Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2019.(X.8.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 12/2016.(VI.28.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2019. 10. 09- 2019. 10. 09

Tompa Város Önkormányzata Képviselő-testületének

12/2019.(X.8.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 12/2016.(VI.28.) önkormányzati rendelet módosításáról


Tompa Város Önkormányzata Képviselő-testülete a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény 3.§ (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13.§ (1) bekezdés 9. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, és Tompa Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 28/2015.(XI.30.) önkormányzati rendelet 3. mellékletében biztosított véleményezési jogkörben eljáró Pénzügyi Bizottság, Ügyrendi Bizottság, valamint a Szociális, Egészségügyi és Vallásügyi Bizottság véleményének kikérésével a következőket rendeli el.

  1. §

Tompa Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló 12/2016.(VI.28.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Lakásrendelet) 23.§ (1) bekezdés helyébe az alábbi rendelkezés lép:


 „A Polgármester a pályázatot a lakás megüresedésétől számított 8 napon belül köteles meghirdetni.  Lakás pályázat alapján történő bérbevételére irányuló pályázati felhívást a Hivatal írja ki. A pályázati felhívást helyben szokásos módon kell közzé tenni 15 napra.”

2.§

A Lakásrendelet 3. mellékletének helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

                                                                  

3

Ez a rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszíti.

Tompa, 2019. október 8.



                                  Véh László                                         Jezsekné Kovács Szilvia            

                                   polgármester                                                  jegyző

Mellékletek