Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2023. (VI. 27.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyongazdálkodásáról

Hatályos: 2023. 06. 28

Dunaszekcső Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2023. (VI. 27.) önkormányzati rendelete

az önkormányzat vagyongazdálkodásáról

2023.06.28.

Dunaszekcső Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat- és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. törvény 138. § (1) bekezdés j) pontjában, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésében, valamint Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésében, a 143. § (4) bekezdés i, és j, pontjában kapott felhatalmazás, illetve az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 97. § (2) bekezdésében és az Alaptörvény 32. cikkében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

1. Általános rendelkezések

1. § (1) A rendelet hatálya kiterjed:

a) Dunaszekcső Község Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában lévő ingókra, ingatlanokra,

b) az Önkormányzatot megillető bármely vagyoni értékkel rendelkező jogosultságra, amelyet jogszabály vagyoni jogként nevesít,

c) az Önkormányzatot megillető társasági részesedésekre,

d) az Önkormányzatot megillető tagsági jogot megtestesítő értékpapírokra, forgatási célú értékpapírokra, pénzeszközökre és

e) az Önkormányzatot megillető követelésekre.

(2) E rendelet 12. §-ának hatálya nem terjed ki az önkormányzat tulajdonában lévő közterületekre. Ezek használatának engedélyezésére és közterületek használatba adására a tárgyat szabályozó külön önkormányzati rendeletet kell alkalmazni.

(3) E rendelet alkalmazásában:

a) elidegenítés: ingó, vagy ingatlan vagontárgy tulajdonjogának átruházása más személy részére ellenérték fejében, vagy ingyenesen,

b) hasznosítás: a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény (továbbiakban: Nvtv.) 3. § (1) bekezdés 4. pontjában meghatározott fogalom.

c) vagyonkezelő: az önkormányzat vagyonát használó önkormányzati szerv.

d) vagyonkezelési szerződés: az Önkormányzat és a vagyonkezelő közötti írásbeli szerződésforma.

e) követelésről való lemondás: pénzben kifejezhető igényről való kifejezett lemondás, mely a fő, vagy mellékkövetelés részben vagy egészben történő elengedésében, mérséklésében valósulhat meg.

f) behajthatatlan követelés: az a követelés, amelyet az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I.11.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdés 1. pontja behajthatatlan követelésnek minősít.

g) vagyoni értékű jog: minden olyan jog, ami pénzben kifejezhető vagyoni értékkel bír, és önálló forgalom tárgya lehet,

h) értékpapír fajták: a váltó, a kötvény, a részvény, a kincstárjegy, a letéti jegy, a vagyonjegy, a közraktárjegy, a kárpótlási jegy, a befektetési jegy, a szövetkezeti üzletrész, csekk, állampapír.

i) tagsági részesedést megtestesítő vagyoni értékű jog: korlátolt felelősségű társasági üzletrész, szövetkezeti részjegy.

j) versenyeztetési eljárás: versenytárgyalás és pályázat.

2. Az önkormányzati vagyon

2. § (1) Az önkormányzati vagyon áll:

a) a törzsvagyonból, ami

aa) forgalomképtelen, vagy

ab) korlátozottan forgalomképes lehet, és

b) üzleti vagyonból, mely forgalomképes.

(2) Az önkormányzat törzsvagyona a nemzeti vagyon része.

(3) Az Nvtv. 5. § (3) bekezdésében megjelölt forgalomképtelen vagyontárgyakat e rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(4) Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősülő forgalomképtelen vagyonelemet az önkormányzat nem tart nyilván.

(5) A forgalomképtelen önkormányzati törzsvagyonba tartozó vagyontárgyakra vonatkozó tulajdonosi jogok gyakorlása során az Nvtv. 6. §-ában foglalt szabályok szerint kell eljárni.

(6) Korlátozottan forgalomképes vagyoni körébe tartozik:

a) az Nvtv. 5. § (5) bekezdése szerinti vagyon és

b) mindazon vagyontárgy, amelyet a Képviselő-testület e rendeletben korlátozottan forgalomképesnek minősít.

(7) Az önkormányzat e rendelettel korlátozottan forgalomképessé minősített vagyontárgyai minden vagyontárgy, amelyet e rendelet 2. melléklete tartalmaz.

(8) A (6) bekezdés szerinti vagyoni körbe tartozó vagyontárgyak korlátozottan forgalomképes törzsvagyoni minősítése addig áll fenn, amíg azok közvetlen önkormányzati kötelező feladat és hatáskör ellátását, vagy közhatalom gyakorlását szolgálják.

(9) Az Önkormányzat forgalomképes üzleti vagyona mindazon vagyontárgy, amely nem tartozik a törzsvagyon körébe. E vagyonelemek listáját a rendelet 3. melléklete tartalmazza.

3. A vagyontárgy minősítése

3. § (1) A tulajdonosi jogokat gyakorló Képviselő-testület – ha magasabb szintű jogszabály eltérően nem rendelkezik – indokolt esetben dönthet a vagyontárgy forgalomképességének megváltoztatásáról, átminősítéséről. A döntést az átsorolandó vagyontárgy – átminősítést megelőző állapot szerinti – forgalomképessége alapján annak értékétől függetlenül hozza meg.

(2) Az (1) bekezdés szerinti átminősítésre azzal a feltétellel kerülhet sor, ha az adott önkormányzati vagyontárgy közszolgáltatási jellege, illetve közcélú funkciója már megszűnt, vagy az a jövőben önkormányzati közszolgáltatási, illetve közcélú feladatellátást nem szolgál, továbbá ingatlan vagyon estén az átminősítés összhangban áll az adott ingatlanra vonatkozó érvényes szabályozási tervben foglaltakkal.

(3) Önkormányzati vagyontárgy megszerzése esetén a tulajdonba vétellel egyidejűleg dönteni kell a vagyontárgy 2. §-ban foglaltak szerinti besorolásáról e rendelet megfelelő módosításával egyidejűleg.

4. A vagyon nyilvántartása

4. § (1) Az önkormányzat vagyonát a Dunaszekcsői Közös Önkormányzati Hivatal tartja nyilván valamennyi, a tárgyban hatályos jogszabályi előírás, így különösen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.) és végrehajtási rendeletei előírásainak figyelembe vételével.

(2) Az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanvagyon és annak változásai a hatályos jogszabály szerint vezetett ingatlanvagyon kataszterben kerül nyilvántartásra, feltüntetve annak elsődleges rendeltetése szerinti megjelölését is.

(3) A kataszter elkészítéséről, folyamatos vezetéséről, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő ingatlanok tulajdonjogi vagy az ingatlanok jogi helyzetének változásával összefüggő intézkedések megtételéről a Dunaszekcsői Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője gondoskodik.

(4) Az önkormányzati vagyonkimutatást az éves zárszámadási rendelet mellékleteként a Képviselő-testületnek be kell mutatni.

5. Rendelkezési jogok gyakorlása

5. § (1) Az önkormányzatot megilletik mindazon jogok és terhelik mindazon kötelezettségek, amelyek a tulajdonost megilletik, illetve terhelik.

(2) A tulajdonosi jogokat az önkormányzat nevében a Képviselő-testület gyakorolja.

(3) A Képviselő-testület az önkormányzati vagyontárgyak hasznosítására az Nvtv. 11. § (10)-(13) bekezdésében, a (16)-(18) bekezdésében meghatározott feltételek szerint, az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 1. pontjában körülírt szervezetetekkel állapodhat meg (a továbbiakban: vagyonhasználók).

(4) Az e rendelet szerint a vagyonhasználatra jogosultak a vagyonhasználatot megalapozó okirat vagy megállapodás alapján, az abban meghatározott mértékben és feltételekkel gyakorolják a tulajdonost megillető jogokat és teljesítik a tulajdonost terhelő kötelezettségeket.

