Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2016. (VII. 6.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról

Hatályos: 2023. 11. 01

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 21/2016. (VII.6.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról

2023.11.01.

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdés 6. és 11. pontjában, 5. § (2) bekezdés b) és c) pontjában, valamint (4) bekezdésében, 6. § (5) bekezdésében, 11. § (16) bekezdésében, 13. § (1) bekezdésében és 18. § (1) bekezdésében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében és 143. § (4) bekezdés i) pontjában, továbbá az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

I. Fejezet

Általános rendelkezések

1. A rendelet hatálya

1. § (1) E rendelet hatálya az önkormányzat tulajdonában lévő és tulajdonába kerülő nemzeti vagyonra (a továbbiakban: vagyon) és követelésekre terjed ki, különösen a vagyon alábbi elemeire:

a) ingatlanra,

b) ingó vagyonra,

c) immateriális javakra,

d) gazdasági társasági részesedésre és más értékpapírra.

(2) E rendeletben foglaltakat az önkormányzati lakásokra és más helyiségekre vonatkozóan akkor kell alkalmazni, ha a lakások és a nem lakás célú helyiségek bérletéről, továbbá a lakások és helyiségek elidegenítéséről szóló önkormányzati rendeletek eltérően nem rendelkeznek.

(3) E rendeletben foglaltakat a közterületek használata tekintetében akkor kell alkalmazni, ha a közterület-használatról szóló önkormányzati rendelet eltérően nem rendelkezik.

2. Értelmező rendelkezések

2. § E rendelet alkalmazásában

1. használat: a vagyon tulajdonosi joggyakorlótól eltérő természetes személy, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet által történő birtoklása, használata, hasznainak szedése,

2. hasznosítás: a vagyon birtoklásának, használatának, hasznok szedése jogának bármely – a tulajdonjog átruházását nem eredményező – jogcímen történő átengedése, ide nem értve a vagyonkezelésbe adást,

3. koncesszió: a koncesszióról szóló törvényben meghatározott jogintézmény,

4. közüzem: olyan szolgáltatás, melynek nyújtása közhatalmi rendelkezésen alapul és a szolgáltató szervezetet szolgáltatási, illetve a szolgáltatás nyújtását biztosító szerződéskötési kötelezettség terheli a fogyasztóval szemben,

5. üzemeltetés: a vagyon önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság által történő birtoklása, használata, hasznainak szedése, fenntartása, mely tevékenység e rendeletben meghatározott korlátok között terjed ki a vagyon felújítására, fejlesztésére,

6. vagyonkezelés: a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott fogalom.

II. Fejezet

Az önkormányzat vagyona

3. Az önkormányzat törzsvagyona

3. § (1) Az önkormányzat törzsvagyonát a többi vagyontárgytól elkülönítve kell nyilvántartani.

(2) Az önkormányzat törzsvagyona forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyonrészből áll.

(3) Az önkormányzat forgalomképtelen ingatlan törzsvagyon tárgyainak felsorolását az 1. melléklet tartalmazza. A törvény alapján korlátozottan forgalomképesnek minősülő törzsvagyoni tárgyak felsorolását a 2. melléklet, az önkormányzati rendelet alapján korlátozottan forgalomképesnek minősülő törzsvagyoni tárgyak felsorolását a 3. melléklet tartalmazza. A korlátozottan forgalomképes, többségi önkormányzati tulajdonban álló, közszolgáltatási tevékenységet ellátó gazdasági társaságban fennálló részesedések felsorolását az 5. melléklet tartalmazza.

4. § (1) Forgalomképtelen vagyon

a) a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló vagyon,

b) a nemzeti vagyonról szóló törvény által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősített vagyon, valamint

c) a törvény vagy önkormányzati rendelet által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősített vagyon.

(2) Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonba tartozó vagyontárgyaknak minősülnek e rendelet alapján

a) a köztemetők, valamint

b) a köztéri műalkotások.

5. § (1) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyaknak minősülnek

a) a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott vagyontárgyak,

b) az egyes állami tulajdonban lévő vagyontárgyak önkormányzatok tulajdonába adásáról szóló törvényben meghatározott vagyontárgyak, valamint

c) a törvény vagy önkormányzati rendelet által korlátozottan forgalomképesnek minősített vagyontárgyak.

(2) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyaknak minősülnek e rendelet alapján

a) a lakások, lakóházak, lakás és nem lakás céljára szolgáló épületek, helyiségek,

b) az önkormányzat hivatalának, intézményeinek és közüzemének használatába adott vagyontárgyak, melyek nem tartoznak az (1) bekezdés a) pontjának hatálya alá.

4. Az önkormányzat üzleti vagyona

6. § Az önkormányzat üzleti vagyonába tartozik minden olyan önkormányzati vagyon, amely nem tartozik a törzsvagyon körébe.

7. § A forgalomképes üzleti vagyon tárgyainak felsorolását a 4. melléklet tartalmazza.

5. A vagyontárgyak minősítése és nyilvántartása

8. § (1) Az önkormányzat tulajdonát képező egyes vagyontárgyak forgalomképessé, korlátozottan forgalomképessé, vagy forgalomképtelenné minősítését – jelen rendelet rendelkezései alapján és a könyvvizsgálóval egyeztetve – a képviselő-testület végzi.

(2) Amennyiben az önkormányzat tulajdonába új vagyontárgy kerül, úgy azt a tulajdonba vétellel egyidejűleg – az (1) bekezdés szerint – minősíteni kell.

(3) Az önkormányzat közmű- és ingatlanvagyonát a vonatkozó jogszabályban előírtak szerint kell nyilvántartani és értékelni.

(4) Az ingatlan és közműnyilvántartás (a továbbiakban: vagyonkataszter) vezetéséről a jegyző gondoskodik, és ezzel kapcsolatban teljesíti a szükséges adatszolgáltatást, valamint gondoskodik az önkormányzat tulajdonába kerülő ingatlanok tulajdonjogának földhivatali bejegyeztetéséről, továbbá a vagyonkatasztert érintő változások átvezetéséről.

(5) A leltározás és a selejtezés a számviteli törvényben és a gazdálkodási szabályzatokban foglaltaknak megfelelően történik.

6. A vagyon értékének meghatározása

9. § (1) Az önkormányzat a vagyon tárgyának elidegenítésére, egyéb hasznosításra irányuló döntést megelőzően a vagyontárgy piaci értékét:

a) ingatlan vagyon és vagyoni értékű jog esetén hat hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés, vagy amennyiben rendelkezésre áll egy évnél nem régebbi értékbecslés, vagy üzleti értékelés, akkor annak felülvizsgált változata alapján,

b) ingatlan vagyon bérbe, haszonbérbe, egyéb módon használatba adása esetén az ingatlanvagyon-kataszterben rögzített becsült érték alapján,

c) ingó vagyon esetén legalább a könyv szerinti nyilvántartás alapján,

d) tagsági jogot megtestesítő értékpapír esetén:

da) a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vagy forgalmazott értékpapírt a tőzsdei árfolyamon,

db) másodlagos értékpapír piacon forgalmazott értékpapírt az értékpapír kereskedők által a sajtóban közzétett vételi középárfolyamon,

e) egyéb társasági részesedés esetén hat hónapnál nem régebbi üzleti értékelés alapján

határozza meg.

(2) A jelen rendeletben meghatározott értékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

III. Fejezet

A vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályai

7. A vagyonhasznosítás, vagyonhasználat, üzemeltetés, koncesszió és elidegenítés általános szabályai

10. § Jelen rendelet eltérő rendelkezése hiányában az önkormányzat vagyonával kapcsolatos, a tulajdonost megillető jogokat a képviselő-testület gyakorolja, az önkormányzat vagyonával kapcsolatos kötelezettségek a képviselő-testületet terhelik.

11. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosításának alapvető célja az önkormányzat kötelező és önként vállalt feladatainak hatékony és eredményes ellátása.

(2) A vagyonnal való hatékonyabb gazdálkodás érdekében a képviselő-testület gazdasági társaságot alapíthat, abban részesedést vagy érdekeltséget szerezhet, befektetéseket valósíthat meg.

(3) Nem önkormányzati feladatellátást biztosító vállalkozásban kizárólag az önkormányzati feladatok ellátásához nem feltétlenül szükséges vagyon használható.

12. § A képviselő-testület vagyon hasznosítására vonatkozó szerződést a nemzeti vagyonról szóló törvényben és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott szabályok szerint köthet.

13. § (1) A képviselő-testület az önkormányzat költségvetési szervei részére az általa meghatározott feladatok ellátásához szükséges mértékben biztosítja a vagyon használatának jogát, az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságaival a vagyon üzemeltetésére vonatkozóan üzemeltetési szerződést köt.

(2) A vagyonhasználók és üzemeltetők kötelesek a használatukban lévő vagyont megőrizni, a rendes gazdálkodás szabályai szerint használni és gyarapítani, működtetni és fenntartani.

14. § (1) Az önkormányzat ingó vagyontárgyainak alapfeladattól eltérő hasznosítása, kizárólag az alapfeladatok ellátásának sérelme nélkül lehetséges, amely hasznosítás bevételei az átadó szervet illetik meg.

(2) A feleslegessé vált, azonban még használható ingó vagyontárgyakat először az önkormányzat költségvetési szerveinek kell használati joggal történő átadásra felajánlani. Ha a felajánlást a költségvetési szerv nem fogadja el, az ingó vagyontárgy értékesíthető.

(3) A költségvetési szervek a használatában lévő és számukra feleslegessé vált ingó vagyontárgyak egymás közötti használatra való átengedésére, továbbá az elhasználódott tárgyi eszközök selejtezésére és értékesítésére az érintett költségvetési szerv javaslatot tesz, az átengedést, selejtezést és értékesítést a selejtezési szabályzatnak megfelelően a polgármesteri hivatal végzi.

(4) Amennyiben az ingó vagyontárgy az intézmény, vagy feladatának átszervezése, megszűnése miatt válik feleslegessé, annak hasznosításáról a polgármesteri hivatal gondoskodik, elsősorban a feladatot átvevő, illetve a jogutód szervezet részére történő átadással. Amennyiben a hasznosítás értékesítéssel történik, annak bevétele az önkormányzat költségvetését illeti meg.

15. § A képviselő- testület a vagyont érintő és az önkormányzat kizárólagos gazdasági tevékenységei körébe tartozó tevékenységek gyakorlására vonatkozó koncessziós szerződést a nemzeti vagyonról szóló törvényben és a koncesszióról szóló törvényben meghatározott szabályok szerint köthet.

8. A vagyonkezelői jog

16. § (1) Az önkormányzat vagyonára a nemzeti vagyonról szóló törvényben és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott szabályok szerint vagyonkezelői jogot lehet alapítani.

(2) Vagyonkezelési szerződés kizárólag a nemzeti vagyonról szóló törvényben meghatározott vagyonkezelő szervezettel köthető.

(3) A vagyonkezelői jog értékének meghatározása - a (4) bekezdésben meghatározott esetek kivételével - piaci értéken történik.

(4) A vagyonkezelői jog ingyenes átengedése

a) az önkormányzat költségvetési szerve, intézménye,

b) az önkormányzat közüzeme, vagy

c) az önkormányzat társulása

részére történhet.

17. § (1) A vagyonkezelő köteles

a) a vagyont a rendes gazdálkodás szabályainak megfelelően, elvárható gondossággal birtokolni, használni és a vagyon hasznait szedni,

b) a vagyont rendeltetésszerűen használni,

c) a vagyon értékének megőrzéséről, állagának megóvásáról gondoskodni,

d) a vagyonnal kapcsolatos közterheket viselni,

e) a vagyont fenyegető veszélyről és a bekövetkezett kárról az önkormányzatot értesíteni, valamint

f) teljesíteni a vagyonkezelési szerződésben előírt, és a jogszabály alapján fennálló egyéb kötelezettségeket.

(2) A vagyonkezelő a rábízott önkormányzati vagyont a létesítő okiratában meghatározott tevékenységéhez önállóan hasznosíthatja, alapfeladatainak sérelme nélkül bevételei növelésére fordíthatja.

18. § Az önkormányzat megbízásából a tulajdonosi ellenőrzést végző személy jogosult

a) a vagyonkezelés alatt álló vagyonba tartozó ingatlanba, annak helyiségeibe belépni,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és elektronikus adathordozón tárolt adatokba betekinteni,

c) a vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, információt kérni.

19. § (1) A vagyonkezeléssel kapcsolatos ellenőrzés megszervezésével és elvégzésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáért a jegyző felelős.

(2) Az ellenőrzés feladata a vagyonnal való gazdálkodás vizsgálata, ennek keretében a nyilvántartás hitelességének, teljességének és helyességének ellenőrzése, továbbá a jogszerűtlen, szerződésellenes, vagy a tulajdonos érdekeit sértő vagyongazdálkodási intézkedések feltárása és a jogszerű állapot helyreállítása.

(3) Az ellenőrzést szükség szerint a helyszínen vagy adatbekérés útján, elsősorban a tulajdonosi ellenőrzés végrehajtásához szükséges dokumentációk értékelésével és a belső szabályzatokban található leírások, útmutatók, valamint a részletes vizsgálati programban meghatározott ellenőrzési módszerek alkalmazásával kell végrehajtani.

(4) Az összefoglaló ellenőrzési jelentés tartalmazza

a) a tulajdonosi ellenőrzés által végzett tevékenység bemutatását,

b) a tulajdonosi ellenőrzés által tett megállapításokat és javaslatokat.

9. A törzsvagyon feletti rendelkezési jog gyakorlása

20. § A törzsvagyonnak minősülő ingatlanok használati jogát azok a költségvetési szervek gyakorolják, amelyek az adott ingatlanban a rendelet hatálybalépésekor közszolgáltatást teljesítenek, illetve azok, amelyeket a képviselő-testület a használatra egyéb okból feljogosít.

21. § (1) A költségvetési szervek a használatukban álló forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes ingatlan törzsvagyont – alapfeladataik ellátásának sérelme nélkül - határozott időtartamra bérbe adhatják, amelyből származó bevétel a bérbeadót illeti meg. Egy évet meghaladó időtartamú bérbeadáshoz a jegyző előzetes hozzájárulása szükséges.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságai üzemeltetésében álló forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes ingatlan törzsvagyon bérbeadására az üzemeltetés tárgyában velük kötött szerződés rendelkezései az irányadók.

22. § A korlátozottan forgalomképes vagyon szerzéséről, elidegenítéséről, megterheléséről, gazdasági társaságba vagy alapítványba történő beviteléről a képviselő-testület rendelkezik. Elidegeníteni, rendeltetésétől eltérő célra hasznosítani csak akkor lehet, ha az önkormányzati feladat és hatáskör ellátásához, a közhatalom gyakorlásához már nem szükséges vagy a feladat ellátása egyéb módon is biztosítható.

10. Az üzleti vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlása

23. § (1) Az önkormányzati feladatok ellátásához nélkülözhető üzleti vagyonnal vállalkozás folytatható.

(2) Vagyon illetőleg vagyonrész vállalkozásba történő bevitelére csak közgazdasági megalapozás (haszonszámítás) alapján – a pénzügyi bizottság véleményével lehet javaslatot tenni, amelyről a képviselő-testület hoz döntést.

(3) Az önkormányzat vállalkozási tevékenységének korlátozására a nemzeti vagyonról szóló törvény rendelkezései irányadók.

(4) Amennyiben az önkormányzat feladatkörébe tartozó tevékenység ellátására alapít gazdasági társaságot, (ide nem értve a több önkormányzat által történő alaptást) az önkormányzat tulajdoni aránya, ha törvény eltérően nem rendelkezik, 51 %-nál kevesebb nem lehet.

24. § (1) Üzleti vagyonba tartozó vagyontárgy megszerzéséről, elidegenítéséről, megterheléséről, használatba-adásáról, vállalkozásba, alapítványba történő beviteléről, továbbá a vagyon tulajdonjogának változását eredményező egyéb jogügyletről – e rendelet szerinti kivételekkel – a képviselő-testület rendelkezik.

(2) Az önkormányzat gazdasági társaságai üzemeltetésében álló ingatlanvagyon bérbe adására az üzemeltetés tárgyában velük kötött megállapodások rendelkezései irányadók.

25. § (1) Mezőgazdasági hasznosítású földterület liciteljárás eredményeként, legfeljebb 7 évre adható haszonbérbe.

(2) A liciteljárás eredményeként létrejött haszonbérlet határozott időtartamának lejártát követően, a jogviszony egy alkalommal liciteljárás nélkül meghosszabbítható azzal a feltétellel, hogy a haszonbérlő elfogadja a haszonbérbe adó által meghatározott és a korábbi időszakban megfizetettnél magasabb haszonbérleti díj összegét.

(3)1 Osztatlan közös tulajdonban lévő mezőgazdasági hasznosítású földterület liciteljárás mellőzése mellett, egyéb jogszabályok betartásával haszonbérbe adható, amennyiben a haszonbérlő a Pénzügyi Bizottság által meghatározott haszonbérleti díj összegénél magasabb díjat ajánl meg.

11. Kedvezményes vagyonátruházás

26. § (1) Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ellenérték nélkül, vagy e rendelet alapján megállapított ellenérték alatt átruházni a nemzeti vagyonról szóló törvényben és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott feltételekkel és esetekben, kizárólag a képviselő-testület döntése alapján lehet.

(2) Az (1) bekezdésnek megfelelő esetekben az értékesítéshez ingatlanforgalmi értékbecslés készítése mellőzhető.

12. Pénzeszközökre és pénzügyi követelésekre vonatkozó rendelkezések

27. § (1) Az önkormányzat pénzügyi eszközeit költségvetési szervei kezelik.

