Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 4/2020. (II.13.) önkormányzati rendelete

a város jelképeiről, a Kecskemét városnév használatáról, valamint a közterületek fellobogózásáról szóló 7/2017. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Hatályos: 2020. 02. 14- 2020. 02. 14


Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés i) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a Közgyűlés és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2013. (II. 14.) önkormányzati rendelete 2. melléklet 4.4.3. pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Jogi és Ügyrendi Bizottság véleményének kikérésével a következőket rendeli el:


  1. §


Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a város jelképeiről, a Kecskemét városnév használatáról, valamint a közterületek fellobogózásáról szóló 7/2017. (III. 30.) önkormányzati rendelete 6.§ (1) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 


„(1) A zászlót a városháza épületének erkélyén és az önkormányzat által fenntartott, közfeladatot ellátó költségvetési szerv épületén vagy az épület előtt állandó jelleggel ki kell tűzni.”


  1. §



Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.


Kecskemét, 2020. február 13.



Szemereyné Pataki Klaudia                                                Dr. Határ Mária

             polgármester                                                                    jegyző




ZÁRADÉK:


A rendelet kihirdetése a mai napon a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján való kifüggesztéssel megtörtént.



Kecskemét, 2020. február 13.



       Dr. Határ Mária

               jegyző

Mellékletek