Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2012. (VI.28.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról

Hatályos: 2012. 06. 29- 2013. 06. 30

Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2012. (VI.28.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról

2012.06.29.

Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. és 11. pontjában, az 5. § (2) bekezdés b) és c) pontjában, valamint (4) bekezdésében, a 6. § (5) bekezdésében, a 11. § (16) bekezdésében, a 13. § (1) bekezdésében, a 18. § (1) bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Általános rendelkezések

1. § (1) A rendelet hatálya Bodajk Város Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) vagyonára (a továbbiakban: önkormányzati vagyon) terjed ki.

(2) E rendeletet kell alkalmazni a lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről szóló önkormányzati rendeletben nem szabályozott kérdésekben.

2. § (1) Az önkormányzati vagyon tulajdonosi joggyakorlója Bodajk Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület).

(2)1 A Képviselő-testület jogosult az önkormányzati vagyont érintő polgári jogi jogviszonyból származó követelés (tőke, kamat, költség, járulék) elengedésére, részletfizetés vagy fizetési halasztás engedélyezésére.

3. § (1)2 Az önkormányzati vagyon működtetésének feladatát - ha jogszabály vagy a Képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés, megállapodás másként nem rendelkezik - Bodajk Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (a továbbiakban: Polgármesteri Hivatal) látja el.

(2) Az (1) bekezdés szerinti feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevétel az Önkormányzatot illeti meg.

4. § (1) Az önkormányzati vagyonra vonatkozó ügyekben a Képviselő-testületet Bodajk város polgármestere képviseli.

(2) A Képviselő-testület az alábbi tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

a) A Képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződés (megállapodás) aláírása.

b) Amennyiben a Képviselő-testület a szerződést (megállapodást) nem szövegszerűen fogadta el, a döntés keretei között a szerződés (megállapodás) szövegének megállapítása, elfogadása és aláírása.

c) Az önkormányzati vagyon védelme, kármegelőzés, továbbá az Önkormányzat jogos érdekének védelme céljából szerződés (megállapodás) felbontására vagy megszüntetésére irányuló halaszthatatlan jognyilatkozat, továbbá az Önkormányzat igénye érvényesítését célzó halaszthatatlan jognyilatkozat megtétele.

d) Az Önkormányzat igényének érvényesítése, jogvédelme érdekében közigazgatási, peres vagy nem peres eljárás indítása.

(3) Az Önkormányzat által alapított vagy részvételével működő gazdasági társaságban a tulajdonosi jogosítványokat a Képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja.

(4) Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Ezzel összefüggésben az Önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról, szakértő igénybevételéről a polgármester gondoskodik.

(5) A polgármester a (2)-(4) bekezdésben foglalt jogainak gyakorlásáról tájékoztatja a Képviselő-testületet.

5. § Az Önkormányzat saját nevének gazdasági társaság nevében történő feltüntetéséhez nem járul hozzá.

2. Vagyonelemek rendeltetése

6. § A rendelet önkormányzati vagyonelemet nem minősít nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként forgalomképtelen törzsvagyonnak.

7. § (1) Az egyes vagyonelemek, vagyontárgyak rendeltetés szerinti csoportosítását, illetve törzsvagyonná, üzleti vagyonná nyilvánítását azok besoroláskori tényleges funkciója és jellege szerint kell elvégezni.

(2) A törzsvagyon körébe nem tartozó üzleti vagyon teljeskörűen forgalomképes.

8. § Az Önkormányzat ingatlanvagyonáról szóló kimutatást rendeltetés szerinti bontásban - forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes törzsvagyon, valamint üzleti vagyon - az 1. melléklet tartalmazza.

9. §3 A korlátozottan forgalomképes vagyonelem hasznosítása rendeltetése sérelmét nem eredményezheti, elidegenítésére e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik, vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a Képviselő-testület a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította.

