Tiszamogyorós Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2017. (II. 8.) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről

Hatályos: 2017. 02. 08- 2023. 11. 30


Tiszamogyorós Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:


1.§


Tiszamogyorós Község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) az önkormányzat

  • költségvetési bevételi főösszegét  136 683 571  forintban,
  • költségvetési kiadási főösszegét    136 683 571  forintban állapítja meg.

                                                                         2.§


A Képviselő-testület az önkormányzat bevételeit előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok, kötelező és önként vállat feladatok, államigazgatási feladatok szerinti, rovatrendbontásban az 1. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

3.§


A Képviselő-testület az önkormányzat kiadásait előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok, kötelező és önként vállat feladatok, államigazgatási feladatok szerinti, rovatrendbontásban a 2. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

4.§


A Képviselő-testület az önkormányzati jogalkotás kiadásait a 3. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

5.§


A Képviselő-testület az önkormányzat által működtetett IKSZT kiadásait az 4. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

6.§


A Képviselő-testület a községgazdálkodás kiadásait az 6. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

7.§


A Képviselő-testület a temető kiadásait a 7. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

                                                                                                  8.§ 

         

A Képviselő-testület az önkormányzat által folyósított segélyek kiadásait a 8. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

9.§


A Képviselő-testület a 2017. évi átadott pénzeszközök kimutatást a 9. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

10.§


A Képviselő-testület az Tiszamogyorós Község Önkormányzat 2017. évi kiadásait a 10. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

11.§


A Képviselő-testület az Tiszamogyorósi Tündérkert Óvoda kiadásait a 11. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

12.§


A Képviselő-testület az önkormányzat által irányított költségvetési szervek engedélyezett létszámát, külön bemutatva a közfoglalkoztatottak létszámát a 12. melléklet szerint hagyja jóvá.

13.§


A Képviselő-testület az önkormányzat 2017. évi kiadásait feladatonként és rovatonként a 13. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

14.§


A Képviselő-testület az önkormányzat 2017. évi bevételei rovatonkénti megosztását a  19.melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

15.§


A Képviselő-testület az Tiszamogyorósi Tündérkert Óvoda működésének és ágazati feladatainak támogatását a 14. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

16.§


A Képviselő-testület az Tiszamogyorós Község Önkormányzat működésének és ágazati feladatainak támogatását a 15. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

17.§


A Képviselő-testület a kiadások kötelező, önként vállalt és állami, államigazgatási feladatonkénti bontását a 16. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

18.§


A Képviselő-testület az önkormányzat és intézményei kiadásait bontásban a 17. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.

19. §


A Képviselő-testület az előirányzat felhasználási tervét a 18. melléklet szerint hagyja jóvá.

20.§


Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, de rendelkezéseit 2017. január 1.-től kell alkalmazni.



Kmf.


   Ésik Bálint   sk.                                                                                                    Dr. Gál- Lakatos Enikő sk.

   polgármester                                                                                                                        jegyző