Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015.(V.29.) önkormányzati rendelete

az államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról szóló 18/2014. (VI. 26.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2015. 05. 30- 2015. 05. 30

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete

17/2015. (V. 29.) önkormányzati rendelete

az államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról szóló 18/2014. (VI. 26.) önkormányzati rendelet módosításáról


 

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében foglaltak rendelkezések alapján az államháztartáson kívüli forrás átvételéről és átadásáról szóló 18/2014. (VI. 26.) önkormányzati rendeletet (továbbiakban: Rendelet) az alábbiak szerint módosítja.



1.§ A Rendelet 1.§ (3) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„1.§

(3) A rendelet tárgyi hatálya nem terjed ki a tárgy szerinti külön önkormányzati rendeletekben meghatározott támogatásokra, így különösen a szociális ellátásokra, a szociálisan rászorultak részére megállapított pénzbeli támogatásokra, az önkormányzati pénzeszközökből és támogatásokból megvalósuló beszerzésekről szóló önkormányzati rendelet hatálya alá tartozó támogatásokra, az ösztöndíjakra, a lakáscélú támogatásokra.”


2.§ A Rendelet 5.§ (9) bekezdése az alábbi új rendelkezéssel egészül ki:

„5.§

(9) A támogatás célnak megfelelő felhasználását az önkormányzat jogosult a helyszínen ellenőrizni. A felhalmozási célú támogatások esetében a számadások beküldött dokumentumainak felülvizsgálata mellett minden esetben helyszíni ellenőrzést kell tartani, melyről jegyzőkönyvet kell felvenni.”


3.§ Záró rendelkezések

(1) Jelen rendelet a kihirdetés napját követő napon lép hatályba.

(2) Jelen rendelet a hatályba lépését követő napon hatályát veszti.






                        Ruzsics Ferenc                                              Dr. Horváth Teréz

 polgármester                                                           jegyző


Mellékletek