Dunaszekcső Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2017. (XII.11.) önkormányzati rendelete

A településkép védelméről

Hatályos: 2024. 05. 08

Dunaszekcső Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2017. (XII.11.) önkormányzati rendelete

2024.05.08.

A TELEPÜLÉSKÉP VÉDELMÉRŐL

Dunaszekcső község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény 12. § (2) bekezdés a) – h) pontjai kapott felhatalmazás alapján, Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdése a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 43/A. § (6) bekezdés c) pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró az állami főépítészi hatáskörében eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, a Miniszterelnökség Kulturális Örökségvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága véleményének kikérésével, a partnerségi egyeztetés során beérkezett vélemények figyelembe vételével a következőket rendeli el:
I. Fejezet

BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1. A rendelet célja, hatálya és értelmező rendelkezések

1. § (1) A rendelet célja Dunaszekcső község sajátos településképének társadalmi bevonás és konszenzus által történő védelme és alakítása:

a. a helyi építészeti örökség egyedi védelem (a továbbiakban: helyi védelem) meghatározásával, a védetté nyilvánítás, a védelem megszüntetés szabályozásával;
b. településképi szempontból meghatározó területek meghatározásával;
c. településképi követelmények meghatározásával;
d. településkép-érvényesítési eszközök szabályozásával,
e. településképi önkormányzati támogatási és ösztönző rendszer alkalmazásával.
(2) A rendelet területi hatálya a település teljes közigazgatási területe.
(3) A helyi védelem célja, a település településképe és történelme szempontjából meghatározó építészeti örökség kiemelkedő értékű elemeinek védelme, a jellegzetes karakterének a jövő nemzedékek számára történő megóvása.
(4) A helyi védelem alatt álló építészeti örökség a nemzeti közös kulturális kincs része, ezért fenntartása, védelmével összhangban lévő használata és bemutatása közérdek.
(5) Tilos a helyi védett építészeti örökség elemeinek veszélyeztetése, megrongálása, megsemmisítése.
(6) A településképi szempontból meghatározó területek megállapításának célja egyrészt, hogy a település karakterét meghatározó építmények, jellemző lakóházak, illetve egyéb funkciójú épületek díszes homlokzatai fennmaradjanak. Továbbá célja, hogy a természeti, táji környezetben történő művi beavatkozások illeszkedjenek a környezetbe, annak látványát, értékeit erősítsék.
(7) 1 A rendelet alkalmazásában használt fogalmak jegyzéke és magyarázata:
a) áttört jellegű kerítés: melynél a tömör felületek aránya a kerítés teljes felületének 50%-át nem haladja meg, és az egybefüggő tömör felületek külön-külön nem érik el a kerítés teljes hosszának 10%-át, valamint a kerítés lábazatának magassága nem haladja meg az 50 cm-t.
b) tömör jelleg: melynél a tömör felületek aránya a kerítés teljes felületének 50%-át meghaladja.
II. Fejezet

A HELYI VÉDELEM

2. A helyi védelem feladata, általános szabályai, önkormányzati kötelezettségek

2. § (1) A helyi védelem feladata, hogy a védelmet igénylő építészeti örökségek meghatározása, dokumentálása, védetté nyilvánítása, nyilvántartása, megőrzése, megőriztetése és a lakossággal történő megismertetése megtörténjen.

(2) Feladata továbbá a helyi védelem alatt álló építészeti örökség károsodásának megelőzése, illetve a károsodás csökkentésének vagy megszüntetésének elősegítése.

3.A helyi védelem alá helyezés és a védelem megszűnésének szabályai

3. § (1) A helyi védelem alá helyezést, illetve annak megszüntetését bárki - természetes, vagy jogi személy - írásban kezdeményezheti, valamint erre az örökségvédelmi hatástanulmány értékleltára, a településrendezési eszköz megalapozó vizsgálatának az épített környezet, illetve a táji és természeti környezet értékeire vonatkozó vizsgálata is javaslatot tehet.

(2) A helyi védelem alá helyezés iránti kérelemnek tartalmaznia kell:

a. a védendő épület, épületrész pontos helyét (utca, házszám, helyrajzi szám),
b. a védendő épületre, épületrészre vonatkozó szakszerű, rövid indokolást,
c. fotódokumentációt,
d. helyszínrajzot,
e. a védendő épület, épületrész rendeltetését és használatának módját.
(3) A helyi védelem megszüntetése iránti kérelemnek tartalmaznia kell:
a. a védett épület, épületrész pontos helyét (utca, házszám, helyrajzi szám),
b. a védettség megszüntetésének rövid, szakszerű indokolását, fotódokumentációját.
(4) A helyi védelem alá helyezéssel vagy annak megszüntetésével kapcsolatos döntés előkészítéséről a települési főépítész, illetve annak hiányában a polgármester gondoskodik.
(5) A helyi védelem alá helyezést, illetve annak megszüntetését a képviselő-testület e rendeletben állapítja meg.
(6) Helyi védelem alatt álló építmény nem bontható el.

4. § (1) A helyi védelem alá helyezés, illetve megszüntetés szakmai előkészítője a települési főépítész, annak hiányában a polgármester. Feladata a kérelmek befogadása, a kérelem tárgyával kapcsolatos szakmai véleményének írásban történő meghozatala, és a kérelem, valamint a szakmai véleményének előterjesztése a képviselő-testületi ülésen.

(2) A helyi védelem alá helyezésben, illetve a megszüntetésében érdekeltek: a kérelmező, az érintett ingatlan tulajdonosa, haszonélvezője. Az érdekelteket írásban kell értesíteni a képviselő-testületi döntésről.

(3) A helyi védelem alá helyezés, illetve a megszüntetés tényéről a lakosságot is tájékoztatni kell a település honlapján, a közterületen elhelyezett hirdető felületen és helyi lapban.

(4) Helyi védelem alatt álló ingatlan országos műemléki védelem alá kerül, úgy a védettség tényét megállapító jogszabály hatályba lépését követően a települési főépítész, annak hiányában a polgármester kezdeményezi a helyi védelem törlését.

(5) A települési főépítész, annak hiányában a polgármester gondoskodik a helyi építészeti örökség nyilvántartásának vezetéséről. A nyilvántartás legalább az alábbi adatokat kell tartalmazza:

a. a védendő épület, épületrész pontos helyét (utca, házszám, helyrajzi szám),
b. a védendő épületre, épületrészre vonatkozó szakszerű, rövid indokolást,
c. fotódokumentációt,
d. helyszínrajzot,
e. a védendő épület, épületrész rendeltetését és használatának módját

4.A területi védelem meghatározása

5. § Dunaszekcső község területén nincs helyi területi védelem alá tartozó ingatlan.

5.Az egyedi védelem meghatározása

6. § A helyi egyedi védelem alá tartozó ingatlanok pontos címét, helyrajzi számát, a védett építmény rendeltetését meghatározó jegyzéket jelen rendelet 1. melléklet tartalmazza.

6.Az egyedi védelemhez kapcsolódó tulajdonosi kötelezettségek

7. § (1) A védett értékek jó karbantartása, állapotuk megóvása a tulajdonos kötelessége.

(2) A védett értékek megfelelő fenntartását és megőrzését – egyebek között – a rendeltetésnek megfelelő használattal kell biztosítani.

