Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2015. (VIII.31.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati tulajdonú nem lakás célú helyiségek bérletéről

Hatályos: 2024. 02. 27

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 32/2015. (VIII.31.) önkormányzati rendelete

az önkormányzati tulajdonú nem lakás célú helyiségek bérletéről

2024.02.27.

Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény 36. § (2) bekezdésében, 42. § és 80. § (1)-(2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 9. pontjában foglalt feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

I. Általános rendelkezések

1. A rendelet hatálya

1. § (1) A rendelet hatálya, a (2) bekezdésben foglaltak kivételével, kiterjed minden, a Mór Városi Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló, az üzleti vagyonba tartozó nem lakás céljára szolgáló helyiségre, melyek felsorolását a rendelet 1. melléklete tartalmazza.

(2) A rendelet hatálya nem terjed ki

a) a Képviselő-testület által az Önkormányzat vagyongazdálkodó szervei használatába adott önkormányzati vagyonra, valamint

b) az Önkormányzat költségvetési szervei részére a Képviselő-testület által biztosított, a működésükhöz szükséges vagyonra.

2. Értelmező rendelkezések

2. § E rendelet alkalmazásában:

a) ajánlati biztosíték: a helyiség bérbeadására irányuló pályázati hirdetményben megjelölt összegű, az ajánlatot megerősítő, kötelezően befizetendő összeg,

b) óvadék: a bérleti szerződésben foglalt bérlői kötelezettségek teljesítésére szolgáló pénzösszegben meghatározott biztosíték.

3. Helyiségek bérbeadására vonatkozó általános rendelkezések

3. § (1) Önkormányzati tulajdonú helyiséget a jogszabályban meghatározott esetek kivételével kizárólag pályázati eljárás útján lehet bérbe adni.

(2) Az önkormányzat tulajdonában lévő üres, vagy megüresedett helyiségekre kizárólag határozott időre szóló bérleti szerződés köthető, legfeljebb 5 évi időtartamra.

(3) A (2) bekezdésben foglaltak alól kivétel a Köztársaság tér 1. szám alatti gyógyszertár, az önkormányzati intézmények vagyongazdálkodásában lévő épületek, valamint a rendelet 10. § a)-c) pontjában meghatározott eset.

(4) Az Önkormányzat tulajdonát képező garázsként nyilvántartott helyiségek tekintetében az azonos lakcímmel rendelkező személyek csak egy garázst bérelhetnek.

4. Hatáskörök

4. § (1) A Képviselő-testület a bérbeadással, üzemeltetésével és a bérleti szerződések megkötésével kapcsolatos feladatokat MÓR-HOLDING Kft. révén látja el.

(2) A helyiségek legalacsonyabb bérleti díját a képviselő-testület minden tárgyévben felülvizsgálja és az irányadó alapdíjat határozattal állapítja meg.

II. Pályázati eljárás szabályai

5. Pályázati felhívás

5. § (1) A nem lakás céljára szolgáló helyiség hasznosítására a MÓR-HOLDING Kft. pályázatot ír ki, illetve bonyolít le.

(2) A pályázat nyilvános, azon minden nagykorú, cselekvőképes természetes személy és jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet részt vehet.

(3) A pályázati kiírásnak tartalmaznia kell:

a) a helyiség címét és műszaki adatait, állapotát,

b) a pályázati ajánlat benyújtásának módját és határidejét,

c) a versenytárgyalás helyét és időpontját,

d) egyéb pályázati feltételeket,

e) a bérleti szerződés időtartamát,

f) a pályázni jogosultak körét,

g) a fizetendő bérleti díj alsó határát - garázsok esetében Ft/hó, egyéb nem lakás céljára szolgáló helyiségek esetében Ft/m2/év egységben megjelölve,

h) a helyiségben gyakorolható tevékenység megjelölését,

i) a pályázaton való részvételhez szükséges 2 havi induló bérleti díjnak megfelelő ajánlati biztosíték kikötését és teljesítésének meghatározását.