6. § (1) A forgalomképtelen törzsvagyon nem idegeníthető el, nem terhelhető meg, vállalkozásba nem apportálható, nem lehet követelés biztosítéka és tartozás fedezete.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyonba tartozó vagyon elidegenítésére kizárólag annak forgalomképessé történő átminősítését követően kerülhet sor.

7. § (1) Az önkormányzati feladatok ellátásában nélkülözhető forgalomképes vagyon e rendeletben foglaltak szerint elidegeníthető, illetve hasznosítható.

(2) Az Önkormányzat csak olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben való részvétele közfeladatai ellátását nem veszélyezteti.

(3) A forgalomképes vagyontárgyak tulajdonjogának ellenérték fejében történő megszerzésére irányuló eljárás a során a közbeszerzési eljárás vonatkozó szabályait, vagy a beszerzést végző vagyonhasznosító szerv beszerzésre vonatkozó beszerzési szabályzatában foglaltakat kell alkalmazni.

(4) A forgalomképes üzleti vagyonnak minősülő önkormányzati vagyontárgyak tulajdonjogának ellenérték fejében történő átruházásakor az Nvtv. 13. § (1)–(2) bekezdése, valamint e rendelet versenyeztetésre vonatkozó szabályait kell alkalmazni.

6. Önkormányzati vagyon ingyenes elidegenítése, használata

8. § (1) Az önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon ingyenesen csak közfeladat ellátása céljából adható használatba, vagy vagyonkezelésbe, az Nvtv. 11. §-ában foglalt rendelkezések figyelembe vételével a hasznosítás jogának természetes személy és az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott szervezetek részére történő átengedésével.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő nemzeti vagyon tulajdonjogának ingyenes átruházása esetén az Nvtv. 13. § (3)-(4) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint kell eljárni azzal, hogy a tulajdonjogot átruházni kizárólag az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott szervezetek részére lehet.

(3) Az (1)–(2) bekezdésben meghatározott vagyoni juttatások nyújtására csak akkor kerülhet sor, ha az új tulajdonos vagy használó a vagyoni juttatással kapcsolatban felmerülő, az Önkormányzatot terhelő ÁFA összegét tatozás-átvállalás jogcímen megfizeti.

7. Felajánlott vagyon elfogadása

9. § (1) Bármely vagyontárgy és vagyoni értékű jog tulajdonjoga ingyenes vagy kedvezményes felajánlásának elfogadásáról a Képviselő-testület dönt.

(2) Nem fogadható el olyan ingyenes vagy kedvezményes felajánlás, amelynek ismert terhei elérik, vagy meghaladják a felajánlott vagyontárgy értékét.

(3) A vagyon értékét szükség esetén ingatlanforgalmi, vagy tárgyszakértő szakvéleménye alapján kell meghatározni. Az érték megállapításánál a 10. §-ban foglaltak az irányadóak

8. Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

10. § (1) Vagyontárgy szerzésére – kivéve ingó vagyontárgy kereskedelmi forgalomból történő beszerzése - továbbá az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyontárgy értékesítésére és megterhelésére, valamint szükség esetén a hasznosításra irányuló döntést megelőzően az adott vagyontárgy forgalmi értékét az alábbiak szerint kell meghatározni:

a) ingatlan esetén 6 hónapnál nem régebbi – erre jogosult szakértő által készített – forgalmi értékbecslés alapján, illetve ha rendelkezésre áll, 1 évnél nem régebbi ingatlanforgalmi értékbecslés felülvizsgált változata.

b) ingó vagyontárgy esetén – amennyiben az érték más módon nem állapítható meg - három hónapnál nem régebbi felkért szaktanácsadó által készített értékbecslés alapján,

c) értékpapír esetén – amennyiben jogszabály másként nem rendelkezik - az egyes értékpapírtípusok piacán az értékesítés, hasznosítás idején kialakult árfolyam alapján,

d) társasági részesedést megtestesítő és egyéb vagyoni értékű jogot érintő döntés esetén három hónapnál nem régebbi üzleti értékelés alapján,

e) egyéb esetekben névértéken, illetve egyéb jogszabályban meghatározott értékelési szempontok szerint.

(2) Az önkormányzati vagyonnak nem pénzbeli hozzájárulásként gazdasági társaság, egyesülés, illetve közhasznú társaság részére történő átadásakor a vagyon értékének megállapításakor az (1) bekezdésben foglaltak szerint kell eljárni.

(3) Ha az értékesítés, hasznosítás, megterhelés több vagyontárgyra terjed ki, a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

9. Versenyeztetés

11. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése, vagy hasznosítása a (3) bekezdésben foglalt kivétellel csak versenyeztetési eljárás alkalmazásával lehetséges.

(2) A versenyeztetés szükségességéről, típusáról, a versenyeztetés feltételeiről és a versenyeztetési eljárás eredményéről a képviselő-testület dönt.

(3) Nem kötelező versenyeztetési eljárást lefolytatni:

a) az Nvtv. 11. § (3), (17) és (18) bekezdésében és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 108/A. §, 108/B. §, 108/C. §-ában meghatározott esetekben,

b) az ingó, ingatlan, vagy vagyoni értékű jog értékesítésére, hasznosítására, amennyiben a forgalmi érték nem éri el a mindenkori központi költségvetéséről szóló törvényben meghatározott értékhatárt,

c) kisajátításnál csereingatlan biztosítására,

d) telekhatár rendezésre, ideértve a telekhatár kitűzés hiányosságaiból eredő földfoglalásokat, telek-kiegészítéseket,

e) idegen tulajdonú felépítmények alatti földterület hasznosítására,

f) ingatlan cseréje esetén, de az ingatlanok értékarányosságát ingatlanszakértői véleménnyel kell alátámasztani.

g) ha az önkormányzati vagyon használatát biztosító, határozott időre kötendő szerződés tartama a 90 napot nem haladja meg,

h) a pályázat alapján kiválasztott korábbi üzemeltetővel való üzemeltetési szerződés meghosszabbítása esetén, ha ennek hiányában az önkormányzat kötelező vagy önként vállalt feladatinak ellátása előre nem látható és el nem hárítható ok miatt veszélybe kerülne.

10. A versenyeztetési eljárás típusai

12. § (1) A versenyeztetési eljárás típusai versenytárgyalás és pályázat.

(2) A versenytárgyalás eljárási rendjét a rendelet 4. számú melléklete, a pályáztatás eljárási rendjét a 5. számú melléklete tartalmazza.

11. A versenyeztetés közös eljárási szabályai

13. § (1) A versenyeztetési eljárás típusáról és a konkrét pályázati felhívás tartalmáról a képviselő-testület dönt.

(2) A versenyeztetési eljárás feltételeit a pályázati felhívás tartalmazza.

(3) A versenyeztetési eljárás során valamennyi ajánlattevő számára egyenlő esélyt kell biztosítani az ajánlat megtételéhez szükséges információhoz hozzáférés és az alkalmazott versenyfeltételek megismerése tekintetében. A versenyeztetés feltételeit úgy kell meghatározni, hogy annak alapján az ajánlattevők megfelelő ajánlatot tehessenek és a szabályszerűen, időben benyújtott ajánlatok összehasonlíthatók legyenek.

(4) Minden ajánlattevőnek joga van a kiíró által rendelkezésre bocsátott valamennyi információhoz hozzáférni. Ennek keretében az ajánlattevő számára – lehetőség szerint – hozzáférhetővé kell tenni minden olyan adatot, amely nem sért üzleti titkot, vagy személyes adatot, és amely az üzleti életben szokásos és szükséges ahhoz, hogy az ajánlattevőnek lehetősége nyíljék megalapozott ajánlattételre.

