, a költségvetési szerv a bevételszerző tevékenységéből származó eredményeit köteles visszaforgatni az alaptevékenység ellátását szolgáló kifizetések teljesítésére.

(6) A vagyon bérbeadása, hasznosítása csak írásbeli szerződés alapján, a Képviselő-testület döntései, valamint a költségvetési szervek belső szabályzataiban részletezett feltételekkel kerülhet sor. A több évre szóló szerződésekben a meghatározott bérleti díjak értékállóságáról a szerződésben rendelkezni kell.

20. § (1) A költségvetési szervek ingó vagyonainak értékesítésére vagy selejtezésére a költségvetési szerv vezetője 200.000 Ft egyedi értékig önállóan, 200.000-500.000 Ft egyedi érték esetén a polgármester, 500.000 Ft-ot meghaladó egyedi érték esetén pedig a Képviselő-testület előzetes hozzájárulásával jogosult.

(2) Az érték megállapítás alapja az értékesítésre vagy selejtezésre kerülő vagyontárgy vagy vagyontárgyak bruttó forgalmi értéke.

(3) Az értékesítésből származó bevétel az önkormányzat érintett költségvetési szervének költségvetését illeti meg. A költségvetési szerv vezetőjének az értékesítésről és selejtezésről, a zárszámadáshoz kapcsolódóan számot kell adnia.

21. § A költségvetési szerv vezetője köteles minden évben november 15-ig írásban jelezni a költségvetési szerv használatában lévő vagyon karbantartásával, felújításával, korszerűsítésével pótlásával kapcsolatos, szakszerű érvekkel alátámasztott igényét a jegyzőnek, annak érdekében, hogy a következő évi költségvetési koncepció összeállításánál számításba vehető legyen.

22. § A költségvetési szervet megillető követelésről lemondani a költségvetési szerv likviditásának megtartása mellett kizárólag a Képviselő-testület engedélyével lehet.

Az önkormányzat követeléseiről való lemondás

23. §5 (1) Az önkormányzatot és költségvetési szerveit illető lejárt, de esedékességükig meg nem fizetett követelések (továbbiakban: követelés) érvényesítése iránt az önkormányzat esetében a polgármester, a hivatal esetében a jegyző, egyéb költségvetési szerv esetében a költségvetési szerv vezetője köteles intézkedni.

(2) Az önkormányzat követeléseiről) 200.000 forint egyedi értékhatárig a polgármester, 200.000 forint egyedi értékhatárt meghaladóan a képviselő-testület jogosult lemondani.

(3) A követelésről részben vagy egészben csak akkor lehet lemondani, ha a követelésről történő lemondás nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását.

(4) A követelésről részben vagy egészben lemondani az alábbi okokból lehet:

a) a követelés - a számviteli törvény előírásai szerint- behajthatatlannak minősül,

b) a központi költségvetésről szóló törvényben meghatározott kisösszegű követelések esetében, ha az önkéntes teljesítésre történő felhívás nem vezetett eredményre, vagy a behajtással kapcsolatos ráfordítások nincsenek arányban a követelés várhatóan behajtható összegével,

c) csődeljárásban kötött egyezségi megállapodás esetén,

d) bíróság előtt kötött egyezség keretében, vagy

e) olyan különös méltánylást érdemlő körülmények merülnek fel a követelés kötelezettjénél, amelyre tekintettel a követelés elengedése indokolt, így különösen a kötelezett rendszeres jövedelemmel legalább egy éve nem rendelkezik, vagy egészségi állapota, szociális helyzete miatt képtelen a követelés teljesítésére, vagy olyan rendkívüli esemény, káresemény következik be a kötelezettnél, amely a méltányos követelésről való lemondást indokolttá teszi,

f) amelyet bíróság előtt érvényesíteni nem lehet,

g) amely a hatályos jogszabályok alapján elévült,

h) amelynél az adós nem lelhető fel, mert a megadott címen nem található és a felkutatása igazoltan nem járt eredménnyel.

(5) A (2) bekezdésben meghatározott döntéshozó minden egyes kérelemről az eset összes körülményeinek mérlegelésével dönt, és döntését indokolnia kell.

