Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2022. (III. 31.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról

Hatályos: 2022. 05. 16- 2022. 06. 02

Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2022. (III. 31.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról

2022.05.16.

Aba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. és 11. pontjában, az 5. § (2) bekezdés b) és c) pontjában, valamint (4) bekezdésében, a 6. § (5) bekezdésében, a 11. § (16) bekezdésében, a 13. § (1) bekezdésében, a 18. § (1) bekezdésében, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Általános rendelkezések

1. § (1) A rendelet hatálya Aba Város Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) vagyonára (a továbbiakban: önkormányzati vagyon) terjed ki.

(2) E rendeletet kell alkalmazni a lakások és helyiségek elidegenítésével kapcsolatban is.

2. § Az önkormányzati vagyon tulajdonosi joggyakorlója Aba Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület).

3. § Az önkormányzati vagyon működtetésének feladatát - ha jogszabály vagy a Képviselő-testület döntése alapján kötött szerződés, megállapodás másként nem rendelkezik – Abai Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: Polgármesteri Hivatal) látja el.

4. § (1) Az önkormányzati vagyonra vonatkozó ügyekben a Képviselő-testületet Aba város polgármestere képviseli.

(2) A Képviselő-testület az alábbi tulajdonosi jogok és kötelezettségek tulajdonosi joggyakorlására a polgármestert hatalmazza fel:

a) A Képviselő-testület által szövegszerűen elfogadott szerződés (megállapodás) aláírása.

b) Amennyiben a Képviselő-testület a szerződést (megállapodást) nem szövegszerűen fogadta el, a döntés keretei között a szerződés (megállapodás) szövegének megállapítása, elfogadása és aláírása.

c) Az önkormányzati vagyon védelme, kármegelőzés, továbbá az Önkormányzat jogos érdekének védelme céljából szerződés (megállapodás) felbontására vagy megszüntetésére irányuló halaszthatatlan jognyilatkozat, továbbá az Önkormányzat igénye érvényesítését célzó halaszthatatlan jognyilatkozat megtétele.

d) Az Önkormányzat igényének érvényesítése, jogvédelme érdekében közigazgatási, peres vagy nem peres eljárás indítása.

(3) Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Ezzel összefüggésben az Önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról, szakértő igénybevételéről a polgármester gondoskodik.

(4) A polgármester a (2)–(3) bekezdésben foglalt jogainak gyakorlásáról tájékoztatja a Képviselő-testületet.

2. Vagyonelemek rendeltetése

5. § A rendelet önkormányzati vagyonelemet nem minősít nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonként forgalomképtelen törzsvagyonnak.

6. § (1) Az egyes vagyonelemek, vagyontárgyak rendeltetés szerinti csoportosítását, illetve törzsvagyonná, üzleti vagyonná nyilvánítását azok besoroláskori tényleges funkciója és jellege szerint kell elvégezni.

(2) A törzsvagyon körébe nem tartozó üzleti vagyon teljes körűen forgalomképes.

7. § (1) Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonba tartozó forgalomképtelen vagyontárgynak minősülnek a rendelet 1. mellékletében felsorolt vagyonelemek.

(2) Az önkormányzat korlátozottan forgalomképes vagyonelemeinek jegyzékét a rendelet 2. melléklete tartalmazza.

(3) Az önkormányzat forgalomképes (üzleti) vagyonának jegyzéket a rendelet 3. melléklete tartalmazza.

8. § (1) A korlátozottan forgalomképes vagyonelem hasznosítása rendeltetése sérelmét nem eredményezheti, hitelfelvétel, kötvénykibocsátás esetén annak fedezetéül nem szolgálhat, kizárólag az állam, másik helyi önkormányzat, vagy önkormányzati társulás részére idegeníthető el.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyoni minősítés az e kategóriába besorolt nemzeti vagyon tekintetében addig áll fenn, amíg az adott vagyontárgy közvetlenül önkormányzati feladat és hatáskör ellátását vagy a közhatalom gyakorlását szolgálja.

(3) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott tényállás megállapítása a Képviselő-testület kizárólagos hatáskörébe tartozik.

9. § A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelem használója köteles a tőle elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmény, vállalkozás, gazdasági társaság vezetője felel.

3. Vagyon értékének megállapítása

10. § (1) A vagyon értékének megállapítására a Polgármesteri Hivatalnál rendelkezésre álló nyilvántartási érték (értékpapír esetén a névérték) irányadó.

(2) Örökölt vagyon esetén a jogerős döntéssel - az önkormányzati ügy keletkezésétől (kérelem, beadvány benyújtásától) számítottan - egy éven belül jogerősen lezárt hagyatéki eljárás során megállapított értéket kell a vagyon értékének tekinteni.

(3) A vagyon értékének megállapítására - az önkormányzati ügy keletkezésétől (kérelem, beadvány benyújtásától) számítottan - egy évnél nem régebbi szakértői véleményt kell figyelembe venni.

11. § Ha az önkormányzati jogügylet, döntés tárgya egyidejűleg több vagyontárgy, vagyonelem (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak, vagyonelemek együttes értéke az irányadó.

4. Vagyonkezelői jog megszerzése, gyakorlása, ellenőrzése, megszűnése

12. § (1) A Képviselő-testület, mint az önkormányzati vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlója közfeladat ellátásához kapcsolódva az Önkormányzat vagyontárgyait, azok hasznosítását – vagyonkezelési szerződéssel – az Ntv. és e rendelet keretei között másra bízhatja. A vagyonkezelő – törvény keretei között – a tulajdonos nevében, a szerződés szerint gyakorolja a tulajdonosi jogokat és teljesíti a tulajdonos kötelezettségeit.

(2) A vagyonkezelő a rábízott vagyont – az önkormányzat kötelező feladatainak sérelme nélkül – e rendelet és a hatályos jogszabályok szerint, illetve a vagyonkezelési szerződésében foglaltak szerint a jó gazda gondosságával kezeli., e kötelezettség teljesítéséért a vagyonkezelő szervezet vezetője felel.

(3) Az önkormányzati vagyon vagyonkezelői szerződéssel történő átengedését ingyenesen biztosítja a vagyonkezelő részére.

(4) A vagyonkezelő a részére vagyonkezelésbe átadott vagyonelemekre köteles vagyonbiztosítást kötni, a vagyon állagát megóvni, a szükséges karbantartásról gondoskodni.

(5) A vagyonkezelőt a vagyonkezelésbe vett vagyonnal kapcsolatban megilletik a tulajdonos jogai és terhelik a tulajdonos kötelezettségei azzal, hogy

a) a vagyont nem idegenítheti el, valamint – jogszabályon alapuló, továbbá az ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára alapított használati jog, vezetékjog vagy ugyanezen okokból alapított szolgalom, továbbá a helyi önkormányzat javára alapított vezetékjog kivételével – nem terhelheti meg,

b) a vagyont biztosítékul nem adhatja

c) a vagyonon osztott tulajdont nem létesíthet

d) a vagyonkezelői jogot harmadik személyre nem ruházhatja át

e) A vagyonkezelő a saját költségén a vagyonkezelésbe adó előzetes írásbeli engedélye alapján jogosult a vagyonkezelésbe vett ingatlant átalakítani, értéknövelő beruházást, felújítást végezni. A beruházás, felújítás értékét a vagyonkezelőnek bizonylatokkal kell igazolnia a vagyonkezelésbe adónak.

