Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő- testületének 17/2012 (IX.14.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól

Hatályos: 2020. 10. 31- 2022. 04. 29

Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő- testületének 17/2012 (IX.14.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól1

2020.10.31.

2Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 107. §, 109. §. (4) és 143. §. (4) bekezdés i) pontjában, a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 5. §-ban, valamint az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. §. (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el.

1. A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet tárgyi hatálya Jánoshalma Város Önkormányzat (továbbiakban: önkormányzat) tulajdonában álló ingó és ingatlan vagyonra, az önkormányzatot megillető vagyoni értékű jogokra, tulajdonosi részesedést jelentő befektetésekre (részvények, részesedések), és a tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokra (továbbiakban: portfólió) terjed ki.

(2) A rendelet személyi hatálya az önkormányzatra, az önkormányzati vagyon használóira terjed ki.

(3) Nem terjed ki a rendelet hatálya az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére, a közterületek használatára.

2. Az önkormányzat vagyona

2. §3 Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező forgalomképtelen törzsvagyon a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben maghatározott vagyon 1. sz. melléklet tartalmazza.

3. § Jánoshalma Város Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) az önkormányzati vagyonból nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná vagyonelemet nem minősít.

4. § Az önkormányzati törzsvagyon korlátozottan forgalomképes vagyonelemeit a 2. sz. melléklet tartalmazza.

5. §4 Az önkormányzat üzleti vagyona a 2011. évi CXCVI. törvény szerint mindaz a vagyontárgy, amely nem tartozik a törzsvagyon körébe.

3. A vagyon minősítése

6. § (1) A vagyon minősítése, átminősítése a képviselő-testület hatáskörébe tartozik.

(2) Az üzleti vagyonból a törzsvagyonba való átminősítés akkor lehetséges, ha:

a) a vagyonelem kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgáló funkciót tölt be, vagy átminősítését követően ilyenné válik, vagy

b) a város településrendezési eszközeinek módosítása azt alátámasztja.

(3) A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelem üzleti vagyonná történő átminősítése abban az esetben lehetséges, ha az a továbbiakban kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását nem szolgálja, és a feladatkör ellátása, vagy a hatáskör gyakorlása az átminősítést követően az átminősítéssel érintett vagyonelem nélkül is megoldható.

4. A tulajdonosi jogok gyakorlása

7. § (1) Az önkormányzatot megilletik mindazok a jogok és terhelik mindazok a kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetve terhelik.

(2) A tulajdonost megillető jogok gyakorlásáról a Képviselő-testület rendelkezik

(3) A Képviselő-testület a (2) bekezdésben megjelölt egyes hatásköreit a

- polgármesterre,
- bizottságra átruházhatja
(4) Azokban az esetekben, ahol a tulajdonosi jogok gyakorlását e rendelet a Képviselő-testület döntéséhez köti, azt megelőzően ki kell kérni a Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság véleményét.

5. A vagyon értékének meghatározása

8. § (1)5 Az önkormányzati vagyonnal való rendelkezést megelőzően az adott vagyontárgy forgalmi értékét meg kell határozni.

A forgalmi érték megállapításának módja:
a) Ingóság esetén az ingóság nyilvántartási értéke, ennek hiányában a vagyontárggyal azonos, vagy paramétereiben a hozzá legközelebb álló dolog piaci értéke, ennek hiányában igazságügyi ingóforgalmi szakértő által meghatározott érték 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján megállapított érték.
b) A tőzsdei forgalomban szereplő értékpapírok esetében az aktuális piaci ár.
c) A tőzsdei forgalomban nem szereplő, hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok esetében a befektetési szolgáltatók által közzétett, a másodlagos piaci forgalomban kialakult ár.
d) Ingatlanok értékesítése, hasznosítása vagy ingatlanok megterhelése esetében ingatlanforgalmi szakértő által meghatározott érték 6 hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján,
e) A várhatóan 1 millió forint nettó értéket meg nem haladó ingatlanok, vagy a várhatóan 500.000,-Ft nettó értéket meg nem haladó mezőgazdasági ingatlanok esetén a Gazdaságfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság indoklással alátámasztott értékelése.
(2) 6 Az (1) bekezdés alapján megállapított forgalmi értéktől negatív irányban az alábbiak teljesülése esetén lehet eltérni:
a) a vagyontárgy elidegenítésére, elcserélésre vonatkozó pályázati eljárásban kettő egymást követő alkalommal nem érkezik érvényes ajánlat,
b) a vagyontárgy elidegenítésére, elcserélésre vonatkozó pályázati eljárásban kettő egymást követő alkalommal előfordul, hogy a megajánlott ellenértékek mindegyike számottevően alulmarad az (1) bekezdés alapján megállapított értéktől.
(3) Ingatlanvagyon tulajdonjogának önkormányzat általi viszterhes megszerzését megelőzően az adott ingatlan forgalmi értékét meg kell állapítani.
(4) Ha a szerződés tárgya több vagyonelem, a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyonelemek együttes értéke az irányadó.
(5) Örökölt vagyon esetén - amennyiben az adó- és értékbizonyítvány 6 hónapnál nem régebbi – a hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékén tekinteni.
(6) Apport gazdasági társaságba való bevitelekor a vagyon piaci értékét könyvvizsgáló bevonásával kell megállapítani és az piaci értéken kell a vállalkozásba vinni.

6. Vagyon elidegenítése

9. § (1) Vagyont értékesíteni 5 millió Ft értékhatár felett kizárólag versenytárgyalás útján lehet. A versenytárgyalásnak nyilvánosnak – indokolt esetben zártkörűnek – kell lennie. Vagyont értékesíteni a versenytárgyaláson a legjobb ajánlatot tévő részére lehet.

