Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testületének 43/2013.(XI.29.) önkormányzati rendelete

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 43/2013.(XI.29.) önkormányzati rendelete a házasságkötés és a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítésének engedélyezéséről, valamint a fizetendő díjakról szóló 4/2011.(I.28.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2014. 01. 01- 2014. 01. 01

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, valamint az anyakönyvekről, a házasságkötési eljárásról és a névviselésről szóló 1982. évi 17. törvényerejű rendelet alapján a házasságkötés és a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítésének engedélyezéséről, valamint a fizetendő díjakról szóló 4/2011.(I.28.) önkormányzati rendeletét (továbbiakban: Rendelet) az alábbiak szerint módosítja.


1.§ A Rendelet az alábbi új 1/A.§-sal egészül ki:

„1/A. §  Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete Keszthely város közigazgatási területén a házasságkötés és a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése, továbbá egyéb más, az anyakönyvvezető közreműködésével tartandó szertartások megrendezésével kapcsolatos szolgáltatásokat a Goldmark Károly Művelődési Központ útján - az intézmény által meghatározott térítési díj ellenében - biztosítja.”


2.§ (1) Jelen rendelet 2014. január 1. napján lép hatályba.

(2) E rendelet a hatályba lépését követő napon hatályát veszti.




                        Ruzsics Ferenc                                               Dr. Horváth Teréz

                          polgármester                                                         jegyző