(4) Az ajánlatnak tartalmaznia:

a) a pályázó adatait,

b) a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja,

c) az ajánlati biztosíték befizetéséről szóló igazolást.

(5) A pályázati kiírást a versenytárgyalás időpontját legalább 20 nappal megelőzően a Móri Polgármesteri Hivatal hirdetőtáblájára ki kell függeszteni, továbbá az Önkormányzat honlapján és a városi televízió képújságában közzé kell tenni.

(6) A pályázatok benyújtására legalább 10 napos határidőt kell biztosítani.

(7) Több pályázat esetén versenytárgyalást kell tartani.

6. Versenytárgyalás

6. § (1) A versenytárgyalást a MÓR-HOLDING Kft. folytatja le a rendeletben foglaltaknak megfelelően. A pályázati tárgyalásról jegyzőkönyv készül. A pályázatok elbírálásáról 3 fős bizottság dönt, amelybe 2 főt a jegyző, míg 1 főt a MÓR-HOLDING Kft. ügyvezetője delegál.

(2) A bizottsági tagok saját maguk közül a versenytárgyalás megnyitása előtt elnököt választanak. A tárgyalás befejeztével a bizottság elnöke közli a megjelentekkel a pályázat eredményét.

7. § (1) Az nyeri el a pályázatot, aki a legmagasabb bérleti díj fizetésére tesz ajánlatot.

(2) Az ajánlatot 300,- Ft/hó, illetve 300,- Ft/m2/év egységenként lehet emelni.

(3) Azonos összegű bérleti díjat vállaló pályázók közül a helyiség korábbi bérlőjét előbérleti jog illeti meg.

(4) Az önkormányzati tulajdonban lévő helyiségekre azonos vagy hasonló tevékenységet folytató igénylők közül írásbeli közös kérelmük alapján bérlőtársi szerződés is köthető.

8. § (1) Az eredmény megállapítása után a pályázat nyertesével bérleti szerződést kell kötni.

(2) Ha a pályázat nyertese a bérleti szerződés megkötése előtt bejelenti, hogy a helyiséget nem kívánja használatba venni, vagy azt az előírt határidőben nem veszi használatba a bérbeadó a pályázati tárgyaláson részt vett következő legmagasabb összegű ajánlatot tevő pályázó részére adja bérbe.

9. § (1) Amennyiben a nyertes pályázó a pályázati eljárást követő tizenötödik napig a bérleti szerződést nem köti meg, az eljárás eredménytelenné válik és a nyertes által befizetett ajánlati biztosíték a kiíró szervet illeti meg.

(2) Az ajánlati biztosíték a nyertes ajánlattevő esetében a bérleti díjba beszámításra kerül.

(3) Az érvénytelen pályázatot benyújtó és a sikertelen pályázók részére a befizetett ajánlati biztosítékot az eredmény kihirdetését követő három munkanapon belül, banki átutalással vissza kell fizetni.

7. Bérbeadás pályázat mellőzésével

10. § A helyiség pályázaton kívül bérbe adható:

a) ha azt az önkormányzat szerve, intézménye, gazdasági társasága saját működési célra kívánja bérbe venni,

b) ha azt a nemzetiségi önkormányzat, társadalmi vagy civil szervezet igényli,

c) az önkormányzattól átvállalt valamely feladata ellátásához, az a) és b) pontban meghatározottakon kívüli szervezet számára szükséges,

d) egy éven belül, összesen hat hónapot meg nem haladó időtartamú, alkalmi jellegű helyiség hasznosítás esetén,

e)1 határozott időre kötött bérleti szerződés lejártakor a korábbi bérlőnek, ha a bérlő a korábbi szerződési feltételek helyett vállalja az aktuális bérleti díjának a KSH által közzétett, a tárgyévet megelőző éves infláció (fogyasztói árindex) mértékével növelt értékének megfelelő vagy amennyiben az magasabb, úgy a helyiségre irányadó meghatározott alapdíjnak a KSH által közzétett, a tárgyévet megelőző évi infláció (fogyasztói árindex) mértékével növelt értékének megfelelő bérleti díj fizetését.