(6) A 23. § rendelkezései nem terjednek ki az adókra és az adók módjára behajtandó követelésekre. A behajthatatlan követelésnek minősülő adótartozásokat a helyi adóhatóság az adózás rendjéről szóló 2017.évi CL. törvény és a 2017. évi CLIII. törvény szerint kezeli.

Önkormányzati forrásbevonás

24. § Az önkormányzati forrásbevonás- adósságot kezelő ügylet (hitelfelvétel, kötvénykibocsátás)- Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló törvény, az Államháztartásról szóló törvény valamint az adóságot kezelő ügyletekhez történő hozzájárulás részletes szabályairól szóló kormányrendelet vonatkozó rendelkezéseinek figyelembe vételével történhet.

Vagyonnyilvántartás és leltár

25. § (1) Az önkormányzat vagyonáról a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvényben meghatározott előírásoknak megfelelő számviteli és kataszteri nyilvántartást kell vezetni.

(2) A folyamatos vezetéséről, valamint a vagyonleltár összeállításáról, az ingatlanok esetében a vagyonkataszterben szereplő adatok egyezőségéről a jegyző gondoskodik.

26. § (1) A költségvetési szervek a tulajdonukban és használatukban lévő eszközökről és azok állományában bekövetkezett változásokról folyamatos részletező nyilvántartást kötelesek vezetni. A nyilvántartások naprakészségéért a költségvetési szervek vezetője felel.

(2) A költségvetési évről december 31-i fordulónappal készített könyvviteli mérlegben kimutatott eszközök és források valódiságát leltárral kell alátámasztani.

(3) A leltárnak tartalmaznia kell tételesen és ellenőrizhető módon az államháztartás szervezetének eszközeit mennyiségben és értékben, forrásait értékben.

(4) A leltározást a költségvetési szervek érvényben lévő leltározási szabályzata alapján kell végrehajtani.

Záró rendelkezések

27. § A rendelet kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

28. §6

29. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

1. melléklet

Törvény alapján kizárólagos önkormányzati tulajdonú törzsvagyon elemek

Helyrajzi szám

Megnevezés

cím

2890/ / /

ÁCHIM ANDRÁS UTCA

Jánoshalma, Áchim András UTCA

2379/ / /

ADY ENDRE UTCA

Jánoshalma, Ady endre UTCA

700/ 1/ /

AKÁC UTCA

Jánoshalma, AKÁC UTCA

3829/ / /

ÁLDÁS UTCA

Jánoshalma, Áldás UTCA

3549/1//

ÁLDÁS UTCA

Jánoshalma, Áldás UTCA

3549/2//

ÁLDÁS UTCA (FÖLDÚT)

Jánoshalma, Áldás UTCA

3257/ / /

ALKOTMÁNY UTCA

Jánoshalma, Alkotmány UTCA

4275/ / /

ÁLMOS UTCA

Jánoshalma, Álmos UTCA

2240/ / /

ARANY JÁNOS UTCA

Jánoshalma, Arany János UTCA

0174/ 36/ /

ÁROK

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

2707/ / /

ÁROK

Jánoshalma, Fürdő UTCA

2498/ 2/ /

ÁROK

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

2940/ / /

ÁROK

Jánoshalma, Majoros Aladár UTCA

711/ / /

ÁROK

Jánoshalma, Hold UTCA

548/ / /

ÁROK

Jánoshalma, Hold UTCA

296/ / /

ÁROK

Jánoshalma, CSORBA UTCA

0319// /

ÁROK

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0316// /

ÁROK

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

368/ 2/ /

ÁRPÁD UTCA

Jánoshalma, Árpád UTCA

380/ / /

ATTILA UTCA

Jánoshalma, Attila UTCA

1818/ / /

BAJAI UTCA

Jánoshalma, BAJAI UTCA

4356/ / /

BÁLVÁNY UTCA

Jánoshalma, Bálvány UTCA

2076/ / /

BÁTHORI ISTVÁN UTCA

Jánoshalma, BÁTHORI ISTVÁN UTCA

3038/ / /

BATTHYÁNY UTCA

Jánoshalma, BATTHYÁNY UTCA

40/ / /

BÉKE TÉR

Jánoshalma, Béke TÉR

30/ / /

BÉKE TÉR FŐTÉR

Jánoshalma, Béke TÉR

2618/1/ /

BEM JÓZSEF UTCA

Jánoshalma, Bem József UTCA

2529/1//

BEM JÓZSEF UTCA

Jánoshalma, Bem József UTCA

2519///

BEM JÓZSEF UTCA (2-20)