III. Fejezet

A TELEPÜLÉSKÉPI SZEMPONTBÓL MEGHATÁROZÓ TERÜLETEK

8. § (1) Településképi szempontból meghatározó területek:

a. falu központi része;
b. a régészeti lelőhely területe;
c. a helyi védettségű egyedi érték területe;
d. országos ökológiai hálózat ökológiai folyosó területe;
e. Natura2000 terület;
f. a tájképvédelmi szempontból kiemelten kezelendő terület,
(2) A településképi szempontból meghatározó területek térképi lehatárolását a 2. melléklet a. - c. pontja tartalmazza.
(3) A településkép védelme szempontjából kiemelt területek térképi lehatárolását a 2. melléklet d. pontja tartalmazza.
IV. Fejezet

A TELEPÜLÉSKÉPI KÖVETELMÉNYEK

7.Építmények anyaghasználatára vonatkozó általános építészeti követelmények a teljes közigazgatási területre

9. § (1) Az építményeken az adott környezettel nem harmonizáló homlokzati és tetőfedési anyagok, színezés nem alkalmazható.

(2) Lakóterület és településközpont övezetekben nem alkalmazható:

a. főépületként gerenda- és konténerház,
b. hullámpala, műanyag hullámlemez, hagyományostól eltérő színű (pl. kék, zöld) tetőfedés
c. a homlokzaton hullámlemez burkolat,
d. díszítő elemként csempe vagy hasított kőburkolat az ablakok körül,
e. korábbi építészeti stílus, más éghajlati tájra jellemző, funkció nélküli díszítőelem (pl. kő kinézetű párkány, előtető, erkély, konzol…)
f. utcai homlokzaton erkély, loggia.
(3) 2 Belterületen utcafronti kerítés, a nyíló részek kivételével nem lehet nagytáblás fém- vagy műanyag hullámlemez, illetve nád borítású. A kerítés színe nem lehet tájidegen. A fából, vagy fahatású lemezből épített utcafronti kerítés tetejét élvédett módon kell kialakítani.

8.A településképi szempontból meghatározó területekre vonatkozó területi és egyedi építészeti követelmények

10. § (1) A 8. § (1) bekezdés a. pontjában meghatározott faluközpont területére, mint településképi szempontból meghatározó területre vonatkozó területi építészeti követelmények az alábbiak:

a. Az elbontott építmények telkeit megfelelő tereprendezéssel, elkerítéssel kell a település arculatához illeszkedő módon kialakítani, fenntartani.
b. Épületet úgy kell elhelyezni, hogy az a beépítés módjában, mértékében, rendeltetésében, a használat módjában, és a terepalakítás, a csapadékvíz-elvezetés és a növénytelepítés vonatkozásában környezete adottságaihoz illeszkedjen.
c. Az épületszélesség megválasztásával meg kell előzni azt, hogy magas tetős épületek esetén az épületet önmagában tekintve és az utcakép vonatkozásában is aránytalanul magas, nagy tetőidomok jöjjenek létre.
d. Az utcai kerítést az épület építészeti karakteréhez, anyaghasználatához, megjelenéséhez, településképi sajátosságaihoz illeszkedően lehet kialakítani.
e. A kerítések megengedett magassága legfeljebb 1,8 méter. A környezethez igazodóan, kialakult utcaképet figyelembevéve választandó a tömör vagy az áttört jelleg.
f. A település közigazgatási területén állandó használatra szánt lakókocsi, konténer és egyéb bódé jellegű építmény nem helyezhető el.
(2) 3 A településképi szempontból meghatározó területekre vonatkozó egyedi építészeti követelmények az alábbiak:
a) Az ingatlan fő funkcióját képviselő épületet jellemzően 35°- 45° hajlású magastetővel kell kialakítani;
b) Az ingatlan fő funkcióját betöltő épület tetőidomát a szomszédos telken álló, utcaképileg egy látványt adó épületekkel összhangban kell kialakítani;
c) Az épületek közterületről látható homlokzatainak és tűzfalainak egy homlokzaton belüli részleges felújítása vagy átfestése nem megengedett;
d) Tető fedésére bitumenes zsindely, bitumenes lemez, cserép mintázatú táblás lemez, fém hullámlemez vagy síklemez nem alkalmazható. Kizárólag csak már meglévő palafedés takarására alkalmazható bitumenes zsindely. Oldalról nyitott géptároló fedésére fémlemez alkalmazható.
e) Meglévő épület homlokzatán nem építhető be a homlokzatra jellemzőtől eltérő színű, valamint eltérő osztású nyílászáró;
f) Az épületgépészeti és egyéb berendezéseket, tartozékaikat, klímaberendezést építészeti eszközökkel takartan vagy közterületről nem látható módon, az épületek alárendelt homlokzatára kell telepíteni;

9.A helyi védelemben részesülő értékekre vonatkozó egyedi építészeti követelmények

11. § (1) Az 1. mellékletben szereplő helyi védelemben részesülő értékekre vonatkozó egyedi építészeti követelmények:

1. közmű szerelvények (villanyóra szekrény, gázmérő) valamint bármilyen, az épület eredeti megjelenését zavaró létesítmény, berendezés csak a közterületről nem látható épületrészen vagy takart kialakítással helyezhető el.

2. amennyiben a helyi védelem kiterjed az épület tömegére, az eredeti (hagyományos) tömegében, tetőformájában kell megtartani azt. A tervezett bővítés a régi épület formálásával, szerkezetével, anyaghasználatával összhangban legyen.

3. az eredeti homlokzati elemeket (nyílások, tagozatok, díszek) meg kell őrizni.

4. belső korszerűsítés és átalakítás – hacsak védelem nem terjed ki az épületbelső, vagy valamely belső részlet hangsúlyozott megtartására – illetve bővítés engedélyezett.

5. helyi építészeti karaktert hordozó épület homlokzatai, vagy egyéb épületrészei esetleges stílusbeli, arány- vagy ritmushibája felújítás során korrigáltatható, ha annak eredményeként egységes építészeti kialakítás jön létre.

6. helyi építészeti karaktert hordozó épületek, épületrészek eredeti külső megjelenését:

a. egészének és részleteinek külső geometriai formáit, azok rész- és befoglaló méreteit,
b. eredeti anyaghatását egészében és részleteiben,
c. ha ismert, eredeti színhatását, ha nem ismert, a feltételezhetően hasonló színhatását,
d. eredeti épülettartozékait és felszereléseit az értékvizsgálattól függően az e rendeletben foglaltak figyelembe vételével kell megőrizni, illetve helyreállítani.

10. Felszíni energiaellátási és elektronikus hírközlési sajátos építmények, műtárgyak

elhelyezésére vonatkozó egyedi előírások

12. § (1) A teljes település ellátását biztosító felszíni energiaellátási és elektronikus hírközlési sajátos építmények, műtárgyak elhelyezésére alkalmas területek a 2. mellékletben nem szereplő területek.

(2) Átjátszó állomás elhelyezése a 2. mellékletben meghatározott területeken meglévő adótorony igénybevételével vagy kilátó tetején valósítható meg.

(3) Új antenna csak a településképi szempontok érvényesítésével és a környezethez illeszkedően helyezhető el. Az illeszkedést főépítészi véleménnyel kell igazolni.

(4) Antenna templomtoronyra nem helyezhető el.