III. Felek jogai és kötelezettségei

8. Helyreállítási, felújítási munkák költségeinek elszámolása

11. § (1) Versenytárgyalás útján adható bérbe a helyiség akkor is, ha abban a karbantartás körét meghaladó felújítási, helyreállítási munkák elvégzése szükséges. A versenytárgyalást az elvégzendő munkák részletes leírásával és költségvetésével, továbbá a bérbeadás feltételeinek meghatározásával kell kiírni.

(2) A bérlő a helyiséget előzetesen jóváhagyott megállapodás szerint átalakíthatja, korszerűsítheti, felújíthatja, felmerült költségeit a bérleti díjba teljes egészében beszámíthatja. A Településfejlesztési Bizottság a megállapodás jóváhagyásáról, a beszámítás engedélyezéséről a MÓR-HOLDING Kft. szakvéleménye alapján dönt.

(3) Ha a helyreállítási, felújítási munkák költsége meghaladja a helyiség helyreállítás, felújítás utáni állapot szerinti 5 évre számított bérleti díjának összegét, a helyiségre legfeljebb olyan időtartamú bérleti szerződés is köthető, amely biztosítja az építési költségek bérleti díjban történő érvényesítését.

9. Rendelkezés az óvadékról

12. § (1) A bérleti szerződés megkötésekor két havi bérleti díjnak megfelelő összegű óvadékot kell megfizetni.

(2) Az óvadék összege a bérleti szerződés megszűnésekor kamatmentesen visszajár, amennyiben bérlő a bérleményt a bérbeadó részére a szerződésben rögzítettek szerint átadja.

(3) Bérbeadó az óvadékot a bérleti díj és közüzemi díj tartozás vagy kártérítés összegébe beszámíthatja.

10. A bérlő és a bérbeadó jogai és kötelezettségei

13. § (1) A bérbeadó és a bérlő jogaira és kötelezettségeire a helyiség átadásával, rendeltetésszerű használatával, karbantartásával, felújításával, továbbá a szerződés megszűnésekor a helyiség visszaadásával kapcsolatosan a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény (a továbbiakban Ltv.) és e rendelet szabályain túlmenően a felek között létrejövő bérleti szerződés az irányadó.

(2) A bérlő a helyiséget a bérleti jogviszony megszűnésekor a bérleti szerződésben rögzített módon, ennek hiányában rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, tisztán és kifestve és az átvételkori felszereltséggel köteles a bérbeadónak visszaadni.

(3) A Településfejlesztési Bizottság hozzájárulásával, általa elfogadott költségvetés alapján elvégzett értéknövelő beruházások igazolt költségeit a bérbeadó a bérleti díjba, külön írásbeli megállapodás alapján beszámíthatja.

(4) Engedély, illetve a bérbeadó írásbeli hozzájárulása nélkül végzett beruházás értékének követelésére a bérlő sem jogalap nélküli gazdagodás, sem egyéb jogcímen nem jogosult.

(5) A helyiségben székhely, vagy telephely létesítését a Településfejlesztési Bizottság engedélyezi.

(6) A bérlő a bérlet tartama alatt a Településfejlesztési Bizottság engedély nélkül a helyiségbe más személyt nem fogadhat be, a helyiséget albérletbe nem adhatja, a bérleti jogot át nem ruházhatja és el nem cserélheti.

(7) A helyiségben végzett tevékenységi kört megváltoztatni a Településfejlesztési Bizottság engedélyével lehet.

(8) A garázsként nyilvántartott helyiséget rendeltetésének megfelelően elsődlegesen gépjármű tárolására lehet használni.

(9) A bérbeadott garázsok rendeltetésszerű, (8) bekezdésben foglaltaknak megfelelő használatát a bérleményüzemeltető MÓR-HOLDING Kft. időszakonként (évente legalább egyszer) ellenőrzi, a nem rendeltetésszerű használat esetén a bérlőt felszólítja és kötelezi a megfelelő használatra.