6440 JÁNOSHALMA, BEM JÓZSEF UTCA

2515///

BEM JÓZSEF UTCA -földút

6440 JÁNOSHALMA, BEM JÓZSEF UTCA

2649///

BEM JÓZSEF UTCA -köz

6440 JÁNOSHALMA, BEM JÓZSEF UTCA

144/ / /

BERNÁTH ZOLTÁN UTCA

Jánoshalma, Bernáth Zoltán UTCA

980/ / /

BERZSENYI DÁNIEL UTCA

Jánoshalma, Berzsenyi Dániel UTCA

2975/ / /

BORPINCE UTCA

Jánoshalma, Borpince UTCA

821/ / /

BOTOND UTCA

Jánoshalma, Botond UTCA

2957/ / /

BUDAI NAGY ANTAL UTCA

Jánoshalma, Budai Nagy Antal UTCA

1239/ / /

CZOBOR UTCA

Jánoshalma, Czobor UTCA

0181/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

673/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, Epres UTCA

714/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, Epres UTCA

713/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, Epres UTCA

1196/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÉLESI UTCA

1294/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, Kórház UTCA

2496/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, BEM UTCA VÉGE

0284/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

5122// /

CSATORNA

Jánoshalma, ZÁRTKERT

0281// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0278// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0257// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0178// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0307// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

086/2/ /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0150// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0188/3/ /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0291// /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0262/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0264/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0142/ / /