(2) A versenytárgyalás – a döntésre illetékes szerv indokolt határozatával –mellőzhető, ha az értékesíteni kívánt vagyontárgy (ingatlan) csak meghatározott célra szolgál illetve az ingatlan alakjánál, nagyságánál, elhelyezkedésénél, vagy egyéb fizikai-műszaki adottságoknál fogva – rendezési (szabályozási) előírások figyelembevételével – csak meghatározott másik ingatlannal egyesíthető.

(3) Az önkormányzati törzsvagyon korlátozottan forgalomképes vagyonelemei – funkcióváltozás esetén – megfelelő építésigazgatási eljárás (megosztás) rendezési vagy szabályozási tervkészítés, készíttetés, illetve módosítás lefolytatása mellett értékesítésre kijelölhető, valamint értékesíthető.

(4)7 A Képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő vagyont a döntése vagy törvényi kötelezettsége alapján a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltak figyelembe vételével idegenítheti el.

(5) A vagyon az alábbiak szerint értékesíthető:

a) A Képviselő-testület a 10 millió Ft feletti értéket képviselő vagyon értékesítéséről legalább megyei lapban és az önkormányzat honlapján való hirdetéssel, a legjobb ajánlattévő javára dönt;

b) a 10 millió Ft alatti érték esetén az önkormányzat lapjában (Jánoshalmi Hunyadi Népe ) és az önkormányzat honlapján hirdeti meg a vételi ajánlattétel jogát, s a Képviselő-testület ez esetben is a legjobb ajánlattevő javára dönt.

7. A vagyonszerzés szabályai

10. § (1) Az önkormányzat viszterhes ingatlanvagyon szerzése és az önkormányzatot jogszabály vagy szerződés által megillető elővásárlási jog gyakorlása kizárólag a Képviselő-testület döntése alapján történhet.

(2) Az ingatlanvagyon megszerzése esetén a döntés előkészítése során vizsgálni kell, hogy az ingatlan megszerzése milyen önkormányzati célok megvalósításához és milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítási lehetőségeket, illetve a várható üzemeltetési költségek körét és nagyságát is.

11. § (1) Ingyenes felajánlás révén akkor kerülhetnek az önkormányzat tulajdonába ingó és ingatlan vagyontárgyak, ha az önkormányzat képes a felajánlott vagyonnal való gazdálkodással járó kötelezettségek teljesítésére.

(2) Felajánlás esetén a vagyonátadásról megállapodást kell kötni.

(3) A felajánlás elfogadásáról a Képviselő-testület dönt. A vagyonátadás során felmerült költségeket az önkormányzat viseli.

8. Vagyon megterhelése

12. § A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon azon ingatlanai, melyeket az önkormányzat, az általa alapított intézmények és gazdasági társaságok részére közfeladat ellátására biztosít, vagyonkezelői jog, jogszabályon alapuló használati jog vagy szolgalom kivételével nem terhelhető meg, azon osztott tulajdon nem létesíthető.

9. A vagyon egyéb hasznosítása, kezelése

13. § Az önkormányzati vagyon használat, illetve hasznosítás jogát átengedni 20 millió Ft érték felett versenytárgyalás útján lehet. A versenytárgyalásnak nyilvánosnak kell lennie – indokolt esetben lehetőség van a zártkörű versenytárgyalás megtartására is. A versenytárgyalás alá eső vagyon használat-, illetve hasznosítási jogát átengedni a versenytárgyaláson résztvevő legjobb ajánlattevő részére szabad.

14. § A használat és a hasznosítási jog átadása történhet az adott vagyon koncessziós szerződéssel való üzemeltetésével, illetve más egyéb bérleti jogviszonnyal. A koncessziós szerződés kötésére a Képviselő-testület jogosult.

15. § (1)8 A Képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő vagyont a döntése vagy törvényi kötelezettsége alapján a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltak figyelembe vételével adhatja ingyenes használatba.

(2) A Képviselő-testület az ingyenes használatról szóló döntésében határozza meg a használót és a vagyon rendeltetésszerű használatával kapcsolatban esetlegesen terhelő kötelezettségeket.

16. § (1) A Képviselő-testület a 5-20 millió Ft értékhatárok közötti értéket képviselő használat-illetve hasznosítási jog átengedéséről legalább megyei lapban és az önkormányzat honlapján való hirdetéssel, a legjobb ajánlattevő javára dönt.

(2) A 2-5 millió Ft értékhatárok között az önkormányzat hivatalos lapjában és a város honlapján hirdeti meg a használat, illetve hasznosítási jogra való ajánlattétel jogát. A Képviselő-testület a legjobb ajánlattevő javára dönt.

17. § A Képviselő-testület olyan vagyonelemet, amelyre vagyonkezelői jog létesíthető nem határoz meg.

10. Önkormányzati költségvetési szervek vagyongazdálkodása

18. § (1) Az önkormányzat által alapított intézmények és gazdasági társaságok (továbbiakban együtt: költségvetési szerv) részére a működésükhöz szükséges vagyon használati jogát a feladat ellátásához szükséges mértékben biztosítja. A közös alapítású és fenntartású költségvetési szervek vagyona feletti rendelkezési jogot az alapítók és fenntartók között létrejött megállapodás szabályozza.

(2) A költségvetési szervek a használati joguknál fogva a tulajdonostól elvárható gondossággal jogosultak és kötelesek a vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, fenntartására, hasznosítására, a vagyonhoz fűződő közüzemi költségek viselésére.

(3) A költségvetési szervek joga a használatukban lévő vagyon hasznosításával–az alaptevékenységet nem sértő és kizárólag a költségvetési szerv bevételeit növelő, kötelező feladatok ellátását nem veszélyeztető - bevételszerző tevékenységet folytatni.