(5) Új antennát 300 m-es körzetben már meglevő antenna tartószerkezet előfordulása esetén, azzal közös tartószerkezetre lehet csak elhelyezni

(6) Önálló távközlési antennatorony, szélerőmű nem helyezhetők el, nem fejleszthető és nem korszerűsíthető belterületen, a tájképvédelmi területen, régészeti lelőhely területen és műemléki környezetben, valamint e területek 50 m-es környezetében.

(7) Nagyfeszültségű elektromos vezeték beépítésre szánt területen légvezetékként nem helyezhető el, nem fejleszthető, nem korszerűsíthető.

(8) Belterület újonnan ellátásra kerülő részén elektromos és hírközlési hálózatot földalatti elhelyezéssel kell építeni.

(9) A föld feletti vezetésű meglevő gyenge és erősáramú hálózatok esetén, új elektronikus hírközlési hálózatot a meglevő oszlopsorra, illetve közös tartóoszlopra kell fektetni. Közös oszlopsorra való telepítés bármilyen akadályoztatása esetén az építendő hálózatot földalatti elhelyezéssel lehet csak kivitelezni.

(10) Külterületen új elektronikus hírközlési hálózatokat területgazdálkodási okokból a villamosenergia elosztási, a közvilágítási és egyéb hírközlési szabadvezetékekkel közös, egyoldali oszlopsorra kell fektetni.

(11) Gázvezeték, gázmérő, vagy nyomásszabályozó az épületek utcai homlokzatán nem helyezhetők el.

(12) Belterületen, újonnan kialakuló közterületen az elektronikus hírközlési hálózatokat földalatti elhelyezéssel kell építeni.

(13) A már beépített területen, ahol a hálózatok földalatti elhelyezéssel üzemelnek új vezetékes hírközlési hálózatokat, meglevő rekonstrukcióját földalatti elhelyezéssel kell építeni.

(14) A már beépített területeken, ahol a meglevő gyenge és erősáramú hálózatok föld feletti

vezetésűek, új elektronikus hírközlési hálózatokat a meglevő oszlopsorra, illetve közös

tartóoszlopra kell fektetni. Közös oszlopsorra való telepítés bármilyen akadályoztatása

esetén az építendő hálózatot földalatti elhelyezéssel lehet csak kivitelezni.

(15) Külterületen új elektronikus hírközlési hálózatokat területgazdálkodási okokból a

villamosenergia elosztási, a közvilágítási és egyéb hírközlési szabadvezetékekkel közös,

egyoldali oszlopsorra kell fektetni.

13. §

11.Az egyes sajátos építmények, műtárgyak elhelyezése

(1) A szennyvízátemelők, vízmű kutak közterületről látható részeit őshonos örökzöld növényzettel történő eltakarása szükséges

12.A reklámhordozókra vonatkozó településképi követelmények

14. § (1)4

(2)5

(3) A település teljes közigazgatási területén építmény homlokzatán, építési telek kerítésén, kerítéskapuján és támfalán – a (4) és (5) bekezdésben foglalt kivétellel – kizárólag az ingatlan rendeltetési egységeiben folytatott kereskedelmi-, szolgáltató-, illetve vendéglátó tevékenységhez közvetlenül kapcsolódó saját vállalkozást népszerűsítő berendezés (cég- és címtábla, cégér és ilyen célú reklám) létesíthető, illetve az építési telken csak hasonló tartalmú önálló hirdető-berendezés helyezhető el a településképre vonatkozó előírások betartásával.

(4) Az (3) bekezdés szerinti korlátozás nem vonatkozik a közművelődési intézményi épületek, építmények homlokzatán, az ilyen célú ingatlanok kerítésén, kerítéskapuján és támfalán létesített, illetve elhelyezett hirdető-berendezésekre.

(5) Védett épületen, valamint a hozzátartozó telken, a telek kerítésén, kerítéskapuján és támfalán cégér, cég-, címtábla kivételével saját vállalkozást népszerűsítő berendezés nem helyezhető el.

(6)6

(7)7

(8) A saját vállalkozást népszerűsítő berendezések tartó-, illetve hordozó szerkezeteit, felületeit úgy kell kialakítani, hogy azok méretei, arányai és alkalmazott anyagai illeszkedjenek az érintett épület (építmény) építészeti megoldásaihoz, illetve a településképi környezethez.

(9) Közterületen reklámhordozó és reklámhordozót tartó berendezés kizárólag a reklámok közzétételével kapcsolatos kormányrendeletben foglaltakkal összhangban helyezhető el.

(10)8

(11) A reklámhordozók és reklámhordozót tartó berendezések szerkezeti alapszínének és típusonkénti formájának azonosnak kell lennie.

V. Fejezet

KÖTELEZŐ SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

13.Rendelkezés a szakmai konzultációról

15. § (1) Kötelező a szakmai konzultáció az alábbi esetekben az építési tevékenység megkezdését megelőzően:

a. cégér, cégtábla,
b. reklámberendezés, reklám hordozó
c. 8. § (1) bekezdés a. pontjában meghatározott falu központi területén és helyi egyedi védelem alatt álló építmény esetében a 312/2012 Kormányrendelet 1. mellékletének 1-5, 9. és közterületi kerítés építése, átalakítása, felújítása esetén
d. az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 33/A. §-ban szabályozott egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenység esetén.
(2) A szakmai konzultáció iránti kérelmet az e célra rendszeresített űrlapon az önkormányzathoz kell benyújtani. A kérelemnek tartalmaznia kell az építtető vagy kérelmező nevét és címét, telefonos elérhetőségét, valamint a tervezett építési tevékenység helyét, az érintett telek helyrajzi számát, az építési tevékenység rövid leírását.
(3) Szakmai konzultáció lehetőségéről minden esetben a települési főépítész gondoskodik.
(4) A szakmai konzultáció időpontja a főépítésszel egyeztetve kerül kijelölésre.
VI. Fejezet

TELEPÜLÉSKÉPI VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁS

16. § (1)9 Településképi véleményezési eljárást kell lefolytatni mindazon építmények építészeti-műszaki terveivel kapcsolatban, melyek

a) építésügyi hatósági engedélyhez kötött építési munkákra vonatkoznak,

b) helyi egyedi védettség alatt állnak.

(2)10 A képviselő-testület a véleményét a főépítész szakmai álláspontja alapján alakítja ki.

(3)11 A véleményezési anyagot a 3. mellékletben foglalt mintának megfelelő tartalommal kell benyújtani

(4)12

(5)13

(6)14

VII. Fejezet

TELEPÜLÉSKÉPI BEJELENTÉSI ELJÁRÁS

17. § (1) A bejelentési eljárással érintett építmények, reklámhordozók köre:

a. lakóterület és településközpont vegyes terület övezetén belül épület közterületről látható homlokzatán előtető, védőtető, ernyőszerkezet építése, meglévő felújítása, helyreállítása, átalakítása, korszerűsítése, bővítése, megváltoztatása;
b. lakóterület és településközpont vegyes terület övezetén belül meglévő épület utólagos hőszigetelése, a homlokzatfelület színezése, a homlokzat felületképzésének megváltoztatása, tetőhéjalás cseréje, kivéve a homlokzatfelület meglévővel azonos színnel történő újrafestése és a meglévő héjazat visszaépítése;
c. lakóterület és településközpont vegyes terület övezetén belül meglévő épület homlokzatán, tetőzetén nyílászáró méretének, anyagának, osztásának megváltoztatása; új nyílászáró beépítése;
d. lakóterület és településközpont vegyes terület övezetén belül közterületről látható kerítés építése, meglévő felújítása, helyreállítása, átalakítása, korszerűsítése, bővítése;
e. faluközpont területén belül cégér, cégtábla elhelyezése;
f. meglévő, helyi védelem alatt álló épületen nyílászáró cseréje;
g. település területén reklám-berendezés elhelyezése.
h. meglévő építmények rendeltetésének részleges, vagy teljes megváltoztatása, illetve a rendeltetési egységek számának megváltoztatása”
(2) 15 A településképi bejelentési eljárás az ügyfélnek a képviselő-testülethez benyújtott, papíralapú bejelentésére indul. A bejelentést a 4. mellékletben foglalt mintának megfelelő tartalommal kell benyújtani.
(3) A bejelentési dokumentációt a megértéshez szükséges méretarányban, a főbb alaprajzi és magassági méretek feltüntetésével kell készíteni.
(4) A bejelentési dokumentációban a településképi követelményeknek való megfelelést igazolni kell.
(5) Több bejelentés köteles munka esetén a bejelentések összevonhatók.