(2) A költségvetési szervek pénzkezelésére, a gazdálkodás rendjére, a számvitelre és a mérlegkészítésre, az államháztartáson kívüli forrásátadásra és átvételre illetve a kiadások készpénzben történő teljesítésére más jogszabályok, önkormányzati rendeletek illetve belső szabályzatok irányadók. A szükséges belső szabályzatokat a jegyző, illetve az intézményvezetők kötelesek kiadni és kétévente felülvizsgálni.

28. § (1) Az önkormányzat és költségvetési szerveinek követeléséről (továbbiakban: követelésről) lemondani csak e §-ban meghatározott módon és esetekben lehet.

(2) Azt a követelést, amely elévült, vagy amelyet törvényi rendelkezés alapján nem kell előírni, vagy amely az államháztartás számviteléről szóló törvényben foglaltak szerint behajthatatlannak minősül, törölni köteles az a költségvetési szerv, mely a követelést előírta és nyilvántartotta.

(3) El nem évült követelésről való lemondásra, a követelés részben vagy egészben való elengedésére a képviselő-testület jogosult.

(4) A képviselő-testület valamely önkormányzati feladat ellátására más önkormányzattal kötött megállapodáson alapuló tartozást – kérelemre és a megállapodó fél anyagi helyzetére tekintettel – részben vagy egészben elengedheti, ha az átvállalt feladat megállapodás szerinti megfelelő színvonalú ellátását a követelés elengedése mellett is biztosítani tudja.

13. Az önkormányzati tulajdonú értékpapírokra vonatkozó rendelkezések

29. § A nem társasági tulajdonrészt megtestesítő értékpapírok szerzéséről és elidegenítéséről a képviselő-testület dönt.

IV. Fejezet

Eljárási szabályok

14. A vagyonhasznosítás, elidegenítés meghirdetése

30. § (1) Vagyontárgy hasznosítására, elidegenítésére a hatáskörrel rendelkező döntése alapján liciteljárás, vagy pályázati eljárás (a továbbiakban együtt: versenyeztetés) folytatható le. A hatáskörrel rendelkező az érintett vagyontárgy hasznosításáról vagy elidegenítéséről szóló döntés meghozatalakor dönt arról, hogy milyen típusú versenyeztetés lefolytatását rendeli el, vagy mellőzi-e a versenyeztetést.

(2) A versenyeztetés alkalmazása kötelező, amennyiben az érintett vagyontárgy forgalmi értéke a 25 millió forintot meghaladja, kivéve a nemzeti vagyonról szóló törvényben és Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvényben meghatározott eseteket.

31. § (1) Vagyon értékesítése esetén az eladási ár meghatározásánál a 9. § irányadó azzal, hogy a kimutatott piaci értéknél a kikiáltási, illetve az eladási ár nem lehet kevesebb.

(2) Ingatlanvagyon hasznosítás, elidegenítés tekintetében e rendeletben meghatározottak figyelembevételével, a 15. alcímben foglalt kivételekkel kizárólag a képviselő-testület, ingóeladás tekintetében e rendeletben meghatározott szerv szabja meg a versenyeztetés feltételeit, dönt az érdemi elbírálás tekintetében.

(3) A versenyeztetést ingatlan vagyon esetében a polgármesteri hivatal, ingó vagyon esetében a használó, hasznosító, üzemeltető, vagyonkezelő szerv készíti elő és bonyolítja le azzal, hogy a megajánlott legmagasabb ellenérték nem lehet kevesebb, mint a kikiáltási ár.

(4) Az eljárás megindítása liciteljárás esetén hirdetménnyel, pályázati eljárás esetében pályázati felhívással történik.

(5) A hirdetményt és a pályázati felhívást a Móri Kurírban, Mór város honlapján, a Móri Városi Televízióban és a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján közzé kell tenni.

32. § (1) A versenyeztetési eljárásban való részvétel foglaló előzetes megfizetéséhez köthető, amelynek mértékét a hirdetményben vagy pályázati felhívásban kell meghatározni. Foglalóként csak készpénz vagy államilag garantált, bemutatóra szóló értékpapír fogadható el.

(2) A foglaló a nyertes ajánlattevő esetében a fizetendő ellenérték részét képezi. Sikertelenül vagy érvénytelenül pályázó részére a foglalót 15 napon belül vissza kell téríteni.

33. § A versenyeztetés részletszabályait a 6. mellékletben foglalt Versenyeztetési szabályzat tartalmazza.

15. Tulajdonost megillető jogosultságok átruházása

34. § (1) A tulajdonost megillető vagyonnal kapcsolatos jogosultságok közül a képviselő-testület a polgármesterre ruházza át

a) önkormányzati ingatlanon a közműszolgáltatók részére történő közművezeték-elhelyezéshez kérelmezett, az ingatlan rendeltetésszerű használatát nem befolyásoló mértékű vezetékjog, szolgalmi vagy használati jog engedélyezését,

b) a használó részére önkormányzati ingatlan felújításához és közterület igénybevételéhez történő tulajdonosi hozzájárulás megadását,

c) pénzintézettől igényelt lakáscélú kölcsön felvételéhez kapcsolódóan a kölcsönnyújtó pénzintézet jelzálogjogának bejegyzéséhez történő hozzájárulás az önkormányzat javára bejegyzett jelzálogjog fenntartása mellett, e jelzálogjog értékével együtt legfeljebb az ingatlan forgalmi értékének határáig,

d) az önkormányzat javára szóló jelzálogjog, elidegenítési, illetve terhelési tilalom és visszavásárlási jog bejegyeztetését, az ingatlant terhelő ugyanezen jogok törlésének engedélyezését, amennyiben az általuk biztosított kötelezettség teljesült, vagy a jogbejegyzés érvényessége lejárt,

e) az önkormányzat költségvetési szervei vagy közüzeme javára szóló vagyonfelajánlás elfogadását, amennyiben az ellenérték nélküli, a vagyon tehermentes vagy a teher jogosultja az önkormányzat.

f)2 a 8060 Mór, Hársfa utca 10. szám alatti, móri 739 hrsz alatt felvett ingatlanon található Lamberg-pince megnevezésű turisztikai attrakció és vendéglátóhely bérbeadásának engedélyezését.

(2) Az (1) bekezdés c), d) és e) pontjába foglalt esetben a döntéshez a jegyző ellenjegyzése is szükséges.

35. § A tulajdonost megillető vagyonnal kapcsolatos jogosultságok közül a képviselő-testület a jegyzőre ruházza át

a) az önkormányzati vagyont érintő olyan szerződések elutasítását, amelyek jogszabályban vagy önkormányzati döntésben előírtakkal ellentétesek,

b) az ingó vagyontárgyak elidegenítését, megterhelését, vállalkozásba vagy alapítványba történő bevitelét, amennyiben a vagyontárgyak könyv szerinti egyedi vagy összértéke a 2 millió forintot nem éri el,

c) az önkormányzat tulajdonában lévő földterületek vonatkozásában vadászati joggal, vadgazdálkodással kapcsolatos eljárásokban a szükséges jognyilatkozatok megtételét, jogok és kötelezettségek vállalását.

d)3 az önkormányzat tulajdonában lévő faházak és vásározói sátrak bérbeadásának engedélyezését.

36. § A tulajdonost megillető vagyonnal kapcsolatos jogosultságok közül a képviselő-testület a Pénzügyi Bizottságra ruházza át

a) az önkormányzat átmenetileg szabad pénzeszközeinek lekötését,

b) az ingó vagyontárgyak elidegenítését, megterhelését, vállalkozásba vagy alapítványba történő bevitelét, amennyiben a vagyontárgyak könyv szerinti egyedi vagy összértéke 2 millió forinttól 15 millió forintig terjed,

c) mezőgazdasági művelésre alkalmatlan, kivett művelési ágon nyilvántartott földrészletek haszonbérbe adását, haszonbérleti díj összegének és a bérlet időtartamának meghatározását,

d) a mezőgazdasági művelési ágú ingatlanok haszonbérleti díjának meghatározását.

e)4 az önkormányzat tulajdonában lévő faházak és vásározói sátrak bérleti díjának meghatározását azzal, hogy ezen eszközöket ingyenesen jogosultak igénybe venni

ea) az önkormányzat által fenntartott intézmények,

eb) az önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok,

ec) az önkormányzat által alapított civil szervezetek,

ed) a móri köznevelési intézmények,

ee) a Móri Többcélú Kistérségi Társulás tagönkormányzatai.

37. § A tulajdonost megillető vagyonnal kapcsolatos jogosultságok közül a képviselő-testület a Településfejlesztési Bizottságra ruházza át a mezőgazdasági művelési ágú ingatlanok haszonbérbe adására vonatkozó versenyeztetési eljárás megindításáról és a haszonbérbeadásról szóló döntést.

16. Tulajdonosi képviselet

38. § (1) Vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél vagy peres fél jogosultságait a polgármester gyakorolja.

(2) Az önkormányzat számára vagyoni kötelezettséget keletkeztető hatósági, közigazgatási vagy bírósági eljárásokban a nyilatkozattételhez vagy szavazáshoz a képviselő-testület előzetes hozzájárulása és az egyedi ügyre vonatkozó felhatalmazása szükséges.

(3) A tulajdonos képviseletében eljáró személy hatósági eljárás, közigazgatási vagy bírósági eljárás során köteles az önkormányzat álláspontját képviselni. Ennek során a kapott felhatalmazással ellentétesen nem járhat el és a felhatalmazásán túlmenően kötelezettséget nem vállalhat.

39. § (1) Önkormányzati érdekeltségű gazdasági társaság közgyűlésén vagy taggyűlésén az önkormányzat képviseletét a polgármester vagy az általa meghatalmazott személy látja el.

(2) Az önkormányzat tagsági jogait érintő és számára vagyoni kötelezettséget keletkeztető ügyekben a nyilatkozattételhez vagy szavazáshoz a képviselő-testület előzetes hozzájárulása és az egyedi ügyre vonatkozó felhatalmazása szükséges.

(3) A tulajdonos képviseletében eljáró személy a gazdasági társaság közgyűlésén, illetve taggyűlésén köteles az önkormányzat álláspontját képviselni. Ennek során a kapott felhatalmazással ellentétesen nem járhat el és a felhatalmazásán túlmenően kötelezettséget nem vállalhat.

V. Fejezet

Záró rendelkezések

40. § Ez a rendelet 2016. július 8. napján lép hatályba.

41. § Hatályát veszti

a) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 30/2000. (VIII.31.) önkormányzati rendelete,

b) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonrendeletének módosításáról szóló 23/2001. (IV.30.) önkormányzati rendelete,

c) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzatot érintő jelzálogjog-bejegyzésekkel kapcsolatos hatáskör átruházásról szóló 5/2002. (I.31.) önkormányzati rendelete,

d) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a vagyongazdálkodásra vonatkozó egyes rendelkezések módosításáról szóló 15/2002. (IV.25.) önkormányzati rendelete,

e) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a tartozáselengedés szabályainak módosításáról szóló 9/2003. (III.28.) önkormányzati rendelete,

f) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzati követelésekre vonatkozó egyes szabályok módosításáról szóló 21/2003. (V.30.) önkormányzati rendelete,

g) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyongazdálkodási rendeletének módosításáról szóló 13/2005. (IV.1.) önkormányzati rendelete,

h) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 30/2000. (VIII.31.) Ök. rendelet módosítására szóló 39/2005. (XII.1.) önkormányzati rendelete,

i) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 30/2000. (VIII. 31.) Ök. rendelet módosítására 13/2007. (IV.2.) önkormányzati rendelete,

j) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének „Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól” szóló 30/2000. (VIII.31.) Ök. rendeletének módosításáról szóló 26/2007. (X.1.) önkormányzati rendelete,

k) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének „Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól” szóló 30/2000. (VIII.31.) Ök. rendeletének módosításáról szóló 5/2008. (II.15.) önkormányzati rendelete,

l) Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Mór Város Önkormányzatának az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló 30/2000. (VIII. 31.) Ök. rendelete módosításáról szóló 23/2008. (VII.24.) önkormányzati rendelete.

1. melléklet

Forgalomképtelen törzsvagyon

A

B

C

D

E

F

G

1

Település

Helyrajzi szám

Megnevezés

Cím

Teljes terület

Önkormányzati tulajdon aránya

Önkormányzati tulajdon területe

2

Mór

4/ / /

Közpark és I.vh.szobor

SZENT ISTVÁN TÉR

4835

100

4835

3

Mór

5/ / /

Kossuth Lajos utca /Aszfaltos/

KOSSUTH LAJOS UTCA

1271

100

1271

4

Mór

6/ / /

Közpark és II.vh szobor + szökőkút

SZENT ISTVÁN TÉR

18558

100

18558

5

Mór

7/ / /

Szent István tér /Vegyes burkolat/

SZENT ISTVÁN TÉR

2969

100

2969

6

Mór

8/ / /

Wekerle Sándor utca /Aszfaltos/

WEKERLE SÁNDOR UTCA

9074

100

9074

7

Mór

25/ / /

Lovarda utca /Aszfaltos/

LOVARDA UTCA

1041

100

1041

8

Mór

34/ / /

Ady Endre utca /Aszfaltos/

2380

100

2380

9

Mór

76/ 2/ /

Árok /Beton/

SZABADSÁG TÉR

636

100

636

10

Mór

96/ / /

Közút és járda /Idegen tulajdonon/

BELTERÜLET

0

100

0

11

Mór

128/ 1/ /

Kossuth Lajos utca /Aszfaltos/

KOSSUTH LAJOS UTCA

5458

100

5458

12

Mór

128/ 2/ /

Kossuth Lajos utca /Aszfaltos/

KOSSUTH LAJOS UTCA

6179

100

6179

13

Mór

129/ / /

Közpark

BUDAI NAGY ANTAL TÉR

6625

100

6625

14

Mór

130/ / /

Jókai Mór utca /Aszfaltos/

JÓKAI UTCA

1429

100

1429

15

Mór

168/ / /

Futár utca /Aszfaltos/

FUTÁR UTCA

3310

100

3310

16

Mór

232/ 42/ /

Mátyás Király utca /Aszfaltos/

MÁTYÁS KIRÁLY UTCA

6005

100

6005

17

Mór

268/ / /

Gyalogos köz /Aszfaltos/

MÁTYÁS K.U.-MAJOR U. KÖZÖTT

3941

100

3941

18

Mór

273/ 26/ /

Közút /Aszfaltos/

MAJOR UTCA 3.-AS SZÁMON BELÜL

3347

100

3347

19

Mór

273/ 41/ /

Közút /Aszfaltos/

MAJOR UTCA 3.-AS SZÁMON BELÜL

4201

100

4201

20

Mór

276/ / /

Major utca /Betonos/

MAJOR UTCA

5082

100

5082

21

Mór

297/ / /

Közút /Aszfaltos/

WESSELÉNYI U.- VÉNHEGY KÖZÖTT

1194

100

1194

22

Mór

298/ / /

Közterület /Fűves terület/

WESSELÉNYI UTCÁVAL PÁRHUZAMOS

1291

100

1291

23

Mór

306/ / /

Wesselényi utca /Aszfaltos/

WESSELÉNYI UTCA

9070

100

9070

24

Mór

307/ 1/ /

Közterület /Fűves terület/

ZRINYI - AGYAG UTCA KÖZÖTT

16857

100

16857

25

Mór

307/ 2/ /

Közút /Aszfaltos/

ZRINYI - AGYAG UTCA KÖZÖTT

5623

100

5623

26

Mór

307/ 3/ /

Közút /Aszfaltos/

ZRINYI - AGYAG UTCA KÖZÖTT

4328

100

4328

27

Mór

312/ / /

Közterület /háromszög alakú/

MARTINOVICS - ZRÍNYI SAROK

196

100

196

28

Mór

342/ / /

Téglás köz /Aszfaltos/

TÉGLÁS KÖZ

1267

100

1267

29

Mór

372/ / /

Hegyalja utca /Aszfaltos/

HEGYALJA UTCA

2206

100

2206

30

Mór

439/ / /

Martinovics utca /Aszfaltos/

MARTINOVICS UTCA

18834

100

18834

31

Mór

486/ / /

Kapucinus tér /Aszfaltos/

KAPUCINUS TÉR

6004

100

6004

32

Mór

487/ / /

Erzsébet tér /Aszfaltos/

ERZSÉBET TÉR

9745

100

9745

33

Mór

493/ 1/ /

Pince utca /Aszfaltos/

PINCE UTCA

1620

100

1620

34

Mór

523/ / /

Ezerjó utca /Aszfaltos/

EZERJÓ UTCA

3434

100

3434

35

Mór

604/ / /

Árok /Beton/

PINCE UTCA-EZERJÓ UTCA KÖZÖTT

1222

100

1222

36

Mór

606/ 1/ /

Közterület /út melletti sáv/

ZRÍNYI UTCA

177

100

177

37

Mór

606/ 2/ /

Zrínyi utca /Aszfaltos/

ZRÍNYI UTCA

14702

100

14702

38

Mór

616/ / /

Közpark /Fűves terület

ZRÍNYI UTCA

5610

100

5610

39

Mór

618/ / /

Agyag utca /Aszfaltos/

2920

100

2920

40

Mór

619/ 9/ /

Árok /Beton/

VÉNHEGYI UTCA

788

100

788

41

Mór

632/ 2/ /

Közterület /út melletti sáv/

PINCESOR 23

64

100

64

42

Mór

647/ 1/ /

Pincesor utca /Aszfaltos/

PINCESOR UTCA

2552

100

2552

43

Mór

668/ / /

Vénhegyi utca /Aszfaltos/

VÉNHEGYI UTCA

4110

100

4110

44

Mór

673/ / /

Pince utca /Aszfaltos/

PINCE UTCA

5584

100

5584

45

Mór

697/ / /

Pince utca /Aszfaltos/

PINCE UTCA

362

100

362

46

Mór

703/ / /

Közterület /Fűves terület/

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

1286

100

1286

47

Mór

708/ 11/ /

Közút /Jav.földút/

BAJCSY-ZS. UTCÁRÓL NYÍLIK

624

100

624

48

Mór

716/ / /

Árok /Vegyes burkolat/

HÁRSFA UTCÁVAL PÁRHUZAMOS

504

100

504

49

Mór

735/ / /

Hársfa utca /Aszfaltos/

HÁRSFA UTCA

2545

100

2545

50

Mór

781/ / /

Hunyadi utca /Vegyes burkolat/

HUNYADI UTCA

1347

100

1347

51

Mór

789/ / /

Hunyadi utca /Aszfaltos/

HUNYADI UTCA

26408

100

26408

52

Mór

847/ / /

Szilágyi Erzsébet utca /Aszfaltos/

SZILÁGYI ERZSÉBET UTCA

3165

100

3165

53

Mór

872/ / /

Jószerencsét utca /Aszfaltos/

JÓSZERENCSÉT UTCA

8047

100

8047

54

Mór

891/ / /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

KISERDŐ U. - JÓSZERENCSÉT U.