CSATORNA

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

2493/ 2/ /

CSATORNA

Jánoshalma, József Attila UTCA

3109/ / /

CSOKONAI UTCA

Jánoshalma, CSOKONAI UTCA

299/ / /

CSORBA UTCA

Jánoshalma, CSORBA UTCA

1272/ / /

CSŐSZAPA UTCA

Jánoshalma, Csőszapa UTCA

1966/ / /

DAMJANICH UTCA

Jánoshalma, Damjanich UTCA

1445/ / /

DEÁK FERENC UTCA

Jánoshalma, Deák Ferenc UTCA

3397/ / /

DIÓFA UTCA

Jánoshalma, Diófa UTCA

730/ 1/ /

DÓZSA GYÖRGY UTCA

Jánoshalma, Dózsa György UTCA

2208/ / /

DÓZSA GYÖRGY UTCA

Jánoshalma, Dózsa György UTCA

154/ / /

DR. SZOBONYA ZOLTÁN UTCA

Jánoshalma, DR SZOBONYA ZOLTÁN UTCA

3069/ / /

ECETFA UTCA

Jánoshalma, Ecetfa UTCA

4510/ / /

ELŐD UTCA

Jánoshalma, Előd UTCA

4061/ / /

EÖTVÖS JÓZSEF UTCA

Jánoshalma, Eötvös József UTCA

663/ / /

EPRES UTCA

Jánoshalma, Epres UTCA

696/ / /

ERDŐ UTCA

Jánoshalma, Erdő UTCA

730/ 2/ /

ERZSÉBET TÉR

Jánoshalma, Erzsébet TÉR

211/ / /

FECSKE UTCA

Jánoshalma, Fecske UTCA

700/ 40/ /

FENYŐ UTCA

Jánoshalma, Fenyő UTCA

1807/ / /

FÖLDÚT

Jánoshalma, BAJAI UTCÁRÓL

2736/ / /

FÜRDŐ UTCA

Jánoshalma, Fürdő UTCA

702/ / /

FŰZFA UTCA

Jánoshalma, FŰZFA UTCA

3272/ / /

GÁBOR ÁRON UTCA

Jánoshalma, Gábor Áron UTCA

1897/ / /

GÁRDONYI GÉZA UTCA

Jánoshalma, GÁRDONYI GÉZA UTCA

3877/ / /

GÖRGEY ARTÚR UTCA

Jánoshalma, GÖRGEY ARTÚR UTCA

571/ / /

HAJNALD UTCA

Jánoshalma, Hajnald UTCA

4099/ 1/ /

HALASI UTCA

Jánoshalma, HALASI UTCA

1868/ / /

HALÁSZ UTCA

Jánoshalma, Halász UTCA

700/ 20/ /

HÁRSFA UTCA

Jánoshalma, HÁRSFA UTCA

538/ / /

HOLD UTCA

Jánoshalma, Hold UTCA

4367/ / /

HOMOK UTCA

Jánoshalma, Homok UTCA

3298// /

HOSSZÚHEGYI ÚT

JÁNOSHALMA, HOSSZÚHEGYI ÚT

4195/ / /

HUNYADI JÁNOS UTCA

Jánoshalma, Hunyadi János UTCA

603/ / /

IRÁNYI DÁNIEL UTCA

Jánoshalma, IRÁNYI DÁNIEL UTCA

3055/ 2/ /

JÁTSZÓTÉR

Jánoshalma, BATTHYÁNY UTCA

864///

JÓKAI MÓR UTCA 2-44

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

1405///

JÓKAI MÓR UTCA 46-64

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

1524///

JÓKAI MÓR UTCA 66-70

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

1574///

JÓKAI MÓR UTCA 72, 79

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

2155// /

JÓKAI MÓR UTCA 74-114

Jánoshalma, Jókai Mór UTCA

2474///

JÓKAI UTCA 121-TŐL

6440 JÁNOSHALMA, JÓKAI UTCA

2475/ / /

JÓZSEF ATTILA UTCA

Jánoshalma, József Attila UTCA

3636/ / /

KALMÁR SÁNDOR UTCA

Jánoshalma, Kalmár Sándor UTCA

4133/ / /

KÁLVÁRIA UTCA

Jánoshalma, Kálvária UTCA

1378/ / /

KAPOCS UTCA

Jánoshalma, Kapocs UTCA

4003/ 1/ /

KÁPOLNA UTCA

Jánoshalma, Kápolna UTCA

1043/ / /

KAZINCZY UTCA

Jánoshalma, KAZINCZY UTCA

5202/1/ /

KAZINCZY UTCA FOLYTATÁSA

Jánoshalma, KAZINCZY UTCA

456/ / /

KINIZSI PÁL UTCA

Jánoshalma, Kinizsi Pál UTCA

775/ / /

KISFALUDY UTCA

Jánoshalma, Kisfaludy UTCA

3635/ / /

KISS ERNŐ UTCA

Jánoshalma, Kiss Ernő UTCA

466/ / /

KISTELEK UTCA

Jánoshalma, KISTELEK UTCA

3751/ / /

KISTEMETŐ UTCA

Jánoshalma, Kistemető UTCA

626/ / /

KLAPKA GYÖRGY UTCA

Jánoshalma, KLAPKA GYÖRGY UTCA

1295/ / /

KÓRHÁZ UTCA

Jánoshalma, Kórház UTCA

1551/ / /

KOSSUTH LAJOS UTCA

Jánoshalma, Kossuth Lajos UTCA

2529/ 6/ /

KÖLCSEY FERENC UTCA

Jánoshalma, Kölcsey Ferenc UTCA

2529/ 5/ /

KÖLCSEY FERENC UTCA

Jánoshalma, Kölcsey Ferenc UTCA

2999/ / /

KŐRÖSI CSOMA UTCA

Jánoshalma, KŐRÖSI CSOMA UTCA

1297/1/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, SZÉCHENYI UTCA

4099/ 5/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, HALASI UTCA

4099/ 4/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, HALASI UTCA

1806/ 8/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, BAJAI UTCA

1806/ 5/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, Rákóczi Ferenc UTCA

1806/ 3/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, Rákóczi Ferenc UTCA

3341/1/ /

KÖZTERÜLET

JÁNOSHALMA, KISSZÁLLÁSI ÚT

1297/ 2/ /

KÖZTERÜLET

Jánoshalma, SZÉCHENYI UTCA

2520/ / /

KÖZTERÜLET /MOCSÁR/

Jánoshalma, VASÚT MELLETTI TERÜLET

1171/1//

KÖZTERÜLET KÉLESI UTCA 1-117

Jánoshalma, KÉLESI UTCA

1171/3/ /

KÖZTERÜLET KÉLESI UTCA 20-64

Jánoshalma, KÉLESI UTCA

1171/4/ /

KÖZTERÜLET KÉLESI UTCA 2-18

Jánoshalma, KÉLESI UTCA

1806/ 6/ /

KÖZTERÜLET, KERÉKPÁRÚT

Jánoshalma, BAJAI UTCA

3341/3/ /

KÖZTERÜLET, KERÉKPÁRÚT

JÁNOSHALMA, KISSZÁLLÁSI ÚT

2676///

KÖZTERÜLET/ FÖLDTERÜLET

Jánoshalma, Téglagyár UTCA

2677///

KÖZTERÜLET/FÖLDTERÜLET

Jánoshalma, Téglagyár UTCA

019/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0188/ 11/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

