Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 17/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete

a „Szakembereket Salgótarjánba!” programról

Hatályos: 2023. 04. 01

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 17/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete

a „Szakembereket Salgótarjánba!” programról

2023.04.01.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. Cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében eljárva a következőket rendeli el:

A rendelet célja

1. §1 Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) a város jövője szempontjából értékes végzettséggel rendelkezők a városban történő letelepedésének és lakhatásának biztosítására „Szakembereket Salgótarjánba!” elnevezéssel programot indít. A program keretében az Önkormányzat vállalja, hogy meghatározott időtartamra jelképes összegen történő bérbeadással lakást biztosít az itt letelepedni kívánó szakemberek számára. Az Önkormányzat célja, hogy a salgótarjáni székhelyű vagy telephelyű munkáltatók ösztönzésével egyidejűleg a város lakosságmegtartó erejét növelje, a szakemberek szellemi tőkéjüket Salgótarjánba visszatérve, vagy itt letelepedve a város fejlődése érdekében kamatoztassák.

Értelmező rendelkezés

2. §2 E rendelet alkalmazásában:

1. munkaviszony: a magyar munkajog hatálya alá tartozó munkaviszony, közszolgálati jogviszony, közalkalmazotti jogviszony, bírósági, ügyészségi jogviszony, a fegyveres erők és rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonya,

2. munkavégzésre irányuló egyéb jogviszony: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján megbízási szerződéssel vagy vállalkozási szerződéssel létrejött jogviszony.

3.3 életvitelszerűen használt lakóingatlan: az az ingatlan (lakás, családi ház, üdülő), amelyből a magánszemély szervezi az életét (pl. rendszeresen innen indul, ide ér haza), ahol az életvitelhez szükséges tevékenységeket – főzés, étkezés, mosás stb. – legjellemzőbben folytatja, ahol havi rendszerességgel közüzemi szolgáltatásokat vesz igénybe,

4.4 lakcím: a bejelentett lakóhely, illetve tartózkodási hely címe,

5.5 okirat: a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény 94. alcímében meghatározottak,

6.6 család: egy lakásban, egy családi házban vagy egy üdülőben együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező közeli hozzátartozók közössége,

7.7 egyedülálló: az, aki hajadon, nőtlen, özvegy, elvált vagy házastársától külön él, kivéve, ha élettársa van,

8.8 közeli hozzátartozó: a házastárs és az élettárs, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek.

A támogatás feltételei

3. §9 (1) A támogatás pályázat benyújtása útján nyerhető el.

(2) A támogatásra az a salgótarjáni lakcímmel nem rendelkező magánszemély (a továbbiakban: pályázó; a támogatási szerződés megkötése után: támogatott) nyújthatja be a pályázatát, aki rendelkezik:

a) felsőfokú végzettséggel vagy érettségire épülő szakképesítéssel, és

b) salgótarjáni székhelyű, telephelyű vagy fióktelepű munkáltatótól szándéknyilatkozattal arra vonatkozóan, hogy az ilyen munkáltató a pályázóval Salgótarján közigazgatási határán belüli munkahelyre vonatkozóan végzettségének megfelelő munkakörben munkaviszonyt vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyt fog létesíteni 1 hónapon belül, vagy

c) salgótarjáni székhelyű, telephelyű vagy fióktelepű munkáltatóval a pályázat benyújtásától számított 6 hónapnál nem régebbi Salgótarján közigazgatási határán belüli munkahelyre vonatkozóan végzettségének megfelelő munkakörben munkaviszonnyal vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal.

(3) A támogatás további feltétele, hogy a pályázó Salgótarjánban vagy Salgótarján közigazgatási határától közúton számított 25 km-en belül nem rendelkezik:

a) lakóingatlan-tulajdonnal,

b) lakóingatlanban tulajdoni hányaddal, vagy

c) lakóingatlanon fennálló haszonélvezeti joggal.

(4) A pályázat csak az 1. melléklet szerinti adatlapon és az alábbi módokon nyújtható be:

a) postai úton az Önkormányzat székhelyének címére (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.),

b) a human@salgotarjan.hu elektronikus levelezési címre való elküldéssel, vagy

c) személyes benyújtással Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humánszolgáltatási és Szervezési Irodája ügyfélfogadási idejében.