10. § A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelem használója köteles a tőle elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmény, vállalkozás, gazdasági társaság vezetője felel.

3. Vagyon értékének megállapítása

11. § (1) A vagyon értékének megállapítására a Polgármesteri Hivatalnál rendelkezésre álló nyilvántartási érték (értékpapír esetén a névérték) irányadó.

(2) Örökölt vagyon esetén a jogerős döntéssel - az önkormányzati ügy keletkezésétől (kérelem, beadvány benyújtásától) számítottan - egy éven belül jogerősen lezárt hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni.

(3) A vagyon értékének megállapítására - az önkormányzati ügy keletkezésétől (kérelem, beadvány benyújtásától) számítottan - egy évnél nem régebbi szakértői véleményt kell figyelembe venni, ha a Polgármesteri Hivatalban nem áll rendelkezésre nyilvántartási érték.

12. § Ha az önkormányzati jogügylet, döntés tárgya egyidejűleg több vagyontárgy, vagyonelem (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak, vagyonelemek együttes értéke az irányadó.

4. Vagyonkezelés

13. §4 A rendelet nem tartalmaz olyan vagyonelemeket, amelyekre önkormányzati közfeladat ellátásához kapcsolódóan vagyonkezelői jog létesíthető, és nem jelöli ki a vagyonkezelőket.

14. § (1)5 Vagyonkezelői jog létesítéséért a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (a továbbiakban: Nvtv.) 3. § (1) bekezdés 19. b) pontjának bc), bd) és be) alpontjaiban nevesített vagyonkezelő a vagyonkezelői szerződés időtartama alatt köteles évente ellenértéket fizetni, melynek mértéke a tárgyévi költségvetése vagy üzleti terve szerinti, a közfeladat ellátásával kapcsolatos, önkormányzati támogatás nélkül számított saját bevételének 0,01 %-a.

(2) Vagyonkezelői jog ingyenes létesítésére az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 19. b) pontjának ba) és bb) alpontjaiban nevesített vagyonkezelő esetén kerül sor.

15. § (1) A vagyonkezelő köteles gondoskodni az általa kezelt önkormányzati ingatlanvagyon állagmegőrzéséről, felújításáról, korszerűsítéséről, e feladata kapcsán a Képviselő-testület az éves önkormányzati költségvetése elfogadásakor dönt a tárgyévi feladatokról és az azokhoz biztosítandó forrásokról.

(2) Az (1) bekezdésben foglaltak végrehajtása érdekében előzetesen ki kell kérni a vagyonkezelő szervezet vezetőjének véleményét, és szükség szerint feladattervet kell meghatározni.

16. § (1) A vagyonkezelő köteles a tőle elvárható gondossággal kezelni és működtetni a vagyonkezelésre átvett önkormányzati vagyont, e kötelezettség teljesítéséért a vagyonkezelő szervezet vezetője felel.

(2) A vagyonkezelés ellenőrzése keretében a vagyonkezelő köteles szükség szerint éves és évközi beszámolásra, adatszolgáltatásra. Adatszolgáltatási kötelezettségét az Önkormányzat jogszabályban előírt beszámolási és adatszolgáltatási kötelezettségéhez kapcsolódóan köteles teljesíteni.

(3) Az Önkormányzat képviselője bármikor jogosult - a vagyonkezelő tevékenységének szükségtelen zavarása nélkül - a vagyonkezelés körülményeit a helyszínen ellenőrizni.

5. Vagyonhasznosítás

17. § Önkormányzati vagyont hasznosítani - ha törvény kivételt nem tesz, és az érintett vagyontárgy forgalmi értéke az éves költségvetésről szóló törvényben ezzel összefüggésben meghatározott összeget meghaladja - csak versenyeztetés útján lehet, figyelemmel az Nvtv. 11. § (16) bekezdésében foglaltakra.