18. § (1)16 A településképi bejelentési eljárás során a képviselő-testület vizsgálja, hogy a bejelentési dokumentáció formai követelményei teljesülnek-e

(2)17 A településképi bejelentési eljárás során vizsgálni kell, hogy a bejelentés tárgya olyan új rendeltetés szerinti területhasználat-e, amely a korábbi rendeltetéshez képest környezetvédelmi (elsősorban zaj- és légszennyezési) szempontból kedvezőtlenebb helyzetet teremthet, (pl. lakó rendeltetés más rendeltetésre változik, meglévő rendeltetés ipari, gazdasági, vendéglátó, egészségügyi rendeltetésre változik, ill. nem lakóépületben lakás rendeltetés létesül), megváltoztatja-e az ingatlanon belüli gépkocsi-forgalmat, illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően többlet-parkolóhelyek és/vagy rakodóhely kialakítását teszi-e szükségessé, érinti-e a közterület kialakítását, illetve a közterületen lévő berendezéseket vagy növényzetet, illetve érinti-e a kapcsolódó közterület közúti vagy gyalogos, illetve kerékpáros forgalmát, azok biztonságát veszélyeztetheti-e.

(3) A településképi bejelentési eljárás során vizsgálni kell, hogy a bejelentés tárgya

a. megfelel-e a településképi rendeletben meghatározott követelményeknek;
b. megfelelően veszi-e figyelembe a kialakult beépítés adottságait, rendeltetésszerű használatának és fejlesztésének lehetőségeit;
c. alkalmazkodik-e a környezet léptékéhez, formanyelvéhez, tömegalakításához;
d. az anyaghasználat alkalmazkodik-e a környezet karakteréhez, funkciójához, a környezetben alkalmazott anyagokhoz, illetve látványukhoz;
e. a látvány színvilága illeszkedik-e a környezethez, azzal megfelelően harmonizál-e;
f. védett épületen vagy területen a beavatkozás nem ellentétes-e a védelem céljával, szolgálja-e a védelem látványban is jelentkező szempontjait;
g. a reklámhordozó elhelyezése megfelel-e a reklámok közzétételével kapcsolatos kormányrendeletben szereplő általános elhelyezési, és a településképi rendeletben szereplő különös településképi követelményeknek.
(4) A településképi bejelentéshez kötött tevékenység a településképi bejelentés tudomásul vételéről szóló határozat birtokában – az abban foglalt esetleges kikötések figyelembevételével – megkezdhető, ha ahhoz más hatósági engedély nem szükséges.
(5) A településképi bejelentési kötelezettség teljesítése, illetve tudomásul vétele polgárjogi igényt nem dönt el, és nem mentesít az egyéb jogszabályok által előírt hatósági engedélyek megszerzése alól.
(6) A településképi bejelentés tudomásulvételéről szóló határozat a közléstől számított egy évig érvényes.
VIII. Fejezet

A TELEPÜLÉSKÉPI KÖTELEZÉS, TELEPÜLÉSKÉPI BÍRSÁG

19. § (1)18 Településképi kötelezettség megszegésének minősül

a) a szakmai konzultáción megfogalmazott településkép-védelmével kapcsolatos elvárások be nem tartása,

b) a településképi bejelentési eljárás lefolytatása nélkül,

c) a képviselő-testület tiltása ellenére,

d) a bejelentési dokumentációban foglaltaktól eltérően, és

e) a településképi bejelentés tudomásul vételéről szóló határozatban foglaltaktól eltérően végzett tevékenység.

f) a helyi védelem alatt álló építmény, épület, műtárgy és ezek környezete műszaki, esztétikai állapota nem megfelelő vagy használati módja nem felel meg a helyi építési szabályzat,

(2) A településképi kötelezési eljárás hivatalból indul.

(3)19 Településképi kötelezettség megszegése esetén a képviselő-testület az ingatlan tulajdonosával, önkormányzati tulajdon esetén a bérlővel szemben településképi kötelezési eljárást folytat le.

(4)20

(5)21 A településképi kötelezésről az önkormányzat hatósági döntést hoz településképi kötelezettségről szóló határozat formájában.

(6) A településképi követelmények településképi kötelezésben megállapított határidőre történő nem teljesítése esetére az ingatlan tulajdonosával szemben 10.000 forinttól 1.000.000 forintig terjedő településkép-védelmi bírság szabható ki.

(7) A településképi bírság adók módjára behajtandó köztartozásnak minősül, mely Dunaszekcső község Önkormányzat bevételét képezi.

IX. Fejezet

ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁSI ÉS ÖSZTÖNZŐ RENDSZER

20. § (1) A védett érték tulajdonosának a szokásos karbantartási feladatokon túlmenően, a védettséggel összefüggésben szükségessé váló, a tulajdonost terhelő munkálatok finanszírozásához az önkormányzat vissza nem terítendő támogatást adhat.

(2) A támogatás mértékét az önkormányzat évente a költségvetési rendeletében határozza meg. Az érintettek a támogatást pályázat útján nyerhetik el. A pályázat tartalmára vonatkozó részletes feltételeket a Képviselőtestület a pályázati kiírásban határozza meg.

(3) A beérkezett pályázatokat szakmai szempontból a Településfejlesztési és Építészeti Bizottság előzetesen értékeli és javaslatot tesz a Képviselő-testületnek a támogatás odaítélésére. A nyertes pályázatokról a Képviselő-testület dönt.

(4) A támogatási szerződés megkötésére, módosítására, felmondására, a támogatás elszámolására, visszafizetésére és a támogatási összeg felhasználásának ellenőrzésére az önkormányzat által államháztartáson kívülre nyújtott forrás átadásáról és államháztartáson kívüli forrás átvételéről szóló önkormányzati rendelet szabályait kell alkalmazni.

(5) Egyedi helyi védelemmel érintett ingatlan tulajdonosa kérelme alapján a helyi építményadó alóli mentességben részesülhet a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény 13/A. §-ában foglaltak szerint.

(6) Nem adható önkormányzati támogatás, ha a védett értékkel összefüggésben engedély nélkül, vagy engedélytől eltérően, illetve szabálytalanul végeztek építési munkákat. Ez esetben a támogatást vissza kell fizetni. E rendelkezés a szabálytalan beavatkozástól számított 5 évig érvényesíthető.

X. Fejezet

ZÁRÓ ÉS ÁTMENETI RENDELKEZÉSEK

14.Hatálybalépés

21. § Ez a rendelet 2018. január 1-én lép hatályba.