(6) A vagyonkezelői jog ellenértékeként figyelembe vehető ellenszolgáltatás különösen: a vagyontárgy értéknövelő felújítása, illetve ilyen beruházás. Az ellenszolgáltatás vagyonkezelési szerződésben rögzített ellenértékének ÁFA fizetési kötelezettségét a vagyonkezelőre kell hárítani.

13. § (1) A vagyonkezelés ellenőrzése keretében a vagyonkezelő köteles szükség szerint éves és évközi beszámolásra, adatszolgáltatásra. Adatszolgáltatási kötelezettségét az Önkormányzat jogszabályban előírt beszámolási és adatszolgáltatási kötelezettségéhez kapcsolódóan köteles teljesíteni.

(2) Az Önkormányzat képviselője bármikor jogosult - a vagyonkezelő tevékenységének szükségtelen zavarása nélkül - a vagyonkezelés körülményeit a helyszínen ellenőrizni.

5. Vagyonhasznosítás

14. § (1) A forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes törzsvagyonát az Önkormányzat – a Polgármesteri hivatal, az Önkormányzat intézményei, gazdasági társaságai – rendeltetésének megfelelő használatra alkalmas állapotban köteles megőrizni, fenntartásáról, pótlásáról, működéséről gondoskodni.

(2) A törzsvagyon használati jogát, illetve üzemeltetési feladatait azok az önkormányzati gazdálkodó szervek gyakorolják, melyek a rendelet hatályba lépésekor közszolgáltatást teljesítettek, illetve azok a jogi és természetes személyek, akiket a Képviselő-testület a használatára az Nvtv. alapján vagyonkezelői vagy egyéb szerződéssel feljogosít (továbbiakban: jogszerű használók.)

(3) Az önkormányzati költségvetési szervek és egyéb jogszerű használók a rájuk bízott forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyont határozott idejű bérbeadás útján az alapfeladataik sérelme nélkül e rendeletben foglalta szerint hasznosítják.

15. § Az önkormányzati törzsvagyonba tartozó vagyon tulajdonjogát nem érintő hasznosításról: a) amennyiben a vagyontárgyak hasznosítására irányuló szerződések időtartama az egy évet nem haladja meg a Polgármester, b) egy évet meghaladó időtartamra történő szerződés megkötéséről a Képviselő-testület dönt.

16. § (1) Az önkormányzati intézmények annak a törzsvagyonnak a használati jogát gyakorolhatják, amely adott intézmény Alapító Okiratában vagy vagyonnyilvántartásában szerepel.

(2) Az Önkormányzat intézményei részére a Képviselő-testület a működéshez szükséges vagyonhasználatát a feladat ellátásához szükséges és elégséges mértékben biztosítja.

(3) Az Önkormányzat intézményei a jó gazda gondosságával jogosultak és kötelesek a vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, fenntartására, hasznosítására, a vagyonhoz fűződő közterhek viselésére és a használatukban lévő vagyon számviteli előírások szerinti nyilvántartásra.

(4) Az Önkormányzat intézményeitől a vagyoni eszközök hasznosításának jogát a Képviselő-testület megvonhatja, ha az a feladat ellátásának veszélyeztetése nélkül az önkormányzati célok megvalósítását hatékonyabban szolgálja.

(5) Az intézmény vezetője felelős a vagyon rendeltetésszerű használatáért és a gazdaságos működtetéséért.

(6) Ingatlan, ingatlanrész ismételt, azonos szervezettel történő, vagy egy évnél hosszabb, de legfeljebb ötévi időtartamra történő bérbe-, illetve használatba adásához a Képviselő-testület előzetes jóváhagyása szükséges.

(7) A Képviselő-testület dönt az önkormányzati intézmény és használó szervezet között kötendő önkormányzati vagyont érintő olyan megállapodás jóváhagyásáról, mely egyidejűleg tartalmazza a használó szervezetnek az önkormányzati intézmény címére történő székhely, valamint telephely bejegyzéséhez szükséges tulajdonosi hozzájárulást is.

17. § (1) A törzsvagyonon kívül egyéb vagyon körébe tartozó vagyontárgyak természetes személyek és átlátható szervezetek részére egyaránt elidegeníthetők, használatba adhatók, vagy egyéb módon hasznosíthatók, illetve tőlük megszerezhetők.

(2) Értékhatártól függetlenül a Képviselő-testület hatásköre az Önkormányzat feladat és hatáskörének változásával összefüggésben a használat jogának más Önkormányzat vagy állami szerv részére történő átadását, illetve e szervektől történő átvételét szolgáló megállapodás jóváhagyása, továbbá az önkormányzati vagyon bármely módon történő megterhelése.

18. § (1) A versenyeztetési eljárás szabályait külön jogszabályban nem szabályozott esetekben a Képviselő-testület által jóváhagyott, e rendelet 4. mellékletét képező Versenyeztetési Szabályzat tartalmazza.

(2)1 Egyedi esetben, Képviselő- testületi döntés alapján a versenyeztetési szabályzattól el lehet térni a versenyeztetés elvének megtartása mellett, továbbá

a) helyben szokásos módon ki kell hirdetni, nyilvánosságra kell hozni az ingatlan értékesítésre vonatkozó külön felhívást,

a) ingatlanközvetítőn keresztül is értékesíthető, abban az esetben ha az ingatlanközvetítő biztosítja a licitet.

(3) Az 5 M Ft értéket meghaladó önkormányzati vagyon elidegenítése, használatba- vagy bérbe adása főszabályként nyilvános versenyeztetési eljárás eredményeként, az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő részére, a szolgáltatás és ellenszolgáltatás értékarányosságával történhet.

(4) Az (3) bekezdésben megjelölt értékhatár 5 millió Ft alatt a versenyeztetés nem kötelező.

(5) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonelemeket értékhatártól függően a tulajdonosi jogok gyakorlója jelöli ki értékesítésre vagy egyéb módon történő hasznosításra az alábbi tartalommal: - a vagyonelem megnevezése, ingatlan esetén helyrajzi számának megjelölése – forgalmi érték megjelölése – a hasznosítás módja – a (3) bekezdésben meghatározott értékhatárt meghaladó vagyonelem hasznosítása esetén a pályázati feltételek meghatározása.

6. Vagyon tulajdonjogának átruházása

19. § Önkormányzati tulajdonú ingatlan pályázat útján történő értékesítése - az állami támogatás tilalma elvének betartása érdekében - megfelelően közzétett, nyílt és feltételhez nem kötött pályázati eljárás útján történhet.

20. § (1) Önkormányzati tulajdonú ingatlan pályázati eljárás nélküli értékesítése esetén - az állami támogatás tilalma elvének betartása érdekében - független, értékbecslésre jogosult szakértő véleményét kell beszerezni. A szakértői véleményben meghatározott árat minimális vételárnak kell tekinteni.