18. § A versenyeztetés egyfordulós nyilvános pályázat kiírását jelenti, melyre utaló rövid felhívást legalább egy megyei és egy országos napilapban meg kell jelentetni. A pályázati kiírás kötelező tartalmi elemei:

a) vagyonelem (vagyontárgy) meghatározása,

b) pályázati biztosíték kikötése esetén megfizetésének szabályai,

c) ajánlatok benyújtásának tartalmi és formai követelményei,

d) ajánlatok felbontásának időpontja,

e) pályázatok elbírálásának ideje, szabályai,

f) esetleges összeférhetetlenségi, titokvédelmi szabályok,

g) pályázathoz kapcsolódó tájékoztató elemek.

19. §6 Ha a 17. §-ban hivatkozott értékhatárt meg nem haladó vagyontárgy esetében a Képviselő-testület versenyeztetésről dönt, arra a 18. § rendelkezéseit megfelelően alkalmazni kell.

6. Vagyon tulajdonjogának átruházása

20. §7 (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát átruházni - ha törvény kivételt nem tesz, és az érintett vagyontárgy forgalmi értéke a 17. §-ban foglalt rendelkezések szerinti értékhatárt meghaladja - csak versenyeztetés útján lehet, figyelemmel az Nvtv. 7. alcíme alatt szereplő rendelkezésekben foglaltakra.

21. § (1) Önkormányzati tulajdonú ingatlan pályázat útján történő értékesítése - az állami támogatás tilalma elvének betartása érdekében - megfelelően közzétett, nyílt és feltételhez nem kötött pályázati eljárás útján történhet.

(2)8 Megfelelően közzétett és nyílt a pályázat, ha legalább kettő hónapon át ismételten meghirdetésre kerül országos sajtóban (vagy más megfelelő kiadványban, valamint ingatlan-ügynökségen keresztül).

(3) Feltételhez nem kötött a pályázat, ha az ingatlant bármely vevő szabadon megszerezheti, és saját céljaira használhatja. Nem minősül feltételhez kötésnek, ha a pályázati kiírás a közrend megsértésének megelőzése érdekében, környezetvédelmi okból, spekulációs célú ajánlat elkerülése érdekében, a hatályos település-szerkezeti terv, illetve a helyi építési szabályzat előírásai miatt tartalmaz feltételeket. A környezetvédelmi és közegészségügyi okokból, közérdekből előírt kötelezettségek akkor nem minősülnek feltételhez kötésnek, ha azokat valamennyi potenciális vevő köteles és képes betartani.

22. § (1) Önkormányzati tulajdonú ingatlan pályázati eljárás nélküli értékesítése esetén - az állami támogatás tilalma elvének betartása érdekében - független, értékbecslésre jogosult szakértő véleményét kell beszerezni. A szakértői véleményben meghatározott árat minimális vételárnak kell tekinteni.

(2) Ha az állapítható meg, hogy az értékbecslő által megállapított áron az ingatlan nem értékesíthető, akkor a vételár legfeljebb 5 %-kal csökkentett értéken értékesíthető. Ha további ésszerű idő elteltével nyilvánvaló, hogy az ingatlan ezen az áron sem értékesíthető, akkor a szerzett tapasztalatokat, valamint a beérkezett ajánlatokat is figyelembe vevő új értékbecslést kell készíttetni.

(3) Ha az ingatlant az önkormányzat az értékesítést megelőző három éven belül vásárolta, akkor az értékesítési ár a vásárlási árnál alacsonyabb csak abban az esetben lehet, ha független értékbecslő az adott piacon konkrétan általános visszaesést állapít meg.

7. Vagyonszerzés

23. § Az önkormányzati vagyon gyarapításáról, az Önkormányzat részére ingyenesen felajánlott vagyon elfogadásáról a Képviselő-testület dönt.