(4)9 A költségvetési szerv használatában lévő ingatlant a szerv vezetője maximum egy évig terjedő időtartamra jogosult bérbe, használatba adni. Az éven túli bérbe, használatba adáshoz a Képviselő-testület hozzájárulása szükséges. A költségvetési szerv vezetője az általa használt ingatlant térítésmentesen a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben foglaltak figyelembe vételével, a Képviselő-testület hozzájárulásával adhatja használatba. A bérbe, használatba adásra vonatkozó versenyeztetés lebonyolítására valamint a szerződés megkötésére a költségvetési szerv vezetője köteles.

(5) A bevételszerző tevékenység eredményességéért és jogszerűségéért a költségvetési szerv vezetője felel.

(6) Ha a Képviselő-testület másként nem rendelkezik, a költségvetési szerv a bevételszerző tevékenységéből származó eredményeit köteles visszaforgatni az alaptevékenység ellátását szolgáló kifizetések teljesítésére.

(7) A vagyon bérbeadása, hasznosítása csak írásbeli szerződés alapján, a Képviselő-testület döntései, valamint a költségvetési szervek belső szabályzataiban részletezett feltételekkel kerülhet sor. A több évre szóló szerződésekben a meghatározott bérleti díjak értékállóságáról a szerződésben rendelkezni kell.

(8) A költségvetési szervek ingó vagyonainak értékesítésére vagy selejtezésére a költségvetési szerv vezetője 50.000 Ft egyedi értékig önállóan, 50- 200.000 Ft egyedi érték esetén a polgármester, 200.000 Ft-ot meghaladó egyedi érték esetén pedig a Képviselő-testület előzetes hozzájárulásával jogosult. Az érték megállapítás alapja az értékesítésre vagy selejtezésre kerülő vagyontárgy vagy vagyontárgyak bruttó forgalmi értéke. Az értékesítésből származó bevétel az önkormányzat érintett költségvetési szervének költségvetését illeti meg. A költségvetési szerv vezetőjének az értékesítésről és selejtezésről, a zárszámadáshoz kapcsolódóan számot kell adnia.

(9) A költségvetési szerv vezetője köteles minden évben október 15-ig írásban jelezni a költségvetési szerv használatában lévő vagyon karbantartásával, felújításával, korszerűsítésével pótlásával kapcsolatos, szakszerű érvekkel alátámasztott igényét a jegyzőnek, annak érdekében, hogy a következő évi költségvetési koncepció összeállításánál számításba vehető legyen.

(10) A költségvetési szervet megillető követelésről a költségvetési szerv likviditásának megtartása mellett kizárólag a Képviselő-testület engedélyével lehet.

11. Az önkormányzat követeléseiről való lemondás

19. § Az önkormányzat követeléseiről 200.000 Ft egyedi értékhatárig a polgármester, 200.000 Ft egyedi értékhatár feletti összegről a Képviselő-testület jogosult lemondani. A követelésről való lemondás nem veszélyeztetheti a költségvetési gazdálkodás likviditását.

12. Önkormányzati forrásbevonás

20. § Az önkormányzati forrásbevonás- adósságot kezelő ügylet (hitelfelvétel, kötvénykibocsátás)- Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló törvény, az Államháztartásról szóló törvény valamint az adóságot kezelő ügyletekhez történő hozzájárulás részletes szabályairól szóló kormányrendelet vonatkozó rendelkezéseinek figyelembe vételével történhet.

13. Vagyonnyilvántartás és leltár

21. § (1)10 Az önkormányzat vagyonáról a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvényben és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvényben meghatározott előírásoknak megfelelő számviteli és kataszteri nyilvántartást kell vezetni.

(2) A folyamatos vezetéséről, valamint a vagyonleltár összeállításáról, az ingatlanok esetében a vagyonkataszterben szereplő adatok egyezőségéről a jegyző gondoskodik.

(3) A költségvetési szervek a tulajdonukban és használatukban lévő eszközökről és azok állományában bekövetkezett változásokról folyamatos részletező nyilvántartást kötelesek vezetni. A nyilvántartások naprakészségéért a költségvetési szervek vezetője felel.

(4) A költségvetési évről december 31-i fordulónappal készített könyvviteli mérlegben kimutatott eszközök és források valódiságát leltárral kell alátámasztani.

(5) A leltárnak tartalmaznia kell tételesen és ellenőrizhető módon az államháztartás szervezetének eszközeit mennyiségben és értékben, forrásait értékben.

(6) A leltározást a költségvetési szervek érvényben lévő leltározási szabályzata alapján kell végrehajtani.

14. Záró rendelkezések

22. § (1) Ez a rendelet 2012. október 1-én lép hatályba.

(2) Jelen rendelet kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

(3) Jelen rendelettel egyidejűleg hatályát veszti Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról szóló 14/2007 (V.25) önkormányzati rendelete, valamint annak következő módosításai: 24/2007 (XII.20) önkormányzati rendelet, 26/2009 (X.16) önkormányzati rendelet, 4/2010. (II.26.) önkormányzati rendelet és a 9/2012. (IV.27) önkormányzati rendelet.