(2) Ha az állapítható meg, hogy az értékbecslő által megállapított áron az ingatlan nem értékesíthető, akkor a vételár legfeljebb 5 %-kal csökkentett értéken értékesíthető. Ha további ésszerű idő elteltével nyilvánvaló, hogy az ingatlan ezen az áron sem értékesíthető, akkor a szerzett tapasztalatokat, valamint a beérkezett ajánlatokat is figyelembe vevő új értékbecslést kell készíttetni.

(3) Ha az ingatlant az önkormányzat az értékesítést megelőző három éven belül vásárolta, akkor az értékesítési ár a vásárlási árnál alacsonyabb csak abban az esetben lehet, ha független értékbecslő az adott piacon konkrétan általános visszaesést állapít meg.

7. Vagyonszerzés

21. § (1) Bármely vagyontárgy ingyenes vagy kedvezményes megszerzésére vonatkozó nyilatkozat megtételre a Polgármester, illetve a Képviselő-testület jogosult.

(2) Ha az ingatlanvagyon tulajdonjogáról az Önkormányzat, vagy intézménye javára lemondtak, a vagyon csak abban az esetben fogadható el, ha az Önkormányzat, illetve az intézmény a vagyon elfogadásával együtt járó tulajdonosi kötelezettsége teljesítésére képes.

(3) Nem fogadható el olyan ingyenes vagy kedvezményes felajánlás, amelynek ismert terhei elérhetik, vagy meghaladhatják a felajánlott vagyon forgalmi értékét.

22. § Ingatlan tulajdonjogának megszerzése esetén előzetesen meg kell vizsgálni, hogy az milyen közérdekű cél megvalósításához, milyen feltételek mellett alkalmas, fel kell tárni a továbbhasznosítás lehetőségét, valamint a várható fenntartási, üzemeltetési költségek körét és nagyságát. Az ingatlanról az ügy keletkezésétől számított egy évnél nem régebbi forgalmi értékbecslés álljon rendelkezésre.

8. Tulajdonosi jogok gyakorlása társaságokban

23. § (1) Gazdasági társaság alapítására és megszüntetésére- az önkormányzati tulajdonrész mértékétől függetlenül – kizárólagosan a Képviselő-testület jogosult.

(2) Azon gazdasági társaságokban, amelyekben az önkormányzat legalább többségi befolyással rendelkezik, valamint azon többszemélyes, de nem többségi befolyású önkormányzati tulajdonú társaságokban, amelyekkel az Önkormányzat közszolgáltatási szerződést kötött, a legfőbb szerv hatáskörébe tartozó, tulajdonost megillető alábbi jogokat a Képviselő-testület gyakorolja:

a) az alapító okirat (társasági szerződés, alapszabály) megállapítása (jóváhagyása) és módosítása

b) az alaptőke (törzstőke) felemelése és leszállítása

c) az egyes üzletrészekhez fűződő jogok megváltoztatása,

d) a társaság ügyvezetőjének felügyelő bizottság tagjainak és a könyvvizsgálójának- a jelölésre vonatkozó törvényi előírások figyelembe vételével történő – kinevezése (megválasztása), felmentése, visszahívása, kivéve, ha a gazdasági társaság alapító okirata (társasági szerződése, alapszabálya) ettől eltérő rendelkezést tartalmaz,

e) a társaság jogutód nélküli megszűnésének, valamint átalakulásának elhatározása,

f) a tag kizárásának kezdeményezéséről való határozat érvényesítése,

g) a társaság alapszabályának rendelkezése szerint alapítói döntést igénylő kérdésben

(3) Az Önkormányzat többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok legfőbb szervének hatáskörébe tartozó, a (2) bekezdésben nem szabályozott eseteiben a tulajdonosi jogokat a Polgármester gyakorolja

(4) A (2) bekezdésekben felsorolt hatáskörében gyakorolt döntések meghozatalát megelőzően – a (2) bekezdés d) pontjában foglaltak kivételével – a vezető tisztségviselők, valamint Felügyelő Bizottság véleményét írásban kell megkérni, a társaságok alapító okiratában (társasági szerződés, alapszabály) foglaltaknak megfelelően.

(5) Az egyéb Önkormányzati részvétellel működő gazdasági társaságokban az Önkormányzatot, mint tulajdonost megillető jogokat a Polgármester gyakorolja.

9. Az Önkormányzat vagyonához kapcsolódó egyéb rendelkezések

24. § Kizárólagos képviselő-testületi döntést igénylő vagyoni kötelezettségek:

a) kötvénykibocsátás,

b) kezességvállalás

c) társadalmi szervezetekhez (kivéve politikai pártok, érdekképviseleti szervezetek) való csatlakozás

d) nonprofit szervezethez való csatlakozás, ha a létrehozásáról szóló törvény azt lehetővé teszi

e) alapítványok támogatása

f) önkormányzati vagyon társulásba vitele

g) önkormányzati költségvetéssel intézmény alapítása, megszüntetése, összevonása

10.2 Záró rendelkezések

25. § Ez a rendelet a kihirdetését követő harmadik napon lép hatályba.

26. § Hatályát veszti az Aba Város Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 18/2017.(VIII.29.) önkormányzati rendelet.