(5) A pályázat tartalmi elemei a következők:

a) a pályázó 1. melléklet szerinti személyes adatai, valamint az azokat igazoló okmányokról készült másolat,

b) a pályázó részletes önéletrajza,

c) a pályázó végzettségét tanúsító oklevél(ek) vagy a szakképesítését igazoló okmány(ok), okirat(ok) másolata (3. § (2) bekezdés a) pont),

d) a (2) bekezdés b) vagy c) pontjában meghatározott feltételt alátámasztó okirat vagy annak másolata, és

e) a 4. § (6) bekezdés b) pontjában foglalt jövedelemigazolás vagy jövedelemigazolások.

Adatkezelés

3/A. §10 (1) A 3. § (5) bekezdésében meghatározott személyes adatok tekintetében az adatkezelő az Önkormányzat.

(2) Az (1) bekezdés szerint kezelendő személyes adatok fajtái: a pályázati feltételeknek való megfelelés vizsgálatához, ellenőrzéséhez, a pályázat bírálatához és a pályázó azonosításához szükséges személyes adatok, amelyek kezelésére a pályázati kérelemmel kapcsolatos javaslat megtétele és önkormányzati elbírálása, valamint nyertes pályázat esetén a támogatási szerződés megkötése céljából kerül sor, azzal a feltétellel, hogy a pályázó (támogatott) személyes adatai az eredeti céltól eltérő célból nem kerülnek kezelésre és a személyes adatokat tartalmazó ügyirat a pályázat elbírálása után az iratkezelés szabályai szerint tárolandó.

(3) Az (1) bekezdés szerint kezelendő személyes adatokat a javaslattétel és az elbírálás során a 4. §-ban meghatározott Bíráló Bizottság és döntéshozó szerv tagjai, valamint Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala azon köztisztviselője jogosult megismerni, akire munkaköri leírása alapján a pályázatot iktatni kell (a továbbiakban ez utóbbi: ügyintéző). A támogató tartalmú döntés véglegessé válását követően kezelt személyes adatokat a véglegessé vált döntés végrehajtása, az abban foglaltak ellenőrzése, az azzal szembeni jogorvoslat céljából az ügyintéző jogosult kezelni és tárolni az irattárba helyezésig, a személyes adatokat tartalmazó ügyirat irattári jelzésének megfelelően. A személyes adatokat tartalmazó ügyirat annak selejtezéséig vagy levéltári őrizetbe adásáig tárolható és kezelhető.

(4) Támogató tartalmú döntés esetén az 1. melléklet szerinti személyes adatok közül a támogatási szerződés megkötéséhez szükséges személyes adatokat az Önkormányzat képviseletére feljogosított fél jogosult és köteles megismerni, valamint az ügyintéző, a munkaköri leírása alapján a támogatási szerződés előkészítésére, iktatására jogosult köztisztviselő(k), továbbá a támogatási szerződés ellenjegyzése jogszerű megadásához szükséges mértékben az ellenjegyzést ellátó személyek. A támogatási szerződés az iratkezelés szabályai szerint tárolandó és kezelendő, annak megismerésére a (6) bekezdésben meghatározott személyek is jogosultak a 2. melléklet szerinti adatlap benyújtása esetén. Az (1) és (4) bekezdés szerinti személyes adatok kezelésére, valamint megismerésére kizárólag az önkormányzati rendeletben vagy törvényben meghatározott körben és mértékig a bíróság, más szerv vagy személy jogosult.

(5) A támogatási szerződés hatályba lépése után az önkormányzati rendeleten alapuló bérleti szerződés megkötése és a bérleti jogviszony létrehozása, fenntartása céljából szükséges személyes adatokat a 2. melléklet tartalmazza, amelyek tekintetében az adatkezelő a Salgó Vagyon Kft. Ezen személyes adatokat tartalmazó ügyirat a Salgó Vagyon Kft. iratkezelési szabályai alapján kerül tárolásra és kezelésre, azzal a feltétellel, hogy a személyes adatok az eredeti céltól eltérő célból nem tárolhatók és nem kezelhetők.

(6) A 2. melléklet szerinti személyes adatokat a Salgó Vagyon Kft. alkalmazásában álló azon munkavállaló(k) jogosult(ak) és köteles(ek) megismerni, aki(k) az önkormányzati rendelet alapján a bérleti szerződés előkészítésében a munkaköre(ük) alapján részt vesz(nek), valamint a Salgó Vagyon Kft. képviseletére feljogosított fél. A bérleti szerződés az iratkezelés szabályai szerint tárolandó és kezelendő. Az (5) és (6) bekezdés szerinti személyes adatok kezelésére, valamint megismerésére kizárólag az önkormányzati rendeletben vagy törvényben meghatározott körben és mértékig a bíróság, más szerv vagy személy jogosult.

