Bőny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2017 (V.23.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat 2016. évi költségvetésének végrehajtásáról

Hatályos: 2017. 05. 24- 2018. 05. 29

Bőny Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 91. § (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 120. § (1) a) pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Pénzügyi Bizottsága véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


1.§.


Bőny Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámolót


                                                        527.555.340 Ft bevétellel

                                                        330.610.647 Ft kiadással


 az 1-13. számú melléklet szerinti címrend figyelembevételével jóváhagyja.


2.§ .


A képviselő–testület önállóan gazdálkodó költségvetési szerve:


  • polgármesteri hivatal


külön címet alkot.


3.§


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsőde összevont bevételeit és kiadásait az 1. és 1.1. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.


4.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsőde összevont működési és felhalmozási költségvetési mérlegét a 2. és 3. sz. mellékletek szerinti részletezettségben állapítja meg.


5.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsőde a beruházási és felújítási kiadásainak teljesítését, valamint annak célonkénti részletezését a 4. és 5., melléklet szerinti részletezettségben állapítja meg.


6.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat előirányzat felhasználási ütemtervét a 6. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

7.§.


A Képviselő-testület a 2016. évben céljelleggel juttatott támogatásokat a 7. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


8.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsőde bevételeit és kiadásait kötelező, önként vállalt és államigazgatási feladatok szerinti bontásban a 8., 8.1, 8.2.  melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


9.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat által nyújtott közvetett támogatásokat a 9. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


10. §.


A Képviselő-testület az Önkormányzat, a Bőnyi Polgármesteri Hivatal és a Bőnyi Szivárvány Egységes Óvoda-Bölcsőde engedélyezett létszámkeretét a 10. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


11.§.


(1) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont eredmény kimutatását a 11. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.

(2) A Képviselő-testület az Önkormányzat összevont maradvány kimutatását a 12. melléklet szerinti részletezettséggel állapítja meg.


12.§.


A Képviselő-testület az Önkormányzat 2016. évi vagyonkimutatását a 13. melléklet szerint állapítja meg.


13.§.


Jelen rendelet a kihirdetés napját követő napon lép hatályba, egyidejűleg az önkormányzat 2015. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló 3/2016. (V.26.) ÖK rendelete hatályát veszti.

Mellékletek