Budajenő Község Önkormányzat képviselő-testületének 6/2015 (III.27..) önkormányzati rendelete

az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 6/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2015. 03. 28- 2015. 03. 28


Budajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, és az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el.



1. §


A Költségvetési rendelet 2. § - a az alábbiak szerint módosul:


"A Képviselő-testület a költségvetés fő összegeit a következők szerint határozza meg:


Bevételek főösszege:        586 672 e Ft

Kiadások főösszege:         586 672 e Ft.



2. §


(1) Az 1. §-ban foglalt módosítás részletezését a jelen szakasz (2) – (10) bekezdései tartalmazzák.


(2) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat 2014. évi működési és felhalmozási célú bevételi és kiadási előirányzatait tartalmazó (főtábla), 1. számú mellékletét a jelen rendelet 1. sz. melléklete szerint módosítja.


(3) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, az Önkormányzat elemi költségvetését tartalmazó, 2. számú mellékletét a jelen rendelet 2. sz. melléklete szerint módosítja.


(4) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a közös önkormányzati hivatal elemi költségvetését tartalmazó, 3. számú mellékletét a jelen rendelet 3. sz. melléklete szerint módosítja.


(5) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a községi óvoda elemi költségvetését tartalmazó, 4. számú mellékletét a jelen rendelet 4. sz. melléklete szerint módosítja.


(6) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat 2014. évi normatív hozzájárulásait tartalmazó, 6. számú mellékletét a jelen rendelet 5. sz. melléklete szerint módosítja.



(7) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési támogatását, sajátos működési bevételeit és átvett pénzeszközeit tartalmazó 7. számú mellékletét a jelen 6. sz. melléklete szerint módosítja.



(8) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat 2014. évi beruházási és felújítási kiadásokat tartalmazó, 8. számú mellékletét a jelen rendelet 7. sz. melléklete szerint módosítja.


(9) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat 2014. évi civil szervezetek támogatási kiadásait tartalmazó, 9. számú mellékletét a jelen rendelet 8. sz. melléklete szerint módosítja


 (10) A Képviselő-testület a Költségvetési rendeletnek, a Budajenő Község Önkormányzat által 2014. évben foglalkoztatottak létszámát tartalmazó,11. számú mellékletét a jelen rendelet 10. sz. melléklete szerint módosítja.



3. §


(1) Jelen rendelet a kihirdetését követő napján lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti.


(2) A rendelet kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.




Budai István

polgármester

dr. Kovács Dénes

jegyző




Jelen rendelet 2015. év március hónap 27. napján kihirdetésre került.





dr. Kovács Dénes

jegyző