Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016 (II. 3.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati konyhán biztosított gyermek és külső étkeztetés intézményi térítési díjairól és a bölcsődei gondozásért fizetendő intézményi térítési díjról

Hatályos: 2016. 02. 04- 2016. 03. 08

Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 8. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 104. § (1) bekezdés b.) pontjában, 147. § (1) bekezdésében és 151. § (2f) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az alábbi rendeletet alkotja:

1. §

Az önkormányzati konyhán a bölcsődések, az óvodások, az általános iskolások és külső étkezők részére biztosított étkeztetés intézményi térítési díjait jelen rendelet 1. számú melléklete tartalmazza.

2. §

Az önkormányzat által fenntartott bölcsőde intézményben a gyermekek napközbeni ellátása keretében biztosított gondozásért a 2. mellékletben meghatározott összegű napi térítési díjat kell fizetni.

3. §

E rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba. A hatályba lépéssel egyidejűleg hatályát veszti Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2012. (VI. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzati konyhán biztosított gyermek és külső étkeztetés intézményi térítési díjairól és a bölcsődei gondozásért fizetendő intézményi térítési díjról.

Győrzámoly, 2016. február 2.  


  Horváth Gábor                                                                                    dr. Torma Viktória

     polgármester                                                                                                jegyző


Záradék

A rendelet kihirdetve: 

Győrzámoly, 2016. február 3.


                                                                                                                dr. Torma Viktória

                                                                                                                           jegyző