381

100

381

55

Mór

930/ / /

Kiserdő utca /Aszfaltos/

KISERDŐ UTCA

10910

100

10910

56

Mór

937/ / /

Gyalogos köz /Földburkolat/

KISERDŐ U. - VÉNHEGY DŰLŐ KÖZT

169

100

169

57

Mór

942/ 13/ /

Nádas /Vízállás/

MÁJUS 1. UTCA - ÁRKI UTCA

30463

100

30463

58

Mór

947/ / /

Alkotmány utca /Aszfaltos/

7726

100

7726

59

Mór

963/ / /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

JÓSZERENCS U.-ÚTTÖRŐ U. KÖZÖTT

517

100

517

60

Mór

987/ / /

Úttörő utca /Aszfaltos/

ÚTTÖRŐ UTCA

6826

100

6826

61

Mór

988/ / /

Közpark /Fűves terület/

HUNYADI UTCA

137

100

137

62

Mór

990/ / /

Közpark,Játszótér, focipálya

HUNYADI UTCA

7380

100

7380

63

Mór

991/ / /

Ifjúság utca /Aszfaltos/

IFJÚSÁG UTCA

6337

100

6337

64

Mór

1084/ / /

Május 1. utca /Aszfaltos/

MÁJUS 1. UTCA

9589

100

9589

65

Mór

1088/ / /

Árok /Beton/

MÁJUS 1. UTCA

189

100

189

66

Mór

1137/ / /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

BÁNYÁSZ UTCA - PATAK MENTÉN

352

100

352

67

Mór

1152/ / /

Bányász utca /Aszfaltos/

BÁNYÁSZ UTCA

14939

100

14939

68

Mór

1153/ 3/ /

Közterület /út melletti sáv/

BÁNYÁSZ UTCA ELEJÉN

414

100

414

69

Mór

1153/ 13/ /

Közterület céljára kijelölt

BÁNYÁSZ UTCA MÖGÖTT

1915

100

1915

70

Mór

1154/ 24/ /

Közterület céljára kijelölt

SZENNYVÍZTELEP MELLETT

627

100

627

71

Mór

1154/ 25/ /

Közterület /Telkek mögötti zöldsáv/

BÁNYÁSZ UTCA MÖGÖTT

1329

100

1329

72

Mór

1157/ 6/ /

Vízgyűjtő területe

ÁRKI - MÁJUS 1. UTCA KÖZÖTT

12541

100

12541

73

Mór

1171/ 6/ /

Árok /Beton/

340

100

340

74

Mór

1178/ 6/ /

Közterület céljára igénybe vett

ÁRKI UTCA -HUNYADI UTCA SAROK

1583

100

1583

75

Mór

1193/ / /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

ÁRKI UTCÁRÓL NYÍLIK

388

100

388

76

Mór

1197/ 1/ /

Közterület céljára igénybe vett

1201

100

1201

77

Mór

1197/ 2/ /

Árok /Beton/

378

100

378

78

Mór

1225/ / /

Járda /Idegen tulajdon/

0

100

0

79

Mór

1231/ / /

Széchenyi utca /Aszfaltos/

SZÉCHENYI UTCA

6555

100

6555

80

Mór

1233/ 9/ /

Borút-kerékpárút /Idegen tulajdonon/

BELTERÜLET

0

100

0

81

Mór

1234/ / /

Csókakői utca /Aszfaltos/

CSÓKAKŐI ÚT

2707

100

2707

82

Mór

1235/ 3/ /

Közút /Vegyes burkolat/

CSÓKAKŐ UTCÁBÓL NYÍLIK

2313

100

2313

83

Mór

1235/ 6/ /

Csókakői út /Aszfaltos/

CSÓKAKŐI ÚT

747

100

747

84

Mór

1236/ / /

Közterület /Vízfolyás melletti zöldsáv/

SZÉCHENYI UTCA MÖGÖTT

1741

100

1741

85

Mór

1278/ / /

Közút /Betonos/

SZÉCHENYI UTCÁBÓL NYÍLIK

492

100

492

86

Mór

1292/ / /

Árok /Beton/

KISFALUDY UTCA

161

100

161

87

Mór

1303/ / /

Kisfaludy utca /Kőzúzalékos/

KISFALUDY UTCA

813

100

813

88

Mór

1304/ / /

Kisfaludy utca /Aszfaltos/

KISFALUDY UTCA

2572

100

2572

89

Mór

1305/ / /

Járda /Széchenyi utca/

SZÉCHENYI UTCA

100

90

Mór

1306/ / /

Buszváró

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA

100

91

Mór

1372/ / /

Arany János utca /Aszfaltos/

1647

100

1647

92

Mór

1389/ / /

Táncsics Mihály utca /Aszfaltos/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

5230

100

5230

93

Mór

1402/ 2/ /

Szent István Tér /Aszfaltos/

SZENT ISTVÁN TÉR

5409

100

5409

94

Mór

1409/ 1/ /

Közpark /Lamberg Kastély park/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA 10- 12

13090

100

13090

95

Mór

1410/ 1/ /

Vámos köz /Vegyes burkolat/

VÁMOS KÖZ

1727

100

1727

96

Mór

1416/ 15/ /

Dózsa György utca /Aszfaltos/

DÓZSA GYÖRGY UTCA

12770

100

12770

97

Mór

1416/ 16/ /

Közpark /Kreszpark + Játszótér/

DÓZSA GYÖRGY UTCA

5538

100

5538

98

Mór

1416/ 17/ /

Közpark és szervízút /Milleneumi emlékpark/

DÓZSA GYÖRGY UTCA

34127

100

34127

99

Mór

1432/ / /

Táncsics Mihály utca /Aszfaltos/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

2046

100

2046

100

Mór

1461/ / /

Kórház utca /Aszfaltos/

KÓRHÁZ UTCA

5398

100

5398

101

Mór

1477/ 5/ /

Közterület /út melletti sáv/

DÓZSA GYÖRGY UTCA VÉGE

974

100

974

102

Mór

1512/ / /

Árpád utca /Aszfaltos/

ÁRPÁD UTCA

14345

100

14345

103

Mór

1579/ / /

Buszvárók

DÓZSA GYÖRGY UTCA

100

104

Mór

1580/ 2/ /

Közterület céljára igénybe vett

DÓZSA GYÖRGY UTCA VÉGE

1980

100

1980

105

Mór

1584/ / /

Kálmán Imre utca /Aszfaltos/

KÁLMÁN IMRE UTCA

1864

100

1864

106

Mór

1589/ / /

Akácfa utca /Aszfaltos/

1638

100

1638

107

Mór

1604/ 2/ /

Árok /Beton/

KÁLMÁN IMRE UTCA

215

100

215

108

Mór

1628/ / /

Bartók Béla utca /Aszfaltos/

BARTÓK BÉLA UTCA

13692

100

13692

109

Mór

1655/ / /

Liszt Ferenc utca /Aszfaltos/

LISZT FERENC UTCA

6210

100

6210

110

Mór

1656/ / /

Gyalogos köz /Térköves/

BARTÓK BÉLA UTCÁRÓL NYÍLIK

523

100

523

111

Mór

1657/ / /

Közút /Köves/

BARTÓK BÉLA UTCÁRÓL NYÍLIK

182

100

182

112

Mór

1694/ 2/ /

Közpark /Zimmermann szobor/

ZIMMERMANN TÉR

4121

100

4121

113

Mór

1706/ / /

Közút /Aszfaltos/

LISZT F.U.-ERKEL KÖZÖTT

926

100

926

114

Mór

1714/ 3/ /

Közterület /út melletti sáv/

BARTÓK BÉLA UTCA

105

100

105

115

Mór

1722/ / /

Erkel Ferenc utca /Aszfaltos/

ERKEL FERENC UTCA

6055

100

6055

116

Mór

1741/ / /

Közút /Aszfaltos/

ERKEL F.U.-DÓZSA GY.U. KÖZÖTT

1002

100

1002

117

Mór

1759/ / /

Bartók Béla utca /Aszfaltos/

BARTÓK BÉLA UTCA

5216

100

5216

118

Mór

1802/ / /

Vízfolyás

BELTERÜLET

3799

100

3799

119

Mór

1805/ / /

Kodály Zoltán utca /Aszfaltos/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA

10572

100

10572

120

Mór

1809/ 12/ /

Közterület

KODÁLY ZOLTÁN UTCA

1004

100

1004

121

Mór

1809/ 27/ /

Közpark /3 db játszótér/

DÓZSA GY.-KODÁLY Z. KÖZÖTT

38481

100

38481

122

Mór

1809/ 32/ /

Közterület /Fűves zöldterület/

KODÁLY - CSERHÁT KÖZÖTT

28753

100

28753

123

Mór

1809/ 33/ /

Közterület /Épület melletti zöldterület/

CSERHÁT UTCA

368

100

368

124

Mór

1809/ 35/ /

Közterület /Házak közötti zöldterület/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA

4477

100

4477

125

Mór

1809/ 36/ /

Közút /Aszfaltos/

BARTÓK BÉLA UTCÁRÓL NYÍLIK

1562

100

1562

126

Mór

1809/ 37/ /

Cserhát utca /Aszfaltos/

CSERHÁT UTCA

5771

100

5771

127

Mór

1809/ 38/ /

Parkoló /Munkaügyi központ előtt/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA

1169

100

1169

128

Mór

1809/ 40/ /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

STRAND - VÁGÓHÍD UTCA KÖZÖTT

670

100

670

129

Mór

1809/ 41/ /

Közút /Földút/

STRAND KÖRÜL

12990

100

12990

130

Mór

1813/ / /

Cserhát utca /Aszfaltos/

CSERHÁT UTCA

6726

100

6726

131

Mór

1823/ / /

Közút /Aszfaltos/

CSERHÁT UTCÁRÓL NYÍLIK

325

100

325

132

Mór

1834/156/ /

Közterület /Garázsok között/

CSERHÁT UTCA

6800

100

6800

133

Mór

1838/ 49/ /

Közterület

CSERHÁT UTCA

8087

100

8087

134

Mór

1839/ 3/ /

Vágóhíd utca /Aszfaltos/

VÁGÓHÍD UTCA

1703

100

1703

135

Mór

1853/ / /

Közút /Jav.földút/

VÁGÓHÍD UTCÁRÓL NYÍLIK

408

100

408

136

Mór

1854/ 1/ /

Vágóhíd utca /Aszfaltos/

VÁGÓHÍD UTCA

1947

100

1947

137

Mór

1854/ 2/ /

Vágóhíd utca /Aszfaltos/

VÁGÓHÍD UTCA

284

100

284

138

Mór

1883/ 2/ /

Parkoló /Ara előtt/

DEÁK FERENC UTCA

397

100

397

139

Mór

1884/ / /

Közterület

DEÁK FERENC UTCA

319

100

319

140

Mór

1893/ / /

Érmellék utca /Aszfaltos/

ÉRMELLÉK UTCA

2655

100

2655

141

Mór

1908/ 2/ /

Közterület /Patak melletti zöldsáv/

VÁGÓHÍD UTCA MELLETT

250

100

250

142

Mór

1911/ / /

Vágóhíd utca /Aszfaltos/

VÁGÓHÍD UTCA

2856

100

2856

143

Mór

1928/ / /

Közterület /Murvás felület/

VÁGÓHÍD UTCA - DEÁLK SAROK

282

100

282

144

Mór

1939/ 6/ /

Közterület (út céljára kijelölt)