A támogatás igénylése, mértéke, elbírálása

4. §11 (1) A pályázó a támogatás iránti kérelmét folyamatosan nyújthatja be az Önkormányzathoz.

(2) A kérelmet az ügyintéző a benyújtásától számított 15 napon belül megvizsgálja, amely határidőn belül egy alkalommal hiánypótlási felhívást adhat ki. A hiánypótlásra annak kézhezvételétől számított 15 napon belül van lehetősége a pályázónak. A hiánypótlásnak a 15 napos határidőn belül be is kell érkeznie az Önkormányzathoz. A határidő elmulasztása esetén igazolás benyújtására lehetőség nincs. A hiánypótlás benyújtására a 3. § (4) bekezdésében meghatározott módokon kerülhet sor.

(3) A kérelem elbírálásáról a Bíráló Bizottság javaslata alapján Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Népjóléti Bizottsága (a továbbiakban: Népjóléti Bizottság) dönt.

(4) A Bíráló Bizottság az alábbi tagokból áll:

a) Salgótarján megyei jogú város alpolgármesterei,

b) a Népjóléti Bizottság elnöke,

c) a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Gazdasági Bizottságának elnöke.

(5) A kérelemmel kapcsolatban a beérkezését követő 30 napon belül a Bíráló Bizottság javaslatot tesz a döntés tartalmára nézve. Hiánypótlás esetén a 30 napos határidő a hiánypótlás teljesítésétől vagy a hiánypótlási határidő elteltétől számítódik. A Bíráló Bizottságnak a polgármester általános helyettesítésére jogosult alpolgármester, mint a Bíráló Bizottság elnöke által összehívott tagjait a javaslat elfogadása során egy szavazat illeti meg. A Bíráló Bizottság ülését annak elnöke vezeti le. A javaslat elfogadásához a Bíráló Bizottság jelen lévő tagjai többségének azonos szavazata szükséges, szavazni csak igennel vagy nemmel lehet, a tartózkodás nem lehetséges. A Bíráló Bizottság ülése nem nyilvános és azon a határozatképességhez a tagok többségének jelen kell lennie. Az ülés jegyzőkönyvét a Bíráló Bizottság jegyzőkönyvbe foglalt javaslatával együtt az ügyintéző készíti el az ülést követő 5 napon belül, aki részt vesz az ülésen. A Népjóléti Bizottság a Bíráló Bizottság ülését követő 30 napon belül dönt a kérelemről.

(6) A javaslat megtétele és a döntés meghozatala során előnyt jelent, ha:

a) a pályázó életvitelszerűen használt lakóingatlana vagy lakcíme közúton való megközelíthetősége Salgótarján közigazgatási határától közúton számítva 25 km-t meghaladó távolságon kívül található,

b)12 a család egy főre jutó várható vagy igazolt havi nettó jövedelme nem haladja meg a szociális vetítési alap két és félszeresét, egyedülálló pályázó esetében a négy és félszeresét.

(7) A támogatási kérelem elutasításra kerül, amennyiben

a) a pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázat kerül benyújtásra vagy a hiánypótlási határidő eredménytelenül telik el, vagy

b) a döntés meghozatalakor nem áll rendelkezésre bérbeadható önkormányzati bérlakás.

(8) A Népjóléti Bizottság döntése ellen önkormányzati úton jogorvoslatnak helye nincs.

(9) A Népjóléti Bizottság döntéséről a pályázó a döntés meghozatalát követő 8 napon belül írásbeli értesítést kap.

A támogatás formája és egyéb feltételei

5. §13 (1) A program keretében az Önkormányzat a (2) bekezdésben meghatározott időtartamra a lakásbérlemények lakbéréről és a lakbértámogatásról szóló önkormányzati rendeletben meghatározott piaci alapú lakbér figyelembevételével a bérleti jogviszony:

a) első évében 90 %-os,

b) második évében 70 %-os,

c) a harmadik évében 50 %-os mértékű kedvezményes bérleti díjjal történő bérbeadással biztosít önkormányzati bérlakást a támogatott számára.