04/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

015/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

021/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

025/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

028/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

030/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

032/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

034/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

036/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

038/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

044/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

045// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

046// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

047// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

061// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0127// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0132// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0134// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0140// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0146// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0152// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0154// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

076/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0156// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0289// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0296/6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0299// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0301// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0303// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0304/11/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0305// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0317// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0326/24/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0162// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0168// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0172// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0173// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0185// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0191// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0197// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0199// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0203// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0229// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0237// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0240// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0241// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0242// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0246// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0250// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0258// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0271// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0287// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0276// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0274/31/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0274/26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0326/61/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0327// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0329/1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0332// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0334// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0337// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0339// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0345// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0346// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0348// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0350// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0355/1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0356// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0366// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0370// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0381// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0384// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0386// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0387/6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0388/8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0391// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0393// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0396// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0403// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0409// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0417// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0414// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0415// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0419/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0421/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0423/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0411// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0412// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0427/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0495// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0491/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0486// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0483// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0479// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0476// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0468/14/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0467// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0464// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0458// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0456// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0455// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0442// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0440// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0437// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0436/10/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0435// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0429// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0158/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

049// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0331/ 49/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

040/ 19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

048// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0186/ 20/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0193/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0198/ 26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0170/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0166/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0160/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0171/ 29/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0148/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

068// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

071// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

074/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0407// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0405// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0399// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0209// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0195// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0180// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0277// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

089// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0101/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0104/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0116// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0125// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

05/40/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0326/38/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0151/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

017/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0309/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Kéleshalom, KÜLTERÜLET

0188/ 33/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

060/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0341/ 19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0164/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

017/ 1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

078/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0425/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

088/2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0121// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0123// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0136/8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0136/17/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0144/6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0206/19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0206/26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0207// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0212// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0214// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0221// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0225// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0227// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0231// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0233// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0235// /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0247/14/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0247/35/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0188/ 64/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0254/ 8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0256/ 16/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0256/ 17/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0341/ 31/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0342/ 6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0343/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0344/ 35/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0344/ 47/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0352/ 27/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0352/ 40/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0352/ 46/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0353/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0357/113/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0433/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0434/ 4/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0434/ 7/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0434/ 10/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0434/ 12/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0434/ 13/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma, KÜLTERÜLET

