Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2020.(II.26.) önkormányzati rendelete

Bicske helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 18/2009. (VII. 27.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2020. 02. 27- 2020. 02. 27

Bicske Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 62. § (6) bekezdésének 6. pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 1. pontjában, valamint az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes települési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) kormányrendelet 40. § (1) bekezdésében biztosított, az állami főépítészi hatáskörben eljáró Fejér Megyei Kormányhivatal véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


  1.  § Bicske helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 18/2009. (VII.27.) önkormányzati rendelet T-2a külterületi szabályozási tervlapja az 1. melléklet szerinti tervlapon a tervezési területként jelölt területre vonatkozóan az ott ábrázolt tartalommal módosul.


2.§ Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, rendelkezéseit a hatályba lépést követően indult államigazgatási ügyekben kell alkalmazni. Folyamatban levő, még el nem bírált kérelmek esetében amennyiben kérelmező számára kedvezőbbek a jelen rendelettel elfogadott módosítások, azokat az eljárás során alkalmazni lehet.



                     Bálint Istvánné                                                                Fritz Gábor

                       polgármester                                                                      jegyző




Záradék

A rendeletet a mai napon kihirdettem.

Bicske, 2020. 02. 26.

                                                                                                             Fritz Gábor

                                                                                                                 jegyző





Mellékletek