(2) A támogatás arra az időtartamra szól, amely időtartam alatt a támogatott Salgótarján közigazgatási határán belüli munkahelyre vonatkozó munkaviszonya vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonya salgótarjáni székhelyű, telephelyű vagy fióktelepű munkáltatónál végzettségének megfelelő munkakörben fennáll, de legfeljebb 3 évre.

(3) Az Önkormányzat az (1) bekezdésben meghatározott önkormányzati bérlakást:

a) a lakások és helyiségek bérletére, valamint a lakáshoz jutás helyi támogatására vonatkozó szabályokról szóló önkormányzati rendelet 19/B. § (1) bekezdésében meghatározott lakások kivételével a Salgótarján, Erzsébet tér 1.,

b) Salgótarján, Erzsébet tér 2.,

c) Salgótarján, Rákóczi út 184., és

d) Salgótarján, Gorkij körút 83-85. szám alatti ingatlanban biztosítja.

(4) Az Önkormányzat a pályázóval támogató tartalmú döntés esetén a támogatás időtartamára támogatási szerződést köt.

(5) A támogatási szerződés megkötése után az önkormányzati bérlakás bérbeadására vonatkozóan az egy évre szóló, hatályát tekintve évente meghosszabbítható határozott idejű bérleti szerződést a 2. melléklet szerinti adatlap kitöltése alapján a Salgó Vagyon Kft. a támogató tartalmú döntés meghozatalát követő 30 napon belül köti meg a támogatottal.

(6) A támogatott köteles – legkésőbb – a bérleti szerződés lejárta előtt 30 nappal az Önkormányzat felé:

a) munkáltatói igazolással igazolni a támogatás megszerzésének alapjául szolgáló (5. § (2) bekezdés) munkaviszonya vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonya fennálltát, és

b) nyilatkozni arról, hogy nem rendelkezik Salgótarjánban vagy Salgótarján közigazgatási határától közúton számított 25 km-en belül lakóingatlan-tulajdonnal, lakóingatlanban tulajdoni hányaddal vagy lakóingatlanon fennálló haszonélvezettel.

(7) A támogatott a támogatás teljes időtartama alatt köteles haladéktalanul, de legkésőbb a változástól számított 8 napon belül bejelenteni az Önkormányzatnak, ha:

a) a szerződésben megadott személyes adataiban változás következik be,

b) a (2) bekezdésben meghatározott munkaviszonya vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonya megszűnik, vagy

c) a (6) bekezdés b) pontjában meghatározottak valamelyike bekövetkezik.

(8) A támogatási szerződésnek elő kell írnia:

a) a (6)-(7) bekezdésben meghatározott kötelezettségeket,

b) azonnali felmondási okként azt, ha a támogatott nem tesz eleget határidőben a (6)-(7) bekezdésben előírt bármely kötelezettségének vagy valótlan tartalmú igazolást, illetve nyilatkozatot nyújt be,

c) a (2) bekezdésben meghatározott munkaviszonya vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonya megszűnését azonnali felmondási okként,

d) a (6) bekezdés b) pontjában foglaltak bármelyikének bekövetkezését 15 napos felmondási okként,

e) azonnali felmondási okként azt, ha a bérleti szerződés a pályázó felróható magatartása miatt nem kerül határidőben megkötésre, és

f) azonnali felmondási okként azt, ha a bérleti szerződés a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény 23. § (1) bekezdés a) vagy c)-i) pontja alapján szűnik meg.

(9) A bérleti szerződésnek elő kell írnia azonnali felmondási okként azt, ha a támogatási szerződés megszűnik.

(10) Ezen önkormányzati rendelet alapján megkötésre kerülő bérleti szerződés a támogatási szerződés hatálya fennállásáig maradhat hatályban. Az Önkormányzat a támogatási szerződés megszűnéséről a megszűnést követő 3 munkanapon belül, a bérleti szerződés hatályának meghosszabbíthatóságáról a bérleti szerződés hatályának lejárta előtt 5 munkanapon belül tájékoztatja a Salgó Vagyon Kft.-t. A Salgó Vagyon Kft. a bérleti szerződés megszűnéséről a megszűnést követő 3 munkanapon belül tájékoztatja az Önkormányzatot.