15. Átmeneti rendelkezések

22. § A rendelet kihirdetését követően folyamatba tett ügyekre kell alkalmazni.

16. Hatályon kívül helyező rendelkezések

23. § Hatályát veszti Dunaszekcső Község Önkormányzatának a község Szabályozási Tervének jóváhagyásáról és Helyi Építési Szabályzatának megállapításáról szóló 2/2005. (IV.01.) számú rendeletének 3. §. (1) (a) és (b) bekezdése, 4. §. (1) (a) és (2) bekezdése, 9. §. valamennyi övezeti táblázatában a tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 10. §. (2) (d) bekezdése, valamint (3) bekezdés övezeti táblázataiban a tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 11. §. (4) bekezdés övezeti táblázataiban tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 13. §. (5) bekezdés övezeti táblázataiban kerítésre vonatkozó előírás, 14. §. (4) bekezdés övezeti táblázataiban a tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 15. §. (3) (b) és (c) bekezdés, valamint a (4) bekezdés övezeti táblázataiban a tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 16. §. övezeti táblázataiban a tetőidomra és hajlásszögre, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 22. §. (4) bekezdés övezeti táblázataiban a tetőidomra és hajlásszögre, tetőhéjalásra, valamint kerítésre vonatkozó előírás, 23. §. (3) (e) bekezdése, 24. §. (4), (5) bekezdése, valamint a 26. §. teljes egészében.

Dunaszekcső, 2017. december 11.
Faller János dr. Köbli Kata
polgármester jegyző
E rendelet Dunaszekcső községben kihirdetésre kerül.
Dunaszekcső, 2017. december 12.
dr. Köbli Kata
jegyző

A település helyi egyedi védelem alatt álló építészeti örökségeinek jegyzéke

Cím

Megnevezés

Helyrajzi szám

Dózsa György u. 27.

lakóépület

1328

Jankovich-Bésán kápolna

Jankovich-Bésán kápolna

3555/1

Petőfi S. u. 62.

Malom, volt gazdasági épület

372/1, 372/2

Petőfi S. u. 7.

volt tejcsarnok épülete

609

Petőfi S. u. 5.

Uradalmi magtár

608/2

Petőfi S. u. 2.

lakóépület

599

Petőfi S. u. 26.

lakóépület

331

Petőfi S. u. 84.

kút

382

Kossuth u. 5.

volt uradalmi magtár

608/2

Kossuth L. u. 36.

fényképész műhely

969

Kossuth L. u. 35.

Polgármesteri Hivatal

710

Kossuth L. u. 47.

iroda

1040

Rév u. 6.

étterem, cukrászda, ÁFÉSZ iroda, vegyeskereskedés

749/6

Rév u. 2.

múzeum, uradalmi intézőház

732/1

Rév u. 11.

lakóépület

1016

Szerb temető

Szerb temető

1816/1

Zsidó temető

Zsidó temető

1400

Vár u. 4.

pince

888

Vár u. 13.

pince

930

Vár u. 3.

pince

925

II. Lajos u. 1.

lakóépület, kapuzat

837

II. Lajos u. 12., 13., 14., 15.

pincesor

999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004

II. Lajos u. 32.

góré

957/2

II. Lajos utca 34.

pékség

960

Halász u. 13.

lakóépület

820

II. Lajos u. 16.

gazdasági épület, uradalmi pince

998

Halász u. 5.

lakóépület, Ribár-ház

826

Damjanich u. 15.

lakóépület

484

Damjanich u. 17.

lakóépület

483

Posta u. 31.

középület, református parókia, Hild-ház

674/8

Damjanich u. 34.

lakóépület

501

Posta u. 27.

góré

676

Szabadság tér 18.

lakóépület

1429

Vörösmarty u. 1-3.

Jankovich-Bésán ház, kártyaszoba

14/3, 14/4

Vörösmarty u. 40.

középület, szerb parókia

746

Széchenyi u. 40.

lakóépület

131

Török utca 32.

pince

882

Újváros u. 59.

lakóépület

1560

Ady Endre utca 24.

lakóépület

1275

Rév utca 19.

lakóépület

1014/3

Széchenyi utca 38.

lakóépület

130

Petőfi utcai lőszfal

pincék

310, 311, 314, 315

Petőfi S. u. 5., 9., 11., 13., 15.

pincék

305, 306/2, 307, 308, 309

Török u. 10.,12.,14.,16.,18.

pincék

869, 870, 871, 872, 873

Török u. 28.,30.,32.,34.,35.

pincesor

879, 880, 882, 883, 884

Kálvária

Kálvária

618/3

Rákóczi u. 79., 83., 85., 87., 89.

pincék

1221, 1223, 1224, 1225, 1226

Béke u. 9.,11.,13.,15., 32.,34.,36.,38.

pincék

670, 669, 668, 667, 674/10, 1154, 1155, 1156,

a. A településképi szempontból meghatározó területek jegyzéke és térképi bemutatása

C:\Users\Vitári Szabolcs\Desktop\DDRFU_NFT3\NFT3\telepulesi_tervezes\Főépítészet\Dunaszekcső\TAK\Dunaszekcső_meghatározó_területek_terkep.jpg

b. A településképi szempontból meghatározó területek jegyzéke és térképi bemutatása

C:\Users\Vitári Szabolcs\Desktop\DDRFU_NFT3\NFT3\telepulesi_tervezes\Főépítészet\Dunaszekcső\Természetvédelem\Térképek\módosítva\Dunaszekcso_termeszetvedelem.jpg

c. A településképi szempontból meghatározó területek jegyzéke és térképi bemutatása

megye

település neve

helyrajzi szám

védettség jogi jellege

azonosító

védett örökségi érték neve

Baranya

Dunaszekcső

10

régészeti lelőhely

88319

56-os út mente

Baranya

Dunaszekcső

105

régészeti lelőhely

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

106

régészeti lelőhely

88907

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

0107/10

régészeti lelőhely

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

0107/11

régészeti lelőhely

88907

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

108

régészeti lelőhely

88907

Gyerma

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

109

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

11

régészeti lelőhely

88319

56-os út mente

Baranya

Dunaszekcső

0110/18

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

0110/2

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

0110/5

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

0110/6

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

0110/9

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

114

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

0115/2

régészeti lelőhely

88907

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

116

régészeti lelőhely

88907

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

13

régészeti lelőhely

32041

Hajmás, HT 146. lh.

Baranya

Dunaszekcső

147

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/3

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/4

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/5

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/6

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/7

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

0148/8

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

015/15

régészeti lelőhely

32041

Hajmás, HT 146. lh.

Baranya

Dunaszekcső

015/16

régészeti lelőhely

32041

Hajmás, HT 146. lh.

Baranya

Dunaszekcső

150

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

151

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

0152/48

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

0152/52

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

0161/11

kiemelten védett régészeti lelőhely

32036

19. lelőhely

régészeti védőövezet

85281

19. lelőhely védőövezete

Baranya

Dunaszekcső

0164/13

régészeti lelőhely

73263

Bári baromfitelep

Baranya

Dunaszekcső

0165/3

régészeti lelőhely

73263

Bári baromfitelep

Baranya

Dunaszekcső

172

régészeti lelőhely

52493

Újfalu-dűlő

Baranya

Dunaszekcső

173

régészeti lelőhely

52493

Újfalu-dűlő

Baranya

Dunaszekcső

181

műemléki környezet

224 [20957]

Contra Florentiam kikötőerőd ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

187

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

031/5

régészeti lelőhely

88173

Alsó- mező- dűlő

Baranya

Dunaszekcső

053/3

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

Baranya

Dunaszekcső

053/37

régészeti lelőhely

68481

Felső- Szentimre- dűlő III.

