Bőny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015 (IV.28.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról

Hatályos: 2015. 04. 28- 2016. 02. 08

Bőny Község Önkormányzata az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében - az Államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 91. §-ban megfogalmazott kötelezettsége alapján-az Önkormányzat 2014.évi költségvetési gazdálkodásáról szóló zárszámadás elfogadásáról, az állami támogatások elszámolásáról a következőket rendeli el:


  1. §.


Bőny Község Önkormányzatának képviselő-testülete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámolót


                                                        315.003 eFt bevétellel

                                                        297.963 eFt kiadással


 az 1-16. számú melléklet szerinti címrend figyelembevételével jóváhagyja.


  1. §.


A képviselő–testület önállóan gazdálkodó költségvetési szerve:


  • polgármesteri hivatal


külön címet alkot.


3.§


A képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda-Bőlcsőde összevont bevételeit és kiadásait az 1. és 1.1. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.



4.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda- Bölcsőde összevont működési és felhalmozási költségvetési mérlegét a 2. és 3. sz. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.


5.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda-bölcsőde a beruházási és felújítási kiadásainak teljesítését, valamint annak célonkénti részletezését a 4. és  5., melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.


6.§.


A Képviselő - testület az EU-s támogatással megvalósult program bevételeit és kiadásait a 6. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.



7.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda-bölcsőde összevont pénzeszköz változását a 7. melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.


8.§.


A Képviselő - testület a 2014. évben céljelleggel juttatott támogatásokat a 8. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


9.§.



A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda-bölcsőde bevételeit és kiadásait kötelező, önként vállalt és államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 9. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


10.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Szivárvány Egységes Óvoda-bölcsőde engedélyezett létszámkeretét a 10. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


11.§.



(1) A Képviselő-testület az Önkormányzat 2014. december 31-i állapot szerinti vagyonkimutatását a 11. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(2) A Képviselő-testület a Bőnyi Polgármesteri Hivatal 2014. december 31-i állapot szerinti vagyonkimutatását a 12. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(3) A Képviselő-testület a Szivárvány Egysége Óvoda-bölcsőde 2014. december 31-i állapot szerinti vagyonkimutatását a 13. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


12.§.


(1) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont eredmény kimutatását a 14. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(2) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont maradvány kimutatását a 15. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(3) A Képviselő-testület az Önkormányzat által nyújtott közvetett támogatásokat a 16. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.




13.§.


Jelen rendelet a kihirdetés napját követő napon lép hatályba, ezzel egyidejűleg az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló 3/2014. (IV.22.) önkormányzati rendelet hatályát veszti.