0120/ 14/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

Jánoshalma,

2536/ / /

KÜRT UTCA

Jánoshalma, Kürt UTCA

368/ 1/ /

LEHEL UTCA

Jánoshalma, Lehel UTCA

3378/2/ /

MADÁCH UTCA

JÁNOSHALMA, MADÁCH UTCA

4098// /

MAGYAR LÁSZLÓ UTCA

Jánoshalma, Magyar László UTCA

1779/ / /

MAGYARKANIZSA UTCA

Jánoshalma, Magyarkanizsa UTCA

2829// /

MAJOROS ALADÁR UTCA

Jánoshalma, Majoros Aladár UTCA

820/ / /

MÁTYÁS KIRÁLY UTCA

Jánoshalma, Mátyás király UTCA

3389// /

MEGGYFA UTCA

Jánoshalma, MEGGYFA UTCA

2809// /

MÉLYKÚTI ÚT

Jánoshalma, MÉLYKÚTI ÚT/GÁZCSERE TELEP/

333/ / /

MÉSZÁROS LÁZÁR UTCA

Jánoshalma, MÉSZÁROS LÁZÁR UTCA

1296/4/ /

MOCSÁR

Jánoshalma, KÉLESI UTCA

459// /

MOCSÁR

Jánoshalma, Tópart UTCA

1620/ / /

MOCSÁR

Jánoshalma, Kórház UTCA

2765/4/ /

MOCSÁR /FÜRDŐ UTCAI TÓ

Jánoshalma, Fürdő UTCA

2486// /

MOCSÁR,NÁDAS

Jánoshalma, JÓZSEF A -DAMJANICH UTCA

2650// /

MOCSÁR,NÁDAS /VOLT LIBA- TÓ/

Jánoshalma, BEM J -PACSIRTA UTCA KÖZÖTT

3612// /

MOGYORÓFA UTCA

Jánoshalma, Mogyorófa UTCA

86/ 1/ /

MOLNÁR JÁNOS UTCA

Jánoshalma, Molnár János UTCA

86/ 2/ /

MOLNÁR JÁNOS UTCA

Jánoshalma, Molnár János UTCA

1646/ / /

MÓRA FERENC UTCA

Jánoshalma, Móra Ferenc UTCA

1842/ / /

MÓRICZ ZSIGMOND UTCA

Jánoshalma, Móricz Zsigmond UTCA

2034/ / /

NAGY PÁL UTCA

Jánoshalma, Nagy Pál UTCA

3145// /

NÉVTELEN UTCA (10)

Jánoshalma, BUDAI N A - PACSIRTA UTCA KÖZ

3122// /

NÉVTELEN UTCA (11)

Jánoshalma, CSOKONAI-PACSIRTA UTCA KÖZÖTT

3120// /

NÉVTELEN UTCA (12)

Jánoshalma, Pacsirta UTCA

3056// /

NÉVTELEN UTCA (13)

Jánoshalma, BATTHYÁNY-ECETFA UTCA KÖZÖTT

3017// /

NÉVTELEN UTCA (14)

Jánoshalma, BORPINCE-BATTHYÁNY UTCA KÖZÖTT

2964// /

NÉVTELEN UTCA (15)

Jánoshalma, BUDAI N A -BORPINCE KÖZÖTT

2769// /

NÉVTELEN UTCA (17)

Jánoshalma, MÉLYKÚTI ÚT/GÁZCSERE TELEP/

1823/ / /

NÉVTELEN UTCA (19)

Jánoshalma, BAJAI UTCÁRÓL

700/ 48/ /

NÉVTELEN UTCA (2)

Jánoshalma, NYÁRFA UTCA MELLETT

1758/ / /

NÉVTELEN UTCA (20)

Jánoshalma, SZABADKA-ÚJVIDÉK UTCA MÖGÖTT

1729/ 1/ /

NÉVTELEN UTCA (21)

Jánoshalma, ZOMBOR-ZENTA UTCA MÖGÖTT

1194/ / /

NÉVTELEN UTCA (22)

Jánoshalma, KÉLESI ÚTRÓL

1169/ / /

NÉVTELEN UTCA (23)

Jánoshalma, KÉLESI UTCÁRÓL

3510/3/ /

NÉVTELEN UTCA (24)

Jánoshalma, NÉVTELEN UTCA (24)

3510/12/ /

NÉVTELEN UTCA (25)

Jánoshalma, NÉVTELEN UTCA (25)

2772/2/ /

NÉVTELEN UTCA (3)

Jánoshalma, MÉLYKÚTI ÚTI STRAND

2772/4/ /

NÉVTELEN UTCA (4)

Jánoshalma, MÉLYKÚTI ÚTI STRAND

3646// /

NÉVTELEN UTCA (5)

Jánoshalma, KISS E -KALMÁR S UTCA KÖZÖTT

4391// /

NÉVTELEN UTCA (6)

Jánoshalma, VADGALAMB UTCÁRÓL

NÉVTELEN UTCA (7)

Jánoshalma, MADÁCH UTCÁRÓL

3363// /

NÉVTELEN UTCA (8)

Jánoshalma, FATELEP MÖGÖTT

3360// /

NÉVTELEN UTCA (9)

Jánoshalma, KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

3356// /

NÉVTELEN UTCA (9,5)