(5) Az érvénytelen pályázatot benyújtó ajánlattevő a pályázati eljárásban, illetve annak további szakaszában nem vehet részt.

(6) A pályázatok összehasonlítása és bírálata során a speciális szakkérdés eldöntése érdekében független szakértőt kérhet fel a pályázat kiírója.

12. A versenyeztetés eredménye, szerződéskötés

14. § (1) A versenyeztetési eljárás eredményére vonatkozó döntést a benyújtási határidőt követő 30 napon belül kell meghozni és azt követő 15 napon belül megküldeni az ajánlattevőknek.

(2) A pályázati eljárás eredménytelensége esetén a tulajdonosi jogkör gyakorlója dönthet

a) a versenyeztetés változatlan feltételek vagy

b) módosított feltételek szerinti ismételt kiírásáról.

(3) A (2) bekezdés b) pontja szerinti megismételt eljárásban az eredeti kiírásban meghatározott minimum ár maximum 20 %-os csökkentésével, illetve módosított feltételekkel is kiírható a pályázat, amennyiben a képviselő-testület a körülményekből úgy ítéli meg, hogy enélkül ismételten eredménytelen eljárás várható.

(4) A versenyeztetési eljárás alapján megkötendő szerződés tartalmát a közzétett feltételek, illetve a legjobb ajánlattevő ajánlata alapján kell kialakítani. A szerződést az ajánlat elbírálásáról történt értesítéstől számított lehető legrövidebb időn belül, az ajánlati kötöttség időtartama alatt kell megkötni.

(5) A szerződésben szerepeltetni kell az Önkormányzat érdekeit szolgáló kikötéseket, a teljesítés megkövetelt biztosítékait, a szerződésszerű teljesítés ellenőrizhetőségét és a nem vagy nem szerződésszerű teljesítés esetén alkalmazható jogkövetkezményeket.

(6) Amennyiben a pályázat nyertesével a szerződéskötésre nem került sor, úgy a képviselő-testület külön döntésével a pályázat kiírója a pályázat soron következő helyezettjével köt szerződést.

(7) Az új versenyeztetési eljárásban nem vehet részt az az ajánlattevő, aki a pályázat nyerteseként az ajánlati kötöttség időtartam alatt nem kötött szerződést az önkormányzattal.

13. Egyes jogügyletek megkötésére irányadó speciális szabályok

15. § (1) Az önkormányzat tulajdonában lévő vagyontárgyak üzemeltetésére a Képviselő-testület - a vonatkozó külön jogszabályi rendelkezések betartása mellett - közszolgáltatási szerződés megkötésére irányuló pályázatot írhat ki.

(2) Törvény eltérő rendelkezése nélkül az (1) bekezdés esetén e rendelet versenyeztetésre vonatkozó szabályai értelemszerűen irányadóak.

14. Önkormányzati követelésekről való lemondás, követelések elengedése

16. § (1) Az Önkormányzat a polgári jogi, munkajogi és egyéb jogviszonyból származó, vagy jogszabályi rendelkezésekből eredő követeléseiről kérelem alapján kizárólag e §-ban foglalt esetekben és módon mondhat le:

a) csődegyezségi megállapodásban;

b) bírói egyezség keretében;

c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján a követelés várhatóan nem térül meg;

d) ha a követelés bizonyítottan csak veszteséggel vagy aránytalanul nagy költségráfordítással érvényesíthető;

e) a kötelezett bizonyíthatóan nem lelhető fel;

f) a jogszabályok által megfogalmazott közérdekű cél esetén, ha a lemondás a közérdekű cél megvalósítását szolgálja;

(2) Az önkormányzati behajthatatlannak nem minősülő követelésről – amennyiben az nem veszélyezteti kötelezettségeinek teljesítését – akkor mondhat le, ha

a) a nem kisösszegű követelés érvényesítése aránytalanul nagy, vagy a követelés mértékét meghaladó költségekkel járna, és

b) a követelés érvényesítés a kötelezett természetes személy életkörülményeit bizonyítottan megnehezítené, vagy ellehetetlenítené, így különösen kiskorú gyermekei tartását, lakhatását, vagy tartási kötelezettsége körébe tartozó egyéb hozzátartozója tartását veszélyeztetné, vagy

c) a követelés érvényesítése a kötelezett gazdálkodó szervezet felszámolását, vagy végelszámolását eredményezné és ez valamely közérdekű cél megvalósulását veszélyeztetné, vagy az Önkormányzat érdekeit sértené, és

d) a követelésről való lemondással járó előnyök összességükben meghaladják a lemondásból származó hátrányokat így különösen, ha a lemondás megkötött ügylet meghiúsulását akadályozná meg, vagy annak teljesedésbe menésért segítené elő.

(3) A követelés elengedését a kötelezettnek írásban kell kérnie, amelyet részletesen indokolni köteles és a kérelméhez az azt alátámasztó dokumentumokat is csatolnia kell.

(4) A követelésről lemondásról:

a) a kétszázezer forintot meg nem haladó értékű követelés esetén a Polgármester,

b) a kétszázezer forintot meghaladó követelés esetén a Képviselő- testület dönt.

(5) A követelés megtérülése érdekében – a kötelezett jövedelmi viszonyai és vagyoni helyzete figyelembevételével – a (4) bekezdésben meghatározott értékhatárok szerinti, az ott meghatározott döntési jogkört gyakorló, a kötelezettnek legfeljebb 1 évig terjedő halasztott fizetést, vagy legfeljebb 3 évre szóló részletfizetést engedélyezhet.

(6) A követelésről való lemondás-, a halasztott fizetés-, a részletfizetés feltételeit, a jogosult döntését követő 15 napon belül okiratba kell foglalni.

15. Tulajdonosi jogok gyakorlása gazdasági társaságokban

17. § Gazdasági társaság alapítására, üzletrész vagy részvény vételére, értékesítésére, elővásárlási jog gyakorlására, önkormányzati vagyontárgy gazdasági társaságba vitelére – az Nvtv. 8. § (1), (3), (6), és (9) bekezdésében foglalt követelmények betartásával - kizárólag a Képviselő-testület jogosult.

16. Vagyonkezelői jog alapítása

18. § (1) A Képviselő-testület a helyi önkormányzat tulajdonában lévő - korlátozottan forgalomképes és az üzleti - vagyonára az önkormányzati közfeladat átadásához kapcsolódva vagyonkezelői jogot létesíthet.

(2) A Képviselő-testület az Nvtv. 13. § (1) bekezdése alapján a vagyonkezelői jogot vagyonkezelői szerződéssel ruházhatja át az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 19. pont a) alpont aa)-ag), és az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 19. pont b), és c), alpontja szerinti személyre, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetre.

(3) A vagyonkezelői szerződésnek tartalmaznia kell:

a) a vagyonkezelésbe adó és a vagyonkezelő nevét, székhelyét, statisztikai azonosítóját, a képviseletre jogosult nevét és beosztását,

b) a vagyonkezelésbe adott ingatlan ingatlan-nyilvántartási adatait,

c) a vagyonkezelő részére átadandó közfeladat ellátásának vállalását a vagyonkezelő részéről,

d) a tulajdonos ellenőrzési jogosultságát, az ellenőrzés gyakoriságát,

e) a vagyonkezelői szerződés megszűnésének eseteit,

f) továbbá mindazokat a rendelkezéseket, amit az Áht. és az önkormányzati közfeladatot szabályozó külön törvény kötelező szerződési tartalomként előír.