1. melléklet

Kataszterinapló törzsvagyon forgalomképtelen

1

Település

Megnevezés

Helyrajziszám

Naplószám

Utcanév

Ingatlanjelleg

Jogirendezettség

Forgalomképtelenség

Földterület nagysága m2

2

Aba

Szervizut

7/2//

2

8127 Aba, BELTERüLET

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1300

3

Aba

A Sárbogárd-Székesfehérvár műút melletti kp.út

18///

3

8127 Aba, BELTERüLET

21126 - KERÉKPÁRUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

44

4

Aba

Belterületi közut

51///

4

8127 Aba, UJ UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7952

5

Aba

Belterületi közut

21///

6

8127 Aba, BERCSÉNYI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2405

6

Aba

Belterületi közut

120/4//

7

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

860

7

Aba

Beterületi közut

136///

9

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6098

8

Aba

Belterület közut

171///

10

8127 Aba, ESZE TAMÁS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5355

9

Aba

Belterületi közut

198///

11

8127 Aba, VAK BOTTYÁN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5476

10

Aba

Közút és belterületi víz elvezetés

220///

12

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8507

11

Aba

Belterületi közut

238///

13

8127 Aba, ÁRPÁD UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4413

12

Aba

Belterületi közut

239///

14

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6433

13

Aba

Belterületi közut

254///

15

8127 Aba, KLAPKA UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2870

14

Aba

Belterületi közut

277///

16

8127 Aba, KLAPKA UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3268

15

Aba

Belterületi közut

303///

17

8127 Aba, KLAPKA UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3659

16

Aba

Belterületi közut

313///

18

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5224

17

Aba

Belterületi közut

366///

19

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2198

18

Aba

Belterületi közut

311///

20

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

787

19

Aba

Belterületi közut

382///

21

8127 Aba, KöLCSEY FERENC

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1341

20

Aba

Belterületi közut

400///

22

8127 Aba, SZÉCHENYI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8026

21

Aba

Belterületi közut

411///

23

8127 Aba, BOCSKAI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2400

22

Aba

Belterületi közut

455///

24

8127 Aba, KILIÁN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1036

23

Aba

Belterületi közut

478///

25

8127 Aba, DEÁK FERENC UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1752

24

Aba

Belterületi közut

488///

26

8127 Aba, PETőFI SÁNDOR UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6370

25

Aba

Belterületi közut

509///

27

8127 Aba, BÉKE TÉR

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3552

26

Aba

Belterületi közut

542///

28

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1278

27

Aba

Belterületi közut

545///

29

8127 Aba, SZABADSáG TÉR

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5020

28

Aba

Belterleti közut

551///

30

8127 Aba, BETHLEN GáBOR UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5519

29

Aba

Belteruleti közut

672///

32

8127 Aba, FIATH UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2909

30

Aba

Belterületi közut

688///

33

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4169

31

Aba

Belterületi közut

736///

34

8127 Aba, LÁNGI KÖZ

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3943

32

Aba

Belterületi közut

776///

35

8127 Aba, BEM UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2239

33

Aba

Belterületi közut

796///

36

8127 Aba, JÓKAI MÓR UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2821

34

Aba

Belterületi közut

810///

37

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3347

35

Aba

Belterületi közut

819///

38

8127 Aba, KáLVIN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5968

36

Aba

Belterületi közut

827///

39

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

856

37

Aba

Belterületi közut

892///

41

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

248

38

Aba

Belterületi közut

908///

42

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2974

39

Aba

Belterületi közut

948///

43

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1041

40

Aba

Belterületi közut

969///

44

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

799

41

Aba

Belterületi közut

987///

45

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

439

42

Aba

Belterületi közut

1050///

46

8127 Aba, ADY ENDRE UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2915

43

Aba

Belteruleti kozut

1071///

47

8127 Aba, ARANY JÁNOS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7567

44

Aba

Belteruleti kozut

1090///

48

8127 Aba, ETELE TÉR

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3324

45

Aba

általános iskola

494///

49

8127 Aba, BÉKE TÉR

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5764

46

Aba

Belterületi közut

1165///

51

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1498

47

Aba

Belterületi közut

1244///

53

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4489

48

Aba

Belterületi közut

1243///

54

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2325

49

Aba

Belterületi közut

1261///

55

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

611

50

Aba

Belterületi közut

1281///

56

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

408

51

Aba

Belterületi kozut

1295///

57

8127 Aba, ZRINYI MIKLóS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5094

52

Aba

Belterületi közut

1335///

58

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

953

53

Aba

Belterületi közut

1350///

59

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1731

54

Aba

Bodakajtor kozut

1480///

60

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2313

55

Aba

Bodakajtor belterületi közut

1476///

61

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2914

56

Aba

Belsőbáránd belterületi közut

1709///

62

8127 Aba, VASUT UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2956

57

Aba

Belterületi kozut

1727///

63

8127 Aba, Fő UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7681

58

Aba

Belterületi közut

2998///

64

8127 Aba, DEKEN SOR

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

504

59

Aba

Belterületi közut

2935///

65

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1536

60

Aba

Beépítetlen terület

2939///

66

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6935

61

Aba

Beépítetlen terület

3036///

68

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

568

62

Aba

Belsőbáránd belterületi közut

1781///

71

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1410

63

Aba

Belsőbáránd belterületi közut

1790///

72

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1406

64

Aba

Belsőbáránd beépítetlen terület

1723/2//

73

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4055

65

Aba

Belsőbáránd beépítetlen terület

1724///

74

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2102

66

Aba

Belsőbáránd beépítetlen terület

1725///

75

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2162

67

Aba

Belsőbáránd belterületi közut

1754/1//

76

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1796

68

Aba

Belsőbáránd belterületi közut

1764/1//

77

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

447

69

Aba

Zk. közut

1942///

79

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1748

70

Aba

Zk közut

2116///

80

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

673

71

Aba

Zk közut

2325///

81

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1521

72

Aba

Zk közut

2423///

82

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2351

73

Aba

Zk közut

2567///

83

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4283

74

Aba

Zk közut

2569///

84

8127 Aba, KINCSES DŰLŐ

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1302

75

Aba

Zk közut

2570///

85

8127 Aba, KINCSES DŰLŐ

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2936

76

Aba

Külterületi közut

0214///

86

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1069

77

Aba

Külterületi közut

0246///

87

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9641

78

Aba

Külterületiközut

0312/6//

89

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2841

79

Aba

Külterületi közut

0560/33//

91

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1269

80

Aba

Külterületi közut

0576/2//

92

8127 Aba, NÉVTELEN UTCA

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2527

81

Aba

Temető

0295/4//

104

8127 Aba, BáRáND

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5467

82

Aba

Temető

464///

105

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

540

83

Aba

Temető

398///

106

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2277

84

Aba

Temető

397/5//

107

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

712

85

Aba

Temető

396///

108

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

911

86

Aba

Temető

39///

109

8127 Aba, BELTERüLET

00004 - TEMETŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9844

87

Aba

Árok

797///

151

8127 Aba, BELTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

209

88

Aba

Emlékmű

875///

152

8127 Aba, BELTERüLET

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

424

89

Aba

Árok

2602///

153

8127 Aba, ZÁRTKERT

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

651

90

Aba

Árok

2936///

154

8127 Aba, BELTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2963

91

Aba

Belterületi kert

40///

155

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4708

92

Aba

Emlékmü

1369/1//

157

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

40

93

Aba

Belteületi közterület

1275/2//

158

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

126

94

Aba

Belterületi közterület

1275/4//

159

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

242

95

Aba

óvoda

367///

165

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5965

96

Aba

Beépitetlen terület óvodához kapcsolódik

374///

166

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2634

97

Aba

Beépitettlen terület óvodához kapcsolódik

373///

167

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2130

98

Aba

Orvosi rendelő

1031///

168

8127 Aba,

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

1816

99

Aba

Rákóczi utca 1 HRSZ

1/1//

180

8127 Aba, RAKOCZI

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6277

100

Aba

Rákóczi utca 1 HRSZ

1/2//

181

8127 Aba, RAKOCZI

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4839

101

Aba

Rákóczi utca 1 HRSZ

1/3//

182

8127 Aba, RAKOCZI

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6881

102

Aba

Rákóczi utca 1 HRSZ

1/5//

183

8127 Aba, RAKOCZI

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9386

103

Aba

Bercsényi utca 117 HRSZ

117///

184

8127 Aba, BERCSÉNYI UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5541

104

Aba

.