24. § Ingatlan tulajdonjogának megszerzése esetén előzetesen meg kell vizsgálni, hogy az milyen közérdekű cél megvalósításához, milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítás lehetőségét, valamint a várható fenntartási, üzemeltetési költségek körét és nagyságát. Az ingatlanról az ügy keletkezésétől számított egy évnél nem régebbi forgalmi értékbecslés álljon rendelkezésre.

8. Záró rendelkezések

25. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

26. § Hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 33/2009. (IX. 30.) önkormányzati rendelet.

1. melléklet

Az önkormányzat ingatlanvagyona rendeltetés szerinti bontásban

1. Forgalomképtelen tulajdon (törzsvagyon)

1/a. Belterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

0001/01

559

Táncsics - Dózsa u. járda (cukrászda – buszmegálló, KPM területen)

0001/02

50

Buszmegálló (Táncsics u., KPM területen)

0001/03

400

Petőfi u. 41. – 89. járda (KPM területen)

0002/01

375

Dózsa u. járda (Gyógyszertár – Táncsics u. között, KPM területen)

0001/04

615

Arany J. u. – Petőfi u. járda

30

3 491

Berek utca

31/4

469

Berek utca

36

1 633

Berek utca

74

6 276

Diófa utca

115

1 768

Diófa u. 1. parkosított terület

116

2 807

Diófa utca árok

120

480

Út (temető mellett)

121

4 008

Beépítetlen terület

127

510

Temető melletti út

169

991

Temető melletti út

191

372

Temető melletti út

199/1

720

Út (Dózsa Gy. utca – Kossuth L. utca)

220

2 480

Kossuth L. utca

231

1 152

Kossuth L. utca

232

3 147

Kossuth L. utca

245

6 781

Kossuth L. utca

258

430

Kossuth L. utca

268

359

Árok (Dózsa Gy. utca – Kossuth L. utca)

291/7

490

Bányász ltp. út

293/109

31 669

Bányász ltp. park

293/110

2 745

Bányász ltp. út

293/112

2 520

Bányász ltp beépítetlen terület

318

907

Út, árok (Bányász ltp.-nél)

319

467

Út (Iskola mellett)

350

578

Út, árok (Bányász ltp C. ép.)

351

3 731

Út, árok (Bányász ltp. C. ép.)

352

869

Út (Bányász ltp.-n)

376

698

Bányász ltp. árok

377

1 852

Bányász ltp. bejárójához út

388/1

5 289

Semmelweis utca

388/2

136

Semmelweis utca árok

420/4

4 149

Táncsics utca

433

1 440

Kisköz utca

447/16

2 507

Május 1. út

491

3 769

Petőfi S. – Táncsics közpark – ’48-as emlékmű

492/1

7 419

Petőfi S. utca

492/3

692

Petőfi S. utca

503

1 110

Kert utca

511/9

1 475

Deák F. utca

511/22

5.474

Deák F. utca

511/37

3 054

Deák F. utca

511/38

222

Deák F. utca

544/2

1 652

Deák F. utca

559

92

Petőfi S. u. 54. sz. mellett árok

564

4 963

Ady E. utca (műemlék)

584/13

4 686

Templomkert utca

584/21

1 008

Malom utca

584/34

1 653

Malom utca

584/42

4 215

Gátpart utca

584/46

244

Gátpart utcában árok

598/2

1 184

Templomkerti játszótér

606/1

2 427

Petőfi S. utca - parkoló

607

3 950

Széchenyi I. utca

638

8 337

Széchenyi I. utca

686

4 744

Zrínyi M. utca

717

6 149

Arany J. u.