Jánoshalma, KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

700/ 49/ /

NYÁRFA UTCA

Jánoshalma, Nyárfa UTCA

4543/ / /

ORCZY UTCA

Jánoshalma, Orczy UTCA

3200/ / /

PACSIRTA UTCA

Jánoshalma, Pacsirta UTCA

24/ / /

PARK

Jánoshalma, Béke TÉR

15/ / /

PARK

Jánoshalma, Béke TÉR

2522/ / /

PARK /ORSZÁGZÁSZLÓ TÉR/

Jánoshalma, BEM UTCA VÉGE

2281/ / /

PETŐFI SÁNDOR UTCA

Jánoshalma, Petőfi Sándor UTCA

108/ / /

RADNÓTI MIKLÓS UTCA

Jánoshalma, Radnóti Miklós UTCA

4274// /

REMETE UTCA

Jánoshalma, Remete UTCA

3711// /

RÉVÉSZ UTCA

Jánoshalma, Révész UTCA

4003/ 2/ /

RIGÓ UTCA

Jánoshalma, Rigó UTCA

496/ / /

ROKKANT UTCA

Jánoshalma, Rokkant UTCA

2118/ / /

SAS UTCA

Jánoshalma, Sas UTCA

1790/ 7/ /

SZABADKA UTCA

Jánoshalma, SZABADKA UTCA

3810// /

SZABÓ APÁT UTCA

Jánoshalma, Szabó apát UTCA

0304/ 24/ /

SZÁNTÓ, LEGELŐ, KIVETT ÚT

Jánoshalma,

495/ / /

SZEGFŰ UTCA

Jánoshalma, SZEGFŰ UTCA

1079/ / /

SZEMERE BERTALAN UTCA

Jánoshalma, Szemere Bertalan UTCA

5226/1/ /

SZEMERE UTCA FOLYTATÁSA

Jánoshalma, BELTERÜLET/ SZEMERE VÉGE

2557/5/ /

SZENT ISTVÁN UTCA

Jánoshalma, Kilián György UTCA

2529/ 4/ /

SZESZFŐZDE UTCA

Jánoshalma, Szeszfőzde UTCA

921/ / /

SZONDY UTCA

Jánoshalma, SZONDY UTCA

5163// /

SZONDY UTCA FOLYTATÁSA

Jánoshalma, BELTERÜLET /SZONDY UTCÁRÓL/

3429// /

SZŐLŐ UTCA

Jánoshalma, Szőlő UTCA

3876// /

TÁNCSICS UTCA

Jánoshalma, TÁNCSICS UTCA

2810/2//

TÉGLAGYÁR UTCA 2-32

Jánoshalma, Téglagyár UTCA

2679// /

TÉGLAGYÁR UTCA 64-TŐL

Jánoshalma, Téglagyár UTCA

1197/ / /

TEMETŐ

Jánoshalma, Czobor UTCA

4560/ / /

TERÉZHALMI UTCA

Jánoshalma, Terézhalmi UTCA

2310/ / /

TOMPA MIHÁLY UTCA

Jánoshalma, Tompa Mihály UTCA

457/ 1/ /

TÓPART UTCA

Jánoshalma, Tópart UTCA

297/ 1/ /

TÓPART UTCA

Jánoshalma, Tópart UTCA

457/2/ /

TÓPART UTCA

Jánoshalma, Tópart UTCA

1994/ / /

TULIPÁN UTCA

Jánoshalma, Tulipán UTCA

1757/ / /

ÚJVIDÉK UTCA

Jánoshalma, Újvidék UTCA

1930/ / /

VADÁSZ UTCA

Jánoshalma, Vadász UTCA

4398// /

VADGALAMB UTCA

Jánoshalma, Vadgalamb UTCA

521/ / /

VÁGÓHÍD UTCA

Jánoshalma, VÁGÓHÍD UTCA

4565/ 25/ /

VÁLLALKOZÓK ÚTJA

Jánoshalma, IPARI TERÜLETI ÚT

650/ 7/ /

VASVÁRI PÁL UTCA

Jánoshalma, VASVÁRI PÁL UTCA

4321/ / /

VÖLGY UTCA

Jánoshalma, Völgy UTCA

2414/ 1/ /

VÖRÖSMARTY UTCA

Jánoshalma, Vörösmarty UTCA

5326/26/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5132// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5136// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5141/25/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5143// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5197// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5198/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5202/2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5204// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5226/2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5278// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5293// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5306// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5309// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5108// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5097// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5052// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5028// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5022// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5020// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5015/37/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5011/121/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5011/27/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5315// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5326/8/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5004// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5007/1/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5010// /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5007/2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5005/34/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5049/5/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5049/16/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5141/13/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5141/16/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT

5250/23/ /

ZÁRTKERTI ÚT

Jánoshalma, ZÁRTKERT /KÉLESI ÚTRÓL/

2491// /

ZENÉSZ SOR

Jánoshalma, ZENÉSZ SOR

1728/ / /

ZENTA UTCA

Jánoshalma, Zenta UTCA

1720/ / /

ZOMBOR UTCA

Jánoshalma, Zombor UTCA

3602// /

ZÖLDFA UTCA

Jánoshalma, Zöldfa UTCA

2. melléklet7

Korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

Helyrajzi szám

Megnevezés

Utcanév

2494

ÁLLATFELVÁSÁRLÓ

Jánoshalma, Zenészsor utca

5141/ 34

ANYAGBÁNYA, GYEP /LEGELŐ/

Jánoshalma, 5143 hrsz zártkerti út mellett

2225/1

BEÉPÍTETLEN TERÜLET (ügyelet parkoló)

Jánoshalma, Arany János utca

2777

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Fürdő utca

2775

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Fürdő utca

2774

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Fürdő utca

2772/ 1

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Mélykúti utcai telep mögött

1965/2

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Nagy Pál és Bajai utca között

2811

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Téglagyár utca 2

26/1

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Béke tér 7/A

1715/1

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Bajai utca

718/15

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Erzsébet tér mellett

1800

BEÉPÍTETLEN TERÜLET /KISKUNHALAS/

Kiskunhalas, Határ út

4565/16

BEÉPÍTETLEN TERÜLET/VÉDERDŐ

Jánoshalma, Vállalkozók útja

3335

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Hosszúhegyi út

3336

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Hosszúhegyi út

3337

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Jánoshalma, Hosszúhegyi út

150

DIÁKÉLELMEZÉSI KONYHA

Jánoshalma, Bernáth Zoltán utca 3

2532

FÖLDTERÜLET

Jánoshalma, Halasi és Kürt utca sarok

95

HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

Jánoshalma, Béke tér 14

1550

IMRE ZOLTÁN MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Jánoshalma, Kossuth Lajos utca 3

1541

MŰVÉSZTELEP

Jánoshalma, Kossuth Lajos utca 5

4565/7

NAPELEMPARK

Jánoshalma, Vállalkozók útja 21

148

NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA

Jánoshalma, Radnóti Miklós utca 12

2222

ORVOSI ÜGYELET

Jánoshalma, Arany János utca 13

3055/1

ÓVODA

Jánoshalma, Batthyány utca 14

2420

BÖLCSŐDE

Jánoshalma, Petőfi Sándor utca 35

1553

PARKOLÓ /BEÉPÍTETLEN TERÜLET/

Jánoshalma, Dózsa György utca 87

151

PIACTÉR

Jánoshalma, Bernáth Zoltán utca 5

149

SPORTCSARNOK ÉS TANUSZODA

Jánoshalma, Bernáth Zoltán utca 1

2498/1 és 2497

SPORTPÁLYA

Jánoshalma, József Attila utca 16

5137/1

SZEMÉTLERAKÓ TELEP, GYEP, LEGELŐ

Jánoshalma, Zártkert

4204

SZOCIÁLIS OTTHON

Jánoshalma, Hunyadi János utca 2

1/3

VÁROSHÁZA ÉS TŰZOLTÓSÁG

Jánoshalma, Béke tér 1

2493/1

VÁSÁRTÉR

Jánoshalma, József Attila utca

1

Az 1. § (3) bekezdése a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 26/2023. (XI. 24.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

A 8. § (2) bekezdés f) pontját a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2023. (X. 26.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

3

A 9. § (2) bekezdése a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2023. (X. 26.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

4

A 16. § a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2023. (X. 26.) önkormányzati rendelete 3. §-ával megállapított szöveg.

5

A 23. § a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2023. (X. 26.) önkormányzati rendelete 4. §-ával megállapított szöveg.

6

A 28. § a 2010. évi CXXX. törvény 12. § (2) bekezdése alapján hatályát vesztette.

7

A 2. melléklet a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2023. (X. 26.) önkormányzati rendelete 5. §-ával megállapított szöveg. A 2. melléklet a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2024. (III. 22.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.