DEÁK FERENC UTCA 71

2327

100

2327

145

Mór

1958/ / /

Közpark /81-es melletti zöldsáv/

DEÁK F. U - 81-ES SAROK

1448

100

1448

146

Mór

1960/ 1/ /

Közterület /81-es melletti sáv/

81-ES FŐ ÚT

2105

100

2105

147

Mór

1965/ / /

Közpark /Fűves terület/

DEÁK F. U - 81-ES FŐÚT

1289

100

1289

148

Mór

1967/ / /

Árok /Földes/

BETHLEN GÁBOR UTCA

1004

100

1004

149

Mór

1982/ / /

Bethlen Gábor utca /Aszfaltos/

BETHLEN GÁBOR UTCA

3649

100

3649

150

Mór

1997/ / /

Báthori utca /Aszfaltos/

BÁTHORI UTCA

2529

100

2529

151

Mór

2025/ / /

Bocskay utca /Aszfaltos/

BOCSKAY UTCA

2972

100

2972

152

Mór

2036/ / /

Deák Ferenc utca

DEÁK FERENC UTCA

100

153

Mór

2037/ 1/ /

Járda

81-ES FŐ ÚT

877

100

877

154

Mór

2037/ 2/ /

Közterület /Fűves terület/

81-ES FŐ ÚT

526

100

526

155

Mór

2057/ / /

Gyalogos köz /Betonos/

DEÁK FERENC UTCÁRÓL NYÍLIK

188

100

188

156

Mór

2058/ 1/ /

Klapka György utca /Vegyes burkolat/

KLAPKA GYÖRGY UTCA

5658

100

5658

157

Mór

2069/ / /

Dobó István utca /Aszfaltos/

DOBÓ ISTVÁN UTCA

5942

100

5942

158

Mór

2094/ / /

Szondi György utca /Aszfaltos/

SZONDI GYÖRGY UTCA

3500

100

3500

159

Mór

2122/ / /

Esze Tamás utca /Aszfaltos/

ESZE TAMÁS UTCA

4040

100

4040

160

Mór

2135/ / /

Szondi György utca /Aszfaltos/

SZONDI GYÖRGY UTCA

1964

100

1964

161

Mór

2145/ / /

Mester utca /Aszfaltos/

MESTER UTCA

3284

100

3284

162

Mór

2146/ 1/ /

Hammerstein utca /Aszfaltos/

HAMMERSTEIN UTCA

16278

100

16278

163

Mór

2146/3

Akai utca /Aszfaltos/

AKAI UTCA

7440

100

7440

164

Mór

2146/ 8/ /

Közút /Aszfaltos/

HAMMERSTEIN UTCA - MESTER UTCA

677

100

677

165

Mór

2146/ 11/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

1142

100

1142

166

Mór

2146/ 27/ /

Hammerstein utca /Aszfaltos/

HAMMERSTEIN UTCA

4848

100

4848

167

Mór

2146/ 29/ /

Akai utca /Aszfaltos/

AKAI UTCA ELEJE

5151

100

5151

168

Mór

2146/ 31/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

3021

100

3021

169

Mór

2146/ 37/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

2332

100

2332

170

Mór

2146/ 40/ /

Közterület

NYUGATI IPARTERÜLET

12342

100

12342

171

Mór

2146/ 44/ /

Közterület

NYUGATI IPARTERÜLET

4019

100

4019

172

Mór

2146/ 46/ /

Közterület

NYUGATI IPARTERÜLET

3791

100

3791

173

Mór

2146/ 48/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

3425

100

3425

174

Mór

2147/ / /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

6959

100

6959

175

Mór

2148/ / /

Közpark

ÉPÍTŐK - JEGENYE UTCÁK VÉGÉN

4891

100

4891

176

Mór

2149/ 1/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

1569

100

1569

177

Mór

2188/ / /

Kert utca /Aszfaltos/

KERT UTCA

4263

100

4263

178

Mór

2201/ 2/ /

Béke utca /Aszfaltos/

BÉKE UTCA

8558

100

8558

179

Mór

2202/ 3/ /

Közterület /épület előtt/

DEÁK FERENC UTCA 44

14

100

14

180

Mór

2221/ 3/ /

Gyalogos köz /Betonos/

BÉKE UTCA - SZENT BORBÁLA UTCA

171

100

171

181

Mór

2254/ / /

Gizella utca /Aszfaltos/

GIZELLA UTCA

1158

100

1158

182

Mór

2255/ 2/ /

Szent Borbála utca /Aszfaltos/

SZENT BORBÁLA UTCA

4039

100

4039

183

Mór

2263/ / /

Szent Borbála utca /Aszfaltos/

SZENT BORBÁLA UTCA

9291

100

9291

184

Mór

2305/ / /

Szent Borbála utca /Aszfaltos/

SZENT BORBÁLA UTCA

837

100

837

185

Mór

2330/ / /

Buszvárók és járda

DEÁK FERENC UTCA

100

186

Mór

2377/ / /

Gyalogos köz /Betonos/

PETŐFI UTCÁRÓL NYÍLIK

277

100

277

187

Mór

2401/ / /

Petőfi Sándor utca /Aszfaltos/

PETŐFI SÁNDOR UTCA

11628

100

11628

188

Mór

2413/ / /

Mónus Illés köz /Aszfaltos/

MÓNUS ILLÉS KÖZ

582

100

582

189

Mór

2454/ / /

Vörösmarty utca /Aszfaltos/

VÖRÖSMARTY UTCA

2726

100

2726

190

Mór

2480/ / /

Csokonai utca /Aszfaltos/

CSOKONAI UTCA

1672

100

1672

191

Mór

2490/ 5/ /

Árok /Beton/

CSOKONAI UTCA

79

100

79

192

Mór

2491/ / /

Árok /Beton/

CSOKONAI UTCA

67

100

67

193

Mór

2495/ 2/ /

Gyalogos köz /Betonos/

PERCEL MÓR UTCÁRÓL NYILIK

402

100

402

194

Mór

2497/ 4/ /

Árok /Beton/

CSOKONAI UTCA

131

100

131

195

Mór

2555/ 13/ /

Közterület /Üzletsor udvar része/

DEÁK FERENC UTCA 26

384

100

384

196

Mór

2562/ 11/ /

Közterület /Üzletsor belső része/

DEÁK FERENC UTCA 26

61

100

61

197

Mór

2562/ 19/ /

Közterület /Üzletsor külső része/

DEÁK FERENC UTCA 26

1604

100

1604

198

Mór

2562/ 20/ /

Járda /Penny előtt/

PENNY MARKETT ELŐTT

100

199

Mór

2568/ 3/ /

Járda és zöldsáv

DEÁK FERENC UTCA

3364

100

3364

200

Mór

2570/ / /

Piac

DEÁK FERENC UTCA

1251

100

1251

201

Mór

2575/ / /

Városház köz /Vegyes burkolat/

VÁROSHÁZ KÖZ

653

100

653

202

Mór

2585/ / /

Vasút utca /Aszfaltos/

VASÚT UTCA

2318

100

2318

203

Mór

2586/ 33/ /

Vértes utca /Aszfaltos/

VÉRTES UTCA

8478

100

8478

204

Mór

2586/ 48/ /

Vértes utca /Aszfaltos/

VÉRTES UTCA

7092

100

7092

205

Mór

2586/ 49/ /

Közterület /Burkolt/

VÉRTES UTCA

1057

100

1057

206

Mór

2586/ 50/ /

Közpark és játszótér

VÉRTES UTCA

15487

100

15487

207 5

208

Mór

2645/ 1/ /

Árok /Beton/

SZABADSÁG TÉR

155

100

155

209

Mór

2652/ 20/ /

Közpark és játszótér

VÉRTES UTCA

15959

100

15959

210

Mór

2656/ / /

Percel Mór utca /Aszfaltos/

PERCZEL MÓR UTCA

2465

100

2465

211

Mór

2657/ / /

Közpark /48-as emlékmű/

SZABADSÁG TÉR

6607

100

6607

212 6

Mór

2658/ / /

Wekerle Sándor utca /Aszfaltos/

WEKERLE SÁNDOR UTCA

10025

100

10025

213

Mór

2684/ 1/ /

Mónus Illés utca /Aszfaltos/

MÓNUS ILLÉS UTCA

10410

100

10410

214

Mór

2685/ / /

Rákóczi Ferenc utca /Aszfaltos/

RÁKÓCZI FERENC UTCA

38714

100

38714

215

Mór

2697/ 2/ /

Árok /Földes/

RÁKÓCZI FERENC UTCA

218

100

218

216

Mór

2793/ / /

József Attila utca /Aszfaltos/

JÓZSEF ATTILA UTCA

11861

100

11861

217

Mór

2794/ 2/ /

Közpark /Játszótér/

JÓZSEF ATTILA UTCA

1604

100

1604

218

Mór

2808/ / /

Kígyó utca /Aszfaltos/

KÍGYÓ UTCA

1200

100

1200

219

Mór

2832/ / /

Kistábor utca /Aszfaltos/

KISTáBOR UTCA

694

100

694

220

Mór

2871/ / /

Kölcsey Ferenc utca /Aszfaltos/

KÖLCSEY FERENC UTCA

6941

100

6941

221

Mór

2933/ / /

József Attila utca /Aszfaltos/

JÓZSEF ATTILA UTCA

6273

100

6273

222

Mór

2992/ 2/ /

Kinizsi Pál utca /Aszfaltos/

KINIZSI UTCA

5152

100

5152

223

Mór

2993/ / /

Vásártér utca /Vegyes burkolat/

VÁSÁRTÉRI UTCA

22120

100

22120

224

Mór

2997/ 3/ /

Közterület

VÁSÁRTÉRI UTCA

6513

100

6513

225

Mór

2998/ / /

Közút /Köves/

VÁSÁRTÉRI UTCÁBÓL NYÍLIK

598

100

598

226

Mór

2999/ / /

Ravatalozó

TÁBOR UTCA 82

434

100

434

227

Mór

3001/ / /

Közút és járda /Idegen tulajdonon/

BELTERÜLET

0

100

0

228

Mór

3002/ / /

Móri csata emlékmű

HOMOKI TEMETŐ

100

229

Mór

3018/ / /

Kinizsi Pál utca /Aszfaltos/

KINIZSI UTCA

3767

100

3767

230

Mór

3028/ / /

Rózsa utca /Aszfaltos/

RÓZSA UTCA

4310

100

4310

231

Mór

3089/ / /

Közpark /Fűves terület/

TEMETŐ MELLETT

6305

100

6305

232

Mór

3100/ / /

Tábor utca /Aszfaltos/

TÁBOR UTCA

1276

100

1276

233

Mór

3101/ / /

Közterület /Fűves terület/

TEMETŐ ELŐTT

7713

100

7713

234

Mór

3102/ 1/ /

Tábor utca /Aszfaltos/

TÁBOR UTCA

18512

100

18512

235

Mór

3203/ / /

Közút /Földút/

GYŐRI ÚT - TÁBOR UTCA KÖZÖTT

707

100

707

236

Mór

3221/ 8/ /

Győri utca /Aszfaltos/

GYŐRI UTCA

13660

100

13660

237

Mór

3258/ / /

Orgona utca /Aszfaltos/

ORGONA UTCA

7005

100

7005

238

Mór

3266/ / /

Nemes utca /Aszfaltos/

NEMES UTCA

10487

100

10487

239

Mór

3267/ 2/ /

Radó Antal utca /Aszfaltos/

RADó ANTAL UTCA

4350

100

4350

240

Mór

3267/ 11/ /

Király köz /Aszfaltos/

KIRÁLY KÖZ

2515

100

2515

241

Mór

3279/ / /

Kert utca /Aszfaltos/

KERT UTCA

1916

100

1916

242

Mór

3290/ / /

Közpark és Játszótér

KERT UTCA - ÉPÍTŐK U. SAROK

2673

100

2673

243

Mór

3300/ / /

Közterület céljára igénybe vett

ORSZÁGOS KÖZÚT

2346

100

2346

244

Mór

3310/ / /

Ipar utca /Aszfaltos/

IPAR UTCA

10872

100

10872

245

Mór

3506/ / /

Közút /Aszfaltos/

FELSŐDOBOS

729

100

729

246

Mór

3520/ / /

Közút /Jav.földút/

FELSŐDOBOS

980

100

980

247

Mór

3540/ / /

Közút /Földút/

FELSŐDOBOS

439

100

439

248

Mór

3549/ / /

Árok /Földes/

FELSŐDOBOS

292

100

292

249

Mór

3567/ / /

Erdősor utca /Jav.földút/

FELSŐDOBOS

3764

100

3764

250

Mór

3568/ / /

Közút /Földút/

FELSŐDOBOS

344

100

344

251

Mór

3577/ / /

Erdősor utca /Jav.földút/

ERDŐSOR UTCA ELEJE /FELSŐDOBOS

726

100

726

252

Mór

3796/ 1/ /

Mátyás Király utca /Aszfaltos/

MÁTYÁS KIRÁLY UTCA

10921

100

10921

253

Mór

3796/ 2/ /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

MÁTYÁS KIRÁLY UTCÁBÓL NYÍLIK

215

100

215

254

Mór

3796/ 3/ /

Gyalogos köz /Betonos/

MÁTYÁS KIRÁLY UTCÁBÓL NYÍLIK

265

100

265

255

Mór

3797/ 1/ /

Hegyalja utca /Aszfaltos/

HEGYALJA UTCA

4739

100

4739

256 7

257

Mór

3820/ 2/ /

Közterület /Fűves terület/

SZÉCHENYI UTCA 6

82

100

82

258

Mór

3821/ / /

Napsugár utca /Aszfaltos/

NAPSUGÁR UTCA

5130

100

5130

259

Mór

4042/ 23/ /

Közterület

HUNYADI UTCA

918

100

918

260

Mór

4065/ / /

Honvéd utca /Aszfaltos/

HONVÉD UTCA

2362

100

2362

261

Mór

4088/ / /

Szent Borbála utca /Aszfaltos/

SZENT BORBÁLA UTCA

3265

100

3265

262

Mór

4102/ / /

Béke utca /Aszfaltos/

BÉKE UTCA

5824

100

5824

263

Mór

4137/ / /

Fellner Jakab utca /Aszfaltos/

FELLNER JAKAB UTCA

1969

100

1969

264

Mór

4152/ / /

Kert utca /Aszfaltos/

KERT UTCA

6896

100

6896

265

Mór

4153/ / /

Építők útja /Aszfaltos/

ÉPÍTŐK ÚTJA

4603

100

4603

266

Mór

4165/ / /

Újlak utca /Aszfaltos/

ÚJLAK UTCA

5177

100

5177

267

Mór

4193/ / /

Fellner Jakab utca /Aszfaltos/

FELLNER JAKAB UTCA

2458

100

2458

268

Mór

4211/ / /

Kis utca /Aszfaltos/

KIS UTCA

2054

100

2054

269

Mór

4225/1/ /

Gyalogos köz /Földút/

NEMES UTCÁRÓL NYÍLIK

135

100

135

270

Mór

4226/ / /

Fűzes utca /Aszfaltos/

FÜZES UTCA

1453

100

1453

271

Mór

4232/ / /

Kisbéri utca /Aszfaltos/

KISBÉRI UTCA

5749

100

5749

272

Mór

4233/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

400

100

400

273

Mór

4234/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

400

100

400

274

Mór

4235/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

400

100

400

275

Mór

4236/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

400

100

400

276

Mór

4237/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

400

100

400

277

Mór

4238/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

278

Mór

4239/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

279

Mór

4240/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

280

Mór

4241/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

281

Mór

4242/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

282

Mór

4243/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

283

Mór

4244/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

284

Mór

4245/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

285

Mór

4246/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

286

Mór

4247/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

287

Mór

4248/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

288

Mór

4249/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

289

Mór

4250/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

290

Mór

4251/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

550

100

550

291

Mór

4252/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

292

Mór

4253/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

293

Mór

4254/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

294

Mór

4255/ / /

Közterület céljára

KISBÉRI UTCA

425

100

425

295

Mór

4256/ 3/ /

Közterület /Zöldsáv/

81-ES FŐ ÚT

7568

100

7568

296

Mór

4257/ 11/ /

Gyalogos köz /Betonos/

DOBÓ UTCÁRÓL NYÍLIK

699

100

699

297

Mór

4260/ / /

Közterület /Mentő állomásnál/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

2695

100

2695

298

Mór

4261/ 1/ /

Közút /Betonos/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCÁBÓL NYÍLIK

1998

100

1998

299

Mór

4261/ 3/ /

Táncsics Mihály utca /Aszfaltos/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

11092

100

11092

300

Mór

4261/ 5/ /

Temető

KÁLVÁRIA

14329

100

14329

301

Mór

4261/ 7/ /

Árok /Földes/

KÁLVÁRIA

2121

100

2121

302

Mór

4261/ 8/ /

Közterület

KÁLVÁRIA

4998

100

4998

303

Mór

4261/ 10/ /

Temető

KÁLVÁRIA

2944

100

2944

304

Mór

4261/ 11/ /

Temető

KÁLVÁRIA

21376

100

21376

305

Mór

4262/ 3/ /

Kecskehegyi alsó út /Jav.földút/

KECSKEHEGYI ALSÓ ÚT

3070

100

3070

306

Mór

4262/ 4/ /

Közpark és parkoló /Szabadidőközpont előtt/

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

8955

100

8955

307

Mór

4265/ / /

Építők útja /Aszfaltos/

ÉPÍTŐK ÚTJA

1146

100

1146

308

Mór

4265/ 5/ /

EON hálózati csatlakozás /Idegen tulajdonon/

BELTERÜLET

0

100

0

309

Mór

4280/ / /

Virág utca /Aszfaltos/

VIRÁG UTCA

2638

100

2638

310

Mór

4296/ / /

Jegenye utca /Aszfaltos/

JEGENYE UTCA

1814

100

1814

311

Mór

4297/ / /

Közút /Aszfaltos/

JEGYENYE UTCÁBÓL NYÍLIK

766

100

766

312

Mór

4301/ 4/ /

Buszváró /nem működő/

KÓRHÁZ UTCA

73

100

73

313

Mór

4301/ 5/ /

Parkoló /Murvás/

KÓRHÁZ UTCA

752

100

752

314

Mór

4901/ 3/ /

Velegi út /Vegyes burkolat/

VELEGI ÚT /ÉSZAKI ELEJE/

2918

100

2918

315

Mór

4902/ 27/ /

Asztalos utca /Aszfaltos/

VELEGI ÚT /ÉSZAKI IPARTERÜLET/

13603

100

13603

316

Mór

4902/ 35/ /

Közterület /Fűves murvás garázsok mellett/

VELEGI ÚT

1417

100

1417

317

Mór

4903/ 4/ /

Velegi út /Jav.földút/

VELEGI ÚT /ÉSZAKI VÉGE/

717

100

717

318

Mór

4904/ 1/ /

Közpark és játszótér /Fűves terület/

VELEGI ÚT

11883

100

11883

319

Mór

4905/ / /

Gyalogos híd

VELEGI ÚT

100

320

Mór

4906/ 16/ /

Velegi út /Aszfaltos/

VELEGI ÚT /DÉLI/

11031

100

11031

321

Mór

4906/ 42/ /

Velegi út /Aszfaltos/

VELEGI ÚT /DÉLI/

1389

100

1389

322

Mór

4906/ 44/ /

Közterület /Zöldsáv/

VELEGI ÚT

2487

100

2487

323

Mór

4906/ 47/ /

Közterület /Zöldsáv/

VELEGI ÚT

972

100

972

324

Mór

4906/ 50/ /

Velegi út /Aszfaltos/

VELEGI ÚT /DÉLI/

2485

100

2485

325

Mór

4906/ 53/ /

Velegi út /Aszfaltos/

VELEGI ÚT /DÉLI/

3527

100

3527

326

Mór

4906/ 71/ /

Közterület /Zöldsáv/

VELEGI ÚT /DÉLI/

1797

100

1797

327

Mór

4909/ / /

Közút /Jav.földút/

VELEGI ÚTRÓL NYÍLIK

757

100

757

328

Mór

4910/ / /

Árok /Beton/

ÁRPÁD UTCA

559

100

559

329

Mór

4919/ 7/ /

Közút /Aszfaltos/

SZENNYVIZTELEP FELÉ

2737

100

2737

330

Mór

4960/ / /

Árok /Vegyes burkolat/

ÁLMOSVEZÉR UTCA

397

100

397

331

Mór

4985/ / /

Árok /Földes/

ÁLMOSVEZÉR UTCA

552

100

552

332

Mór

4992/ / /

Közpark /Játszótér/

ÁRPÁD UTCA

2414

100

2414

333

Mór

4994/ / /

Árpád utca /Jav.földút/

ÁRPÁD UTCA

752

100

752

334

Mór

4995/ / /

Gyalogos köz /Földburkolatú/

ÁRPÁD U. - ÁLMOS VEZÉR KÖZÖTT

411

100

411

335

Mór

5000/ 1/ /

Álmos Vezér út /Aszfaltos/

ÁLMOSVEZÉR UTCA

17650

100

17650

336

Mór

5038/ / /

Vízmosás /Zártkert/

VÉNHEGY

663

100

663

337

Mór

5114/ / /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

3367

100

3367

338

Mór

5155/ 1/ /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

1003

100

1003

339 8

Mór

5155/ 3/ /

Vízmosás /Zártkert/

VÉNHEGY

12635

100

12635

340

Mór

5155/ 4/ /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

892

100

892

341

Mór

5266/ / /

Árok /Zártkert/

VÉNHEGY

236

100

236

342

Mór

5285/ / /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

409

100

409

343

Mór

5297/ / /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

3770

100

3770

344

Mór

5359/ / /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

536

100

536

345

Mór

5365/ 3/ /

Közút /Zártkert/

VÁRHEGY

418

100

418

346

Mór

5400/ / /

Közút /Zártkert/

VÉNHEGY

3840

100

3840

347

Mór

5533/ 1/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

2606

100

2606

348

Mór

5533/ 2/ /

Közút /Aszfaltos/(Zártkert)

KECSKEHEGY

2936

100

2936

349

Mór

5675/ 1/ /

Közút /Betonos/(Zártkert)

KECSKEHEGY

3726

100

3726

350

Mór

5675/ 2/ /

Közút /Murvás/(Zártkert)