(4) A vagyonkezelő köteles a kezelésbe átvett vagyon biztosítására,

a) közterheinek, üzemeltetési költségeinek viselésére,

b) rendeltetésszerű használatára, jó gazda módjára történő megőrzésére,

c) az általában elvárható gondossággal történő gazdálkodás szabályai szerinti használatára és gyarapítására,

d) állagmegóvásával, fenntartásával, üzemeltetésével, felújításával, karbantartásával, amortizálódásukat követően pótlásával, cseréjével kapcsolatos feladatok ellátására,

e) visszaadására a szerződés megszűnésekor.

(5) A vagyonkezelő köteles a tulajdonos felhívására a vagyonnal kapcsolatos adatokat szolgáltatni, az ellenőrzéshez szükséges iratokba betekintést adni az ellenőrzésre jogosultak részére.

17. A vagyonkezelői jog ellenértéke

19. § (1) Az önkormányzati tulajdonú nemzeti vagyonon a vagyonkezelői jog vagyonkezelési szerződéssel – kivételesen törvényben történő kijelöléssel – ellenérték fejében, vagy ingyenesen, határozott, vagy határozatlan időre jön létre.

(2) Amennyiben a vagyonkezelői jog vagyonkezelési szerződéssel jön létre, az ingatlan vagyontárgyakra létesített vagyonkezelői jogot az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény 16. § a) pontja alapján –az ingatlan-nyilvántartásba is be kell jegyeztetni.

(3) Szerződéssel létesített vagyonkezelői jog versenyeztetés nélkül létesíthető.

(4) Az önkormányzati tulajdonban lévő nemzeti vagyonra szerződéssel létesített vagyonkezelői jogot ingyenesen szerezhetik meg az Nvtv. 3. § (1) bekezdés 1. pontjában, a 19. pont b)–c) alpontjában, továbbá az 5. § (6) bekezdésében meghatározott körbe tartozó és önkormányzati közfeladatot átvállaló szervezetek.

(5) A felek a vagyonkezelői jog ellenértékét pénzösszegben és bizonyos részben a vagyonkezelésbe vett vagyontárgyakon az értékcsökkenést meghaladóan végzett értéket növelő, a szakma szabályai szerinti szokásos üzemeltetési költségek keretébe nem tartozó, állagvédelemre irányuló és a vagyonkezelési szerződésben meghatározott tevékenységben is megállapíthatják.

(6) A vagyonkezelési szerződésben rögzíteni kell, hogy az Önkormányzat a vagyonkezelői jog ellenértékeként a vagyonkezelő által végzett tevékenység következtében felmerülő általános forgalmi adó kötelezettségét áthárítja a vagyonkezelőre.

18. A vagyonkezelő jog gyakorlásának ellenőrzése

20. § (1) A vagyonkezelő köteles tűrni, hogy az Önkormányzat a vagyonkezelésébe adott önkormányzati vagyonnal kapcsolatos tevékenyégére, annak célszerűségére, törvényességére vonatkozó ellenőrzési jogait (tulajdonosi ellenőrzés) zavartalanul gyakorolhassa.

(2) Az Önkormányzatnak az (1) bekezdésben biztosított ellenőrzési jogát a Polgármester a Dunaszekcsői Közös Önkormányzati Hivatal közreműködésével gyakorolja.

(3) A Polgármester a tulajdonosi ellenőrzés keretében jogosult:

a) az ellenőrzött szerv önkormányzati tulajdonba tartozó, vagyonkezelésében álló ingatlanának területére belépni,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó iratokba és más dokumentumokba, elektronikus adathordozón tárolt adatokba – a külön jogszabályokban meghatározott adat - és titokvédelmi előírások betartásával – betekinteni, azokról másolatot, kivonatot, tanúsítványt készíttetni és

c) az ellenőrzött vagyonkezelő vezetőjétől és bármely alkalmazottjától írásban vagy szóban felvilágosítást, információt kérni.

(4) Az ellenőrzött vagyonkezelő, vagy képviselője jogosult:

a) az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni és

b) az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentéstervezetre észrevételt tenni.

19. A vagyongazdálkodási terv

21. § (1) A Képviselő-testület a tulajdonában lévő nemzeti vagyon rendeltetésének megfelelő biztosítása céljából, az önkormányzat teherbíró képességéhez igazodó, közép-és hosszú távú vagyongazdálkodási tervet készít, melyet a gazdasági programba belefoglal.

(2) A vagyongazdálkodási terveknek tartalmazniuk kell az önkormányzat teljes vagyonának kezelésére, hasznosítására, gyarapítására vonatkozó aktuális célkitűzéseket, és az önkormányzat feladat ellátásának érdekében felesleges vagyontárgyak értékesítésére, hasznosítására vonatkozó javaslatot.

(3) A Képviselő-testület a költségvetési koncepció részeként állást foglal vagyongazdálkodási terv költségvetési évre vonatkozó megvalósításáról.

20. Önkormányzati költségvetési szervek vagyonnal kapcsolatos jogai és kötelezettségei

22. § (1) Az önkormányzat költségvetési szervei kötelesek a rájuk bízott vagyont megőrizni és a rendes gazdálkodás szabályai szerint használni, hasznosítani és gyarapítani, a vagyontárgyak fenntartásával, üzemeltetésével, karbantartásával kapcsolatos feladatokat ellátni.

(2) Az költségvetési szerv az (1) bekezdésben foglalt kötelezettségeit, valamint a használatában lévő működésükhöz rendelt vagyontárgy esetében a beruházást, felújítást az önkormányzat által jóváhagyott éves költségvetésének keretei között látja el.

(3) A költségvetési szerv vezetője az alaptevékenység sérelme nélkül – jogosult a feleslegessé vált ingó vagyontárgyakból:

a) a nettó 200.000 Ft értéket meg nem haladó, számviteli előírások alapján készletnek vagy tárgyi eszköznek minősülő vagyontárgyakat,

b) a 200.000,- Ft értéket meg nem haladó vagyoni értékű jogokat értékesíteni.

(4) A vagyon hasznosításából származó bevétel a költségvetési szervet illeti meg, mely bevételt a rendelkezésére bocsátott vagyon megőrzésére, karbantartására, illetve egyéb tárgyi eszközök vásárlására köteles fordítani.

(5) Az önkormányzati forrásból beszerzett és a költségvetési szervek működéséhez rendelt ingó vagyontárgyakat közvetlenül a költségvetési szervek veszik nyilvántartásba

(6) Az olyan - pályázaton elnyert támogatásból beszerzett és a költségvetési szervek működéséhez rendelt - vagyontárgyak esetében, ahol a pályázati, vagy támogatási feltételek a közvetlen költségvetési szervi nyilvántartásba vételt nem teszik lehetővé, úgy az Önkormányzat veszi nyilvántartásba és az intézmény működteti, majd az Önkormányzatot terhelő pályázati, vagy támogatási feltételek teljesülésével a vagyontárgyat az Önkormányzat átadja költségvetési szerv részére, amely azt ettől az időponttól a saját könyveiben tartja nyilván.

(7) Az önkormányzati tulajdonú vagyontárgyak költségvetési szervei részére a (5)–(6) bekezdés szerint történő átadása a Polgármester és költségvetési szerv vezetője által aláírt átadás-átvételi jegyzőkönyv alapján történik.

21. Hatályba léptető rendelkezések

23. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

24. § E rendelet hatálybalépésével egy időben hatályát veszti az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 7/2016. (VIII.01.) önkormányzati rendelet.