757

4 626

Vörösmarty M. utca

781/4

1 555

Kinizsi P. utca

803

8 509

Rákóczi utca

804

7 097

Fehérvári utca

836

4 626

Kinizsi P. utca

868

4 517

Körtefa utca

870

1 301

Körtefa utca (Szabó József féle út)

886

2 375

Alma utca

897

4 107

Fehérvári utca

903/3

2 607

Keselő utca

923/13

3 339

Mandulás utca

924/2

247

Mandulás utca

945

1 696

Gesztenyés utca

946

762

Gesztenyés utca

981

2 341

Gesztenyés utca

984

700

Orosz temető - emlékmű

985

458

Orosz temető - park

1054

1 302

Dózsa Gy. utca

1055

6 770

Kálvária utca

1065/4

38 032

Kálvária domb

1066

1 831

Kálvária utca

1090

11 020

Durrogó hegy

1143

3 331

Csokonai utca

1185

1 431

Peske köz

1228

6 481

Rigós utca

1229

4 124

Hunyadi utca

1276

776

Rigós u. – Hegyalja u. összekötő út

1305

4 803

Hegyalja utca

1345

2 094

József A. u. – Hegyalja u. összekötő út

1346

3 554

József A. utca

1347

309

József A. utca

1366

362

Árok

1384

5 761

Vásártér utca

1385

903

Vásártér utca

1399

999

Körtefa utca árok

1424

2 333

Berek utca vége

1431

10 879

Út (vasút és Kert u. között)

1452

3 665

Árok

1453

5 396

Deák F. u.

1470

1 464

Árok

1/b. Külterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

08

3 490

Út Ereszvény mellett

016

1 835

Árok

017

5 243

Út (Körtefa utca folytatása)

022

2 981

Út

025

3 277

Út

027

640

Vízmű (Vásártér)