KECSKEHEGY

6079

100

6079

351

Mór

5675/ 3/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

616

100

616

352

Mór

5734/ / /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

4210

100

4210

353

Mór

5838/ / /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

1880

100

1880

354

Mór

5870/ / /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

378

100

378

355

Mór

5875/ 4/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

301

100

301

356

Mór

5928/ / /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

487

100

487

357

Mór

5951/ 1/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

648

100

648

358

Mór

5951/ 2/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

389

100

389

359

Mór

5991/ 21/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

1358

100

1358

360

Mór

5991/ 22/ /

Közút /Zártkert/

KECSKEHEGY

3207

100

3207

361

Mór

6194/ / /

Közút /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

5184

100

5184

362

Mór

6323/ / /

Közút /Zártkert/

SZŐKEHEGY

1616

100

1616

363

Mór

6344/ / /

Közút /Zártkert/

SZŐKEHEGY

2301

100

2301

364

Mór

6402/ / /

Közút /Zártkert/

SZŐKEHEGY

1125

100

1125

365

Mór

6609/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

241

100

241

366

Mór

6610/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

1563

100

1563

367

Mór

6613/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

400

100

400

368

Mór

6616/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

353

100

353

369

Mór

6621/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

736

100

736

370

Mór

6626/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

474

100

474

371

Mór

6633/ / /

Közút /Zártkert/

TERÉZIA DÜLŐ

1347

100

1347

372

Mór

6663/ / /

Temető /Mór/

HOMOKI TEMETŐ

100

373

Mór

6750/ 1/ /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

1616

100

1616

374

Mór

6751/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

1491

100

1491

375

Mór

6784/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

1339

100

1339

376

Mór

6803/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

400

100

400

377

Mór

6805/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

3781

100

3781

378

Mór

6825/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

587

100

587

379

Mór

6834/ / /

Közút /Zártkert/

CSERHÁT

1144

100

1144

380

Mór

6909/ / /

Közút /Zártkert/

KISERDŐ SOR

3925

100

3925

381

Mór

7024/ 3/ /

Közút, legelő és Tároló /Zártkert/

CSÓKAKÚT

1433

100

1433

382

Mór

7024/ 5/ /

Közút /Zártkert/

CSÓKAKÚT

91

100

91

383

Mór

7024/ 6/ /

Közút /Zártkert/

CSÓKAKÚT

3566

100

3566

384

Mór

7069/ / /

Közút /Zártkert/

CSÓKAKÚT

521

100

521

385

Mór

7079/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

2879

100

2879

386

Mór

7080/ 13/ /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

3109

100

3109

387

Mór

7101/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

2598

100

2598

388

Mór

7106/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

1342

100

1342

389

Mór

7114/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

222

100

222

390

Mór

7115/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

1815

100

1815

391

Mór

7116/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

272

100

272

392

Mór

7129/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

464

100

464

393

Mór

7137/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

229

100

229

394

Mór

7143/ / /

Közút /Zártkert/

RÓKAHEGY

325

100

325

395

Mór

7201/ / /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

2567

100

2567

396

Mór

7242/ / /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

2228

100

2228

397

Mór

7321/ / /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

466

100

466

398

Mór

7327/ / /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

392

100

392

399

Mór

7348/ / /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

1150

100

1150

400

Mór

7501/ 1/ /

Közút /Zártkert/

PÁSKOM

426

100

426

401

Mór

017/ / /

Közút /Külterület/

VARGAKÚTI DÜLŐ

947

100

947

402

Mór

019/ 2/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

759

100

759

403

Mór

020/ 10/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

562

100

562

404

Mór

021/ / /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

4190

100

4190

405

Mór

022/ / /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

3747

100

3747

406

Mór

023/ 1/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

1314

100

1314

407

Mór

023/ 24/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

1954

100

1954

408

Mór

023/ 25/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

1723

100

1723

409

Mór

025/ 1/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

2124

100

2124

410

Mór

026/ / /

Árok /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

4049

100

4049

411

Mór

027/ 5/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

298

100

298

412

Mór

027/ 43/ /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

4779

100

4779

413

Mór

028/ / /

Árok /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

1326

100

1326

414

Mór

029/ 1/ /

Árok /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

2168

100

2168

415

Mór

029/ 2/ /

Árok /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

1935

100

1935

416

Mór

033/ / /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

24843

100

24843

417

Mór

047/ / /

Közút /Külterület/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ .

588

100

588

418

Mór

053/ / /

Árok /Külterület/

HALMAI DŰLŐ

2315

100

2315

419

Mór

055/ 1/ /

Közút /Külterület/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

22565

100

22565

420

Mór

055/ 2/ /

Közút /Külterület/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

17526

100

17526

421

Mór

057/ / /

Közút /Külterület/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

860

100

860

422

Mór

064/ / /

Árok /Külterület/

HÉTKUTI SZÁNTÁS

2402

100

2402

423

Mór

066/ / /

Árok /Külterület/

HÉTKUTI SZÁNTÁS

1847

100

1847

424

Mór

067/ / /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

6780

100

6780

425

Mór

069/ 6/ /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

3370

100

3370

426

Mór

070/ / /

Közút /Külterület/

CSERHÁT DŰLŐ

3399

100

3399

427

Mór

074/ / /

Árok /Külterület/

ORSZÁGUTI DŰLŐ

4445

100

4445

428

Mór

084/ 1/ /

Árok /Külterület/

LUZSÉNSZKI TÁBLA

693

100

693

429

Mór

084/ 2/ /

Árok /Külterület/

LUZSÉNSZKI TÁBLA

1789

100

1789

430

Mór

084/ 4/ /

Árok /Külterület/

KECSKEHEGYI DŰLŐ

1059

100

1059

431

Mór

087/ / /

Árok /Külterület/

LUZSÉNSZKI TÁBLA

1765

100

1765

432

Mór

089/ / /

Árok /Külterület/

HÉTKUTI SZÁNTÁS

1143

100

1143

433

Mór

091/ 1/ /

Temető út /Földút/

TEMETŐ ÚT

7343

100

7343

434

Mór

091/ 2/ /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

1901

100

1901

435

Mór

092/ 1/ /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

643

100

643

436

Mór

094/ 9/ /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

453

100

453

437

Mór

096/ / /

Ravatalozó-Kálvária Temető /Idegen tulajdonon/

KÜLTERÜLET

0

100

0

438

Mór

0101/ / /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

1800

100

1800

439

Mór

0102/ 2/ /

Árok /Külterület/

NAGYFORRÁS

371

100

371

440

Mór

0103/ / /

Viztározó /Jóléti tó/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

8790

100

8790

441

Mór

0104/ / /

Mocsár /Külterület/

VAJALIHEGYI ÚTI DÜLŐ

20626

100

20626

442

Mór

0105/ / /

Víztározó /Jóléti Tó/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

8030

100

8030

443

Mór

0106/ / /

Árok /Külterület/

VAJALIHEGYI NAGY FORRÁS

2032

100

2032

444

Mór

0107/ / /

Víztározó /Jóléti Tó/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

9733

100

9733

445

Mór

0108/ 1/ /

Közút /Külterület/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

549

100

549

446

Mór

0109/ / /

Közút /Aszfaltos/

LÁTÓHEGYI DÜLŐ

3518

100

3518

447

Mór

0112/ / /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

1850

100

1850

448

Mór

0113/ / /

Árok /Külterület/

VAJALIHEGYI NAGY FORRÁS

3108

100

3108

449

Mór

0115/ / /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

1344

100

1344

450

Mór

0130/ 2/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

28697

100

28697

451

Mór

0130/ 5/ /

Közút /Külterület/

KECSKEHEGY

606

100

606

452

Mór

0130/ 6/ /

Közút /Murvás/

CSÓKAKÚT

1768

100

1768

453

Mór

0131/ 2/ /

Közút /Külterület/

CSÓKAKÚT

260

100

260

454

Mór

0132/ / /

Árok /Külterület/

KÖHALMI DÜLŐ

2528

100

2528

455

Mór

0136/ 1/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

9090

100

9090

456

Mór

0138/ / /

Közút /Külterület/

VAJALI HOSSZÚ DÜLŐ

1523

100

1523

457

Mór

0141/ / /

Közút /Külterület/

VAJALI HOSSZÚ DÜLŐ

1076

100

1076

458

Mór

0145/ 3/ /

Közút /Külterület/

CSÓKAKÚT

35029

100

35029

459

Mór

0146/ 8/ /

Közút /Külterület/

VAJALI HOSSZÚ DÜLŐ

2160

100

2160

460

Mór

0146/ 11/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

298

100

298

461

Mór

0146/ 15/ /

Közút /Külterület/

553

100

553

462

Mór

0146/ 16/ /

Közút /Külterület/

50

100

50

463

Mór

0148/ 1/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

1423

100

1423

464

Mór

0154/ / /

Árok /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

216

100

216

465

Mór

0156/ 1/ /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

2749

100

2749

466

Mór

0156/ 2/ /

Árok /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

872

100

872

467

Mór

0162/ / /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

7416

100

7416

468

Mór

0163/ 4/ /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

1521

100

1521

469

Mór

0163/ 9/ /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

1040

100

1040

470

Mór

0163/ 10/ /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

2250

100

2250

471

Mór

0166/2/ /

Közút /Külterület

VAJALI HEGYI DÜLŐ

1716

100

1716

472

Mór

0168/ / /

Árok /Külterület/

CSÓKAKÚTI DŰLŐ

1168

100

1168

473

Mór

0173/ / /

Közút /Külterület/

VAJALI HEGYI DÜLŐ

1638

100

1638

474

Mór

0175/ / /

Közút /Külterület

VAJALI HEGYI DÜLŐ

1728

100

1728

475

Mór

0214/ / /

Közút /Külterület/

HERMAN DŰLŐ

2444

100

2444

476

Mór

0215/ / /

Közút /Külterület/

HERMAN DŰLŐ

1951

100

1951

477

Mór

0217/ / /

Árok /Külterület/

HERMANI RÉTEK

845

100

845

478

Mór

0226/ / /

Közút /Külterület/

HERMAN DŰLŐ

2055

100

2055

479

Mór

0228/ 2/ /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

24456

100

24456

480

Mór

0275/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

4760

100

4760

481

Mór

0281/ 1/ /

Közút /Külterület/

ÁRKI PUSZTA

196

100

196

482

Mór

0282/ / /

Temető és Kápolna

ÁRKI PUSZTA

2277

100

2277

483

Mór

0286/ / /

Közút /Külterület/

ÁRKI PUSZTA

1572

100

1572

484

Mór

0295/ / /

Árok /Külterület/

SIKÁROS

2709

100

2709

485

Mór

0297/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

3490

100

3490

486

Mór

0299/ / /

Árok /Külterület/

SIKÁROS

2785

100

2785

487

Mór

0304/ / /

Árok /Külterület/

VÉRTES ÁRKI ERDŐ

7949

100

7949

488

Mór

0306/ / /

Árok /Külterület/

MÁRKUSHEGY

1415

100

1415

489

Mór

0309/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUS-SIKÁROS

4882

100

4882

490

Mór

0315/ 2/ /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

1367

100

1367

491

Mór

0319/ / /

Árok /Külterület/

TEMPLOM DŰLŐ

208

100

208

492

Mór

0324/ / /

Közút /Külterület/

ÁRKI PUSZTA

3081

100

3081

493

Mór

0335/ / /

Közút, Legelő /Külterület/

VÉNHEGY

14380

100

14380

494

Mór

0354/ / /

Közút /Külterület/

VÉNHEGY

3345

100

3345

495

Mór

0375/ 2/ /

Közút /Külterület/

VÉNHEGY

118

100

118

496

Mór

0380/ 1/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

2977

100

2977

497

Mór

0380/ 2/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

2032

100

2032

498

Mór

0380/ 3/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

2229

100

2229

499

Mór

0385/ 7/ /

Legelő /Külterület/

KÜLTERÜLET

6080

100

6080

500

Mór

0393/ / /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

41637

100

41637

501

Mór

0394/ / /

Árok /Külterület/

GALAMBKÚTI ERDŐ DŰLŐ

5747

100

5747

502

Mór

0395/ 9/ /

Árok /Külterület/

TOTOJA

2256

100

2256

503

Mór

0396/ / /

Közút /Külterület/

KORONAHEGY .

4371

100

4371

504

Mór

0399/ 2/ /

Árok /Külterület/

ÁRKI VÁGÁS

1546

100

1546

505

Mór

0402/ / /

Közút /Külterület/

KORONAHEGY

8747

100

8747

506

Mór

0406/ / /

Közút /Külterület/

GALAMBKÚTI DŰLŐ .