1. melléklet az 5/2023. (VI. 27.) önkormányzati rendelethez

forgalomképtelen

Megnevezés

Helyrajzi szám

Napló-
sorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

Jogi rendezettség

I10. A vagyon jellege

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Glóbusz

674/ 20/ /

123

7712 Dunaszekcső, -

22223 - VÍZTORNYOK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

Zsidó temető

1400/ / /

244

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN HELYI DÖNTÉS ALAPJÁN

Közterület

5/ / /

1

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Tér

8/ 2/ /

2

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

11/ 2/ /

3

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

12/ 2/ /

4

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

18/ 3/ /

6

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

21/ 3/ /

8

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Római köz

22/ / /

9

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vörösmarty utca

25/ 1/ /

10

7712 Dunaszekcső, VÖRÖSMARTY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gárdonyi köz

25/ 3/ /

11

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Alsódunasor utca

43/ 6/ /

14

7712 Dunaszekcső, ALSóDUNASOR UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Lánka patak

44/ 2/ /

15

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület (járda)

55/ / /

16

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

61/ / /

17

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Fok utca

71/ / /

18

7712 Dunaszekcső, FOK UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Széchenyi köz

87/ / /

21

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

89/ / /

22

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

92/ 5/ /

23

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

96/ / /

24

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

97/ 6/ /

25

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Széchenyi utca

105/ / /

26

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

118/ / /

27

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

156/ / /

28

7712 Dunaszekcső, BAROSS UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

164/ / /

30

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

169/ / /

31

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

178/ / /

34

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

180/ / /

35

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

187/ / /

37

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Csokonai utca

196/ / /

38

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

198/ 4/ /

39

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

229/ / /

41

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árok

232/ / /

42

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Wesselényi utca

253/ 1/ /

45

7712 Dunaszekcső, WESSELéNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Wesselényi utca

253/ 2/ /

46

7712 Dunaszekcső, WESSELéNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Baross utca

254/ 3/ /

47

7712 Dunaszekcső, BAROSS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árterület

254/ 8/ /

48

7712 Dunaszekcső, BAROSS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árterület

254/ 9/ /

49

7712 Dunaszekcső, BAROSS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

267/ 6/ /

50

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

273/ 5/ /

51

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

275/ / /

52

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

276/ / /

53

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Téglagyári dűlő

277/ 5/ /

54

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

277/ 25/ /

55

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

277/ 33/ /

56

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Út és zöldterület

277/ 56/ /

57

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ 57/ /

58

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ 58/ /

59

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ 59/ /

60

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ 60/ /

61

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

277/ 61/ /

62

7712 Dunaszekcső, TéGLAGYáRI DŰLŐ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

286/ / /

63

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kerékhegy köz

287/ / /

64

7712 Dunaszekcső, KERéKHEGY KÖZ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

296/ / /

65

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Semmelweis utca

322/ / /

67

7712 Dunaszekcső, SEMMELWEIS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

344/ / /

70

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Malomköz

368/ / /

72

7712 Dunaszekcső, MALOMKÖZ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

369/ / /

73

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

373/ 7/ /

74

7712 Dunaszekcső, MALOMKÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

396/ 2/ /

75

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

397/ 6/ /

77

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

404/ 13/ /

78

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Damjanich utca

495/ 2/ /

82

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

513/ / /

83

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

518/ / /

84

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

530/ 1/ /

85

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

546/ / /

86

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Zrínyi utca

554/ / /

87

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Lépcső

584/ / /

88

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

590/ / /

92

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

600/ / /

93

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Diási árok

601/ / /

94

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

603/ / /

96

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

610/ 1/ /

97

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Jókai utca

610/ 2/ /

98

7712 Dunaszekcső, JóKAI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kossuth út

610/ 3/ /

99

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

615/ 3/ /

100

7712 Dunaszekcső, JóKAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Rózsa utca

620/ 12/ /

101

7712 Dunaszekcső, RóZSA UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szőlő utca

620/ 21/ /

102

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

639/ / /

104

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Lépcső

656/ 1/ /

112

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Lépcső

656/ 2/ /

113

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

658/ 11/ /

114

7712 Dunaszekcső, RóZSA UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

658/ 23/ /

115

7712 Dunaszekcső, RóZSA UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

658/ 29/ /

116

7712 Dunaszekcső, RóZSA UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

665/ / /

122

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

677/ 1/ /

124

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Mikszáth köz

685/ / /

125

7712 Dunaszekcső, MIKSZáTH KÖZ

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Posta utca

693/ / /

126

7712 Dunaszekcső, POSTA UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

703/ / /

127

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Posta utca

704/ 1/ /

128

7712 Dunaszekcső, POSTA UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Posta utca

704/ 2/ /

129

7712 Dunaszekcső, POSTA UTCA

21123 - BELTERÜLETI GYÜJTŐUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

722/ / /

132

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Templom körüli tér

723/ / /

133

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Központi park

728/ 5/ /

134

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

730/ / /

135

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Parkoló

731/ 1/ /

136

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

731/ 2/ /

137

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Tér

740/ 1/ /

139

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Római köz

740/ 2/ /

140

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Római köz

741/ / /

141

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

747/ 2/ /

144

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Piactér

748/ / /

145

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

749/ 4/ /

146

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

749/ 5/ /

147

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

749/ 6/ /

148

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterölet

750/ 2/ /

149

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Tér

751/ / /

150

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Tér

757/ / /

152

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízlefolyó

760/ 1/ /

153

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízlefolyó

765/ / /

154

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Halász utca

769/ 1/ /

155

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Felsődunasor

769/ 4/ /

156

7712 Dunaszekcső, FELSőDUNASOR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Somogyi B. utca

782/ / /

159

7712 Dunaszekcső, SOMOGYI B UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Felsődunasor

788/ / /

160

7712 Dunaszekcső, FELSőDUNASOR

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Felsődunasor

801/ / /

161

7712 Dunaszekcső, FELSőDUNASOR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Utca

824/ / /

162

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

II. Lajos utca

836/ / /

163

7712 Dunaszekcső, II LAJOS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kopárság

838/ / /

164

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árpád utca

848/ / /

165

7712 Dunaszekcső, ÁRPáD UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Török utca

868/ / /

166

7712 Dunaszekcső, TÖRÖK UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Liszt F. utca

887/ / /

167

7712 Dunaszekcső, LISZT F UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kopárság

903/ / /

168

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

911/ / /

169

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vár utca

934/ / /

170

7712 Dunaszekcső, VáR UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Török utca

935/ / /

171

7712 Dunaszekcső, TÖRÖK UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Lépcső

942/ / /

172

7712 Dunaszekcső, TÖRÖK UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

948/ / /

173

7712 Dunaszekcső, TÖRÖK UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

956/ 4/ /

174

7712 Dunaszekcső, JóZSEF A UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

II. Lajos utca

972/ 1/ /

175

7712 Dunaszekcső, II LAJOS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

II. Lajos utca

972/ 2/ /

176

7712 Dunaszekcső, II LAJOS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

981/ / /

177

7712 Dunaszekcső, II LAJOS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árpád utca

1013/ / /

178

7712 Dunaszekcső, ÁRPáD UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Köz

1019/ / /

180

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Köz

1024/ / /

181

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1035/ / /

184

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1036/ 2/ /

185

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1036/ 3/ /

186

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1037/ 3/ /

187

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1078/ / /

191

7712 Dunaszekcső, ADY E UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1083/ / /

192

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1091/ / /

193

7712 Dunaszekcső, RáKóCZI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Rákóczi utca

1092/ 1/ /

194

7712 Dunaszekcső, RáKóCZI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Béke utca

1092/ 2/ /

195

7712 Dunaszekcső, BéKE UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1093/ / /

196

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árok

1123/ / /

197

7712 Dunaszekcső, RáKóCZI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Thököly utca

1131/ / /

199

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Thököly utca

1141/ / /

200

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Thököly utca

1147/ / /

201

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Thököly utca

1153/ / /

202

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1159/ 2/ /

203

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1163/ / /

204

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1164/ 4/ /

205

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1165/ 4/ /

206

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1255/ 1/ /

207

7712 Dunaszekcső, TINóDI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1256/ / /

208

7712 Dunaszekcső, TINóDI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szabadság tér

1260/ 1/ /

209

7712 Dunaszekcső, SZABADSáG TÉR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Béke utca

1260/ 2/ /

210

7712 Dunaszekcső, BéKE UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szabadság tér

1261/ 1/ /

211

7712 Dunaszekcső, SZABADSáG TÉR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kinizsi utca

1261/ 3/ /

212

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Ady E. utca

1261/ 4/ /

213