1. melléklet11

Törvény alapján kizárólagos önkormányzati tulajdonú vagyonelemek

Település

Helyr.szám

Megnevezés

Cím

Jánoshalma

2890/ / /

ÁCHIM ANDRÁS UTCA

Áchim András utca

Jánoshalma

2379/ / /

ADY ENDRE UTCA

Ady endre utca

Jánoshalma

700/ 1/ /

AKÁC UTCA

AKÁC UTCA

Jánoshalma

3829/ / /

ÁLDÁS UTCA

Áldás utca

Jánoshalma

3257/ / /

ALKOTMÁNY UTCA

Alkotmány utca

Jánoshalma

4275/ / /

ÁLMOS UTCA

Álmos utca

Jánoshalma

2240/ / /

ARANY JÁNOS UTCA

Arany János utca

Jánoshalma

296/ / /

ÁROK

CSORBA UTCA

Jánoshalma

548/ / /

ÁROK

Hold utca

Jánoshalma

711/ / /

ÁROK

Hold utca

Jánoshalma

0174/ 36/ /

ÁROK

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0316/ / /

ÁROK

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0319/ / /

ÁROK

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

2498/ 2/ /

ÁROK

Jókai Mór utca

Jánoshalma

2707/ / /

ÁROK

Fürdő utca

Jánoshalma

2940/ / /

ÁROK

Majoros Aladár utca

Jánoshalma

368/ 2/ /

ÁRPÁD UTCA

Árpád utca

Jánoshalma

380/ / /

ATTILA UTCA

Attila utca

Jánoshalma

1818/ / /

BAJAI UTCA

BAJAI UTCA

Jánoshalma

4356/ / /

BÁLVÁNY UTCA

Bálvány utca

Jánoshalma

2076/ / /

BÁTHORI ISTVÁN UTCA

BÁTHORI ISTVÁN UTCA

Jánoshalma

3038/ / /

BATTHYÁNY UTCA

BATTHYÁNY UTCA

Jánoshalma

40/ / /

BÉKE TÉR

Béke tér

Jánoshalma

30/ / /

BÉKE TÉR FŐTÉR

Béke tér

Jánoshalma

2618/2 / /

BEM JÓZSEF UTCA

Bem József utca

Jánoshalma

144/ / /

BERNÁTH ZOLTÁN UTCA

Bernáth Zoltán utca

Jánoshalma

980/ / /

BERZSENYI DÁNIEL UTCA

Berzsenyi Dániel utca

Jánoshalma

2975/ / /

BORPINCE UTCA

Borpince utca

Jánoshalma

821/ / /

BOTOND UTCA

Botond utca

Jánoshalma

2957/ / /

BUDAI NAGY ANTAL UTCA

Budai Nagy Antal utca

Jánoshalma

1239/ / /

CZOBOR UTCA

Czobor utca

Jánoshalma

086/ 2/ /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

673/ / /

CSATORNA

Epres utca

Jánoshalma

713/ / /

CSATORNA

Epres utca

Jánoshalma

714/ / /

CSATORNA

Epres utca

Jánoshalma

0142/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0150/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0178/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0181/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0188/ 3/ /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0257/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0262/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0264/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0278/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0281/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0284/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0291/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0307/ / /

CSATORNA

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

1196/ / /

CSATORNA

KÉLESI UTCA

Jánoshalma

1294/ / /

CSATORNA

Kórház utca

Jánoshalma

2493/ 2/ /

CSATORNA

József Attila utca

Jánoshalma

2496/ / /

CSATORNA

BEM UTCA VÉGE

Jánoshalma

5122/ / /

CSATORNA

ZÁRTKERT

Jánoshalma

3109/ / /

CSOKONAI UTCA

CSOKONAI UTCA

Jánoshalma

299/ / /

CSORBA UTCA

CSORBA UTCA

Jánoshalma

1272/ / /

CSŐSZAPA UTCA

Csőszapa utca

Jánoshalma

1966/ / /

DAMJANICH UTCA

Damjanich utca

Jánoshalma

1445/ / /

DEÁK FERENC UTCA

Deák Ferenc utca

Jánoshalma

3397/ / /

DIÓFA UTCA

Diófa utca

Jánoshalma

730/ 1/ /

DÓZSA GYÖRGY UTCA

Dózsa György utca

Jánoshalma

2208/ / /

DÓZSA GYÖRGY UTCA

Dózsa György utca

Jánoshalma

154/ / /

DR. SZOBONYA ZOLTÁN UTCA

DR. SZOBONYA ZOLTÁN UTCA

Jánoshalma

3069/ / /

ECETFA UTCA

Ecetfa utca

Jánoshalma

4510/ / /

ELŐD UTCA

Előd utca

Jánoshalma

4061/ / /

EÖTVÖS JÓZSEF UTCA

Eötvös József utca

Jánoshalma

663/ / /

EPRES UTCA

Epres utca

Jánoshalma

696/ / /

ERDŐ UTCA

Erdő utca

Jánoshalma

730/ 2/ /

ERZSÉBET TÉR

Erzsébet tér

Jánoshalma

211/ / /

FECSKE UTCA

Fecske utca

Jánoshalma

700/ 40/ /

FENYŐ UTCA

Fenyő utca

Jánoshalma

4563/ / /

FÖLDÚT

BAJAI U.