15643

100

15643

507

Mór

0409/ / /

Árok /Külterület/

TEMPLOM DŰLŐ

619

100

619

508

Mór

0413/ / /

Közút /Külterület/

ÁRKI PUSZTA

10676

100

10676

509

Mór

0418/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

1636

100

1636

510

Mór

0427/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

10850

100

10850

511

Mór

0429/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

27187

100

27187

512

Mór

0433/ / /

Árok /Külterület/

ÁRKI VÁGÁS

1035

100

1035

513

Mór

0435/ / /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

2002

100

2002

514

Mór

0437/ / /

Árok /Külterület/

ÁRKI VÁGÁS

1669

100

1669

515

Mór

0446/ 1/ /

Közút /Külterület/

MÁRKUSHEGY

17507

100

17507

516

Mór

0448/ / /

Árok /Külterület/

ÁRKI KERT

6355

100

6355

517

Mór

0450/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

236

100

236

518

Mór

0451/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

1572

100

1572

519

Mór

0453/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

1283

100

1283

520

Csókakő

0455/ / /

Közút /Külterület/

FELSŐ-DOBOS

28595

100

28595

521

Mór

0457/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐDOBOS

564

100

564

522

Mór

0459/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐDOBOS

9596

100

9596

523

Mór

0461/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

12482

100

12482

524

Mór

0464/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐDOBOS

610

100

610

525

Mór

0466/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

7217

100

7217

526

Mór

0482/ 1/ /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

2467

100

2467

527

Mór

0482/ 2/ /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

10609

100

10609

528

Mór

0491/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

4972

100

4972

529

Mór

0494/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

2923

100

2923

530

Mór

0495/ 4/ /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

1229

100

1229

531

Mór

0495/ 24/ /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

1039

100

1039

532

Mór

0495/ 25/ /

Árok /Külterület/

TOTOJA

1665

100

1665

533

Mór

0496/ / /

Közút /Külterület/

SZŐKEHEGY

34022

100

34022

534

Mór

0497/ / /

Árok /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

1085

100

1085

535

Mór

0499/ / /

Árok /Külterület/

DISZNÓIRTÁS DŰLŐ

1685

100

1685

536

Mór

0501/ / /

Árok /Külterület/

DISZNÓIRTÁS DŰLŐ

2539

100

2539

537

Mór

0507/ / /

Árok /Külterület/

GALAMBKÚTI ERDŐ DŰLŐ

299

100

299

538

Mór

0513/ 6/ /

Közút /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

561

100

561

539

Mór

0513/ 7/ /

Közút /Külterület/

VÁSÁRTÉRI UTCA

111

100

111

540

Mór

0516/ / /

Árok /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

3563

100

3563

541

Mór

0518/ / /

Árok /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

777

100

777

542

Mór

0519/ / /

Közút /Külterület/

VÁSÁRTÉRI UTCA

11490

100

11490

543

Mór

0526/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

942

100

942

544

Mór

0528/ / /

Közút /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

1603

100

1603

545

Mór

0530/ / /

Közút /Külterület/

HOMOKI DŰLŐ

18843

100

18843

546

Mór

0535/ / /

Közút /Külterület/

TÁBORHEGY

573

100

573

547

Mór

0537/ / /

Közút /Külterület/

TÁBORHEGY

2658

100

2658

548

Mór

0539/ / /

Közút /Külterület/

VÉNYVÁGÁS DŰLŐ

15420

100

15420

549

Mór

0542/ / /

Árok /Külterület/

VÉNVÁGÁS DŰLŐ

1333

100

1333

550

Mór

0543/ 2/ /

Árok /Külterület/

VÉNVÁGÁS DŰLŐ

804

100

804

551

Mór

0544/ / /

Árok /Külterület/

VÉNVÁGÁS DŰLŐ

2895

100

2895

552

Mór

0546/ / /

Közút /Külterület/

VÉNVÁGÁS DŰLŐ

779

100

779

553

Mór

0548/ / /

Közút /Külterület/

VÉNVÁGÁS DŰLŐ

1415

100

1415

554

Mór

0550/ 2/ /

Közút /Külterület/

GYÖMÖRE DŰLŐ

1911

100

1911

555

Mór

0554/ 1/ /

Közút /Külterület/

CIGÁNY SZŐLŐ

2126

100

2126

556

Mór

0554/ 2/ /

Közút /Külterület/

CIGÁNY SZŐLŐ

2383

100

2383

557

Mór

0557/ / /

Közút /Külterület/

KERTALJA DŰLŐ

15402

100

15402

558

Mór

0558/ 19/ /

Közút /Külterület/

KERTALJA DŰLŐ

1829

100

1829

559

Mór

0558/ 22/ /

Árok /Külterület/

KERTALJA DŰLŐ

202

100

202

560

Mór

0558/ 23/ /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

1543

100

1543

561

Mór

0563/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

4940

100

4940

562

Mór

0564/ 4/ /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

7763

100

7763

563

Mór

0566/ 2/ /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

1997

100

1997

564

Mór

0571/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

8198

100

8198

565

Mór

0579/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

11715

100

11715

566

Mór

0584/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

1860

100

1860

567

Mór

0590/ 1/ /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

2793

100

2793

568

Mór

0595/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

3936

100

3936

569

Mór

0597/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

740

100

740

570

Mór

0600/ 4/ /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

1112

100

1112

571

Mór

0602/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

11790

100

11790

572

Mór

0606/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

16558

100

16558

573

Mór

0609/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

5390

100

5390

574

Mór

0611/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

4410

100

4410

575

Mór

0614/ 1/ /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

10247

100

10247

576

Mór

0617/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

2876

100

2876

577

Mór

0621/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐDOBOS

4516

100

4516

578

Mór

0623/ / /

Árok /Külterület/

TOTOJA

5383

100

5383

579

Mór

0624/ 1/ /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

1285

100

1285

580

Mór

0629/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

1414

100

1414

581

Mór

0631/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

935

100

935

582

Mór

0635/ / /

Árok /Külterület/

TOTOJA

1749

100

1749

583

Mór

0637/ / /

Árok /Külterület/

TOTOJA

2227

100

2227

584

Mór

0638/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

12120

100

12120

585

Mór

0640/ / /

Árok /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

5306

100

5306

586

Mór

0646/ / /

Árok /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2451

100

2451

587

Mór

0648/ / /

Árok /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

10505

100

10505

588

Mór

0651/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

3925

100

3925

589

Mór

0653/ / /

Árok /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

3953

100

3953

590

Mór

0656/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

5509

100

5509

591

Mór

0657/ / /

Közút /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

18182

100

18182

592

Mór

0664/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐDOBOS

4381

100

4381

593

Mór

0671/ / /

Közút /Külterület/

FELSŐ-DOBOS

1634

100

1634

594

Mór

0675/ / /

Közút /Külterület/

FELSŐ-DOBOS

1197

100

1197

595

Mór

0677/ / /

Közút /Külterület/

FELSŐ-DOBOS

934

100

934

596

Mór

0679/ / /

Árok /Külterület/

FELSŐ-DOBOS

131

100

131

597

Mór

0684/ / /

Közút /Külterület/

ALSÓDOBOS

953

100

953

598

Mór

0686/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4500

100

4500

599

Mór

0688/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4940

100

4940

600

Mór

0690/ / /

Árok /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

6266

100

6266

601

Mór

0696/ / /

Közút /Külterület/

DOBOSI DŰLŐ

5716

100

5716

602

Mór

0703/ / /

Közút /Külterület/

PÁSKOM

2916

100

2916

603

Mór

0705/ 1/ /

Közút /Külterület/

KATÓKUTI DŰLŐ

31363

100

31363

604

Mór

0705/ 2/ /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

34793

100

34793

605

Mór

0708/ / /

Árok /Külterület/

DABOSI ÁROK

2193

100

2193

606

Mór

0710/ 3/ /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

726

100

726

607

Mór

0712/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

14608

100

14608

608

Mór

0715/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4434

100

4434

609

Mór

0717/ / /

Árok /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2385

100

2385

610

Mór

0718/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4531

100

4531

611

Mór

0722/ / /

Közút /Külterület/

DOBOSI DŰLŐ

10828

100

10828

612

Mór

0725/ 39/ /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

1440

100

1440

613

Mór

0727/ / /

Árok /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

840

100

840

614

Mór

0728/ / /

Közút /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

5191

100

5191

615

Mór

0734/ / /

Közút /Külterület/

NYUGATI DOBOSI DŰLŐ

2011

100

2011

616

Mór

0736/ / /

Közút /Külterület/

NYUGATI DOBOSI DŰLŐ

20111

100

20111

617

Mór

0738/ / /

Árok /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

7437

100

7437

618

Mór

0743/ / /

Vízfolyás /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

3726

100

3726

619

Mór

0745/ / /

Árok /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

4653

100

4653

620

Mór

0747/ / /

Árok /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

4888

100

4888

621

Mór

0749/ / /

Közút /Külterület/

NYUGATI DOBOSI DŰLŐ

16325

100

16325

622

Mór

0752/ / /

Vízfolyás /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

8683

100

8683

623

Mór

0761/ 2/ /

Árok /Külterület/

VETŐ DŰLŐ

2421

100

2421

624

Mór

0763/ / /

Közút /Külterület/

NYUGAT-DOBOS

7207

100

7207

625

Mór

0771/ / /

Közút /Külterület/

MAGYAROS TISZTÁS DŰLŐ

14516

100

14516

626

Mór

0774/ / /

Árok /Külterület/

KÉT ÉR DŰLŐ

9563

100

9563

627

Mór

0778/ / /

Árok /Külterület/

MAGYAROS TISZTÁS

1917

100

1917

628

Mór

0781/ / /

Árok /Külterület/

MAGYAROS TISZTÁS

210

100

210

629

Mór

0783/ / /

Árok /Külterület/

KANTÓKUTI ÁROK

5897

100

5897

630

Mór

0785/ / /

Árok /Külterület/

VASÚTI ÁROK

1883

100

1883

631

Mór

0786/ / /

Árok /Külterület/

VASÚTI ÁROK

869

100

869

632

Mór

0787/ / /

Közút /Külterület/

KATÓKUTI DŰLŐ

7066

100

7066

633

Mór

0797/ / /

Közút /Külterület/

PÁSKOM

2144

100

2144

634

Mór

0799/ / /

Közút /Külterület/

PÁSKOM

1990

100

1990

635

Mór

0802/ / /

Árok /Külterület/

ORSZÁGUTI DŰLŐ

3079

100

3079

636

Mór

0804/ / /

Vízfolyás /Külterület/

VASÚTI ÁROK

3885

100

3885

637

Mór

0806/ / /

Közút /Külterület/

ORSZÁGUTI DŰLŐ

849

100

849

638

Mór

0813/ / /

Árok /Külterület/

VASÚTI ÁROK

824

100

824

639

Mór

0817/ / /

Árok /Külterület/

LÓKUTI ÁROK

3590

100

3590

640

Mór

0818/ 11/ /

Közút /Külterület/

LÓKUTI DŰLŐ

1058

100

1058

641

Mór

0819/ / /

Közút /Külterület/

LÓKUTI DŰLŐ

1853

100

1853

642

Mór

0823/ / /

Árok /Külterület/

PÓTFÖLDEK

329

100

329

643

Mór

0825/ / /

Árok /Külterület/

LÓKUTI ÁROK

848

100

848

644

Mór

0827/ / /

Árok /Külterület/

VASÚTI ÁROK

1847

100

1847

645

Mór

0829/ / /

Közút /Külterület/

LÓKUTI DŰLŐ

10045

100

10045

646

Mór

0834/ / /

Közút /Külterület/

LÓKUTI DŰLŐ

1020

100

1020

647

Mór

0837/ / /

Árok /Külterület/

KÉT ÉR DŰLŐ

2668

100

2668

648

Mór

0840/ 8/ /

Közút /Külterület/

VASKUTI DŰLŐ

740

100

740

649

Mór

0845/ / /

Árok /Külterület/

ÉRMELLÉKI ÁROK

2050

100

2050

650

Mór

0856/ / /

Árok /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

6478

100

6478

651

Mór

0858/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

5031

100

5031

652

Mór

0878/ / /

Árok /Külterület/

HOSSZÚRÉT

21175

100

21175

653

Mór

0885/ / /

Árok /Külterület/

HOSSZÚRÉT

9662

100

9662

654

Mór

0893/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

9812

100

9812

655

Mór

0895/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

1660

100

1660

656

Mór

0906/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

13936

100

13936

657

Mór

0910/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

11465

100

11465

658

Mór

0912/ / /

Árok /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

6543

100

6543

659

Mór

0918/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

2412

100

2412

660

Mór

0921/ / /

Árok /Külterület/

FALUHEGY

7061

100

7061

661

Mór

0929/ 46/ /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI MAJOROS

2985

100

2985

662

Mór

0932/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

18559

100

18559

663

Mór

0936/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

26812

100

26812

664

Mór

0937/ / /

Közút /Külterület/

CSORDÁS RÉT

35197

100

35197

665

Mór

0941/ 38/ /

Közút /Külterület/

KISTÍMÁR

1258

100

1258

666

Mór

0944/ / /

Közút /Külterület/

KISTÍMÁR

3046

100

3046

667

Mór

0946/ / /

Közút /Külterület/

KISTÍMÁR

6543

100

6543

668

Mór

0951/ / /

Vízfolyás /Külterület/

CSORDÁSRÉT

6523

100

6523

669

Mór

0952/ 32/ /

Árok /Külterület/

KÉT ÉR DŰLŐ

5503

100

5503

670

Mór

0952/ 33/ /

Árok /Külterület/

KÉT ÉR DŰLŐ

4776

100

4776

671

Mór

0952/ 35/ /

Árok /Külterület/

CSORDÁSRÉT

3758

100

3758

672

Mór

0952/ 36/ /

Árok /Külterület/

VETŐ DŰLŐ

2714

100

2714

673

Mór

0952/ 72/ /

Közút /Külterület/

CSORDÁS RÉT

2585

100

2585

674

Mór

0955/ / /

Közút /Külterület/

KÉTÉR KÖZTI DŰLŐ

3187

100

3187

675

Mór

0959/ / /

Közút /Külterület/

KÉTÉR KÖZTI DŰLŐ

3814

100

3814

676

Mór

0961/ / /

Árok /Külterület/

KÉT ÉR DŰLŐ

2692

100

2692

677

Mór

0964/ / /

Közút /Külterület/

GYÉKÉNYTÓ DŰLŐ

11769

100

11769

678

Mór

0965/ 37/ /

Árok /Külterület/

GYÉKÉNYTÓ DŰLŐ

877

100

877

679

Mór

0972/ 7/ /

Közút /Külterület/

TÓ DŰLŐ

1499

100

1499

680

Mór

0973/ / /

Közút /Külterület/

TÓ DŰLŐ

3175

100

3175

681

Mór

0977/ / /

Közút /Külterület/

TÓ DŰLŐ

3950

100

3950

682

Mór

0979/ 11/ /

Közút /Külterület/

TÓ DŰLŐ

2501

100

2501

683

Mór

0979/ 12/ /

Közút /Külterület/

REMETEHEGY

3012

100

3012

684

Mór

0979/ 13/ /

Közút /Külterület/

HOSSZÚ BEREK

3437

100

3437

685

Mór

0987/ 1/ /

Közút /Külterület/

HOSSZÚ BEREK

2269

100

2269

686

Mór

0993/ / /

Árok /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

1334

100

1334

687

Mór

0998/ / /

Árok /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

1295

100

1295

688

Mór

01000/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

4040

100

4040

689

Mór

01002/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

2754

100

2754

690

Mór

01003/ / /

Közút /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ

683

100

683

691

Mór

01005/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ

2141

100

2141

692

Mór

01008/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

5677

100

5677

693

Mór

01009/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ

2046

100

2046

694

Mór

01014/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ

3112

100

3112

695

Mór

01016/ 2/ /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

1937

100

1937

696

Mór

01018/ / /

Árok /Külterület/

SZEGLET ERDŐ DŰLŐ

7872

100

7872

697

Mór

01024/ 1/ /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

1252

100

1252

698

Mór

01024/ 2/ /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

995

100

995

699

Mór

01026/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

1972

100

1972

700

Mór

01031/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

9429

100

9429

701

Mór

01034/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

3517

100

3517

702

Mór

01036/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

3626

100

3626

703

Mór

01039/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

2927

100

2927

704

Mór

01041/ / /

Közút /Külterület/

BÜDÖSTÓI DŰLŐ

18369

100

18369

705

Mór

01049/ / /

Közút /Külterület/

VÉN TÓ

4369

100

4369

706

Mór

01051/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

1033

100

1033

707

Mór

01052/ / /

Közút /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ DŰLŐ

30897

100

30897

708

Mór

01054/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖS PUSZTA

4105

100

4105

709

Mór

01056/ / /

Árok /Külterület/

TŐRÖSI ERDŐ

2317

100

2317

710

Mór

01057/ / /

Árok /Külterület/

KECSKEHEGYI DŰLŐ

5253

100

5253

711

Mór

01060/ / /

Közút /Külterület/

KECSKEMALOM RÉT

6545

100

6545

712

Mór

01062/ / /

Árok /Külterület/

FINK RÉT

939

100

939

713

Mór

01067/ 1/ /

Közút /Külterület/

VÉN TÓ

376

100

376

714

Mór

01075/ 5/ /

Közút /Kültzerület/

KÚTÉRI DŰLŐ

1021

100

1021

715

Mór

01076/ / /

Közút /Külterület/

KÚTÉRI DŰLŐ

1243

100

1243

716

Mór

01079/ / /

Közút /Külterület/

KIS DŰLŐ

1867

100

1867

717

Mór

01082/ / /

Árok /Külterület/

KIS DŰLŐ

1632

100

1632

718

Mór

01084/ / /

Közút /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

9566

100

9566

719

Mór

01087/ / /

Közút /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

3521

100

3521

720

Mór

01092/ 2/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

38

100

38

721

Mór

01093/ 2/ /

Közút /Külterület/

KÜLTERÜLET

939

100

939

722 9

Mór

2153/24//

Közterület

JEGENYE utca

1568

100

1568

2. melléklet

Törvény rendelkezése alapján korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

A

B

C

D

E

F

G

1

Település

Helyrajzi szám

Megnevezés

Cím

Teljes terület

Önkormányzati tulajdon aránya

Önkormányzati tulajdon
területe

2

Mór

1/ / /

Városháza

SZENT ISTVÁN TÉR 2

1715

60,7

1041,005

3

Mór

2/ / /

Lakóépület /Kapucinus tér/

KAPUCINUS TÉR 1

711

100

711

4

Mór

3/ / /

Ügyviteli Épület

SZENT ISTVÁN TÉR 1/A

978

100

978

5

Mór

14/ 1/ /

Általános Iskola /Petőfi/

LOVARDA UTCA 7

2052

100

2052

6

Mór

17/ 2/ /

Mozi

LOVARDA UTCA 5

898

100

898

7

Mór

18/ / /

Lakóépület /Köztársaság tér/

KÖZTÁRSASÁG TÉR 6

765

100

765

8

Mór

23/ / /

Társasház /Szent István tér 7./

SZENT ISTVÁN TÉR 7

1964

100

1964

9

Mór

27/ / /

Általános Iskola /Radnóti/

LOVARDA UTCA 2

1024

100

1024

10

Mór

29/ / /

Általános Iskola /Radnóti/

SZENT ISTVÁN TÉR 9

4420

100

4420

11

Mór

30/ / /

Nevelési Tanácsadó

1808

100

1808

12

Mór

48/ 2/ /

Általános Iskola /Tornaterem/

6121

100

6121

13

Mór

63/ / /

Általános Iskola /Petőfi/

WEKERLE SÁNDOR UTCA 10.

2777

100

2777

14

Mór

85/ / /

Óvoda /Meseház/

SZABADSÁG TÉR 12

7477

100

7477

15

Mór

384/ / /

Szeméttelep bővítés

CSOKAKÖ

100

16

Mór

448/ / /

Művelődési központ

ERZSÉBET TÉR 14

2110

100

2110

17

Mór

449/ / /

Óvoda /Pitypang/

ERZSÉBET TÉR 13

3595

100

3595

18

Bakonycsernye

488/ / /

Vízmű /Közöstulajdon/

BAKONYCSERNYE

2875

54,88

1577,8

19

Csákberény

503/ 6/ /

Vízmű /Közöstulajdon/

CSÁKBERÉNY

113

54,88

62,0144

20

Mór

607/ 1/ /

Irodaház

ZRÍNYI UTCA 36.

3791

100

3791

21

Mór

710/ / /

Öregek Napközi Otthona

BAJCSY-ZSILINSZKY UTCA 7

2994

100

2994

22

Mór

970/ 11/ /

Tanműhely és könyvtár /Telepi iskola/

ÚTTÖRŐ UTCA 1/A

8682

100

8682

23

Mór

1000/ / /

Idegen tuljadon

IDEGEN TULAJDON

100

24

Mór

1240/ / /

Szennyvízátemelő

CSÓKAKŐI ÚT

195

100

195

25

26

Mór

1400/ / /

Alkotóház

SZENT ISTVÁN TÉR 4

2134

100

2134

27

Mór

1401/ / /

Lamberg Kastély /Radó Antal könyvtár/

SZENT ISTVÁN TÉR 5

5202

100

5202

28

Mór

1410/ 3/ /

Kútház

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA 10- 12

201

100

201

29

Mór

1477/ 6/ /

Felsődobos víz és Mór kistérségi vízmű

DÓZSA GYÖRGY UTCA

0

100

0

30

Mór

1769/ / /

Óvoda /Napsugár/

CSERHÁT UTCA 35

6453

100

6453

31

Mór

1770/ / /

Bölcsöde /Nefelejcs/

CSERHÁT UTCA 33

5782

100

5782

32

Mór

1771/ / /

Általános Iskola /Dr Zimmermann Ágoston/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 28

12342

100

12342

33

Mór

1800/ 2/ /

Sporttelep /Percel Iskola/

DÓZSA GYÖRGY UTCA 2

1414

100

1414

34

Mór

1801/ / /

Szakközépiskola /Percel/

DÓZSA GYÖRGY UTCA 2

13312

100

13312

35

Mór

1833/ / /

Gímnázium /Táncsics Mihály/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 2

12414

100

12414

36

Mór

2146/ 15/ /

Szennyvízátemelő

IPARTERÜLET /ÉSZAK-NYUGATI/

144

100

144

37

Mór

2574/ / /

Városháza

SZENT ISTVÁN TÉR 6

3097

100

3097

38

Mór

2576/ / /

Társasház /Köztársaság tér 1./

KÖZTÁRSASÁG TÉR 1

1960

100

1960

39

Mór

2586/ 44/ /

Beépített terület /Gárdonyi iskola/

VÉRTES UTCA 67

1957

100

1957

40

Mór

2659/ 2/ /

Zene Iskola /Pászti Miklós/

SZABADSÁG TÉR 7

858

100

858

41

Mór

2997/ 2/ /

Lőtér

VÁSÁRTÉRI UTCA

10607

100

10607

42

Mór

3510/ / /

Kultúrház /Felsődobos/

FELSŐDOBOS, FŐ UTCA 14

1500

100

1500

43

Mór

4259/ / /

Mentőállomás

BELTERÜLET

2754

100

2754

44

Mór

4262/ 6/ /

Szabadidő központ (Wekerle Sándor)