7712 Dunaszekcső, ADY E UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Ady E. utca

1261/ 5/ /

214

7712 Dunaszekcső, ADY E UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Móricz Zs. utca

1262/ / /

215

7712 Dunaszekcső, MóRICZ ZS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1272/ / /

216

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Dózsa Gy. utca

1292/ 3/ /

217

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Dózsa Gy. utca

1293/ / /

218

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1294/ / /

219

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1306/ / /

220

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1307/ 5/ /

221

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1322/ / /

222

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 28/ /

224

7712 Dunaszekcső, MóRICZ ZS UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 30/ /

225

7712 Dunaszekcső, MóRICZ ZS UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1347/ 11/ /

226

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 12/ /

227

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 14/ /

228

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 15/ /

229

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 17/ /

230

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 18/ /

231

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 20/ /

232

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 21/ /

233

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 23/ /

234

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

1347/ 24/ /

235

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1349/ / /

237

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1350/ / /

238

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kinizsi utca

1402/ / /

246

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Kinizsi utca

1403/ / /

247

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1404/ / /

248

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Bem utca

1417/ / /

250

7712 Dunaszekcső, BEM UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1424/ / /

251

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1426/ / /

252

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1438/ / /

256

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1456/ / /

257

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árok

1470/ / /

258

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gyalogút

1471/ / /

259

7712 Dunaszekcső, -

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1520/ / /

261

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1523/ / /

262

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízmosás

1527/ / /

263

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Ujváros utca

1528/ 3/ /

264

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szabadság tér

1528/ 2/ /

265

7712 Dunaszekcső, SZABADSáG TÉR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1724/ 5/ /

270

7712 Dunaszekcső, MóRICZ ZS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

1724/ 6/ /

271

7712 Dunaszekcső, MóRICZ ZS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1764/ / /

272

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1781/ / /

273

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1783/ / /

274

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1788/ / /

277

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5068/ 69/ /

278

7712 Dunaszekcső, BARACK UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5068/ 3/ /

279

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5068/ 18/ /

280

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5068/ 30/ /

281

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5068/ 51/ /

282

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5344/ 2/ /

284

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5348/ 2/ /

285

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5352/ 1/ /

286

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árvízsor

5366/ / /

288

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

5378/ / /

291

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Zrínyi utca

5382/ 7/ /

292

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

5384/ 1/ /

294

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5385/ 2/ /

297

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közterület

5385/ 6/ /

298

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Járda

5403/ / /

299

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

21127 - GYALOGUTAK ÉS JÁRDÁK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Üdülőtelek

5404/ 10/ /

306

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5404/ 12/ /

307

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Gólya utca

5431/ 12/ /

309

7712 Dunaszekcső, GóLYA UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5443/ / /

311

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5449/ / /

313

7712 Dunaszekcső, THÖKÖLY UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5450/ / /

314

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5451/ / /

315

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

5455/ / /

316

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

5480/ 2/ /

319

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3046/ / /

320

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árok

3027/ / /

321

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Árok

3058/ / /

322

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3059/ / /

323

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3066/ / /

324

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3082/ 4/ /

325

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3201/ / /

327

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3224/ / /

340

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3231/ / /

341

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3239/ / /

345

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3252/ / /

347

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3265/ / /

354

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 2/ /

356

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3502/ / /

373

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3503/ / /

374

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3561/ / /

381

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3577/ / /

382

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3635/ / /

389

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3647/ / /

390

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3774/ / /

392

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3775/ / /

393

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3776/ 1/ /

394

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3776/ 2/ /

395

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3862/ / /

398

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízfolyás

3863/ / /

399

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3941/ / /

405

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3942/ / /

406

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3943/ / /

407

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4010/ / /

415

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4011/ / /

416

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4060/ / /

432

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4061/ / /

433

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4138/ / /

459

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4139/ / /

460

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4140/ / /

461

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4141/ / /

462

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4142/ / /

463

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4143/ / /

464

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4160/ / /

470

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4253/ / /

488

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4254/ / /

489

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4255/ / /

490

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4256/ / /

491

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4257/ / /

492

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4258/ / /

493

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4301/ 2/ /

501

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4346/ / /

507

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4347/ / /

508

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4348/ / /

509

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4397/ / /

514

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4452/ / /

531

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4476/ / /

545

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4477/ / /

546

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4478/ / /

547

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4479/ / /

548

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

03/ / /

549

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

06/ / /

550

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

010/ / /

552

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

016/1/ /

565

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

018/ / /

570

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

020/ / /

575

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

021/ 11/ /

577

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

022/ / /

578

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

023/ / /

579

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

026/ / /

580

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szemétlerakó telep

027/ / /

581

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

028/ / /

582

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Szemétlerakó telep

029/ 1/ /

583

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

035/ / /

584

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

037/ / /

585

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

039/ / /

586

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

041/ / /

587

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

046/ / /

588

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

054/ / /

590

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

055/ / /

591

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

069/ / /

592

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

077/ / /

593

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

083/ / /

594

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

092/ / /

595

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

094/ / /

596

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0105/ / /

597

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0108/ / /

598

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0111/ 3/ /

599

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0113/ / /

600

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0123/ / /

601

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0130/ / /

602

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0133/ / /

603

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0139/ / /

604

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0141/ / /

605

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0147/ / /

606

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0150/ / /

607

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0153/ / /

609

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0155/ / /

610

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Mocsár

0185/ / /

613

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Mocsár

0186/ / /

614

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

030/ / /

615

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

043/ 2/ /

616

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

044/ / /

617

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

075/ / /

618

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

078/ / /

619

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

089/ 2/ /

620

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

árok

0101/ / /

621

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0125/ / /

622

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0145/ / /

623

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0149/ / /

624

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0157/ / /

625

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0163/ / /

626

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0169/ / /

627

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0173/ / /

628

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0175/ / /

629

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

674/ 11/ /

630

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

1165/ 6/ /

631

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízmű kút

1476/ / /

634

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

22222 - KUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Vízmű kút

1432/ 3/ /

635

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

22222 - KUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Víztároló

912/ 1/ /

636

7712 Dunaszekcső, VáR UTCA

22124 - VÍZTÁROLÓK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Víztároló

674/ 3/ /

637

7712 Dunaszekcső, RóZSA UTCA

22124 - VÍZTÁROLÓK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4400/ 4/ /