Jánoshalma

2736/ / /

FÜRDŐ UTCA

Fürdő utca

Jánoshalma

702/ / /

FŰZFA UTCA

FŰZFA UTCA

Jánoshalma

3272/ / /

GÁBOR ÁRON UTCA

Gábor Áron utca

Jánoshalma

1897/ / /

GÁRDONYI GÉZA UTCA

GÁRDONYI GÉZA UTCA

Jánoshalma

3877/ / /

GÖRGEY ARTÚR UTCA

GÖRGEY ARTÚR UTCA

Jánoshalma

571/ / /

HAJNALD UTCA

Hajnald utca

Jánoshalma

4099/ 1/ /

HALASI UTCA

HALASI UTCA

Jánoshalma

1868/ / /

HALÁSZ UTCA

Halász utca

Jánoshalma

700/ 20/ /

HÁRSFA UTCA

HÁRSFA UTCA

Jánoshalma

538/ / /

HOLD UTCA

Hold utca

Jánoshalma

4367/ / /

HOMOK UTCA

Homok utca

Jánoshalma

3298/ / /

HOSSZÚHEGYI UTCA

Hosszúhegyi utca

Jánoshalma

4195/ / /

HUNYADI JÁNOS UTCA

Hunyadi János utca

Jánoshalma

4565/25

VÁLLAKOZÓK ÚTJA

VÁLLALKOZÓK ÚTJA

Jánoshalma

603/ / /

IRÁNYI DÁNIEL UTCA

IRÁNYI DÁNIEL UTCA

Jánoshalma

3055/ 2/ /

JÁTSZÓTÉR

BATTHYÁNY UTCA

Jánoshalma

2155/ / /

JÓKAI MÓR UTCA

Jókai Mór utca

Jánoshalma

2475/ / /

JÓZSEF ATTILA UTCA

József Attila utca

Jánoshalma

3636/ / /

KALMÁR SÁNDOR UTCA

Kalmár Sándor utca

Jánoshalma

4133/ / /

KÁLVÁRIA UTCA

Kálvária utca

Jánoshalma

1378/ / /

KAPOCS UTCA

Kapocs utca

Jánoshalma

4003/ 1/ /

KÁPOLNA UTCA

Kápolna utca

Jánoshalma

1043/ / /

KAZINCZY UTCA

KAZINCZY UTCA

Jánoshalma

2557/ 5/ /

SZENT ISTVÁN UTCA

SZENT ISTVÁN UTCA

Jánoshalma

456/ / /

KINIZSI PÁL UTCA

Kinizsi Pál utca

Jánoshalma

775/ / /

KISFALUDY UTCA

Kisfaludy utca

Jánoshalma

3635/ / /

KISS ERNŐ UTCA

Kiss Ernő utca

Jánoshalma

466/ / /

KISTELEK UTCA

KISTELEK UTCA

Jánoshalma

3751/ / /

KISTEMETŐ UTCA

Kistemető utca

Jánoshalma

626/ / /

KLAPKA GYÖRGY UTCA

KLAPKA GYÖRGY UTCA

Jánoshalma

1295/ / /

KÓRHÁZ UTCA

Kórház utca

Jánoshalma

1551/ / /

KOSSUTH LAJOS UTCA

Kossuth Lajos utca

Jánoshalma

2529/ 5/ /

KÖLCSEY FERENC UTCA

Kölcsey Ferenc utca

Jánoshalma

2529/ 6/ /

KÖLCSEY FERENC UTCA

Kölcsey Ferenc utca

Jánoshalma

2999/ / /

KŐRÖSI CSOMA UTCA

KŐRÖSI CSOMA UTCA

Jánoshalma

1171/ 3/ /

KÖZTERÜLET

KÉLESI UTCA

Jánoshalma

1171/ 4/ /

KÖZTERÜLET

KÉLESI UTCA

Jánoshalma

1297/ 1/ /

KÖZTERÜLET

SZÉCHENYI UTCA

Jánoshalma

1297/ 2/ /

KÖZTERÜLET

SZÉCHENYI UTCA

Jánoshalma

1806/ 3/ /

KÖZTERÜLET

Rákóczi Ferenc utca

Jánoshalma

1806/ 5/ /

KÖZTERÜLET

Rákóczi Ferenc utca

Jánoshalma

1806/ 6/ /

KÖZTERÜLET

BAJAI UTCA

Jánoshalma

1806/ 8/ /

KÖZTERÜLET

BAJAI UTCA

Jánoshalma

3341/ 1/ /

KÖZTERÜLET

KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

Jánoshalma

3603/ 1/ /

KÖZTERÜLET

Zöldfa utca

Jánoshalma

4099/ 4/ /

KÖZTERÜLET

HALASI UTCA

Jánoshalma

4099/ 5/ /

KÖZTERÜLET

HALASI UTCA

Jánoshalma

2520/ / /

KÖZTERÜLET /MOCSÁR/

VASÚT MELLETTI TERÜLET

Jánoshalma

3341/ 3/ /

KÖZTERÜLET, KERÉKPÁRÚT

KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

Jánoshalma

04/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

05/ 40/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

015/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

017/ 1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

017/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

019/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

021/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

025/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

028/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

030/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

032/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

034/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

036/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

038/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

040/ 19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

044/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

045/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

046/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

047/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

048/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

049/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

060/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

061/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

068/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

071/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

074/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

076/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

078/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

088/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

089/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0101/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0104/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0116/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0121/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0123/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0125/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0127/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0132/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0134/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0136/ 8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0136/ 17/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0140/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0144/ 6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0146/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0148/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0151/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0152/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0154/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0156/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0158/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0160/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0162/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0164/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0166/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0168/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0170/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0171/ 29/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0172/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0173/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0180/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0185/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0186/ 20/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0188/ 11/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0188/ 33/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0188/ 64/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0191/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0193/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0195/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0197/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0198/ 26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0199/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0203/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0206/ 19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0206/ 26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0207/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0209/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0212/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0214/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0221/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0225/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0227/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0229/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0231/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0233/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0235/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0237/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0240/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0241/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0242/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0246/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0247/ 14/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0247/ 35/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0250/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0254/ 8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0256/ 16/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0256/ 17/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0258/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0271/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0274/ 26/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0274/ 31/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0276/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0277/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0287/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0289/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0296/ 6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0299/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0301/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0303/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0304/ 11/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0305/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0317/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0326/ 24/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0326/ 38/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0326/ 61/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0327/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0329/ 1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0331/ 49/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0332/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0334/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0337/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0339/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0341/ 19/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0341/ 31/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0342/ 6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0343/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0344/ 35/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0344/ 47/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0345/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0346/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0348/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0350/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0352/ 27/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0352/ 40/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0352/ 46/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0353/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0355/ 1/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0356/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0357/113/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0366/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0370/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0381/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0384/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0386/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0387/ 6/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0388/ 8/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0391/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0393/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0396/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0399/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0403/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0405/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0407/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0409/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0411/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0412/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0414/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0415/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0417/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0419/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0421/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0423/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0425/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0427/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0429/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0433/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0434/ 4/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0434/ 7/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0434/ 10/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0434/ 12/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0434/ 13/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0435/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0436/ 10/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0437/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0440/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0442/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0455/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0456/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0458/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0464/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0467/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0468/ 14/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0476/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0479/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0483/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0486/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0491/ 2/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