043/1

7 475

Víznyerő kút védterület

043/2

7 687

Víznyerő kút védterület

046

1 090

Árok

055

12 490

Gaja-völgyi Falutábornál út

061

5 837

Út

062/2

2 260

Út

062/5

2 141

Út

070

10 220

Árok

074

2 092

Árok

077

1 029

Árok

079

4 975

Árok

089

2 032

Út

093

1 393

Árok

094

2 937

Árok

0107

2 768

Út

0112

2 911

Árok

0143

3 244

Út

0147

3 272

Út

0152

279

Út

0157

722

Út

0159

430

Út

0160/2

1 704

Út

0161

1 170

Út

0162

3 843

Út

0164

3 895

Út

0170/1

3 948

Út

0171/2

1 057

Út

0175/2

4 469

Út

0183

1 478

Árok

0186

3 350

Út

0187

268

Út

0189

2 291

Árok

0191

5 816

Út

0199

4 080

Árok

0203/8

665

Út

0204

1 490

Árok

0205

16 651

Út

0206

2 672

Árok

0207/1

1 006

Árok

0210

1 656

Út

0213

27 280

Erdő

0215

530

Árok

0216/1

275

Szennyvíztisztító

0220/1

1 923

Szennyvíztisztító

0220/2

8 339

Út

0220/4

1 604

Szennyvíztisztító

0221

886

Árok

0226

1 862

Árok

0230

1 101

Út

0231

5 323

Út

0233

8 034

Árok

0242/1

912

Út

0246

342

Út

0249/3

922

Árok

0249/11

13 259

Út - Iparterület

0254/2

2 066

Árok

0274

4 924

Árok

0276/1

5 368

Árok

0277/2

9 680

Út

0278/1

283

Árok

0281/1

7 086

Árok

0301/2

1 962

Út

0305/2

3 295

Út

0306

14 552

Út

0308

4 173

Árok

0310

763

Árok

0312

1 370

Árok

0325/4

3 222

Árok

0330/36

1 859

Út






1/c. Zártkertek:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

2001/2

720

Út

2055/2

1 275

Út

2230/2

2 810

Újszőlő-út

2291/1

22

Újszőlő-út

2291/2

2 059

Újszőlő-út

2359

1 543

Újszőlő-út

2384/1

1 540

Út

2501/2

1 573

Árok Bodajki hegyen

2511/2

322

Út

2519/2

759

Út a Bodajki hegyen

2520/2

1 726

Árok Bodajki hegyen

2542/2

1 024

Út a Bodajki hegyen

2554/2

869

Út a Bodajki hegyen

2558/2

460

Út a Bodajki hegyen

2589/2

284

Út a Bodajki hegyen

2596/2

713

Út a Bodajki hegyen

2598/1

2 152

Út a Bodajki hegyen

2632/2

764

Út a Bodajki hegyen


2. Korlátozottan forgalomképes tulajdon (törzsvagyon)

2/a. Belterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

192/1

398

Ravatalozó

193/2

12

Dózsa Gy. u. 61. buszmegálló

263/2

1 464

Teke

292

2 450

Bányászt lpt. 15. (Óvoda, Iskola)

304

9 639

Általános Iskola Bányász ltp.

320

22 698

Városi Sportcentrum

401

3 193

Semmelweis utcai szeméttelep

402

10 384

Semmelweis utcai szeméttelep

449

2 288

Május 1. u. 13. új rendelő (társasházi osztatlan közös tul.)

463/15

447

Járda (Május 1. u.)

485

13 056

Petőfi u. 7. Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola

556

2 785

Tófürdő (tómeder)

562

1 703

Petőfi u. 60. Polgármesteri Hivatal

593

227

Templomkert (Helték kertje vége)

781/3

20

Buszmegálló (Zöld Éger)

995

303

Gesztenyés utcai park

1395/2

163

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1396

294

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1397

120

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1398

16

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1400

250

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1401

360

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1402

281

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1403

211

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1410

209

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1412

176

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1413

158

Körtefa utcai kertek (a hrsz-ok összevonása után értékesíthető)

1471

3 904

Fehérvári u. 12. Idősek Otthona (Lila Akác tartós bérlet)

2/b. Külterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

0207/9

68 044

Pedagógus föld (szántó)

0317

3 175

Erdő a vasútállomásnál

0318/1

6 169

Erdő, rét a vasútállomásnál

2/c. Város területén kívüli tulajdonrészek:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

488/0

2 875

Vízmű Bakonycsernye 11,72%

503/6

113

Vízmű Csákberény 11,72 %

02/03

1 645

Vízmű Csókakő 11,72 %

087/16

2 464

Vízmű Balinka 11,72 %

097/2

1 518

Vízmű Balinka 11,72 %

097/3

2 512

Vízmű Balinka 11,722 %

0116/1

2 002

Vízmű Csákberény 11,72 %

0121/1

7 596

Szivattyúház Balinka 11,72 %

01023/10

65 605

Hulladék átrakó telephely Mór 15,3 %

0129/3

1 666

Vízmű Csókakő 11,72 %

3. Egyéb forgalomképes üzleti vagyon

3/a. Belterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

31/1

5 607

Sífelvonó faház - parkoló

77

1 575

Kert (Diófa utca)

146

730

Kert (temető mögött)

148

723

Kert (temető mögött)

159

1 213

Kert (temető mögött)

181

673

Kert (Dózsa Gy. utca)

291/1

1 506

Bányász ltp. 16. BAK Kft. – Könyvtár - Kollégium

293/68

19

Bányász ltp. garázshely

293/71

19

Bányász ltp. garázshely

293/72

20

Bányász ltp. garázshely

293/76

19

Bányász ltp. garázshely

293/98

21

Bányász ltp. garázshely

293/99

19

Bányász ltp. garázshely

293/100

19

Bányász ltp. garázshely

293/101

19

Bányász ltp. garázshely

293/102

19

Bányász ltp. garázshely

293/104

19

Bányász ltp. garázshely

293/105

19

Bányász ltp. garázshely

293/106

19

Bányász ltp. garázshely

293/107

21

Bányász ltp. garázshely

293/108

30

Bányász ltp. garázshely

297

247

Kert (lakótelep mögött)

305

1 373

Kert (Iskola mögött)

307

802

Kert (lakótelep mögött)