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA 25

14304

100

14304

45

Mór

4262/ 7/ /

Sportpálya

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

55942

100

55942

46

Mór

4906/ 2/ /

Hajléktalan szálló

VELEGI ÚT

2330

100

2330

47

Mór

4906/ 24/ /

Szennyvizátemelő

VELEGI ÚT

189

100

189

48

Mór

4961/ / /

Szennyvízátemelő

ÁLMOSVEZÉR UTCA

40

100

40

49

Mór

4987/ / /

Szennyvízátemelő

ÁRPÁD UTCA

180

100

180

50

Mór

5133/ 2/ /

Vízmű kút /Vénhegy/

VÉNHEGY /KISERDŐ FELETT/

1280

100

1280

51

Mór

5363/ / /

Vízmű /Óhegyi medence/

ÓHEGY /PINCE UTCA FELETT/

2404

100

2404

52

Csókakő

02/ 3/ /

Vízmű /Közöstulajdon/

CSOKAKÖ

1645

54,88

902,776

53

Balinka

087/ 16/ /

Vizmű telep /Közöstulajdon/

BALINKA

2464

54,9

1352,736

54

Balinka

097/ 3/ /

Vizmű /Közöstulajdon/

BALINKA

4030

54,9

2212,47

55

Csákberény

0116/ 1/ /

Vízmű /Közöstulajdon/

CSÁKBERÉNY

1997

54,9

1096,353

56

Balinka

0121/ 1/ /

Vízmű /Közöstulajdon/

BALINKA

7594

54,88

4167,5872

57

Csókakő

0129/ 3/ /

Vízmű /Közöstulajdon/

CSOKAKÖ

1679

54,9

921,771

58

Mór

0159/ 2/ /

Kőbánya (Kopárság)/Külterület/

VAJALIHEGYI ÚTI DÜLŐ

6024

100

6024

59

Mór

0176/ 5/ /

Tv és Rádió adó /Külterület/

VÉRTESHEGY TETŐ

50

100

50

60

Mór

0182/ / /

Úttörőtábor és Erdő /Külterület/

ÚTTÖRŐTÁBOR

9258

100

9258

61

Mór

0301/ / /

Víztározó /Márkushegy/

MÁRKUSHEGY

10380

100

10380

62

Mór

0503/ / /

Viznyerőkút /Használaton/

KÁPOSZTÁS DÜLŐ

10

100

10

63

Mór

0504/ / /

Víznyerőkút /Használaton kívűli/

KÁPOSZTÁS DÜLŐ

10

100

10

64

Mór

0508/ / /

Víznyerőkút /Használaton kivűli/

KÁPOSZTÁS DÜLŐ

10

100

10

65

Mór

0509/ / /

Víznyerőkút /Használaton kivűli/

KÁPOSZTÁS DÜLŐ

11

100

11

66

Mór

0511/ / /

Víznyerőkút /Használaton kívűli/

VÁSÁRTÉRI UTCA

8623

100

8623

67

Mór

0512/ / /

Víznyerőkút /Használaton kívűli/

VÁSÁRTÉRI UTCA

8396

100

8396

68

Mór

0520/ 2/ /

Sportlőtér

VÁSÁRTÉRI UTCA

11359

100

11359

69

Mór

0529/ 3/ /

Sportlőtér

VÁSÁRTÉRI UTCA

14848

100

14848

70

Mór

01075/ 1/ /

Szennyvíztisztítótelep

KÜLTERÜLET

12461

100

12461

3. melléklet

Önkormányzati rendelet rendelkezése alapján korlátozottan forgalomképes törzsvagyon

A

B

C

D

E

F

G

1

Település

Helyrajzi szám

Megnevezés

Cím

Teljes terület

Önkormányzati tulajdon aránya

Önkormányzati tulajdon területe

2

Mór

48/ 1/ /

Társasház /Wekerle Sándor utca 4./

WEKERLE SÁNDOR UTCA 4

1937

19,2

371,904

3

Mór

102/ / /

Társasház /Szabadság tér 9./

SZABADSÁG TÉR 9

2160

28

604,8

4

Mór

134/ 1/ /

Lakóépület /Budai Nagy Antal tér/

BUDAI NAGY ANTAL TÉR 3

3249

100

3249

5

Mór

472/ / /

Társasház /Kossuth Lajos utca 10./

KOSSUTH LAJOS UTCA 10

2251

47,9

1078,229

6

Mór

474/ / /

Társasház /Erzsébet tér 3./

ERZSÉBET TÉR 3

1257

42,2

530,454

7

Mór

701/ / /

Virágbolt

KAPUCINUS TÉR 2.

12

100

12

8

Mór

1408/ / /

Társasház /Dózsa György utca 3./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 3- E-F

527

7,9

41,633

9

Mór

1416/ 2/ /

Társasház /Vámos köz 6./

VÁMOS KÖZ 6

245

8

19,6

10

Mór

1424/ 1/ /

Társasház /Dózsa György utca 11./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 11

474

9,85

46,689

11

Mór

1424/ 2/ /

Társasház /Dózsa György utca 9./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 9

344

1,6

5,504

12

Mór

1424/ 6/ /

Társasház /Dózsa György utca 33-35./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 33- 35

497

10,9

54,173

13

Mór

1424/ 8/ /

Társasház /Orvosi Rendelő/

DÓZSA GYÖRGY UTCA 25

172

6

10,32

14

Mór

1424/ 9/ /

Társasház /Dózsa György utca 23./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 23

356

15,8

56,248

15

Mór

1424/ 10/ /

Társasház /Dózsa György utca 21/

DÓZSA GYÖRGY UTCA 21

349

5,1

17,799

16

Mór

1424/ 11/ /

Társasház /Dózsa György utca 19./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 19

474

7,8

36,972

17

Mór

1424/ 12/ /

Társasház /Dózsa György utca 17./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 17

474

18,8

89,112

18

Mór

1424/ 13/ /

Társasház /Dózsa György utca 15./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 15

349

9,6

33,504

19

Mór

1424/ 14/ /

Társasház /Dózsa György utca 13./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 13

474

15,8

74,892

20

Mór

1424/ 15/ /

Társasház /Dózsa György utca 29-31./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 29- 31

493

8

39,44

21

Mór

1462/ 4/ /

Garázs épület /5 db/

ÁLMOSVEZÉR UTCA

1694

100

1694

22

Mór

1760/ / /

Társasház /Dózsa György utca 48./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 48

512

3,3

16,896

23

Mór

1762/ / /

Társasház /Dózsa György utca 36-40./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 36- 40

770

1,8

13,86

24

Mór

1763/ / /

Társasház /Kodály Zoltán utca 43./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 43

257

8

20,56

25

Mór

1764/ / /

Társasház /Kodály Zoltán utca 41./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 41

244

8

19,52

26

Mór

1766/ / /

Társasház /Kodály Zoltán utca 37/

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 37

244

8

19,52

27

Mór

1767/ / /

Társasház /Kodály Zoltán utca 35./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 35

246

13,8

33,948

28

Mór

1768/ / /

Társasház /Kodály Zoltán utca 33./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 33

257

8

20,56

29

Mór

1786/ / /

Társasház /Dózsa György utca 18./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 18

248

8

19,84

30

Mór

1789/ / /

Társasház /Dózsa György utca 12./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 12

254

8

20,32

31

Mór

1791/ 1/ /

Társasház /Dózsa György utca 8./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 8

262

14,3

37,466

32

Mór

1800/ 1/ /

Társasház /Dózsa György utca 6./

DÓZSA GYÖRGY UTCA 6

2585

74,4

1923,24

33

Mór

1808/ 1/ /

Társasház /Kodály Zoltán utca 21./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 21

783

4,5

35,235

34

Mór

1808/ 2/ /

Társasház /Kodály Zoltán utca 29./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 29