0495/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Kéleshalom

0285/ 13/ /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Kéleshalom

0309/ / /

KÜLTERÜLETI ÚT

KÜLTERÜLET

Jánoshalma

2536/ / /

KÜRT UTCA

Kürt utca

Jánoshalma

368/ 1/ /

LEHEL UTCA

Lehel utca

Jánoshalma

3378/ 2/ /

MADÁCH UTCA

MADÁCH UTCÁRÓL

Jánoshalma

4098/ / /

MAGYAR LÁSZLÓ UTCA

Magyar László utca

Jánoshalma

1779/ / /

MAGYARKANIZSA UTCA

Magyarkanizsa utca

Jánoshalma

2829/ / /

MAJOROS ALADÁR UTCA

Majoros Aladár utca

Jánoshalma

820/ / /

MÁTYÁS KIRÁLY UTCA

Mátyás király utca

Jánoshalma

3389/ / /

MEGGYFA UTCA

MEGGYFA UTCA

Jánoshalma

2809/ / /

MÉLYKÚTI ÚT

MÉLYKÚTI ÚT/GÁZCSERE TELEP/

Jánoshalma

333/ / /

MÉSZÁROS LÁZÁR UTCA

MÉSZÁROS LÁZÁR UTCA

Jánoshalma

459/ / /

MOCSÁR

Tópart utca

Jánoshalma

1296/ 4/ /

MOCSÁR

KÉLESI UTCA

Jánoshalma

1620/ / /

MOCSÁR

Kórház utca

Jánoshalma

2765/ 4/ /

MOCSÁR /TÓ, NÁDAS/

Fürdő utca

Jánoshalma

2486/ / /

MOCSÁR, NÁDAS

JÓZSEF A.-DAMJANICH UTCA

Jánoshalma

2650/ / /

MOCSÁR, NÁDAS

BEM J.-PACSIRTA UTCA KÖZÖTT

Jánoshalma

3612/ / /

MOGYORÓFA UTCA

Mogyorófa utca

Jánoshalma

86/ 1/ /

MOLNÁR JÁNOS UTCA

Molnár János utca

Jánoshalma

86/ 2/ /

MOLNÁR JÁNOS UTCA

Molnár János utca

Jánoshalma

1646/ / /

MÓRA FERENC UTCA

Móra Ferenc utca

Jánoshalma

1842/ / /

MÓRICZ ZSIGMOND UTCA

Móricz Zsigmond utca

Jánoshalma

2034/ / /

NAGY PÁL UTCA

Nagy Pál utca

Jánoshalma

1807

Névtelen utca

Bajai útról

Jánoshalma

3145/ / /

NÉVTELEN UTCA (10)

BUDAI N. A.- PACSIRTA UTCA KÖZ

Jánoshalma

3122/ / /

NÉVTELEN UTCA (11)

CSOKONAI-PACSIRTA UTCA KÖZÖTT

Jánoshalma

3120/ / /

NÉVTELEN UTCA (12)

Pacsirta utca

Jánoshalma

3056/ / /

NÉVTELEN UTCA (13)

BATTHYÁNY-ECETFA UTCA KÖZÖTT

Jánoshalma

3017/ / /

NÉVTELEN UTCA (14)

BORPINCE-BATTHYÁNY UTCA KÖZÖTT

Jánoshalma

2964/ / /

NÉVTELEN UTCA (15)

BUDAI N.A.-BORPINCE KÖZÖTT

Jánoshalma

2769/ / /

NÉVTELEN UTCA (17)

MÉLYKÚTI ÚT/GÁZCSERE TELEP/

Jánoshalma

1823/ / /

NÉVTELEN UTCA (19)

BAJAI UTCÁRÓL

Jánoshalma

700/ 48/ /

NÉVTELEN UTCA (2)

NYÁRFA UTCA MELLETT

Jánoshalma

1758/ / /

NÉVTELEN UTCA (20)

SZABADKA-ÚJVIDÉK UTCA MÖGÖTT

Jánoshalma

1729/ 1/ /

NÉVTELEN UTCA (21)

ZOMBOR-ZENTA UTCA MÖGÖTT

Jánoshalma

1194/ / /

NÉVTELEN UTCA (22)

KÉLESI ÚTRÓL

Jánoshalma

1169/ / /

NÉVTELEN UTCA (23)

KÉLESI UTCÁRÓL

Jánoshalma

3510/ 3/ /

NÉVTELEN UTCA (24)

NÉVTELEN UTCA (24)

Jánoshalma

3510/ 12/ /

NÉVTELEN UTCA (25)

NÉVTELEN UTCA (25)

Jánoshalma

2772/ 2/ /

NÉVTELEN UTCA (3)

MÉLYKÚTI ÚTI STRAND

Jánoshalma

2772/ 4/ /

NÉVTELEN UTCA (4)

MÉLYKÚTI ÚTI STRAND

Jánoshalma

3646/ / /

NÉVTELEN UTCA (5)

KISS E.-KALMÁR S. UTCA KÖZÖTT

Jánoshalma

4391/ / /

NÉVTELEN UTCA (6)

VADGALAMB UTCÁRÓL

Jánoshalma

3380/ / /

NÉVTELEN UTCA (7)

MADÁCH UTCÁRÓL

Jánoshalma

3363/ / /

NÉVTELEN UTCA (8)

FATELEP MÖGÖTT

Jánoshalma

3360/ / /

NÉVTELEN UTCA (9)

KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

Jánoshalma

3356/ / /

NÉVTELEN UTCA (9,5)