6. § (1) Ez a rendelet 2015. május 1. napján lép hatályba

(2)14

1. melléklet a 17/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelethez15

PÁLYÁZATI ADATLAP

a „Szakembereket Salgótarjánba!” programról szóló 17/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelethez

Kérjük nyomtatott betűkkel kitölteni!
- Alapadatok
Pályázó adatai:
Neve:
Anyja neve:
Születési neve:
Születési helye, ideje:
*Családi állapota: házas, egyedülálló (hajadon, nőtlen, elvált, özvegy vagy házastársától külön él, kivéve, ha élettársa van), élettárs
Lakcím adatok:
lakóhely:
tartózkodási hely:
Életvitelszerűen használt lakóingatlan címe:
Iskolai végzettség (intézmény, szak)
- Gyors kapcsolattartásra vonatkozó adatok:
telefonszám:
e-mail cím:
- Munkára (munkáltatói szándéknyilatkozat esetén a leendő munkára) vonatkozó adatok:
Munkáltató neve:
székhelye:
telephelye (ha van):
fióktelepe (ha van):
Pályázó munkavégzésének helye:
Mióta dolgozik jelenlegi munkahelyén:
- Kiegészítő adatok:
A pályázóval együtt költözők száma:
A család (vagy a pályázó) igazolt, vagy várható havi nettó összjövedelme (Ft)
Kérelem indoklása
- Nyilatkozat lakóingatlannal kapcsolatos vagyoni értékű jogról:
*Nyilatkozom, hogy lakóingatlan-tulajdonnal, lakóingatlanban tulajdoni hányaddal, vagy lakóingatlanon fennálló haszonélvezeti joggal:
- rendelkezem, nem rendelkezem
- Ha rendelkezem annak címe…………………………………hrsz.-a……………….......
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a pályázati adatlapot a valóságnak megfelelően töltöttem ki.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam közölt telefonszámot és email címet kapcsolattartás céljából az Önkormányzat kezelje, és tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat írásban bármikor visszavonhatom, valamint azt is, hogy a hozzájárulásom visszavonása nem érinti e két személyes adat tekintetében a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Igazolom továbbá, hogy a hozzájárulásom megadása előtt az adatkezelésről tájékoztatást kaptam.
Az Önkormányzat honlapján (www.salgotarjan.hu) található adatkezelési tájékoztatót megismertem és tudomásul vettem.
Kelt: …………………….., 202……............................
…………………………………
aláírás
*Ahol több alternatíva közül lehet választani, ott kérjük, húzza alá a megfelelő választ!
A pályázati adatlap mellékletei:
- a pályázó részletes önéletrajza
- szakmai végzettséget igazoló okmányok másolata (felsőfokú végzettség, vagy érettségire épülő szakképesítés)
- személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (a személyi azonosítót igazoló oldala kivételével) másolata
- salgótarjáni székhelyű, telephelyű vagy fióktelepű munkáltatóval kötött munkaszerződés, megbízási szerződés, vállalkozási szerződés, vagy kinevezés másolata, vagy ezek létrehozására irányuló munkáltatói szándéknyilatkozat
- igazolás a család (vagy egyedülálló pályázó) igazolt vagy várható havi nettó összjövedelméről

2. melléklet a 17/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelethez16

ADATLAP

a „Szakembereket Salgótarjánba!” programról szóló 17/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelethez

Kérjük nyomtatott betűkkel kitölteni!

1. A támogatott

Neve: Születési neve:
Születési ideje: Anyja neve:
Születési helye:
Lakóhelye:
Telefonszáma:
Emailcíme: ………………………………
Tartózkodási helye (ha van):
Családi állapota:………………………………….

2. A támogatottal együtt költöző kiskorú gyermekek:

Neve:………………………………… Születési helye, ideje:…………………………….
Anyja neve:…………………………..
Neve:………………………………… Születési helye, ideje:…………………………….
Anyja neve:…………………………..

3. A támogatottal együtt költöző nagykorú (gyermek, házastárs, élettárs) személyek:

Neve:………………………………… Születési helye, ideje:…………………………….
Anyja neve:…………………………..
Neve:………………………………… Születési helye, ideje:…………………………….
Anyja neve:…………………………..

4. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatával kötött támogatási szerződés kelte: 20………………….…., száma: …………………………..

5. Bérbevételi ajánlatomat az alábbi épületben lévő lakásra teszem:

…... Erzsébet tér 1. (a lakások és helyiségek bérletére, valamint a lakáshoz jutás helyi támogatására vonatkozó szabályokról szóló önkormányzati rendelet 19/B. § (1) bekezdésében meghatározott lakások kivételével)
…... Erzsébet tér 2.
…... Rákóczi út 184.
…... Gorkij krt. 83-85.