643

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4400/ 5/ /

644

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4400/ 6/ /

645

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4400/ 7/ /

646

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4400/ 8/ /

647

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4399/ 2/ /

648

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4399/ 3/ /

649

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4398/ 3/ /

650

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

4398/ 4/ /

651

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 3/ /

652

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 5/ /

653

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

KÖZÚT

3266/ 6/ /

654

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 7/ /

655

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 9/ /

656

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 10/ /

657

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 11/ /

658

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 12/ /

659

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

3266/ 13/ /

660

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

458/ 1/ /

661

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

458/ 2/ /

662

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

530/ 2/ /

663

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

530/ 3/ /

664

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

530/ 4/ /

665

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

530/ 5/ /

666

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

530/ 6/ /

667

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

út

1255/ 2/ /

668

7712 Dunaszekcső, TINóDI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

út

1255/ 3/ /

669

7712 Dunaszekcső, TINóDI UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

út

1528/ 4/ /

670

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5404/ 13/ /

671

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5479/ 1/ /

672

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Földesút

5479/ 2/ /

673

7712 Dunaszekcső, -

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Meggyfa utca

5414/ 2/ /

674

7712 Dunaszekcső, MEGGYFA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0165/ 3/ /

675

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

0165/ 4/ /

676

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

Közút

620/ 34/ /

679

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

József A. utca

973/ / /

717

7712 Dunaszekcső, JóZSEF A UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

FORGALOMKÉPTELEN TÖRVÉNY ALAPJÁN

2. melléklet az 5/2023. (VI. 27.) önkormányzati rendelethez

korlátozottan forgalom képes

Megnevezés

Helyrajzi szám

Napló-
sorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

Jogi rendezettség

I10. A vagyon jellege

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Játszótér

13/ 1/ /

5

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

II. számú Óvoda

213/ 1/ /

40

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT 73

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

volt Játszótér

620/ 25/ /

103

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Sporttelep

662/ 1/ /

117

7712 Dunaszekcső, -

24111 - SZABADTÉRI SPORTPÁLYÁK (PL. LABDARÚGÁS RÉSZÉRE, AUTÓ- VAGY KERÉKPÁR

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Polgármesteri Hivatal

710/ 1/ /

130

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT 35

12201 - POLGÁRMESTERI HIVATALOK, KÖRJEGYZŐSÉGEK ÉPÜLETEI

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Művelődési Ház

711/ / /

131

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT 33

12611 - MŰVELŐDÉSI OTTHON, HÁZ, SZABADIDŐ KÖZPONT, KÖZÖSSÉGI HÁZ, IFJÚSÁGI H

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Általános Iskola

732/ 2/ /

138

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA 4

12633 - ÁLTALÁNOS ISKOLA

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Múzeum

746/ / /

143

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA 4/A

12622 - MÚZEUM

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Idősek Napközi Otthona

755/ 2/ /

151

7712 Dunaszekcső, HALáSZ UTCA 4

12648 - IDŐS VAGY MEGVÁLTOZOTT KÉPESSÉGŰ EMBEREK RÉSZÉRE ÁTMENETI OTTHONA

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Beépítetlen terület

770/ 3/ /

157

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Beépítetlen terület

770/ 4/ /

158

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Orvosi Rendelő

1017/ 2/ /

179

7712 Dunaszekcső, RéV UTCA 9

12645 - HÁZIORVOSI RENDELŐ

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Központi Konyha

1029/ / /

183

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT 20

12318 - EGYÉB NAGY-ÉS KISKERESKEDELMI ÉPÜLETEK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

I. sz. Óvoda

1038/ / /

188

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

12632 - ÓVODA

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Lezárt temető

1533/ 5/ /

266

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Boncoló

1784/ 1/ /

275

7712 Dunaszekcső, -

12722 - TEMETŐI ÉPÜLETEK: RAVATALOZÓK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Vásártér

5068/ 67/ /

283

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Anyaggödör

0151/ / /

608

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Szennyvíztelep

0156/ 6/ /

611

7712 Dunaszekcső, -

22233 - SZENNYVÍZTISZTÍTÓ-TELEPEK (ÁLLOMÁSOK)

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Ravatalozó

1787/ / /

632

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

12722 - TEMETŐI ÉPÜLETEK: RAVATALOZÓK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Váróterem

370/ / /

638

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

12743 - BUSZMEGÁLLÓK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Vízmű kút

5383/ 8/ /

640

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

22222 - KUTAK

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

Gyermekjátszótér

620/ 36/ /

680

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

TÖRZSVAGYON RÉSZE

KORLÁT. FORGALOMKÉPES A HELYI DÖNT.

3. melléklet az 5/2023. (VI. 27.) önkormányzati rendelethez

forgalomképes

Megnevezés

Helyrajzi szám

Napló-
sorszám

Utcanév

Ingatlanjelleg

Jogi rendezettség

I10. A vagyon jellege

I11. Az ingatlan forgalomképessége

Tér

34/ / /

12

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

35/ / /

13

7712 Dunaszekcső, GáRDONYI KÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

73/ / /

19

7712 Dunaszekcső, FOK UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

74/ 1/ /

20

7712 Dunaszekcső, FOK UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

159/ / /

29

7712 Dunaszekcső, BAROSS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

170/ / /

32

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

172/ / /

33

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

185/ / /

36

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RÉSZBEN RENDEZETLEN

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

238/ / /

43

7712 Dunaszekcső, WESSELéNYI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

242/ / /

44

7712 Dunaszekcső, WESSELéNYI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Udvar

311/ / /

66

7712 Dunaszekcső, PETőFI ÚT

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

323/ / /

68

7712 Dunaszekcső, SEMMELWEIS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

325/ / /

69

7712 Dunaszekcső, SEMMELWEIS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Udvar

362/ / /

71

7712 Dunaszekcső, MALOMKÖZ

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

430/ 2/ /

79

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

470/ / /

81

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

587/ / /

89

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

588/ / /

90

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

589/ / /

91

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

602/ / /

95

7712 Dunaszekcső, JóKAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

építési telek

647/ 1/ /

105

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

építési telek

647/ 2/ /

106

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

építési telek

647/ 3/ /

107

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

építési telek

647/ 6/ /

108

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Építési telek

647/ 7/ /

109

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Építési telek

647/ 8/ /

110

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Építési telek

647/ 9/ /

111

7712 Dunaszekcső, SZőLő UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

662/ 2/ /

118

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

664/ 3/ /

119

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

664/ 4/ /

120

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

664/ 5/ /

121

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szolgálati lakás (Turisztikai szálláshely)