308

589

Beépítetlen terület

309

648

Beépítetlen terület

310

1 297

Beépítetlen terület

311

326

Beépítetlen terület

314

539

Beépítetlen terület

315

324

Beépítetlen terület

317/1

22 377

Kert (lakótelep mögött)

353

3 059

Kert (Semmelweis utca)

357/2

1 884

Kert (Semmelweis utca)

358/2

1 767

Kert (Semmelweis utca)

375

764

Bányász ltp. karbantartóműhely

446/20/A/1

92

Dózsa u. 1. Védő

446/20/A/2

53

Dózsa u. 1. Szakrendelő

446/22

14

Beépítetlen terület

446/24

22

Beépítetlen terület

446/28

5255

Beépítetlen terület

460/2

1 212

Petőfi u. 39. - Mozi és üzletek

511/39

140

Beépítetlen terület

547

454

Beépítetlen terület

550

547

Petőfi u. 50. - Tűzoltószertár

551/1

2 286

Volt gázcseretelep melletti terület

551/2

8 932

Tó védterület

553

2 305

Ady E. u. 20. (telek)

555

181

Tómalom épület

557/2

650

Petőfi S.u. 52. – ÖNO

563

1 509

Ady E. u. 2. - Törpe-Ovi Alapítvány óvodája

596

67

Ady E. u. 5. (Helt József lakásrész)

718

1 451

Beépítetlen terület

922

1 370

Mandulás u. 27. BSH-ház telek

923/1

73

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/2

103

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/3

97

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/4

99

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/5

101

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/6

104

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/7

99

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/8

99

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/9

86

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/10

72

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/11

59

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/14

63

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/15

67

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/16

67

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/17

65

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/18

65

Mandulás utca beépítetlen ter.

923/19

56

Mandulás utca beépítetlen ter.

1032

420

Beépítetlen terület

1115/2

72

Udvar (75 %)

1317

2 932

Beépítetlen terület (Hegyalja utcánál)

1326

986

József A. u 22. BSH-ház telek

1353

1 132

József A. u. 27. BSH-ház telek

1358/1

1 474

József A. u. 17. BSH-ház telek

3/b. Külterület:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

011/9

2 966

Ereszvény dűlőben szántó

011/15

4 010

Ereszvény dűlőben szántó

011/31

1 665

Ereszvény dűlőben szántó

026/2

39 685

Sífelvonó, sípálya területe

086/23

13 691

Szántó

0209/14

906

Szántó

0260

535

Árok

0265

1 176

Árok

0330/31

2 213

Szántó (Tüzép mellett) 48/192 része

3/c. Zártkertek:

Helyrajzi szám

Terület m2

Ingatlan megnevezése

2003

6 972

Szántó

2011

4 123

Szántó

2014

3 599

Szántó

2019

1 734

Szántó, erdő

2020

1 839

Szántó 1/2

2024

978

Szőlő

2033

927

Szántó

2034

3 132

Szántó

2036

1 513

Szántó

2037

1 273

Szántó, erdő

2039

1 419

Szántó

2041

1 962

Szántó

2043

1 177

Szántó

2044

632

Szántó

2045

628

Szántó

2046

1 117

Szántó

2049

970

Szántó

2051

1 083

Erdő

2053

495

Erdő

2406

765

Szántó

2413

251

Szántó

2515

2 445

Szántó

2549

2 726

Szántó

2550

1 554

Szántó

2551

1 554

Szántó

2552

2 363

Szántó

2556

1 291

Szántó

2562

630

Szántó

2577

5 317

Szántó

2578

3 045

Szántó

2580

2 851

Szántó

2582

2 734

Szántó

2589/1

3 625

Szántó

2593

3 086

Szántó

A vastag betűs ingatlan megnevezés azon ingatlanokat jelöli, melyeken épület található.
1

Hatályon kívül helyezte: 3/2017. (II.

4

Hatályon kívül helyezte: 7/2013. (VI. 30.) önkormányzati rendelet