135///

185

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

931

105

Aba

Bercsényi utca 148 HRSZ

148///

186

8127 Aba, BERCSÉNYI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5079

106

Aba

Klapka utca 323 HRSZ

323///

190

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1613

107

Aba

Kisfaludy utca 395 HRSZ

395///

192

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1364

108

Aba

Vörösmarty utca 397/1 HRSZ

397/1//

193

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

321

109

Aba

Kisfaludy utca 399/17 HRSZ

399/17//

194

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

992

110

Aba

Kölcsey utca 427 HRSZ

427///

195

8127 Aba, KöLCSEY FERENC

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2340

111

Aba

Dózsa Gy. utca 463/5 HRSZ

463/5//

196

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

106

112

Aba

Út (Névtelen utca 867/1 HRSZ)

867/1//

205

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

413

113

Aba

Közterület (Dózsa Gy. utca 1007 HRSZ)

1007///

209

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1514

114

Aba

Közterület (park)

1135/8//

212

8127 Aba, ISTVáN TÉR

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

2393

115

Aba

Vörösmarty utca

1159///

213

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4243

116

Aba

Táncsics M. utca

1195/2//

214

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

536

117

Aba

Táncsics M. utca

1196/2//

215

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

330

118

Aba

Táncsics M. utca

1197/2//

216

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

362

119

Aba

Táncsics M. utca

1199/3//

217

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

317

120

Aba

Táncsics M. utca

1200/3//

218

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

363

121

Aba

Táncsics M. utca

1201/2//

219

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

340

122

Aba

Táncsics M. utca

1206/3//

220

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

330

123

Aba

Táncsics M. utca

1208/3//

221

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

328

124

Aba

Táncsics M. utca

1212/2//

222

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

163

125

Aba

Táncsics M. utca

1213/2//

223

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

841

126

Aba

Táncsics M. utca

1214/2//

224

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

341

127

Aba

Táncsics M. utca

1215/2//

225

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

338

128

Aba

Táncsics M. utca

1216/2//

226

8127 Aba, TáNCSICS UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

291

129

Aba

Bercsényi M. utca

1272///

227

8127 Aba, BERCSÉNYI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7774

130

Aba

Út

1753/3//

234

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3552

131

Aba

Út

1764/2//

236

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

780

132

Aba

Út

1776/1//

237

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1530

133

Aba

Út

1776/3//

238

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

978

134

Aba

Út

2997///

242

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4079

135

Aba

Árok

3031///

243

8127 Aba, BELTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2034

136

Aba

Út

03/1//

253

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9691

137

Aba

Külterületi út

03/2//

254

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1266

138

Aba

Út

011///

255

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4314

139

Aba

Árok

016///

256

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1704

140

Aba

Út

017/11//

261

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2314

141

Aba

Árok

018/1//

262

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1151

142

Aba

Árok

018/2//

263

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1487

143

Aba

Út

020///

264

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5442

144

Aba

Út

027///

265

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6560

145

Aba

Árok

029///

266

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1196

146

Aba

Út

033///

267

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2783

147

Aba

Út

034/1//

268

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

682

148

Aba

Út

039///

272

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1766

149

Aba

Út

047///

274

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2230

150

Aba

Út

049///

277

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5524

151

Aba

Út

051///

278

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5506

152

Aba

Út

053///

279

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

230

153

Aba

Út

057/1//

280

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1255

154

Aba

Út

057/3//

282

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4200

155

Aba

Út

058///

283

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1141

156

Aba

Út

059///

284

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6459

157

Aba

Árok

060///

285

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4244

158

Aba

Árok

061/4//

286

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8420

159

Aba

Gep, erdő, árok

061/38//

287

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3426

160

Aba

Árok

062///

288

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2561

161

Aba

Út

074/2//

289

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5368

162

Aba

Árok

075/2//

290

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1463

163

Aba

Út

078/2//

293

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2047

164

Aba

Út

078/24//

294

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4438

165

Aba

Út

081///

297

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4417

166

Aba

Út

083/1//

298

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5070

167

Aba

Út

084/15//

299

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3738

168

Aba

Út

085///

300

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3000

169

Aba

Út

086/3//

301

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2655

170

Aba

Gyep (legelő)

086/10//

302

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3537

171

Aba

Gyep (legelő)

