Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2020. (II. 7.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati konyhán biztosított gyermek és külső étkeztetés intézményi térítési díjairól és a bölcsődei gondozásért fizetendő

Hatályos: 2020. 02. 08- 2020. 07. 03

Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 8. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 104. § (1) bekezdés b.) pontjában, 147. § (1) bekezdésében és 151. § (2f) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az alábbi rendeletet alkotja:

1. §


Az önkormányzati konyhán a bölcsődések, az óvodások, az általános iskolások és külső étkezők részére biztosított étkeztetés intézményi térítési díjait jelen rendelet 1. melléklete, a diétás étkeztetés intézményi térítési díjait jelen rendelet 2. melléklete tartalmazza.

2. §


Az önkormányzat által fenntartott bölcsőde intézményben a gyermekek napközbeni ellátása keretében biztosított gondozásért a 3. mellékletben meghatározott összegű napi térítési díjat kell fizetni

3. §


(1) E rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba és rendelkezéseit először a 2020. március havi térítési díjak megfizetésénél kell alkalmazni.

(2) A hatályba lépéssel egyidejűleg hatályát veszti Győrzámoly Község Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzati konyhán biztosított gyermek és külső étkeztetés intézményi térítési díjairól és a bölcsődei gondozásért fizetendő intézményi térítési díjról szóló 2/2016. (II. 3.) önkormányzati rendelete.

Győrzámoly, 2020. február 6.  

  

    Pulai Nikoletta                                                                                    dr. Torma Viktória

     polgármester                                                                                               jegyző



Záradék

A rendelet kihirdetve: 

Győrzámoly, 2020. február 7.


                                          

                                                                                                            dr. Torma Viktória

                                                                                                                       jegyző