6. A támogatott egyéb közleményei:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

7. Nyilatkozat (kizárólag szerződés meghosszabbítása esetén kitöltendő):

Bérleti díjra vonatkozóan (megfelelő helyen kérjük „x”-vel jelölni!):
…... Nyilatkozom, hogy a számomra kiutalt lakás esetén Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének a 17/2015.(IV.30.) Ör.sz. rendeletének 5. § (1) bekezdés b) pontjában (70%-os kedvezmény) foglalt bérleti díj megfizetésére kötelezettséget vállalok.
….. Nyilatkozom, hogy a számomra kiutalt lakás esetén Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének a 17/2015.(IV.30.) Ör.sz. rendeletének 5. § (1) bekezdés c) pontjában (50%-os kedvezmény) foglalt bérleti díj megfizetésére kötelezettséget vállalok.

8. Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek és tudomásul veszem, hogy a bérleti jogviszony fennállása alatt köteles vagyok az adatok változásáról 8 napon belül értesíteni a Salgó Vagyon Kft.-t.

9. Adatkezelési kikötés

Az adatkezelő Salgó Vagyon Kft. tájékoztatja a támogatottat, aki tudomásul veszi, hogy az adatlapon megadott személyes adatait az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges adatkezelés (és a szerződés teljesítéséhez szükséges adatkezelés) jogcímen kezeli. Adatkezelő: Salgó Vagyon Salgótarjáni Önkormányzati Vagyonkezelő és Távhőszolgáltató Kft. (Salgó Vagyon Kft.) Adatkezelő honlapja: www.svagyon.hu
A személyes adatok címzettjei: a Salgó Vagyon Kft. ügyintézéssel, ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, könyvelési, számlázási feladatokat ellátó munkavállalói.
A személyes adatok tárolásának időtartama: 8 év.
A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek postázás céljából a Magyar Posta Zrt-nek.
Az érintett a jogairól az adatkezelő honlapján, illetve ügyfélszolgálatán elérhető Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
A fenti információkat és tájékoztatást tudomásul vettem.

10. Támogatott és együtt költözők (továbbiakban: Felek) jelen adatlap aláírásával kijelentik, hogy őket a bérbeadó a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben (a továbbiakban: Pmt.) foglaltaknak megfelelően azonosította. Felek kijelentik, hogy jelen adatlap a hivatkozott jogszabály alapján megkövetelt adatokat tartalmazza. Felek kijelentik, hogy a jelen adatlapon, illetve a bérbeadónak bemutatott okiratokban szereplő adatok a valóságnak megfelelnek. Felek jelen adatlap aláírásával kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Salgó Vagyon Kft. a személyi adataikat tartalmazó okmányaikról fénymásolatot készítsen (lakcímet igazoló hatósági igazolvány személyi azonosítót igazoló oldala kivételével). Felek tudomással bírnak arról, hogy adataikat a Salgó Vagyon Kft. az általános adatvédelmi rendelet rendelkezései alapján kizárólag bérleti szerződéshez kapcsolódó megbízás és a Pmt-ben foglalt kötelezettség teljesítése érdekében kezelheti.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam közölt telefonszámot és email címet kapcsolattartás céljából a Salgó Vagyon Kft. kezelje, és tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat írásban bármikor visszavonhatom, valamint azt is, hogy a hozzájárulásom visszavonása nem érinti e két személyes adat tekintetében a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Igazolom továbbá, hogy a hozzájárulásom megadása előtt az adatkezelésről tájékoztatást kaptam.
Salgótarján, 20……………………………………….
…………………………….
támogatott

…………………….………………………

együtt költöző nagykorú személy(ek)
Adatlaphoz csatolandó dokumentumok:
1) támogatási szerződés
1

Módosította a 32/2017. (X.26.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2017. október 27. napjától.

2

Módosította a 32/2016. (X.27.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2016. október 28. napjától.

3

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

4

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

5

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

6

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

7

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

8

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 1.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

9

Módosította a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 2.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

10

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 3.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

11

Módosította a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 4.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

12

A 4. § (6) bekezdés b) pontja a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 7/2023. (III. 30.) önkormányzati rendelete 5. §-a szerint módosított szöveg.

13

Módosította a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 5.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

14

Hatályon kívül helyezte a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 7.§-a. Hatálytalan 2021. június 15. napjától.

15

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 6.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.

16

Beiktatta a 21/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 6.§-a. Hatályos 2021. június 15. napjától.