086/12//

303

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

658

172

Aba

Út

088///

304

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1011

173

Aba

Út

092///

305

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1991

174

Aba

Út

094/1//

306

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4080

175

Aba

Út

094/2//

307

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1580

176

Aba

Út

097///

308

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5007

177

Aba

Út

098/1//

309

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1524

178

Aba

Út

098/2//

310

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7473

179

Aba

Út

099///

311

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3080

180

Aba

Út

0116///

313

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7111

181

Aba

Út

0117///

314

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2065

182

Aba

Út

0118///

315

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3939

183

Aba

Út

0119///

316

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3544

184

Aba

Árok

0232/16//

319

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4809

185

Aba

Út

0238/2//

320

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1266

186

Aba

Árok

0248///

321

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

334

187

Aba

Út

0251///

323

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3716

188

Aba

Árok

0253///

324

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1575

189

Aba

Árok

0258///

325

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4704

190

Aba

Közút

0259/1//

326

8127 Aba,

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3410

191

Aba

Út

0259/5//

327

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

962

192

Aba

Út

0259/6//

328

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

354

193

Aba

Út

0259/8//

330

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1104

194

Aba

Út

0266/1//

331

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8070

195

Aba

Út

0270///

332

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1110

196

Aba

Út

0271///

333

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1451

197

Aba

Út

0274///

334

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8434

198

Aba

út

0277///

335

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9614

199

Aba

Út

0279///

336

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8158

200

Aba

Út

0292///

337

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8930

201

Aba

út

0297///

339

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7951

202

Aba

Út

0302/2//

341

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

384

203

Aba

Út

0303///

342

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7486

204

Aba

Árok

0305///

343

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1521

205

Aba

út

0306/5//

344

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1182

206

Aba

Út

0326///

345

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2120

207

Aba

Út

0329/1//

346

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3286

208

Aba

Út

0336/2//

347

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3942

209

Aba

Út

0336/23//

348

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

605

210

Aba

Árok

0336/24//

349

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1903

211

Aba

Út

0338///

350

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1564

212

Aba

Árok

0340///

351

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1074

213

Aba

Út

0344/4//

355

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

247

214

Aba

Út

0349///

357

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5185

215

Aba

Árok

0359///

358

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1940

216

Aba

Út

0366///

359

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6492

217

Aba

Út

0371/1//

360

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2899

218

Aba

Út

0371/2//

361

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7678

219

Aba

Út

0373/1//

362

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9382

220

Aba

Út

0374/1//

363

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1526

221

Aba

Út

0377///

364

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1243

222

Aba

Út

0379///

365

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9098

223

Aba

út

0381///

366

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1792

224

Aba

Út

0383/6//

368

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1377

225

Aba

Út

0383/11//

369

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

504

226

Aba

Út

0384///

371

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4098

227

Aba

Út

0394///

374

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2756

228

Aba

Út

0401/6//

376

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

209

229

Aba

Út

0402///

378

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

919

230

Aba

Út

0403///

379

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

283

231

Aba

Út

0407///

380

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8726

232

Aba

Út

0415///

381

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

737

233

Aba

Út

0417///

382

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1281

234

Aba

Út

0420///

383

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9695

235

Aba

Út

0423///

384

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1275

236

Aba

Út

0425///

387

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

138

237

Aba

Út

0427///

388

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

6210

238

Aba

Út

0429///

389

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3005

239

Aba

Út

0433///

390

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1165

240

Aba

Út

0441///

392

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5130

241

Aba

Út

0442/1//

393

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5179

242

Aba

Kajtori út

0442/9//

395

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3885

243

Aba

Kajtori út

0443///

396

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3907

244

Aba

Út

0444/1//

397

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8372

245

Aba

Út

0444/3//

398

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1756

246

Aba

Út

0444/7//

399

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4999

247

Aba

Út

0451///

401

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

248

248

Aba

Út

0452/2//

402

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

86

249

Aba

Út

0452/5//

404

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

548

250

Aba

Út

0454///

405

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

496

251

Aba

Út

0458/1//

406

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5995

252

Aba

Út

0464///

407

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4341

253

Aba

Út

0465/1//

408

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1633

254

Aba

Út

0472///

410

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

300

255

Aba

Árok

0473/8//

411

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9918

256

Aba

Út

0474///

414

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7980

257

Aba

Út

0525/2//

419

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7276

258

Aba

Árok

0538///

420

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7334

259

Aba

Árok

0539/1//

421

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5908

260

Aba

Út

0539/2//

422

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1225

261

Aba

Út

0543///

423

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2287

262

Aba

Árok

0545///

425

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2766

263

Aba

Út

0581///

438

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1791

264

Aba

Út

074/1//

440

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4419

265

Aba

Árok

090///

441

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2618

266

Aba

Árok

0265/1//

442

8127 Aba,

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8048

267

Aba

Út

0324///

443

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

7234

268

Aba

Árok

0334///

444

8127 Aba, KüLTERüLET

21534 - NYÍLT VÍZELVEZETŐ ÁROK, CSATORNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

524

269

Aba

Út

0357///

445

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

88

270

Aba

Út

0439///

448

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2378

271

Aba

Út

0568///

450

8127 Aba,

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2680

272

Aba

Nyolctantermes általános iskola

1135/2//

463

8127 Aba, ISTVáN TÉR

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9618

273

Aba

Fogorvosi rendelő

436/1//

484

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA 93

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

820

274

Aba

Bodakajtor út

1483///

485

8127 Aba, BODAKAJTOR

21122 - BELTERÜLETI MÁSODRENDŰ FŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

1610

275

Aba

Út Bodakajtor

1559///

486

8127 Aba, BODAKAJTOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

703

276

Aba

Aba-Bodakajtor közti aszfalt út

079///

487

8127 Aba, BODAKAJTOR

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

8838

277

Aba

Agro-Aba Növ és Gyüm term Kft-től

1481///

488

8127 Aba, BODAKAJTOR

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

4823

278

Aba

Buszváró Bkajtor belső

10003///

492

8127 Aba,

12743 - BUSZMEGÁLLÓK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

279

Aba

Református templom kapu

10004///

497

8127 Aba,

24000 - EGYÉB, MÉG BE NEM SOROLT ÉPÜLETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

280

Aba

Bodakajtori ivóvíz hálózat

10006///

498

8127 Aba,

22220 - HELYI (TELEPÜLÉSI) VÍZELLÁTÓ VEZETÉKEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

281

Aba

Kivett közúz

401/1//

510

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1275

282

Aba

út Klujber Józsefnétól

1166/1//

512

8127 Aba,

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

411

283

Aba

út Klujber Józsefnétól

1166/2//

513

8127 Aba,

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

278

284

Aba

Saját használatú út

0201///

514

8127 Aba,

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

9397

285

Aba

út

778/2//

522

8127 Aba, BELTERüLET

21122 - BELTERÜLETI MÁSODRENDŰ FŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

311

286

Aba

Diófa utca

84///

530

8127 Aba, BELTERüLET

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

5638

287

Aba

Belterületi csapadékvíz elvez.

10005///

550

8127 Aba, KüLTERüLET

00002 - VIZEK, KÖZCÉLÚ VÍZILÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

288

Aba

Árpád utca

221/6//

551

8127 Aba, ÁRPÁD UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

476

289

Aba

Árpád utca

221/8//

552

8127 Aba, ÁRPÁD UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

384

290

Aba

Fehérvári úton

096/13//

553

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

21120 - HELYI UTAK ÉS UTCÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1465

291

Aba

Kivett saját használatú út és árok

076/6//

561

8127 Aba,

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

3416

292

Aba

Beépítetlen kivett terület, volt szvtelep helye

1135/7//

562

8127 Aba, SZENT ISTVáN KIRáLY TÉR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

290

293

Aba

Kivett kerékpárút

1376/4//

563

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

21126 - KERÉKPÁRUTAK

RÉSZBEN RENDEZETLEN

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

156

294

Aba

Országos közút

0453///

564

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

21126 - KERÉKPÁRUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

0

295

Aba

Kivett kerékpárút

870/2//

565

8127 Aba, RAKOCZI

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RÉSZBEN RENDEZETLEN

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

88

296

Aba

Park

1492/3//

567

8127 Aba, BODAKAJTOR

00003 - ZÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

6375

297

Aba

63-as főút kerékpárútas része

0453/1//

570

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

21100 - UTAK

RÉSZBEN RENDEZETLEN

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

0

298

Aba

63-as főút kerékpárutas része

0559///

571

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

21110 - ORSZÁGOS UTAK

RÉSZBEN RENDEZETLEN

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

0

299

Aba

Kivett közterület

1489/5//

576

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

1137

300

Aba

Közvilágítás

111111/1//

578

8127 Aba, BELTERüLET

24200 - MÁSHOVÁ NEM SOROLT EGYÉB ÉPÍTMÉNYEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

301

Aba

Szennyvízrendszer felújítása

111111/2//

579

8127 Aba, BELTERüLET

22230 - HELYI (TELEPÜLÉSI) SZENNYVÍZSZÁLLÍTÓ VEZETÉKEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

302

Aba

Kivett közterület

1753/1//

599

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

916

303

Aba

Kivett magánút

401/7

604

8127 Aba, BELTERÜLET

21124- BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓ ÚTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

748

2. melléklet

Kataszterinapló törzsvagyon korlátozottan forgalomképes

1

Település

Megnevezés

Helyrajziszám

naplószám

Utcanév

Ingatlanjelleg

Jogirendezettség

Forgalomképesség

Földterület nagysága m2

2

Aba

Vízmű

046/2//

273

8127 Aba, KüLTERüLET

22223 - VÍZTORNYOK

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

4071

3

Aba

Mocsár, út

0295/7//

338

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

7172

4

Aba

Kivett beépítetlen terület

2969///

566

8127 Aba, KOSSUTH LAJOS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

9381

5

Aba

Aba, Belsőbáránd, Bodakajtor WIFI4EU

000000///

592

8127 Aba, BELTERüLET

24200 - MÁSHOVÁ NEM SOROLT EGYÉB ÉPÍTMÉNYEK

RENDEZETT

6

Aba

KIVETT KULTÚRHÁZ ÉS UDVAR

401/5

161

8127 Aba

12610- SZÓRAKOZTATÁSRA, KÖZMŰVELŐDÉSRE HASZNÁLT ÉPÜLET

RENDEZETT

KORLÁT- FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

11962

7

Aba

KIVETT KULTÚRHÁZ ÉS UDVAR

401/6

603

8127 Aba

12610- SZÓRAKOZTATÁSRA, KÖZMŰVELŐDÉSRE HASZNÁLT ÉPÜLET

RENDEZETT

KORLÁT- FORGALOMKÉPES TÖRVÉNY A.