780

2,2

17,16

35

Mór

1809/ 21/ /

Társasház /Cserhát utca 21./

CSERHÁT UTCA 21

280

61,1

171,08

36

Mór

1809/ 29/ /

Társasház /Kodály Zoltán utca 14./

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 14

393

4,4

17,292

37

Mór

1809/ 30/ /

Raktár

KODÁLY ZOLTÁN UTCA 14

394

100

394

38

Mór

2568/ 1/ /

Lakóépület /Deák Ferenc utca/

DEÁK FERENC UTCA 16- 18

1090

100

1090

39

Mór

2569/ / /

Társasház /Deák Ferenc utca 20./

DEÁK FERENC UTCA 20- 22

495

41,2

203,94

40

Mór

2581/ / /

Lakóház /Vasút utca/

VASÚT UTCA 3

360

100

360

41

Mór

2586/ 4/ /

Társasház /Vértes utca 5./

VÉRTES UTCA 5

243

2

4,86

42

Mór

2586/ 5/ /

Társasház /Vértes utca 7./

VÉRTES UTCA 7

354

7,4

26,196

43

Mór

2586/ 6/ /

Társasház /Vértes utca 9./

VÉRTES UTCA 9

361

7,4

26,714

44

Mór

2586/ 9/ /

Társasház /Vértes utca 15./

VÉRTES UTCA 15

354

10,4

36,816

45

Mór

2586/ 10/ /

Társasház /Vértes utca 17./

VÉRTES UTCA 17

354

2,3

8,142

46

Mór

2586/ 11/ /

Társasház /Vértes utca 19./

VÉRTES UTCA 19

354

14

49,56

47

Mór

2586/ 14/ /

Társasház /Vértes utca 10./

VÉRTES UTCA 10

366

4,7

17,202

48

Mór

2586/ 17/ /

Társasház /Vértes utca 16./

VÉRTES UTCA 16

253

14,1

35,673

49

Mór

2594/ / /

Lakóház /Vasút utca/

VASÚT UTCA 6/B

387

100

387

50

Mór

2596/ / /

Lakóház /Vasút utca/

VASÚT UTCA 8

313

100

313

51

Mór

2631/ 2/ /

Lakóépület /Wekerle Sándor utca/

WEKERLE SÁNDOR UTCA 15

442

100

442

52

Mór

4904/ 3/ /

Társasház /Velegi utca 24./

VELEGI UTCA 24

977

2,9

28,333

53

Mór

4904/ 4/ /

Társasház /Velegi utca 18./

VELEGI UTCA 18- 22

897

100

897

54

Mór

4904/ 5/ /

Társasház /Velegi utca 8-10./

VELEGI UTCA 8- 10

560

2,7

15,12

55

Mór

4906/ 9/ /

Társasház /Lakatos utca 4./

LAKATOS UTCA 4

602

33,2

199,864

56

Mór

4906/ 13/ /

Lakóépület /Lakatos utca/

LAKATOS UTCA 8- A-B

914

100

914

57

Mór

0323/ 1/ /

Lakóépület /Árkipuszta/

ÁRKI PUSZTA

2998

100

2998

4. melléklet

Forgalomképes üzleti vagyon

A

B

C

D

E

F

G

1

Település

Helyrajzi szám

Megnevezés

Cím

Teljes terület

Önkormányzati tulajdon aránya

Önkormányzati tulajdon területe

2

Mór

134/ 2/ /

Lakótelek

BUDAI NAGY ANTAL TÉR 3

2480

100

2480

3

Mór

232/ 59/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

RÁKÓCZI FERENC UTCA 68

297

100

297

4

Mór

346/ / /

Lakótelek

ZRÍNYI UTCA 61

384

100

384

5

Mór

739/ / /

Lakóház és udvar

HÁRSFA UTCA 10

237

100

237

6

Mór

778/ / /

Beépítetlen /kert/

HUNYADI UTCA MÖGÖTT /VÉNHEGY/

587

75

440,25

7

Mór

794/ 2/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

BÁNYÁSZ UTCA

490

100

490

8

Mór

942/ 9/ /

Beépitetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

3507

100

3507

9

Mór

942/ 16/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

427

100

427

10

Mór

942/ 17/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

367

100

367

11

Mór

942/ 18/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

114

100

114

12

Mór

942/ 21/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

311

100

311

13

Mór

942/ 22/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

305

100

305

14

Mór

942/ 23/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

301

100

301

15

Mór

942/ 25/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

287

100

287

16

Mór

942/ 26/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

376

100

376

17

Mór

942/ 27/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

277

100

277

18

Mór

942/ 29/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

265

100

265

19

Mór

942/ 30/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

251

100

251

20

Mór

942/ 31/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

188

100

188

21

Mór

942/ 32/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

182

100

182

22

Mór

942/ 33/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

186

100

186

23

Mór

942/ 34/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

185

100

185

24

Mór

942/ 35/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

234

100

234

25

Mór

942/ 36/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

207

100

207

26

Mór

942/ 37/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

227

100

227

27

Mór

1054/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

MÁJUS 1. UTCA

5960

100

5960

28

Mór

1113/ / /

Beépítetlen terület /zöldterület/

HUNYADI UTCA

813

100

813

29

Mór

1233/ 8/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

CSÓKAKŐ UTCA FOLYTATÁSA

3395

100

3395

29/A

Mór

1256/ / /

Víznyerőhely /használaton kivűli/

SZÉCHENYI UTCA

304

100

304

30

Mór

1396/ / /

Lakóház és udvar

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA 6

581

100

581

31

Mór

1412/ 4/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

VÁMOS KÖZ

90

100

90

32

Mór

1580/ 5/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

DÓZSA GYÖRGY UTCA

6694

100

6694

33

Mór

1594/ 1/ /

Beépítetlen terület

KÁLMÁN IMRE UTCA

212

100

212

34

Mór

1889/ 2/ /

Lakótelek

DEÁK FERENC UTCA 43

398

100

398

35

Mór

1896/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

DEÁK FERENC UTCA 47

283

20,8

58,864

36

Mór

2058/ 2/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

KLAPKA GYÖRGY UTCA

116

100

116

37

Mór

2153/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

KERT UTCA

1213

100

1213

38

Mór

2156/ 2/ /

Beépítelen terület

BELTERÜLET

213

100

213

39

Mór

2169/ / /

Beépítetlen terület

BELTERÜLET

2544

100

2544

40

Mór

2171/ / /

Beépítetlen terület

BELTERÜLET

2220

100

2220

41

Mór

2572/ 7/ /

Beépített terület /virágbolt/

DEÁK FERENC UTCA

39

100

39

42

Mór

2568/ 2/ /

Beépítetlen

DEÁK FERENC UTCA

273

100

273

43

Mór

2578/ / /

Lakótelek

VÁROSHÁZ KÖZ

2018

100

2018

44

Mór

2609/ 2/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

WEKERLE SÁNDOR UTCA 5

70

100

70

45

Mór

2837/ / /

Beépített terület /Öröklés/

JÓZSEF ATTILA UTCA 25

1969

12,5

246,125

46

Mór

2960/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

JÓZSEF ATTILA UTCA 75

460

10

46

47

Mór

2962/ / /

Beépített terület /Öröklés/

JÓZSEF ATTILA UTCA 75

463

10

46,3

48

Mór

2994/ / /

Lakótelek

VÁSÁRTÉRI UTCA

7919

100

7919

49

Mór

3135/ / /

Beépített terület /Öröklés/

TÁBOR UTCA 67

288

50

144

50

Mór

3501/ / /

Beépítetlen terület

FELSŐDOBOS

836

100

836

51

Mór

3556/ / /

Lakótelek

FELSŐDOBOS, ERDŐSOR

4730

66,7

3154,91

52

Mór

3557/ / /

Lakótelek

FELSŐDOBOS, ERDŐSOR

2455

66,7

1637,485

53

Mór

3564/ 6/ /

Beépítetlen terület

BELTERÜLET

984

100

984

54

Mór

3576/ 2/ /

Beépítetlen terület /kert/

FELSŐDOBOS

1165

100

1165

55

Mór

4042/ 10/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

KISERDŐ UTCA 23

639

100

639

56

Mór

4051/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

KISERDŐ UTCA 57

135

100

135

57

Mór

4052/ / /

Beépítetlen /Csatolandó/

KISERDŐ UTCA 59

126

100

126

58

Mór

4262/ 5/ /

Lakótelek

TÁNCSICS MIHÁLY UTCA

6675

100

6675

59

Mór

4301/ 1/ /

Beépítetlen /Csatolandó/

KÓRHÁZ UTCA

775

100

775

60

Mór

4902/ 25/ /

Lakótelek

VELEGI ÚT

8243

100

8243

61

Mór

4906/ 10/ /

Lakótelek

LAKATOS UTCA 8

2302

100

2302

62

Mór

4984/ / /

Beépitetlen /Csatolandó/

ÁRPÁD UTCA

2490

100

2490

63

Mór

5014/ / /

Szántó /Zártkert/

VÉNHEGY

875

100

875

64

Mór

5029/ / /

Szántó és Legelő /Zártkert/

VÉNHEGY

1911

100

1911

65

Mór

5052/ / /

Legelő /Zártkert/

VÉNHEGY

1974

100

1974

66

Mór

5155/ 5/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

103

100

103

67

Mór

5155/ 6/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

97

100

97

68

Mór

5155/ 7/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

108

100

108

69

Mór

5155/ 8/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

95

100

95

70

Mór

5155/ 9/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

104

100

104

71

Mór

5155/ 10/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

72

100

72

72

Mór

5155/ 11/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

60

100

60

73

Mór

5155/ 12/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

32

100

32

74

Mór

5155/ 13/ /

Kert /Zártkert/

ZÁRTKERT

10

100

10

75

Mór

5211/ / /

Szőlő /Zártkert/

VÉNHEGY

2137

83,3

1780,121

76

Mór

5533/ 3/ /

Legelő /Zártkert/

KECSKEHEGY

686

100

686

77

Mór

5533/ 4/ /

Legelő /Zártkert/

KECSKEHEGY

1085

100

1085

78

Mór

5604/ / /

Anyaggödör /Zártkert/

KECSKEHEGY

827

100

827

79

Mór

6125/ / /

Szántó /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

4092

100

4092

80

Mór

6192/ / /

Szántó /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1660

100

1660

81

Mór

6197/ / /

Kert /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1120

100

1120

82

Mór

6198/ / /

Szántó /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

4097

100

4097

83

Mór

6209/ / /

Legelő /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1238

100

1238

84

Mór

6210/ / /

Legelő /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1127

100

1127

85

Mór

6266/ 2/ /

Kert /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1077

100

1077

86

Mór

6268/ / /

Erdő /Zártkert/

MÁRKUSHEGY

1048

100

1048

87

Mór

6508/ / /

Kert és gazdasági épület

BELTERÜLET

836

100

836

88

Mór

6781/ / /

Szőlő /Zártkert/

CSERHÁT

583

100

583

89

Mór

6806/ / /

Legelő /Zártkert/

CSERHÁT

207

100

207

90

Mór

6807/ / /

Legelő /Zártkert/

CSERHÁT

235

100

235

91

Mór

6833/ / /

Erdő /Zártkert/

CSERHÁT

738

100

738

92

Mór

6901/ 1/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

38

100

38

93

Mór

6901/ 2/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

68

100

68

94

Mór

6901/ 7/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

25

100

25

95

Mór

6901/ 8/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

52

100

52

96

Mór

6901/ 9/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

55

100

55

97

Mór

6901/ 12/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

98

100

98

98

Mór

6901/ 13/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

84

100

84

99

Mór

6901/ 14/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

226

100

226

100

Mór

6901/ 15/ /

Kert /Zártkert/

HUNYADI PARTFAL

82

100

82

101

Mór

7067/ / /

Legelő /Zártkert/

CSÓKAKÚT

2333

100

2333

102

Mór

7102/ / /

Erdő /Zártkert/

RÓKAHEGY

2877

100

2877

103

Mór

7136/ / /

Udvar /Fűves terület/

RÓKAHEGY

427

33,3

142,191

104

Mór

7138/ / /

Szántó /Zártkert/

RÓKAHEGY

607

100

607

105

Mór

7144/ / /

Legelő /Zártkert/

RÓKAHEGY

704

100

704

106

Mór

7202/ / /

Szántó és Erdő /Zártkert/

PÁSKOM

5942

100

5942

107

Mór

7207/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1757

100

1757

108

Mór

7210/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

368

50

184

109

Mór

7212/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1940

100

1940

110

Mór

7214/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1649

100

1649

111

Mór

7215/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1662

100

1662

112

Mór

7216/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1698

100

1698

113

Mór

7217/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1724

100

1724

114

Mór

7220/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

12650

25

3162,5

115

Mór

7221/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2059

100

2059

116

Mór

7223/ / /

Szőlő /Zártkert/

PÁSKOM

1064

100

1064

117

Mór

7225/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

4381

100

4381

118

Mór

7226/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2769

100

2769

119

Mór

7227/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

5860

100

5860

120

Mór

7229/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2798

100

2798

121

Mór

7237/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

6302

100

6302

122

Mór

7239/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2097

100

2097

123

Mór

7240/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2010

100

2010

124

Mór

7245/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3800

100

3800

125

Mór

7246/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2765

100

2765

126

Mór

7247/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

5184

100

5184

127

Mór

7248/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

4878

100

4878

128

Mór

7250/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

5418

100

5418

129

Mór

7251/ / /

Kert /Zártkert/

PÁSKOM

1240

100

1240

130

Mór

7253/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1694

100

1694

131

Mór

7257/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2254

100

2254

132

Mór

7259/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2156

100

2156

133

Mór

7261/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

4395

100

4395

134

Mór

7263/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

5631

100

5631

135

Mór

7265/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

6383

100

6383

136

Mór

7268/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3819

100

3819

137

Mór

7271/ / /

Legelő és Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3570

100

3570

138

Mór

7277/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3408

100

3408

139

Mór

7278/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3459

100

3459

140

Mór

7280/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2849

100

2849

141

Mór

7282/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2889

100

2889

142

Mór

7283/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2413

100

2413

143

Mór

7284/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1978

100

1978

144

Mór

7286/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2350

100

2350

145

Mór

7287/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1996

100

1996

146

Mór

7290/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1916

100

1916

147

Mór

7292/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1588

100

1588

148

Mór

7297/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2196

100

2196

149

Mór

7298/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

193

100

193

150

Mór

7305/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

879

100

879

151

Mór

7306/ / /

Szőlő /Zártkert/

PÁSKOM

927

100

927

152

Mór

7307/ / /

Szőlő /Zártkert/

PÁSKOM

1200

100

1200

153

Mór

7311/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1006

25

251,5

154

Mór

7318/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

2681

100

2681

155

Mór

7319/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

2997

100

2997

156

Mór

7323/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

997

100

997

157

Mór

7324/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

1972

100

1972

158

Mór

7325/ / /

Legelő /Zártkert/

PÁSKOM

3347

100

3347

159

Mór

7326/ / /

Erdő /Zártkert/

PÁSKOM

5259

100

5259

160

Mór

7333/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1434

100

1434

161

Mór

7334/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1481

100

1481

162

Mór

7336/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1087

100

1087

163

Mór

7337/ / /

Legelő és Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1542

100

1542

164

Mór

7338/ / /

Legelő és Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

908

100

908

165

Mór

7339/ / /

Legelő és Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

987

100

987

166

Mór

7340/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

1960

100

1960

167

Mór

7343/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2921

100

2921

168

Mór

7344/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

2234

100

2234

169

Mór

7346/ / /

Szántó /Zártkert/

PÁSKOM

3451

100

3451

170

Mór

025/ 4/ /

Anyaggödör /Külterület/

SÁRRÉT DŰLŐ

6565

100

6565

171

Mór

0145/ 2/ /

Legelő /Külterület/

CSÓKAKÚTI DŰLŐ

7815

100

7815

172

Mór

0146/ 10/ /

Legelő /Külterület/

KÜLTERÜLET

2138

100

2138

172/A

Mór

0166/1/ /

Közút /Külterület

VAJALI HEGYI DÜLŐ

7233

100

7233

173

Mór

0385/ 6/ /

Legelő /Külterület/

KÜLTERÜLET

8647

100

8647

174

Mór

0385/ 8/ /

Legelő /Külterület/

KÜLTERÜLET

2094

100

2094

175

Mór

0416/ 36/ /

Legelő /Külterület/

SZŐKEHEGY

633

100

633

176

Mór

0488/ 31/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

2135

50

1067,5

177

Mór

0488/ 33/ /

Szántó

KORONAHEGY

3939

100

3939

178

Mór

0488/ 36/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1252

100

1252

179

Mór

0488/ 37/ /

Szántó és Legelő /Külterület/

KORONAHEGY

2658

100

2658

180

Mór

0488/ 39/ /

Szántó és Legelő /Külterület/

KORONAHEGY

5959

100

5959

181

Mór

0488/ 41/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1915

100

1915

182

Mór

0488/ 42/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

4783

100

4783

183

Mór

0488/ 45/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

5866

100

5866

184

Mór

0488/ 48/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

2737

100

2737

185

Mór

0488/ 49/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

4198

100

4198

186

Mór

0488/ 51/ /

Szőlő és Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

2959

85,7

2535,863

187

Mór

0488/ 53/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1865

100

1865

188

Mór

0488/ 58/ /

Szőlő és Legelő /Külterület/

KORONAHEGY

2762

100

2762

189

Mór

0489/ / /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1187

100

1187

190

Mór

0490/ 3/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1442

41,7

601,314

191

Mór

0490/ 7/ /

Szántó és közút /Külterület/

KORONAHEGY

5916

100

5916

192

Mór

0490/ 24/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

1794

100

1794

193

Mór

0490/ 28/ /

Szántó /Külterület/

KORONAHEGY

2266

100

2266

194

Mór

0532/ 34/ /

Szőlő /Külterület/

TÁBORHEGY

640

100

640

195

Mór

0532/ 42/ /

Szőlő /Külterület/

TÁBORHEGY

1007

100

1007

196

Mór

0533/ / /

Szántó /Külterület/

TÁBORHEGY

595

100

595

197

Mór

0555/ / /

Legelő /Külterület/

CIGÁNYSZŐLŐ

2338

100

2338

198

Mór

0556/ 9/ /

Szántó /Külterület/

CIGÁNYSZŐLŐ

1199

100

1199

199

Mór

0556/ 15/ /

Szántó /Külterület/

CIGÁNYSZŐLŐ

382

100

382

200

Mór

0576/ 10/ /

Szőlő /Külterület/

ARANYHEGY

1059

16,7

176,853

201

Mór

0580/ 8/ /

Szőlő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2135

66,7

1424,045

202

Mór

0586/ 4/ /

Kert, Szőlő és Kert /Külterület/

ÁRPÁD HEGY

1844

100

1844

203

Mór

0586/ 98/ /

Szántó és Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

5082

50

2541

204

Mór

0586/249/ /

Szántó /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2173

78,6

1707,978

205

Mór

0586/250/ /

Szőlő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2279

100

2279

206

Mór

0586/253/ /

Szántó /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

4297

100

4297

207

Mór

0586/254/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2127

100

2127

208

Mór

0586/255/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2234

100

2234

209

Csókakő

0586/281/ /

Legelő /Külterület/

TOTOJA

3930

100

3930

210

Mór

0586/285/ /

Szántó /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

4295

100

4295

211

Mór

0586/286/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

1352

100

1352

212

Mór

0586/287/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

510

100

510

213

Mór

0586/288/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2075

100

2075

214

Mór

0586/289/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

1640

100

1640

215

Mór

0586/290/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

1629

100

1629

216

Mór

0586/291/ /

Legelő /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

1149

100

1149

217

Mór

0586/296/ /

Szántó /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2198

100

2198

218

Mór

0586/301/ /

Szőlő

KÜLTERÜLET

2211

100

2211

219

Mór

0587/ 2/ /

Szántó,Erdő és Szántó /Külterület

ÁRPÁDHEGY

28970

100

28970

220

Mór

0632/ 2/ /

Anyagbánya /Külterület/

ÁRPÁDHEGY

2246

100

2246

221

Mór

0698/ 2/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

2585

100

2585

222

Mór

0698/ 5/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

2763

100

2763

223

Mór

0698/ 15/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

2873

100

2873

224

Mór

0698/ 17/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

3696

100

3696

225

Mór

0698/ 18/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

3352

100

3352

226

Mór

0698/ 19/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

3082

100

3082

227

Mór

0702/ 1/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

773

100

773

228

Mór

0702/ 3/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

765

100

765

229

Mór

0702/ 5/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

497

100

497

230

Mór

0702/ 6/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

538

100

538

231

Mór

0702/ 7/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

359

100

359

232

Mór

0702/ 8/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

985

100

985

233

Mór

0702/ 9/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

971

100

971

234

Mór

0702/ 10/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

671

100

671

235

Mór

0702/ 17/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

930

100

930

236

Mór

0702/ 18/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

893

100

893

237

Mór

0702/ 19/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

728

100

728

238

Mór

0702/ 20/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

702

100

702

239

Mór

0702/ 21/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

914

100

914

240

Mór

0702/ 22/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

738

100

738

241

Mór

0702/ 23/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

762

100

762

242

Mór

0702/ 27/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

880

100

880

243

Mór

0702/ 28/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

825

100

825

244

Mór

0702/ 30/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

803

100

803

245

Mór

0702/ 31/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

944

100

944

246

Mór

0702/ 32/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

791

100

791

247

Mór

0702/ 35/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1228

100

1228

248

Mór

0702/ 36/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

961

100

961

249

Mór

0702/ 37/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

1063

100

1063

250

Mór

0702/ 38/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

1392

83,3

1159,536

251

Mór

0702/ 42/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

1127

80

901,6

252

Mór

0702/ 45/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

1298

100

1298

253

Mór

0702/ 46/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

798

100

798

254

Mór

0702/ 50/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1089

100

1089

255

Mór

0702/ 54/ /

Erdő és Legelő /Külterület/

PÁSKOM

3812

100

3812

256

Mór

0704/ 57/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

1012

100

1012

257

Mór

0704/ 58/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

866

100

866

258

Mór

0704/ 59/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM

2222

100

2222

259

Mór

0706/ 1/ /

Erdő /Külterület/

PÁSKOM

706

100

706

260

Mór

0706/ 2/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

520

100

520

261

Mór

0706/ 3/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1148

100

1148

262

Mór

0706/ 4/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1774

100

1774

263

Mór

0706/ 5/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1712

100

1712

264

Mór

0709/ 2/ /

Legelő /Külterület/

PÁSKOM

1194

100

1194

265

Mór

0711/ 3/ /

Anyagbánya /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2370

100

2370

266

Mór

0725/ 3/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

3323

100

3323

267

Mór

0725/ 7/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

3774

100

3774

268

Mór

0725/ 10/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4500

100

4500

269

Mór

0725/ 11/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4736

100

4736

270

Mór

0725/ 12/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4018

100

4018

271

Mór

0725/ 13/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

18239

100

18239

272

Mór

0725/ 14/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4437

100

4437

273

Mór

0725/ 16/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2332

100

2332

274

Mór

0725/ 18/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

3643

100

3643

275

Mór

0725/ 20/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2024

100

2024

276

Mór

0725/ 22/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2602

100

2602

277

Mór

0725/ 23/ /

Legelő /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2426

100

2426

278

Mór

0725/ 24/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

1829

100

1829

279

Mór

0725/ 28/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

4390

100

4390

280

Mór

0725/ 29/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2823

100

2823

281

Mór

0725/ 31/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

1807

100

1807

282

Mór

0725/ 32/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

2172

100

2172

283

Mór

0725/ 34/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

12758

100

12758

284

Mór

0725/ 38/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

3101

11,1

344,211

285

Mór

0725/ 40/ /

Szántó /Külterület/

BÁRÁNYOS KÖZSÉGI DŰLŐ

3613

100

3613

286

Mór

0796/ 1/ /

Szántó, Árok, Legelő és Szántó

PÁSKOM DŰLŐ

14210

100

14210

287

Mór

0796/ 2/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2964

100

2964

288

Mór

0796/ 3/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

3813

100

3813

289

Mór

0796/ 4/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1461

100

1461

290

Mór

0796/ 6/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

3611

100

3611

291

Mór

0796/ 9/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1807

100

1807

292

Mór

0796/ 11/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2208

100

2208

293

Mór

0796/ 13/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2883

100

2883

294

Mór

0796/ 15/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

3700

100

3700

295

Mór

0796/ 26/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2594

100

2594

296

Mór

0796/ 31/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1979

100

1979

297

Mór

0796/ 32/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2207

100

2207

298

Mór

0798/ 2/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1593

100

1593

299

Mór

0798/ 3/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2013

100

2013

300

Mór

0798/ 4/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1746

100

1746

301

Mór

0798/ 5/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2022

100

2022

302

Mór

0798/ 6/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1948

100

1948

303

Mór

0798/ 7/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

713

100

713

304

Mór

0798/ 12/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

3041

100

3041

305

Mór

0798/ 29/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1793

100

1793

306

Mór

0798/ 30/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1708

100

1708

307

Mór

0798/ 31/ /

Szántó /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

1351

100

1351

308

Mór

0800/ 2/ /

Szőlő /Külterület/

PÁSKOM DŰLŐ

2113

80

1690,4

309

Mór

0820/ 12/ /

Rét, Árok és Szántó

LÓKUTI DŰLŐ

250207

4,9

12260,143

310

Mór

0820/ 14/ /

Szántó /Külterület/

KÜLTERÜLET

10510

100

10510

311

Mór

0820/ 15/ /

Szántó /Külterület/

KÜLTERÜLET

3990

100

3990

312

Mór

0820/ 16/ /

Rét és szántó /Külterület/

KÜLTERÜLET

38510

100

38510

313

Mór

0879/ / /

Legelő /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ DŰLŐ

2671

100

2671

314

Mór

0881/ / /

Legelő /Külterület/

HOSSZÚRÉT

17119

100

17119

315

Mór

0884/ 1/ /

Rét /Külterület/

HOSSZÚRÉT

336

100

336

316

Mór

0884/ 2/ /

Rét /Külterület/

HOSSZÚRÉT

3940

100

3940

317

Mór

0987/ 2/ /

Legelő /Külterület/

LAPOS DŰLŐ

6946

100

6946

318

Mór

0992/ / /

Rét /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ DŰLŐ

1247

100

1247

319

Mór

01012/ 10/ /

Mocsár /Külterület/

TÍMÁRI ERDŐ DŰLŐ

10196

100

10196

320

Mór

01023/ 13/ /

Szántó /Külterület/

SZEMÉTTELEP CÉLJÁRA KIJELŐLT

10000

56,5

5650

321

Mór

01075/ 12/ /

Szántó /Külterület/

KÚTÉRI ERDŐ

9988

100

9988

322

Mór

0184/ / /

Erdő /Védterület/

ÁRKI ERDŐ

6678

100

6678

323

Mór

1809/ 39/ /

Strand

CSERHÁT UTCA

40449

100

40449

324

Mór

01093/ 3/ /

Legelő /Külterület/

KÜLTERÜLET

1654

100

1654

5. melléklet

Korlátozottan forgalomképes, többségi önkormányzati tulajdonban álló, közszolgáltatási tevékenységet ellátó gazdasági társaságban fennálló részesedések

A

B

1

Társaság neve

Fennálló társasági részesedés

2

Fejérvíz Zrt.

4,5126%

3

Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Vagyonkezelő és Közszolgáltató Zrt. „f.a.”


1,505%

4

Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft.

3,9529%

5

Móri Hőtermelő- és Szolgáltató Kft.

100%

6

Mór Városi Televízió Nonprofit Kft.

100%

7

MÓR-HOLDING Kft.

100%

8

MÓRI SZABADIDŐKÖZPONT Kft.

100%

1

A 25. § (3) bekezdését a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 29/2022. (X. 3.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

2

A 34. § (1) bekezdés f) pontját a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2022. (VI. 30.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

3

A 35. § d) pontját a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2022. (VI. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-a iktatta be.

4

A 36. § e) pontját a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2022. (VI. 30.) önkormányzati rendelete 3. §-a iktatta be.

5

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 207 . sora a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2023. (I. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

6

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 212 . sora a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 36/2022. (XI. 4.) önkormányzati rendelete 1. § - 1. melléklet 1. pontjával megállapított szöveg.

7

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 256 . sora a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 38/2023. (X. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

8

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 339. sora a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 31/2023. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

9

Az 1. mellékletben foglalt táblázat 722. sorát a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2023. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete 1. §-a iktatta be.

10

A 6. melléklet a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 35/2023. (X. 3.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.