KISSZÁLLÁSI ÚTRÓL

Jánoshalma

700/ 49/ /

NYÁRFA UTCA

Nyárfa utca

Jánoshalma

4543/ / /

ORCZY UTCA

Orczy utca

Jánoshalma

3200/ / /

PACSIRTA UTCA

Pacsirta utca

Jánoshalma

15/ / /

PARK

Béke tér

Jánoshalma

24/ / /

PARK

Béke tér

Jánoshalma

2522/ / /

PARK /ORSZÁGZÁSZLÓ TÉR/

BEM UTCA VÉGE

Jánoshalma

2281/ / /

PETŐFI SÁNDOR UTCA

Petőfi Sándor utca

Jánoshalma

108/ / /

RADNÓTI MIKLÓS UTCA

Radnóti Miklós utca

Jánoshalma

4274/ / /

REMETE UTCA

Remete utca

Jánoshalma

3711/ / /

RÉVÉSZ UTCA

Révész utca

Jánoshalma

4003/ 2/ /

RIGÓ UTCA

Rigó utca

Jánoshalma

496/ / /

ROKKANT UTCA

Rokkant utca

Jánoshalma

2118/ / /

SAS UTCA

Sas utca

Jánoshalma

1790/ 7/ /

SZABADKA UTCA

SZABADKA UTCA

Jánoshalma

3810/ / /

SZABÓ APÁT UTCA

Szabó apát utca

Jánoshalma

495/ / /

SZEGFŰ UTCA

SZEGFŰ UTCA

Jánoshalma

1079/ / /

SZEMERE BERTALAN UTCA

Szemere Bertalan utca

Jánoshalma

2529/ 4/ /

SZESZFŐZDE UTCA

Szeszfőzde utca

Jánoshalma

921/ / /

SZONDY UTCA

SZONDY UTCA

Jánoshalma

3429/ / /

SZŐLŐ UTCA

Szőlő utca

Jánoshalma

3876/ / /

TÁNCSICS UTCA

TÁNCSICS UTCA

Jánoshalma

2679/ / /

TÉGLAGYÁR UTCA

Téglagyár utca

Jánoshalma

4560/ / /

TERÉZHALMI UTCA

Terézhalmi utca

Jánoshalma

2310/ / /

TOMPA MIHÁLY UTCA

Tompa Mihály utca

Jánoshalma

297/ 1/ /

TÓPART UTCA

Tópart utca

Jánoshalma

457/ 1/ /

TÓPART UTCA

Tópart utca

Jánoshalma

457/ 2/ /

TÓPART UTCA

Tópart utca

Jánoshalma

1994/ / /

TULIPÁN UTCA

Tulipán utca

Jánoshalma

1757/ / /

ÚJVIDÉK UTCA

Újvidék utca

Jánoshalma

1930/ / /

VADÁSZ UTCA

Vadász utca

Jánoshalma

4398/ / /

VADGALAMB UTCA

Vadgalamb utca

Jánoshalma

521/ / /

VÁGÓHÍD UTCA

VÁGÓHÍD UTCA

Jánoshalma

650/ 7/ /

VASVÁRI PÁL UTCA

VASVÁRI PÁL UTCA

Jánoshalma

4321/ / /

VÖLGY UTCA

Völgy utca

Jánoshalma

2414/ 1/ /

VÖRÖSMARTY UTCA

Vörösmarty utca

Jánoshalma

5004/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5005/ 34/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5007/ 1/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5007/ 2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5010/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5011/ 27/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5011/121/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5015/ 37/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5020/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5022/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5028/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5049/ 5/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5049/ 16/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5052/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5097/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5108/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5132/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5136/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5141/ 13/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5141/ 16/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5141/ 25/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5143/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5163/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

BELTERÜLET /SZONDY UTCÁRÓL/

Jánoshalma

5197/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5198/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5202/ 1/ /

ZÁRTKERTI ÚT

BELTERÜLET /SZONDY UTCÁRÓL/

Jánoshalma

5202/ 2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5204/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5226/ 1/ /

ZÁRTKERTI ÚT

BELTERÜLET/ SZEMERE VÉGE

Jánoshalma

5226/ 2/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5250/ 23/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT /KÉLESI ÚTRÓL/

Jánoshalma

5278/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5293/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5306/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5309/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5315/ / /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5326/ 8/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