8327

3. melléklet

Kataszterinapló forgalomképes

1

Település

Megnevezés

Helyrajziszám

Naplószám

Utcanév

Ingatlan jellege

Jogi rendezettség

Forgalomképesség

Földterület
nagysága m2

2

Aba

Belsőbáránd beépitettle terület

1737///

94

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

864

3

Aba

Belsőbáránd beépitettlen terület

1739///

95

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

864

4

Aba

Belsőbáránd belterületi beépitettlen terület

1740///

96

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

864

5

Aba

Belsőbáránd beépitettlen terület

1742///

97

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

864

6

Aba

Beépitettlen terület

774///

99

8127 Aba, BEM UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2913

7

Aba

Beépitettlen terület

777///

100

8127 Aba, BEM UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2479

8

Aba

Beépitettlen terület

3048///

101

8127 Aba, DEKEN SOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1744

9

Aba

Mocsár

1022///

103

8127 Aba, ADY ENDRE UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4699

10

Aba

Kert

2420///

110

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

270

11

Aba

Zártkert

2421///

111

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1259

12

Aba

Szántó

2527///

112

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4291

13

Aba

Zártkert

2531/1//

113

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

144

14

Aba

Szántó

2609///

115

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2435

15

Aba

Rét

2625///

116

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1212

16

Aba

Mocsár

03/3//

120

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5450

17

Aba

Szántó

0558/15//

141

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

378

18

Aba

Szántó

0558/16//

142

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

291

19

Aba

Gyep

0558/27//

143

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

204

20

Aba

Szántó

0563/28//

150

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3784

21

Aba

Külterületi föld

0558/18//

156

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

842

22

Aba

Településközpont

462///

162

8127 Aba, RÁKóCZI 12

12201 - POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3346

23

Aba

Szántó

084/32//

172

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

862

24

Aba

CSALÁDI LAKÓÉPÜLET

954/1//

176

8127 Aba, PETőFI SÁNDOR UTCA 29

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1350

25

Aba

Kossuth Lajos utca 584 HRSZ

584///

199

8127 Aba, KOSSUTH LAJOS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2867

26

Aba

Kossuth Lajos utca 625/2 HRSZ

625/2//

200

8127 Aba, KOSSUTH LAJOS UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2355

27

Aba

Nyugdíjasház

705///

203

8127 Aba, KOSSUTH LAJOS UTCA 154

11301 - NYUGDÍJAS OTTHON (NYUGDÍJASHÁZ), GARZONHÁZ, SZOBABÉRLŐK HÁZA

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5720

28

Aba

Közterület

809///

204

8127 Aba, KOSSUTH LAJOS UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

9345

29

Aba

Közterület (Kálvin utca 874 HRSZ)

874///

206

8127 Aba,

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4918

30

Aba

Közterület (Petőfi sándor utca 936 HRSZ)

936///

207

8127 Aba, PETőFI SÁNDOR UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2605

31

Aba

Beépítetlen terület

1060///

210

8127 Aba, ARANY JÁNOS UTCA 12

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1969

32

Aba

Beépítetlen terület és árok

1063/3//

211

8127 Aba, ARANY JÁNOS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4062

33

Aba

Bodakajtor Fehérvári utca 1491/3 HRSZ

1491/3//

228

8127 Aba, FEHéRVáRI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2168

34

Aba

Bodakajtor 1492/2 HRSZ, szálló

1492/2//

229

8127 Aba,

12126 - EGYÉB, MÁSHOVA NEM SOROLT SZÁLLÓÉPÜLETEK, NYARALÓK, STB.

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2992

35

Aba

Beépítetlen terület

1726/1//

230

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1787

36

Aba

Müv. ház, orvosi rendelő

1734/1//

231

8127 Aba,

12612 - ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1993

37

Aba

Beépítetlen terület

1734/5//

232

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1503

38

Aba

Beépítetlen terület

1735/1//

233

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2112

39

Aba

Beépítetlen terület

2949///

239

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5905

40

Aba

Beépítetlen terület

2976///

240

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4596

41

Aba

Beépítetlen terület

2989///

241

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5654

42

Aba

Beépítetlen terület

3044///

245

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4298

43

Aba

Gyep (legelő)

017/3//

257

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

316

44

Aba

A, gyep; b, szántó

035/1//

270

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

7094

45

Aba

Szántó

038/9//

271

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

479

46

Aba

Anyaggödör

048/8//

275

8127 Aba,

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4028

47

Aba

Erdő

048/9//

276

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5082

48

Aba

Gyep (legelő)

057/2//

281

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3194

49

Aba

Erdő

0259/7//

329

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2370

50

Aba

Szántó

0393/1//

372

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4070

51

Aba

Szántó

0393/4//

373

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

442

52

Aba

Erdő, gyep (legelő)

0397/14//

375

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2481

53

Aba

Szántó

0401/8//

377

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

209

54

Aba

Gázfogadó állomás

0424/9//

385

8127 Aba,

22100 - TÁVOLSÁGI CSŐVEZETÉKEK, TÁVKÖZLŐ- ÉS ELEKTROMOS HÁLÓZATOK,MŰTÁRGYAIK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1342

55

Aba

Erdő

0452/3//

403

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

8265

56

Aba

Szántó

0473/30//

412

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

8540

57

Aba

Gázfogadóállomás

0473/37//

413

8127 Aba,

22100 - TÁVOLSÁGI CSŐVEZETÉKEK, TÁVKÖZLŐ- ÉS ELEKTROMOS HÁLÓZATOK,MŰTÁRGYAIK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

206

58

Aba

Szántó

0523/2//

418

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3924

59

Aba

Gyep (legelő)

0544///

424

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2400

60

Aba

Gyep (rét)

0558/3//

427

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2366

61

Aba

Gyep (rét)

0558/5//

428

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

978

62

Aba

Szántó

0558/13//

429

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

759

63

Aba

Szántó

0558/17//

430

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

320

64

Aba

Erdő

0558/24//

431

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

234

65

Aba

GYep (rét)

0558/25//

432

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1326

66

Aba

Gyep (rét)

0558/26//

433

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

168

67

Aba

Gyep (rét)

0558/28//

434

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

160

68

Aba

Gyep (legelő) és adótorony

046/12//

439

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

8290

69

Aba

Gyep (legelő)