Baranya

Dunaszekcső

053/38

régészeti lelőhely

68477

Felső- Szentimre- dűlő II.

68481

Felső- Szentimre- dűlő III.

Baranya

Dunaszekcső

053/39

régészeti lelőhely

68477

Felső- Szentimre- dűlő II.

68481

Felső- Szentimre- dűlő III.

Baranya

Dunaszekcső

053/4

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

Baranya

Dunaszekcső

053/40

régészeti lelőhely

68477

Felső- Szentimre- dűlő II.

Baranya

Dunaszekcső

053/41

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

68477

Felső- Szentimre- dűlő II.

Baranya

Dunaszekcső

053/42

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

68477

Felső- Szentimre- dűlő II.

Baranya

Dunaszekcső

053/43

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

Baranya

Dunaszekcső

053/44

régészeti lelőhely

68471

Felső- Szentimre- dűlő I.

Baranya

Dunaszekcső

65

régészeti lelőhely

25011

553-554. sz. vasúti szelvény

Baranya

Dunaszekcső

66

régészeti lelőhely

25011

553-554. sz. vasúti szelvény

Baranya

Dunaszekcső

067/5

régészeti lelőhely

25011

553-554. sz. vasúti szelvény

Baranya

Dunaszekcső

068/2

régészeti lelőhely

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

69

régészeti lelőhely

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

072/1

régészeti lelőhely

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

072/2

régészeti lelőhely

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

77

régészeti lelőhely

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

082/10

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

082/29

régészeti lelőhely

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

082/3

régészeti lelőhely

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

082/36

régészeti lelőhely

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

082/37

régészeti lelőhely

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

082/9

régészeti lelőhely

88909

Monyóka

Baranya

Dunaszekcső

83

régészeti lelőhely

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/1

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/10

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/11

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/12

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/13

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/14

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/15

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/16

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/17

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/18

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/19

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/2

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/20

régészeti lelőhely

28919

Gyerma

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/21

régészeti lelőhely

28919

Gyerma

52482

Béső-rét

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/22

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/23

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/24

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

74651

Gyerma 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/25

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/26

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/27

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/28

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/3

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

084/30

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/31

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/32

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/33

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/34

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/35

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/36

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/37

régészeti lelőhely

28920

Martincza

52482

Béső-rét

88911

Martinca 2.

Baranya

Dunaszekcső

084/4

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

084/5

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

084/6

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

75969

Gyerma

Baranya

Dunaszekcső

084/7

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/8

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

084/9

régészeti lelőhely

52482

Béső-rét

Baranya

Dunaszekcső

085/2

régészeti lelőhely

28919

Gyerma

68573

Alsó- Szentimre- dűlő

Baranya

Dunaszekcső

88

régészeti lelőhely

68573

Alsó- Szentimre- dűlő

Baranya

Dunaszekcső

9

régészeti lelőhely

88319

56-os út mente

Baranya

Dunaszekcső

093/1

régészeti lelőhely

68573

Alsó- Szentimre- dűlő

Baranya

Dunaszekcső

1

műemléki környezet

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

10

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

1000

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1001

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1002

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1003

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1004

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1005

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1006

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1007/1

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1007/2

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1008

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1009

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1010

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1011

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1012

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1013

régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

1014/3

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1014/4

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1017/2

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1018

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

Baranya

Dunaszekcső

1019

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1020

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1023

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1024

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1025

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1026/1

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1026/2

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1031

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1032

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1033

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1034

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1035

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1036/1

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1036/2

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

1036/3

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1043

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1044

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1045

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1046

régészeti lelőhely

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

02.nov

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

01.dec

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

1288

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

régészeti lelőhely

24616

Dózsa Gy. u. 1.

Baranya

Dunaszekcső

1289

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

régészeti lelőhely

24616

Dózsa Gy. u. 1.

Baranya

Dunaszekcső

1290/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

régészeti lelőhely

24616

Dózsa Gy. u. 1.

Baranya

Dunaszekcső

1290/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

régészeti lelőhely

24616

Dózsa Gy. u. 1.

Baranya

Dunaszekcső

1291

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1292/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1292/3

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1292/4

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1292/5

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1347/16

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1347/17

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

52485

Bátaszéki országút

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1347/18

régészeti lelőhely

52485

Bátaszéki országút

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

1347/19

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

52485

Bátaszéki országút

Baranya

Dunaszekcső

1347/20

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

1347/21

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1347/30

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

1395/1

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

1395/2

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

1396

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

1397

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

1399

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

14.febr

műemléki környezet

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

nyilvántartott műemléki érték

221 [1390]

Magtár, v. rk. templom

Baranya

Dunaszekcső

14.márc

műemléki környezet

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

14.ápr

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

1401/2

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

1401/3

régészeti lelőhely

24640

Csaposkút határrész

Baranya

Dunaszekcső

15

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

1533/5

műemléki környezet

223 [21061]

Rk. kápolna ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

1533/6

műemlék

223 [1387]

Rk. kápolna

Baranya

Dunaszekcső

1788

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1814/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1814/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1815/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1815/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1815/3

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1815/4

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

1816/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

2

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

25.jan

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

277/56

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

3

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

3021

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

3022

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

3023

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

jan.24

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

febr.24

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

márc.24

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

ápr.24

régészeti lelőhely

32035

Csiki J. földje

Baranya

Dunaszekcső

febr.42

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3043

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3044

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

jan.45

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

febr.45

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3046

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3047

régészeti lelőhely

32037

20. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

febr.01

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

márc.01

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

ápr.01

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

3502

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3503

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

3504

kiemelten védett régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

24623

Szent János hegy

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

Baranya

Dunaszekcső

3505

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3506

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3507

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3508

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3509

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3510

kiemelten védett régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

24623

Szent János hegy

28930

Töröklyuk

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

31941

Szent János-hegy alatt

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

3511

kiemelten védett régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3512

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

28930

Töröklyuk

Baranya

Dunaszekcső

3513

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3514

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3515

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3516

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3517

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.18

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.18

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.19

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3520

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.21

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.21

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3522

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.23

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

37309

Szent János hegy, Szakadék-plató a Duna felőli oldalon

Baranya

Dunaszekcső

febr.23

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

37309

Szent János hegy, Szakadék-plató a Duna felőli oldalon

Baranya

Dunaszekcső

márc.23

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

37309

Szent János hegy, Szakadék-plató a Duna felőli oldalon

Baranya

Dunaszekcső

jan.24

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.24

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.25

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

31939

Szent János-hegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

febr.25

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

31939

Szent János-hegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

jan.26

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

31940

Szent János-hegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

febr.26

kiemelten védett régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

24623

Szent János hegy

31940

Szent János-hegy alatt

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

3527

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3528

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.29

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.29

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

jan.30

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

febr.30

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3531

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3532

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.33

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.33

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3534

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

okt.35

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

nov.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

dec.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3535/13

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3535/14

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

febr.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

márc.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

júl.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

aug.35

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3536

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3537

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3538

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3539

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3540

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3541

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3542

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3543

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3544

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3545

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3546

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3547

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3548

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3549

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3550

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3551

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3552

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3553

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3554

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

jan.55

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

márc.55

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

máj.55

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

jún.55

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3556

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3557

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3558

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3559

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3560

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3617

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3634

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3635

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3639

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3640

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3641

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3642

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3643

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3644

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3645

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3646

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3647

régészeti lelőhely

32040

21. lelőhely

Baranya

Dunaszekcső

3668

kiemelten védett régészeti lelőhely

31937

Szent János-hegy III.