(10)2 A garázsok bérleti díjába a közös költség nem tartozik bele. A bérlő köteles megtéríteni a garázs használatához kapcsolódó, a bérbeadó által közvetlenül vagy közvetve nyújtott külön szolgáltatások díját. A külön szolgáltatások körét és díjait társasházi garázs esetén a társasházi közgyűlés határozza meg, ezt meghaladóan vagy egyéb esetben a bérleti szerződésnek kell tartalmaznia.

11. A helyiség bérleti jogának átruházása és elcserélése

14. § (1) A Településfejlesztési Bizottság a helyiség bérleti jogának átruházásához vagy elcseréléséhez, továbbá albérletbe adásához hozzájárulhat:

a) ha az új bérlő illetve albérlő által gyakorolni kívánt tevékenység a helyiség rendeltetésszerű használatát nem veszélyezteti, továbbá

b) átruházás esetén akkor, ha az új bérlő vállalja, hogy a szerződés megkötésével egyidejűleg a közötte és a bérbeadó között létrejött megállapodásban foglalt összegű, de legfeljebb a helyiség egy éves bérleti díjával azonos összegű pénzbeli térítést fizet az önkormányzatnak,

c) albérletbe adás estén kizárólag abban az esetben, ha a bérlőnek bérleti díj hátraléka illetve közüzemi díjtartozása nincs.

(2) Az albérletbe adáshoz történő hozzájárulási kérelmet, valamint az albérleti díjra, az albérlet időtartamára, az albérletbe adott helyiségrész területére és a közüzemi díjak megfizetésének megosztására vonatkozó megállapodást a Városfejlesztési- és Üzemeltetési Irodán írásban kell benyújtani.

(3) A hozzájárulást meg kell tagadni vagy vissza kell vonni, ha a bérlő és az albérlő által kialkudott díj meghaladja a helyiség bérleti díját, illetve annak arányos részét.

(4) Ha bérlők olyan helyiséget kívánnak elcserélni, melyre határozatlan idejű bérleti szerződés áll fenn, a cseréhez, a gépkocsitároló kivételével, kizárólag akkor adható hozzájárulás, ha azt megelőzően a felek az elcserélni szándékozott helyiségre kötött bérleti szerződést közös megállapodással, legfeljebb 5 évre szóló határozott időtartamúra módosítják.

(5) A hozzájárulás nem tagadható meg, ha a cserélő fél e rendeletben meghatározott feltételeket vállalja.

(6) Az albérlő személyében vagy az albérlő által folytatni kívánt tevékenység tárgyában bekövetkező változások esetén a hozzájárulást minden esetben ismételten be kell szereznie a bérlőnek.

12. A helyiségbérlet megszűnése

15. § (1) A helyiségbérlet megszűnik az Ltv. 23. és 39. §-ában foglaltak esetén.

(2) A bérbeadó a bérletet felmondja, ha

a) a bérlő a bérbeadó részére fizetendő bérleti díj, kártérítés, illetve egyéb fizetési kötelezettség teljesítésével késedelembe esik, és a bérbeadó írásos, a felmondás kilátásba helyezését is tartalmazó felhívására a fizetési kötelezettségének a felszólítás kézhezvételét követő 8 napon belül nem tesz eleget;

b) a bérlő a szerződésben vállalt vagy jogszabályban előírt egyéb lényeges kötelezettségét nem teljesíti;

c) a bérlő vagy annak dolgozója a bérbeadóval vagy környezetével szemben az együttélés követelményeivel ellentétes, botrányos, tűrhetetlen magatartást tanúsít vagy veszélyhelyzetet teremt és ezt a magatartását a Bérbeadó felszólítását követő 8 napon belül nem szünteti meg;

d) a bérlő a helyiséget, illetőleg területét rongálja vagy a rendeltetésével ellentétesen használja;

e) a bérlő a helyiséget vagy annak egy részét a Településfejlesztési Bizottság engedélye nélkül másnak átengedi;

f) a bérlő az általa gyakorolt tevékenységet a Településfejlesztési Bizottság hozzájárulása nélkül megváltoztatja,

g) bérlő a tervezett tevékenységet a szerződés megkötésétől számított 6 hónapon belül neki felróható okból nem kezdi meg.