0396///

447

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

7706

70

Aba

Kert

2603///

453

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

996

71

Aba

Kert

2604///

454

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1212

72

Aba

Kert

2608///

455

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1119

73

Aba

Kert

2611///

456

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1173

74

Aba

Beépítetlen terület

0195/2//

457

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

625

75

Aba

Szántó

2415///

461

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1525

76

Aba

Kábeltelevíziós rendszer

10000///

468

8127 Aba, KüLTERüLET

22244 - HELYI TV-KÁBELEK ÉS A HOZZÁJUK TARTOZÓ KÖZÖSSÉGI ANTENNÁK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

0

77

Aba

Szántó

1764/4//

470

8127 Aba, BELTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

0

78

Aba

Beépítetlen terület

2966///

473

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2183

79

Aba

Beépítetlen terület

1799///

474

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1417

80

Aba

Beépítetlen terület

38/3//

475

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1439

81

Aba

Gazdasági épület

2922///

476

8127 Aba, BELTERüLET

12714 - BORPINCÉK, BORTÁROLÓK, ÜVEGHÁZAK, GOMBAPINCÉK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1894

82

Aba

Beépítetlen terület

1063/2//

479

8127 Aba, ARANY JÁNOS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

934

83

Aba

Beépítetlen terület

2920///

480

8127 Aba, LEáNYKA U 26

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1834

84

Aba

Gazdasági épület

2115/3//

481

8127 Aba, TERéZIA

12710 - MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1089

85

Aba

Szántó Belsőbáránd

1764/5//

483

8127 Aba, BELSőBáRáND

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1

86

Aba

Zártkert, lakóház, szőlő

1917///

502

8127 Aba,

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1910

87

Aba

Udvar

0306/3//

507

8127 Aba, BáRáND

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2789

88

Aba

Telek Pánczéltól

2008///

508

8127 Aba, ZÁRTKERT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

882

89

Aba

Telek Pataki

2927///

509

8127 Aba, ZÁRTKERT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

890

90

Aba

Arnóth Istvánné örököseitől

1918///

511

8127 Aba, ZÁRTKERT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1679

91

Aba

Teleház

510/5//

515

8127 Aba,

12610 - SZÓRAKOZTATÁSRA, KÖZMŰVELŐDÉSRE HASZNÁLT ÉPÜLETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1017

92

Aba

Szántó

084/31//

516

8127 Aba,

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1594

93

Aba

Lakóház udvar gazdasági épület

930///

518

8127 Aba, PETőFI SÁNDOR UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2337

94

Aba

Lakóház udvar

2018///

519

8127 Aba, BELTERüLET

11000 - LAKÓÉPÜLETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2338

95

Aba

Szőlő és gazdasági ép.

2114///

520

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1716

96

Aba

Szőlő gazdasági épület

2115/2//

521

8127 Aba, ZÁRTKERT

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1088

97

Aba

Iskola Bodakajtor

1479/3//

523

8127 Aba, BELTERüLET

12630 - ISKOLÁK, EGYETEMEK ÉS KUTATÓINTÉZETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3490

98

Aba

Lakóház

1479/13//

524

8127 Aba, BELTERüLET

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2185

99

Aba

Lakóház,udvar Bodakajtor

1489/7//

526

8127 Aba, BELTERüLET

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1962

100

Aba

Beépítetlen terület Bodakajtor

1489/8//

527

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1069

101

Aba

Major Bodakajtor

1489/9//

528

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2325

102

Aba

Dózsa Gy.u.

466/3//

555

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

894

103

Aba

Utasváró pavilonok

10001///

556

8127 Aba, BELTERüLET

12743 - BUSZMEGÁLLÓK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

0

104

Aba

Kisfaludy utca Gimnázium

360/2//

558

8127 Aba, KISFALUDY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

6362

105

Aba

Kastélykert Gimnázium

360/1//

559

8127 Aba, KISFALUDY UTCA 12/C

12635 - KÖZÉPISKOLA (GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA)

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

6372

106

Aba

Volt benzinkút területe

463/3//

568

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

120

107

Aba

Volt Kajtor völgye terület

463/4//

569

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

90

108

Aba

Lakóház és udvar

365///

572

8127 Aba, DóZSA GYÖRGY UTCA

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

4096

109

Aba

Lakóház udvar

1479/28//

573

8127 Aba, BELTERüLET

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1457

110

Aba

Gazdasági épület udvar

1489/3//

575

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1183

111

Aba

Belterületi ingatlan

356/2//

580

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1000

112

Aba

Belterületi ingatlan

357///

581

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1000

113

Aba

Szántó

0558/20//

582

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

147

114

Aba

Szántó

0558/21//

583

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

471

115

Aba

Szántó

0558/23//

584

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

245

116

Aba

Külterületi ingatlan

0558/19//

585

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

165

117

Aba

Külterületi ingatlan

0558/22//

586

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2046

118

Aba

Belterületi ingatlan

14872///

587

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3776

119

Aba

Belterületi ingatlan

1493///

588

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

6557

120

Aba

Belterületi ingatlan

1503///

589

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5735

121

Aba

lakóház udvar

547/2//

590

8127 Aba, BELTERüLET

11111 - SZABADON ÁLLÓ HÁZAK, MINT PL. CSALÁDI HÁZAK, VILLÁK, FAHÁZAK, ERDÉSZ

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3732

122

Aba

Beépítetlen terület

2969///

591

ABA, BELTERÜLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

586

123

Aba

Lakóház, udvar

0558/19//

593

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

165

124

Aba

Szántó

0558/20//

594

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

147

125

Aba

Szántó

0558/21//

595

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

471

126

Aba

Lakóház, udvar

0558/22//

596

8127 Aba, KüLTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

2046

127

Aba

Erdő

0558/23//

597

8127 Aba, KüLTERüLET

00005 - TERMŐFÖLD

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

245

128

Aba

Beépítetlen terület

358///

598

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

5152

129

Aba

Kivett közterület

1753/2//

600

8127 Aba, BELTERüLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1391

130

Aba

Lakóház , udvar

401/3//

601

8127 Aba, VÖRÖSMARTY UTCA

11221 - HÁROM ÉS ANNÁL TÖBB LAKÁSOS LAKÓÉPÜLETEK

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

1686

131

Aba

Beépítetlen terület

401/4//

602

8027 ABA, BELTERÜLET

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

3673

132

Aba

Beépítetlen terület

0437///

391

8127, Aba, külterület

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

fORGALOMKÉPES

3239

133

Aba

KIVETT BEÉPÍTETTLEN TERÜLET

401/8

605

8127 Aba, BELTERÜLET

00001- MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

FORGALOMKÉPES

9329

1

A 18.§ (2) bekezdése az Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2022. (IV.29.) önkormányzati rendelete 1.§-ával megállapított szöveg.

2

A 10. alcímet Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2022. (IV.29.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

3

Az 1. mellékletben foglalt táblázata az Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2022. (V. 13.) önkormányzati rendelete 1. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

4

A 2. mellékletben foglalt táblázata az Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2022. (V. 13.) önkormányzati rendelete 1. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

5

A 3. mellékletben foglalt táblázata az Aba Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2022. (V. 13.) önkormányzati rendelete 1. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.