744/ / /

142

7712 Dunaszekcső, RóMAI KÖZ 9

11210 - KÉTLAKÁSOS ÉPÜLETEK

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üzem

1028/ / /

182

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT

12515 - SZERELŐ ÜZEMEK

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1066/ / /

189

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1067/ 1/ /

190

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1129/ / /

198

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1334/ 2/ /

223

7712 Dunaszekcső, DóZSA GY UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1351/ / /

239

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1388/ 5/ /

240

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1388/ 6/ /

241

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1393/ / /

242

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1401/ 2/ /

245

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1432/ 2/ /

253

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1435/ / /

254

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1437/ / /

255

7712 Dunaszekcső, KINIZSI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1516/ / /

260

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1573/ / /

269

7712 Dunaszekcső, UJVáROS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1784/ 2/ /

276

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5365/ 3/ /

287

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5370/ 2/ /

289

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5370/ 3/ /

290

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5382/ 11/ /

293

7712 Dunaszekcső, ZRíNYI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5384/ 9/ /

295

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5385/ 1/ /

296

7712 Dunaszekcső, ÁRVíZSOR

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 4/ /

300

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 5/ /

301

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 6/ /

302

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 7/ /

303

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 8/ /

304

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Üdülőtelek

5404/ 9/ /

305

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5431/ 2/ /

308

7712 Dunaszekcső, GóLYA UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Földesút

5439/ 2/ /

310

7712 Dunaszekcső, GóLYA UTCA

21124 - BELTERÜLETI KISZOLGÁLÓ ÉS LAKÓUTAK

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5476/ 2/ /

317

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő és szántó

3083/ 2/ /

326

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3205/ / /

328

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3209/ / /

329

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3213/ / /

330

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Közút

3215/ 2/ /

331

7712 Dunaszekcső, -

21125 - KÜLTERÜLETI KÖZUTAK

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3217/ 1/ /

332

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3217/ 2/ /

333

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3218/ / /

334

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3219/ / /

335

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3220/ 1/ /

336

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3220/ 2/ /

337

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3222/ 1/ /

338

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3222/ 2/ /

339

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3234/ 1/ /

342

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3234/ 2/ /

343

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3236/ / /

344

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3241/ / /

346

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3254/ 2/ /

348

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3258/ / /

349

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3259/ / /

350

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3260/ / /

351

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3261/ / /

352

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3263/ / /

353

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és gyep

3292/ / /

357

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3295/ / /

358

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3297/ / /

359

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3299/ 2/ /

360

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő és gyep

3301/ 1/ /

361

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

3308/ / /

362

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3313/ / /

363

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3320/ / /

364

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3325/ / /

365

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és gyep

3326/ / /

366

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3327/ / /

367

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3332/ / /

368

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3337/ / /

369

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3342/ 2/ /

370

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3344/ / /

371

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3501/ 2/ /

372

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3510/ / /

375

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3526/ 1/ /

376

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3526/ 2/ /

377

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3535/ 7/ /

378

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep és út

3555/ 6/ /

379

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep és közút

3560/ / /

380

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3593/ / /

383

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3594/ / /

384

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3596/ / /

385

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3597/ / /

386

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3601/ / /

387

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3602/ / /

388

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3662/ 2/ /

391

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3856/ / /

396

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő

3861/ / /

397

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3866/ / /

400

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3868/ / /

401

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3870/ / /

402

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő és kert

3872/ / /

403

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3874/ 3/ /

404

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep, szőlő és kert

3957/ / /

408

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3959/ / /

409

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3964/ 2/ /

410

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

3988/ 1/ /

411

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő, szőlő és kert

3990/ / /

412

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

3991/ / /

413

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4009/ / /

414

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4015/ / /

417

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4016/ / /

418

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4019/ / /

419

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4020/ / /

420

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő és kert

4022/ / /

421

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Legelő és gazd ép.

4025/ / /

422

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

4030/ / /

423

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és szőlő

4033/ / /

424

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és szőlő

4038/ / /

425

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó, szőlő, gyep, kert

4046/ / /

426

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó és erdő

4054/ / /

427

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4055/ 1/ /

428

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4058/ / /

429

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4059/ 1/ /

430

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4059/ 2/ /

431

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4062/ 1/ /

434

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4068/ / /

435

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és szőlő

4074/ / /

436

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és gyep

4075/ / /

437

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4083/ / /

438

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4085/ / /

439

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4086/ / /

440

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4088/ / /

441

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4090/ 2/ /

442

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4091/ / /

443

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4096/ 2/ /

444

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4099/ 1/ /

445

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert és szőlő

4099/ 2/ /

446

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4103/ / /

447

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4111/ / /

448

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4115/ / /

449

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó és gyep

4116/ / /

450

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4118/ / /

451

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4125/ / /

452

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4128/ / /

453

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4129/ / /

454

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep, szőlő, szántó

4131/ 1/ /

455

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4131/ 2/ /

456

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó és kopárság

4132/ / /

457

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4137/ / /

458

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4144/ / /

465

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4145/ / /

466

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4147/ / /

467

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4151/ / /

468

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4153/ / /

469

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4161/ / /

471

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó, erdő

4163/ 3/ /

472

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő, gyep, szántó, erdő

4178/ / /

473

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

4180/ / /

474

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4197/ / /

475

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4209/ / /

476

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4210/ / /

477

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4211/ / /

478

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4216/ / /

479

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4217/ / /

480

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4218/ / /

481

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4221/ / /

482

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

4225/ / /

483

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4234/ / /

484

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4240/ / /

485

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

4242/ / /

486

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4252/ 2/ /

487

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep, kert

4270/ / /

494

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4284/ 2/ /

495

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4288/ / /

496

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4294/ / /

497

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4295/ / /

498

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4296/ / /

499

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő

4297/ / /

500

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4315/ 2/ /

502

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4316/ 1/ /

503

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4335/ / /

504

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4342/ / /

505

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4344/ / /

506

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4349/ 2/ /

510

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert, szőlő

4356/ / /

511

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4379/ 2/ /

512

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4396/ 1/ /

513

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4417/ / /

518

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4418/ / /

519

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4419/ / /

520

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4420/ / /

521

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4421/ / /

522

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4425/ / /

523

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert, szőlő

4427/ / /

524

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4440/ 2/ /

525

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4443/ / /

526

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4445/ / /

527

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4446/ / /

528

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4447/ / /

529

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4448/ / /

530

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4457/ / /

532

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4462/ / /

533

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4463/ / /

534

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4464/ / /

535

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4465/ / /

536

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4466/ / /

537

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4467/ / /

538

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4468/ / /

539

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4469/ / /

540

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4470/ / /

541

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4471/ / /

542

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

4472/ / /

543

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4473/ / /

544

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

08/ / /

551

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

012/ / /

553

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 1/ /

555

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 3/ /

556

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 2/ /

557

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 38/ /

558

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 10/ /

559

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 15/ /

560

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 18/ /

561

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 19/ /

562

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 27/ /

563

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 31/ /

564

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

017/ 1/ /

566

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

017/ 6/ /

567

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

017/ 12/ /

568

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

017/ 14/ /

569

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

019/ 2/ /

571

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

019/ 4/ /

572

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

019/ 6/ /

573

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

019/ 8/ /

574

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

021/ 8/ /

576

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

324/ / /

641

7712 Dunaszekcső, SEMMELWEIS UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert

3001/ / /

677

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Telephely

254/ 5/ /

678

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4432/ / /

681

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő és gazdasági épület

4200/ / /

682

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó, szőlő, erdő, gyep

4222/ / /

683

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Gyep

4012/ / /

684

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Erdő

4003/ / /

685

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kert, gyep

3960/ / /

686

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3842/ / /

687

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3607/ / /

688

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Udvar

192/ / /

689

7712 Dunaszekcső, CSOKONAI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Udvar

585/ / /

690

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

586/ / /

691

7712 Dunaszekcső, DAMJANICH UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kivett

1443/ / /

692

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Töltés

768/ 2/ /

693

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Támfal

1281/ 2/ /

694

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Betonüzem

79/ / /

695

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

23000 - KOMPLEX IPARI LÉTESÍTMÉNYEK (NEM ÉPÜLET JELLEGŰ KOMPLEX LÉT.

RÉSZBEN RENDEZETLEN

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Betonüzem

80/ / /

696

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

23000 - KOMPLEX IPARI LÉTESÍTMÉNYEK (NEM ÉPÜLET JELLEGŰ KOMPLEX LÉT.

RÉSZBEN RENDEZETLEN

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Betonüzem

75/ / /

697

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

23000 - KOMPLEX IPARI LÉTESÍTMÉNYEK (NEM ÉPÜLET JELLEGŰ KOMPLEX LÉT.

RÉSZBEN RENDEZETLEN

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

5459/ / /

698

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

4084/ / /

699

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szőlő és kert

4260/ / /

700

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1490/ / /

701

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1491/ / /

702

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1496/ / /

703

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 7/ /

704

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 5/ /

705

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

015/ 6/ /

706

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kivett

0187/ / /

707

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Kivett telephely

74/ 2/ /

708

7712 Dunaszekcső, SZéCHENYI UTCA

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

664/ 1/ /

709

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1567/ / /

711

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1568/ / /

712

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

029/ 4/ /

713

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

034/ 2/ /

714

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1358/ / /

715

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Beépítetlen terület

1359/ 2/ /

716

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

Szántó

3343/ / /

718

7712 Dunaszekcső, -

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES

beépítetlen terület

1039// /

721

7712 Dunaszekcső, KOSSUTH ÚT 45

00001 - MŰVELÉS ALÁ NEM TARTOZÓ BEÉPÍTETLEN FÖLDTERÜLET

RENDEZETT

EGYÉB VAGYON

FORGALOMKÉPES