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3669

kiemelten védett régészeti lelőhely

31937

Szent János-hegy III.

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

jan.71

régészeti lelőhely

31937

Szent János-hegy III.

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

febr.71

kiemelten védett régészeti lelőhely

31937

Szent János-hegy III.

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3672

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3673

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

jan.76

kiemelten védett régészeti lelőhely

31937

Szent János-hegy III.

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

febr.76

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3778

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

3779

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3780

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3781

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

Baranya

Dunaszekcső

3782

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3783

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3784

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3785

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3786

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3787

kiemelten védett régészeti lelőhely

24636

Béváros dűlő

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3788

kiemelten védett régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3789

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

3790

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

jan.91

régészeti lelőhely

32231

Szentháromság kápolnától É-ra

Baranya

Dunaszekcső

397/1

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

397/2

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

397/9

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

398

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

3993

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

3994

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

jan.95

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

febr.95

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

3996

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4015

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4060

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4094

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4104

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4105

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4106

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4108

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4109

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4110

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4111

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4112

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4113

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4114

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4115

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4123

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4124

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4126

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

4138

régészeti lelőhely

88317

Duna-part II.

Baranya

Dunaszekcső

febr.67

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4175

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4176

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4177

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4178

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4182

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4183

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4184

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4185

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4186

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4187

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

4188

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

jan.89

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

febr.89

régészeti lelőhely

74655

HT - 150

Baranya

Dunaszekcső

aug.00

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

febr.40

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4445

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4446

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4447

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4448

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4449

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4450

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4456

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4457

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4458

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4459

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4460

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4462

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

4476

régészeti lelőhely

68571

Gázfogadó Állomás

Baranya

Dunaszekcső

5

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

5068/66

régészeti lelőhely

52470

Jaukai út

Baranya

Dunaszekcső

524

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

527

régészeti lelőhely

73261

Gál-hegy

Baranya

Dunaszekcső

jan.02

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5403

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

okt.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

dec.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5404/13

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

febr.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

márc.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

ápr.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

máj.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

jún.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

júl.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

aug.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

szept.04

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5406

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5407

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

jan.08

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

febr.08

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

márc.08

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

ápr.08

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5409

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

jan.10

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

febr.10

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

ápr.10

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

jan.11

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

febr.11

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

márc.11

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5412

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

okt.13

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

nov.13

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/13

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/14

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/15

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/16

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/17

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/18

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/19

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

febr.13

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/20

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/21

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5413/22

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

Baranya

Dunaszekcső

5418

régészeti lelőhely

52470

Jaukai út

Baranya

Dunaszekcső

5421

régészeti lelőhely

24620

Újfalu dűlő, Téglagyár

52485

Bátaszéki országút

Baranya

Dunaszekcső

589

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

597

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

598

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

599

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

601

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

602

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

603

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

604

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

605

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

606

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

607

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

608/1

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

608/2

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

609

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

610/2

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

610/3

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

611

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

612/1

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

612/2

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

613

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

614/2

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

614/3

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

614/4

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

615/1

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

615/2

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

615/3

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

618/1

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

618/3

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

619

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/15

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/16

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/17

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/18

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/19

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

620/20

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

621/2

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

656/1

régészeti lelőhely

24638

Kálvária hegy

Baranya

Dunaszekcső

701

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

702

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

703

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

704/2

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

710/1

régészeti lelőhely

88905

Kossuth L. u. 33. (Kultúrház udvara)

Baranya

Dunaszekcső

711

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

88905

Kossuth L. u. 33. (Kultúrház udvara)

Baranya

Dunaszekcső

714

régészeti lelőhely

88905

Kossuth L. u. 33. (Kultúrház udvara)

Baranya

Dunaszekcső

715

régészeti lelőhely

88905

Kossuth L. u. 33. (Kultúrház udvara)

Baranya

Dunaszekcső

716

régészeti lelőhely

88905

Kossuth L. u. 33. (Kultúrház udvara)

Baranya

Dunaszekcső

717

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

719

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

722

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

723

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

724

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

725

műemlék

220 [1389]

Kőkereszt

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

726

műemlék

220 [1389]

Kőkereszt

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

727

műemlék

219 [1388]

Rk. templom

műemléki környezet

220 [21064]

Kőkereszt ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

728/3

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

728/5

műemléki környezet

219 [21062]

Rk. templom ex-lege műemléki környezete

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

728/6

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

729

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

730

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

731/1

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

731/2

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

732/1

műemlék

222 [1392]

v. Jankovics-kúria

Baranya

Dunaszekcső

732/2

műemlék

222 [1392]

v. Jankovics-kúria

Baranya

Dunaszekcső

733

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

734

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

741

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

744

műemléki környezet

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

745

műemlék

9650 [1391]

szerb templom

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

746

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

747/2

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

748

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

9650 [21066]

szerb templom ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

749/4

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

749/5

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

749/7

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

769/1

régészeti lelőhely

71145

Halász utca 31, 809 hrsz ingatlan

Baranya

Dunaszekcső

769/4

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

770/3

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24622

Kövecs dűlő

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

770/4

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

771

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

Baranya

Dunaszekcső

772

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

773

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

774

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

776

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

Baranya

Dunaszekcső

777

régészeti lelőhely

24622

Kövecs dűlő

Baranya

Dunaszekcső

782

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

785

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

806

régészeti lelőhely

71145

Halász utca 31, 809 hrsz ingatlan

Baranya

Dunaszekcső

808

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

809

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

71145

Halász utca 31, 809 hrsz ingatlan

Baranya

Dunaszekcső

810

régészeti lelőhely

71145

Halász utca 31, 809 hrsz ingatlan

Baranya

Dunaszekcső

811

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

812

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

814

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

815

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

816

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

817

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

819

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

821

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

822

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

825

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

826

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

831

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

832

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

833

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

834

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

835

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

Baranya

Dunaszekcső

836

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

837

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

838

régészeti lelőhely

31813

Árpád utca 6.