(3) A bérbeadó a bérletet közérdekből, legfeljebb 6 hónap felmondási idővel felmondhatja, ha a bérlő részére megfelelő cserehelyiséget ajánl fel.

(4) A székhelyként vagy telephelyként bejegyzett helyiség bérleti jogviszonyának megszűnésekor a bérlő köteles gondoskodni a székhely vagy telephely cégiratokból való kivezetéséről és erről a bérbeadót haladéktalanul értesíteni.

IV. Záró rendelkezések

16. § Ez a rendelet 2015. szeptember 1. napján lép hatályba.

1. melléklet a 32/2015. (VIII. 31.) önkormányzati rendelethez a 32/2015. (VIII. 31.) önkormányzati rendelethez3

A

B

C

1

Hrsz:

Bérlemény:

m2:

2

1424/1/A/26

Dózsa Gy. u. 11. üzlet

19

3

1424/1/A/26

Dózsa Gy. u. 11. üzlet

51

4

1424/1/A/26

Dózsa Gy. u. 11. üzlet

40

5

1424/14/A/24

Dózsa Gy. u. 13. üzlet

101

6

1424/12/A/24

Dózsa Gy. u. 17. üzlet

82

7

1424/12/A/24

Dózsa Gy. u. 17. üzlet

101

8

1424/11/A/21

Dózsa Gy. u. 19. üzlet

28

9

1424/11/A/21

Dózsa Gy. u. 19. üzlet

66

10

1424/9/A/21

Dózsa Gy. u. 23. üzlet

191

11

1424/8/A/16

Dózsa Gy. u. 25. üzlet

100

12

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/földszint 1. üzlet

35,80

13

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/földszint 2. üzlet

21,86

14

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/földszint 3. üzlet

94,44

15

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/földszint 4. üzlet

92,94

16

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/emelet 1. iroda

121,90

17

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/emelet 2. iroda

61,74

18

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/emelet 3. iroda

140,42

19

2570/1

Deák F. u. Irodaépület/emelet 4. iroda

60,43

20

2570/1

Deák F. u. Vásárcsarnok/üzlet

36,84

21

2570/1

Deák F. u. Vásárcsarnok/üzlet

42,22

22

2570/1

Deák F. u. Vásárcsarnok/üzlet

42,97

23

2570/1

Deák F. u. Vásárcsarnok/üzlet

42,22

24

2569/A/13

Deák F. u. 20. üzlet

268

25

23/A/1 1.épület

Szent István tér 7. üzlet

239

26

23/A/3 1.épület

Szent István tér 7. üzlet

48

27

23/B/1 2.épület

Szent István tér 7. üzlet

58

28

23/B/2 2.épület

Szent István tér 7. üzlet

30

29

23/B/3 2.épület

Szent István tér 7. üzlet

32

30

23/B/4 2.épület

Szent István tér 7. üzlet

19

31

23/B/5 2.épület

Szent István tér 7. üzlet

28

32

23/C/4 3.épület

Szent István tér 7. üzlet

39

33

23/C/1 3.épület

Szent István tér 7. üzlet

45

34

23/C/2 3.épület

Szent István tér 7. üzlet

43

35

23/C/3 3.épület

Szent István tér 7. üzlet

35

36

23/D/1

Lovarda u. 3. üzlet

20

37

23/D/1

Lovarda u. 3. üzlet

16

38

23/D/1

Lovarda u. 3. üzlet

9

39

3

Szent István tér 1., Postahivatal

309,5

40

3

Kapucinus tér 4. Telefonközpont

119,5

41

2586/11/A/24

Vértes u. 19. üzlet

18

42

23/A/2 1.épület

Szent István tér 7. üzlet

93

43

23/A/2 1.épület

Szent István tér 7. iroda

24

44

23 hrsz VIII, IX 1.épület

Szent István tér 7. pince

74

45

701

Kapucinus tér 2. üzlet

8

46

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

23

47

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

20

48

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

20

49

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

60

50

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

14

51

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

20

52

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

10

53

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

10

54

607/1

Zrínyi u. 36. földszint iroda

23

55

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

22

56

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

10

57

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

9

58

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

19

59

607/1

Zrínyi u. 36. emelet Iroda

14

60

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

13

61

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

14

62

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

14

63

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

13

64

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

13

65

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

19

66

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

19

67

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

22

68

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

14

69

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

18

70

607/1

Zrínyi u. 36. emelet iroda

18

71

2569/A/14

Deák F. u. 20. raktár

35

72

2569/A/16

Deák F. u. 20. raktár

37

73

1

Szent István tér 2. üzlet

70

74

1809/30

Kodály Z. u. 14. sportlétesítmény

300

75

710

Bajcsy-Zs. u. 7.

28

76

3

Szent István tér 1.

73

77

607/1

Zrínyi u. 36.

73

78

607/1

Zrínyi u. 36.

167

79

607/1

Zrínyi u. 36.

50

80

607/1

Zrínyi u. 36.

14

81

3

Szent István tér 1.

277

82

1

Szent István tér 1.

169

83

1

Kapucinus tér 3.