5326/ 26/ /

ZÁRTKERTI ÚT

ZÁRTKERT

Jánoshalma

2491/ / /

ZENÉSZ SOR

ZENÉSZ SOR

Jánoshalma

1728/ / /

ZENTA UTCA

Zenta utca

Jánoshalma

1720/ / /

ZOMBOR UTCA

Zombor utca

Jánoshalma

3602/ / /

ZÖLDFA UTCA

Zöldfa utca

2. melléklet12

Korlátozottan forgalomképes vagyonelemek

Település

Helyr.szám

Megnevezés

Cím

tul. rész

Jánoshalma

2494/ / /

ÁLLATFELVÁSÁRLÓ

Zenészsor utca

100

Jánoshalma

5141/ 34/ /

ANYAGBÁNYA, GYEP /LEGELŐ

5143 HRSZ ZÁRTKERTI ÚT MELLETT

100

Jánoshalma

2205/ 2/ /

ÁTMENETI SZÁLLÓ

Dózsa György utca 93

100

Jánoshalma

26/ 1/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Béke tér 7/A

100

Jánoshalma

1715/ 1/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

BAJAI UTCA

100

Jánoshalma

1965/ 2/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

NAGY PÁL-BAJAI UTCA KÖZÖTT

100

Jánoshalma

2772/ 1/ /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

MÉLYKÚTI ÚT/GÁZCSERE TELEP/

100

Jánoshalma

2774/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Fürdő utca

100

Jánoshalma

2775/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Fürdő utca

100

Jánoshalma

2777/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Fürdő utca

100

Jánoshalma

2811/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Téglagyár utca 2

100

Jánoshalma

3305/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

3306/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

3307/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

3308/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

3312/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

3313/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET

Hosszúhegyi utca

100

Jánoshalma

4565/10

BEÉPÍTETLEN TERÜLET /kúttal

VÁLLAKOZÓK ÚTJA 11

100

Jánoshalma

4565/16

BEÉPÍTETLEN TERÜLET /VÉDERDŐ

Bajai utca

100

Kiskunhalas

1800/ / /

BEÉPÍTETLEN TERÜLET /KISKUNHALAS/

HATÁR ÚT

2,3

Jánoshalma

150/ / /

DIÁKÉLELMEZÉSI KONYHA

Bernáth Zoltán utca 3

100

Jánoshalma

91/ / /

IRODAHÁZ

Molnár János utca 3-5

100

Jánoshalma

2532/ / /

FÖLDTERÜLET

HALASI -KÜRT UTCA SAROK

100

Jánoshalma

152/ / /

GAZDAKÖR IRODA

BERNÁTH ZOLTÁN UTCA 7

100

Jánoshalma

5138/ 21/ /

GYEP /LEGELŐ/ HOMOKBÁNYÁHOZ

5198 HRSZ ZÁRTKERTI ÚT MELLETT

100

Jánoshalma

5138/ 22/ /

GYEP /LEGELŐ/ HOMOKBÁNYÁHOZ

5198 HRSZ ZÁRTKERTI ÚT MELLETT

100

Jánoshalma

5138/ 23/ /

GYEP /LEGELŐ/ HOMOKBÁNYÁHOZ

5198 HRSZ ZÁRTKERTI ÚT MELLETT

100

Jánoshalma

5138/ 24/ /

GYEP /LEGELŐ/ HOMOKBÁNYÁHOZ

5198 HRSZ ZÁRTKERTI ÚT MELLETT

100

Jánoshalma

5141/ 15/ /

GYEP/LEGELŐ/ HOMOKBÁNYÁHOZ

ZÁRTKERT

100

Jánoshalma

2205/ 1/ /

IRODAHÁZ

BAJAI UTCA 4

100

Jánoshalma

44/ 1/ /

HELYTÖRTÉNETI MÚZEUM

Molnár János utca 4

100

Jánoshalma

95/ / /

HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

Béke tér 11

100

Kunfehértó

1927/ / /

IFJÚSÁGI TÁBOR

FŐ UTCA 55

100

Jánoshalma

1550/ / /

IMRE ZOLTÁN MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

KOSSUTH UTCA 3

100

Jánoshalma

1541/ / /

ALKOTÓHÁZ

KOSSUTH UTCA 5

100

Jánoshalma

4196/ / /

IRODAHÁZ

Hunyadi János utca 18

100

Kiskunhalas

1795/ / /

KISKUNHALASI VíZMŰ

KŐRÖSI ÚT 27

2,3

Jánoshalma

4564

LAKTANYA RÉGI SZENNYVÍZTISZTÍTÓ

Bajai út

100

Jánoshalma

148/ / /

NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE

Radnóti Miklós utca 12

100

Jánoshalma

2222/ / /

ORVOSI ÜGYELET

Arany János utca 13

100

Jánoshalma

3055/ 1/ /

ÓVODA

BATTHYÁNY UTCA 14

100

Jánoshalma

1553/ / /

PARKOLÓ /BEÉPÍTETLEN TERÜLET/

Dózsa György utca 87

100

Jánoshalma

151/ / /

PIACTÉR

Bernáth Zoltán utca

100

Jánoshalma

1/ 3/ /

POLGÁRMESTERI HIVATAL ÉS TŰZOLTÓSÁG

Béke tér 1

100

Jánoshalma

146/ / /

RADNÓTI MIKLÓS GIMNÁZIUM

Radnóti Miklós utca 13.

100

Jánoshalma

149/ / /

SPORTCSARNOK ÉS TANUSZODA

Bernáth Zoltán utca 1

100

Jánoshalma

2498/ 1/ /

SPORTPÁLYA

József Attila utca 16

100

Jánoshalma

2497/ / /

SPORTPÁLYA /HÁTSÓ/

József Attila utca 16

100

Jánoshalma

5137/ 1/ /

SZEMÉTLERAKÓ TELEP, GYEP/LEGELŐ

ZÁRTKERT

100

Jánoshalma

00/ / /

SZENNYVÍZCSATORNA HÁLÓZAT

100

Jánoshalma

0304/ 12

SZENNYVÍZTISZTÍTÓTELEP

Zenészsor

100

Jánoshalma

4204/ / /

SZOCIÁLIS OTTHON

Hunyadi János utca 2

Jánoshalma

1197

TEMETŐ

Kélesi út

100

Jánoshalma

4197/ / /

RÉGI VÍZMŰTELEP

Hunyadi János utca 16

100

Jánoshalma

2493/ 1/ /

VÁSÁRTÉR

József Attila utca

100

Jánoshalma

0/ / /

IVÓVÍZHÁLÓZAT

100

Jánoshalma

1822/ / /

VÍZMŰ

BAJAI UTCA

100

Jánoshalma

1824/ 1/ /

VÍZMŰ

BAJAI UTCA

100

Jánoshalma

1821/ / /

VÍZMŰTELEP

BAJAI UTCA 66/D

100

Jánoshalma

3552/ / /

VÍZTORONY

Zöldfa utca

100

1

Az önkormányzati rendeletet a Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2022. (IV. 29.) önkormányzati rendelete 28. §-a hatályon kívül helyezte 2022. április 30. napjával.

2

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 1.§, Hatályos 2020.10.31.

3

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) a), Hatályos 2020.10.31.

4

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) b), Hatályos 2020.10.31.

5

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 3.§, Hatályos 2020.10.31.

6

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 3.§, Hatályos 2020.10.31.

7

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) c), Hatályos 2020.10.31.

8

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) d), Hatályos 2020.10.31.

9

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) e), Hatályos 2020.10.31.

10

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 2.§ (1) f), Hatályos 2020.10.31.

11

Módosította a 15/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet. 4.§, Hatályos 2020.10.31.

12

Módosította a 9/2018. (X.19.) önkormányzati rendelet 1.§, Hatályos: 2018. november 1. Módosította a 15/2020. (X.30.) önkormányzati rendelet 4.§, Hatályos: 2020. október 31.