71091

Várhegy déli előtere II

71145

Halász utca 31, 809 hrsz ingatlan

Baranya

Dunaszekcső

839

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

840

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

841

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

844

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

845

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

846

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

847

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

848

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

849

régészeti lelőhely

31813

Árpád utca 6.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

850

régészeti lelőhely

31813

Árpád utca 6.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

851

régészeti lelőhely

31813

Árpád utca 6.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

852

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

853

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

854

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

855

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

856

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

858

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

859

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

860

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

861

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

862

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

863

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

864

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

865

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

866

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

867

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

868

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

869

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

870

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

871

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

872

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

873

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

874

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

875

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

876/1

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

876/2

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

877

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

878

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

879

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

880

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

881

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

882

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

883

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

884

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

885

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

886

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

887

régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

888

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

889

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

Baranya

Dunaszekcső

890

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

Baranya

Dunaszekcső

891

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

892

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

893

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

894

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

895

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

896

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

898

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

Baranya

Dunaszekcső

899

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

9

régészeti lelőhely

63526

Magtár

Baranya

Dunaszekcső

901

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

902

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24622

Kövecs dűlő

71079

Várhegy déli előtere I

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

903

kiemelten védett régészeti lelőhely

71079

Várhegy déli előtere I

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24622

Kövecs dűlő

régészeti lelőhely

31942

Várhegy alatt

Baranya

Dunaszekcső

904

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

71079

Várhegy déli előtere I

Baranya

Dunaszekcső

905

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

906

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

907

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

908

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

909

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

910

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

911

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

912/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

912/3

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24622

Kövecs dűlő

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

Baranya

Dunaszekcső

912/4

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

913

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24622

Kövecs dűlő

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

31934

Várhegy északi oldala

Baranya

Dunaszekcső

914

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

Baranya

Dunaszekcső

915/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

915/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

Baranya

Dunaszekcső

916

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

Baranya

Dunaszekcső

917

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

918

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

919/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

919/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

920

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

921

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

922

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

923

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

924

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

925

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

927

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

928

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

929

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

930

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

931

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

932

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

933

kiemelten védett régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

Baranya

Dunaszekcső

934

régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

71079

Várhegy déli előtere I

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

935

régészeti lelőhely

24621

Várhegy (Lugio - Florentia)

24624

Püspökhegy

31933

Várhegy és a Szent János-hegy közötti szurdok

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

942

régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

943

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

944

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

945

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

946

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

947

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

948

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

949

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

950

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

951

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

952

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

953

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

954

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

955

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

956/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

956/4

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

956/5

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24625

Szerb temető

Baranya

Dunaszekcső

956/6

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

957/1

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

957/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

958

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

959

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

960

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

962

kiemelten védett régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

Baranya

Dunaszekcső

963

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

régészeti lelőhely

24626

Petőfi tér 4.

Baranya

Dunaszekcső

964/2

kiemelten védett régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

965

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

966

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

967

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

968

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

Baranya

Dunaszekcső

969

régészeti lelőhely

24623

Szent János hegy

24624

Püspökhegy

24626

Petőfi tér 4.

Baranya

Dunaszekcső

970

régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

24626

Petőfi tér 4.

Baranya

Dunaszekcső

971

régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

24626

Petőfi tér 4.

Baranya

Dunaszekcső

972/1

műemléki környezet

222 [21067]

v. Jankovics-kúria ex-lege műemléki környezete

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

24624

Püspökhegy

24630

Kossuth u. 12.

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

972/2

régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

57954

Kossuth Lajos u. 28.

Baranya

Dunaszekcső

973

régészeti lelőhely

24624

Püspökhegy

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

978

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

979

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

980

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

981

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

982

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

983

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

985

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

986

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

987

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

990

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

991

régészeti lelőhely

24630

Kossuth u. 12.

Baranya

Dunaszekcső

992

régészeti lelőhely

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

993

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

994

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

Baranya

Dunaszekcső

995

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

Baranya

Dunaszekcső

996

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

997

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

998

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

Baranya

Dunaszekcső

999

régészeti lelőhely

24618

II. Lajos u. 16.

71091

Várhegy déli előtere II

d.

A településképi szempontból kiemelt területek

C:\Users\Vitári Szabolcs\Desktop\DDRFU_NFT3\NFT3\telepulesi_tervezes\Főépítészet\Dunaszekcső\Természetvédelem\Térképek\módosítva\Dunaszekcso_termeszetvedelem.jpg

3. melléklet a 12/2017. (XII.11.) önkormányzati rendelethez

NYOMTATVÁNY1
településképi véleményezési eljárás kérelmezéséhez
építtető vagy kérelmező neve:
építtető vagy kérelmező lakcíme: (szervezet esetén székhelye)
tervezett és véleményezésre kért építési tevékenység:
a tervezett építési tevékenység helye és a telek helyrajzi száma:
a tervezett építési tevékenység tárgya és rövid leírása:
felelős tervező2 neve:
tervezési jogosultság száma:
tervező értesítési címe, telefonszáma és e-mail címe:
ÉTDR azonosító:
a tervezett építési tevékenységgel kapcsolatos előzmények:
amennyiben a tervezés szerzői jogot érint, úgy a korábbi tervező neve:
(dátum) (aláírás)
1 Kérjük a nyomtatványt olvashatóan, nyomtatott betűvel kitölteni!
2 Felelős tervező az a személy lehet, aki a tervezett építési tevékenységre vonatkozóan tervezési jogosultsággal
bír.

4. melléklet a 12/2017. (XII.11.) önkormányzati rendelethez

NYOMTATVÁNY3
településképi bejelentési eljáráshoz
bejelentő telefonszáma:
bejelentő lakcíme: (szervezet esetén székhelye) tervezett tevékenység:
a tervezett tevékenység helye és a telek helyrajzi száma:
a tevékenység elvégzésének tervezett időtartama:
(tervezett kezdete és befejezése)
felelős tervező4 neve:
tervezési jogosultság száma:
tervező értesítési címe, telefonszáma és e-mail címe:
amennyiben a tervezés szerzői jogot érint, úgy a korábbi tervező neve:
bejelentéssel kapcsolatos előzmények:
beadott dokumentációrészek megnevezése: (a kérelem tárgyának megfelelően)

a) műszaki leírás, a telepítésről és az építészeti kialakításról

b) helyszínrajz a szomszédos építmények és a terepviszonyok feltüntetésével

c) alaprajz

d) homlokzat

e) utcaképi vázlat

f) színterv

g) látványterv

h) egyéb:

(dátum) (aláírás)
3 Kérjük a nyomtatványt olvashatóan, nyomtatott betűvel kitölteni!
4 Amennyiben a dokumentációt tervező készítette
1

Az 1. § (7) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

A 9. § (3) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 2. §-ával megállapított szöveg.

3

A 10. § (2) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 3. §-ával megállapított szöveg.

4

A 14. § (1) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (IV. 22.) önkormányzati rendelete 1. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

5

A 14. § (2) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (IV. 22.) önkormányzati rendelete 1. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

6

A 14. § (6) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (IV. 22.) önkormányzati rendelete 1. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

7

A 14. § (7) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (IV. 22.) önkormányzati rendelete 1. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

8

A 14. § (10) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2024. (IV. 22.) önkormányzati rendelete 1. § c) pontja hatályon kívül helyezte.

9

A 16. § (1) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 4. §-ával megállapított szöveg.

10

A 16. § (2) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 4. §-ával megállapított szöveg.

11

A 16. § (3) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 4. §-ával megállapított szöveg.

12

A 16. § (4) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 8. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

13

A 16. § (5) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 8. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

14

A 16. § (6) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 8. § a) pontja hatályon kívül helyezte.

15

A 17. § (2) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 5. §-ával megállapított szöveg.

16

A 18. § (1) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 6. §-ával megállapított szöveg.

17

A 18. § (2) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 6. §-ával megállapított szöveg.

18

A 19. § (1) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 7. § (1) bekezdésével megállapított szöveg.

19

A 19. § (3) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 7. § (2) bekezdésével megállapított szöveg.

20

A 19. § (4) bekezdését a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 8. § b) pontja hatályon kívül helyezte.

21

A 19. § (5) bekezdése a Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2022. (V. 30.) önkormányzati rendelete 7. § (3) bekezdésével megállapított szöveg.