25

84

0323/1

Árkipuszta (0323/1 hrsz-ú) raktár

20

85

1791/1/A/16

Dózsa u. 8. garázs

18

86

1791/1/A/17

Dózsa u. 8. garázs

13

87

1791/1/A/18

Dózsa u. 8. garázs

18

88

1791/1/A/19

Dózsa u. 8. garázs

18

89

1424/2/A/21

Dózsa u. 9. garázs

18

90

1424/2/A/22

Dózsa u. 9. garázs

18

91

1789/A/18

Dózsa u. 12. garázs

18

92

1789/A/17

Dózsa u. 12. garázs

13

93

1789/A/19

Dózsa u. 12. garázs

18

94

1424/14/A/22

Dózsa u. 13. garázs

13

95

1424/14/A/21

Dózsa u. 13. garázs

18

96

1424/14/A/23

Dózsa u. 13. garázs

13

97

1424/13/A/21

Dózsa u. 15. garázs

18

98

1424/13/A/22

Dózsa u. 15. garázs

18

99

1424/12/A/23

Dózsa u. 17. garázs

18

100

1424/12/A/22

Dózsa u. 17. garázs

13

101

1424/12/A/21

Dózsa u. 17. garázs

13

102

1786/A/16

Dózsa u. 18. garázs

18

103

1786/A/17

Dózsa u. 18. garázs

13

104

1786/A/18

Dózsa u. 18. garázs

18

105

1786/A/19

Dózsa u. 18. garázs

18

106

1424/10/A/21

Dózsa u. 21. garázs

18

107

1424/10/A/22

Dózsa u. 21. garázs

18

108

1424/15/A/17

Dózsa u. 29. garázs

13

109

1424/15/A/18

Dózsa u. 29. garázs

18

110

1424/15/A/19

Dózsa u. 29. garázs

18

111

1424/15/A/35

Dózsa u. 31. garázs

18

112

1424/15/A/36

Dózsa u. 31. garázs

13

113

1424/15/A/37

Dózsa u. 31. garázs

18

114

1424/15/A/38

Dózsa u. 31. garázs

18

115

1424/6/A/16

Dózsa u. 33. garázs

18

116

1424/6/A/17

Dózsa u. 33. garázs

13

117

1424/6/A/18

Dózsa u. 33. garázs

18

118

1424/6/A/19

Dózsa u. 33. garázs

18

119

1424/6/A/36

Dózsa u. 35. garázs

13

120

1424/6/A/35

Dózsa u. 35. garázs

18

121

1424/6/A/37

Dózsa u. 35. garázs

18

122

1424/6/A/38

Dózsa u. 35. garázs

18

123

1768/A/16

Kodály u. 33. garázs

18

124

1768/A/17

Kodály u. 33. garázs

13

125

1768/A/18

Kodály u. 33. garázs

18

126

1768/A/19

Kodály u. 33. garázs

18

127

1767/A/17

Kodály u. 35. garázs

13

128

1767/A/18

Kodály u. 35. garázs

18

129

1767/A/19

Kodály u. 35. garázs

18

130

1766/A/16

Kodály u. 37. garázs

18

131

1766/A/17

Kodály u. 37. garázs

13

132

1766/A/18

Kodály u. 37. garázs

18

133

1766/A/19

Kodály u. 37. garázs

18

134

1764/A/17

Kodály u. 41. garázs

13

135

1764/A/18

Kodály u. 41. garázs

18

136

1764/A/19

Kodály u. 41. garázs

18

137

1763/A/16

Kodály u. 43. garázs

18

138

1763/A/17

Kodály u. 43. garázs

13

139

1763/A/18

Kodály u. 43. garázs

18

140

1763/A/19

Kodály u. 43. garázs

18

141

1416/2/A/17

Vámos köz 14. garázs

13

142

1416/2/A/18

Vámos köz 14. garázs

18

143

1416/2/A/19

Vámos köz 14. garázs

18

144

2586/4/A/16

Vértes u. 5. garázs

18

145

2586/4/A/17

Vértes u. 5. garázs

18

146

2586/4/A/19

Vértes u. 5. garázs

13

147

2586/4/A/18

Vértes u. 5. garázs

18

148

2586/5/A/23

Vértes u. 7. garázs

18

149

2586/5/A/22

Vértes u. 7. garázs

13

150

2586/5/A/21

Vértes u. 7. garázs

13

151

2586/5/A/24

Vértes u. 7. garázs

18

152

2586/6/A/23

Vértes u. 9. garázs

18

153

2586/6/A/24

Vértes u. 9. garázs

18

154

2586/6/A/25

Vértes u. 9. garázs

18

155

2586/6/A/21

Vértes u. 9. garázs

13

156

2586/6/A/22

Vértes u. 9. garázs

13

157

2586/9/A/21

Vértes u. 15. garázs

18

158

2586/9/A/22

Vértes u. 15. garázs

18

159

2586/17/A/19

Vértes u. 16. garázs

18

160

2586/17/A/17

Vértes u. 16. garázs

13

161

2586/17/A/18

Vértes u. 16. garázs

18

162

2586/17/A/16

Vértes u. 16. garázs

18

163

2586/10/A/21

Vértes u. 17. garázs

18

164

2586/10/A/22

Vértes u. 17. garázs

18

165

2586/10/A/23

Vértes u. 17. garázs

18

166

2586/10/A/24

Vértes u. 17. garázs

13

167

2586/10/A/25

Vértes u. 17. garázs

13

168

2586/11/A/25

Vértes u. 19. garázs

18

169

2586/11/A/26

Vértes u. 19. garázs

18

170

2586/11/A/21

Vértes u. 19. garázs

13

171

2586/11/A/22

Vértes u. 19. garázs

13

172

1809/21/A/5

Cserhát u. 21. garázs

18

173

1809/21/A/6

Cserhát u. 21. garázs

18

174

1809/21/A/7

Cserhát u. 21. garázs

18

175

1809/21/A/8

Cserhát u. 21. garázs

18

176

1809/21/A/9

Cserhát u. 21. garázs

18

177

607/1

Zrínyi u. 36. garázs

13

178

607/1

Zrínyi u. 36. garázs

18

179

1

Szent István tér 2. garázs

18

180

3

Szent István tér 2. garázs

18

1

A 10. § e) pontja a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 45/2022. (XII. 5.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.

2

A 13. § (10) bekezdését a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 48/2022. (XII. 19.) önkormányzati rendelete 3. §-a iktatta be.

3

Az 1. melléklet a Mór Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2024. (II. 26.) önkormányzati rendelete 1. §-ával megállapított szöveg.